Picelicsens

-Lätt snyggaste bilden på ida ever.
.trött så in i!

LOOOOOOOVE/ EMMA

Bilder ja!

Jag har en maaassa foton som ska upp här! Men inte just nu, för nu är jag för upptagen med att tänka, äta naturgodis. (ja eller i mitt fall, nötter doppade i choklad.mmmm) och kolla på project runway. Niiiicee. Mycket och lite har hänt idag. Blir ledsen nu när dom flesta av mina vänner faktiskt tror att jag driver när jag säger att jag har ont i knät. Vilken osis att jag inte gör det då. Men jag blir så arg. Jag vet att jag har en förmåga att göra illa mig, väldigt, väldigt ofta. Men vad ska jag göra åt saken, Jag är klumpig och så är det. Men jag ljuger ju inte? Har jag ont så har jag. Kan jag inte springa 12 min i sträck för att det känns som att någonting kommer att gå av! DÅ ÄR DET SÅ! Jag är inte slapp, jag var hur taggad somhelst, men kan jag inte så kan jag inte. Och jag skippar häldre ett konditionstest än får ett skadat knä för livet. Sen vad ni tycker om den saken skiter jag i nu.

I'm there for you

Someone's changed me
Something's saved me
And this is who I am
Although I was blinded
My heart let me find out
That truth makes a better man
I didn't notice
That you were right in front of me
Our masks of silence
We'll put away so we can see



Just so beautiful

För allt jag är värt

-Someone so beautiful and warm, does'nt deserve something so cold and dark, like a broken heart.

No chance in hell!

I'm not gonna be like you!

Lonely,

Yes.
 
                            -Emma Pettersson

Mörkrädd? Javisst...

Kom nyss hem från Helena, var inte där så värst länge. Men iaf en stund. Har varit hemma ensam typ hela kvällen (förutom när jag drog till helena då..) så jag är sjukt mörkrädd, jaa eller rädd överhuvudtaget, just nu. Vartenda litet ljud gör sig hundra gånger värre i mina öron. Och jag kollar alltid mot dörrar och fönster. Känner någon igen sig? Alltså, många skrattar åt det. Men när man verkligen tänker efter. Det är ju helt hemskt! Man får tvångstankar och tvingar sig själv att ligga och lyssna efter minsta lilla ljud, bara för att man är rädd. Så vågar man inte göra någonting heller. Som jag just nu, stänkt in mig på mitt rum med min hund och försöööker att tänka på lite glada saker. Men svårt är det, för jag är en jäkel på att inbilla mig saker!
Aaanyway. Mamma och Pappa är påväg hem från falun, dom har varit på bröllop så dom kommer väl hem och 1 -1½ timme. Brorsan är på bio, så när han kommer hem har jag ingen aning om. Tuur att jag har en hund iaf, Jaa juste. Jag var ju hos Helena. Andledningen till att jag inte stannade så värst länge var att jag hade glömt bort ifall jag drog ur plattången eller inte. Och jag kunde verkligen inte sluta tänka på det. Så när jag legat i en timma och tänk på att huset kanske brinner, och tänkte på madicken. Då gick jag hem. Jag kunde verkligen inte sluta tänka på det. Men men, Helena har kul med min film nu så =)! Så nu ligger jag här, plattången är, och var(!), utdragen, så det är lugna puckar här. Nu är ju frågan bara vad jag ska hitta på? Med tanke på att jag inte kan sova om jag är ensam hemma. Det går verkligen inte. Håller tummarna för att Tim kommer hem snart!

Jaa, det var väl allt.. Träffade Ellen igår också! Supertrevligt. Kollade på filmen män som hatar kvinnor. Ganska bra faktiskt! Juste, mitt bankkort är typ pajj.. Suck, suck och dubbel suck! Nåja, det löser sig! Ska väl ta och göra något, se på en film eller gosa med Maddis!
Puss&Kram/E



      - Det är inte dagen då som jag fruktar, Utan dagen efter då.


Snacka om snabbt!

