POWER TO CURVES!

Såg på mitt senaste inlägg att någon inte har gutsen att våga visa vem den är när den ska komentera något elakt, skrev dra in magen lite till. Du pysen.. Om jag skulle dragit in min mage då skulle mina revben synts. Ser du mina revben eller, jag vet att jag inte är pinnsmal och inte ser ut som ett jävla skelett. Jag har hull! Men fan, Vilket liv du måste ha som ska sitta och klaga på andra. Jag är inte smal, jag kommer inte att bli smal heller. Och om du häldre vill läsa en blogg med smala tjejer, gå då in på hon dessis blogg. För det ända som finns till i MIN blogg, Och bland MINA bilder är det bilder på MIG! Tjocka glada och goa Emma! POWER TO THE CURVY PEOPLE!Min mage, mjuk och fin! Och vet du? Jag ääääääääääälskar den.
Puss&Kram/E

Åh ljuvliga väder!

Ligger ute och solar, eller inte nu men gick precis in, kom på att jag inte hade ätit frukost så det ska jag göra, ska bara ladda in alla egobilder jag lyckades ta på typ 10 minuter hahah, Vädret ute är helt underbart, så om du bara sitter inne och degar, gå ut! Sola ha mysigt, gå en promenad! Dessa dagar med ett väder som detta ska man verkligen ta vara på. Okej nu ligger jag ju själv inne, men jag kommer gå ut snart igen. Ska försööka att ladda upp bilder!




Schtekarn är på G!
Puss&Kram/E

Förlåt.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen här i bloggen. Men jag har inte haft tid och inte mått så bra.
Igår Så var det idrottsdag i skolan, eller inte idrott direkt men aktiviteter var det, Jag valde Först fotboll sen bowling. Fotbollen ska vi inte ens snacka om då vi förlorade alla matcher och kom sist i turneringen.. Hahaha, men jag tyckte ändå att vårat lag var bra! Go blå! Fast, jag går ju på rosa, men var den ända därifrån heheh. Sen bowlade vi, och HERREGUD! På tre och en halv serie fick jag 358 poäng:D! Jag har aldrig fått så mycket poäng i bowling i heeela mitt liv! Synd att jag inte har några bilder, madde har en massa snygga bilder, så jag kan ju alltid fråga efter några sen.
Tur iaf att det är sista dagen i April, en massa bra grejjer händer nu i maj, Först! Spexfotot i skolan, roligt roligt, sen BEYONCE DEN 13! Dagen efter det, Teater med skolan och kompLedigt i tre timmar dagen efter, sovmorgon sovmorgon sovmooorgon. Sen ska vi på klassresa med klassen, det blir vad man gör det till.. Jaa, en massa kul väntar, och vädret blir bara bättre och bättre! Jobba på brännan  skare bli massor av! OCH! På lördag ska jag äntligen kolla på balklänningar! Superlycklig, sen ska vi köpa mig en avslutningsklänning som jag ska först ha i skolan, sen efter på lite kul efter balen. Aah fyfan, snart börjar jag gymnasiet, finns bara ett ord att säga! FYFAN! Vad bra, längtar ihjäl mig. Ska bli sååååå skönt!
Nu ska jag gå och masera in voltaren på typ alla delar på kroppen. Har muskelvärk träningsvärk och sträkta fötter och knän... Ohyeah!
Puss&Kram/E

När mörkret faller

Åh så härligt! Nu börjar jag se hur allting utomhus verkligen börjar bli grönt! Träden kommer snart vara smockade med blad! Är rätt taggad inför i morgon, då jag ska spela fotbol från halv 9 till 11, Sen ska jag bowla vid 1, Med Amanda och Madde:). Det ska bli superkul. Hoppas bara att det funkar med knät i morgon, men jag håller stenhårt i mina tummar och ber till gud! En annan sak jag har tänkt på, när jag ändå i början kom in på naturen och allt, Klockan är 9 och det är ljust ute? För en vecka sedan när min träning slutade halv 9 var det näst intill mörkt. Shit sommaren kommer med stormsteg, och det gör mig absolut ingenting. Men en sak som gör mig något är att jag inte ens har börjat kolla på balklänning än! Ingenting, och jag har supermycket i skolan så jag börjar få småpanik. Har allt från spex foto, till en massa uppgifter att göra. Ska göra klart alla nationella, asså ush, nu på vårterminen har vi då ju alla nationella, men just då ska lärarna sätta alla andra prov också, så onödigt. Dom måste verkligen lära sig att planera bättre! Jaja, jag slutar snart, då slipper man allt detta! Och idag bestämde jag mig, gick till syon och bytte till handel. Känns bra att veta att jag kommer gå med Amanda och Julia och inte en massa... konstiga människor, Heheh, nej men det ska bli kul att gå med ett par riktigt, riktigt bra vänner. Så jag inte får en dålig klass.. igen.
Nej ni söta människor, nu ska jag sova, så jag orkar imorgon, kanske inte mycket att orka men endå.
Juste! 2 veckor kvar tills beyonce Ellen!

Puss&Kram/E

Framtidsplaner? Äej vad vet jag!

Ligger i sängen och mår sjukkt illa.. Det hjälpte inte med att inte äta, och det hjälper inte med att äta, frisk luft hjälper inte. Inte ens att jag ligger i sängen nu hjälper. Jobbigt må jag säga. Vet fasiken inte vad det är för fel på magen. Kan man må såhär illa om man är lite sne? Hmm, får fundera lite på det.
Nej jag har faktiskt känt mig väldigt självkritiskt på ett mycket negativt sätt på sistonde. Jag som trodde att mitt självförtroende hade börjat stiga, men nu känns det bara som att det är nere på noll.. Jag vet att jag inte är ful. Men ändå känner jag mig fulast av alla, jag är inte tjock, men jag känner mig störst bland alla mina vänner. Men det är väll bara att jag börjar bygga upp allt igen. Kan ju inte vara så svårt.
Det finns det jag gillar med mig, som jag andra dagen kan hata.
Puss&Kram/E

And you guys know..

That i'm not feeling fine.

Och..

En ny vecka har gått, några få dagar, och allt är precis som förr.

Hey man!

