The last note

Åh kära vänner, om ungefär 12 timmar är jag påväg till arlanda! Aaah, det ska bli så härlig på Malta så det finns inte! Kollade igenom min blogg härom dagen, och såg på det första inlägget i juni att jag hade skrivit ungefär såhär " Yes, nu är det bara 28 ½ dagar kvar till Malta" och nu, ja nu är det bara några timmar det gäller. Sjukt egentligen, ja, att tiden går så otroligt fort. Nästan tråkigt, men jag lever ännu, och livet kan verkligen inte vara bättre just nu!
Mmhm, nu ska jag snart äta middag/lunch(?) något, lax blir det iaf, med potatis och hemgjord limesås alá Grekisk yogurht, Limesaft, pepper&salt och voilá! Limesås. Mummsfillibabba. And some potatoe & sallat on the sideee, you know man. Ska bli gott, fick inte äta något förut, så jag har gått runt och väntat i typ 1 ½ timme på mat, mat mat mat. Åh, juste! Alltså, jag skulle ju egentligen börjat packa i måndags. Men det blev inte så, och jag orkade inte börja igår heller för att jag var upptagen. Så nu på morgonen när jag börjar packa är väskan låst!? Så jag frågar pappa vart nyckeln är, men han säger typ tre olika ställen, och jag letar på precis alla dom tre ställena. Men jag hittar den inte. Då hade jag börjat tvätta, stryka och vika allt jag ska ha med. Och hemska tankar for igenom mitt huvud. Att jag skulle behöva ta min gamla minimi väska som det inte fått plats ett skit i. Som jag hade när jag var typ 8! Menmen, papilapi hittade nyckeln sedan på något random ställe och alla kläder, inklusive jag.., ropade halelujah och det sken ett ljus över oss. Amen! Så jag packar fortfarande inprincip, mycket att tvätta och stryka somsagt. Sen ska mamsen ha ner några saker också... Men det ooordnar sig. Hoppas jag, haha, jagmenar, om vi ska shoppa där nere, hur ska det då gå? Näesch, det går bra, kan ju alltid ha på mig typ 5 tröjor på planet, och alla mina trosor och bh'ar. Kidding.. eller? Hhahahah!
Neej nu, det här är det sista inlägget ni får av mig tills den 6:e augusti då jag kommer hem. Tills dess : Lev livet, njut av det vackra svenska landskapet, och ha kul!
Don't miss me to much!
Puss&Kram/E, on vacation

The clock is ticking.

Pffffffffffffff. jag är U-T-R-Å-K-A-D... Yeye, vad ska man göra,




Typ   Emma. It'll come, you'll see.

Sömnig som en bäver

Aah, måste väl vänta ett tag till då...
pff
puss&kram/E

MALTA PÅ TORSDAG!

Ååååh kan knappt bärga mig, fick nyss ett sms från lilla Elin att hon kommit fram till thailand, gud vad härligt, och den lilla tösen ska vara där i två veckor! Men men, jag åker ju på torsdag, ungefääär en vecka efter henne så vi kommer väl typ hem samtidigt iaf. Ska bli så härligt att bara få vila, pusta ut och bara njuta av värmen. Aah gud ja, nej jag måste nog fanken tagga till lite nu, om jag ska promenera fram & tillbaka till ekilla, men det klarar jag! Tror jag.. äsch, det kommer ju bara något gott med det så hehehe.

Nu ska jag kila iväg och jagvet inte.. Sjunga lite?
Puss&Kram/E

Pff..

Förresten, jag börjar stortröttna på Kissie's blogg, jag förstår inte varför jag läser den ens. Det är nog som hon säger, jag hatar henne så mycket att jag inte kan sluta läsa hennes blogg. Men alla inlägg om att Blondinbella ser ut som en gris, att Kenza Är alkoholist det är ju bara... Usch, alltså hon gör ju inget annat än att klaga, det är fel att vara emo, det är fel att vara ung mamma, det är fel att festa (som hon gör själv), det är fel att vara mer framgångsrik än henne, allt som inte har med henne och hon endast att göra är fel.
Det är ju iallafall solklart vilka två som kommer att komma längst i livet...