Herregud är det bara jag eller har veckan gått sjukt fort?! Kanske för att att jag inte haft huvudet med i spelet så mycket. Tankarna har för det mesta flygit iväg. Men men, glad att det är helg. Ikväll träffar jag Ellen, inte träffat på evigheter! Och vi ska ha en myskväll. Ska bli skönt, att få prata ut om allt och ingenting. Utan att alla vet det dagen efter hahahah! Nej men allvarligt. Det finns faktiskt få människor man kan lita på. Tur att jag iaf har några få superbra tjejer. Och dom vet precis vilka dom är. En är ju iaf min mammis! Skolan gick väl helt okej. Lite segt, hade skolfoto. Kommer inte ihåg hur det blev, men jag hoppas att det blev bra. Av det lilla jag såg så ser det ut såhär:
- Jag höjde ena ögonbrynet. Ganska mycket!
- Jag såg riktigt lack ut, eller iaf lite bitchvarningsaktig ut..
- Mitt hår var ganska ruffsigt, orkade inte fixa det på morgonen..
- Jaa,, jag var ju iaf brun? Hahahaha. Det som var bäst!

Jaa, jag hoppas att det blir bra =)! Nu ska jag kila och plugga lite.
Puss&Kram/E

POSITIVT! JAJJEMEN!

Vist aha aha haha! Fikade med Sofia och Sandra idag, gottade mig med ett wienerbröd och en lightcola. Skolan gick hyffsat vi är snart klara med "ön" arbetet. Super nice, imorgon är det skolfoto, SER EJ FRAM EMOT DET! Men men!
Puss&Kram/ väääärldens gladaste emma

Ingen jävla rubrik.

Vilken jävla dag, vilken jävla framtid, vilket jävla liv, vilken jävla deppig människa jag är just nu. Jajaa..

I feeeel like bloggin!

And i don't know whyy! Fan vad jag skriver, bara skriver skriver och skriver. Kanske behöver skriva av migh hmmm. Snackar med Ronja och chattar med min mamma på facebook. Jaa fastän hon sitter precis utanför mitt rum, försökte lära henne hur man gjorde smilisar.. Inte lätt hörni, inte lätt någonstans hahaha! Saknar min käre morbror, han bor ju i USA nu, han var i sverige i början av sommarn. Gissa vem som var den ENDA som INTE fick träffa honom. JAG! Suger ju, men jag writea lite i hans loggolito på fejjan och allt är kanon!
Nu ska jag sova, är trött!
TJINGELING!

I miss my dady..=(

Pappa är borta, i England.. Åh jag tycker verkligen inte om att han är borta så mycket, han är ju knappt hemma med oss?! Saknar honom, om jag inte fick reda på saker och ting fel tror jag att han kommer hem i morgon kväll eller på torsdag förmiddag. Snart, men ändå. Han skulle iaf köpa med sig en parfym till mig.  Anyway, med andra ord..


Jag ligger och väntar, väntar väntar och väntar. Men vad väntar jag på? Ett svar? Ett ljud, kanske möjligtvis allt? Kanske väntar jag förgäves på någonting som inte existerar. Men jag fortsätter att vänta, vänta på någonting som jag alltid hoppas ska komma. Bara ett litet ord, ett endaste ord. Och jag skulle le hela natten, även om jag låg i den djupaste sömn. Jag väntar på, men jag finns inte där i all evighet.





But i'll always put a smile on my face for you.

Jajjemen, konstiga inlägg från en smått konstig brud. Men det är såreska va?

TJINGELINGTJINGELING! EmmaMariePettersson

whyhyhy

          booooooooooring                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Why now, why me?

Simpsons som jäller! OHJA. hha, jag har så sjukt tråkigt..

I'm going to change!

nu har jag bestämt mig..

Min dag har ju varit helt fantastisk!
NOOT
Feel the pain succas when i'm gone!

MORN'MORN!

Ligger i sängen och jämrar mig över foten, varför ska just jag vara såå otroligt smart..? Well, bra att jag är en fighter som härdar smärtan! Skulle egentligen gå upp halv 10,  men jag vaknade lite tidigare, nåja, har all tid i världen att slappa lite nu. Sköönt. Ska ta 10 i 12 bussen till plugget niice. Ah fan
Nu blev det duschdags!
Puss&Kram/E

Upprivna skador i foten måntro?

