On sunday morning!

HejsanHallojsan! Har precis kommit hem från sthlm. Var riktigt mysigt, jag och mina föräldrar gick först till gina så jag kunde köpa den där tröjjan. Och den satt perfekt! Sen gick vi och åt på en italiensk restaurang. Jag tog pasta med kyckling, snuskigt gott. Sedan gick vi bara och kollade lite. Efter ett tag blev det så himla kallt, så vi drog hem. Stannade på ica en snabbis för att inhandla lite mat. Och jag köpte choklad som den tjockisen jag är hahah! I morgon blir det skola, eftersomm jag har varit borta en hel vecka känns det som att jag har varit borta i en evighet. Men det ska bli skönt. Ska ju hoppa av franskan också. Fick ett mail från min franskalärare där det står, jaa om man sammanfattar det som ja gör : Jag är en idiot som inte fattar någonting. Ska faktist bli skönt, att inte behöva oroa sig för franskan varje vecka för att man inte fattar ett skit, hon säger att jag kan, men sanningen är den att jag faktist inte kan något mer än att säga hej, vad jag heter, vad heter du. Sådanna där saker. Och då tycker jag det är onödigt att fortsätta. Så då kan jag sattsa mer på allt annat ist.
Kunde inte dansa idag heller, eftersom jag fortfarande är förkyld. Men i morgon ska jag bannemej gå, det är ju sista träningen innan uppvisningen, lite jobbigt men jag får köra på så gott jag kan. Måste sy mina kläder till uppvisningen med, kan inte vara så svårt va?

Gud, min gud, och gode gud.
Jag är såå himmla nervös, runt 8 tiden ska dom ringa till den tjejen som har blivit håbo lucia, och jag hoppas, hoppas verkligen att jag blir. Självklart är det ju kul att vara med, men jag måste erkänna att jag kommer bli lite besviken om jag inte blir, men vem blir inte det? Men det är ju bara en som kan bli lucia. Ush har varit nervös hela dagen. Nej ska försöka att inte tänka på det så mycket. Ringer dom så ringer dom, om inte.. synd.

Snart ska jag slaffsa mig i soffan med Julmust och choklad och kolla på GossipGirl. Är nog det bästa på tv. Eller okej, för min del får den dela plats med Top model america. Alla är ju så snygga i båda! hahah. Men det är en hel kvart kvar nu såg jag.. Kan försöka ta en bra bild och visa på tröjjan jag köpt. Kostade bara 149, riktigt bra tycker jag. Snart ska jag åka iväg och köpa julklappar också. Vet precis vad jag ska köpa till familjen, Måste bara snappa ihop lite pengar så jag kan köpa det!

Puss&Kram/E


Youre all i need

Nu är det morgon och klockan är snart tolv. Jag gick upp vid 9 och åt frukost med mammis och pappis. Alltid lika mysigt. Juste idag är det första advent också! Så det blev första tända ljuset idag då. Vi har julstädat, eller vi håller fortfarande på, men jag tar en liten paus, för jag har städat ruskigt mycket. Har GROV städat mitt rum, damsugit och torkat övervåningen, osv. Så det börjar bli riktigt fint hemma. När vi är klara ska jag och mammis och pappis åka in till stan och fika och kolla runt lite. Ska bli kul, så kan jag ju kika lite på kläder också!
Igår kväll drog jag hem till Helena som var lite sne, hahahah. Men eftersom att jag är så förstående så fick jag henne att se lite roligare på saken, eller? Nej men man ska inte bry sig så mycket. Vi kollade på film, och pratade, Och åt lite hahah.
Jag är fortfarande förkyld, kan inte förstå varför, har varit förkyld i en vecka nu och det blir inte bättre! Det suger och jag måste verkligen bli frisk nu!

Nu när vi ska till stan har jag ett stooort Måste att köpa! Jag behöver en snygg tröjja, tee eller långärmad, spelar ingen roll bara den är snygg. Har lite pengar, men lite måste jag spara till julklappar! Har sett en ruskigt snygg tröjja på Ginan, men jag vet inte, det är inte kul om jag köper den sen är det en miljon andra som har den, men men, den är så snygg så jag kanske inte kan hejda mig hahah. Eller så ska jag köpa en kofta. Hmmm.. har ingen aning, men någonting vill jag iaf inhandla idag. Har typ inget att ha på mig! Jobbigt, jobbigt läge.

Nej nu ska jag kila iväg, kanske klä på mig, och duscha, Vet inte riktigt.
Puss&kram/E

"Gud vad vacker du är!"

Jaa min dag har varit rätt så spännande, var i centrum och delade ut pepparkakor, och flörta så folk röstade på mig. Det gick ganska bra faktist, men lite pinsamt var det. Vi stod på scenen och fick presentera oss. shit.. hahha, Men jag blev as glad av en sak. Det var en gubbe som kom fram till mig, så sa han: Gud vad vacker du är, Jag bah tack så mycket, han bah du är otroligt söt. hoppas du vinner jag blev såklart skitglad. Sen efter det väntade jag på att pappa skulle hämta mig, medans gick jag och köpte mig två fräna nagellack. Ett blått och ett lila, grymt snygga!
Tittar på en film nu, ska nog koncentrera mig mer på den.
Puss&Kram/E

Nu eller aldrig

Precis nu eller aldrig, vill du ha mig eller inte?

Jag tittar på idol nu, och Kevin är ju GRYM! Även om jag tycker att Robin är snyggast, så knäcker Kevin hårt! Orkar verkligen inte skriva nu, skrev nyss ett hyffsat långt inlägg, sen så lackar allt satan i gatan och försvinner hahahah. Men jaa i morgon ska jag tydligen vara i centrum med lucian, en LÖRDAG? ååh suck, men bit ihop för mig.