Varför bry sig! Livet är som livet skall vara, ett riktigt helvede! Ibland har man sina så underbara stunder, men alla vet att tänker man realistiskt så kommer dom bara ibland om man heter Emma Marie Pettersson. Lyckliga slut kanske helt enkelt inte är min grej! Och jag vet for shure.. När jag inte passar in i en grupp. That's Life,  Men livet leker för det, kanske blir usa i tvåan? Vore skätnice och slippe sveden för ett tag.

"that's not a lie, it's a fact, and you damn know it.."

Ge mig ett B ge mig ett A ge mig ett J..

OCH GE MIG ETT FETT S, VAD BLIR DET!? Juste bajs... Och det är just vad mitt internet är nu, provade att blogga i skolan som har en miljard gånger snabbare internet,.. men inte ens där funkade det att ladda upp mitt inlägg... Bajs blogg,  bajs internett. Åh, drog hem från skolan idag med. Mådde verkligen inte bra, känner mig död död dööööd... Illa, vill att min pappa ska komma hem så jag har en stor rund mage att krama om, även om den inte är så stor. Den är bäst iaf!
IPappa



Bah bah!/Emmamariepettersson.

back to bedlam

Sitter i skolan och halv-deppar samt lyssnar på musik samt kollar på hus som jag möjligtvis ska bygga på no'n. Ja asså små hus, ska itne bygga värsta hejjar huset precis. Är sååå trött på skolan att jag egentligen bara skulle vilja gå hem och dö och sedan vakna upp när jag är 20. Vet inte vad det är med mig men sånt är livet. Ibland har jag mina dåååliga tider.
Ett annat minus idag är att jag har köpt ett par nya hudfärgade strumpbyxor där det står att dom ska vara bruna, men dom är fan blekare än vad jag är, vilket är en smula irriterande. Men vad ska man göra? Ingenting, precis. Kan ju inte precis lämna tillbaka dom..
När jag kommer hem idag ska jag lägga mig i våran nya feta hängmatta och sova. Sola lite kanske och bara njuta av att veta att sommaren är påväg, låter ruskigt skönt va? Jo det är det, det var så jag spenderade halva dagen igår. Riktigt narre.
Nej nu vet jag fan inte vad jag ska göra länger, orkar knappt med det här fan. Har no snart och jag har blivit såååå anti no, på riktigt, det är det ämne jag presterar sämst i, kanske för att jag är så otroligt dålig i alla no ämnen, okej biologi är inte så svårt, men fysik teknik och kemi är jag riktigt dålig på.. jaja, och nu håller vi på med teknik... igen... vi har inte gjort något inom fysik på dom närmsta två åren.. Smart:).
Jaja nu ska jag nog gå, ska börja göra vettiga saker istället.'
Puss&Kram/E

Don't..

Try to fix me.. It does'nt work...



Emma

voices

"känner mig en smula ensam faktiskt, riktigt ensam och tyst"

Ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, ingen har hört av sig och jag ska nog inte klaga på att jag är ensam eftersom jag inte ens själv orkar ta initsiativet till att faktiskt ringa upp någon. Är helt borta, fortfarande... Ligger, patetisk som jag är, och lyssnar på en massa kärlekslåtar och bara drömmer mig bort. Ganska skönt sådär ibland när man känner att man ligger i skiten. Ska väll kolla på film eller något, ingen aning. Ska iaf snart äta. Ush jag blir arg på mig själv när jag ser att det inte finns något LIV i meningarna jag skriver bara, hej trött sova hej då, vem vill läsa sådant?

Nya rader. Varför skulle dom bry sig? Det har jag ju iaf märkt nu.. Allt är viktigare än detta... Men detta var viktigast för tre år sedan. Men då gälde det en annan människa...

Puss&Kram/e...

Pa-pa-pa-poker face

Kom hem för ett tag sedan från uppvisningen, det var helt okej..
Iaf när jag kom hem såg jag att det var nästan 20 (!) grader ute, så drog direkt ut till solen och solade en stund, vet inte om jag blivit brun, men en smula kanske? Godis äter jag nu hahaha, är riktigt trött, kanske därför jag skriver så svamligt hahah. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att ikväll ska jag kolla på filmen australia helt själv.
Jaja försöker kirra upp bilder!
E
vickan idag:)
Puss&Kram/E

Stackars mig

Jag ligger i sängen och bara schteeeeker medans jag kan. Ska snart äta frukost, duscha och massor osv osv osv.. Igår var jag och grillade med Linda, Sofia, Emma, Anna, Hannah, Jossan, Johan och Thanger. Det var riktigt mysigt, synd bara att vi inte hade mycket körv att grilla och att vi inte fick igång en rackarbajsarbrasa. Juste! Vickan kom förbi en snabbis hon med. Men vi hade det bra, en korv blev det, sen köttbullar marshmallows och godis:) Riktigt narre.
En tråkigt idiotisk sak jag gjorde när jag skulle hämta pinnar var att jag fastnade i en taggbuske och rev mig på handen:(. Hhah inte skönt alls.
Sen mot kvällens slut så skjutsade Johan ner mig till Centrum. Riktigt snällt.
Jaja nu måste jag fixa mig för dagens dansuppvisning. Sugen att kolla? Kom till ishallen vid 1.
Puss&Kram/E

Och så sitter jag här för sista gången

Sitter just nu och skriver på min presentation av författaren Daniel Defoe som skrivit boken Robinson Cruze. Inte det mest intressanta kanske, men det är okej. Slutar runt tre tiden skulle jag tro, orkar egentligen inte sluta så sen på en fredag, när jag nu sitter och tänker på att Amanda och Madde har slutat för ett tag sen.. Ruskigt skönt. Men men.
Ingen aning om när jag kommer hem, åååh ser nu att alla i min klass går ut och sätter sig i solen och läser, så sitter jag här inne och arbetar,... jaja, vad ska jag göra? Kanske hinner klart till son så jag har detta överstökat.
Nu måste jag nog fortsätta arbeta.
Puss&Kram/E

Ge mig det jag behöver som mest....

Snart fredag! Igen?