Jaa, idag gjorde jag största tabben. På idrottslektionen, den första. Jaa, nivet sådana där träbänkar man har? Dom låga avlånga smala? Jaa, dom har ju inte, vad ska man kalla det, bjälkar under i mitten, därav kan man studsa lite på dom. Så jag hade lite tråkigt och började hoppa på den, dumt gjort, sedan sista hoppet, som egentligen inte skulle vara det sista, men det blev det ju, så kommer jag bakåt så in i så det enda som hamnar på bänken är mina tår, jag ramlar baklänges och foten hamnade så snett så jag vet inte vad. Ont som fan gjorde det och ont som fan gör det. Nu är den lite blå, svullen och gör så otrooligt ont! Det som är ännu bättre är att det är foten jag bröt och fick en spricka i.. MEN JAAH! Happyface.. Så jag hoppas att svullnaden lägger sig tills i morgon.
Med tanke på händelsen, njah min dag har varit njaig. Inte superbad, men inte fan var den rolig. Hade huvudvärk, men tack och lov var Sofia's pappa supersnäll och skjutsade hem mig och Helena, så jag slapp sitta på en buss i 30 min. Kom hem och lade mig och sov, Sen vaknar jag av att det ringer, jag fattar typ ingenting, helt borta. Så är det mamma och vi börjar prata. Kommer inte ihåg samtalet, men det roliga lät ungefär såhär:

M- Vad snackar du om?
E- Vadå, jag börjar halv 1, klockan är ju bara 7 (på morgonen)?
M- Va? Varför åkte du halv 8 då?
E- Men va?! Jag är hemma nu? Jag börjar ju inte än?!?!
M- Emma, klockan är ju sju på kvällen..?
E- Va, aha jag trodde det var tisdag..

Alltså, efter att jag somnat när jag kommit hem måste jag sovit så djupt att jag faktiskt trodde att det var morgon, har ju hänt förut. Men roligare blir det när man pratar med någon haha! Jaa som sagt, jag börjar halv 1 i morgon, och det kommer jag att göra varje tisdag. Ganska skönt faktiskt. Så slutar jag 12 på fredagar, om inte tidigare!

Jaa, konstigt nog även fast jag har sovit, så är jag trött. Behöver nog sova lite, skönt att jag kan sova ut i morgon.
Ska nog ta och massera foten lite.. Börjar värka någe starkt nu!
Puss&Kram/E

Blåa naglar, läderlappen och väntan

K A N D E T B L I B Ä T T R E !?

Jag vet inte vad jag ska hitta på, filmen börjar om en kvart. Ska sätta på mig en mjukiströja och bli vaaarm!
Nej nu ropas mitt namn för fulla muggar!
Puss&Kram/E

Hårfärg?

Provade lite olika hårfärger på en hemsidan som jag fick från Elin.
Kan ju säga att jag  blev smått sugen på honungsrött!

Sugen på taggig lugg blev jag med!
Men skulle jag våga färga bort mitt blonda hår? Antagligen inte, eftersom att jag skulle bli less på en ny hårfärg och panikslaget vilja färga tillbaka, och det tror jag inte att mitt nu superslitna hår klarar av, men lugg kan jag ju alltid fixa?

Ingen bio, 3 filmer istället..

Jaa, det blev ingen bio igår, ingen uppdatering här heller för den delen. Kände att jag häldre var sugen på att umgås med mina föräldrar än att ligga framför datan. Pappa orkade inte åka in till stan såå vi åkte ner till ICA och köpte oss en god middag, lite gott och hyrde tre filmer. En varsin, (min bror var inte hemma), Mamma hyrde någon med han nya Bond snubben, den blonda. Daniel Craig heter han väl? Jaa, för att han är snygg hahahahaha. Pappa hyrde resan till jordens mittpunkt, Var väk helt okej faktiskt. Man kunde se den med 3D, och eftersom att jag sett 3D på bio antog jag att det skulle vara samma sakl. Men det var det verkligen inte. Effekterna var inte detsamma och glasögonen gjorde allting rött eller grönt. Fy, tur att det fans en variant utan 3D. Sen hyrde jag en shopaholics Bekännelser. Har ju inte sett den så den gluttade jag inpå natten. Ganska rolig faktiskt.
Jaa och sen skulle jag hjälpa mamma idag, men jag orkade inte såå.. förlåt mamsi.
Neeej nu ska jag väl hitta på något i mitt roliga intressanta liv.
Puss&Kram/E

Bio 2 dar irad!

