Tycker ni också att det är så att...

Man verkligen märker på sommaren vilka som är bra vänner och vilka som knappt bryr sig? Jo det har jag märkt. Man märker vilka som faktiskt engagerar sig i att höra av sig och bry sig om varandra. Sen finns det som knappt existerar längre. Lite tråkigt faktiskt...
Men hey.. Vad ska man göra?
Puss&Kram/Emma

F..

INALY

once in a lifetime

Igår var jag i stockholm med Ronja, det var supermysigt. Gick på bio och shoppade lite. Mysigt faktiskt, sen efter shoppingen och allt drog vi oss hem till mig och tog ett kvällsdopp. Sen sov hon här. Drog hem vid lunch kanske, sen har jag varit lite upptagen med familjen, vi har fixat och grejjat så. Jaa, sen drog vi och handla, stooorhandla. Riktigt jobbigt haha.
I morgon ska jag jobba så jag ska upp 04.45, tar 7.09 tåget in till stan. Ohja mysigt mysigt. Sen slutar jag 16.30.. Börjar 8. men men vad är det 8½ timmar. Då har jag tjänat... hmm... 722,50 kronor. Det är kanoners!
Nu måste jag sova!
Puss&Kram/E

Godmorgon!


Godmorgon alla galda och pigga, det är iaf vad jag är just nu!
Känner mig på topp idag, vist vist, har liite ont i halsen, men det är ju alltid något varje dag som inte är bra, men det känns hyffsat bra idag, ungefär 95% är bra! Och det är ju kanon, Dock får jag inte sola så mycket då jag haft migrän i två dagar. Släng av solsting med, plus ett sår på kinden, såå jag ska vila från solen. Det kommer jag ju göra nästan hela nästa vecka med eftersom att jag ska jobba. Jaja jag klarar mig.
Nu bär det iaf av till stan, och Ronja slår följe med mig, superkul. Har inte träffat henne på skiiitlänge så det ska bli riktigt skojigt.
Äsch jag uppdaterar med bilder osv när jag kommer hem!
Puss&Kram/E

Pics, yeah why not?

Jaa... jag sjunger;D Fin fot jag har va?
Där sjunger jag... igen..
Där är jag väl bara lite allmänt.. mig själv..
....


GAMMLA GOINGAR!
Kroatien 08

Ohyeah, that's it.
BAHBAH/E

En ny cykel, en fiin cykel!

                                        

Vist är den fin haha! Jag älskar den, speciellt korgen, den känns så... gammalmodig, asball! Jag är supernöjd, så nu kan jag gott och väl glassa runt i bålsta, på ett snyggt och miljövänligt sätt! Bra va;)?

Iaf, idag eller rättare sagt ikväll ska min bror tydligen ha poolparty med alla sina vänner... ohja kul, datanördssnack och bara spelprat. Men men, han och hans vänner ska få ha roligt dom med. Jag ska nog bara ta det lugnt med mamma och pappa och se på en film eller något, viste inte riktigt om vi skulle bjuda hem någon? Hmm.. vi får se hur det blir med det. I morgon ska jag åka in till stockholm och möta upp Ellen efter hennes jobb, sen ska vi typ kolla runt lite, kan bli nice, skulle behöva köpa lite saker faktiskt. Och på måndag, wohohohooo ska jag jobba. Lite nervös är jag faktiskt, har ingen storkoll på vad jag ska göra.. Men det löser sig. Vet iaf att jag ska ringa, det kan ju inte vara såå svårt hahah.

Nej nu ska jag nog ta mig något att äta, blir en sen lunch då jag inte mådde på topp efter enköping, alltså jag var ju glad och så, men jag mådde inte speciellt bra hahah.
Puss&Kram/E

Hahah..

Jagvet ronja, det är som ett vitt litet röverhöl nu.. Men jag vet inte hur man gör sååå (:! hahhaha

Iaf.. Jag har varit i enköping och gissa vad jag fick!? EN CYKEL. Den är jättefin, mörkröd, med en brun sadel och handtag(?), Sen har den en sådandär brungrå träkorg, hihi skitsöt. I love it!
Jaja, ska skriva senare,vem vill sitta framför datorn nu när det är så fint väder, så på med bikinisarna nu och ut och lek!
Jag ska bada bada baaaada!
Puss&Kram/E

Ugly..

Usch, min blogg är veeerkligen ful. ful ful ful fulfulifulful FUL!
Nja nåja, vad ska jag göra.
Nu ska jag typ.. fixa lite tvätt, slänga lite strumpor, sen ska jag nog. Äta lite.. Kanske? En hemsk sak som hände igår med min vänsterhand var att jag skar mig i både pekfingret och tummen, så det är en smula svårt att skriva med två feta igenplåstrade fingrar, yepp. Det är det.
Senare kommer Ellen hit, vi ska sola och bada, fast jag ska ta det lugnt med solen, bara sola framsidan av kroppen och inte ansiktet. Fick ett litet sår i plytet igår, och min rygg är lite bränd så det är bara att chilla på idag. Men bada kan jag ju aaalltid göra. Ohja!
Jaja, har lite saker som jag måste göra innan jag går ut och lägger mig, nivet gå ut med soppor, fixa tvätten, plicka lite disk som finns här och var, fixa lite i mitt rum, slänga alla mina gamla strumpor och byta ut mot dom hela. Jaa det var väl typ det, kanske inte är så mycket iaf? Nåväl.
Puss&Kram/E

Solsting?

