goodbye my lover

Sitter just nu och lyssnar på en massa james blunt låtar. Hans röst. Ohooohohoo man blir helt bortom sig!  Slänger in en bild på en otroligt snygg tjej, jo vemdå? Mig själv såklart!

hehe not..
Goodbye my lovers/E

Home alone

Gud så härligt, min söta hund är helt otroligt söt. hon ligger brevid mig här i sängen med huvet på min mage och småsnarkar, visserligen har hon fått fast min högerarm så jag skriver enbart med vänster, villket är lite jobbigt.
men vad ska man göra hon är ju så otroligt söt!
mamma och pappa är inte hemma, samma med min bror, så det är bara jag och madicken. nej nu får jag snart kramp i armrn hahah,
Puss&Kram/E

Guardian

Kollade nyss på filme The Guardian Så sjukt sjukt sjukt bra. Gråter lika mycket varje gång. Är sämre idag, vilket är otroligt irriterande. Fick knapt någon sömn alls i natt. Orkar ju inte göra något. Supertrist... Men vad ska man göra? precis, det finns inte mycket mer att göra än att bara ligga ner och ta det lugnt.
Ikväll kommer pappa hem, han kom aldrig hem igår, (vilket jag inte viste, ble lite sur) så jag hoppas att vi kan åka ner till centrum och hyra en film, vore kul.
Jaadu, vad ska man skriva om när man är sjuk? Joo att jag toklängtar tills det blir vår. Och speciellt sommar. Vill så gärna att slasken och snön och den hemska kylan ska försvinna, visserligen gillar jag snö, men nu vill jag bara ha sol och värme. Och en utlandsresa vore inte fel det heller. Måste skaffa mig ett jobb också, så jag kan böra tjäna pengar. Så jag kan införskaffa lite, eller lite och lite, ganska ordentligt med nytt till min graderob.
Nu måste jag säga att jag blev lite hungrig, ska nog gå ner och ta något.
Puss&Kram/E

Fever

Jaa feber har jag, är yr i huvet och helt borta. Varm sen iskall. Riktigt illa... Orkar knapt röra mig.
I morse väckte pappa mig vid sex, och jag kände att om jag åkte till skolan skulle det bara bli att åka dit och hem igen. Jag orkade verkligen inte, och nu under dagen känner jag hur jag blir sämre och svagare i kroppen. Blir hemma i morgon med, vill verkligen vara frisk tills nästa vecka. Vill inte missa några prov eller något. Missade ett idag inom vårat kärlekstema. Men får göra det på måndag när jag är tillbaka.

Idag har jag bara vilat, kollat på två bra filmer, den första hette Fly boys, super bra, handlar om en flygtrupp(?) om man säger så som krigade mot tyskarna i luften innan andra världskriget i frankrike. Riktigt bra, grät en liten skvätt. Sen kollade jag och mammsen på laws of attraction. Superrolig! Så dagen har varit helt okej, även om jag har ont i halsen som sjuttsingen.
Nu har jag också kirrat mina gymnasieval, och jag hoppas hoppas hoppas att jag kommer in på mikael elias!

Nej nu ska jag kolla på simpsons!
Puss&Kram/E

Vänner?

Ibland är jag bara så himla trött på några utav mina vänner. Liksom ena sekunden är man vänner den andra duger man inte. Liksom, ärlighet är det viktigaste för mig inom en vänskap. Och jag är så trött på att ibland bli behandlad som skit, Det är riktigt irriterande. För om dom som håller på så inte inser det, så tänker iaf inte jag fortsätta kämpa för vänskapen om det händer igen...

Skolan idag då, är så himla dålig.. Har ont i halsen, hostar, nyser snorar jaa allt! Inte så himla mysigt, speciellt när vi var i ishallen, fick köra med näsan i vädret hela tiden, och så ramlade jag tpy tusen gånger hahah.. Åt lunch helt själv idag gjorde jag också, satt helt lonely i typ 20 minuter, lite tråkigt men endå lite skönt. (har lite problem med att äta mycket när jag är hungrig om någon annan ser på) så jag kunde äta skit mycket hahaha, Sen drog jag såklart ner till madde hahah.

Efter skolan tog jag en fika med majsenmaja. Mysigt. Vi pratade på och hade det allmänt trevligt. Sen drog jag hem Och nu ligger jag här, tråkar som tusan. Men men vad ska man göra?
Nu ska jag nog glutta på tv eller något liknande
Puss&Kram/E

Sådärja

Så nu funkar datan igen, tur det. Hahah, ligger i sängen med näsdukar och kollar på simpsons, är helt körd i huvet haha, men måste pallra mig iväg till skolan i morgon, har bestämt att jag inte ska missa en enda idrottslektion! Och så måste jag plugga! har prov i morgon somsagt, matte, procent, kommer nog gå ganska bra då procent är något som jag är bra på. Så jag är ganska taggad.
Den här dagen gick super fort, svosch och nu ligger jag här, stog i cafet med simon i mmin klass, asskönt sen efter det träslöjd sen sluta. Asnice...
Nu ska jag ner och fixa mat, spagetti och köttfärsås;) yummie!
Puss&Kram/E

Ursäkta språket...

Men det är så jävla fittigt! Min dator vill inte koppla upp sig tilll internet, den vägrar! Blev så arg så jag slog på den, måste kommit åt något, eftersom den stängdes av, men det funkar fortfarande inte.. Så jag är inte på bästa humör nu! I morgn är det matte prov också så jag ska plugga snart. Nej jag är så sur...
Puss&Kram/E

Ett öga för ett öga

Jaha, då är man sjuk. Förskyld, och jag är verkligen inte inte iiiintee glad! Jag som har hållt mig frisk i över en månad. Jaja, vet inte om det blir skolan i morgon, troligtvis inte, men jag ska iaf försöka isånnafall att gå från onsdag till fredag. vill absolut inte missa något. Skolan har varit helt okej, men halva min grupp är typ sjuk, så jaah.

