Shoelover

Jaa idag vart endå en ganska bra dag! Fick ju skorna, och ett par sånadär coola jeans tights. Dock inte sådana där mörka som typ alla (?) har. Utan dom ljusa. Skitfräna. Kommer bli snyggare till mina snygga skor. Vi åkte till kista, jag mamma och pappa. Kollade på Gina och hm.. Var ju fasiken helt galet. Allt låg hullerombuller, Sakre var slängda på golvet, människorna där bara knuffades fram eftersaker. Drog in barnvagnar och ställde dom ivägen för folk. Herregud säger jag bara. Och allt fint som fans kvar fans bara i large.. Synd, Men jag måste endå spara pengar så det är väll endå en bra sak antar jag.
Sen köpte mammsen fina skor också Sen drog vi faktist hem.

Vi hyrde en film idag med. Anaconda 3. HYR DEN INTE. Den var så dålig. vi har inte ens kollat klart på den, den sög verkligen, ormarna var helt.. gaugh.. Overkliga, allt var så fejk. Eller det är klart att det är fejk i såna här filmer. Men asså på vissa filmer får dom iaf det att se relativt verkligt ut. Men inte här. Ush fy bubblan. Sunkigaste filmen någonsin!

Ska nog sova nu, är riktigt trött. Måste upp tidigt i morgon.... såklart städa....
Puss&Kram/En tjurig Emma

Ljug inte för mig

Ush, var somsagt inte på något som helst bra humör igår, dock inte idag heller. Vart en helt ensam dag, ibland behöver jag det och ibland inte. Och idag var en Inte dag... Jag är så trött på alla just nu, precis alla! Jag är trött på mig själv.. Jag är rättare sagt förjävligt arg och besviken på mig själv. Har kollat lite på mina terminsbetyg idag. Jag suger! Jag menar. Sänkt mig i tre ämnen. Och i hemkunskap?! som är ett av mina bästa ämnen. Nej ush jag måste sluta tänka på skolan nu så jag inte går i väggen av all jävla skolstress och snack om dessa jävla höga betyg för den där helvetiska frisörlinjen... ÅH! Jag är på sååå dåligt humör.. Jag måste göra som min lärare sa åt mig. Verkligen stormvila nu så jag orkar nästa termin.

Sen finns det ju patetiska människor också, dom som måste förstöra ännu mer.. Jag menar. Nej jag vill inte gå in på detalj om det...

I morgon är det nyår. Ska jag vara ärlig har mitt 2008 varit förjävligt. Vist det var fina stunder i somras. Men annars, Bara dåligt. Har mått så dåligt i år att jag har ska bli starkare som person nästa år. Ska stå upp för mig själv och inte vara för snäll mot andra.

Nej nu ska jag nog äta.
Dagens bästa var iaf, att jag fick ett par nya skor av pappa, dom blommiga rödsvarta skorna från vagabond som jag suktat på ett tag. Thanks papi!
Puss&Kram/E

D Day

Sitter och lyssnar på musik och vilar i min säng. Är så himlans trött. Dagen har bestått av en bilresa till bålsta centrum, ica såklart. Bakat kladdkaka och mys med pappa framför tv,n med harry potter 5. Mysigt mysigt. Nu väntar jag på att mamma och min bror ska komma hem så vi kan äta, hungrar ihjäl.
Sen har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra... Hmm.. ska nog se på en film ikväll får se vilken det blir:P.
Ett tråkigt och ointressant inlägg, men det är en ointressant och tråkig dag idag...


Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me? '
Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself








Puss&Kram/E




Can anyone se me?

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev. Har tyvärr inte kunnat eftersom jag varit i familjens stuga i dalarna, och med det menar jag alltså... ingen el. Nej precis, i fyra dagar har jag varit i en stuga mitt uppe i tjottahejti utan el eller ljus. Kolsvart och tyst. Inte så mysigt ibland. Men iaf,

I torsdags, Åkte vi upp till stugan tidigt då efter julafton. Tog tre timmar med bilen, När vi var i leksand tror jag, eller någonannanstans i alla fall i närheten av rättvik stannade vi till på ett ica maxi. Jag trodde jag skulle dö seriöst när jag klev ur bilen, det var så jädrans kallt. Och jag var ju så smart som ville åka i sköna kläder att jag bara hade på mig ett par strumpbyxor och en stickad lång klänning. Så ja det var inte så mysigt. Men det fick gå. Sen körde vi upp mot stugan. När vi kommit in på en lite skogsväg som knapt är en väg så fastnar vi såklart i snön, hahah, inte roligt. Höll på i en halvtimme typ och backade och grejjade tills vi tillslut kom upp.
I stugan var det så klart minusgrader, typ ingen skillnad om man var ute eller inne. Tog en halvtimme det med att få upp värmen till 10+. Sen fixade vi och jag somnade hyffsat tidigt.

I fredags, Drog vi till Mora för lite shopping, Mellandags rea är ju faktist riktigt bra. Hittade två tröjor, en kjol, örhängen och ett halsband, plus lite andra hemliga saker, för bara 417 kr. Skulle egentligen kostat runt 7-800 kr. Så jag var nöjd. Sen kollade jag på ett par riktigt fina blåa pumps men dom fick jag icke köpa. Men jag har ju redan runt 30 par skor så ingen brist hehe. Sen Köpte pappa någon slags antenn grejj så vi kunde kolla på tv på datorn vi hade med oss. Behövde inget internet så det var ju toppen, Blev simpsons och körslaget. YES! Körslaget är faktist riktigt bra, Fast inte för att alla var speciellt bra. Men men, Sen sova sova sova. Juste den natten var hemsk! Vi hade eldat lite för mycket, eller okej alldeles för mycket, var 26-27 grader varmt inne, gick knappt att sova. Ush.. Värme är bra, men inte i en trästuga som osar bastu hela natten.