Hallå där, nu blir det en lite halv vimmsig uppdatering! Lagom tidigt, lagom sent. Lovely.
Tror fasiken att jag har legat i solen liiite för mycket, känner mig snurrig och har en lite smågnurig huvudvärk som verkligen tränger sin in i nerverna på mig. Illa illa, Jaja. Nu har jag nyss ätit middag, åt nyttigt också wohoo! Beachbodyn inför malta går framåt, ja.. fast. Avnjöt ju också ett glas cola, eller två.. Suck, varför ska allt gott vara så onyttigt? Eller, så är det ju egentligen inte. Men endå. Till middag blev det laxkotletter med alla olika sorter av sallat och grönsaker, riktigt gott. Sen fyra skivor mozarella med. Mmmm, det är gott det. Så mätt och belåten är jag nu, även om jag är sugen på en bit kladdkaka så vet jag inte om jag verkligen ska unna mig det, kanske, kanske inte. Hmm, jag skulle ju faktiskt kunna göra det om, OM, jag går på promenad med mammsen, hon ska stavgå.. Ja jag kan ju alltid ta skidstavarna, eller vad säger ni? Är inte det lite klyftigt tänkt av mig? Whatever.

Imorgon ska jag troligen med Ellen till jakan, typ bada etc, etc. Ska bli kul.
Nej nu ropar mamisen om en jäävla massa tomflaskor vid poolen. Ahja, hurtbulle som jag är får jag väl springa ner dit och hämta dom, ack och tve... :O
Puss&Kram/E

Did i tell you i want someone..?

Uschabuscha för hicka!

Nu ligger jag i sängen, och vet ni vad!? Jag har fått en riktigt irriterande hicka, det slutar inte! Jag bara hoppar till hela tiden, och inte blir det bättre av att jag börjar bli förkyld och är varm som en gris, det svider i halsen och näsan är täppt/rinner till och från. Usch vad jag klagar, men det är fan inte roligt alltså.. Fy!
Nej det känns fasiken som att jag har feber, jag är verkligen kokhet.. F*N! En klump i halsen har jag, hicka har jag, svettas gör jag, ont överallt har jag, mensvärk har jag. Fan kan inte livet ta och bli en liiiten smula bättre tack? Nej antagligen inte.
Aja ska försöka sova så jag är pigg och kry i morgon.
Puss&Kram/E

sunny side downD:

Vet ni? Jag har absolut inte gjort någonting vettigt idag. Baaara solat, och ätit, och solat. Men fan vad lönt det var att ligga och pressa i solen i typ... ah från 9 till 17 iaf, shit det är ju 8 timmar, jaja har inte legat heela tiden. Men endå, iaf varit ute. Och jag har blivit riktigt brun. Eftersom att all spraytaning färg försvann så blev jag ju ganska, eller rättare sagt, riktigt blek, så nu känns det skönt att blivit brun igen, Blir faktiskt brun ganska snabbt, så om jag pumpar järnet i solen varje solig dag, (och pumpapumpapumpar i malta) så kommer jag säkerligen bli en riktig liten pepparkaka.
Har även min nya bikini 

I loooove it! Vill ha den lila med... hmm. haha

typ såhär brun är jag nu.. jaja:D
That's all!
Jag längtar till malta, malta malta malta!
AAAAH jag ska jobba hela nästa vecka - helgen.. whatever! pengar pengar pengar
puss&Kram/E

Sommaren är för kort...

Idag har jag verkligen bara STEKT. Så otroligt skönt, vädret har ju inte varit något annat än underbart, så nu passar jag verkligen på medans jag kan. Ska jobba heela nästa vecka från 8-17/18 tiden, såå jaa. Men men jag tjänar pengar på det så det blir super inför malta.
Iaf, nästa vecka då från mån-fredag kanske det inte blir så himla mycket uppdatering pga jobbet så.. Men det får vi ju se, ja om jag orkar blogga på kvällen. Hahah, skulle nästan säga att jag tvivlar på det.
Iaf angående jobbet, känns lite mysko då det egentligen bara är för 18+ och jag är 16, men jag fick vara inhoppare, alltså jobbet är på farsgubbens min, så det känns lite.... jaa konstigt. Men men tur att min bror också jobbar där, så man har någon att åka dit med haha. Hoppas det går bra iaf, ska ringa en massa företag och sånt.. Haha prata är ju något jag är bra på!
Nej nu ska jag nog göra något annat, funtar på att lira lite badminton med papsen. Askul om ingen har spelat förut (tvivlar på det), så jaaaaaaaaaaa..:D
PUSS&KRAM/EMMA

FÖRFAN!

Blir så trött nu, seriöst. Vill du bevisa något, men kör hårt då bruden. Sluta bete dig som om jag vore en liten skitunge med iq fiskmås. För det ska du ha jäävligt klart för dig, jag är inte i närheten av korkad. Jag är smart, Så sluta upp med alla försök med att få mig att känna mig korkad. För du och jag vet att jag fanemig inte är det. PUNGT!