När jag kom hem från skolan kände jag hur huvudet inte var som det ska, allt snurra, så jag la mig och sov, vaknade med en rinnande näsa, helt svag i kroppen och feber. Inte kul alls. Men sånt är livet i guess. Men nu har jag ju lärt mig mina förkylningar, dom går i stadier, och det är helvetiskt, det är allt från rinnande näsa, till stopp, till svid i halsen, sen helt uppsvullen. Det är riktigt riktigt hemskt. Plus att min fot har blivit sämre igen... Gud.

Nej nu ska jag nog glutta på tv, insåg just att jag missat simpsons,... kul ahahha, vilken nörd jag är.
Puss&Kram/E

Bronzer och Pälsvantar

Så nu är jag hemma. Pappa och jag drog till kista. OCH FANEMEJ! Det var första gången, i hela mitt liv som jag varit i kista, när det var typ kanske .. 45 pers i hela centrumet? Inne på gina och hm vare kanske 7 pers, och helt plötsligt var kista centrum fräscht! Hel skumt, men ruskigt skönt. Fick med mig hem ett bronzerpuder för 69,50 och ett par pälsvantar från gina för endast... 29 kr. Det kan man kalla fynd. Så jag är helnöjd, men endå inte, för jag måste till veromoda och köpa mig ett till par jeanstights, har sett ett par snygga blåblåa. Så spara spara spara säger jag bara!
Nu ska jag kila!
Puss&Kram/E

Godmorgon sverige!

Vilken underbar dag... Not.
Trött som satan, Jag måste ha sovit helt konstigt inatt för jag har sjukt ont i den högra delen av min rygg och i min axel. illa...
Sen är det ju så att jag mår illa, och har ont i halsen. Och jag kan inte bli sjuk nu. Har för mycket att göra. Kan ju säga att den här natten... ush, Inte var den bästa, vaknade typ varannan timme, var inte ens trött. Så jag är inte på topp idag.
Nu ska jag nog gå ner och äta frukost. Kanske piggnar till lite då.
Puss&Kram/E

Ohlala!

Såå, nu ligger jag här hemma, i min säng helt ensam igen. Ellen har precis åkt hem, och som vanligt har vi haft super kul! VI har tom bokat biljetter till Beyonce den 13 maj. Så det ska bli superkul det med!
Ellen kom hit vid, typ två tre tiden skulle jag tro, vi drog med pappsen min till ica och handlade mat och så, sen har vi typ bara vilat:). Ska bli så roligt på måndag då jag kan prata in i detalj om en sak med Maddis och Amanda:)!
Kan bara säga, att jag är på god väg att bli superlycklig, haha om turen vill det jag vill!
Nu ska jag nog sova, eller kolla på tv.
Puss&godnatt/E

Hoppas kan man alltid göra!

Nu ligger jag i min säng, själv med en massa onyttigt skit. Så bra är jag. Är lite nervös fortfarande, men jag hoppas att jag har fel. Hoppas verkligen verkligen att jag har fel. Men jag ska nog försöka att inte tänka på det så mycket, det blir bara jobbigt.
Nu ska jag nog slå på min tv, ligga i sängen, tända ljus och glutta på filmen jag har hyrt. Systrar i jeans andra sommaren. Tycker att första filmen är så otroligt gullig, så den här lär ju också vara lika bra.
Ellen kom inte, hon skulle iväg med sin familj någonstans, så vi ska träffas i morgon efter att hon har spelat match. Ska bli mys, vi kommer bli ensamna här hemma hos mig, min bror ska iväg med finlandsbåten med sin kompis, mamma och pappa ska iväg så jag blir ensam. Kan faktist bli skönt, har så mycket att prata om.

Ska kolla klart på simpsons, sen filmen, så det här blir mitt sista inlägg för idag.
Puss&Kram/E

Darling

Oj vilken dag. Musiken var ju bäst som vanligt. sen ishallen ofc! Skit nice! Fast jag är verkligen inte bra hahah..
Ikväll vet jag inte om Ellen ska komma hit eller inte, får se, hoppas att hon gör det, behöver ha en pratnalle ikväll!
Ja märkte att jag inte var så värst skrivsugen nu, är så himla trött.
Ska nog ta mig en tupplur och skriver senare. Japp så får det bli.
Puss&Kram/E

Jag är så stolt!

Så nu är jag klar med mitt reportage. HELA! Känns så otroligt skönt, och bra, jag blev klar med hela, som jag har haft två veckor på mig att skriva, på en dag, har suttit sen fyra och kom upp till mitt rum vid nio, så jag säger bara klappa mig på ryggen och ge mig beröm!
Nu ligger jag i mitt rum och lyssnar på musik och har tända ljus, har precis städat rummet med, skit bra där också. Och håller på att tvätta lite kläder tills i morgon. Känner mig så himla vuxen just nu.
Nej nu ska jag nog kila och kolla på tv, eller vila lite tills tvätten är klar
Puss&Godnatt/E

Fjärilar ända ner till tårna!

Gud vad pirrig jag är, ush ush men ändå härligt. Kan jag vara lite småförälskad kanske? Är det därför jag är så pirrig, efter ett litet gb på bdb? Hohojaja klart det kan vara så! Fjärilar i maggen är precis vad jag har nu.
Vad jag mer har nu är en jävla massa plugg kvar, måste skriva klart mitt reportage ikväll, och skicka in det. Och jag kämpar säger jag, jag kämpar som en jude tänkte jag säga, men jag kör på som tusan! Jag satt i tre timmar och skrev och skrev och skrev. Och har halvan kvar nu, så det blir väll att bli uppe sent ikväll.. Tyvärr. Men jag unnade mig faktist lite lyx. Åkte ner till centrum till tre och gick på ica och köpte mig en liten cola burk, en loka flaska och en påse godis. Jagmenar ska man plugga såhär behöver man lite improviant! Inte det nyttigaste, men precis det jag behöver för att berömma mig själv.

