Patetiska jävel...

Ska vi träffas och kolla film och prata midsommarminnen(A)? In my ass heller....


Idag fick jag äntligen en ny dator, använder den nu och den är så vacker och glansig och nyig att jag knappt vågar använda den, men pappa Ok´ade på det så LETS GO! Helt sjukt, asgrym är den. Men iaf, ah köpte datan idag, annars skulle jag göra en sak som vissa vet om... Men helvette åt det. Vet inte ens varför jag är chockad? det borde jag inte vara, borde snarare inte förväntat mig så mycket. Men vad ska man göra?
Nu ikväll har jag iaf har en jätterolig kväll med mina älskade föräldrar. Vi köpte massa onyttigheter och hyrde filmen Get Smart, superkul film, rekomenderas! Sen har vi bara myst och mysfaktorn låg på 100!
Nej nu ska jag nog dra mig, har varit lite depp idag, men blivit upppiggad, vaknade klockan åtta så jag är lite trött och seg. Så jag ska nog lägga mig i sängen och slå på tv'n och kolla om det går en film, annars,, jaah då  får jag nog sova!
Puss&Kram/E
P.s I morgon tänker jag bjuda på massa nya foton!

Morgon

Igår kom jag hem runt... tio kanske?
Men iaf det bästa på hela kvällen var nog när vi åt, vi gick och satte oss på tacobar ( inte den i kungshallen ), Och beställde en natchotallrik deluxe, ganska stor heheh. Och så delade vi på den och hade det bra. Efter ett tag kom en tjej med en likadan tallrik, och hon kollade som tusan på oss, undrade liksom vad det var? Men sen kom hon fram och berättade att dom hade gjort en för mycket så vi fick en precis likadan helt gratis, Sen utan inget så hämtar hon dricka åt oss också, så dit kommer jag defenetivt att gå tillbaka!
Men iaf, jag var inte på så stort shopping humör när jag väl kom till stockholm. Det fanns inte så mycket i princip. Men jag hittade iaf två tröjor på gina för 129 så det fick det bli! Riktigt nöjd, har inga bilder, (kan inte lägga in från min kamera på den här datorn), Så det går ju inte att visa. Men iaf en jättecool kofta som är kort med massa olika färger (Stickad), sen en lång tunika/T-shirt som är ljusblå och vit randig, Så det vart kanon.
Efter den lilla shopping turen drog vi till sergel och kollade om det gick en bra film, vi slog till på Bröllopsduellen, SKITBRA! Den var så rolig så jag nästan dog, hahah så himla skön, men också lite sorgliga scener så det blev en och annan liten tår. Men den var riktigt bra iaf.
Nu idag vet jag inte längre vad jag ska göra, eller så vet jag men jag är då inte säker. Men jag säger såhär, jag skriver senare!
Puss&Kram/E

Pallar inte ta ledigt

Så jag säger just nu bara HELVETTES JÄVLA PISS FITT KUK HORA BAJS CP FITTARSLE ÄCKEL!

Varför

Jag vill bar veta varför jag bara duger ibland?

Och..

Jag är trött på folk som ljuger...