Puss&Kram/E

Vill du ha mig eller inte?

Det var riktigt surt att jag inte kunde följa med till sumpan igår. Jag hade verkligen sett fram emot det... Men men är man sjuk så är man, jaa då har man varit hemma en hel skolvecka. Och det känns inte ett dugg bra. Har säkert missat otroligt mycket. Ush ush ush gånger 1000000. Det kliar i hela huvudet, har ont överallt. Vill att pappa ska komma hem hahah så han kan ta hand om mig(A).

Idag ska jag bara vila, vila vila vila. Har inte sovit ett dugg dom här senaste dagarna, Har hostat som en tok. Sen blire film och en maaassaaa glass! tahah.


Nej nu ska jag nog, försöka, sova lite. Är helt schlutt!
Puss&Kram/E

Fasiken...

Jaa då är man sjukt femte dagen irad. Feber fortfarande och det suger, kunde inte gå till skolan, och alltså inte på öppet hus senare med Elin heller. S U G E R H Å R T! Ligger nu i min säng med en väldigt irriterande hosta som aldrig försvinner, och jag kan inte sova, En näsa som är igentäppt. Och min kropp är drop dead BLEK! Var i skolan och hämtade en massa arbeten, så frågade min lärare bah: Emma men vad kul, ska du jobba?
Jag tänkte direkt a jo, sitter i mjukisar, en bulle mitt på knoppen helt osminkad och blek, och i min fetaste vinterjacka och kan knappt snacka, jo jag ska jobba, men det sa jag ju såklart inte till henne. Sa bara nej hahah, Hon ba nej jag såg det.. ?
Jaja, Nog om det, har lite arbeten att göra idag och i morgon för att dom ska kunna betygsätta mig. USH att jag alltid ska bli så jädrans sjuk så fort det är något viktigt i skolan, Jaja.

Senare ska jag mysa med mamma, pappa kommer inte hem ikväll, så jag får väll se vad vi hittar på, hon babbla på något om att julpynta. Haha, Måste bara säga det att. Jag älskar min mamma så otroligt mycket. Det är ju tack vare hon som jag finns;)
Nej nu ska jag nog försöka att sova, Omöjligt. Ha en bra dag, Puss&Kram/E

GÖR MIG FRISK!

Sjukligt sjuk

Jaa då ligger man hemma, fjärde dagen nu som jag är sjuk, feber och en massa förkylning, Helt rubbad i huvudet, känns som alla andnings ingångar är blockerade. Men i morgon Ska Jag vara frisk, är ju öppet hus på skolan som jag vill gå på. Ska åka dit med Elin, och det kan ju inte bli något annat än superduper kul!

Har legat hemma och vilat en massa, och juste jag har gjort om lite i mitt rum, eller ganska mycket faktist, mamma köpte en ny byrå till mig som min tv står på, rätt snygg, sen har jag flyttat sängen, skrivbordet och min andra byrå, som jag har kläder i dårå, och lite sånt, rensat en massa skit har jag gjort, och det behövdes verkligen. Men jag är fortfarande inte helt nöjd. Ska snart köpa en spegel och kommer säkerligen få en ny mindre tv snart, har en sådan där gammal fetto tv som typ är en meter bred och tjock. Ush för den!

Jag har redan börjat fundera på vad jag ska köpa till min familj i julklapp, har verkligen ingen aning. Har ju pengar, kanske är lika bra att göra det så fort som möjligt så man inte glömmer bort det, ska nog åka in och börja julhandla lite, antingen nästa vecka, eller veckan efter. Vill absolut inte åka in på veckan då det är julafton, för mycket människor att trängas med hahah. Jag har iaf ett STORT måste på min önskelista, En ny mobil, den jag har nu är så himla värdelös haha, även om den är pimpad av mig så är den ju helt död. Liksom hur kul är det att stå och prata i telefon, sen vips så blir skärmen vit sen svart, vit svart vit svart osv i typ 5 minuter haha.

Asså jag verkligen hatar mig själv när jag är sjuk, Asså mitt ansikte, blek som ett lik. Fan går jag ut ser man ju knappt mig i snön! Gud, snacka om att jag är glad att det finns solpuder iaf, inte för att jag sminkar mig när jag är sjuk, men man vill ju inte åka till t.ex centrum och se helt sjuk ut, fastän man är det.

Juste fan, jag ska klippa mig nästa vecka, men jag har ingen aning, den stora frågan är : Ska jag klippa hellugg eller snelugg? Gud så svårt!

Nej nu ska jag nog dra mig, känner att jag skrivit hyffsat mycket nu. Ska nog ta mig något att äta, är lite hungrig måste jag säga. Ha det gött!
Puss&Kram/E

KOM IGEN!

Nu får ni börja rösta på mig! Sista röstnings dagen är 30NOVEMBER! okej, så rösta rösta rösta!

Varför

Varför ska det vara så in i helvettes svårt. SÅ JÄVLA FUCKING HORIGT FITTIGT CP SVÅRT! Jag... vafan ska jag göra, ursäkta mig sverige, ni har världens största missfoster i landet... Och det är jag. Jag orkar fan inte, Är lättlurad, somfan..
Kanske inte kommer att skriva på ett tag, men vem bryr sig, kommer inte till skolan i morgon heller för den delen...
/E

Om..

Då vet jag inte...

...