Men fan vad skönt, Min lärare sa att jag ligger på vg+ mvg nivå i svenska, i dom arbeten jag gjort, BARA, att jag måste lämna in dom i tid, Så here i go, jag ska klara't svenska folket, ja ska klara't!
I morgon är det musik ishall och fredag! Yeah baby! Fasiken vad skönt. På söndag ska jag nog ha en plugg söndag! Jag ska fan fixa det här, jag insåg, nu när jag pluggar, fan vad smart jag är egentligen. Men jag känner mig som en lat kille. Man är skitsmart, men man orkar inte vara det. Men nu fan ska jag börja orka vara det. Det har ju gått jätte bra idag, så varför inte göra så på allt annat också. Jag ska klara av mina betyg, och Jag SKA komma in på mikael elias! Det har jag bestämt!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt MVG stämplade reportage, Så ska jag skicka in det så skriver jag ett godnattinlägg senare..
PussPuss/E

Give me love

Har tema just nu, har inte så mycket att göra då jag strax är klar, såå varför inte slänga in ett inlägg va? Har en sammatnfattning om kärlek i hunduismen kvar att göra och skriva färdigt mitt repotage som ska vara inne idag. Så efter matten på bcjf blir det pluggkväll, kommer nog gå in på ica innan matten och köpa en chokladkaka så jag inte tröttnar på pluggandet ikväll. Skulle behöva städa mitt rum också, inte bara för min skull, utan för omgivningens skull. 
Och i morgon är det fredag vilket innebär musik musik musik! Plus att då ska jag sova som sjuttsingen! Är så trött, så måste vila upp mig tills på måndag. Och juste, i morgon är det skriskor igen, det kan ju bara inte bli bättre, eller, en sak/Person/grejj kunde faktist göra mitt liv lite bättre hahah!
Nej nu ska jag fortsätta plugga lite
Puss&Kram/E

Träningsvärk så Hello bifflife

Ligger hemma och har precis ätit wook, känns som att det inte var så värst längesen jag gjorde det, men gott var det iaf.
Ishallen på idrotten var superkul, förutom att jag insåg att jag verkligen var SÄMST av alla som var där. Sämst. Jag stog vid sarjen, helt stilla.. Och vad gör jag ramlar. Och inte nog med att Simon och Stefan i min klass, som faktist går på hockey, mobbar mig och puttar och slår på mig hela tiden. Men iaf, jag fick mig ett par goda skratt och en ömmande stjärt!

I skolan för tillfället är det lite drygt pga en viss person, nämner inga namn men dom flesta vet nog. Man blir så irriterad på sådana där latarslen!
Men nog om det.
Jag har klippt mig också, skippade helluggen för en snelugg, blev inte preecis som jag hade tänkt mig men blir nog bättre när den blir lite längre, men det vart fint, och kort... Haha. Nej men ärligt, det känns så skönt att bli av med allt slitet man har i håret, det är så mjukt, så det gör inget om det blev kortare. hellre kortare och friskt hår än långt och slitet.
Nu ska jag nog dra mig för att kolla på tv eller något. Snart är det ju top model också. Så det får jag ju inte missa!
Puss&Kram/E

YES!

OHYEAH AHA AHA AHA OYEAAAAAAH!
DAMN RIGHT
MIN MOBIL IS BACK IN ACTION IGEN!

YES!

OHYEAH AHA AHA AHA OYEAAAAAAH!
DAMN RIGHT
MIN MOBIL IS BACK IN ACTION IGEN!

Let me sign

Sitter och lyssnar om och om igen på Robert Pattinsons låt Let me sign. Ni vet han som spelar Edward Cullen i twilight?. Den är ju så sjukt jävla bra, men det är sjukt, asså jag skulle aldrig någonsin kunna tro att han som är så snygg också kunde sjunga så jag får gåshud. Han är ju förfan helt underbar! Och låten, oooh. En av mina favoriter nu. Den är så härlig. Gud vad jag trånar för en låt, men det är inte konstigt.
Jaja, nog om låten.

Skolan har varit helt okej, men enda felet. jag är så grymt hängig! Bara trött hela dagen, trodde jag skulle piggna till vid lunch men icke sa nicke, var fortfarande lika trött. Och träslöjd är så drygt, sitta och slipa på det förbannade bordet jag gör.. Det tar ju miljarders biljarder år! verkar inte som att det händer något...
GUD VAD DRYGT!
Hade precis skrivit klart så fuckar allt sig så halva texten försvinner, och orkar verkligen inte engagera mig i att skriva om allt precis... Jaja lite om att jag måste hålla mig vaken tills top model börjar, för jag vill inte missa det.
Men nu ska jag dricka tee och glutta på tv!
Puss&Kram/E

Lunch

Nu sitter jag och har inte så mycket att göra, ska fixa lite horoskop osv. Snart är det lunch, om ungefär 20 minuter. Är inte så speciellt hungrig då jag precis har ätit en fet pirog som jag gjorde på hemkunskapen. Efter lunchen är det träslöjd, superkul... NOT!
Hemma ska jag plugga och sova sova sova!
Live and let die..
Puss&Kram/E

Jag+högklackat+is=not good

Jaa, påväg till bussen får jag mig chansen att smaka lite is på rumpan.. Skulle knuffa till fransson lite sådär löst, men halkar istället. Super trevligt(och blött). Påväg hem fastnar typ bussen haha, askul. Trodde jag skulle dö, tur att Helena var med mig. Snart är det träning också, och jag är super hungrig och har tyyp ingen mat... hahaha vilket liv.

Jaa, jag kommer antagligen skriva senare, har inte så mycket nu förutom att jag vill säga att...
Jag vill ha någon speciell hahha!
Puss&Kram/E


Jag för ett tag sen på bussen, jagmenar har man tråkigt så har man, då är det bra med lite fantasi!

SKOLAN

Asså skolan är så seg ibland, Och grupparbeten med verkligen. Allting är segt idag. Tur att jag är snygg då!
HAHAH!
Ett exempel på min hotness

ÅÅÅÅÅH!

FYFAN VAD DRYGT! Åh... jävla... MHMMDPFOSDNGKLRGDN

Hoppas snillensnackar gör mig gladare...