A few days

Nu skriver jag ett inlägg innan jag tar lite days off. Vill bara säga att jag är så otroligt trött på alla, eller jag kanske överdriver när jag säger alla, men dom flesta. Allt är jag trött på, så less på allt helvettes jävla skit. Vill helst bara dra till ett exotiskt land, Ligga på stranden och bara vara, bara glömma bort allt här i det super tråkiga bålsta.
Jag känner mig helt enkelt sjukt nere, sjukt off. Är bara trött, pga en massa saker, skolan, vissa människor, hemma.. Typ allt. Vet inte om det är för att jag har stressat så mycket med skolan och mina betyg, Men så är det i alla fall, och nu kan jag inte göra något åt det, för jag kan ju inte precis skruva tillbaka tiden och göra saker ogjorda. Hur mycket jag än vill.
Det skönaste som finns för mig nu är när jag sover, då behöver man inte tänka på något, allt blir bara svart. Och det är så otroligt jobbigt sen att vakna på morgonen och verkligen pallra sig iväg till skolan, där klassen inte är så speciellt rolig.
Bara sitter där och kämpar igenom dagen, Jag säger ju absolut inte att jag är mobbad, Men jag önskar verkligen att Ronja kunde gå kvar. På min enhet finns ingen, ingen som jag kan prata med. Ingen att liksom.. Bara vara med och snacka om allt och inget mellan himmel och jord.
Men nu får jag ju bara ta det som det är, jobba mig igenom och verkligen kämpa för mina betyg, så jag kommer in på mikael elias skolan, så jag får gå med Ellen. Om jag kommer in där, då skulle jag bli så otroligt glad. Att få komma bort från bålsta, Från alla gamla människor, och bara ha en massa nytt framför sig, Inget blir som förut. Ett nytt kapitell i livet liksom.
Det skulle vara riktigt härligt.
Men om inte, jaa då hamnar jag antagligen här i bålsta. Har bra kompisar på bcjf med. Men det är bålsta jag vill bort ifrån. Äckliga tråkiga Bålsta liksom, vem vill bo här, i en rutten jävla håla?!
Jag skulle verkligen behöva komma bort lite, och bara koppla bort allting. Precis allting!
Puss&Kram/ En trött Emma<3

Pause my lovers

är trött på allt och alla så jag tar en bloggpaus. Puss&Kram/E

Fettis dag!

Hahaha idag är det den efterlängtade fettisdagen! Ingen i skolan eller utanför tycktes ha tid att fika med lilla mig, men men, så jag satte mig på bussen och åkte hem istället.
Jaja tänkte berätta varför jag dock är lite grinig idag. I söndags köpte jag mig ett par, (som jag tycker är riktigt fina), Chinos för 99 kr. Så bestämde jag mig för att ha dom idag. Och det känns som att det enda jag har fått är kommentarer om hur fula dom är? Först stirrade alla killarna i klassen på mig och bara asgarvade... Inte kul, sen så praktiskt taget skrev killarna i 6an ut "SHIT KOLLA HUR HON KLÄR SIG!" Suck, så frågade jag vad fan han pratade om mina kläder.. Det är inte jag som springer runt och har samma kläder veckor i sträck. Sen... sen kom en kille i 8an och sa " Haha har du lånat morfars byxor" jag menar, jag ville fan bara åka hem och byta om. Riktigt jobbigt. Men men jag behöll mina kläder på och dagen gick igenom.
I morgon är det/eller inte, jag är inte riktigt säker eftersom alla säger olika, nationella i franska... Och det flyger bara , IG IG IG IG IG, framför mina ögon. Jag är så hemskt pinsamt dålig på franska. Allvarligt. Så det blir lite plugg som gäller.
Men en positiv sak med dagen, jag kom hem och sa till mamma att jag var sjukt sugen på semlor. Så vi har nyss kommit hem från enköping där vi tog en fika. Okej jag tog inte semlan som jag var så sjukt sugen på. Utan kladdkaka med en himlans massa grädde, Som jag inte ens tål? Smaaart Emma! Men vad ska man göra jag var sugen(A). Men vi köpte med oss semlor hem istället. Så det blir lite mer fika, mummsigt!
Nej nu ska jag snart äta middag, Sen ska jag byta om till myskläder, är så otroligt trött i kroppen, och lägga mig och slå på en film, låter skönt va?
Ha en trevlig kväll!
Puss&Kram/E

Sweet 16

Min helg var superbra. I lördags kom släkten och jag fick lite presenter, senare träffade jag Elin. Vi drog hem till Melissa på kvällen där det var lite folk, roligt det med:) slaggade hos Elinpelin sen också, vill tacka för att du gjorde min födelsedag extra bra:)<3.
Idag började skolan, geueeueguue... trött som ett får!
NEJ nu måste jag till dansen skriver när jag kommer hem!
Puss&Kram/E

YO IT*S MA BIRTHDAY!