Det är ju också solklart vilka som är vackrast, snyggast och.. smartast. Hiss till Kenza och Blondinbella. Vem är Kissie? En patetiskt människa som lever på att provocera folk. Vilket härligt liv hon måste leva, tycker ni inte?
Sucksucksuck

Jag vet ingenting

Nu har vi här hemma haft gäster, våra grannar kom över, eller dom är fortfarande kvar, men Johanna har kilat hem. Kul att träffa henne eftersom att hon går i falun på gymnasiet där. Vi gjorde väl inte så mycket haha.
Nu ska jag nog sova, har en promenad att se fram emot i morgon;)
Puss&Kram/E

GOODMORGON ALLA GLADA!

Japp, ni såg rätt "godmorgon" jag vaknade vid typ halv 2, jääätte bra, men men vad ska jag göra idag förutom typ NADA. Precis, nada. Så jag kan lika gärna sova bort den här trista, molniga dagen. Men jag är ju vaken nu? Yeye whatever. Kom väl hem vid... kvart i två kanske, mysigt hade jagheela kvällen iaf!
Neej nu ska jag gå ner och ta mig något att äta!
Puss&Kram/E

Hepphepphepp

Guud jag mår så otroligt illa, men men det blir bra snart!
Ska snart tralla iväg till bussen och kila in till Bålsta igen. Och i natt ska jag defenetivt inte missa sista bussen hahahah!
Puss&Kram/E

Absolutley amazing

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl
Something that I feel I need to say
But up to now I've always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one and yes
There are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would've walk away
Oh but now I don't hate you
I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

Jaha?

Jaa, vad händer nu då? Nja inte mycket på eftermiddagen iaf.. Ligger och väntar på att Tims kompisar + han ska dra ut i skogen och kriga eller vad fan dom nu gör. Så jag kan bänka upp framför tv'n med lite gott och chillepilla lite. Nåjanåjanåja, nju njuter jag av lite kyliga vindar som dras in i mitt rum, Beyonce's vackra röst i låten Ave maria och snackar med några vänner. Suupermysigt faktiskt. Fast nu vet jag inte vad jag ska göra... ååh jag är rastlös, svara nu!
Puss&Kram/E

I've been alone
When i'm surrounded by friends
How could the silence be so loud
But i still go home knowing that i've got you
There's us when the lights go down

You are my heaven on earth
You are my hunger, my thirst
I always hear this voice inside
Singing ave maria

Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

Du måste skriva en rubrik

Oh ma gaad!
Eheheemma:D

The city

Åh vilken härlig morgon! Jag vaknade runt 1 tiden och det kändes så skönt i kroppen nu när jag fått sovit ut helt ordentligt. Tog en snabbfrukost och har faktiskt inte gjort så mycket mer än att kolla på The City maratonet på MTV, Har alltid varit lite skeptiskt mot det eftersom att jag verkligen gillar The Hills, trodde att det bara skulle vara ett "Wannabe" program och inte alls bra. Men det var faktiskt bra, spännande och roligt, samtidigt småsorgligt. Såna realityshower faller sig verkligen i min smak, hahah. Man önskar ju också att man kunde vara lika snygg och ha lika snygga kläder som dom, men men. Bara att jobba på hårt nu, sikta mot stjärnorna liksom.
Farmor och Farfar är här nu, tog en liten fika nyss. Men jag är så trött så jag lägger mig häldre själv här på mitt rum än att sitta där nere och vara total osocial och verka sur. Det blir nog en gladare stämning.
Nej, jag måste duscha, Tims kompisar kommer  väl snart inramlandes en efter en, juste det glömde jag bort att säga! Min bror fyller 19 år idag så grattis till han!
(kroatien förra året)
Grattis ännu en gång!
Nu ska jag kilevippa iväg!
Puss&Kram/E

Nattedags egentligen, men vafan:D!

Nuuuu ni, är så in i bombens trött så jag tror att jag spricker snart! Kan inte sova, är lite upptagen haha. Så jag passar på att skriva av mig lite och föra bort lite av min energi till bloggen. Har pratat med Linda nu på natten lite, saknar henne så mycket att jag vet inte vad, har inte träffat henne sen den 12 juni, och det är ju vadå? typ en och en halv månad sen, och imorgon/dag drar hon till finlandia i en vecka och jag drar till matla på torsdag i en vecka... jobbigt läge!
nej nu dog fingrarna
 hahaha
skriver i morgon
puss&Kram/E

EMMA'S DAG! Gratz to moi!