I en rosa hellikopter

Jaa det var låten som några killar som kanske var något år äldre än mig och Ellen satt och spelade på tåget. Måste bara säga, Vilka miffon! Ush, slaskhaskar #1! Satt och stirra från centralen ääääända hem till bålsta trodde jag skulle dö. Tur att man inte var ensam.  Iaf
Med från stan fick jag mig en blus, Super fin. Efter lite velandes hit och dit så köpte jag den. Sen var jag på sånt otroligt svullhumör så det blev donken dirr. Shit jag låter som en fjolla. Dirr liksom? Hahaha, jajaja. Sen runt och kolla och brända mandlar yummie yummie! Ellen och jag hade iaf superkul, hoppas jag? Lite jobbigt i början, vi hade bestämt att vi skulle ses vid första ingången till åhlens, (den närmast tåget), så kom jag till stan ungefär 20 över, så stog jag där och vänta ett tag, sen tänkte jag att hon kanske missuppfatta och stod vi den stora ingången, så jag gick dit men där stog hon inte. Så jag gick till baka och vänta ett tag till, gick sedan tillbaka till den stora och sen till början igen. klockan var nog kvart tio i, så började jag gå mot den stora ingången igen så känner jag hur någon rycker tag i min väska, och snabba tankar om att någon försöker sno den, men jag vänder mig om och där står såklart Ellen hahah, trodde för ett tag att hon hade glömt mig. Så det var ju tur!

Nu ligger jag och väntar på att tvättmaskinen ska gå klart och så,sen att snillen snackar ska börja, sen ska jag tamejfan sova!
Hahaha
Puss&Kram/E

Sthlm nästa

Så, nu har jag gjort mig i ordning, ska åka om en halv timme 40 minuter. Ska till sthlm. Träffa Ellen ska jag göra. Samt så ska jag kolla på tröjor. Eller en ny tunika eller klänning. Har sett lite fint inne på gina, så får kika in där och kolla. Måste ha lite nytt. Egentligen skulle jag behöva köpa ett par jeans, Men det väntar jag med tills nästa månad.
Slänger in lite egobilder då jag inte har så mycket att skriva!

Jaha internet segar, men en bild blev det iaf!
Puss&Kram/E

Jag är så smart!

Hahah, har kommit hem från Ellen nu, gud, jag trodde jag skulle dö! Vi satt vid datorn och hade skitkul åt några skitfula bilder. Så tar jag vatten i munnen, och börjar sedan att skratta som tusan. Ville inte spotta ut vattnet liksom det är ju inte så spec fresch! Jaa så jag sväljer, och sväljer i fel strupe så jag kan typ inte andas, och sitter och hostar och tårarna bara rinner och rinner, försöker andas men det är sjukt svårt. Och nu har jag ont i halsen bara för det!
Det var så skönt och vara med Ellen, vi bara var liksom. Att bara ligga ner och prata och skratta åt helt onödiga saker, eller ignenting alls är faktist riktigt skönt. Speciellt om man är trött. Kollade i Ellens skolkataloger haha, hon går ju, (om jag får säga det själv) i en Gaaanska udda skola(A). Hahah, Kattörat.... HAHAHAH!

Nej gudnej, vilket liv jag har, måste säga att jag fan har ett bra liv!
Peace out
Puss&Kram/E

Tonight

Har precis gjort mig i ordning, ska åka till Ellen vid 6. Ingen aning om hur länge jag blir kvar. Hon ska jobba i morgon så jag kunde inte stanna kvar, men åker kanske in till stan i morgon tills hon har slutat så kan vi träffas mer:)
Det här har jag på mig ikväll:)

Inte finaste bilden, men enda som vart hyffsat bra. Insåg just att jag inte ens hunnit sminka mig!
Puss&Kram/E

Åh

Jag orkar verkligen inte vara vaken, jag vill bara sova. Är så himla trött!
Och vad ska jag göra nu då? Har verkligen ingenting att göra... Åååh..
Jaja får väll titta på tv eller något tills jag vaknar till lite mer.
Puss&Kram/E

:D

NEJ DEN FUNKAR!
Behövde bara banka lite vett i den hahaha!

FITTA!

MIN KAMERA ÄR TRASIG!

Ah härliga fredag!

EMMAMARIEPETTERSSON
Ligger i sängen och myser och kollar på let's dance, måste säga att jag är måttligt chockad över blondinbella, på hennes blogg uppfattar jag henne som en person, sen när hon började prata på tv, så lät hon inte som en 17 åring, riktigt ljus röst. Men hon dansar rätt bra;). Sen... Stackars sate, Den äldsta tanten som är med, hur fan kan dom vara så elaka att pressa in henne i en chokladbrun klänning, + korsett så hon får fettvalkar på ryggen? Jagmenar, det är en danstävling, och dom av någon tävling ska väll ändå vara lite graciösa, och så gör dom hennes kropp ingen rättvisa! Ush, tycker synd om henne. Skulle jag varit hon skulle jag sagt nej från första början, För det där kan hon ju bara inte ha känt sig säker i... Nejfyfan.

Äter choklad gör jag också, men vad ska jag göra. Jag är nog bra som jag är, Jag äter måttligt mycket men jag stannar på samma vikt, ärligt så väger jag 62,5 kg. Och just nu bryr jag mig inte, jag har dagar då jag känner mig som han på tv, världens fetaste man, att alla mina delar på kroppen bara dallrar hit och dallrar dit, en annan dag kan jag känna mig hur slank och fast som helts. Men jag måste nog börja inse att det är dom kvinliga formerna som jag har. Helt normala kurvor. Och ja, jag får väll köra på den här, Curvyliscious, Nej men jag måste börja få lite bättre självförtroende. För om jag ska hålla på som jag gjorde för en vecka sen, börja gråta för att jag tycker att jag är ful, hur fan ska jag då klara skolan? Nej jag måste skärpa mig och lyssna på vad mina vänner säger. För jag vet att dom bryr sig om mig. Och mina vänner skulle aldrig ljuga så jag får helt enkelt lita på dom när dom säger att jag inte är ful. Nej jag måste verkligen börja älska mig själv!
Ska börja löpträna tror jag, bra kondition snygga lår och allt annat. Det kan ju inte skada eller hur?