Ush hoppas jag mår bättre i morgon, orkar inte vara sjuk, har så himla ont i halsen. Nej fy, men vad ska man göra, försöker sova men det är omöjligt. Nej var fan inte sugen på att skriva..
/E

Sårad var jag

Sårad blir alla någon gång. Jag vart sårad, väldigt väldigt mycket, Och det påverkade mig från att bli kär igen. Jag byggde en mur kring mig, släppte aldrig in någon nära. Men jag har slutat med det, för tänk om man blir så avstängd att man skuter ifrån dom man älskar, och dom som verkligen älskar en själv? Man vet aldrig vem som är bra för en och vem som inte är det, vem som talar sanning och inte. Men man vet när någon älskar en, Och jag vill inte ha en fet mur omkring mig längre.
Jag vill känna kärleken igen, För om jag inte ger det en chans, kanske jag missar något, Jag är ingen enstöring, och det vill jag aldrig, aldrig bli.

Dreaming

Sitter här med min familj och kollar på ensam hemma 1, Den är ju så sjukt jävla bra. missade halva gossip girl, för att jag inte kom ihåg att det var, och jag missade förra veckan.
Gud jag mår bara sämre sämre och sämre, har feber och orkar inte göra någonting. Ush, Kommer nog inte bli någon skola för mig i morgon.
Nej nu ska jag kolla klart på filmen, kanske slänger in något lite senare.
Puss&Kram/E

You make me sick!

Ligger i min säng, har varit på ikea idag, inte det bästa men fick i alla fall med mig hem 1 stor och 8 små ramar. Lite lådor osv, nu mår jag betydligt sämre, är helt lost i kroppen.
Asså jag är så lycklig det verkligen snöar ute, helt underbart, vill verkligen att november ska vara över så det blir december, allt är så mysigt då, längtar tills jag kan åka och julshoppa:)

Puss&Kram/E

Vem är du?

?

Aint no sunshine when your gone

Igår hade jag superduper mysigt, först vid sex följde jag med min familj till ett par gäster innan jag skulle till tåget, där vare mysigt och lite kul. Vid 10 i 7 skjutsade pappa ner mig till stationen, skulle då ta 19.11 tåget till sthlm. Träffade Adam utanför Åhlens. Vi gick runt lite, till ett fik, sen till bion. Sjukt mycket folk, men endå. Bion började kl 9, så vi ställde oss i kön. Vi kollade på filmen twilight. Inne i slaongen var det proppfullt med folk, det var 4 stycken som faktist fick lämna salongen, för något hade blivit fel med deras biljetter. Snacka surt. Men men, filmen var sjukt bra, seriöst. Måste faktist se den igen.
Vid 11 började vi gå mot centralen där mina föräldrar skulle hämta mig, Där stog dom och vi sa hejdå. Hemma orkade jag inte skriva, för jag somnade på en gång. hahah.
Nu när jag har vaknat så e jag självklart sjukt förkyld kan inte prata pga att jag har så himla ont i halsen, är helt hänig. Så idag blir det film och att bara ta det lugnt.
Nej nu ska jag kila ner och ta mig en frukost.

Puss&Kram/E

Fjärilar i magen..

Det är precis vad jag har.. Gud gud gud gud gud hjälp mig att tagga ner! Hahahah, jag är riktigt nervös nu.. Så himla nervös... skriver när jag kommer hem! Puss&Kram/E

Vinter

Gud, jag är helt slut, tog ett varmt bad för ett tag sen, as mysigt! Springer runt i chill kläder och har absolut ingenting att göra. Det suger, men men, vad ska man göra åt det egentligen? juste ingenting, orkar inte hahah.
Puss&kram/E

No one knows but me

mamma lovade igår att hon, inte, skulle väcka mig, men det gjorde hon iaf, och jag kan verkligen inte somna om, riktgt jobbigt eftersom att jag är sjukt trött. Men men, ligger här och kollar på lite kläder.
Jag kommer typ ligga och dra mig i någon timma, sen ska jag nog börja göra mig i ordning inför ikväll! Gud det ska bli så kul. Jag har egentligen inte så mycket att skriva, men men.
Nej nu ska jag kila, skriver senare Tjolahopp/E

BOWWOW

Min favorit!

Forever or never

Juste idag idag fick jag ju tillbaka mitt franskaomprov.. Jaa förut fick jag ju ig, nu med.. Men iaf ett bättre resultat, först fick jag 20 av 90 möjliga, nu fick jag faktist 38 poäng. Även om jag inte fick godkänt är jag faktist nöjd, jag har ju bättrat mig.
Sen på musiken har han ju genomgång med massa halva tonsteg osv osv osv, asså piano är lätt, men när det kommer till gittar, då är jag lost, heelt lost. Men men, och har typ musikprov nästa eller nästnästa vecka, och snart är det idProv, och det tror jag nog kommer gå galant.
När jag kom hem skulle vi göra prov på proof, om vårat tema afrika, det är på internet, Och konstigt nog kände jag mig skitsäker på allting. Och det är ju skönt, och speciellt skönt är det att temat är avslutat. Men vi ska tydligen börja med något nytt nästa vecka. Dom skulle ge oss ledtrådar, den första var något grönt konstigt skit och det andra var dr snuggles filmen?! Okej, jag förstår inte. Men det kan väll bli.. roligt?

Nu är det äntligen, äntligen fredag, som jag har längtat. I kväll blir det att ta det riktigt riktigt lugnt, och bara vila. Måste stressa ner mig lite, är lite hög i varven just nu med allt i skolan, Har ju då somsagt musik prov nästa vecka och båda ma-proven, mycket att plugga till, men det skiter jag i för nu ska jag sattsa gärnet!

Jag längtar väldigt mycket tills i morgon, men jag är ju så himla nervös, gud ush blä. Det kommer gå bra.

Puss&Kram /E

DELETE

Hallojsan, Idag har det varit rätt lugnt. men det är svinkallt ute, ush ush ush. I skolan gick det bra, väntar på att pappa ska hämta mig så ska vi åka och handla, såg att Robin B i idol ska sjunga fields of gold, och jag dör ju måste jag ju säga, det är min favorit låt! Nej ska kila..