Idag, yes idag den 23 juli 2009, är det min namnsdag,. EMMA! Fick en rullgardin. Pungt pungt pungt.

Nu ligger jag och kollar på independence day, sjuukt bra haha. Har varit i stan idag också, fick hem en galet fin tunika/linne/blus, vet faktiskt inte riktigt vad man ska kalla den. Underbart fin iaf, för otroliga 49 kr på Gina. Helt sjukt ju! Blev typ överlycklig när jag hittade ett rejält overzised halsband för ynka 19 kronor, sen märkte jag att någon finurlig jävel tagit en prislapp från någon annan vara och satt på detta otroliga smycke, som i sig kostade 299... tyvärr. Nåväl, spara spara spara, har fått min lön. Nu väntar jag bara få utbetalningssaken så jag kan få dom också. Konstigt nog har dom dragit skatt på mig? Och det skulle dom inte göra. Tur att man får tillbaks allt det senare då! Juste, feta failet i klirret för mig.. USCH, Jag och Ellen var inne på Zara och jag hittade en sjuuuukt söt sommarklänning i vollang, blommönster, och enaxlad. Kollade på prislappen 499 kr, och jag tänkte : jag måste ha den, sen kollade jag på dom breve, letade efter en mindre storlek, då kostade den bara 399(?) så jag ringde min mami och frågade snällt om jag inte kunde få den i namnsdagspresent,(fick alltså rullgardinen, som i sig inte alls hade samma mått som fönstret), men det fick jag inte, och precis innan jag la på ser jag att en kille som jobbar där sänker den till 299.. DEN MINSKADE 200 KR PÅ TYP... 15 MIN! SJUUUKT! Men, det slutade med att jag gick tomhänt därifrån. Sunkigt så jag vet inte vad! Men men, får med mig ca 1400 till malta så, får väl hitta något finfint där. Bla så ska jag kolla på en bikini till, heheh.
Nej ni era små filurer där hemma, nu blire till att kolla klart på filmen. Sen ska jag sooova sova!
Puss&Kram
P.s bild på toppen kommer i morgon, sjuukt fin!

pics



några fåå fler kommer:)!
Puss&Kram/E

I'm finalyyyyy home broooo'z

Nu är jag hemma, hemma hemma hemma, varma myyyysiga nätter, alla mina 11 kuddar. Närhet till en toalettis 24/7 och MIN SÄNG! Asnice brää!
Jaa, vi åkte upp i söndags, och eftersom ni har märkt att uppdateringen inte legat på toppen så är det för att... jag har inte pallat det. Jag hade annat att göra så som att, sova, spela kort, äta lite, springa runt, ta kort, åka till rättvik, åka till mora, åka någonannanstans och så. Ja, så spelade vi bowling också. Jajjemen. Kan tyvär inte bjuda på några bilder, då aaaalla mobilbilder sög, min digikamera fick aldrig uppleva ljuset utan låg och möglade i väskan och alla bilder togs då med ellens chamerah. Så jag väntar liksom på att hon ska onelina på msn och senda some pictures. Vi tog typ enmiljondfyrahundratusensjuttiofemochenhalv bilder när vi tog en promenix nere i självaste rättvik och på den där låååånga bryggan, eller vad man nu ska kalla den. Där gick vi och sjöng i regnet och frös sådär allmänt ihjäl. Otroligt mysigt. Måste säga att om ni gillar boys ala Raggarralé med oplar som dom slirar runt med på kvälskvistarna så är rättvik det rätta placet.  Lagom otränade, backslick, och raggarkläder ala dalarna. Älska dalarna säger jag bara. Finns iaf inte så mycket bimbosar där, ganska skönt faktiskt. Även om det kom in en brutta på bowlingen som stirrade på mig i... jaa en kvart? Hon tyckte väl att jag var så snygg såå!
Nej nu ska jag ta en tjong på toa, sen ska jag... gööra något.
PUSS&KRAM/ en chissnödig emma

That's it!

Så, nu är jag färdigpackad och så. Vi åker vid 1 upp mot Dalarna, jahh... Wiehoo. Tur att Ellen följer med iaf så att jag inte är ensam. Tar iaf med datan upp så jag kan blogga osv. Är riktigt jääla trött, kom hem halv 3 inatt. Jajjemen.
Nej nu ska jag städa lite i rummet mitt så det ser lite trevligt ut när man kommer hem sen.
Puss&Kram/E
(p.s hoppas att det går att blogga där uppe, håll tummarna!)