Nu sitter jag här i mitt nystädade rum och jag är så ooootroligt stolt över mig att jag verkligen tog tag i allt och städade i odrning allt. I morse vart det mitt livs värsta dag! Självklart säger jag att jag inte har några kläder, fastän jag har mer och massor, och inget passar funkar är snyggt osv osv. Och jag höll på att missa bussen, skippade frukosten och allt sånt. Så jag var inte på topp på morgonen, iaf då under mitt såkallade "utbrott" så sliter jag ut ALLA kläder som ligger i min byrå... precis allt, jag trodde jag skulle börja gråta, nu låter jag säkert som värsta bimbon, men jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle ha på mig, man kan ju knappast dra iväg i underkläder hahah. Så nu när jag kom hem har jag vikit in allt och sorterat osv osv! Så jag är supernöjd.
Idag hade vi också nationella i matte, och förvånad så in i ! Så var det faktiskt inte supersvårt, blev klar först i klassen och det kändes jätte bra med nästan alla svar så det var superskönt. Sen hade vi svenska prov, samma dag..., och det gick väll bra det med, har inte hunnit plugga så mycket till det eftersom jag haft mycket annat att tänka på. Jaja, nu ska jag bjuda på pics!
Såhär såg då mitt rum ut för en timme sedan:

Och det här fick jag av mina kära föräldrar:)

Det är nice:)
Puss&Kram/E

ha... hahah D;

Ironiskt nog ser jag nu att det var en fisk på ena kortet... hahahah.. lite väl komiskt att jag väljer något för att beskriva mig, så tar jag ett kort med en fisk på... Inte många som förstår, men kortfattat, blir nämligen kallad "fisken" av vissa... jaa!
PussIgen/E

ha... hahah D;

Ironiskt nog ser jag nu att det var en fisk på ena kortet... hahahah.. lite väl komiskt att jag väljer något för att beskriva mig, så tar jag ett kort med en fisk på... Inte många som förstår, men kortfattat, blir nämligen kallad "fisken" av vissa... jaa!
PussIgen/E

Ångrar inget i mitt liv.

Ruttentutte säger jag bara, gick hem idag, (den långa vägen), och det skulle jag verkligen verkligen inte ha gjort. Knät är helt, ursäkta ordvalet men, åt helvete. Jag kan inte gå utan att det värker, sitta stå ligga, någonting utan att det gör så otroligt mycket. Början till den här skadan jag har i knät kom ju när jag tränade gymnastik, sen blev det bättre när jag hade uppehåll med att träna överhuvudtaget, nu när jag börjat dansa och smått börjat träna fotboll har jag kännt dom senaste veckorna hur det bara gör ondare och ondare.. Och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Kanske ska åka till sjukan och kolla upp vad det är som egentligen försigår innuti mitt knä, om jag ens kan träna? Och det suger ju om jag inte kan, eftersom jag så gärna vill. Men om jag får välja så har jag nog häldre ett helt knä hela livet än ett förstört. Men somsagt, vi får se, för jag vill verkligen inte inte inte sluta träna varesig dans eller fotboll. Vill ju bli seriös i fotbollen och bli bra, så jag ska göra allt i min makt för att få det att bli så!
Jaja, vad har hänt idag då? Jo, dagen börjar med att vi tjejer i klassen, (wuuuh 5 stycken ahah), Har tjejsnack med kuratorn... i 9an... whatever, iad så gjorde vi en maaaassa massa övningar, eller svarade på frågor osv osv, En fråga hon stälde till mig löd såhär "Om du fick ändra en sak i ditt liv, vad skulle det vara?" och jag svarade att, jag skulle aldrig ändra någonting i hela mitt liv, även om jag fick, vist mitt liv har inte alltid varit perfekt när jag ser tillbaka på tiden på gransäter skolan där jag helt enkelt mådde skit och bara ville dö ett tag. Men vet ni vad, om inte dom där idioterna på den skolan hade behandlat mig så, då hade jag gått på, vad jag tycker, den sämsta skolan i hela sverige, inte träffat alla underbara personer jag är vänner med idag och älskar, och jag hade defenetivt inte varit den jag är idag. Jag skulle inte ändra någonting, inte alla kärlekskatastrofer, inte alla bråk mellan vänner, ingenting. För vet ni vad, allting har ju en eller annan mening, skiter det sig med en person måste man ju kanske tänka att det kanske bara inte var så det skulle vara från första början, och det är okej för mig. För man lever ju heldre med personer som man funkar bra med och som älskar en än med dom som.. inte alls gör det. Right? Iaf, mer på det där lilla tjejsnacket, vi fick välja kort, två stycker som man själv tyckte beskrev en själv.jaa första är: Begåvad somsagt.
 Vadå? Lite självgod kan man allt vara, och jag är begåvad, mycket begåvad.
Det andra: kreativ:) ja kreativ är ett av skälen till att jag är begåvad. Hooho!


Puss&Kram/E

sleeeepy

Ligger i sängen och gluttar på simpsons. Herregud  vad trött jag är, somnade nästan i skolan av all min trötthet. Stod i cafet och det gick bra, fast det var ganska trist. Men endå riktigt skönt. Gjorde hemkunskapsprovet också, det gick bra det med, var inte alls svårt. glömde några saker bara men svarade iaf på det viktigaste. Sen hände inte så mycket, tog bussen hem vilade lite och sånt. Har så hemskt ont i knät nu att jag verkligen inte vet vad jag ska göra, kanske ska kolla upp det om det blir värre. Så jag hoppas att det håller på idrotten i morgon så jag kan vara med på fotbollsträningen. Så håll tummarna för mig nu!.
Nu ska jag kolla på family guy sen ska jag nog faktiskt sova tror jag, så jag orkar i morgon.
Kanske inte skriver så mycket intressant men haha, här är lite bilder!


igår.



Kläder idag:
Skinpaj- H&M
Klänning- Faktiskt ingen aning
JeansLeggings- MQ
Kängor- Dinsko
Ring- Mammas!
Puss&Kram/E

Smått och gott.

Skriver lite kort nu innan jag ska gå och lägga mig, Har bowlat, pluggat och dansat idag. Bowlingen kan jag skriva  mer om i morgon. Eftersom att jag verkligen inte orkar med det nu. Dansen gick bra men knät gör så förbaskat ont! Hemskt att det ska vara  såhär, Ett + var ju att sofie var där, den söta lilla pricken.
Jaja nu ska jag faktiskt sova. Skriver i morgon. Puss&Kram/E
300

Fis i stjärten söndag och jag bara latar mig.