Nu e jag tamejtusan 16 år gammal:) 1300 kr har jag fått, en sjal, och annat bra! Så jag är jätte glad:) Gladare är jag över att få träffa Elin, det är riktigt konstigt att man inte träffar en person så mycket som man tycker så mycket om, riktigt konstigt:O. Så det ska bli super kul, ett bra avslut på födesledagen:).
Nu är mina kusiner här... Eller ah, den minsta iaf. Dom äldre stefan och niclas dissa mig... unusual! Hahahaha ska jag komma ihåg.
Nej nu ska jag äta ännu mer tårta!
Hahaha Puss&Kram/E

När lammen tystnar

Det är precis vad jag ska kolla på nu ikväll, ett ganska bra avslut på att vara femton tycker jag, en skräckis sådär;). Jaah i morgon kommer släkten, men fick reda på att typ alla kommer senare än vad som var bestämt. Kul att man betyder så mycket:)! Hhaahaha. whatevva jag har min familj, och ingen slår dom.
Nu sitter jag och snackar med min absolutaälsklings amanda! Har inte pratat med henne på år och dar känns det som, men jag får ju träffa henne snart snart snart! Saknar alla faktist, madde, alla franska brudar. Inte klassen dårå.. men alla runt omkring:). Så att skolan börjar är nog inte så tråkigt egentligen. Ska bli skönt men endå inte, har fortfarande lite saker att göra för att bli godkänd i teknik... hahah. jag som är sjuk hela tiden, stackars mig!

Naah, nu blev jag trött och sliten i mina små rosa fingertoppar! Så jag ska dra mig till soffan, lägga mig under täcket och slå på 3an! Så ha en riktigt skön kväll, så hoppas jag att alla kommer ihåg min födelsedag!
Puss&Kram/E

Kissie eller Blondinbella?

Mitt val är helt klart blondinbella, visserligen är jag inte speciellt förtjust i henne med, men kissie... HERREGUD VILKEN IDIOT! Hon är ju förfan helt otrolig. Jagmenar, blondinbella var ju nyss med på veckorevyns omslag, vist okej hon liknar grisen från mupparna lite, men om nu "Kissie" Eller alexandra som hon nu heter verkligen tycker att hon är ful, varför tar hon sig då tid till att spendera pengar på tidningen, sedan fota den, rita dit horn och mustach, om hon nu inte ens tycker om henne? Asså jag blir seriöst trög på sådanna människor, helt ärligt, Kissie tror alla som inte tycker om henne är avensjuka på henne, men inte fan skulle jag villja se ut som hon? En blond idiot liksom, ush ush ush. Blir så arg på folk som helt enkelt måste lägga ner tid på att visa att dom inte tycker om någon, kanske hon helt enkelt är avis på att BB tjänar mer pengar än hon? Jag menar åh... att jag ens tar mig tid att skriva om henne, hahahaha! Gud nu blir jag sur på mig själv. Men egentligen, vafan äre för fel på blonda storbloggare? Herrejesus!
Man tycker vad man tycker, och jaaa... Kissie är  INTE min favorit... hahahaha, ett stort s k ä m t!
Puss&Kram/E

Ont i skallen och trött på vintern!

Kanske det blir den där önskade resan till kreta i sommar Ellen?

Nu har jag så otroligt otroligt otroligt tråkigt! Sitter hemma och har jordens värsta huvudvärk, inte kan man sova heller... jahapp vad ska man göra åt detta problem? Jo jag ska iaf ta mig ett långt, varmt, skönt bad! Riktigt mysigt om man frågar mig. Vill att dagen ska gå fort så det kan bli den 21 eftersom jag fyller år i morgon, Yehoo. Hoppas kvällen blir som jag tänkt mig.. annars, haha jaa annars vettefan! Nej skriver senare, ska bada!
Puss&mångakramar/E

Äckel...