Mitt sim-kort har fortfarande inte kommit. Och jag blir så sur. Ärligt så är jag lite besviken på tele2 företaget. Eftersom deras service offtast brukar vara hyffsat bra. Och nu tar det typ tusen år att skicka ett litet kort, men två dagar för en räkning? Nej, det suger att inte ha någon mobil. även om det kanske är bra för mig att vänja mig vid att vara utan så känner man sig ändå lite naken utan den. Man känner sig så borta liksom. Får hålla tummarna för att det kommer i morgon!
Vill lägga in bilder, men mitt internet vill dock inte, så det får bli i morgon. + i morgon ska jag nog vara med Ellen tror jag, så då kanske det blir roliga bilder;) nu ska jag kila. Ett bra inlägg tycker jag! hah
Puss&Kram/E

Pirr

Dagen har varit helt helt okej. Trött som tusan. Och äntligen! Amanda var i skolan! Gud vad hon är brun. Nu känner man sig vitare än vitasre vit! Men jag vart iaf överlycklig över att få träffa henne.
Jag är så glad, jag vet inte riktigt varför, eller en av sakerna vet jag andledningen till, men ahhah, åh jag känner mig så glad och pirrig. Men det är ju bra.

Nu ligger jag och kollar på tv och är en totalt no lifer. Hells kitchen ofc. Men vill ha godis, sockersugensomsatanigatan!

Juste, en sak idag gjorde mig arg, jag och mina vänner i klassen har kommit på en sak som gör mig riktigt förbannad!
Puss&Kram/E

Back in action @ school.

Nu sitter jag i skolan och ska strax ha sv, kulkul, snart har jag musik också. HAHA! trött som satan i gatan, men det funkar. Nu börjar jag typ.
Puss&Kram/E

Love is in the aaiiiir!

Ush min fot kan bara dra åt helskotta!

Och idag, vilken dag säger jag bara, börjar med på morgonen med att jag går snällt och fint till min lärare och ber om en dator så min grupp ( på fem pers ) kan jobba. Då sa hon att dom som har datorer nu på flexen får inte ha det på temat, Så då bestämde jag mig för att ha en på temat istället, Ja men självklart. När jag går till rummet där dom har datorerna och ska hämta min, ja då säger dom att alla är utlånade! Men hallå, alla sexor hade ju på flexen. Nej det hade dom inte. Men jag såg klart och tydligt att alla sexor hade det, Jag, kort stubin som jag har ibland, lackar satan i gatan, men det är väll inte så konstigt, dom går i sexan, jag går i nian, min klass går i nian, vi behöver nog arbeta lite mer än dom eftersom vi snart ska ha våra slutbetyg. Så jag vart fett arg, och då skojjar jag inte, började nästan gråta för jag vart så arg. Skakade och dunkade huvudet i bordet. Så överdramatiskt haha. Men iaf, Katti som går i min klass är så söt hahaha. Hon kommer ju från thailand så hon satte på mig sina hörlurar med en asfrän skitrolig thailåt. Så jag blev faktist glad igen, Hon vet vad man ska göra, Och tillslut, min lärare var supergullig och lånade ut sin dator så allt gick bra!

Madde är fortfarande inte i skolan, vilket är supertråkigt. Saknar henne verkligen, och det var så ensamt på lunchen. Lilla madde, bli frisk nu. Och nu har, tror jag, Amanda kommit hem? om jag inte gissar fel. Men det hoppas jag inte att jag gör, gud så avis jag kommer vara på den lilla bruningen. Men jag har saknat henne så! Men jag chillade lite med Johan nere på blå på lunchen ist;).

Asså måste säga att matten fan är kul, Fast Elin är inte där så det är ändå tråkigt. Men Jag Sandra och Julia, ja vad ska man säga om oss. hahah, Sjuk humor iaf.

Och sen min lilla hemlis! Gud så glad jag blev idag av det som hände. Längtar tills jag träffar Ellen så jag kan berätta för henne. Hihihii!

Jaa min dag har faktist varit bra, mycket medsång till min ipod och mamma mia låtar. Dans och allmänt bra!
Nu ska jag dra mig, ska nog glutta på tv eller något sådant i guess!
Puss&Kram/E

NEJ!

Nej nej nej nej NEJ! N E J! Inte nu, snälla, mina fötter har hålt sig hela och friska i snart ett år, och nu, utan att jag har gjort något så kan jag inte ens gå på min vänsterfot, Tur så härdade jag ut på idrotten i skolan, men det var knappt så jag kunde stödja på foten efter. Trodde först att jag hade sträckt mig, vilket jag gör då och då, men det känns inte såhär. Ush verkligen superjobbigt. Ska vila och linda in den senare, så får jag hoppas att det blir bättre.
Och nästa vecka på idrotten är det ishall, sjujäkla kul om man frågar mig, asså egentligen är jag nog den sämsta människan någonsin som åker skriskor, men det är ju sjukt kul! Så det ser jag fram emot, sen vecka 6 har jag egen idrottslektion, som jag verkligen måste planera, så jag hamnar på MVG nivå! Så jag ska kämpa järnet! Och juste, jag är skitstolt över mig själv. Jag jobbade verkligen järnet idag på franskan, hann med hyffsat mycket:D!

Efter skolan idag så gick jag och Johan ner till centrum, orkade inte åka buss, fastän foten gjorde ont, men det gick bra, sen satte vi oss i det här lilla huset vid tåget, så var han så gullig och satt med mig där i en timme för att vänta på min buss hahah, Så jag är verkligen jätte tacksam, annars hade jag fått väntat helt själv. Så honom står jag i skuld till;).

Nu ska jag kolla klart på hells kitchen, vet inte varför men jag har börjat digga det sjukt mycket, haha vissa är ju bara för sköna! skriver nog lite mer senare!
Puss&Kram/E

Huvudvärk, tråkigt och en massa plugg..

Åh, sicken dag, huvudvärk, tråkigt och jobbigt. Eller okej det enda som var jobbigt idag var väll träslöjden, jag, som är så jädra smart, ska ju göra ett bord. Asså jag är ju så omöjlig, visserligen är det inte ett stort bord, men iaf? Och träslöjdsläraren är så skön! hahah...