Nu ligger jag i sängen och mitt knä bara krampar och kan fan dra åt *****. Det typ krampar i musklerna så bara hoppar det till hela jävla tiden! Åh... Vad ska man göra? Ja iaf, jag har så otroligt tråkigt. Men det kanske är okej eftersom jag inte orkar något. Ska väll börja med middag snart, tomatsoppa. Brollan lackar på internet, jag är trött av allt kläd/lakan vikning, damsugning och städande av mitt rum. Hoppas att det är en bra film ikväll så jag bara kan koppla av.
puss&Kram/E

pics

Här bjuds på bilder!
Moi!
Schtekar Mandy.
schtekar Adam i mina asballa brillor.
schtekar jag i mandys glajor
Mandy i fredas.
E
haha, mitt hår börjar bli långt iaf:)
E
I fredas.
Finito!
Puss&Kram/E

Idag..

När jag vaknade, eller nyss egentligen, insåg jag att jag inte kommer kunna dansa idag. Förkylning eller något som spökar i mig, har så otroligt ont i halsen så det finns inte. Plus att alla ställen och muskler i hela kroppen bara värker. Så idag ska jag vila ordentligt så jag orkar med i morgon istället. Ush jag som verkligen behövt gå på dansen, men om man inte mår  bra så gör man inte. Då är det lika bra att stanna hemma och vila upp än att ödsla resten av energin på att ens åka till bålsta som jag inte ens vet hur jag hade gjort,
Nej ni jag skriver senare.
Puss&Kram/E

One day, One time, a few minutes

Ska jag våga eller inte, ska jag ta chansen som är framför mig eller låda ödet ha sin väg?



ALOHA! Nu har Ellen nyss åkt hem, eller vi skjutsade ut henne till bussen. Vid 4 tiden tog jag bussen, som Ellen senare hoppade på, och åkte ner till centrum för att handla mat dårå. Det blev tacos, det är ganska narre eftersom det är enkelt, går fort och är supergott. Även om jag bara orkade med en heheh. Men sen blev det ju en hel del massa godisätande och filmgluttning på The Eye. Narrebarre. Fysatan vad jag säger narre, men det känns så skönt att bara säga liksom "naarrreeee" Haha! Iaf så kollade vi på den filmen och den var faktiskt riktigt bra tycker jag. Skrek till några gånger, men jag hade ju ingen som höll min hand.
Nåja, nu ska jag iaf snart sova då jag har dansträning i morgon 13.30 på vibyskolan... (
en massa stonkandes och stönandes ) , Så då måste jag cykla till vägen, om inte brollan skjutsar mig, och ta bussen till bålsta, sen viby, sen till bålsta igen och sen hem.... fyra bussresor på en dag, herregud, fast ioförsig så brukar jag ju åka fyra bussresor varje vardag. Men vem bryr sig haha. Bara jag orkar pallra mig upp, går nog upp vid 10, fast måste kolla så det går några bussar eftersom det är söndag. Ååhåhåhåhåå jag kommer inte orka, allvarligt, jag är så sjukligt trött.
Men nu har jag sagt mitt!
Puss&Godnatt din lilla dampekatt!/E

...


Känner hur stressen flödar i mina ådror och hur jag desperat behöver komma bort.


Nu ligger jag i min säng och är riktigt trött, i morse när jag vaknade hos Amanda var det tvärt om, då var jag pigg och glad. Sen nu är jag som en hösäck som bara ligger i sängen och latar mig. Men det är ju lördag så det är tillåtet, jag funtar faktiskt på om jag ska dra till centrum och införskaffa lite mat och sådant till ikväll. Och frukost, jag behöver min supergoda blodapelsin Juice! Sen behövs lite frukt också. Så jag tar nog cykeln till vägen och drar. Sen vet jag inte om jag ska träffa Ellen ikväll. Vi får se, men troligtvis blir det så.
Det ska bli superskönt på måndag, på förmiddagen ska alla friendsare bowla här i bålsta, askul! Så då ska jag kanske ta cykeln till skolan, vem vet, jag är ju en liten hurtbulle!
Nej iaf, jag skrev bara lite kort och gott nu så lovar jag att jag kommer skriva mer under dagen, när vet jag inte, men det kommer ska ni se.
Puss&Kram/E

Godmorgon älskade underbara!

@ Mandys place

Greetings from hagviken! Nu sitter jag hemma och Amanda och myser, efter skolan följde jag med hene ner till centrum för att hon skulle köpa voltaren gel, haha men den lilla tösen fick icke köpa det själv för hon var inte 16 så då fick jag göra det istället! Känns lite maffigt ju;). Iaf, sen åkte vi hem till Amanda och nu ska vi kolla på film snart, Ingen aning om vad det blir men det får vi se. Orkar inte skriva ett så långt inlägg eftersom att jag är så trött.
Puss&Kram/E

Pic's

Här är lite bilder:). Eller två bara men vem bryr sig;).

Frullebulle på morgonen!

Dagens kläder, (OBS strumporna är blåa, inte gröna) Inte bästa bilden men:)
Puss&Kram/E

Ajskipajski

Nu är det såhär att jag har ilsket ont i min mage. Bara kniper och kniper, riktigt irriterande. Tvätta kläder håller jag också på att göra, ååh vad jag önskar att jag hade en större väska nu, Ska packa lite till imorgon då jag ska vara med Amanda:). Mysigt. Snart ska jag väll äta någon middag av alla slag. Ingen aning, men något finns det säkert.
Som ni märkte skrev jag inte så mycket i det förra inlägget i skolan, det berodde på att jag han ha datan i några få minuter och fick ruscha med att skriva dom sista bokstäverna hahha. Och idag gjorde jag mitt engelska nationella, uppsatsen och jag är supernöjd! Det gick skitbra, den vart inte för kort, eller lång helt perfekt och det var känsla i den! Så det var nice:). Sen har väll inte så mycket mer hänt. I morgon har vi vår första idrotts lektion utomhus, riktigt kul om man frågar mig, men alla andra verkar inte särskilt taggade för det. Men whatever:). Nu ska jag dra, orkar inte skriva när magen gör ont!
Puss&Kram/E
Lägger in en bild senare!