Igår var jag ju hos mina kusiner, det var väl mysigt. Typ..
Aah och idag ska jag vara hundvakt, eftersom alla andra jobbar till typ 6 tiden så kan inte hon vara själv hemma, det är ju inte riktigt snällt att låta en hund vara själv i typ 5-6 timmar. Men men.. Så jag ska snart gå ut med henne så får jag väl... ja hitta på något.
Puss&Kram/E

pff..

Jävla wannabeeeee. När tänkte du börja komma med någonting eget va?

Tänkte bara, eftersom att jag inte gjorde det på midsommar, skria GRATTIS Till Elin ( Blogg: Lillasysterelin.blogg.se ), Som fyllde sina 16 år i fredags, så ett stort grattis till den underbara tjejen!
Måste också skriva till dig Elin om du nu läser dethär, i miss you my litle darling, vi måste ses, Poolparty @ my place maybe? :D!

Jaja, nu sitter jag iaf på jobbet i barkaby hos mamsen och är klar med allt jag ska göra så jag har egentligen inget att göra nu.. Trist faktiskt, tiden går ju fortare när man gör något.
Efter jobbet ska vi til grillby och till mina kusiner, Niklas den äldste, som mig, fyller år. Så vi ska på kalas!
Nu ska jag kila!
Puss&Kram/E

Huhuhard workwork

Nu ska mamsisen och jag dra iväg snart och löra lite workilorki på worket. Nice:)!
In 2  weeeeeks ska jag jobba hos papsen och jag svär. Då kommer jag ha ett riktigt j***a cashflow. Det mina vänner är ju bara för nice alltså!
Puss&kram/E

Hey...

OH HAPPY DAAY









Ja jag är i alla fall snygg:)

Och MAMMSEN OCH JAG (!) ska till malteserna i Malta och steka rövarna av oss! FETT GÖTT!
PEACE OUT! pussochkram/EEEEE
yo

Midsommaraftonen blev solig i alla fall!

Jaa, det vart ju hyffsat fint väder igår mot kvällen, tycker ni inte. Vist det var inte supervarmt och man var ju inte sugen på att sitta ute. Men endå, fint var det. Kul var det. Jag var ju somsagt med Ellen, sov hos henne från torsdag till fredag, av en bunt olika anledningar, vi drog in till stan tidigt igår för att mötas av solsken, mysigt väder och stängda butiker, superkul. Eller, topshop hade ju öppet hahaha. Men vi gjorde det hela mysigare genom att köpa jordgubbar och sitta i solen och mysa.
På kvällen var vi här och gjorde lite allt möjligt, sjöng singstar, spelade badminton, pratade sprang runt hahah och hade det riktigt skojj. Somnade gjorde vi väll vid 1 tiden skulle jag tro. Nu har iaf Ellen åkt hem, Mamma och pappa kommer snart hem från golfbanan. Juste jag fick ett halsbandssmycke av pappa igår. Riktigt fint, tar kort på det sen så ni får se för nu ska jag nog ägna mig åt något annat.
Puss&Kram/E

Work.

Jaa, jag ville att det förra inlägget skulle vara lite för sig själv. Så det syns.
Idag gick jag upp vid 8 tiden, gjorde mig i ordning och allvarligt så kändes det som att jag skulle till skolan igen, till futurum. Men huwa vilken tur att jag skulle jobba hos min favorit människa i hela vida världen. Mamma. Har städat för det mesta idag, gått ut med Madicken, min hund, och plockat och varit en hjälpande hand.
En sak som är riktigt rolig som jag tänker på när jag är här är att, ibland så så säger mammsen att jag får ta några blommor och göra en bukett så som jag själv vill ha den, och jag kan stå och trixa och fixa i en halvtimme innan jag ens tycker att den är "fin". Sen ser jag min underbara mamma, ta massa olika blommor, blandar hit och dit, och fixar en grymt vacker bukett på typ fem minuter. Hon bara gör det. Min mamma är en duktig florist. Och jag är stolt över henne.



Imorgon är det midsommar, ett år sen.. pff, Äsch jag ska ha rolig, riktigt roligt har jag bestämt. Men vad jag ska göra har jag inte bestämt än. Ska vara med Ellen iaf. Så.. det kanske blir en tripp till stockholm, stanna hemma och vila? Jaa vad vet vi, vad vet jag? Hoppas på en bra dag iaf.

Klockan är 17:00 och vi stänger 18:00. En timme kvar, skönt. Härligt att få komma hem och sova, Vet precis vad jag ska ha på mig i morgon. Min nya darling. En blå/svart/vit mönstrad enaxel klänning. Underbar. Älskar den. Så den ska jag ha i morgon. Ska smörja in mig ikväll med Dove summer glow body lotion så man är lite brun och fin i morgon. All spraybrun sak har lostnat nu, Så det blir finfint.

Nu ska jag fortsätta här.
Puss&Kram/E

Stolt,

Jaa. Jag är i alla fall stolt över mig själv. Jag skrapade ihop totalt 210 poäng i mina betyg. Från 165. Så jag är stolt över mig själv. Riktigt stolt.

P.K- Emma

This is the night!