Igår var jag ju somsagt på bio, eller... skrev jag det? Nåväl, såg den där inglorious basterds med Jakob, jaa.. Den var ju.. Speciell? Alltså, inte för att jag är så mycket för våld men, nja den var inte så bra enligt mig. Men hey, grabben diggade ju den så! Får vara glad att den passade honom=). Iaf, kom hem ganska sent, beslutade mig för att inte stanna i bålsta utan för att åka hem istället, men jag ångrade det lite in på natten, kände mig lite lonley. Jaa, haha min middag blev en cheesburgare. Gott, men mättande i ca 5 min. Men blev ju massa onyttigheter på bion. Jaja!
Så kollade jag på min mors Fejsa, såg att hon skrivit att vi, familjen, ska på bio?! Jahaja, bio igen. Klagar inte, bio är feeett nice! Så jag får se vad det blir.
Just nu är jag en aning avis, eftersom att Jakob ska på coldplay.. wiehoo. Och jag stannar här. Så jaaa, A V I S AB!
Tog nyss ett härligt bad, störtskönt, har ont i ryggen, vet inte varför, kanske för att jag låg en aningen snett på bion, ja, jag låg, jag höll ju på att somna så det blev som det blev haha!
Neej nu kom mamsi hem, ska hälsa!
Puss&Kram/E

Intryckt

ahahahahaaaa jag har så tråkigt att jag spricker.. Vill ha sommar sommar sommar sommar sommar, eller julafton, det går också för sig. Men inte det här, åhåå. Suck och stonk, vad ska det bli av mig.?
fan väckteru mig för!

mammamia tuttaklia

Gaah så trött jag är. Åt nyss en fet skål med gräddkolaglass.. inte smart, laktosallergiker som jag är, så nu har jag ruskigt ont i magen och vet inte vad jag ska göra. Skolan var okej, ganska drygt, men det funkar. Vet inte om jag ska byta.. Usch så jobbigt.
Anyway, imorgon blir det bio, inglorious basterds tror jag den heter? Jaja, premiären, nice haha
Nej jag måste rusa till vatten klosetten!
Puss!

Nej förfan!

Nu ska jag börja tänka positivt! BARA POSITIVT! Inga negativa tankar kring skolan får det vara. Även om det är det.. Men iaf!

Nu ligger jag i sängen och har precis tryckt i mig mammas hemgjorda omelett. Helt okej, inget fan, men whatever. Har ganska tråkigt, vet inte riktigt vad jag ska göra, börjar klockan 10 i morgon, så jag tar 09.17 bussen med Helena härifrån. Skönt, så jag går upp halv 8, sovmorgon wiehoo!
Nee nu ska jag sitta och vänta.. Aldrig kul men men
BTW helena och ramjar fyller år i morgon! Feting nice!
Puss&Kram/E

Ångest..

Fan, nu börjar ångesten komma, ffan fan fan FAN. Varför kunde jag inte pluggat ordentligt. Varför varför varför. FAN

Första dan

Idag var första dagen på gymnasiet, inget speciellt egentligen. Var en helt okej klass, trevliga lärare och så. Schemat var helt okej det med. Är riktigt trött, slutade lite innan tolv så jag och Helena åt en god lunch här hemma hos mig. Sen har jag råstädat i mitt rum så det blev lite tröttsamt. Ska nog hoppa i säng och vila lite.
Puss&Kram/E

Och så var det detta med huvudvärk..?

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet att mitt vänstra öga värker någe otroligt! Det känns som att jag har fått värsta punchet där! Försöker kyla ner det, men faan, så fort jag tar bort kylan så gör det ont igen.. Strejk mot huvudvärk säger jag bara! FYBUBBLAN! Ändå sååå är jag på ganska bra humör. Pga en person och pga saker jag inte vet, lite 50/50.
Borde nog sova nu men innan det ska jag!

1. Borsta tänderna (hallååh)
2. Leta reda på mina nycklar (omöjligt..)
3. Fixa min tvätt
4. Snacka med lite peoples.

JAHH NU KÖR VI!
Puss!

ALOHA!