Nu har jag äntligen kommit hem. Veckan har haft sina plus och minus. Vi började åka till dalarna i söndags och då vart det bara en slappdag, eftersom vi var så trötta när vi kom fram. Dagen efter drog vi till backen i orsa för att åka skidor, bara jag och Ellen dårå, det var så jääääla kul! Även fast det bara var jag som ramlade, haha men vafan, tar man risker med offpist får man skylla sig själv.
I Tisdags var det backen igen, fast på morgonen gjorde jag något som inte var så jätte jätte roligt. Jag satt vid bordet på morgonen och skulle hälla i tee i min kopp från en termos, och som alla andra så trodde jag att det bara var att skruva upp och hälla, men tydligen var det ett jack i locket som skulle vara fram, som då inte hamnade där, så när jag hälde upp kom det skållhett vatten på min vad, så nu har jag brännsår på vaden, men det börjar bli bättre, inte blev det bättre med pjäxorna heller, men kylan bättrade på lite. Efter backen drog vi till Mora simhall, för att duscha bada osv osv, eftersom vi bara har en utedusch i stugan. Och i simhallen skrapar jag såklart upp ett av brännsåren, och lite klår i det.. oooh. inte skönt ska jag säga! Men det var kul iaf.
Igår var sista dagen att åka skidor, riktigt tråkigt. Men Ellen och jag gjorde det absolut bästa av dagen, vi åkte som galningar, vid två tiden satt vi nere vid grillplatsen och käkade korv och kollade på när småbarnen som gått i skidskolan tävlade i blåbärsracet, riktigt gulliga ungar det dära, sen drog vi upp till toppen och åkte lite till, vart lite trötta så vi satte och på toppcafeet och gottade oss på en varsin varm choklad med grädde. (Smart drag av mig som absolut inte borde dricka det, så jag hade ont i magen hela dagen), och satt och pratade, vi tappade helt bort tiden och åkte på, när vi kom till backen igen så tyckte jag att det var ovanligt nåra i backen, konstigt det var ju bara jag och Ellen där. Och när vi kommer ner så ser vi att dom börjar stänga liften. Men jag ropa på liftsnubben och fråga så sött om vi fick åka upp och det fick vi ju såklart. Hahah, men lite pinsamt. Riktigt tråkigt att inte åka skidor mer.
Efter backen drog vi oss till bowlingen i orsa. och jag JAG förlorade... stort. pappa fick 500 något på 3 serier och jag fick typ 230 hahahaha. satte i rännan flera gånger. Haha.
Men min vecka har varit bra, och på lördag fyller jag år, så jag hoppas att det händer något kul då. Skulle vara trevligt, släckten kommer på dagen, men på kvällen e jag ledig hahah. om man säger så.
Nej nu ska jag no dra mig tillt vn igen och kolla klart på simpsons, liten simpsonsnörd jag är va? Hhahaha men vem bryr sig:)
Puss&Kram/E

Denna ljuvliga känsla

Gud vad mysigt det var att vakna idag, vaknade först vid 9.o tiden, men somnade om och vaknade nyss. Drog upp min rullgradin och solen bara sken in, man blir så glad. Eller, iaf jag. Inte ett moln på himlen och skinande väder, då tänker jag på hur mycket jag verkligen längtar efter sommaren, Man har kvar det skinande vädret och den lysande solen, men byter ut snön mot gräs. GUD VAD JAG LÄNGTAR! Så himla mysigt!
Igårkväll var EllenPellen här, vi bar chillade och tog det lugnt, mysigt det med. Hon kunde dock inte sova kvar här, så jag får vara själv idag på alla hjärtans dag... igen, hahah. Kom på att jag alltid har varit ensam på alla<3dag. Ganska tråkigt faktiskt. Får väll hoppas att jag hittar min drömprins tills nästa år. Vem vet han kanske finns i dalarna? (tvivlar stort haha).

Och dalarna då, jag har egna planer som jag låg och tänkte på igår kväll, (ellen ska ju med så hehehe), ah så iaf, jag vill att jag och Ellen ska bowla, vi ska åka till mora och "fönster"shoppa. Har inga pengar 'suck'. Men vad gör det. Sen ska vi åka skidor också, det ska bli superdupr kul, speciellt eftersom jag får åka med Ellen:D! Troligtvis blir det orsa grönklitt, men det kan också bli backarna i rättvik.
Nej nu ska jag gå ner och göra mig en supergod frukost, ensam som jag är, såå ha en underbar alla hjärtans dag!
Puss&kram/ En ensam E

Sportlov my lovers!