Nu är jag trött på att bli behandlad som något extra.
Är jag bara en inhoppare när alla andra är borta?
Duger jag inte?
Är jag för annorlunda för smaken?
Antingen har du mig eller ej,
är ingen som slängs fram och tillbaka...


EMMA

Don't ya!

Ligger hemma och kollar på top model repris, ganska kul, men ändå trist när man vet vem som kommer att vinna. Idag blev det ingen extra matte, och skönt är väll det, för då skulle jag inte ens varit hemma än. Ingen annan skulle gå så då ville inte jag gå själv. Mamma hämtade mig i skolan, riktigt skönt, för jag orkade verkligen inte sitta på bussen i 100 år.
Gud jag är så himla trött, äntligen är det fredag i morgon, såå skönt!
Nej nu ska jag snart plugga, skriver senare
Puss&kram /E

För allt jag är

Nu är det morgon, och jag ska snart få skjuts av pappa till skolan, riktigt skönt, får typ aldrig skjuts. Det är verkligen svinkallt ute, och jag är väldigt trött. Idag hoppas jag att det ska bli en lugn dag, och jag hoppas verkligen att utvecklingssamtalet går bra. Idag ska jag plugga ännu mer, om Emma kan blire nog att kila iväg till sats och träna, har inte gjort det på evigheter, måste verkligen sätta igång!
Nej nu ska jag gå, Puss&Hej/E

Vad menar du?

Allt eller ingenting!

Idag har det varit en otroligt bra dag. Alltså helt bra, vet inte varför. Jo lite faktist. I skolan var det väldigt skönt. På morgonen höll jag lektion med Isabella, det gick väll bra. Sen vare matte, gick också bra, förstår äntligen mer nu. Sen var det simhall på idrotten, och jag var ju helt enkelt grym. Blev klar med allt för dagens schema, och det känns super mot förra året då jag missat en massa. Fast synd var det, eftersom jag vart klar så pass fort som jag blev, tänkte jag basta, men när jag kommer in så är den inte ens på, och det sög. Var sååå sugen på att basta. Men den kanske är på nästa vecka.

Efter skolan drog jag och Elin ner till centrum, vi fick skjuts av min mamma. Det var verkligen supermysigt att umgås med denna mysiga människa, vi träffas ju inte så ofta utanför skolan, och det tycker jag är väldigt synd. Men vi hade det gött med wienerbröd och cola! Pratade och bara var. Sen efter ett tag kom min mamma fram till oss, hon hade köpt en sjukt fin klänning till mig, såg inte så mycket på plats men väl hemma satt den som ett smäck. Men iaf, på fiket sen efter min mamma kommit kom Elins mamma, ( vi träffade också kajsa, Emelie sen Emma och Linnea ), Och skjutsade hem mig, riktigt sjyst!

Hemma nu har jag myst med min mamma, pappa kom lite senare, och bror är ju aldrig specielt social. Hjälpte mamma att fixa mat och grejja, sedan åkte vi till centrum, jag var sjukt sugen på julmust hahah. Sen har jag kollat på "The blair witch project" den var ruskig, satt och blunda nästan hela filmen igenom, kollade helt själv också. hahah, vilken liten fjolla jag är!

 I morgon har jag utvecklingssamtal, undrar hur det kommer gå, har inte haft en speciellt bra start på den här terminen. Men enligt mina, vad ska jag kalla dom, omdömen juste så hette det jag. Så går det tydligen ganska bra för mig. Så jag får hoppas på det bästa, men vill inte ha allt för höga förväntningar på mig själv.

Nej nu ska jag nog sova, har väldigt ont i huvet, och är trött


Som jag sa,
Du kommer alltid att vara min vän
Du är en av dom bästa jag har
Men kanske är jag inte din vän
Kanske är jag inte den bästa du har..
Känns förjävlig, för du är underbar!


Puss&Hej jag är en gla'Tjej /E

Du är min vän men kanske är jag inte din?

Trött trött trött. Den här dagen har varit lång och jobbig och skitig. Det började med att jag hade en fruktansvärd huvudvärk på morgonen. Fick stressa och skit. I skolan hade jag fortfarande ont i huvet. trodde jag skulle hålla i en lektion på morgonen så jag tog med mig allt arbete, helt i onödan för det är i morgon. Sen vid lunch vare fisk som jag konstigt nog har tröttnat på. Syslöjden var väll dagens höjdpunkt, har verkligen kommit igång på min klänning och det känns super kul. Efter skolan tog jag bussen hem i regnet, ush ush ush. Hatar verkligen regn ibland. Så satt jag där och hade tråkigt på bussen i en timme. Hemma åt jag och nu ligger jag här, bara tar det lugnt måste snart börja på några labbrapporter, jobba somfan i matten, så läraren ser att jag kan. och lite andra grejjer.  Jaa det var min dag, absolut inte den roligaste
/E