Nu är jag hemma, eller.. Det har jag i och försig varit ett tag. Ett bra tag, jag har hunnit
1. slänga av mig nästan alla kläder, så jag springer enbart runt i linne och BjeurnBeurgTrosor.
2. äta choklad och kolla på en barnfilm
3. stökat ner ännu mer i mitt redan stökiga rum
4. lagat mat

Jahh, alla sveriges tummar upp för mig! Hahah, måste bara säga att jag har kapat två MEGA KAP idag! Först en kiol från Monki, helt lovely! Historien är : Den kostade 300, men jag orkade inte betala det för en kiol, jag är ganska snål när det gäller pris på kläder. Älskar att shoppa, men hatar att spendera pengar. Sen såg Elin att det var 75% Reeeaaa! Så den kostade bara 75 kr!? Hallå, det är ju inget annat än tjingnice, (notera att jag börjat säga tjing ofta, skönt ord, whatev) Så den slant ner hos mig. Sen köpte jag också en supercool jeansväst från Gina, typ volangaktig med nitar på. Asball. Lite jag sådär. Visar bilder senare, har varit så upptagen med ovanstående lista att jag inte hunnit ta kort.
Btwaaay så var det superkul att få träffa Elin och Vickan igen. Hade verkligen supertrevligt! Och i morgon är det första dagen på bcjf. Ser egentligen inte fram emot det, men ändå så gör jag det. Det känns faktiskt inte.. så speciellt? Jaja måste fixa med maten!
Puss&Kram/E

Morsningkorsning!

Trööött, snabbdusch när man känner sig totalt efter är inte speciellt roligt. Glömmer bort tiden så man får stressa, sen inser man att ens absolut bästa lockhårcreme är slut och försvunnen och desperat försöker man fixa med hårspray. Men det var ju bara idiotiskt...
Nu måste jag bli klar, ska till Schtockholmoo
Puss!

!

Kul att många kommenterade på natten haha:D!
Nej nu MÅSTE jag sova!
Puss&Kram/E

Nattblogg

Någon mer än jag som inte kan sova? Säkert flera miljoner världen över.
Nu tog det stop.
Ska upp 7 så en smart sak att göra vore väl att sova, men det går inte helt enkelt. Det går bara inte...
Puss&Kram/E

Tracks of my tears

Världens finaste låt


People say I'm the life of the party
Because I tell a joke or two
Although I might be laughing loud and hearty
Deep inside I'm blue

So take a good look at my face
You'll see my smile looks out of place
If you look closer, it's easy to trace
The tracks of my tears..


I need you, need you
Since you left me if you see me with another girl
Seeming like I'm having fun
Although she may be cute
She's just a substitute
Because you're the permanent one..
So take a good look at my face
You'll see my smile looks out of place
If you look closer, it's easy to trace
The tracks of my tears..
I need you, need you
Outside I'm masquerading
Inside my hope is fading
Just a clown oh yeah
Since you put me down
My smile is my make up
I wear since my break up with you..
So take a good look at my face
You'll see my smile looks out of place
If you look closer, it's easy to trace
The tracks of my tears

What's PoppiN Y'all!

Can not sleep, gash. 118100 har tjing på vem jag är! Ohyeah

Vet ni?

Ni vet, när man är ung vill man ju bli mycket, eller jag vill bli mycket, sångare, skådespelare, model, domare, advokat massor. Sångare vet jag inte, med tanke på att jag knappt kan sjunga inför andra för det skrämmer mig något så stort. Skådespelare, njaa mer en kul grejj. Model, jo tack. Vem vill inte? Varför kan jag inte? För att jag är kort? För att jag är lite större? gah. Jaja, jag kan vara min egna model, ta kort på mig själv och dyrka dom ensam.
I'm great! Hahaha, kan ni tänka er mig, en 168 cm lång kurvig blond galen brud på en catwalk hahahaha! Fan va coolt!


Lite egoistiska bilder!




Yee, man får aldrig nog av sig själv eller hur?
Nej nu kilar jag iväg med min älskade mensvärk och äter choklad!
Puss&Kram/E

Shopping med Pappsen

Snart ska Papi och jag åka iväg till vällingby och kolla på lite saker, han ska köpa converse.. Min pappa? Jaja, haha. Jag ska också kolla på skor, har inte precis satt tjing på vilka jag skulle vilja ha än, men det kommer väl när dom står framför näsan på mig. Sen ska jag kolla på en väska som är lite mer "skolvänlig" om man säger så, så man får plats med allt. En bra, stor, snygg väska. Även om jag är evigt trogen till min gula David Jones väska så behöver jag en som har mer platts så-att-säga. Nu måste jag rusa och borsta tandsingarna och fixa lite smått!
Puss&Kram/E

Knäet går inte vägen..

Försöker sova, men blir ständigt väckt av sms, tv'n (utanför mitt rum då), och värkarna i knäet. Det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Känns som att mitt ben är superstort, svullet.. En fet tumme ner åt mitt knä!