Fyfan vad skönt det ska bli med lov, ska dra till dalarna somsagt på söndag och Ellen kommer att följa med mig. Superkul. Idag har vi typ inte gjort ett piss, bara degat degat degat, Men jag vart asglad för på ett prov som hade tre olika ämnen i sig (no,so,sv) och jag fick g+ i no och vg i sv och so! Så jag är asglad! Sen kollade vi på greas innan lunch, lite tråkigt eftersom jag sett den typ tusenmiljarder gånger.
Nu sitter jag med Diako i min klass och gör allahjärtansdag kort på datan. Hahah, asnice. Snart ska vi äta semlor.... Uehhuheueh.
Nej nu ska jag fortsätta tråka runt gär, slutar klockan två.
Puss&Kram/E

Jisses Amalia!

Gud gud gud, min dator har lagt av, den har kolat! Skitfläsk! ÅH!!! tur att jag han fixa en backup på alla bilder, musik osv osv. annars hade jag nog legat och gråtit nu hehe. Har en sån himla träningsverk i mina armar så det inte är klokt, det gör siitont. Och inte har jag någon ork att akriva heller egentligen, men eftersom det är så begränsat med den här lilla usb internet saken så skriver jag ju inte så ofta, ibland om jag har tid över i skolan, men då måste man hetsskriva för om lärarna ser får man typ inte använda datorerna, men dom bryr sig nog inte så mycket egentligen hahah.
I morgon är det fredag, och det betyder lov lov lov! Ska bli så skönt! Fast nu tänker jag på madde som är i dubai, asnice med värme och sol nu när vi har snö och minus hemma. Är riktigt avis.
Iaf på söndag drar jag till dalarna så jag ska försöka vara lite mer aktiv på bloggen eftersom då kommer jag inte att kunna skriva på 5 dagar, kommer hem på torsdagen igen, så att ni vet.
På lördag ska jag iväg med familjen till stan och kolla på joe labero... stavas han så? ingen aning, men iaf, och det kan ju bli... kul?
Nej nu ska jag nog lägga mig framför tv'n slappslappslapp säger jag bara, ushfytusan vad trött jag är, är så trött på efterblivna fula människor! FY
Puss&Kram/E

HOLA AMIGOS!

Nu ligger jag ho linelia, ska på hockepocket ikväll, kan väll bli riktigt kul. Nu snackar jag typ med alla miljoner killar som finns på linneas msn, hahah, Asskön porrig 18 åring..
Nej nu ska jag dra på tjotta!
Puss&Kram/E

Skolskolskolan

SItter i skolan har no, har inget pissigt internet hemma så jag har lite svårt att uippdatera, och skolans datorer är för det mesta upptagna, nu har jag diakos dator heheh.. Men iaf, jag fyller iaf år snart, riktigt nice nice nice,det gör också ronja och ellenpellen:D!
Nej nu kommer läraren, WUPSI!
Puss&Kram/E
btw så har jag en hethetheeet lärare idag, Mandish knows whoo;)

Snart är jag väll 35?

Gud, jag har verkligen tagit mig en rejäl funderare idag. Herrejösses vad tiden går fort. Jagmenar, jag kommer fortfarande ihåg kalaset jag hade när jag var 10, och nu om två veckor fyller jag 16.. Det är sjukt. Snart börjar jag gymnasiet, sen kommer jag bli vuxen. Det känns ändå bra på ett sätt att jag blir äldre, och det känns skönt att jag äntligen ska få börja på gymnasiet. Men endå, när jag slutar på futurum kommer jag ju inte träffa alla mina bästa vänner som jag gör dagligen, så det kommer bli lite tråkigt faktiskt. Men vad ska man göra, man blir ju alltid äldre.
Sen en annan sak som jag har funderat över, ibland så bara skiter jag i dagarna som går, jag liksom bara vaknar och segar mig igenom hela dagen, men tänk.. Snart är jag vuxen, och inte "barn" längre. Och jag vill verkligen börja ta vara på dagarna som kommer och går. För jag kommer ju inte alltid att vara ung.