Ligger i sängen och tänker på vissa saker, hahahahah, bla vad jag ska ha på mig i morgon, sen andra, roliga saker.
Mamma är och handlar, och jag är själv. Med min hund.. Det lilla fettot ligger bara och snarkar så det är ju absolut supermysigt.
Nej nu ska jag nog börja med matten, så får vi se hur det går.
Puss&Kram/E

ELLEN


Jag sitter i skolan, och det suger, och jag vill träffa Ellen!

Ohmy..

Yepps det stämmer, Ohmy, jag har gått och GONE WILD! Shit hur ska man förklara det här nu haha! Shit jag är så rolig.

Majjen is gone och ja e loonely!

GUD SÅ SUNKIGT!
Jaja strunt samma!

Idag var måndag, första dagen i skolan denna vecka, kul som alltid. Har ju tema så samma sak nästan varje lektion. Bilden var väll.. intressant, ska göra ett självporträtt av min söta rödhåriga rektor Erik, en trevlig prick, jaja.
Måste bara säga att, det ska bli så skönt att börja på gymnasiet, Träffa en massa nya människor, och framför allt! Slippa bålsta, villken grejj. Tänker absolut inte gå här i bålsta. Ush nej. Vill träffa nytt roligt folk!

Men nog om det! Jag har börjat fundera, jag måste spara pengar tills nästa månad, för min månadspeng ska höjjas iomed att jag ska säga upp mitt medlemsskap på sats, så då kan jag shoppa, Så jag funderar, ska leta fram gammla kläder och börja trixxa och fixxa lite själv kanske? Jag har ju en symaskin hemma. Kanske ska hitta på lite hahaha, har redan en ide, hoppas det blir gött då!
Nej nu har jag faktist inget mer att skriva, kanske skriver lite senare!
Puss&Kram/E

Åhnej

Gud jag har letat igenom min byrå efter något att ha på mig i morgon, då det slog mig att nu måste jag införskaffa lite nya tröjjor akut! Skit jobbigt, funderar på att stanna i centrum efter skolan och kolla på lindex, eller åka in till stan på fredag om jag har en kompis med. Orkar inte åka själv, blir bara tråkigt ensamt och jobbigt.
Behöver nya strumpbyxor med, gud kanske ska spara pengar tills jag får min andra månadspeng, och shoppa då.
Ah jag vet inte, eller så kanske jag åker med familjen någonstans, men det får jag helt enkelt se.
Nu tror jag att jag ska ta mig ett bad, sen kanske sova eller något sånt.
Puss&Kram/E

Hell yeah!

Nej nu börjar det faktist bli jpbbigt att inte ha någon mobil. Känner mig så avskuren från alla vännerna! Super irriterande.
Hela min morgon har jag tillbringat med family guy och snart blir det simpsons. Sen måste jag plugga. Ska skriva en massa sammanfattningar på en sak som heter "kärlek i olika kulturer" och då skriver dom om bla kristendom judendom islam osv. Ganska intressant faktist, sen ska jag nog plugga lite matte!

Och jag har fortfarande inte pratat med Ellen än, hm, jag är riktigt glad faktist. Med det val jag har bestämt! Så nu får jag hoppas att det blir ömsesidigt!

Nej jag kommer nog skriva senare, har lite saker att fixa efter simpsons så!
Puss&Kram/E

!

ELLEN! Jag har en rolig sak att berätta för dig, så försök få tag på mig! Hoppas iaf att du tycker att det är en rolig sak!

I love you

Åååååhåå, var ju och kollade på Australia med Ellen igår, FYFAN vad bra den är, blev så tårögd, den var helt klart en av 2009's bästa filmer hittillls.  Den rekomenderar jag verkligen!

Hade super roligt med Ellen igår med, när vi kom hem satt vi bara och pratade på i några timmar, skratta är något jag verkligen behöver ibland, så det var jätte mysigt, vi somnade ungefär klockan 1. Hon har precis åkt hem, skulle lira fotboll.
Lite bilder från igår, inte så värst många, var inte så het på kameran.

Ellen busar utanför buttricks

Och jag.. muppar mig på en bänk!
Puss&Kram/E

First day

Oj vilken dag. Igår var jag nog uppe till tre på morgonen eftersom jag inte hittade mina nycklar, hittar dom fortfarande inte, så der är riktigt irriterande, plus att min mobil fortfarande inte heller fungerar... GAH!
Skolan var väll okej, gillar inte det här gruppgrejjen tjejjer för tjejjer och killar för killar, jag menar, vi ska ju faktist hålla på med ett kärleks tema så kan dom inte blanda båda könen?! Gud jag blev faktist riktigt arg. Men det är väll bara att göra som dom säger, eftersom jag inte har så mycket att säga till om egentligen...

Det roligaste idag var lugnt klart att träffa Madeleine på lunchen, Den lilla underbara människan, men vi båda saknar ju Amanda, hon är ju som vår sista helande länk! Men jag hoppas, och tror Madde gör det också, att du har det helt underbart där borta i värmen din lilla lyckost!

Snart ska jag nog sova, tur att vi började på en torsdag så är det fredag i morgon, det ska bli sååååå skönt. Så har jag ju musik också, bara några få som vet varför det är mitt favorit ämne hahahah! Sen ska jag på bio också, Hoppas hoppas hoppas att det blir Australia, undrar om jag kan ta med en kompis?
Den filmen verkar helt sjukt bra, så den hoppas jag på.

Nej nu ska jag nog faktist ta och nanna lite i mina 13 kuddar, gud vad jag är en liten tjockis på insidan, vem har 13 kuddar. Joo Jag hahah.
Puss&Kram/E

varför kan inte gammla känslor försvinna?

Varför kan jag inte andas?
Varför är dom här känslorna kvar?
Varför gjorde du som du gjorde?
HELVETTE!


Emma Marie Pettersson♥

Fasiken!