Hushabaloooo! Idag har jag städat HELA vårat hus... Damsugit alla rum, torkat överallt, dammat, sprejjat med rengöringsmedel, torkat mer. Plockat hit och dit. Har nog hållit igång i 4 timmar. Men men, fick 500 kr för det så det är ju lugnt. Känns lite slitet bara eftersom att jag ska jobba i 6 timmar i morgon med mammsen. Kanske inte är så mycket. Men endå när man ska hålla igång det mesta av tiden.
Ska väll ta och sova snart, vad ska jag göra uppe liksom? Mår illa, pappsen och bror kollar på matrix. Mamsen gör något.. Och jag är ensam,.. Hahah, äsh det är coollugnt. Skönt att sova faktiskt, det behöver jag.
Kanske hinner uppdatera lite i morgon innan jag åker, drar väll runt 9-10:00, såå. Ja!
Puss&Kram/E

Väckt av solens sken. Harmoniskt mina vänner!

Åh vilken gårdag/natt/morgon/dag det har varit. Bäst att jag tar allt från början va, haha.
Igår vid, jaa... 3 tiden kanske, ah iaf, så kom Ellen hit. Vad gjorde vi då, jo vi spelade The Sims 3 hahaha.. Geekigt jagvet, men jag har varit ett Sims fan sen det absolut första kom ut så, har man en gång spelat kan man aldrig sluta haha.
Vi bestämde oss för att sova på mitt hus glasveranda, ett helt underbart ställe att vara på, inga mörka väggar bara fönster. Skiitmysigt, vist lite läskigt kanske, Men inte när man är med någon annan. Där nere hade vi kurrat ihop madrasser, täcken, kuddar, dricka film you name it, superhärligt. Mot kvällen/natten kollade vi på filmen Taken. Den var verkligen skit bra! Men gud, man börjar verkligen bli lite rädd, jag och Ellen ska ju ut och resa nästa år på sommarn. Så jaa då blev jag lite skrajsen, men i filmen var dom i Paris, vi ska ju till GREECE, förhoppningsvis! Ragga på snygga greker. Haha, skulle inte skada med en snygg grekiskrekis breve mig just nu.. hahaha!
Vi somnade iaf, efter lite småprat efter filmen, men jag sov inte riktigt helt bra. Blev väckt ett x antal gånger av sms från olika håll och kanter. Dumma jag som aldrig kan komma ihåg att stänga av vibrationen på mobilen. Så fortsätter jag den vara på. Jaja,.. Och på morgonen käkade vi frulle, solade lite och kollade på filmen Marley och jag, fifan vad jag grina i slutet. Ush jag haaatar att se hundar dö. Det är det absolut hemskaste som finns.. Men bra var den, rolig, sorlig och riktigt bra!
Ellen drog hem vid halv 5 kanske, kommer inte riktigt ihåg, Efter att hon åkt, ungefär 30 minuter, får jag feta migränanfallet, mår så ruskigt dåligt. Nivet när man har så otroligt ont i huvudet att man inte kan göra något åt det, man vill bara skrika, gråta. Men det gör allting värre. Så jag öppnade mitt fönster, la mig i sängen och tog djupa andetag i typ en kvart tills jag somnade. Vaknade för ca två timmar sen och åt middag. Mår lite bättre. Dock lite huvudvärk kvar, men det blir nog bra.  Ligger faktiskt och funderar på vad jag ska göra i veckan, I morgon är jag ledig, så jag får väl hitta på något, på torsdag ska jag jobba, fredag midsommar med Ellen, Lördag, antagligen sover ellen och jag, och söndag jobbjobbjobb. Måste jobba en massa så jag kan betala av frisörpengarna till mamsen... jobbigt, när kjag vill ha pengar, hade jag fått allt jag jobbat ihop hade jag nog haft ganska mycket.. Men men, sommaren är ju inte över än"
Nu ska jag nog krypa i kojs och sova gott. Känns faktiskt skönt att inte sova på en dc tjock madrass i natt utan i min säng, slipper jag ha ont i ryggen när jag vaknar hehe. Jaja, Här är lite bilder bara!

Verandan, icke en bra bild jagvet. Men det var kväll ochden togs med camen;)

LOVELY!
Puss&Kram/E

Min bästa vän♥

ELLEN♥EMMA







Min älskade bästa vän.
Puss&Kram/E
P.s snart kommer hon! Jag lovar att vi tar kort, hennes näsa är hel igen:D!

Åh ljuva morgon, någon som vet om det är sol ute?

Har faktiskt ingen aning själv, ligger ju bara i sängen med gardinerna fördragna så jaa.. lite svårt att se ut är det faktiskt. Men jag hoppas och ber för fint väder idag, för just nu är jag bara så sugen på att bjuda hem några vänner, grilla lite bada lite och ha lite allmänt mysigt. Nivet, sitta och snacka på våran poolterass i solnedgången, eller jaa.. det är ju ljust hela tiden, men still. Sjukt himla mysigt. Anyway, hör iaf att det blåser ute.. och det kan ju inte båda gott med tanke på gårdagens väder. "gulp"..