Nu ligger jag på mitt rum och har superduper ont i magen. Vet inte vad jag har gjort, men skippade middagen. Fast det inte är så bra, så fick det iaf bli så. När jag kom hem från skolan hade jag också en riktigt hemsk huvudvärk. SKIT irriterande, men min mamma hade läst i en tidning nyligen att en tjej hade varit i asien, så fick hon ont i huvudet och där smörjer dom tydligen och maserar in tigerbalsam vid tinningarna, så varför inte tänkte jag och provade, och halelujah! det funkade faktiskt. I början blev det helt kyligt vid pannan och huvudet, värken la sig inte på en gång, men sakta sakta så försvann den. Så det var faktiskt ett riktigt bra tips. Så har du ont i huvudet prova tigerbalsam. Enda saken är att man inte ska göra det alltför ofta, ( vet inte varför, men man kanske ska lyssna på det rådet), så jaa.

I morgon är det dansuppvisning, eller uppvisning, vi ska mer vara som underhållning för två innebandymatcher nere på bcjf. Skitkul men endå skitnervigt. Jagmenar det kommer ju säkert vara en massa folk där. Och tänk om jag gör bort mig. plus att jag inte ens vet vilka tider vi ska vara där, men jag får väll reda på det förr eller senare! Bara inte för sent. Hahah, men det tvivlar jag på. Sen vettefan vad jag ska göra i morgon, kanske träffa Ellen? Om hon vill moahahah! hahaha, Nej nu ska jag nog ta lite choklad, (emma=fetto), så jag ska kila! Men nu har jag fått skriva av mig iaf, har inte gjort det på ett par dagar. Så allt folk där ute får ha en supertrevlig helg så kommer uppdatering i morgon, eller kanske tom ett litet godnattinlägg, vem vet.
Puss&Kram/E

In school!


Nu sitter jag på enheten med Bea i min klass. Har nyss haft idrott och min lektion gick superduperduperbra! ÄR SÅ NÖJD! Men iaf, alla tyckte det var bra, så jag är glad! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tre. Så jag kan ta bussen hem... hahah. Är så trött... hahaha.
Nej nu ska jag nog ta och jobba lite med temat, ska vara klart nästa vecka, så jag hoppas att hmhm gör klart det hon ska göra klart. annars kommer jag lacka satan i gatan!
Puss&Kram/E

ThaiMat och bloggning på G!

Åhejochhå! Sicken dag. Är så himla trött. Förstår verkligen inte, i skolan var ju allt såklart som vanligt, jag var inte på det absolut bästa humöret, men vad ska man göra åt det. Idrotten var okej, Jesper i min klass höll lektion och det blev styrka. Helt helt ok! Och på fredag... DAN DAN DAN DAAAAN ska jag hålla lektion:D hahaha. Hoppas verkligen att det ska gå bra, i morgon i skolan ska jag nog sätta mig ner och planera upp igen hur jag ska göra, efterso jag planerade allt för typ ett halvår sen. Sen på lunchen hetsåt jag för att hinna till elevrådsmötet som började 20 i ett, han precis och fick sluta 20 min tidigare (då mötet egentligen låg på min lunchrast). Så efter skolan drog jag mig hem till Linnea, Emma kimby var där med, skojjsigt. Följde med dom till frissan, emma skulle klippa sig sen drog jag till bussen. På bussen hahah, råkar jag somna kul, tur att Amelia var där, för annars kanske jag skulle ha missat min hållplats hahah. Och så gick jag och la mig och sov lite när jag kom hem. Asskönt.
Jag ligger också och taggar inför nationella i morgon. Hoppas att det kommer gå vägen. I tre timmar ska vi sitta, hjälp! Måste typ köpa mig något att ha. Men vad? vi får ju typ inte ha någonting.. Men men det löser sig väll! Ska verkligen anstränga mig så jag får så högt betyg som möjligt!