Tales

Ja, kunde inte skriva igår eftersom jag var i dalarna. I lördags var jag somsagt på öppet hus i skolan, det var kul att se vad alla köpte på loppisen hahah. Men iaf, efter det hämtade min familj mig så bar det iväg till dalarna, fyfan vad segt det är att åka bil. Verkligen sjukt segt! Väl framme var det iskallt och det snöade och var bäcksvart. Frös typ ihjäl. Men men det var ganska mysigt endå. Igår åkte vi hem vid 4-5, Och var hema vid 6 halv 7. Vid 8 halv 9 drog jag mig iväg till bålsta och plockade upp tre pizzor på bpk och begav mig mot Amanda, Madde kom först vid 10 tror jag, men det var super mysigt, vi kollade på pearl harbor, sjukt bra, och bara snackade och hade det allmänt myspysigt. Sedan somnade vi vid tre eller något, jag sov brevid Amanda och efter en knapp timme hade hon baxxat allt täcke så jag sov med en liten filt men det gör inget för det vart gött ändå. Haha vaknade vid halv elva, tog 12.15 bussen till centrum och halv1 bussen hem. Snar kommer mamma och ska skjutsa mig till bcjf, då jag har körövning med Lucian, sen dans, och är redan sjukt trött och behöver verkligen plugga en massa matte, + förbereda min och bellas lektion i morgon. den måste bli perfekt!
Nej nu har jag inget mer att skriva, ha det bra puss/E

Självklart

Jaa, här ligger jag igen, en lördags morgon, ska vara på skolan kl 9 och hjälpa elevrådet med loppisen som vi ska ha idag. Ja e faktist inte så trött med tanke på att kl är kvart i 8. Somnade ju ganska tidigt igår. Hade en grymt irriterande huvudvärk.
Skolan igår gick iaf bra, lite segt i starten men annars kanon. jag och bella skulle ju hålla i en lektion, men eftersom två andra idioter inte sett att vi bokat den tiden, gjorde dom det och tog den ist. Men men så nu ska vi hålla en lektion nästa vecka ist. Sen efter skolan så skulle jag stanna kvar med jenny till 4, (och jag slutade två), Och hjälpa till att ta emot saker, som alla föräldrar eller så lämnar in till loppisen. Stefan i min klass hjälpte också till. Gud vad mycket skräp folk har måste jag säga, sjuk, Trasiga ljustakar,Urgammla, och då menar jag verkligen  ur gammla pjäxor. tror inte ens att dom funkar på dagens skidor. Men men.
Idag snart ska jag till skolan, sen vid två ungefär ska mamma och pappa hämta mig så ska vi och min bror och kanske hans kompis åka upp till dalarna. Det kan väll bli.. ganska mysigt. Ja sen på söndag så förhoppningsvis ska jag träffa Amanda och Madde på kvällen! Det kommer bli ruskigt kul tror jag.
Nej snart ska jag nog dra mig ur sängen och fixa i ordning mig, Så måste jag packa också. Och äntligen jag köpte nytt smink igår, allt var slut precis allting. Så pappa var gullig och Köpte åt mig. Nej nu måste jag fixa med allt och se till att jag hinner fixa mig! PussPuss/E

Mysiga Härliga Torsdag!

Jaa idag har det varit en bra dag! Vist jag somnade om och missade nästan bussen men vad gör det, i skolan blev jag ÄNTLIGEN klar med min tavla på bilden, fick mvg WHOAWHOA! Fast det var ju ganska väntat. Sedan var det som vanligt. Fikade med älskade Amanda efter skolan, alltid lika mysigt att vara med denna härliga människa! Sedan var det kör övningen med lucian, Shaise! säger jag bara, det vart rätt kul, och hon typ tyckte att jag och Nea Alm var duktiga, lite pimp där! Jaja tjaffsa med pappa inte alltid lika kul. Men men ska snart glutta på en film, sen ska jag väll sova, och i morgon är det fredag YES! Nej ska kila Puss och kram skum banan /E

Goder natter!

Jaha då var det kväll då, eller ah, ligger i min säng med tände ljus lite här och där i rummet, Hittade också lite roliga bilder från förra veckan! Hahaha Snygg man får vara, godnatt puss /E

Summer time


Måste bara säga, att jag vill ha sommar och italien!

Onsdag

Nu är jag trött, känns som att jag är trött varje dag. Men iaf, dagen började hos Ki på bilden och jag fortsatte med min tavla, Satt då där i en timme, Sen hade jag matte och franska, inte det roligaste, eller inte franskan iaf.. Sen hade vi idrott, de e fan kul måste jag säga, vist danserna är ju inte dom roligaste med vafan skit samma! Efter var det elevens val, då höll två i min klass lektion, det var väll okej, sen gick jag till ki 13.30 typ satt där till 15.45, snacka trött jag är, sen på bussen i en timme, så jag var hemma kl 5. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, är ganska hungrig, fastän jag tryckt i mig en bit av min brända misslyckade kladdkaka hahah.

Idag gjorde jag ett val, och jag tror att det valet var bra gjort av mig, kanske är det för att jag är rädd som jag sket i det förut, men nu fattade jag att det kan inte vara såhär längre, Sårad blir man alltid, men Jag vill inte ha en mur kring mig hela livet. Nej jag ska inte vara rädd. Hoppas att valet jag gjorde är för det bästa.

Nu ska jag kila puss /E

Öppet hus

Kom nyss hem från öppet hus på bcjf. Det var kul att kolla på alla olika program, Men jag har redan bestämt att det är frisör jag vill bli. Så den 27 november är det öppet hus på skolan i sumbyberg. Och på lördag är det öppet hus på min skola (futurum). Så där ska jag jobba lite, stå på en loppis med elevrådet. Kan väll bli rätt okej hahh. Har fortfarande sjukt ont i magen, det går verkligen inte över. Och jag missade syslöjden idag. Jag som verkligen behövde gå, men verkligen inte orkade. Men men jag har några lektioner kvar. Snart ska jag väll lägga mig och glutta lite på tv, Ta något att fika, bara mysa lite, ska inte lägga mig försent i kväll. Måste orka skolan i morgon. Och i morgon kommer det bli en sen dag. Ska vara hos ki på morgonen, Och eftermiddagen. Måste fan bli klar med den där jävla målningen, ångrar nästan att jag gjorde det. Men vad ska jag göra nu, kan ju inte dra mig ur? Nåväl, Ska väll ta mig något att äta. Trevlig kväll! /E

Himla otur.