I lördags, Åkte vi till leksand. Dumma jag tog min nya kjol och höll såklart på att frysa ihjäl. Måste säga att det är brist på snygga killar i dalarna?!. Har sett en eller två snyggingar, och dom var ändå inte.. snygga? men men, Kanske bara jag som är lite kinkig på den fronten. Men iaf i leksand, kollade vi på lite kläder, hittade en ooootrooooligt söt klänning som var på rea, men jaa, inte den. Sen fikade vi på ett urgulligt fik, tog en fet morotskaka, första gången jag inte orkat äta upp en sån. plus att det var en supersöt tjej där, fast det vart lite synd om henne då och gick, eller sprang rätt in i ett bord. Panga huvet i kanten, såg lite roligt ut, men hon börjde ju gråta så man fick faktist lov att hålla sig för skratt. Sen drog vi till stugan, Åt julmat, såklart. Och kollade simpsons och körslaget. Nice.

Idag har vi äntligen kommit hem, Vist det är mysigt i stugan och så, men hemma är alltid bäst oavsett vad.
En sak som var ruskigt läskig inatt var att det var en liten mus, eller flera, som sprang runt i vårat tak, jag som är lite ologisk av mig trodde att det var en fet spindel som klättra på taket, så jag gömde mig under täcket hahahah. Sen fattade jag att det var en mus. Den jäveln väckte mig vid tre på morgonen, så det vart svårt att somna om. Men somnade tillslut.
Gick upp vid 10 åt frukost, sen vid halv 12 12 tiden bar det hemåt. Sjukt jobbig resa, svårt åksjuk som jag är tar jag fram mobilen och börjar spela, efter 3 minuter mår jag fruktansvärt illa, och inget stopp på hela vägen. Men jag klarade det. Stolt över mig själv, La mig ner i bakluckan och sov.
Senare på eftermiddagen kom Ellen hit, riktigt kul. Vi hade roligt åt roliga människor, kollat språkresor, och sjungit singstar. Lite ledsen är jag endå, fick ju singstar rock ballads i julklapp, har inte ens öppnat den så nu när jag öppnar den och vi ska sjunga laggar det sönder och det visar sig att det är 4 repor i cd'n. Så det blev inget mer sjungandes. Tråkigt värre. Sen åkte Ellenpellen hem för ett tag sen och nu funderar jag på att sova, är så trött. Helt slut. Skönt att sova i sin egen säng istället för våningsängen som knarrar bara man rör lillfingret... Och att ha alla mina mysiga kuddar! Åå så skönt, Men ja sagt nu gjort!
Godnatt!
Puss&Kram/E

AAAAAAAAAH

Jag fick mobilen, seriöst jag är överlycklig!
Plus att jag fick, ett par skitcoola röda handskar, ett par skor, singstar, en film, en klocka lite smycken, pengar, aah massor. Verkligen jätte n'öjd!
Puss&Kram/E

God Jul

Aaah, äntligen Julafton. Så mysigt. Det enda som var lite sjukt idag, gud dagen har bara börjat, men iaf, jag fick en smink julkalender av min mamma, och idag fick jag ett bajsbeigetgult nagellack.. Ja det kommer verkligen komma till användning.. Men men.
Pappa och jag har fixat lite där nere, frukost och så. Han springer runt i sin gammla gröna morgonrock min söta pappa. Jag längtar tills klockan blir 3 då blir det kalle anka! Det är en av dom bästa grejjerna. Fast egentligen så är allt med Julen bäst. Jag älskar det, Sen är det ganska sjyst också för om två månader lite mindre fyller jag år haha. Lagom tidsperiod mellan tycker jag.

Nej nu ska jag ner och äta frukost, kanske skriver mer sedan om jag vill och orkar och har tid. Det är mycket som händer idag!
Puss&Kram/E

!

Gud vad jobbig jag är, MEN NU ÄRE JULAFTON!

Önskelista

Tänkte skriva ner min önskelista nu sista dagen. Så får jag se vad som kommer med tomten i morgon;)


1. Sonyericson c905
2. Pengar
3. Smycken
4. Senaste photoshop
5. Skor
6. Linser, ( haha fjolligt jagvet, men kul)
7. massor med singstarskivor, då jag bara har en enda..
8. kläder
9. presentkort på typ kicks
10. En fet jävla semester till kreta i februari, lagom till min födelsedag!

Haha jaa jag kommer knappt på vad jag önskar mig mer:S Två veckor sedan hade jag hur mycket som helst, och nu nada i skallen. Jaja jag blir säkert nöjd med det jag får, det blir jag alltid. Nu ska jag sova djupt hela natten ända tills i morgon, sent in på morgonen, så slipper man vänta så länge haha. Kommer bli otroligt mysigt här hemma. Jag ska baka pepparkakor, hela familjen kommer kolla på Kalle anka, sen kommer mormor och morfar, sedan farmor och farfar, mat, sen alla julklappar, så otroligt härligt. Den här julen ska jag fota som en tok, har inte ett enda minne från andra julaftonar förutom julklapparna, och gammla videos från när jag var typ 1-5 år gammal, Så jag längtar!
Puss&Kram/E

Jag är gladare än någonsin

Jag är glad, lycklig, och otroligt bubblande!
Och det kommer ingen i hela världen att kunna ta ifrån mig nu.
För jag är uppe igen,
Och dit har jag kommit för att stanna!