As usual

Sitter i skolan denna morgon och skriver lite om Daniel Defoe, ser att allt mitt arbete på min användare har försvunnit. OJ!
Nu kom min lärare måste gå!
Puss&Kram/E
LOVEYAALl

Skadoosch

Sitter och kollar på fotboll. Ja, kanske låter lite konstigt för att vara jag men fan:). Ibland händer det.
Snart ska jag nog gå och sova, Är riktigt, riktigt trött.
Skriver bara ett kort litet godnatt inlägg, helt enkelt för att., jag varför? Ja ingen aning. Ser nu att det inte var så mycket "fyllning" i inlägget. Bara massa blablabla! Hahaha
Puss&Godnatt/E

Vill bara säga att..

Jag älskar min pappa mest av allt i hela världen.
Jag älskar min mamma mest av allt i hela världen.
Jag kunde inte fått en bättre bror en den jag har.
Och jag har nog dom bästa vännerna man kan få!


Min Pappa: Min pappa är den bästa mannen i hela världen. Jag älskar när han ringer mig och frågar hur jag mår, jag älskar när han gör såna där fjolliga saker som man älskade när man var liten, nu. Min pappa är BÄST!
Min Mamma: Min Mamma är den bästa kvinnan i världen. Hon är helt otrolig. Min lilla mamma, min korta mysiga mamma. Min Mamma, kvinnan som gör min dag!
Min Bror: Min bror är skön, han är snäll omtänksam och en jävligt bra människa, han är pinsam ibland, men vilken bror är inte det. Han har en tröja där det står " nördar har roligare " Och jag önskar lite att jag kunde vara som honom, verkligen inte bry sig om vad någon, inte en enda själ, tycker om honom. Och bara vara den han är. Tänk vad skönt.

Jag älskar min familj, Skulle inte byta den mot något i hela världen.

Puss&Kram/E

No respond

Nu räcker det för mig, när jag vet jag vad du är och vad du håller på med.. Din falska charm biter inte mer.

Nu har jag kommit hem för ett tag sedan. Var ju somsagt på bcjf, inte sådär super kul med tanke på att det knappt var några människor där. Men men man kan ju alltid kolla. Idag köpte jag två tröjor, tar kort sen så ni får se, Sen har jag inte gjort så mycket. Skulle egentligen tränat fotboll idag men jag måste fixa lite grejjer med skolan så det blir inget för mig.
Har verkligen ingen lust att skriva då jag är väldigt arg.
Puss&Kram/E

Goooood...

♥•Morgon världen! Nu sitter jag pigg och glad i min säng, och idag måste jag säga att jag känner mig riktigt snygg! Allt blev så.. bra! Ja förutom att fjällenbrännan sitter i och jag desperat försöker att bli brun på halsen. Men vad ska man göra åt det? Det är ju snart varmare, vilket betyder mer sol. Och vilket resulterar med att sola! Idag har jag ingen aning om varför jag känner  mig så glad, Är helt enkelt... Glad. Ska nog köpa två tröjor jag kollade på på lindex igår, sen måste jag köpa strumpbyxor, Ca fem stycken, och då inte sådana där tunna som pajjar efter första användningen utan bra strumbyxor. Sen kanske jag ska tjacka mig ett par strumpor också, såna där små.
Jaa jag kan inte skriva så många rader då jag faktiskt måste äta frukost nu. Men jag skriver kanske i skolan om jag får chansen! Här kommer lite bilder!



Idag har jag då på mig..
•Klänning från  french connection.
•Gammalt bälte.
•Strumpbyxor från lindex. (dessvärre hål i dom)
•Sen mitt fina E halsband.

Puss&Kram/E♥

Och ja vad säger man...

Jo jag börjar med ett litet hallå. Idag var det första dagen i skolan och ja, det är ju alltid lika kul... Nej men det var helt okej faktiskt, kul att träffa alla igen och så. + att vi gjorde vofflor på hemkunskapen, riktigt smarrigt, även om jag bara fick i mig 3 stycken. Sen hade jag träslöjd som vanligt efter lunchen som jag tillbringade med Madeleine och Amanda, vi gick till pia och tjacka glarre, eller iaf jag och Mandy. Läste nyss att jag har kommit in på samhäll i bålsta, inte så svårt kanske haha, men jag väntar fortfarande på beskedet om jag kommit in på Mikael Elias. Ush, det är verkligen en pest att gå runt och bara vänta. Även om det bara är det preliminära intagningsbeskedet och att det avgörs först efter slutbetyget så är jag fortfarande nervös. Riktigt nervös. Men jag ska tänka positivt, om jag inte kommer in där får jag ju gå med Madde här i bålsta.
Nu ska jag nog lägga mig och ta en powernap, är slutelislut. Och i morgon är det öppet hus på bcjf, så dit ska jag med Amanda och Madde. Skojjsigt!
Puss&Kram/E

Måste också skriva ett stort TACK till Ebba som var underbart underbar och lånade ut sina otroligt söta tofflor till mig, tog klackskor idag, no strumpor, och mina inneskor var hemma. Korkad på högklassig nivå! Hahaha, iaf tack Ebba!

Gotennatten!

Nu ska jag strax somna så jag är pigg och glad i morgon:)! Tog nyss en ruskigt skön dusch efter dansen, hmm på något skumt sätt har jag råkat vrida nacken till så det blivit en knut i nacken. Japp, och det är verkligen inte skönt!
Vad har hänt idag då, jo lite av släkten kom, mormor morfar farmor farfar och min morbror och mina två kusiner, fick en ralph lauren parfym av dom. Bra timing eftersom min precis tagit slut, sen har jag ju en annan Gwen Stefanis LAMB Men den hittar jag inte, konstigt att jag tappat bort en parfym? Äsh, den kommer fram tids nog. Hahah. Dansen gick bra, men jag var så himla trött att jag verkligen fick kämpa för att hänga med, stod som en riktig dönick ibland hihih. Men allt gick iaf bra. Nu ska jag sova, trött som jag är, Så nu säger jag godnatt för mig så kaaaanske jag kan slänga in ett snabbt kort godmorgon inlägg i morgon!
Puss&Kram/E

Hola!