Byyeee

HEY




Byee bye. Just say Hoppla!
I feeeel it!
Puss&Kram/Eeeh

Uuurk

Nu ska jag jobba med bröllopet.. Ska plocka rosblad och lägga i sådana där små strutar så ska alla vuxna få en sån var och kasta på paret. Japp! NU KÖR VI!
PUSSOCHHEJ/ E leverpastej mmmmh

En ömm rygg och en borrande huvudvärk..

Känner mig lite, dålig faktiskt.. Har hostat hela natten, har sjuukt ont i vänstra sidan av ryggen och så denna huvudvärk.. Ja!! Härligt härligt, Får se om jag ska jobba idag, just nu orkar jag inte, men det vore skönt med lite klirr i kassan nu. Nåja jag ska ju jobba i morgon med så det blir nog bra. Juste, jag åker till Dalarna på söndag och kommer hem på tisdag eller onsdag. Tar nog med datan upp och bloggar därifrån, nice va? Kan man ta med lite filmer också, så man har något att göra haha. Jaa! The sims 3 ska med:D! Hahhaha. Men liksom, tänk er själva. Vad skulle ni göra om ni var i en stuga, i dalarna, mitt ute i skogen, ingen el, inga lampor bara ett litet elvärk som kommer igång då och då. Vad skulle ni göra?

Neeej, nu funtar jag på att ta en låång varm dusch.. Sköönt. Och om 13 dagar åker jag, kan ni fatta?! 13 ynka dagar, inte ens det, vi åker från arlanda vid 6 på morgonen på torsdagen den 30:e. Och är framme vid 10 tiden, så om 13 är jag på malta! Guuuud vad jag längtar! Det ska bli underbart, bara jag och mamma!
Puss&Kram/E

Potter, godis för 113 kr, och nu jobb.

Japp, igår "råkade" jag köpa godis för 113 kr. Men jag kan använda en ursäkt, jo jag har aldrig varit inne i den där godisaffären förut. Och först var det lite lamt vanligt godis. Sen.. sen kom HEAVEN. Alla goda saker! Och jaa, då kunde jag bara inte stå emot frestelsen.
Bion, harry potter 6 då, kan jag tyvärr inte säga att den var så bra som jag hade hoppats, vist den var ju inte dålig. Men det var den sämsta upplägningen i denna film. Filmen bestod bara av typ 100 småscener och ingen hängde ihop med den andra, den hoppa från scen till scen till nästa scen. Ganska jobbigt faktiskt. Sen viste jag redan vad som skulle hända så.. jaa. Men men. Den var helt okej.

Nu ska jag snart jobba med mamma, eller det blir efter två, så jag tar det lite lugnt nu. Ellen har åkt hem och så.
nåja, nu drar jag
Seeyalater aligator/E

Hoppas på solstrålar idag!

Oh ljuva sol, jag ber dig ditt ljusa fanskap. Kom fram på denna dag då min vistelse ute kommer att vara lång! OH GUDA SOL!

Nu har jag vaknat, Tyyypiskt. Alltid när jag ställer alarmet brukar jag alltid vara supertrött och vilja sova en timme till, men nu vaknar jag istället en timme innan. Ah.. Suck och engsliga stön. Ja men dåså, uppe med tuppen är jag ju nästan så.
14:10 tåget är det planerat att ta in till Huvlastadlen, Trevlans. Usch vad jag slösar pengar.. Måste nog skaffa en sådandär budget. Japp, det får bli eeefter sommaren. Neej, vad i helskotta ska jag göra nu?
Nåja, jag får väl kolla på tv eller något..
Puss&Kram/E

"Kvällsfjärtar är dom bästa!"

Ohja, självklart!