 R U WITH ME!

Ska försöka få lite sömn iaf.
Puss&Kram/E

Slapptasken

Neej vet ni vad? Stor risk att jag skulle få kolla in tv'n när pappa björn ligger där.
Tror inte det va.. Suck, han ska antingen titta på golf eller något annat skit, Så jag
får ligga här på mitt rum resten av kvällen. Funderar faktiskt på om jag ska borsta
tandsingarna och sedan lägga mig i sängen, som jag måste bädda om, men
inte orkar, och lyssna på musik och somna långsamt, riktigt skönt. Kan jag dag-
drömma lite också hahah. Nu är jag inte så säker på om jag ska jobba i morgon,
med tanke på att mitt rum ser ut som, ja jag vet inte riktigt vad? Det ser hemskt ut,
jag har inte ens packat upp resväskan än!! PINSAMT! Sååå jag funderar på att vara
hemma och ta en städdag istället, kan behövas, en söndag. Så det blir fint och
fräscht tills skolan börjar. På måndag hinner jag inte för då bär det av till Stockholm
med Elin och Viktoria! Ska bli superdupermysigt!

Men vad ska man hitta på nu då egentligen, juste jag skrev allt med tandborstning musik osv osv osv. Men alltså, en lördagskväll, ska det behöva vara såhär tråkigt?! Antagligen. Mitt knä börjar spöka igen, alla leder värker, och det känns som att det är något under/påsidanom knäskålen som ligger och triggar. Det gör så in i *#!½'s ont. Vet inte vad jag ska göra... Vad kan jag göra? Aaah, jag är förvirrad. Inte lite, utan mycket. Nä, jag kör på tänder och ipod. kan vara skönt.

Puss&Kram/E

Svarelisvarisar

To Ronja, yes.. Peps som lies är inte kul, kan ta det när vi ses bebe!
To Sofia, thank you, såna ord får mig alltid glad:)


Yee, nu är jag hemma. Shaise vad booring jag har. Nada på la televischia, nada todo, nada nada prada my dada. Iaf, i morgon finns det en stor risk att jag jobbar, blir väl samma som innan sommaren, upp 8, drar till årsta, stockholm, vid 9, till mammas butik och fixa i ordning. Hon har ju öppnat igen. Jag fick i uppdrag att måla om där, vart sjujäkla snyggt alltså. Njeeh, ska nog kolla om det är något bra på burken iaf och ha lite såkallad "kvalitetstid" med foks'N. Man vet aldrig när dom kan komma att försvinna!
Puss&Kram på er, Take care/E
 
Over&Out

Chickachickabangbangbomdillidangdang

Don't lie to my face U Fuckface..

AHAHAHAA, life, är det inte underbart hur alla är så ärliga och trevliga:)?

Trötthet

Take me away

I will try

Jag börjar bli ruskigt nyfiken, jo jag vet att jag så senast som igår skrev att jag inte alls ville börja skolan, men, ändå kan jag inte låta bli att ligga och tänka på hur min nya klass kommer att se ut. Shit min nya klass, jag har nog bytt klass ett par gånger. Först på gransäterskolan gick jag på 3A sen blev jag tvångsflyttad efter 1:an till den nya, som alla kallade för särenheten, 4AB, där hade vi en klass i tvåan på endast 5 tjejer, sjukt skönt. Men elever påökades i den klassen så det blev som en ny klass varje år. Sen kom vi upp till det nya 4B där kom det sjukt massa nya elever. Men jag stannade bara en termin där pga massor av anledningar, inget jag vill ta upp här. Böt till futurum och hamnade i en okej klass. Jaa, mycket har hänt, kommer fortfarande ihår min första dag på rosa. Shises vad nervös jag var, och nu.. Nu har jag slutat 9an, det man såg så otroligt mycket fram emot när man var mindre, man skulle bli "vuxen". Nu när jag slutat, så vet jag inte om jag är så vuxen faktiskt. Mognare kanske, men inte speciellt vuxen. Nåja, Ingenting blir väl någonsin så som man har tänkt sig.