BANKRUTT!

Ush, jag hatar verkligen att ha ont i magen. Det är hemskt, Ligger i sängen och orkar inte göra någonting, har inte ätit heller. Har lust att ställa mig ute och skrika ut " ONT DET GÖR ONT DET GÖR OOOOOOOOOOONT!"

Blev nyss jätteglad, ringde till min pappa och han sa att han skulle åka hem nu?!, Blev lite paff då han offtast brukar komma hem runt 7 tiden. Så det ska bli skojjsigt att ha han hemma tidigare idag innan julafton. Hahah, Det är sjukt att julaffton är i morgon, Funderar på vad jag ska ha på mig, ska jag ha klänningen jag sytt själv eller inte. Hmm vi får se.

Var ju i stan med Ellen igår, och nu är jag helt ärlig. Jag är pank, PANK! Har inte ens en 50 öring kvar. Så bankrutt är jag, tur att jag är klar med Alla julklappar. Annars vet jag inte vad jag hade gjort. Jag är en stor mästare på att göra av med pengar. Ush... Dålig sak att vara bra på.

Nej nu ska jag nog ta mig en liten tupplur. Med min sötagulliga mysiga hund!
Puss&Kram/E

OHYEAH

Har precis kommit hem från sthlm igen hahah. Har varit med Ellen där. Vi åkte in med 10 över ett tåget, skulle gå på bio halv 4, det blev twilight som jag redan sett, men jag såg den gärna igen eftersom att den är så bra.
Det enda dryga med bion var att det var några fula otroligt störda fjortisar där. Alla iklädda fjällräven och Svea mössa, Satt och stöna i en scen på filmen då dom kysstes. Så otroligt barnsligt att förstöra känslan sådär. Ush, tyckte inte om dom, det gjorde nog ingen annan i salongen heller, var en annan någon rad ovanför mig som skrek hållkäften, och såklart fjortisfjollor som dom är skrek dom till baka " Men håll käften själv" med en bitchig ton. Väx upp... Men annars var det en super trevlig kväll.

Och tack Ellen till dom fina julklapparna, riktigt gulligt:)<3

Nu ska jag nog lägga mig och lyssna på musik, vill inte ha någon middag. Har skit ont i magen, höll mig kissnödig lite för länge tror jag. Så ska nog sova ist.
I morgon är det den 23:e också, snart bara en dag kvar! Wieehoo!
Puss&Kram/E

You filthy animal

hahahah, har precis kollat klart på ensam hemma 2, Den rockar haha. så jävla rolig. Ursäkta språket men den är ju fan helt underbar. Har inte skrattat så mycket på länge. Snart eller klockan 9 blire att kolla på heart break hotel. Som också är en av mina favoriter. Störtskön.

Jag börjar bli lite nyfiken. Pappa gick ner förut och sa att vi inte fick komma ner, (vi=Jag och min bror), eftersom han skulle slå in julklappar. Då blev jag lite curios. Men men snart julafton. tre dagar kvar. Lääängtar så in i nordens!

Nej nu ska jag slockna tror jag, kanske skiter i heartbreak och sover?
Aja
Puss&Kram/E

Something new

Hallojsan!
Ligger i sängen och myser lite. Är grymt trött efter den här dagen. Har varit i barkaby och varit på Ikea, Mio, Media Markt, Elgiganten och stockholm quality outlet. Har köpt lite julklappar, men har fortfarande några kvar.
Åkte till mamma och hälsade på henne, sen åkte jag och pappa iväg till en Pizzeria för att äta lunch, blev kebabtallrik, asgott hahah. Sen åkte vi och sa hejdå till mammsen, sen hem till ica för att handla mat.
Nu har jag precis städat lite här på övervåningen. Ska gå ner och fixa lite tvätt snart också.

Och en sak som gjorde mig ganska glad idag är att pappa och jag har velat se ensam hemma 2 typ as länge nu, och så har vi hyrt den, Så vi e ganska lyckliga för det.

Nej nu ska jag ner och fixa tydligen.
Puss&Kram/E

4

Jaa då har idag gått och det är typ vad ska man säga, 4 dagar kvar till julafton. Riktigt kul tycker jag. Shoppingen idag gick super. Jag och bror delade på en julklapp till pappa. Och jag har också köpt till Madde. Så jag är rätt nöjd, har lite kvar att fixa, men vi ska tydligen åka iväg i morgon med för att fixa klart alla julklappar till mamma, jag vet redan hela hennes önskelista, så det är väll typ bara att säga till pappa vad hon vill ha såå fixar han det:) Min pappa är ju somsagt julklappskungen.

Kom hem vid 3,är verkligen skit trött. Höll på att somna vid fem när jag la mig och kollade på en film. Underligt faktist. Gick och la mig vid 9 igår. Men men hoppas jag får sova ut i morgon. Nej nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv med pappsen.
Puss&Kram/E

...

Hallojsan, har inte skrivit så värst mycket varit lite uppsagen haha.

Torsdag: Gjorde klart alla mina degbitar till min pepparkaksrobot, blev också klar med den. Den vart supersöt, slänger in en bild på den senare. Var ju i skolan hela dagen fram tills avslutningen. Allt gick bra osv.
Mamma köpte min robot för 200 kr, haha ganska stolt. Fastän det var mammsen som köpte den. Sen fick ju ju mina betyg. Började ju nästan gråta. Så himla hemskt var det. 1 MVG, 2 VG, 2 IG och resten G..... Inte alls vad jag precis hade trott. Så jag vart inte speciellt glad måste jag säga. Men jag ska höjja mig nästa termin.