Jajjemen, nu ligger jag i min sköööna säng och har en liten F*TT Mygga här som surrar omkring och tror att den, hon eller han är ju en aningen svårt att avgöra, äger stället. Suger blod från mig? Hallååå, vem tror den att den är? Nåväll, den är väl död i morgon så. Ute i byn är det några irriterande barnrumpor som skriker och stojjar, ganska jobbigt. Borde dom inte sova vid det här laget kan man ju undra? Men tydligen så, nej, det borde dom inte. Jag måste bara säga att jag är så sjukt trött efter dagens slit. För 200 kr tvättade jag,( och då menar jag tvätta, skura, damsuga och plocka skräp) Mamma och Pappas bilar. Sjukt jobbigt. Jag började med Papis bil, och den är ju ganska liten så det tog inte så lång tid, sen kommer mamma och säger att om jag tar hennes med blir det en hundring till, bara att mammas bil är typ dubbelt så stor, och hög. Jag nådde inte ens upp på taket, jaja klar är jag iaf. Sen har jag vattnat, diskat, vikt kläder och allt sådant småpyssel som föräldrar prackar på en när dom inte palla't! Äsh, mer saker till mig, heheheheh..
Iaf ett stort tack för sakerna mamma köpte till mig. Jag fick:

¤ Rakhyvlar + Raklödder
¤ Hårspray (har typ tre burkar till men men;D)
¤ En ny mascara, HALELUJAH!
¤ Nya jeansleggins eftersom att mina andra sprack i röva när jag var ute för någon vecka sedan.

Japp, så det är gött, och ännu gööödare blir det i morgon då Jag Ellen och Savannah ska på premiären av Harry Potter och Halvblods prinsen. Hahaha, Me ♥ Mr. Potter! MMh mhh! Så vi ska väl in och glutta runt lite och äta först antar jag, sen börjar bion 17:50.

Jag lovar att jag ska försöka komma med bilder. Kommer iaf ta foton imorgon. Känner att det knappt varit något förutom gamla bilder här i bloggen på sistone.. Hmm.. Njaaaa that's life, man kan ju inte få allting heller!

Nu ska jag nog.. jaa vad ska jag göra? jag ska ju upp klockan 9 så att sova vore nog prio ett just nu.. Så fåre bli
Puss&Godnatt på er alla Surkartar och Solstrålar som makalöst hittar min otroligt balla blogg!
// Emma Marie Pettersson. Bruden som kan allt.. Eller det mesta=D

Varför? varför varför varför varför?

Kan någon snälla berätta varför livet ska vara så otroligt besvärligt?



Nu ligger jag i min säng och har sådär småtråkigt. Kom precis hem från ett par familjekompisar som vi varit på middag hos. Supermysigt. Innan allt sådant så var jag med Elin hela förmiddagen, vi stekte i solen med meloner. Alltså, vattenmeloner. Orkar egentligen inte skriva så mycket, känner mig inte så glad just nu faktiskt... men men.
Ska nog sova, då känner man ingenting. Lika bra de...
Puss&Kram/E

UPS!

Oj oj oj, här har jag inte skrivit på ett tag. Kan väl berätta lite om vad som har hänt dom senaste dagarna:D!

I fredags var jag på arosfortet med Madeleine och Ellen och några andra, det var verkligen superkul så dit ska jag garanterat igen! Efter det käkade vi på donken haha. När vi kom hem gjorde jag mig i ordning för att cykla ner till bålsta (svinjobbigt btw), Och köpa chips och dip, sen lunkade jag vidare till kalmarsand och hem till Becca. Där hade vi mysigt ett tag sen drog vi till Beccas kompis. Var väl där ett tag och chillade. Hemma igen i kalmarsand gluttade vi inte ens på ett O.C avsnitt innan vi somnade hahah. Men mysigt var det iaf.
I lördags vaknade jag upp hos Rebecca dårå, vi käka frulle, kollade på en skitrolig film med hennes syster och mös lite. Sen eftersom att mina föräldrar skulle iväg på någon 40 års fest så ville papi att jag skulle vara hemma, Då följde Rebecca med mig hem hit, ah vi handlade först. Och kvällen bestod av : Tacos, film, godis, promenader, godnattsagor och en sjuuujäkla massa skratt. Superdupermysigt hade jag:)! Sen sov vi gott i gott. Juste, vi sjöng singstar så att jag tappade rösten också haha!
På söndags morgonen vaknade vi upp, eller morgon och morgon, klockan var väl 12. Men iaf. Så åt vi frulle, och becca gjorde sig i ordning sen cyklade vi till bussen vid 1. Jag cyklade hem igen och mötte Helena och Sofia i byn, mysigt mysigt. Snacka lite om allt och inget. Sen drog jag hem och segade.
På eftermiddagen bestämde jag och Elin att vi skulle dra på bio, Så vid 4 tiden drog jag hem till elin, sen tog vi 20 i 5 tåget in. Bion började 7 så vi åt på donken, aaaaaaaaaaasgott. Kom fram en kille som hete nick eller nico eller något med nic iaf. Han hade  universums STÖRSTA LÄPPAR! Jag har aldrig i hela mitt långa/korta liv sett några så stora läppar hahahahahah. Mysig kille, not. Sen drog vi på bio och jag bokstavligen hängde typ på Elin under hela filmen eftersom att jag var så jäkla rädd! Filmen var så ruskigt läskig. Hahhaah, men bra var den så Drag med to hell rekomenderar jag starkt för skräckälskare! GRYM!!