Kom nyss hem och insåg att jag har missat första avsnittet av topmodel 11, tusan, som jag har laddat för det, tack gode gud för repriser då.
Har varti med Ronja idag ju, vi hyrde två filmer, först kungfu panda (haha jag vet jag såg den på lör och sönd haha) men det var kul, sen en annan film jag kommer inte ihåg vad den heter, men det var verkligen bra, en skräckis såklart!
Och självklart, hemma hos Ronja får jag min mens, ruskigt kul, har sån jävla mensvärk så jag kan skrika i år och dar, det gör ju så fruktansvärt ont att jag bara vill dö! Kan inte ligga skönt och kolla på tv ens! Ush fy bubblan!
Sen har vi spelar the sims också hahaha, sen bara chillat.
JUSTE! Ronjas hund är sååååå sööööt! hahaha Face, han är sjuk söt, stort huvud men vafan, min nya drömprins. Hahahah störtskön, han kan skaka aset som beyonce! Skitfrän!

Nu ligger jag här i min säng, och pmsar. Tråkigt har jag, inget på tv, eftersom jag missat allt! Och så bor man ju på landet så man kan ju inte precis traska hem till någon, pluss att det är tjugotvåmiljoner grader kallt ute. Fan vilken seg kväll. Jaja. Och i morgon är det sista lov dagen! Jag har bestämt att det ska bli en mysdag, från morgon till kväll, ska sova tills jag vaknar, sen ska jag ta ett varmt långt bad. Sen ska jag bara vara, ta't lugnt. Inte stressa inför skolan. Inte tänka på skolan, tänkte egentligen planera i morgon, men jag inser att jag inte vill spendera sista ledighetsdagen med att planera skolan, så det kommer jag göra när skolan väl har börjat!
Om man ändå kunde gå i en annan klass. Jag h a t a r min klass!...
Puss&Kram/E

Herregud!

Åh vad jobbigt det blev nu, ska ju vara i bålsta 20 i två, visar sig att dom har slutat med bussen som går typ då, så det blev lite panik, men allt är nog löst nu, pappa sa att han kanske kan skjutsa mig om han kan, Så jag hoppas och håller tummarna!

Snart måste jag gå och duscha, tvätta håret ordentligt, har en massa hårspray i, och sen får jag se om luggen vill det jag vill. Annars..blire en fläta som alla andra dagar, lite svårt att ha snelugg när den är jämnrak och ganska kort. för kort för snelugg för lång för raklugg. ååh vilka eländen det är nu då!  Men jag ska beställa en tid hos frissan, undrar om jag kanske skulle kunna få en tid i morgon, skulle ju vara nice, att vara nyklippt tills skolan börjar.

Apropå skolan, såg den här gymnasievals brevet jag har fått av komunen, att det ska vara klart och bestämt senast 1 februari. Nu blir jag ju ännu mer nervös, Men i morgon ska jag sätta nig ner och skriva upp hur jag ska göra, för jag måste verkligen klara det, men det känns så konstigt, det verkar som att alla jag känner har skitlätt för att få höga betyg, dom kan typ allt, vad kan jag? Jag kan också mycket, men mina lärare är helt.... Ush vill inte ens prata om dom för att dom är så störda! Men jag ska ge allt jag har. Precis allt!
Puss&Kram/E

Favourite

Ligger och kikar på simpsons, sjukt kul hahah! Har precis kollat klart på den senaste Indiana jones filmen, riktigt bra faktist. Har bara sett lite av den förut, så det var roligt.
Måste bestämma en dag jag ska åka till stan och införskaffa lite nya kläder, behöver jeans verkligen. Har redan kollat på ett par för 400 kr så det blir bra. sen behöver jag en ny kofta. Måste ha lite nytt och snyggt till skolan ju!
Jag behöver ett par skor med, eller ett par stövlar, det är nog det enda som jag inte har. Vill ha ett par sköna utan klack.

Undrar vad jag ska göra nu, jag är så sockersugen just nu så det är inte klokt, men jag måste verkligen försöka sluta med sånt. Det är ju inte bra någonstans. Går nog ner och tar ett äpple eller något, men det är så jobbigt när det liksom kittlar i tungan pga allt sötsug man har, Åhå så jobbigt.
 
Nej nu börjar simpsons igen så jag ska fortsätta kolla på det, i morgon kommer jag ju somsagt dra mig in till bålsta för att träffa Ronja, kanske hinner skriva något innan jag åker. Men det får vi se, annars så skriver när jag skriver!
Puss&Kram/E

Badley

Har hittat  en massa jackor och kappor som jag verkligen vill ha! ÅÅ så jobbigt det är att inte vara rik!

Sen lite klänningar

Urtjusiga!
Puss&Kram/E

Sicken idiot

Nu har jag precis tagit ett dundrande skönt bad, tända ljus och allt. Behövdes idag, har huvudvärk är stel och allt möjligt man kan vara på en måndag. Snart börjar föräldrafällan på femman tror jag, och den vill man ju inte missa, så otroligt rolig film. Ikväll blir det också bio kanske, undra vilken film.. hmm..

Juste, jag har ju pengar nu, fastän jag vet att jag verkligen borde spara har jag sett en skitsnygg blus på hm, den är rosa med virkat upptill. så himla fin, den kostar 349 kr, så jag har ju råd med den. Jaa vi får se om jag åker in till stan någon dag.

Nyss ringde Helena, Kul att prata med denna människan. Hon är väldigt rolig! Och i morgon, äntligen Ronja, det ser jag verkligen fram emot.
Nej nu ska jag fixa kläder så jag ser hyffsad ut om det blir bio.
Puss&Kram/E


NEJ!!!!!

NEJ min mobil vill inte fungera, den vill verkligen inte det, simkortet är i men det står att det inte är det, och det var helt nytt så jag e lack på tele2! ush på dom!

DEA

Ligger i min skööna säng och har precis kollat klart på snillen snackar, det var ju helt sjukt hahah, Gud så jag skratta. Sen har jag ätit en helt underbart god glass, apelsin sorbet. Sickt gott! Nu ska jag kolla på thrillern mothman, den verkar bra, så det får bli den, har ju endå inget annat att göra.
Ser verkligen fram emot på tisdag då jag ska vara med Ronja, har inte vart med henne på typ evigheter. Och hon är en av mina bästa vänner så det känns skönt att få träffas igen och cacha upp lite;)

Here comes foton ala summer 2008!