Fredag:
Åkte in med Madde till stan med 20 i 11 tåget. Träffade Sandra också. Sen gick vi runt på stan och kollade på julklappar, jag hittade alla utom två, så¨har en till Madde och en till Pappa kvar. Kunde ju inte precis köpa till Madde när hon var med:P. Men annars är allt klart. Vi gick på bio vid halv 7 också, kollade på den nya bond filmen, ganska bra faktist. Sen åkte vi hem vid halv 9, så vi va i stan i 9 timmar så jag slocknade direkt när jag kom hem.

Idag: Planerna nu är att jag pappa och bror ska åka till täby för att inhandla mer julklappar. Ska köpa till mamma och så. Sen så har jag ingen aning om vad som ska hända. Men skriver mer när jag kommer hem.
Puss&Kram/E

Hahahahah!

Gud idag har dagen varit störtskön med stort S! I skolan har jag äntligen blivit klar med klänningen, modellen för min pepparkaksrobot, och börjat baka på den. Så det känns skitbra.
Sen har väll skolan varit som vanligt. Idrotten var kul förutom att jag tog i för mycket, speciellt nu när jag är förkyld så fick hostattack då. Inte kul, men lektionen i sig själv var rolig. Sen har inte mycket hänt.
Efter att vi hade slutat stannade jag, Stefan, Jesper, Diako, Jocke och Bea kvar i skolan för att fixa på våra pepparkakshus.
Det vart feta mjölkriget och Jesper och Stefan var typ helt vita hahah. Sen när vi sitter och bakar, hör vi musik, så kollar alla bak, så har dom dragit upp sina tröjor som magtröjor och går så himla fjollit, hahahah det fick man sig ett rejält gott skratt av hahh.
Sen drog jag hem vid 4, nu har jag precis varit och handlat med pappa och fixat lite i mitt rum.
Ska käka snart.
Puss&Kram/E

You would'nt

Titta i mina ögon och säg saningen.

Titanic är den bästa filmen någonsin, okej kanske inte den absolut bästa, men iaf på min top 3 lista. Helt underbar, helt otrolig. Känns som att jag har sett den typ 100 gånger, men skulle kunna se den 100 gånger om. Den är ju fantastisk! Jag gråter lika mycket varje gång. Ush, den är så hemsk men endå inte.
Blir alltid så lycklig av slutet när dom "återförenas". Så himla underbar!
Gud jag har inte ens tänkt på att klockan är halv 12, lilla fjolliga jag brukar sova nu, men ey, det är skönt att lägga sig tidigt, så orkar man mer på morgonen. Slipper jag stressa.

Tog en pause från filmen, just den här delen när dom är längst ner typ på båten och ska ut och har panik, det är så jobbigt att se för man blir faktiskt lite panikslagen själv. Plus att jag vet ju vad som händer, men jag väntar tills lite senare.
Det var en riktig flopp av tv folket idag att sätta två av dom bästa filmerna samtidigt. Bodyguard och Titanic, på samma tid, samma dag. Det suger stort faktist. Viste inte vilken jag skulle se, men bodyguard såg jag inte för så jätte länge sen, men titanic var ett tag sen. Men jag kollade en snutt på den andra, och jag måste verkligen köpa den, båda filmerna för den delen.

Nej gud, nu börjar jag bli lite trött. Har hållt igång hela dagen känns det som, gick upp klockan 6 som vanligt. Kört på somfan i skolan också.

Nej nu säger min mamma att hon har huggit loss han och att dom är påväg ut hahaha, hon skulle säga till när gom hänger över regleringen, men men kan lika gärna gå och glutta nu.
Puss&Kram/E

I was your clown


I morse när jag vaknade var jag hängig, tjurig och trött. Men piggnade sedan till. I skolan var allt som vanligt, hållt på med pepparkakshusen hela dagen eller modelerna då. Juste, min model är snart klar! fett stolt, OCH! Min klänning är typ klar! ska bara sy ett bälte så e jag FINITO! så grymt glad måste jag säga.
Sen har det väll bara rullat på som vanligt. Vi hade ett litet småsnack i skolan om en sak. Jag var med, men jag är inte inblandad, såklart. Men det är faktist konstigt hur mycket folk kan tro? utan fakta. men men.
På fredag hoppas hoppas hoppas jag att Det blir så att Madde och jag åker in till stan. Har ett stort behov av att köpa julklappar! Till kompisarna, mamma pappa och min bror.
Asså vad kan man köpa till sin bror som är 18... jag har ingen aning. men det löser sig, det har det ju gjort alla andra år!

I morgon kommer pappa hem, han hinner  tydligen inte komma hem idag.. tyvärr. Så då får, Ska jag och mamma, ooch tim ha myspyskväll. Men nu är ju Tim sjuk (pga mig) så det blir nog bara jag och mamma. Hon skulle chacka julmust till mig, och tack gode mamma för det, för jag är grymt sugen! I morgon också efter skolan måste jag till centrum efter, ska kolla dels på lite julklappar. Plus att jag behöver ett nytt puder. Det tog slut skit fort. Fast, sen kom jag på att jag kan vänta tills julaffton då jag säkerligen fått lite pengar, så kan jag köpa då, ja jag klarar mig nog en vecka till, det är ju bara skola i två dagar till, och 8 dagar kvar tills själva julaffton. Så det går nog bra det med.

Just nu är jag bara så himla sugen på att åka utomlands. Tänker på Katti som är i thailand, den rackaren ska vara där i tre veckor, har vart där i snart en.. Lite avis är jag, och Amanda drar till vietnam.. Också sjukt avis! alla drar bort, och jag blir kvar i SlaskSverige... Men det kanske blir en resa nästa år. Hoppas på det!