Nej nu ska jag nog fortsätta att sova lite, tråkigt som det låter, men är ju så sömnig att det inte är klokt! Så så får det bli!
GoodNight my lovers!
Puss&Kram/E

New

GUD! i morse, gud vad arg jag var på mig själv. Blev väckt som vanligt vid 6, så tänkte jag att jag bara skulle ligga kvar ett tag och dra. Efter ett tag så kommer pappa in och säger " MEN EMMA! Har du inte gått upp än!!!" Så det visar sig att klockan var 5 i 7, så jag ruschar upp och sminkar klär på mig och allt på 10 min... Super irriterande, så jag är sickt trött nu.
och Idag var det väntade nationella provet som gällde. Vi satt i totalt 80 min, och jag måste faktist säga att det gick riktigt bra! Superskönt. Men lite irriterande var det för antingen så hettsade jag mig fram i prover, eller så var det helt enkelt .. enkelt? Låg typ 7 frågor före många, och det kändes ju lite skumt... Men det gick ju iaf bra tillslut.
Nu vill jag bara att klockan ska slå 8 så top model kan börja hahah.
Puss&Kram/E

Where is your love?

Ska jag ignorera det gångna och se mot ljuset eller grubbla över problemet?

Nu ligger jag i min säng här nu en måndagskväll, har precis duschat efter dansen. Min fot är helt trasig. Gör superduperidiketont! Jag är så himla trött att jag märker att ögonlocken sakta, sakta sakta åker ner på mig. I morgon har vi vårat första nationella prov, SV-läsförståelse. Inte så svårt tycker jag. Ska verkligen kämpa! Måste höja mig otroligt mycket så jag kommer in där jag vill. Men jag ska nog klara det. Känns nästan som att jag bara pratar om skolan hela tiden? Gör jag det? Vad ska jag skriva om, pff... Idioter på tåget som jag ser haha såklart! Alltså en sak, när jag sitter helt ensam och har supertråkigt då brukar jag kolla på mina medmänniskor, se hur dom gör och massa saker skitkul. Om man är en total nolifer såklart. Vilket jag inte alls ofta är hahah. Nej nu är jag så trött så jag spricker!
Puss&Kram/E

Skolaskolahej!

Sitter i skolan och kollar på när grabsen lirar pingis, Har nyss haft matte prov och det gick inte som jag hade tänk mig. Det provet var ett av mina fem prov som jag ska ha den här veckan.. Sjukt mycket..
Hahahahahahaaaa
jag vill hem!
Puss6Kram/E

Älskar, Älskar inte...

Pfffff..... hm, gud, Jag känner mig så ensam, riktigt ensam faktist. Låg och kollade på filmen, (vilket ens inte är slut än) och dom är så kära i varandra, och vad har jag? ingen, Vill också ha någon att vara kär i.. Haha ush, ensamhet är inte alltid kul. Men men vad ska man göra, det kommer när det kommer antar jag. Slutar man leta så kommer det, har jag hört hahah. Hoppas att det är sant bara;). Sen låg jag och tänkte på det att, det ska bli såååå himla skönt att sluta 9an. Det ska bli så kul på det här sommarlovet, för jag har så mycket att göra, Fyfasiken i trafiken vad jag ska ha kul i sommar. Sen att få komma bort från bålsta. Visserligen kommer jag sakna klassen lite. Eller iaf vissa personer. Men jag är så glad, för att om jag kommer in på mikael elias, så får jag gå med Ellen, och det kära människor. ÄR HELT LOV-EH-LY!
Nejnej, nu ska jag sova, godnatt sverige and ha ett bra liv!
Puss&Kram/E

Holiday

Yes yes yes! Snart börjar nog en av dom bästa filmerna jag har sett. Gud jag har många favorit filmer kom jag på, men vafan man dör ju inte av det? Haha. Iag är det Holiady, eller heter den kanske The holiday? Jaja, sak samma, det är iaf den med Jude law, kate winslet jack black och cameron diaz. Otroligt rolig, och romantisk haha, passar perfekt en tråkig söndagskväll, och gissa vad jag ska äta till den? Min favorit efterrätt som jag inte har ätit på årochdar! Persikohalvor med smält choklad på! Mumsigt värre hahah. Det är supergott och super enkelt att göra, bara köpa persikor på burk och choklad och smälta och vips så är det klart! Underbart!
Fast nu kom jag på att jag hade matte prov i morgon, Wupsi! Inte för att jag har svårt för procent innom matte, men även om man tror att man kan borde man ändå plugga till det. Det gick bra på a-delen så jag hoppas att b-delen går lika bra, även om den är lite svårare. Får plugga lite i morgon. Sen har jag ju kärleks tema provet, men hallå? hur svårt kan det vara hahahah. Typ det lättaste och roligaste att jobba med, så det ska nog gå vägen.
jaa vad ska man mer skriva såhär på en sensöndagskväll, eller sen, klockan är halv 9, men måste faktist erkänna att jag brukar faktist gå och lägga mig vid den här tiden. Tro't eller ej, men jag ääälskar att sova. Vem gör inte det? Så jag ska nog se till att gå ner till köket och fixa mina persikor och sedan byta om till myskläder ta mitt täcke och lägga mig framför tv'n med Mammsen. Låter mysigt va? Japp så får det bli, så det blir mina sista ord för idag.
Puss&Kram/E