Nej men om det regnar/blåser eller bara är ett allmänt skitväder vad gör man då? Jo man.. kan baka. HAHAHA, jag och baka. Samma visa, nej men helt ärligt. Har ju kollat på alla filmer vi har, det går aldrig några bra på tv.. hmm.. Får ta och klura på den där frågan medans jag äter en härlig frukost. Vet preciiiis vad jag ska äta! Varm choklad att dricka och rostisar med ost och skinka! Musmimamsi!

Puss&Kram/E

Brunisfjunis,  blondinsåfin, osminkadsötochjagäger!

Say what?



For everything I am worth. All I want, oh .. I want so much in this life. But everything is lost only in the grief who built it's nest in my heart. In my soul. It hurts to know that i'm sometimes invisible. It makes me think back to times when absolutely no one saw me. Since no one even knew I existed.
But now I'm here. And I am here just to live life as I want to live it. I am so tired of all those who think they can treat me anyway they want to. I am sick of love, tired of deceit and all fucking lies.
All the pathetic people who think they are something. Just simply because everyone is afraid of them.
But one thing is certain.
And it's called karma ..

Det är nu jag säger godnatt:D!
Puss&Kram/E

Hard work work

Nu jävlar i min lilla låda, är jag äntligen hemma. Har jobbat sedan halv 10 i morse hos min mami. Har plockat massa blommor och snittat runt 200 stycken, mycket mycket pill. Men men, vi drog en BurgerKing efter, mmm hahaha. Så nu ligger jag här och vet inte vad jag ska göra, funderar på att byta om till mjukis kläder, lägga mig framför tv'n och se en bra film, vilken det nu blir. Blir iaf lite ledsen nu när det är söndag och det inte är gossipgirl mer, det brukar ju vara helt underbart, något jag ser fram emot hela veckan, så är säsongen slut! Ushabusha..
Nej nej, nu ska jag fortsätta med mitt!
Puss&Kram/E

Chips and dricka! Ohyeahmama

Ligger och fettar mig lite.. Har nyss varit ute på en halvtimmes promenad så jag tyckte att jag förtjänade lite gottigottgott. Är helt dyngsur i håret, lera på benen då jag endast hade shorts, myggbett och jaa.. Allt såntdär mysigt nivet. Hahah, i alla fall. Ska snart sova, ska jobba i morgon.. puhh hur jag nu ska orka det liksom hahah. Jaja, jag måste iaf, så kan ju försöka jobba på lika bra som förra söndagen.
Puss&Godnatt/E

boy♥

Loved your smile from the first time♥



H

allå där! Just nu ligger jag och storsteker i min säng och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det movienight med mammsen och pappsen, vi ska se The day earth stod still, tror den ska vara ganska bra faktiskt. Någon som sett den?
Iaf, mer om igår, när vi satt i bilen påväg till balen, och hoppade in i caben, musiken var på och vi var så snygga, shit. Mina knän skaka som på ett skelett. Var så himla nervös om vem jag skulle gå med osv osv, Men jag fick en hygglig och söt kille så det vart alldeles bra. Alla var så himla fina, okej vissa såg lite hejjiga ut, men det var allas bal, och alla förtjänar att ha kul.
Nej nu ska jag nog kila!
Puss&Kram/E

Underbar kväll med underbara vänner!

HÄR KOMMER DOM EFTERLÄNGTADE BILDERNA!

Avslutningen, jag i rosa klänningen. Fick en utmärkelse för årets uppryck, Alltså den som har förbättrat sig mest från förra året!

I väntan hos frisören:).

Fisan hos frillan:)

Lindisen:)

Jag halvklar

Vi schteker in sjungandes i småregnet!
(vänster:JagMaddeMandisJulia)

Lovely, Underbara tjejer!

<3
Hade verkligen en helt underbar kväll med alla underbara människor. Tyvärr så har jag inte så mycket bilder då mina vänner tog dom mesta korten. Men men kan ju lura till mig några och lägga upp fler sen;)
Puss&Kram/E

BAL!

IDAG ÄR DET AVSLUNING, IDAG ÄR DET BAL! Och GUD! Du SKA ge oss det finaste vädret! Klockan är än bara 20 över sju.. Men ikväll!
PUSS&KRAM/E
Kommer langa fett med bilder sen:)

oooh

Grattis Mathilda, Ellens syster, på din 18 års dag! Hoppas den har varit underbar!

Nu är naglarna fixade, snart ska jag käka. Och i morgon smäller det! WIHOOOO
PUSS&KRAM/EEEEE

All for one

Goodnight my lovers goodnight my friends, haha kör lite James Blunt stuk.. wohoo. Känner mig en smula speedad faktiskt. Dock vet jag inte varför. I morgon bär det av till la HUFVUDSTAD! Blond och brun på samma dag, är det möjligt?
Ja ohja, om man heter Emma Pettersson och vill spendera pengar så är det alldeles möjligt. pff. Vilken bimbo jag är, skippar skolan för att göra mig fin, men men, finns ingen mening med att vara i skolan i morgon så whatever..
PUSS&KRAM/E

Ja, hej ja!
Jag heter Emma Pettersson,
ja, jag är väl en smula... konstig.
Men det är inga konstigheter med det;D
Jag tycker att jag är grym iaf...
PUSSILUSSI!