Nej nu ska jag kila iväg och glutta på tv, eller vad jag nu ska göra.
Puss&Kram/E

You are imposible to read

Ush, jag är förkyld. Lucian gick inte speciellt bra, men det struntar jag i. Idag har jag haft lite betygssnack med min lärare, jag kommer då att få ig i teknik, men det var jag ganska beredd på eftersom jag missat en del. Men annars hade jag godkänt. Har börjat på mitt pepparkakshus med! eller iaf modellen. lite hahah.

Juste jag har ju fått ett nytt simkort till min mobil, alltså fick jag en ny pinkod, som jag inte viste vad den var. Så i skolan tappar jag såklart mobilen, så jag kommer inte in på den. Så den fick jag först igång när jag kom hem vid 4. Haha.

Igår var jag på julbord. skitgott verkligen. Såg lite bekanta ansikten faktist. Men en sak. alltså är det bara jag eller är det inte lite horigt att gå runt med ett linne som klänning? det var en tjej där som visa nästan hela thingen hela kvällen, och jag fattar inte, jag skulle skämmas ihjäl om jag var hennes mamma. Snacka om slampigt om man frågar mig...
men det är juu hennes val.

Nej nu ska jag kolla klart på laguna beach
Puss&Kram/E

Kevin är grym och jag är förkyld!

Igår vart det nästan lite långtråkigt att kolla på idol, eftersom man redan fattat att Kevin skulle vinna, han var ju inget annat än Grym igår. Han va så söt när han började gråta hahah.

Idag mår jag pyton, är så himla förkyld så jag tror att jag ska dö! Hostar och nyser... USH! orkar verkligen inte, hur ska jag orka gå i lucia tåget hela dagen? Jag får bita ihop och ta en ipren och be och böna om att jag blir bättre, vill ju vara bättre tills i morgon med. Då ska jag ju på julbord, och då har jag ingen lust med att vara hängig.

Nej nu ska jag nog gå ner och äta frukost sen fixa mig, ska vara på bcjf kl tolv.

Somsagt Lucian är i Centrum vid 1.
Puss&Kram/E

i'll follow you wherever you will go

Ush, jag verkligen avskyr att vara förkyld. Det är rena rama pesten. Hostar som en tok, halsen svider, och näsan är det stopp i.. Igen! har vart förkyld fram och tillbaka nu i tre feta veckor. Ushushush!
Har precis ätit, Blev Gorgonzola Gratinerad Oxfilé, riktigt smarrigt faktist. Sen har jag och bror min spelat lite spel hahah. Alltid kul med min sköna prick till bror. Sen nu går jag väll ändå bara runt och väntar på att idol ska börja.
Men man vet ju redan vem som kommer vinna, och han kommer vinna stort. Kevin såklart. Han är ju helt enkelt grym. Alice är duktig, men inte lika duktig som Kevin.
Men man vet aldrig right?

Idag var jag ju på bcjf och hade lucia tåg för alla där, kom dit vid 8 och då hade vi uppsjungning. Sen övade vi, och vid 10 började första föreställningen. Då gick det bra, var bara lite skakis av nervositeten, men det gick över. Sen andra föreställningen var vid kvart i elva, så började det lulla runt i mitt huvud ute på scenen så jag börja vingla som satan i gatan. Inte roligt. Fick en riktig huvudvärk med.
Efter det kom mammisen och hämta mig. Vi droppade Linnea vid hennes skola också. Sen bar det hemmåt och jag drog genast upp, böt om till myskläder och la mig och sov. Sjukt skönt, fast det är himmla jobbigt att försöka sova när man hostar somfan och måste nästan sova sittandes. Men jag somnade och sov ett tag.

Sen hahah hittade jag lite julklappar! Men alla var pappas hahah så då var det inte lika roligt längre. Hahah. Men mina kanske är någon annan stans?

Imorgon är det då det riktiga, eller aah lucia tåget som gäller. Kommer börja i centrum runt 1, så va där om ni vill se mig! Sen ska vi gå till ålderdomshemmen sen åka med häst och vagn till gammla bålsta. Kan väll bli kul? Så jag måste hitta på hur jag ska ha mitt hår, antingen så lockar jag det, eller så får det vara som det är, eller platt. Men det blir nog lockig, fast det kommer säkert vara skitväder så det kanske blir vanligt, det är ju ganska surt om man ska stå i en timme för att vara fin, sen kommer man ut så är det helt livlöst och har lagt sig efter 10 minuter. Men det bestämmer jag nog i morgon.

Nej nu ska jag ta mig lite choklad och se om det finns något på tv som jag kan glutta på fram tills 8.
Puss&Kram/E

Luciadag!

Hejhallå!
Nu sitter jag på mitt rum och fixar lite innan vi ska åka, idag ska jag inte till skolan utan till bcjf för att gå lucia för dom där. Så  det ska bli lite roligt:).
Min natt har varit H E M S K! Har hostat hela tiden, hostar nu med, har så himla ont i halsen. Så jag är inte så väldans glad.. Menmen det är ju helg nu typ så då ska jag vila på.

Juste måste bara säga, är det någon som sett den nya julkalendern, Den suger ju totalt. Har dom ingen fantasi längre. Jagmenar vilka småbarn vill se en julkalender där tomten sitter i finkan. Nej ushfy och blä för den.