Sådärja, nu är man hemma och ligger och fetmyser i sängen. Åh vad jag har saknat alla mina 13 kuddar, japp du hörde rätt! 13 kuddar har jag! Stora som små men tretton är dom. Underbart mysigt hihi! Iaf vi kom hem vid... 11 jaa jag har ingen aning kommer inte ihåg hahaha, men någon gång kom vi iaf hem igår, Efter en lååååååång biltur! Mysigt att komma hem till mamsen och papsen med. Pappa fylde ju år igår så vi ska ha släkten här snart vid tre tror jag... Iaf, sen ska jag dansa ikväll. Shisus jag ska hinna mycket. Jaja det komemr gå kanonbra.
Nu ska jag fortsätta plocka runt lite i mitt rum och ta något att smaska lite på!
Puss&Kram/E

P.S/ Bilder från fjällen kommer lite senare, jag har en massa egobilder + att Ellen har lite bilder också sååå, det får bli senare;).

Gud så frustrerande...

Idag har det varit såååå kul! Vi har åkt, åkt och ätit choklad. Senare på eftermiddagen eller  vid 2 så var det en hopptävling, såå jävla duktiga killar alltså, och den yngsta som var med var tio år och asbra. En kille slog tyvärr i huvudet och blev lite, eller ganska groggy i skallen och vinglade till rätt mycket. Men han klarade sig. Juste! I backen satt det två fjortisar, i början orkade jag inte bry mig om dom eftersom dom inte drygade sig, men sen, när dom börjar viska och kolla snett på mig och Ellen då ville jag bara gå fram och slita upp den där lilla retardade fjollan, jävla äckelungar verkligen, bara skrattade åt alla, kollade lite snett, sen allt detta "Fittunge ( med en dryg accent ) Du sitter på min vante!
Den andra- ÖH! Vasarru!" Åh suck fy och blä! Idioter... Men sen drog vi så vi slapp dom.
På andra sidan backen höll jag på att få en lift i huvudet, han som sätter på liftarna var inte... riktigt med om man säger så. Men vi klarade ju oss för det. Brun har jag också börjat bli. Inte mycket men lite! Tillräckligt för att det ska märkas, och snart ska man hhem, hem till mammsen och pappsen, tur att det ska vara fint väder dom sista dagarna här! Ohyeah vad jag ska steka på.
Nu ska jag nog dra mig, Ellen och jag ska på promenad snart. Mysigt!
Puss&Kram/E

Hallå där din smulpaj!

Nu skriver jag lite kort och gott om dagen. Vi drog till Vemdalen i morse och åkte skidor där, jag och Ellen stannade kvar sen och åkte lite till. Men vädret var så himla usabushigt så vi tog av oss allt och gick in i skidshoppen, Jaa inte nakna alltså utan pjäxor och skít fick åka av, så in you face! Vi, eller jag tog en fika och det var såååååååå gott. Mumsimumsi. Bajs det hände något kul idag, eller igår.  Hm... Jag kan ju iaf konstatera att jag för några dagar sedan råkade rycka ur elsladden till en av ankarliftarna till toppen så den la av... Lite pinsamt, men hey, den funkar ju nu! Sen ööh... När jag och Ellen skulle ta skidbussen tillbaka till klövsjö så la vi in våra skidor i bagae utrymmet och allt var frid och fröjd, tills... En gammal engelsk tant står och håller i mina skidor, jag ba: Ellen hon har mina skidor...! Ellen: Vah vartdå? Jag: DÄR! Sedan springer jag fram och ut och bara kläcker ur mig : Excuse me, that's my skiis! Så sa hon: Yes i know, och något med att få bagaget, så det var inte som jag befruktade att den gammla galna tanten skulle sno dom ahahha. Jaa en händelserik dag, eller inte. Snart ska det vara en hopptävling här i klövsjö, så den ska vi kolla på!
That's all there is!
Puss&Kram/E

P.S Jag är lite öm här och där, bara sådär liksom

Hahaha oj oj oj!

Nu har ni nog märkt att jag inte skrivit på några dagar, kan ju faktiskt bero på att jag varje dag sen jag skrev sist lyckats koppla in internet dongeln helt fel och inget fungerade, men idag sa Ellen att jag skulle pröva att byta plats på usb grejjerna, och WOALA! Det funkar kanon, inte universums snabbaste men vem ger ett skit för det? Hahah, Iaf, idag blev det absolut ingen skidåkning för mig och Ellen, det snöade haglade det var dimmigt, det blåste samtidígt som det var slask, ja det var heeelt hemskt, men dom kommande dagarna har väderprognosen sagt att det ska bli fint väder. Så vi håller tummarna för det. Vad har vi då gjort  idag då? Ja vi gick ner till ica butiken här i byn i stormen för att köpa choklad för 14 kr. Sen har vi läst tidningar, lallat runt i stugan och bara varit, senare kom Ellens familj hem och lite senare drog vi till vemdalen, mååååste säga att utbudet på snygga killar är såå mycket större i vemdalen än här i klövsjö, alla dom få snygga killarna här är ju upptagna, men alla där kan ju faktiskt inte vara singlar, det går ju bara inte för sig. Så man såg några yummie Hottiepoitte boys där dårå, sen köpte jag en feta snygg blåvit randig mössa som är superfrän, En lite toffs på huvudet var det också, kanon! Heheh jag blev urgullig, Not.. I morgon ska vi iaf sticka till vemdalen igen tror jag för att åka skidor, eftersom att vemdalen är ett ganska öppet fjäll verkade det itne så lockande att åka där n'r det blåste som tusan här där det är fullt av granar. Så det blir nog i morgon, nice:). Vad annars har hänt, jo Ellen och jag såg ju den här snygga liftkillen här i klövsjö för två dagar sedan, och vi ssmåflörtade väll lite med honom, och som vi tyckte så singlalerade han tillbaka samma visa, men igår hände nog något ruskigt pinsamt, Ellen sa " Nej, Emma kolla han pratar med en tjej!" Så tänkte jag bara att det säkert bara var en vän och att det inte gjorde någopt, dum tänkt när det kommer fram att det var hans flickvän och dom står och kysser varandra, hehehe Det blev ju lite pinigt för mig och Ellen när vi då ska upp för liften och knappt vågar kolla han i ögonen längre så mycket man fnittrat och kollat på honom. Sen idag, precis när vi går in på ica, precis då.. så kommer han och hans tjej, så Ellen och jag typ tar chokladbitarna, rusar till kassan och beger oss direkt till stugan. Jaa så kan det gå när man är i en sådan liten stad som klövsjö:). Tyvärr måste jag säga att jag inte har hunnit ladda in några bilder för jag har verkligen, verkligen inte orkat med det. Alla sladdar ligger nerpackade i väskan och jag, lat som jag är, orkar helt enkelt inte gräva upp dom. Så bildresume från klövsjö får helt enkelt ta plats när jag kommer hem till gamla goa bålsta igen. Ush, bålsta. Nu när jag verkligen tänker efter inser jag vilket rövhål jag bor i! Allt är bara så himla ushigt fyigt och bläigt. Vill bort bort bort. Bort till fjärran land med stekande sol, vita stränder och sexiga greker! MUMSFILLIBABBA! Hahaha, nej nu är jag väll lite väl tarvlig mot dom svenska goingarna, jaa några finns det, Kanske bara inte sååå stor chans att man stöter på t.ex. Idol hottien Robin Bengtsson precis.. Vilket är en smula synd med tanke på hur jävla vacker han är, han har dom Perfekta ögonbrynen, ögonen jaa allt. Han är en riktig kalaskille för min smak. Herre giud vad mycket jag skriver, men jag blir nog så för att jag inte har skrivit på ett tag, men kanske ska jag sluta nu och slowa down lite. Ska nog faktiskt sova snart. Ellen är i duschen och jag sitter här i mysisar och tjocktröjja och bara fetar mig i den otroligt hårda sängen. Jag lovar, som att sova på sten. Man får typ blåmärklen! Hade superont i mina bröst när jag vaknade, men det tänker jag inte gå in på för nu måste jag nog bege mig mot ett slut, kan faktiskt avsluta med en fin cam-bild på mig och Ellen.
Puss&Kram/E