Ska jag börja använda "F" ordet,

Eller ska du sluta leka så otroligt mycket?



I morse när jag vaknade mådde jag fortfarande illa, men jag kunde inte svika tjejerna på fotbollsmatchen så jag drog mig iväg till skolan i ruskvädret. Klockan 9 var det match mot lärarna (tjejer), det gick bra då vi, ELIN!, gjorde första målet, Duktig tjej detdära. Sen körde lärarna på och vann då matchen. Men jag tyckte ändå att vi tjejer kämpade på in i det sista! Fick några hårda och tunna tacklingar men äsch, jag överlever. Men dock gjorde inte mitt knä det. Men jag är glad för det. Efter matchen drog jag hem, mådde inte speciellt bra, så jag åkte hem och gjorde mig lite i ordning inför niornas middag och vilade lite. Middagen var kul, satt ju med min klass, omringad av killarna haha och vi hade det verkligen superkul.
Jaja nog om idag, mer om i morgon som jag så otroligt mycket längtar och ser fram emot. Kl 9 ska jag vara hos en frisör i barkaby och färga hårt ljusljust! Sen drar jag mig vidare in mot stan, och åker till Roombrun och solduschar halv 2. Har absolut ingen aning om vilken tunnelbana jag ska ta, men jag letar reda på rätt så jag kommer hem hahah. Och dit!
Nu ska jag kolla klart på ett av mina favorit program, låter som en pensionär men men, halv 8 hos mig. Konstigt nog älskar jag matlagningsprogram, Allt är så snyggt!
Puss&Kram/E

9:ornas tjejlag.

Övre raden från vänster: Majsen, Melissa, Blessing, Alexandra, Elin och Eleonora
Nedre raden från vänster: Hillevi, Amanda, Elin och Jag (emma)

BFF

Ligger och kollar på Paris Hiltons nya program. Ganska kul hahaha. Någon snubbe, som jag trodde var en tjej, skrubbade en annans tandborste i röven.. Hahah skön kille där. 
Nej nu börjar det!
Puss&Kram/E

Jag vet att du vill..

Men jag vet också att du inte kan.

HERREJÄVLAR MÄNNISKOR! Nu är det bara 3 dagar kvar, 3 DAGAR! Herregud, åååh det bara pirrar i magen inför avslutningen och balen! Jisses.
Iaf, Jag stannade iaf kvar på grönan igår med killarna i klassen, och det var det verkligen värt. Jag hade så otroligt kul med er grabbar, ni är riktigt sköna. Och eftersom att jag lovat Diako i min klass att åka allt som han åkte, så åkte jag typ allt som jag hatar..  Frittfall, Extreme(som nu är min favorit!), Och så åkte jag insane.. Innan första åket när jag stod där i kön, alltså, jag blev yr för att jag var så nervös och skrajj. Att se alla flyga in med typ 5 sek mellanrum och skrika och ropa "MAMMAAAAAAA", ja klart att man själv blev en aningen skärrad. Allt blev ännu värre när jag satte mig i, ja vad ska man säga, Stolen? Iaf, och den åkte upp, Tror jag aldrig varit så rädd förut. Höll på att tuppa av. Sen släpte den... jag snurra, hängde uppochner över vattnet, snurra bakåt framåt flög hit och dit. Sen en minut senare var den över. Då åkte vi den sisådär 3 gånger till tror jag hahaha. Den var iaf grym.
Dum som jag är när jag var hungrig åt jag 2 st pizzaslice, och efter drog vi och åkte extreme.. Trodde att jag skulle kräkas. Usch.. Men kul var det iaf. Och jag spelade inte en enda gång! Var lite realistisk med tanke på att jag aldrig vinner så det skulle bara vara slöseri med pengar hahah.
Vid, jaa, lite innan 10 började vi gå mot T-Centralen, lång bit med skavsår och kyliga vindar, men ganska skönt. Och så kom vi hem vid 20 i 12 kanske. Drog och sov direkt när jag kom hem, man blir trött efter ca 8 timmar på gröna lund, 1,5 timmes vandring i gamla stan, typ två sega timmar på skansen och en halvtimmes prommis från grönan till tåget. Kul kul iaf.
I morse då när jag vaknade var det inte alls lika bra, mådde så fruktansvärt illa, hade en otroligt stark huvudvärk och var så pissigt risig så jag vet inte vad. Spydde gjorde jag med så jag stannade hemma idag. Har absolut inget kvar i skolan, men endå.. Surt att behöva må såhär..
Nu ska jag nog vila lite till med tanke på att jag fortfarande har ruskigt ont i huvudet och fortfarande mår illa så. Men jag kommer iaf skriva senare och lägga upp lite bilder från gårdagen!
Puss&Kram/E
P.s/ ELLEN JAG TÄNKER PÅ DIG OCH ÄLSKAR DIG OCH TYCKER HEMSKT SYND OM DIG HJÄRTAT!

En inbillad känsla finns inte

Hahah, att jag kunde vara så dum att tro att du kände så.. Det är ju bara patetiskt nu när man ser att du är en riktig idiot. Sättet du beter dig på är ju helt... ah jag ska inte ens säga hur jag tycker. Så fort man tror att någon, du, har förändrats, blir man besviken. För jag ser att den du var för några veckor sen. Den där dagen, kvällen. Den personen är helt borta.