Ja fick gå hem från skolan idag vid 11.50. Mensvärken tog verkligen kål på mig. Kunde knappt sitta, stå eller gå. Inte någonting. Så jag ringde min mamma och efter tio minuter stog hon på parkeringen. Vi åkte direkt hem och jag la mig i sängen och somna direkt. Fyfan, har aldrig haft så ont i ryggen/höfterna förut. Verkligen hemskt. Men nu mår jag mycket bättre, bara lite magont.
Om 10 min ska mamma skjutsa ner mig till centrum, ska träffa madde vid 4. vi ska på öppet hus kl 6 på bcjf. Så det ska bli mysmys. Aa vad ska man säga om den här dagen, helvetiskt jobbig!
Nej ska kila Puss /E

Kämpa!

Tidig morgon och jag ska snart gå till bussen. Ush egentligen skulle jag vart hemma idag, men har så mycket att göra i skolan så att jag faktist måste tvinga iväg mig själv. Igår kunde jag ju inte ens träna, och nu mår jag fortfarane sjukt illa. Hoppas det går över lite senare. Kanske inte var så bra att jag inte åt frukost. Men jag fick ju inte i mig något?
Satt med temat igår kväll också. Det suger med grupparbeten, verkligen. Jag föredrar antingen ett ordentligt grupparbete, eller ensam. Jag hatar att det alltid ska bli lite mittemellan. Ska vara hos Ki nu på morgonen, Eller var det i morgon, Ush kommer inte ens ihåg när jag har bestämt tider. Får gå och fråga. Har egentligen ingen lust för det idag. Men den måste vara klar på torsdag tydligen, Fattar inte varför, eftersom öppet husär på lördag. Men men. Nej nu ska jag snart gå ner och klä på mig. ÅÅ jag orkar verkligen inte, vill att kl ska bli 1 så jag kan ha syslöjd och sy  på min klänning. Får kämpa kämpa kämpa. /E

Ush..

Gud  jag som verkligen hade sett fram emot dansen, så spyr jag nästan där, drog hem efter en kvart typ. Ligger i min säng och kollar på simpson och gör klart ett tema arbete, ush vad mycket jag har att göra nu. Men ska försöka att inte stressa ihjäl mig. Och jag börjar bli sjuk, men kan inte varaj nu ska jag sova så jag kanske mår lite bättre i morgon. /E

Avundsjuka. RÖSTA PÅ MIG!

Igår vart det en låång natt. Låg och pluggade till tolv typ, Skrev tre och ett halvt a4. På engelska, och vad får man? Skit i skolan för att killarna i klassen inte tror att jag skrivit det utan kopierat det. Men från vemfan då?! Blir så arg, bara för att engelska råkar vara ett av mina bästa ämnen, så ska man få skit för man gjort ett bra arbete! Dom är nog egentligen bara avundsjuka för att jag klarar av det men inte dom. Men endå, dom satt och hacka på mig en hel lektion. Uuuh!
Dagen har varit endå ganska skön, Hade ju min jobbiga lektion på morgonen, utan klagandet av killarna gick faktist allt bra. Lite segt, men det var ju den allra första. Sen hade vi ingen matte, Ingen lärare på franskan, vi hade en vikarie, men gjorde typ inget. På Lunchen var jag med min underbara älskade Madeleine, Så rolig och knäpp haha, men helt otroligt bra! Försöker ju skaffa ihop ett gang i skolan som ska rösta på mig som håbo lucia så jag vinner. Såå rösta på mig.
Snart ska jag äta, Wook, skitmumsigt, Sen ska jag göra mig i odrning och bege mig iväg till skolan igen , men för att träna, dans dans dans, kul kul kul! Nej nu måste jag kila, skriver mer senare! /E

JÄVLAR!

Fotograferingen gick åt  H E L V E T T E. Men men vad kan jag göra åt det nu, en ful bild som kommer att synas i hela bålsta, ruskigt roligt tycker jag. Men men, iaf idag fotades jag ju, sen var jag med Linnea ett tag. Farmor och farfar kom hit vid fem, så var tvungen att dra hem och umgås med dom ett tag. Nu har jag kollat klart på gossipgirl och mår skit illa, Blir sjukare och sjukare. Känner mig förkyld somfan, och mår illa och har ont överallt. men jag måste till skolan i morgon. Men mina lektioner kommer gå åt helvette. Kommer få ig i allt känns det som. Ush vad arg jag är på mig själv nu.
/E

Foto för lucia.

Japp i fredags kväll fick jag ett samtal från en gammal man från någon förening, som sa att jag var anmäld och uttagen som lucia kandidat i håbo, jag blev självklart ruskigt shockad eftersom jag inte hade anmält mig, Blev helt stel, sen fattade jag att det såklart var min gulliga snälla trevliga mamma som anmält mig utan att säga något hahah, Men men det är väll lite kul. Jaja så idag ska jag fotas kl två, sen kommer jag synas i hela håbo. Kul hahah. Nej nu måste jag göra i ordning mig, tänker inte vara ful på ett foto som  alla kommer att se!
/E