Jaa och idag ska jag träffa Elin igen, vet inte riktigt vad vi ska göra, men något hittar vi väl på. Nu ska jag nog gå upp från sängen och äta något, har legat vaken här i typ en timme... Jag bara sover bort dagarna. Men hey! Jag vill att det ska bli den 30:e nu! Vill till malta... Men det är ju faktiskt bara 18 dagar kvar tills jag åker. YEAH!
Nej nej, skriver kanske lite senare!
Puss&Kram/E

Cartoon time!!!

Ligger i sängen och myser framför family guy som nu tyvärr är slut.. FAN missade simpsons, igen. Bara för att jag tog en trevlig cykeltur här i brunnsta.
Neej jag är verkligen inte på humör.. Pga, personliga saker.
/e

What's right for me?

"Jag leder mig in på en väg, en väg där jag vet att slutet inte bådar någonting gott. Men det bryr jag mig egentligen inte om. Jag har valt att leda mig själv in på den här vägen."



Just nu ligger jag i sängen och har precis läst klart den andra boken i Twilight serien "När jag hör din röst". Kan knappt bärga mig innan jag får tag på den tredje och fjärde, då har jag i alla fall någonting att sysselsätta mig med nu när det inte händer så mycket i mitt såkallade normala alldagliga liv. Min bror är just nu i Enköping och gör sin uppkörning, så jag håller mina små tummar för att han får körkort, inte för att han skulle kugga med tanke på hur bra han kör, men ändå.. Liksom. Och vad ska jag göra då? Jaa, det har jag ingen vetskap om än, ska fixa Mami's naglar. Får väl plocka lite kläder i mitt rum så det blir någon ordning här inne.. Nåväl, har ju typ hela sommaren på mig så. Torsdag idag, fredag i morgon.. Hm..
Nej nu blev det lite stelt i fingrarna mina, så jag tror att jag återkommer när både dom och min hjärna har vaknat till lite.
Puss&Kram/E

"
Vad jag tycker? Livet är för kort för att sträva efter perfektion. Perfekt finns inte, för var och en av alla individer är unkia."

Good morgon förfasiken!

Nu är det ju såhär att min kääre snälla bror skulle övningsköra nu på morgonen.. Klockan sju, så dom gick upp i god tid, men väckte inte mig. Nej det behövdes ju knappt med tanke på att jag vaknade själv av allt buller.. Somnade om gjorde jag, tills jag vaknar av dunkande musik vid 9.. Alltså, han lär ju förstå att jag ligger och sover, och våra väggar är dom värsta när det gäller isolering.. Nåja, ska försöka sova lite till.. Hade lite svårt med att somna igår med tanke på ovädret, det blixtrade som f*n och åska, visserligen är det mysigt, men inte när man är ensam haahah.
Oh juste! Vi hyrde en film igår, som jag trodde var bra.. det visade sig att den sög och var på tyska....... Papsen vart lite sne, men hey shit happens:D!

Nja nu ska jag nog slagga lite, drar nog på ipoden några varv så..
Puss&Kram/E

oh my

Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

godnatt

Suck för mig, sköna sängar och sunkigt väder..