Idag ska jag shoppa shoppa shoppa! Satan i gatan vad det ska bli nice. Vad jag ska köpa vet jag inte, men något ska det bli iaf. Så jag skriver när jag är hemma, eller senare ikväll så får ni se vad jag har tagit med mig hem till min tomma garderob!
Puss&Kram/En glad men samtidigt irriterad Emma.

Try to be the one you are...

Att se dig förändras till något hemsk, egoistiskt och så elakt är verkligen svårt. Med tanke på vilken fin människa du är. Att du håller på som du gör, är spydig och slänger riktigt elaka kommentarer faller verkligen inte mig i smaken, och det vet du. Du förändras, och det gör alla. Men inte fan är det till något bättre...



Har nyss gluttat på twilight och nu känner jag, efter dagar av bloggtorka, en stor lust att bara skriva av mig lite, allt mellan himmel och jord you know. Jag börjar bli lite arg på mig själv faktiskt. Just nu ser jag bara dom negativa sakerna, dom negativa tankarna jag tror alla omkring mig tänker om just mig, Om allt. Och det är inte alls bra, verkligen inte. Så jag måste börja tänka positivt. Även om min dag kan kännas helt rutten, som typ hela den här veckan har gjort, finns det även små positiva saker som ändå gör mitt liv till vad det är. Men endå, jag kan bara tillägga att det ska bli så skönt att sluta på min skola och träffa nya människor. Är det inte underligt hur fort människor kan förändras? Och nu säger jag inte att alla andra är operfekta och att jag är fröken perfa, nejnej, jag förändras med. Både till det bättre och till det sämre. Jag har lärt mig att man kommer längre med att vara ärlig, främst mot sig själv. Man kan inte vara blind och bara se det alla andra gör, man måste öppna ögonen och se det man själv faktiskt gör mot andra. Om man inte bryr sig om vad man själv gör, som ärligt talat kan såra andra, vad för slags person är man då? Är man en bra människa? Dålig, egoistisk, eller bara en allmän idiot? Ah du, jag vet inte. Jag försöker i alla fall mitt bästa för att mina nära och kära ska tycka att jag är en bra person. Jag vet att jag kan betee mig som en idiot ibland, men det är inte bara jag. Jag vet att jag inte alltid talar sanning, men också, det är inte bara jag. Det är inte bara jag som beter mig som ett riktigt kukhuvud ibland. Alla gör det, oavsett hur perfekt, snäll, trevlig osv osv man är. Alla är inte perfekta. Shit, börjar känna mig lite djup här. Men en sådan människa är jag.
Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord vore det vara:
- Optimistisk
- Känslig
- blyg
Det är nog dom starkaste sidorna av mig som framgår, enligt mig. Jag är nog den blygaste människan jag vet, inte kanske när man träffar nya människor. Men på andra saker, känslig med, ush, ibland är det hemskt att vara känslig. Känslig som en liten bebis. Men man får helt enkelt lära sig att leva med det.

Jag tror nog inte att någon kan förstå eller veta, (byter samtalsämne jag veet.. en bra egenskap haha), Hur skönt det ska bli med ledighet för mig. Jag känner mig som en levande död, en riktig zombie. Jag är inget annat än trött, och hur kul är det? Inte särskilt.. Mysigt med sena, varma sommarkvällar, nu när jag tänker på det, usch, haha säger usch för att det ska bli så skönt. USCH!
Jag har en stor lust att flytta någonstans, USA, England? Vem vet, kanske tar andra året någon annan stans, varför inte? Jag kan inte påpeka att mitt liv inte är bra, för det är det, verkligen. Jag har den absolut bästa familjen jag kan få. Men den andra delen av mitt liv, utanför familjen. Jag är så less på det, så trött på allting, eller jaa.. inte allt kanske. Men defenetivt det mesta. Haha nu blir jag negativ igen. Men jag vill inte säga att det livet är perfekt när det inte är det. Men jag vill börja om, någon annan stans. Bland nya, äkta människor, nya vänner, nya ställen. Ett nytt liv.. Men ja, jag är inte mycket av en sådan person som gör sådant, det är bara en dröm som blir kvar där drömmarna helt enkelt stannar för alltid. Tyvärr... Äsch, ... whatever..
Jag mår iaf super illa nu, så jag tänkte sova. Ska nog sova ut i morgon, riktigt, riktigt länge.
Så nu säger jag godnatt för mig,
Puss&Kram/E

Stressen sätter sina spår..

Ush, jag har stressat allt för mycket. Det har jag märkt nu. Har fått utslag i ansiktet i form av röda prickar och knotter. Är helt trött i huvudet och har alltid huvudvärk. Orkar knappt ingenting och mitt humör dalar från bra till sämst snabbt som attan till och från hela tiden. Riktigt irriterande. Men snart är det slut med det. Men endå, utslagen är fan inge vidare alltså, vill ju inte se ut som en prickig korv på balen! Så, för att koppla av lite ikväll har jag bett mammsen att hyra twilight, har sett den tre gånger men den är så bra så det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, sen ska jag bara ta det lugnt.
Ska försöka hitta någon som vill följa med mig in till sthlm i morgon, behöver shoppa lite, kan någon? Jaja, annars får jag väl be mamma. Hahah, jaja. Nej ikväll blire tacos, gött. Haha juste, så nördigt. Nu i skolan har  vi absolut ingenting kvar, så på sista lektionen fick alla göra vad dom ville, så alla, nästan, tog en dator och börja spela det där spelet copter nivet, så alla skrek och banka i borden när dom förlorade hahahah. Jaa en sådan söt klass jag har.
Jaja, fan ska jag göra nu då. Antagligen vila lite.
Pussssususu&KRAM/E

Take me away, so far away. When you're gone, just take me away.