En dag för en dag

Har precis vaknat, e grymt trött, som vanligt hahah. Idag ska jag vara med Helena, vi ska hyra film och ha en liten mys lördag, Men det blir itne förns senare för först måste jag städa och fixa mina kläder, och mig dessutom.
Igår i skolan vart det en ruskigt jobbig dag, på bilden målar jag en stor tavla, och av någon händelse fick jag en blå fläck på min vita tröja, och ett svart sträck på mina vita strumpbyxor, jätte kul verkligen hahah. Slutade 12 igår med också, så jag åkte direkt hem för att fixa klart min och bellas presentation om afrikansk dans, fast på engelska, så det tog lite längre tid.
Nej nu Måste jag kila ner och börja städa /E

on friday Morning

Tidig morgon, idag är jag faktist inte så trött. Bara i början av en rejäl förkylning. Blev skithäning igår, och mår lite snett idag. men jag ska kämpa mig igenom dagen. har ju somsagt franska prov idag. Somnade igår så jag har inte pluggat något,  gör att jag är lite besviken på mig själv. Men jag får plugga i skolan, kan Nästan allting.
Snart ska jag kila iväg till bussen, det är typ iskallt ute och jag vet inte vad jag ska ha för jacka på mig. Tror nog att jag tar min svarta kappa. Fast nej, det kanske blir skinpajjen. Hoppas att jag får sluta lika tidigt som i onsdags, eftersom vi inte kan  arbeta i skolan får vi åka hem och arbeta, riktigt skönt faktist.
Nej nu måste jag skynda mig. /E

Thats the way

Fifan vad kul det var på Vanilla igår, helt sjukt kul, vist vi hitta inte dit i början men väl där vare kul kul kul, jag var lite trögstartad men efter ett tag drog jag igång. Var hemma i ming säng vid halv två, e fortfarande ruskigt trött.
Nu ligger jag här och har nästan inte ork till att skriva, har franska prov i morgon, eller omprov. men det orkar jag verkligen inte plugga till nu, kan knappt hålla mina ögon öppna. Skolan har varit okej, somnade på morgonen på bilden men det var kanske några minuter bara. Matten på bcjf var också trög, orkade knappt lyssna, men tänkte på endå.
Nej nu ska jag nog sova, kvart över sju. Men who cares? inte jag iaf. jag e trött, och jag vill sova. /E

Fy bubblan!

Idag har det varit rätt okej, var sjukt trött på morgonen, men piggnade sedan till. Madde var i skolan, gud så jag har saknat denna människa! Det har varit rätt chill idag endå, nästan alla våra lärare var sjuka så vi gjorde typ ingenting, fast jag plugga rätt så mycket matte, Och på syslöjden har jag Äntligen börjat sy på min klänning, jag hoppas verkligen att den blir som jag vill.
Nu är jag hemma och har precis hoppat ur duschen, väntar på mamma. Ikväll blir det riktigt mys, pizza och film MumsMys!
Och i morgon ska det bli kul, Ska till Ellen efter skolan, sen bär det in till stan. Som vi har gått och längtat efter denna dag, eller i morgon hahah.
Juste hade min nya klänning som var för liten, trodde jag hade sönder den, men den höll hela dagen.
Jaja nu ska jag snart ner och duka och beställa, Trevlig kväll /E

Just Dance

Jaa har precis kommit hem från dansen, fysatan i gatan vad kul det är! Mickis och jag gjorde ju grymmaste batteln. Vi e fet stolta. Men iaf, min dag har inte varit den bästa men ändå ruskigt mys att träffa alla igen. Fick ig på mitt franskaprov, vilket dock var väntat, men iaf fick jag ett g på matten. Men jag ska höja mig! Sen har det varit rätt okej, på bilden ska jag göra en stor fet tavla som ska föreställa kalmarsand, med någon annan, vem vet jag inte än. Men det kan väll bli skojjigt, slapp ju göra perspektiv bilden iaf hahah.
I morgon har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Nu har jag verkligen en såndär jobbig vecka där det känns som att jag inte har några kläder som helst att ha på mig, när jag vet att jag har rätt mycket. Hoppas mamma har tvättat mina jeans, kan vara skönt i detta kalla väder, Hoppas på snö, hah, Men det löser sig alltid. Det är rätt skönt i skolan nu eftersom vi håller på med ett tema arbete som vi har på so no eng och svenska, vilket betyder att man inte behöver ha tusen saker rullandes i huvudet på en gång. Jag och min kompis Isabella, som går i min klass, har ämnet afrikansk dans, hur sjutton nu vi ska hitta på något att göra en lektion av det arbetet. Vi försöker få lärarna att hitta en film till oss men dom verkar lite väl tröga på den punkten. Men somsagt det löser sig alltid!

Inatt måste jag sova, natten till idag var hemsk, verkligen ush. Jag gick och la mig i sängen vid 10 kanske, och kunde inte sova, vid 11 satte jag på musik som jag lyssna på i två timmar ungefär. sen somna jag, vaknade en timme senare, somnade och vaknade vid fem. Jag går ju upp 6 varje morgon så att försöka somna om var inte det enklaste. Men otroligt nog har jag varit rätt så pigg hela dagen. Måste varit all extra energi. Men nu är iaf allt slut, jag är slut, energin slut, everything. Är lite stressad med för jag har 2 labbrapporter, 4 riskbedömingar att lämna in, och ett franska omprov att plugga tills på fredag. Så jag hoppas min stora kopp tee kan göra lite susning i skallen och lugna ner mig så jag kan få min skönhetssömn!
Jaa då säger jag godnatt för mig /E

Ingen är redo för Guld!