I morgon är det riktiga lucia, så jag ska ta reda på tiden så alla kan komma och kolla, eller iaf dom som vill. Ska ju gå i centrum, sen vid pomona och det andra ålderdomshemmet eller vad det heter. Sen ska vi? tror jag till gammla bålsta.

Nej nu måste jag kila skriver när jag kommer hem.
Puss&Kram/E

i lift my hands and pray

Hejhallå!
Idag har varit en bra dag tycker jag! Okej lite väl segt på morgonen, men endå. I skolan blev jag äntligen klar med ett arbete som jag hållt på med ganska länge. Känns riktigt skönt. Sen på lunchen så sjöng jag och Bea i min klass för våran musiklärare, jag var skitnervös skaka verkligen som ett litet löv. Men vi klarade och han tyckte att vi var jätteduktiga. Så då blev jag glad. Sen har jag kommit igång på en ritning på min pepparkaksrobbot. Haha, den vart superbra!

Nu sitter jag bara hemma, och har lite småsaker att fixa, har gluttat lite på tv osv. Ska snart städa mitt rum igen som börjar bli lite stökigt. men det går fort.
Puss&Kram/E

wholahey

Så, nu har jag lite mer tid till att skriva. Har precis ätit, blev kycklingwook, jättegott. Funderar fortfarande på vad jag ska ta för foton till bilden, har ingen aning, men några har jag iaf tagit.
Fick en ny plånbok av mammsen, riktigt snällt eftersom att min har gått sönder.

Är så himla trött, har varit det dom senaste dagarna och jag förstår inte varför, går och lägger mig hyffsat tidigt. Ush, jobbigt, Men det är ju snart helg, fast då ska jag ju gå i lucia tåget, på fredag och lördag. Men det ska faktist bli riktigt kul. Ska ju då gå för alla klasser på bcjf. kul kul.

Ligger och väntar på att klockan ska bli 8 för då börjar simpsons hahah, sicken tönt jag är. Sen efter det blir det till att kolla på hannibal. Sen ska jag väll... sova.
Haha nej nu ska jag kila till sängen och vila lite.
Puss&Kram/E

Do you?

Hemma, trött och sliten, hahah. Skolan var okej, lite seg men annars kul. Fick g+ på mitt idrottsprov och är jättenöjd!  Sen hade jag franska prov och det gick inge vidare... ush.
Sen hämtade mamma mig vid tre så åkte vi hem:)
Har ätit och fixat, ska fixa lite foton till bilden.
Nej måste kila, skriver mer sen.
Puss&Kram/E

Suckers

sitter i skolan med mensvärk och håller på att dö! och ingen hemkunskap hade vi inte heller.. ush vilken unken dag.
Skriver mer hemma.
Puss&Kram/E

Vad vill du att jag ska säga till dig?

Trött, trött, trött. Somnat om typ 5 gånger i morshe.
Har precis varit så duktig att jag städat mitt rum, så nu är det fint igen. Jag är duktig på att städa, men riktigt duktig på att stöka ner igen hahah.

Igår blev det ju bakning somsagt, sen vare bara för mig att gå och lägga mig, var så himla trött. Det är alltid mysigt att sova!

Idag har vi ju syslöjd, så jag hoppas, hoppashoppas att jag hinner klart med min klänning, för det skulle ju vara super, så kan jag ta hem den nästa vecka! Gud vad kul. har ju inte så mycket kvar, själva klänningen är ju ihoppsydd, nu är det bara alla detaljer. Och ett cremevitt bälte att göra. Men det går nog fort.
Sen efter skolan är det luciaträning kl 5 på bcjf, vet inte hur jag ska orka, men är man med så är man. Men det kan nog bli kul endå.

Nej nu ska jag fixa det sista på mig själv så ska jag vandra bort till bussen.
Puss&Kram/E

Love is gone

God kväll alla glada och allärta!
Nu sitter jag på mitt rum med mjöliga kläder och kinder! Har precis bakat lussebullar med mammsen, så roligt och mysigt, vi drog ju igång för en timme sen kanske. Blev opera musik också, mysigt mysigt.
Dagen blev bra, eller ganska, har varit trött hela dagen, som vanligt. Men jag går och längtar. vi slutar ju nästa vecka, ska bli så himla skönt!

haha ingen märkte att jag hade en ny kjol på mig idag, men det kanske inte märks, den var ju bara helt svart. Men men det är inget att bry sig om.

Tänk det är bara 16 dagar kvar tills det är julafton, så himla kul! Längtar så. Hah, ska bli så mysigt. Måste fixa alla julklappar snart, vill vara klar i tid så det inte blir att stresshandla.


Nej nu ska jag dra mig och vila lite.
Puss&Kram/E

Tick tack

Godmorgon! Jag är strålande glad, hahah. Fast jag har ruskigt ont i halsen. Men det får jag leva med, det är ju trots allt vinter.. (utansnö). Men iaf, nu sitter jag på mitt rum, och ska alldeles strax gå till bussen. Hoppas det blir en bra dag idag, Men det tror jag nog, Jag får helt enkelt se. Men om jag inte minns fel så ska vi börja på våra pepparkakshus. Man får göra vad man vill, såå jag ska göra en pepparkaksrobbot! ahaha. Så jag har börjat skissa lite så får vi se hur det blir.
Idag får jag också tillbaka mina matte prov. OCH min älskade ipod. om Julia kommit ihåg den! hahah, har saknat den lite:P

Nej nu ska jag kilevippa lite neråt.
Puss&Kram/E

Sixtynine

Har precis tittat klart på gossip girl.ÅÅååå vad Ed Westwick är snygg! (chuck bass). Jag dör han är min dröm man! hahah vad fjantig jag är.
Nej men det är alltid kul på söndagar, chilldag sen gossipgirl, alltid lika bra.
Tänk att i morgon är det bara 11 få dagar kvar av skolan. + att det är en helg så det blir ju bara 9 dagar. eller är vi lediga på lucia, kanske inte... hmm jag vet inte. Men fatta vad skönt, i morgon är det måndag. En ny vecka, och då kommer jag bara tänka på nästa fredag. Och svish så kommer det bli fredag! Guuuuud så jag längtar att sluta. Men.. Nu dom sista dagarna i skolan, ska jag plugga arslet av mig med det sista som blir. Jag ska tagga inför nästa termin, då ska jag och Diako i min klass bli klassens MVG barn! Vi skaka hand på det hahah. Vi ska bli bäst!