Jag börjar kl 10 på tisdag.. wiehoo, kan bli kul kan bli trist. Chansar på att jag kommer att få köra på mottot "Det blir vad man gör det till". Jag har iaf bestämt mig, jag ska börja plugga på en seriös nivå, jag ska få så bra betyg som möjligt, det har jag lovat mig själv. Jag vet att jag kan, men jag vet också att jag är en sådan person som ofta lägger av och gömmer mig när saker börjar bli för tuft för mig, jag är inte en speciellt stresstålig människa. Jag brukade vara det, men på senare tid har det varit utav ett problem för mig, just känslan av stressen får mig att må illa och bara vilja gå under jorden tills man är vuxen. Men om det är en sak jag har lärt mig är att man inte kan lata sig igenom livet, jag gjorde det genom halva 8:an och första terminen av 9:an, och det fick jag ju lida för, kom inte in på gymnasiet jag ville gå på, det svider så in i nordens mycket. Fick inte dom betygen jag ville ha, inget var ju precis som jag tänkt mig. Därför ska jag börja sattsa nu, för att inte känna den här besvikelsen när man öppnar betyget och inte alls är nöjd, alla fyra betyg jag fått under 8-9:an har jag varit missnöjda med. Jag har för höga krav på mig själv, och tror att mina föräldrar också har det att jag nästan börjar gråta när jag ser att det inte är några bra betyg jag håller i. Medans mina kompisar nästan inte har ett enda G bara vg och mvg. Men jag ska också bli en sån, det har jag bestämt.

Nej nu måste jag kila in i duschen, fräscha till mig lite. Men först! Ska jag dansa till Brittan som är på tv nu, snygga människa, glad att folk tycker att jag liknar henne, inte för att jag ser likheten. Men hon är ju grymt snygg sååå det är ju sjukt bra hahahah!
Puss&kram/E

Är depp tillåtet?

Nu är det.. Jag känner mig så nere, som om jag skulle vilja bo under jorden, allvarligt talat. Ingenting är speciellt bra just nu. Eller, jag vet inte. Jag vet inte just nu, skolan börjar på tisdag, vet inte riktigt om jag ska se det som en positiv eller en negativ sak... Whatever. Fortfarande sjuk, hoppas jag mår bättre snart, måste må bättre snart.
Trodde jag orkade skriva, guesssssssssss not..
Puss&Kram/E

Yeah

Visar bilder istället



Byebye/E

Strange..

Åååh, jag hatar den här känslan av att vara helt borta i huvudet. Känns inte som att det är idag ! Vaknade nyss och inte mår jag bättre, telefonen har ringt ca sjuttiomiljarder gånger. Men jag orkar inte svara, är nog bara sugen på att prata med familjen just nu. Hoppas Papi kommer ihåg att han ska stanna och göra ett litet ärende åt mig.
Ska nog gå ner och göra mig en kopp te, kanske ska äta något... eeeller inte. Kan inte äta när jag är sjuk, det går verkligen inte. Gjorde pasta förut, men ingenting gick ner så det var ju bara slöseri med mat.. Nåja, jag försökte iaf?
Puss&Kram/E

Sjuk

Usch, jag har åkt på en riktig sommarförkylning, riktigt hemsk.. Igår morshe mådde jag ganska bra med en något svidande hals. Men nu? Nu är näsan som en klump, hostar, och allt känns bara som wuää.. Kommer nog bli sängliggandes några dagar nu.. Suck, sista veckan på lovet, aah, typiskt. Så nu kom jag nyss hem och har bänkat upp framför tv'n och glluttar på signs. Ganska bra faktiskt.
Nej jag är så död att jag inte har någon ork till att skriva.
Puss&Kram/E
Jag lovar att bilder från malta kommer att komma upp!

Surt humör.

Idag känner jag att jag är på ett riktigt jävla sunkhumör, ja juste, jag är ju hemma nu, iaf. pga att jag önskar så innerligt att jag kunde stanna föralltid på malta. Världens bästa land. Alla människor är så otroligt snälla och trevliga, för att inte tala om landskapen som är helt underbara och vattnet som är klarblått. Och så känner jag liksom, vart bor jag? i sunkiga sverige där det aldrig händer något? i en rövhåla som kallas bålsta där det nästan bara finns idioter? där bor jag... I bajsbålsta... Iaf så är jag brun, inte för att det är till någon tröst, speciellt inte någon tröst till att vi börjar skolan om två veckor... Det suger ju rent ut sagt. Eller, det kan ju bli kul. Men jag skulle behöva mer än två veckors semester. Neej, ska nog sluta skriva på detta deppinlägg.
Puss&Peace/E