Det verkar som att dom flesta inte är redo att acceptera mitt underbara fina guldiga hårband, några har tyck att jag var fin, men har mest fått snea blickar, men varför ska jag bry mig, Jag tycker att det är snyggt, och så är det!
ska snart åka och träna, så kanske skriver mer senare. E

Verklighet

Jaha då var det sista lovdagen då, Har precis kollat klart på GossipGirl, Fan vad bra det är alltså, helt inne i det.
Gud vilken jobbig kväll det varit, tjaffsat med mamma om onsdag, jag är inte liksom 10 år längre, Man måste väll få ha lite kul ibland? Men den striden vann iaf jag, som vanligt, dom tror så mycket utan fakta. Men iaf, idag har jag bara tagit det lugnt, vilat riktigt ordentligt inför första skoldagen i morgon, måste säga att det känns lite trist att börja igen, eftersom det har varit så skönt med lov, Har också fortfarande två stora arbeten som jag måste göra som är försenade, inte alls kul, för dom är väldigt, vad ska man säga, avgörande för betygen? Men jag ska kämpa på nu, och det kommer jag hålla fast vid.
Täffade min mormor och morfar idag, dom e så roliga, hahah, Men dom är ändå bäst.
Att vara ensam är väldigt skönt har jag kommit på, liksom att, bara vara, Det är helt underbart ibland, och ibland inte, idag har det defenetivt varit superskönt. Jag har bara tänk på allt, hur jag ska göra för att komma igång igen i skolan, hur jag ska bli mer sparsam, och hur jag ska vara en bättre människa, Allting går att förbättra, och så länge jag kan förbättra mig själv, så ska jag göra det. För alla vill väll vara en bra människa, Okej det kanske finns undantag hahah, men nästan alla.
Och det viktigaste av allt jag vill lära mig att älska mig själv, inte delar av mig, allt!

Jag ligger och funderar på vad jag ska ha på mig i morgon, tänker starkt på mina lacktights en stor tee och en brun kofta, men inte helt säker på det än, annars blir det väll lite vanligt, jeans och tröja, Ingen kjol eller klänning för mig i morgon, funderar faktist på att inte ha det på hela veckan, det har nog inte gått en enda vecka på det här året som jag aldrig har haft kjol eller klänning minst en gång i veckan. Fast nu kom jag på att jag faktist kommer att ha klänning på onsdag kväll. Men om jag kör på det i skolan. Hahahah, ja jag har ju inte brist på jeans eller så. Juste en tee är väll som en klänning? Hahaha nåväl, vad gör det, jag ska ha det jag känner för att ha på mig. Det som gör att jag känner mig snygg!
Juste hittade min grymt snygga gula klänning från H&M i danmark, den som dom flesta tycker ser ut som en lampskärm, hahaha jag älskar den verkligen. Har inte sett en enda människa i sverige hittills som har den, och det kan jag ju bara konstantera, är super. Jag liksom älskar att vara själv med något. Och mina mormors kängor har FINALY blivit lagade, hade inte ens använt dom 1 gång så var dragkedjan pajj, men nu är det en ny dragkedja, nya sulor och klackar.

Härom dagen blev jag så glad då det snöade, men det försvan ju innan man ens sett allt, Och fick sedan höra av mormor och morfar att dom hade haft 1 dm snö när dom kommit hem till sala, och det ligger ju liksom, ah 40 min härifrån, då kunde väll vi också fått det hahah. Nej nu ska jag nog sova, först bestämma kläder för veckan, så jag slipper stå på morgonen och rota i byrån efter vad jag ska ha på mig. Ha det så fint /E

Overkligt men sant

Är det bara jag som ser det som är sant?

Changes

Ja då har alla åkt hem då, Jag måste säga att jag inte har haft en sådan trevlig kväll som jag hade hoppats att det skulle bli, Bror var med alex stoffe och jenny, och föräldrarna var såklart, och jag var helt själv..
Men men lite kul var det då jag kollade på sky high, rätt rolig film. Sen nu är det Beck som jag verkligen älskar!

Jaha då var det sista dagen på lovet i morgon, jag har haft en grymt skön vecka, verkligen vilat ut. Så nu blir det att jag kommer kämpa på så in i fram till jullovet. Måste höjja mina betyg så mycket som det bara går, jag vet att jag kan, nu måste jag bara visa det!

I morgon, Ja vad ska jag göra då, antagligen plugga lite matte så man kanske ligger ett litet snäpp före när man börjar, Sen ska jag nog ut och springa, ska verkligen börja komma igång nu, Det är ett riktigt måste. Får inte bli sjuk igen.
Nej nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla klart på Beck, /E

GAAAAH!

Gud nu blir jag verkligen lite sur! Vist små ungar som springer bus eller godis är väll söta men när det blir att morsan ger bort en hel MIN hela chokladkaka då blir jag sur, Vafan kan inte dom feta ungarna nöja sig med ett äpple eller!? Shit dom är verkligen monster.
Jaja vi ska ha gäster, maria och claes. ska bli trevligt, Får väll se vad som händer ikväll, antagligen lite chill framför tv'n.
E

Härliga lördag!

Japp, I går kväll åkte jag hem till Ellen, Det var verkligen super kul, först bakade vi en kladdkaka, som sorgligt nog blev lite bränd, men god endå. Sedan kollade vi på idol, Måste säga att Robin E är GRYM! Men iaf så kollade vi klart på det, sen hade Ellens mamma varit gullig och hyrt en film till oss "all boys Love mandy lee" tror jag den hette, jag har sett trailern och hade höga förväntningar, men den var lite skum, men ändå helt ok.
Efter filmen blev det boston tee party, dom hade  gissa kuken och jag höll på att skratta ihjäl mig då jag först trodde att dom inte var riktiga men det visade sig att det var dom vist det. Hahah, jaja det fick man sig ett gott skratt av.
Ja tillbaka till idag då, vi vaknade halv 11, Ellen skulle åka och jobba vid 20 över 12. Så vi åt frukost, fixade oss och så, jag fick inte tag på pappa, så Ellens mamma var gullig och skjutsade hem mig, riktigt hyggligt.
Jaa så nu ligger jag här, hoppas Ellen får en mysig dag på jobbet!
Längtar tills på onsdag då Ellen och jag ska ha en riktigt rolig kväll!
E