Madde Hanna Ellen och jag innan vi skulle på planet till Italien


Ellen och Hanna på rummet i rom

Nästan alla tjejer på coloseum

Ellen och jag uppe i byn. Stekiga, Snygga och SVETTIGA!

Jag var fett brun, lite fläckig men endå! Ush

Packning, tidigt på morgonen, ska till bussen till flygplatsen
Det får duga för denna gång:) Fina minnen från italien!
Puss&Kram/E

BOING

Igår var jag på ikea och köpte massa fint till mitt rum så nu ser det faktist hyffsat bra ut här! Var med Ellen också, vi köpte pizza och hyrde film, Barnhemmet och kungfu panda hahaha, båda var braa.
nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, är så trött. Skriver nog senare. Ush vilket meningslöst  inlägg!
Puss&Kram/E

For one moment

Gud jag har så tråkigt?! Fy på dig Helena att inte höra av dig som du lovat, som jag gått runt och väntat.

I morgon ska jag ju då somsagt till Ellen. Ska troligtvis sova där också. Ska bli mysmys! Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men jag tar det som dagen har att bjuda på.

Jag kollade också runt på asos.com idag, och jag vill verkligen, verkligen veerkligen ha dom där sandalerna. Har fått värsta outfiten i huvudet, Tänk er en sommardag, jag är utomlands, har dom min vita tunika och blont lockigt hår. ohoho nästan så jag ryser när jag inser hur snyggt det låter. Hahah, Om pengar endå växte på mina träd.Men jag får faktist  pengar i morgon. Och skorna kostar runt 150 kr. Hmm... Kanske ska ta ett snack med mamma. Vem vet, mina magiska hundögon kanske fungerar? Vill så gärna ha dom, men jag kanske låter lite bortskämd, eller verkar snarare sagt. Har ju fått två par skor inom omloppet av 1 vecka ahah. Och jag är glad, har snart 35 par skor. Nu är det nya mål. 40 par here i come. Vad ska jag säga jag är en äkta shoeaholic! Kan aldrig få nog av ett par snygga pjuks!

Det är så jobbigt, På nyår provade jag en Creme ögonskugga, och vanligtvis är jag lite känslig mot vanlig ögonskugga, och det här slutar med att jag har fått en allergisk reaktion på mina ögonlock, runt ögonen, och på mina kinder. Hemskt, det svider och är rött och tort. Så jag har varit osminkad ett tag nu, Vill verkligen att det ska gå över. Men sånt händer ju ibland, så det var faktist bara att slänga den där ögonskuggan, för vet jag vad som orsakat den så vill jag ju knappast att det ska hända igen liksom.

Jag har tänkt och tänk, och tänkt. Jag måste verkligen komma på ett bra system så det ser rent och fräscht ut i mitt rum, Jag har ju städat och så, men endå har jag saker överallt. Skulle behöva fler lådor så jag kan lägga ner böcker, tidningar, och en massa andra saker, och istället göra plats för, foton ljus och sådanna mysiga saker. Pappa skulle ju till ikea, så jag kan ju faktist följa med och fråga om jag inte skulle kunna få lite fina småsaker till rummet. Det behövs verkligen, Jag är 15 snart 16 och det ser ut som jag bor i en 12årings rum med all den här röran! Ush, man kan säga att jag är en jävligt lat perfektionist. Det är verkligen som min mamma säger, jag har alldeles för mycket saker!
Mina kläder måste jag också få ordning på, jag vet ju knappt vad jag har! Och då är det ju ganska, har typ hur mycket kläder som helst, men jag använder inte ens allt, och det jag inte använder vill jag inte lägga bort ifall att. Gud så jobbigt!

Nej nu ska jag nog lägga mig med min ipod i sängen och försöka sova lite, Jag har lite för pms har jag märkt. Har varit en liten bitch idag har jag känt!
Puss&Kram/E

WANT!


vill ha dom här såååå mycket. SJUKT SNYGGA!

100

Hejsanhalojjsan!
Gud så skönt det känns med ett nytt år, eller hur?
Idag har varit en riktigt jävla fet chillar dag. Jag har nog svullat mer än dom flesta. Ätit kokosrutor. Choklad och chips. Fy på mig själv. Och jag som hade på mina nyårslöften att äta nyttigare, så är jag nog onyttig som aldrig förr hahah! Jaa idag skulle jag väll nog egentligen vara med Helena, men hon hörde aldrig av sig så jag antar att hon hade annat att göra. Men sånt är livet, man kan ju inte alltid ha tid?
Kollade på två störtsköna och bra filmer idag. Först en som jag aldrig sett förut "a Mad black womans diary" super bra. Den var så sorglig och söt och romantisk. Riktigt bra film. Sen såklart, en tråkig dag, vad livar upp dagen mer än Mamma mia? Man blir så glad av att glutta på den på trista dagar, ligger i soffan och sjunger med! Hahah.

Ringde pappa förut, sa ett önskemål om midda vilket var thai mat. Han ringer sen och säger att vi ska äta fisk. Okeej inte i närheten. Men jag och Ellen kanske kan äta det i morgon om inte annat? Och Ellen och Madde! Måste tacka dom tjejerna för nyår! Har nog inte haft så roligt på länge. Hahah har mycket minnen från den dagen/kvällen som kommer finnas länge i mitt minne!

Ikväll Har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag vill göra något kul, men samtidigt orkar jag inte. Har en fruktansvärd huvudvärk. Haft ända sedan jag vaknade. Kanske från mitt gråtandes till en film igår. Ush den var hemsk..

Nej nu ska jag nog iaf dra mig. Göra något antar jag, kanske tar ett bad eller liknande.
Puss&Kram/E

2009 nytt år nya mål

Jaa då är det ett nytt år. Och mitt ska bli bra!

Igår kom Ellen hit vid 12 tiden, vi bakade och fixade chokladdekorationer. Sen lodade vi för det mesta, Senare kom Madde. Vi hade, eller iaf jag hade sjukt mysigt igår. Vi sjöng singstar och kollade på raketer. satt uppe hela natten och pratade. Gud så mysigt det var. Att vara med några av mina absolut bästa vänner.

Nej jag kommer nog att skriva lite senare. Kollar på film nu.
Puss&Kram/E