Nej nu ska jag fixa ihop vad jag ska ha på mig i morgon, blir nog min nya svarta kjol, en lila polotröja och bruna strumpbyxor med ett brunt bälte, Jaa så får det bli. Sen ska jag ju bädda också... URK bädda är verkligen jobbigt. eftersom att jag har Hahahah 11 kuddar. Men det är mysigt... hahaha

Puss&Kram/E

Taste my lips!

Ja dagen blev ju inte helt 100% lyckad. Men jag har iaf, köpt en julklapp, en ny kjol och jag fick min plattång! Så jag är nöjd iaf, men eftersom att jag inte köpte alla julklappar idag eller, alla behövde jag ju inte köpa men bara en liksom. Jaja ska ju julshoppa med madde nästnästa vecka. Så får det bli:)

jag är så himla trött och klockan är bara 20 i fem, ska nog lägga mig och vila och sen glutta på gossipgirl vid sju lite senare.
Jaa, Orkar och har inte så mycket att skriva så... Kanske något senare, kanske inte
Puss&Kram/E

All i want for christmas is you

Kl är typ halv 11. Jag, pappa och bror håller på att göra oss i ordning, vi ska ju somsagt snart till vällingby för en liten shoppingdag.
Men just nu är jag lite sur, då jag nyss bråkat med min bror. Det är ganska jobbigt med äldre syskon ibland måste jag säga. Bara för att dom är äldre är dom inte bättre!
Men iaf. Jag ska inte bry mig om honom idag, utan bara tänka på vad jag ska köpa i julklapp till alla. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa till familjen.
Sen ska jag nog kolla på lite saker till mig själv, för det behövs, speciellt underkläder.

Ush jag vet inte vad det är, men jag känner mig sur. Antagligen för att jag sov dåligt. Men jag blir nog glad snart.
+ det är bara 12 dagar kvar tills skolan slutar, och 17 tills det är julafton!

Nej nu ska jag kila och sminka mig och kirra håret. Skriver mer när jag är backHome!
Puss&Kram/E

Tokyo

Gud vilken rolig dag jag har haft, Gick upp vid halv 8, skulle vara vid bcjf kvart i 10. Alla uppvisningar idag gick bra, gjorde lite tabbar på vissa delar, men jag löste det ganska bra tyckte jag! Tokyo kläderna vi hade var ju helt galna hahahh. Och.. när jag skulle vara kille, shit jag blev asrädd för jag såg fan på riktigt ut som en. Men det har varit sjukt kul, lite omogna tjejer i lucia tåget bara. Men det får man väll räkna med, för det är alltid någon som ska fjolla så himla mycket.

När jag kom hem åt jag, sen har jag kollat på film med familjen, pappa hade köpt mumien 3 så den blev det. Ganska bra faktist, så det har jag spenderat kvällen åt, är ganska trött nu.
I morgon är det avslutning på dansen kl tre. Inte helt hundra på att jag kan komma eftersom jag ska iväg, Men det får vi se.

Jag ska nämligen åka och julhandla med Bror och Pappsen. Ska få köpa en plattång! Egentligen skulle jag fått vänta till jul, men det går ju inte, jag har ju klippt lugg, och varje gång efter att jag har duschat så korvar den sig åt en massa olika håll. så jag blev superglad.

Så min lilla sammanfattning av dagen:
Super kul, lite tröttsamt, men endå roligt. Ett - jag har sträckt min axel, det gör helvetiskt ont! Men annars har det varit en av dom roligaste dagarna den här veckan!

Nej nu ska jag nog glutta på någon annan film, vet inte vad, eller så tar jag nog bara och sover,
Puss&Kram/E

Sorry

Varför har jag en känsla av att jag inte duger åt er? Jag älskar er och ni betyder så mycket, men det kanske inte är ömsesidigt.. Ledsen orkar inte skriva idag
Puss&Kram/E

Bomshackaley Snygging!

Hejhopp, ligger i min säng och mhar urtråkigt, så varför inte skriva lite? Asså måste bara berätta om min tabbe på idrottsprovet. Det var en sånhär gubbe där dom pekat ut alla muskler typ, ah så var det en muskeln som var lång över magen som tydligen hette raka bukmuskeln.. men det kom inte jag ihåg. så jag skrev : Magmuskel.. shit dom måste tro att jag är korkad. Hahah, Men men det är ju en mag muskel, typ...

Men iaf, det var ganska kul när jag klippte mig för jag var ganska sne över att jag inte fick färga det ljusare. Men sen när hon väl klippte och fixa mittbena blev det plöttsligt, eller kändes iaf ljusare, Och det är ju bra. Så mitt hår nu är fan snyggt!