SÖTA VA:D

Dator med fungerande internet! OHYEAH!

Såå internet funkade här, har ett mobilt dingdongel eller vad den lilla saken heter. Och det funkar perfa. Idag har vi åkt skidor som uta helskotta! As nice, enda problemet var att det verkligen var sjuuukt tjock dimma så man såg verkligen ingenting, men senare mot eftermiddagen klarnade allt upp. Det var iaf mysigt och man har börjat få lite färg i ansiktet, Och i morgon blir det sol. Bara en sak som gäller då! Steka steka steeeka! Riktigt mysigt. Vi kom hit igår på eftermiddagen efter en lång bilfärd. Saknar min lilla mammis lite och pappa med såklart, Men jag kommer hem om en vecka så:). Bilder har jag inte haft tid eller ork med att lägga in idag så det får bli av i morgon istället. Nu ska jag kolla på whipe out och sen blir det att sova för det blir att åka tidigt till backen i morgon! Eller kanske inte tidigt, men rätt så, så man hinner steeeka ordentligt hela dagen!
Puss&Kram/E

Osis

I natt vid 5 tiden vaknade jag av att jag hade ont i mage/rygg/höfter och mådde riktigt illa. Då visar det sig att det är lingonveckan som spökar och jag kan inte somna för att jag har så otroligt ont. Så fort man tar ett enda litet andetag värker det till överallt. Ush det är verkligen hemsk, så jag sprang ner och tog en ipren och en tablett jag tar mot mensverk. Men det var ju illa att jag skulle få det just idag liksom, hur kul är det? Jaja tackar gud för tamponger! Hahah.
Pappa väckte mig för inte så längesen, ska fortsätta packa och så, jag tar nog med datorn om den får plats, ska ta en annan handväska och ha en liten i med ifall vi ska någon stans.
Nej nu ropar papi att det är frulle.
Puss&Kram/E, kanske skriver en gnutta innan jag åker. Men det beror helt på om jag har tid, och inget bloggande i mobilen blev det. Jaja, Ha en bra påsk!

Kan inte sova..

Ska egentligen sova kanske, men jag kan inte så det går åt helvette... Är trött och grinig men endå glad, med tanke på att jag nog faktiskt kommer att bli brun! Hahah, skööönt. Men jag vet inte vad jag ska skriva här heller. Kanske bara ska vara tyst och bjussa på bilder från lite alloverplace... Så får't bli.
En brun emma i kroatien heheh, hitta ingen helakroppen bild som var bra.
Kroatien, vill bara tillbaka,
Sommarbild
Snyggast i italien
coolingar, och i morn drar vi till snö. Känns riktigt konstigt eftersom att det typ är värsta sommarvädret här hemma.
Hääärliga sommar..
Nej nu orkar jag inte ladda in mer, men nu blev man taggad på sommar09!
Puss&snartgodnatt/E

Nu....

.. Ligger jag i sängen och tänker. Hela min bag som jag packat i är proppad så jag får packa ner lite kläder i ryggsäcken haha, allt får inte plats annars! Kamera/Mobil/Ipod laddarna kommer med såklart. Tänkte först ta med datorn men den får nog stanna hemma, är ganska försiktig om den så den får ligga tryggt hemma. Har inte hunnit fixa internet till min mobil men ska väll sätta fart och göra det, men jag har faktiskt ingen aning om hur man gör det. Kanske finns något på sonyericsons hemsida, ska nog kolla det, vore ju kul om jag kunde blogga lite medans jag är uppe i fjällen. Ush jag har en känsla på mig att jag kommer göra illa mig hahah! Så håll tummarna för mig att jag klarar mig helskinad hem!
Vi åker tidigt i morgon, eller tidigt och tidigt 10 och senare så vi är väll framme uppåt eftermiddagen. Skönt då kan man mysa där uppe, ska bli jätte mysigt med Ellen, har inte träffat henne på någon vecka eller två, det blir ju så eftersom att jag varit sjuk och hon går i skolan i jakan.. Men nu jävlar får vi vara tillsammans en vecka till, i fjällen hahah! Eller, ska jag ta med datan kanske? Joo jag gör nog det, så kan jag ladda in bilder dag efter dag s¨å det inte blir fult på datan. Den får nog plats i ryggan. Eller... jaja får se hur jag gör i morgon, allt viktigt måste ju få plats så klart!
Nu ska jag nog börja dra mig i sängs eller något, ska gå upp klockan halv 9 tror jag. Såå  jag kan packa klart det sista i morgon, har lite saker att tvätta med.. men men!
Puss&Kram/E
Skriver ett hejdå inlägg i morgon!

Pisspatte..

Fan vad jag avskyr mig själv just nu...

En jäla massa kacklandes!