Sockersug på en slappsöndag

Förkyld är jag med. Tänkte berätta lite om gårdagen, nu när jag ändå är här, hahah. Det börjar med att jag inte alls orkar sminka mig, men jag har fixat håret. alltid snyggt med fixat stylat hår och totalt blekfis i ansiktet. Men men tog med allt till Ellen och fixade mig där, både hon och jag är sjuka, men vfn whatever hahah. Iaf, vi drog oss till stan med 10 över tre tåget,dethämtade ut biljetterna till bion. Vi kollade på Benjamin buttons otroliga liv. Och den var riktigt bra. Lite långsam ibland. Men men, Iaf på bion var det en riktig satmara till kärring som satt brevid oss. Först har Ellen och jag suttit oss på ett säte fel, Så säger hon att det sätet som Ellen sitter på är hennes, och hon har rätt, så börjar vi flytta oss, så håller Ellen på att ta sina saker, så säger hon " Vad är problemet?!" asså riktigt surt, jag blev liksom helt ställd, en gammal tant liksom? Så flyttade vi och så, sen kom det tre killar när bion började och den sista killen var cp tror jag, inget illa menat men han var det. Iaf och så vart det stop, vet ni vad kärringen gör?! Hon puttar honom, jagmenar han har något fel och var något långsammare än sina bröder tror jag det var. Och hon puttar han, Asså jag blev så arg. Man gör inte så! Riktig jävla kärring! Ushushush!
Efter bion drog vi oss till donken för att gå på toa, eller iaf jag. Blir ju alltid milslånga köer på bion. Jaja sen bar det av till tåget. Väl på tåget hände det också lite grejjer. Vi satte oss i den första vagnen, och snett bakom oss satt det två fjortis tjejer. Vist jag gillar inte fjortisar, men alla är ju olika. Ah iaf, så kom det två andra tjejer. Lite mer vad ska man säga. skitsamma. Och så sätter dom sig brevid fjortisarna. Vet ni vad dom gör? Börjar gapa " Ååååh det luktar äckelsmink här, kanske för att det sitter fjortishoror här" Och " Varför gömmer du dig under luvan fjortisjävel! ", Sen... asså jag förstår inte, Dom spottar på dom, asså spottar på dom två tjejerna, och jag tyckte så otroligt synd om dom, dom hade inte gjort ett skit! Men glad, eller glad och glad blev jag när en kille bakom oss, kanske var i 25 års åldern ställer sig upp och skriker på dom " VISA LITE RESPEKT! " Så säger den ena tjejen "vadå visa lite respekt! " Så gapar dom på varandra, asså som killen sa, dom visade ingen respekt för någon, och vad kan dom ha varit 13? Jag var asrädd för att dom typ skulle gå fram till mig och norpa åt sig min mobil. Iaf, sen följde dom efter fjortisarna, gud, och ena tjejen var typ supernära på att spotta på mig?! Ush, jag undrar bara vad som har hänt med en vanlig uppfostran? Liksom när jag var i den åldern fick jag inte ens åka tåg själv hahah. Liksom totalt respektlös mot andra. Nej fy vad arg jag blev. Man vill ju bara slå till såna människor! Ush USH
Jaa det visar ju bara en sak med dom här händelserna! SVERIGE ÄR PÅVÄG UTÅT! Ush... Vilken värld man lever i.
Ingen respekt..
Puss&Kram/E