Ännu en bortkastad dag... På vadå? Ligga i sängen till 12? Tv-tittandes, bada, och bara tråka och äta? Herregud jag måste verkligen rycka mig i kragen och skaffa mig ett lite roligare liv. Men det händer snart.. hoppas jag haha!
Iaf nu ska jag väl ta och fixa håret osv, ska till ICA med Papi och jag tänker inte se ut  som en slashase! Så snygga upp mig måste jag göra. När jag kommer hem ska jag baka kladdkaka och bänkar antagligen upp framför Paris Hilton My new BFF, Haha så jäävla kul! ÅH haha. Jag ser egentligen bara på sådanadär smörjor, i söndags var det stylista, igår Momas boy's, Och idag detta.. Nåväll det är underhållande och jag får ju en rolig stund? Kan ju inte vara så bad aight?
Njäänjää, nu ska jag fixa mooi!
PUSS&KRAMFÖRFAN/E

Nämen ååooh =D

Titta vad jag såg när jag klickade in mig på blogg.se -

Ganska ballt va? Men man har ju flyt. Kunde tydligen vunnit en plasma-tv men man var ju surt nog tvungen att vara 18 såå... yeahyeah, jag lever på min gråa feta här hemma!

Nej nu ska jag äta frukost så jag langar väl ett inlägg när jag känner att jag har något kanonkuligt att skriva om!
Puss&Kram/E

:D

GODNATT!



Skriver i morgon mina små vänner!
Puss&Kram/E

"Don't pretend that you love me"

24½ dagar kvar.


Inte så sugen på att skriva.. Så jag langar bilder istället!

Emma.. yeeah me igår.
igår mää
Haha jaa...
Puss&Kram/E

PUSS


Hahaahah pain my friends;D
Pusss&Kram/E (lite impulsinlägg..)

Upps here it comes again!

Känner att min blogg har varit lite torr på sistone? Kan ju bero på att jag har jobbat arslet av mig, varit/är sjuk, och är så in i nordens trött! Så den här helgen är det Guckeborehab hemma hos mig, så jag ska fetta, kolla film och sooovaaa! Sjukt skönt.. Läsa ska jag också göra, läste ut första twilightboken i tisdags, började på den andra men har inte riktigt haft tid för att läsa igenom den. Smart av mig, eftersom det var tänkt att jag skulle ha dom på semestern. Men hey, bah dra till en bokhandel och leta efter dom andra som kommer!


Nej men idag då, Ville åka till stockholm och bara vara.. Sitta vid vattnet och bara ta't lugnt liksom. Men icke sa nicke det var ingen som hade tid på dagen.. Surt.. men men hemma är väl bäst. Kan ju sätta mig vid polen och äta en macka så är det ju ungefär som att vara i stan.. Vid vattnet.. Och ha mysigt.. Yeahyeah, ska sluta klaga.
Juste min granma fyllde år igår, lite skämmigt men, vet faktiskt inte hur gammal hon är, hihih!


Neeeh.. nu ska ja fan ta å hitt'på nå.
HARE CHILL MY PEOPLES!
PeacePuss&PeaceKram/E

Starting with the positive stuff..

Idag var jag med Rebecca i stockholm. Så grymt skönt tjej det där hahah. Lite samma humor som jag, och det är ju allt annat än bad! Mår bättre det gör jag, så jag ska faktiskt släpa mitt vita arsle in till jobbet i morgon. Narrebarre.. Jaa det var väl det positiva för idag.. Eller inte jobbet, Men Rebecca;)

FINISH WITH THE NEGATIVE SHIT MTF....
Jag är så trött på allt och alla, eller inte alla men dom flesta.. Vissa såkallade "vänner" skiter totalt i en, Och det suger ju.. Och jag är så trött på att få skit för något som en annan gör mot DIG... Inte något jag gör... ändå får jag skiten. Det är ju jävligt kul....
Whatever Ska fan sova nu...
Puss&Kram/E

BLUE dabledidabledaa

Nu ska jag övertalla hahha övertalla... nej nej internskämt. Jag ska ÖVERTALA mamma om att jag ska få sola.
Wish me lucksipucksi!
PUSS

Sick...

Mår så fruktansvärt dåligt. Kanske därför min uppdatering sugit så hårt haha.
Men iaf, har varit hemma ifrån jobbet eftersom min hals har svullnat upp riktigt ordentligt, det lägger sig under dagen, men så fort jag somnar så kommer det igen... Inte alls kul..
Men men jag ska sova nu,
NU ÄR DET BARA 28½ dagar kvar!

Puss&Godnatt/E