SNÖ!

Gud det snöar, shit vad glad jag blir, Jag älskar snö, Snö är underbart! Jag har precis stylat Ellen lite grann, Hon e grymt snygg!
Snö snö snö!
Jag ska åka hem till Ellen senare, vad vi ska göra där vet jag inte riktigt än, men kan skriva senare. E

Look at the bright side.

Jaa då har Ellen och jag precis vaknat, Vi somnade ungefär vid tre igår efter att ha kollat klart på en film. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag ska iaf dra mig ner till centrum senare och köpa lite gott, eftersom det är idol ikväll!
Nej nu ska jag äta frukost så jag slänger väll in ett inlägg lite senare.
E

Ojojoj.

Hejsan, nu sitter jag här i mitt rum med Ellen, vi skulle egentligen gluttat på några gammla filmen, men eftersom bror min har tvn så gick det inte. Så nu sitter vi här och läser tidningar, pratar osv, Haha det är något iaf:)
Idag har vi varit i stan, Mot förra gången gick det mycket bättre för mig, hittade mer saker den här gången, och med mig hem följde en jätte fin vit klänning med spetsrygg från gina, ett pannband och ett par örhängen också från gina, sen en sminkborste från H&M. Efter shoppingrundan drog vi oss till sergel eftersom vi bokat biljetter till High School Musical 3, Den var riktigt bra faktist, och bättre vart det eftersom vi hade en hel balkong för oss själva.
När vi skulle ta tåget hem missade vi första så vi fick vänta i en halvtimme? Väl hemma spöregnade det och vi hade precis missat bussen, Tur som var så kunde Ellens pappa hämta och, Tack för det! och vi kom hem fortare.
Nej nu ska vi nog glutta på tv iaf eller något annat, E

God morgon.

ligger i min säng och har nyss vaknat, är riktigt trött och har huvudvärk, inte kul. Ska väll fixa mig lite frukost.
Idag har jag planerat att träffa ellen, ska bli riktigt kul eftersom jag inte träffat henne på  ett tag nu, Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, Men det blir skojjigt i alla fall. Nej nu ska jag kila ner till köket och försöka få i mig något. E

Trevlig kväll!

Jag har precis kommit hem från bålsta. Dagen har tillbringats med Amanda sötnos, Vi hade grymt kul, sjöng singstar och körde på dansmattan haha. Laga pannkakor med;). Senare drog vi oss till Bea och träffade några andra, riktigt skojjigt faktist. Nej nu ska jag kila till sängen och sova. E

haha

Ja idag bestämde jag mig för att börja blogga, många andra gör det, så varför inte? Just nu sitter jag i strockholm på min pappas jobb och jobbar lite, sorterar räkningar osv, nej nu ska vi äta lunch. E