SLUTA!

Försök att försöka, försök att se, försök i alla fall att säga sanningen om du nu inte vill ha mig som din vän...



Ligger och har tråkigt, min kropp känns så otroligt svag. Känner mig så himla klen. Men måste dra mig iväg i morgon, För att liksom. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känns som ett ganska meningslöst inlägg. Kanske beror på att jag absolut inte gjort någonting idag, verkligen ingenting. Bara sovit, ätit sovit och haft allmänt tråkigt.
Äsh, kanske är på bättre humör i morgon.
Puss&Kram/E

I just can't stand it

Ligger hemma och mår skit, Något var riktigt fel med mig igår, jag gick och skulle vila vid halv fem, så somnade jag, sen kom min bror tydligen in i mitt rum, han pratade med mig men jag fattade verkligen ingenting, sen kom mamma in vid 10 och sa hej, sen sov jag, och vaknade vid 8 i morse, kan ni förstå, jag sov från halv fem igår eftermiddag till 8 på morgonen idag. Helsjukt, hur många timmar är det, 15,5 timmar.. Shit. Aja, jag känner att något är fel inuti mig iaf. Såhär trött som jag varit dom här veckorna har jag aldrig varit förut, sover ingenting på nätterna, varför vet jag inte. Jaja jag kanske tog igen allt i den här långa sömnen. Men endå, jag är fortfarande helt slut. Så idag är jag hemma, men ska försöka gå till skolan i morgon. Måste verkligen kämpa på nu sista veckan här. Slutar nästa vecka, och det är det som gör så jag fortsätter. Snart, snart är det ledigt, då ska jag tare lugnt.
Fick också hem det väntade Sims 3 idag hahaha, fifan fattar ingenting, men det är lugnt, ascoolt  iaf! Ska göra mig lunch, lägga mig och glutta på en film. Sen ska jag tamejtusan ta ett bad. Vädret suger ju så ute vill jag inte vara, fastän jag skulle behöva lite frisk luft. Yeahyeah.
Ahja, nu ska jag gå.
Puss&Kram/E skriver senare.

Desperate Houswifes + naturgodis = En lyckad kväll.

Nu har jag bänkat upp mig framför tv'n och desperate houswifes. Har nyss kollat på Paris Hilton: My new BFF! Hahaha  så otroligt fjolligt. Men endå så kul, att se att hon dissar brudar för att dom inte vill klippa sig, jag menar, man går väl inte på utseende när det gäller en vän som ska stå en riktigt nära, hahah. Men men, idag har jag också lekt lite frisör och klippt Bella och färgat hennes hår, det vart ursnyggt, lite mörkt kanske, men solen bleker det så det kommer bli finfint till balen. Nej nu hänger jag inte med alls i D.H, men jag skriver sen,
P.S Min balklänning har kommit, den sitter perfekt, är vacker som satan och är helt underbar! Känner på mig att jag kommer vara toppen snygg på balen!
Puss&Kram/E

För varje dag som går..

Kommer du bara närmre och närmre mitt hjärta, att se dig le kan göra hela min dag!



Trött trött trött, jaa jag är då alltid trött. Idag pratade jag med min NO lärare vilket slutade med att jag gick ut från lektionen och började gråta för att jag vart så jävla förbannad. I julas hade vi ett teknik arbete, jag fick MVG på min modell, VG+ på min ritning, och fick totalt VG+ i hela arbetet. Nu har vi haft ett till arbete där jag fick VG i det praktiska och G på det teoretiska. Ja vad tror ni jag fick i slutbetyg?... G...  Men jag har iaf fått reda på att jag har VG i svenska och SO. Det är ju alltid bra.
Så mina betyg nu som det ser ut som, vad jag vet och tror...

Engelska - VG, inte säker, men kanske ett MVG i slutbetyg.
Svenska - VG
Matte - G
SO - VG
NO (alla 4 ämnen) - G
Musik - VG
HemKunskap - G än så länge, riktigt dålig lärare där. Från mvg till g.. pga en läxa hmm.
Idrott - MVG
Bild - MVG
Språk(franska) - kommer bli ett G i morgon efter ett muntligt test med min lärare.

yeye, imorgon ska jag steka och lira fotboll på rasten, och nu ska jag smörja in mig!
Puss&Kram/E

Skolaaa

Skola skola skola, när jag kommer hem ska jag ringa roombrun och boka soldusch-tid på onsdag! Wiehoo! Jag SKA vara brun på balen, och när jag kommer hem ska jag steka, på lunchrasten ska jag steka, jag ska STEKA somfn.
Puss&Kram/E