I morgon ska jag till stockholm eller vällingby med mamma och shoppa lite, ska bli jättekul. Så ska vi kolla på kläder till uppvisningen på lördag, och liite annat såklart, haha om vi åker till vällingby blir jag glad, för dom har sjuukt mycket saker där. Kanske ska köpa någon julklapp? Men det får vi se, och till vem kanske? hahah, Jag vill nog köpa mig en klänning, en söt, fin. Men jag vet inte, ska kolla på en skitsnygg klänning jag såg på gina tills nyår.

Nej nu håller datan på att dö då jag inte har någon laddare, så ska dra mig för att sova.
Puss&Kram/E

Jesus

Hejsan Hallojsan.
Min dag har faktist varit riktigt bra! Vist lite segstartad morgon, matte provet gick sådär, men idrottsprovet gick bra, förutom en liten tabbe hahahahah. Men men det struntar vi i. Men det roligaste eller aah var ju mitt julkort till Elin, hahahahah vart får jag allt ifrån, Och hon gav ett lika roligt till mig, Underbart vackra:). Efter skolan drog jag till frissan och... Jag har klippt lugg:D!

Jar vart jätte nöjd iaf! Nej nu ska jag dra mig ner och ta mig något att äta, eftersom skolmaten var supersvinigt äcklig
Pus&Kram/E

Save me

Sitter på mitt rum och ixar lite skol arbeten. Det är seriöst sjukt mycket just nu. Den här veckan kommar jag att göra 4 prov, 4 prov, herregud hur ska jag orka? först två matte prov, sen musik och idrotts prov, matte och idrott är i morgon, så jag pluggar på som en tok! Ush för skolan säger jag bara, men jag ska bannemej ha bra betyg!
Tänkte, eftersom jag inte skrev så mycket innan, berätta lite om dagen. Jag snubbla på Jesper i min klass så ja vricka foten, riktigt bra.. Hahah, sen efter skolan satt Ronja på bussen. Skit kul, ser nästan aldrig det fejset så offta nu för tiden. På bussen hem, (alltså krägga bussen) satt mickis, alltså två trevliga bussturer i en smäll. Sen Hemma tänkte jag ju först gå på lucia träningen men kom sedan på allt jag måste göra, tyvär så var jag tvungen att skippa det, men just nu kommer skolan före allt annat.

Hemma ikväll käka vi tackos, yummy yummy. Sen håller vi på att kolla på någon skum film, typ en skräckis på en stripp bar eller något. Och den hyrde min mamma?... Hahah, nej men det kanske är bra, Eller iaf ok.
Jag är så glad att jag snart är klar med min klänning. Med min insatts på syslöjden tycker jag iaf att jag förtjänar minst ett vg. Men jag hoppas verkligen på ett mvg.

I morgon är det då onsdag, 3 december, Och jag ska klippa mig, Så när jag slutat runt två hämtar mamma mig så drar vi oss till relax. Jag har bestämt att det får bli en tjockare snelugg som jag kan göra till hellugg när jag vill. Det kan väll bli bra? Jag önskar bara att jag kunde fåttt bleka det, men det fanns tydligen ingen tid så det får vi ta en annan gång, men det är verkligen jobbigt nu på vintern när jag alltid får tillbaka mitt mörka hår, det är så hemskt fult! Men jag ska spara pengar så ska jag göra det efter nyår eller något såntdär.
Sen på Torsdag ska mamma hämta mig igen, För då ska vi till vällingby och shoppa lite, Alltid lika kul med mamma!
På fredag är det då dansträning på viby, så då blire för mig att köra på somfan så jag inte gör bort mig på lördag på uppvisningen. Hahah det får verkligen inte hända!

Nej nu ska jag dra mig och ska fanemej ta ett glas julmust, Det är så gott! Hahah.
Puss&Kram/E

Aint my turn

Nej det vart inte jag som blev håbo Lucia, utan Linnea Alm. Grattis till henne. Synd bara eftersom jag gärna ville bli. Men men vad ska man göra? Bålsta folket tyckte väll inte så.

Idag har jag äntligen nästan sytt klart min klänning, och jag hoppas hoppas Hoppas att den blir som jag vill.
Kan inte skriva så mycket nu, har två prov att plugga till + en inlämnning om en uppfinnare.
Puss&Kram/E

Only a moment

Idag när jag vaknade kände jag mig ruskigt taggad för att gå till skolan. Konstigt nog. Men jag är riktigt riktigt sur på min lärare, Hon "harinte" min och min kompis arbete, eller en del av det, men jag kommer mycket väl ihåg att jag har lämnat in den då det bara var några veckor sedan, så hon får faktist ta och erkänna att hon tappat bort den! Men iaf, dagen har flytit på bra, och jag hade matte prov vilket också gick bra, så jag hoppas att b delen går bra den med. Och på bilden fick jag rita en bil.. En bil? det var ruskigt kul. NOT!

Efter bilden fick jag ruscha för att hinna med bussen, väl när jag kliver på bussen hittar jag min ipod och inser att den har Julia fortfarande, Och det var ganska jobbigt, att sitta på en buss i en timme utan musik, Men tur att någon liten knasboll får lycka av den;) Men men, vad skulle jag göra, Fick ringa mamma, så jag inte satt och gjorde ingenting för det suger.

När jag kom hem var det så jäävla skönt, eftersom att allt här hemma är helt nystädat känns det så himmla skönt att komma hem. Satt mig och kolla på tv, käka nudlar gjorde jag med. Nu har jag precis bytt om och undrar varför jag gjort det så tidigt när det är mer än en timme kvar tills dansen, men skönt med lodarkläder iaf. Pappa ska hämta mig, sen bär det av.
Nej nu ska jag kila
Puss&Kram/E