Nu ska jag börja packa, har typ tappat bort min mobil... Undrar vart jag lagt den tro? Kanske i väskan. Bäst jag springer och kollar. SÅ hittade den, oj vad mycket sms hehehe! Iaf, nu dricker jag lite julmust och tar kort. Fick också reda på mitt no prov... fick bara g... Är lite besviken, men men bättre än ig iaf. Sen gjorde jag so prov också och det känns riktigt bra på den delen så det kanske blir ett vg? Jag pluggade en dag! Så jag känner mig stolt över att komma ihåg så mycket genom att bara läsa ett häfta ca två gånger. Efter skolan satte sig Madde och jag och solade, vi har bränt oss. Sen åkte hon hit fast hon kunde inte stanna så länge för att hon skulle till sina kusiner så hon åkte för ett tag sen, men endå mysigt att se henne innan jag drar iväg till fjällen, Där ska jag sola så bannemej jag blir brun i plytet! Så jag får ta med solkräm, och skippa sminket, kaaanske lite mascara iaf(A). hahaha, känner mig så hemskt ful i backen.. Önskar jag vore snygg osminkad, men hey, man kan ju inte vara allt intesant?
Nu ska iaf pappa snart komma hem med thaimat, ville heldre ha kebabtallrik men men... så det blir thai och påskmust! Mumsigt hahah. Så nu ska jag kila!
hehe madde ser lite trumpen ut.. men alla andra bilder var efekter på så dom såg åthelvete ut för att visas på bloggen hahaha! Älskar denna lilla galna tjej:).
Puss&Kram/E
P.S: Ellen vi måste snacka ikväll on tha phone! Hehehehe planera shit's och stuf's!

Sen så..

Vill jag bara uppmana alla läsare om att fortsätta läsa! Det blir bara fler och fler och jag blir gladare pch gladare! Såå fortsätt läsa bloggen! Nu ska jag iaf snart nanna kudde efter pluggandet!
Puss&Kram/E

Linda är en snäll prick!<3

Nu har jag precis kommit upp på rummet, vi åkte och lämnade av Linda hemma hos henne så hon slapp åka buss.
Iaf idag i kort resume så följde Linda med mig hem efter skolan, hon köpte godis till mig! Snälla jäveln. Sen har vi suttit och bara allmänt drygat oss och haft superkul. Sedan drog vi på en kort promis och tog en massa, massa kort. Massa fina och en maaaassa skumma bilder blev det. Riktigt mysigt. Sen åt vi pankisar också, med sylt och grädde Linda, hahahah! Bara hon förstår vad jag menar, säger ordet cam dig något Lindabinda? Hahaha, iaf sen drog vi iväg vid 8. Har haft en riktigt mysigt eftermiddag med denna tjej! Bjussar på lite bilder från idag! Eftersom jag inte har så mycket mer att skriva.
Linda och jag!
E
E
Linda
Sötnöt!
Det var allt för mig idag, nu ska jag plugga inistruella revolutionen.. Hahah, önska mig lycka till!
Puss&Kram/E

Klockan är 8:56 här..

Sitter nu i skolan igen och puggar ännu mera kemi, har prov om bara några minuter så det får bli ett snabbt inlägg. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att provet inte ska vara så svårt, men eftersom att kemi verkligen inte är mitt bästa ämne så får vi se hur det går. Sen kommer väll inte så mycket mer hända igad förutom att Linda ska hem till mig som jag sa igår. Vad vi ska göra får vi se, kanske plugga franska etersom vi har nationella hör i franska i morgon. Och det kommer gå allt annat än bra, haha gud vad jag är positiv mot mig själv.
Nej nu ska jag kila vi börjar strax!
Puss&Kram/E

βαϊβαϊ

Godnatt allesammans!
/E

Ååååååhåhå

Känner att jag använder uttrycket åhå väldigt, väldigt ofta. Skulle egentligen dragit till fotbollsträning, men jag lät bli då jag faktiskt fortfarande är förkyld och har ruskigt ont i huvudet. Plus att jag måste plugga en massa massa kemi... Trist jag vet. Idag slutade jag halv två vilket var superskönt, ännu skönare var att pappa hämtade mig vid bussen så jag slapp åka runt hela krägga och var hemma 14:10. ASNICE! Jag och pappa satte oss ute och solade, fixa och sådant, jag har hjälpt han med massa tomtarbete, typ klippa grenar osv osv. Iaf solandet satte sina spår, jag är röd på kinder och näsan, på ett sätt riktigt irriterande för det svider om man kommer åt, men endå jäåälit skönt för då vet man att det börjar bli vår och varmt! Så det var helt underbart med solväder idag! Vad mer har hänt idag då... Hmm, jo vi bestämde nu klassresan, som blir till härjarö camping... Byter samtalsämne, Jag, som vanligt hade mitt lilla roliga med LindaBinda på franskan, den sköna filuren ska faktiskt hem till mig i morgon, det är ju allt annat än tråkigt! Så det är jag taggad för, sen åker jag ju på lördag och skriver inte på hela veckan, det är ju lite trist, ska nog fixa så jag kan blogga via mobilen, det gick förut, så det ska nog gå alldeles utmärkt i fjällen med. Efter lovet ska mamma och jag nog boka tid hos någon så jag får prova balklänningar. Har några ideer om vad jag vill ha men inte alls bestämt mig än. Det är så svårt, vill verkligen ha Den speciella, den som just jag vill ha, den som ingen annan har, den vill jag ha! Då blir jag glad hahah:).

Nej nu ska jag nog bannemej gå och borsta tänderna och lägga mig och sova så den här hemska huvudverken försvinner! Fett mysigt!
Puss&Kram/E

Vore görSkönt med sommar nu

Skolan är sååå pasé

Shit jag är så trött! Sitter  chillkläder och bloggar, Klassrådet har inte börjat än så, jag som är sekreterare, jag passar på att blogga en smula, hann inte i morse, hinner aldrig på morgonarna. Men iaf, Jag blir lite arg faktiskt, jag vill inte åka på någon fittkryssning för typ 3500 kr.. istället är jag skitsugen på gtb som kostar 2700 kr. Så jag vet inte varför vissa helt plötsligt alla har råd med att åka på en superdyr kryssning men inte göteborg? Jaja, jag stannar hemma och tar götet själv då.HEJSÅ