Lady lovebug

Nu sitter jag bänkad framför tvn och simpsons, så otroligt störtsköna typer. Iaf när jag kom hem satte jag direkt igång med att plugga en massa kemi, har prov på torsdag så det är ju bara att sätta igång eftersom att kemi inte är mitt direkt bästa ämne.
Skolan var såååå himla seg, och vi skulle ju egentligen åkt på klassresa till göteborg, som vi nu kanske inte alls ska.. Dom ska kolla på någon jävla kryssning istället och då säger jag direkt att jag inte tänker åka på någon pissig kryssning, jag tycker det är skit tråkigt, hade mycket heldre åkt till gtb.. Så lite sur blev jag faktiskt. Sen när alla blir sura över att jag inte vill åka på kryssning, vafan åk utan mig då! Shit.
I morgon är det onsdag vilket betyder att det snart är torsdag och då ska jag vara med lilla Linda! Supermysigt, hon ska komma hem till mig haha, ska bli kul, sen på fredag vet jag inte vad som händer, men åker iaf somsagt till fjällen Med Ellen på lördag. Ska bli kul, hoppas bara att det inte blir slask där uppe som det blev förut när jag åkte på påsken. Men det tror jag nog inte. Juste idag haha vi skulle ha hk prov, men hon va sjuk så vi hade 2 timmars håltimme, blev lite uttråkat i slutet hahah. men ändå skönt!
Nej nu ska jag nog kolla klart, är helt slut.
Skriver kanske en snutt lite senare!
Puss&Kram/E

And that's when i...

SAY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTENNAJT!
Godnatt SockerSötaSnyggaSexigaSlemmigaSvenskar!
Puss&Godnattkramar/E

Åh vad lycklig jag är!

Idag vart det skolan som gälde, och jaa.. vad ska man göra, måndagar är som måndagar är! Men iaf, vissa blev en smula chockerade över det spruckna blodkärlet i mitt öga, tom en killa hoppade till och skrek.. Och jaa.. hahah det var ju lite komiskt, men jag har nor förklarat för 20 pers att det inte alls är någon fara.
Tillbaka i klassen var man ju med... trist ibland faktiskt, värkar som att alla har humörssväningar hit och dit, men jag hade ju mitt lilla roliga med Diako den sköna grabbN. Sen hade jag ju franska och då hade jag och Linda störtkul.. Hehehe, jag lät som en riktig rackarbajsargubbe där ett tag! Sen träffade man ju alla andra också, saknat allihoppa, eftersom jag var borta hela förra veckan.
Men det jag vill komma till som jag är så himla stolt över är att jag fick VG på hela svenska nationella! Så jag vart supernöjd, var en av 4 i klassen som fick det, ingen fick MVG, och enda tjejen! Så jag låg på topp hela eftermiddagen. Hadde missat några små grejjer, men hon säger att jag verkligen kan höjja mig mer, så jag ska verkligen kämpa för det. Pappa smsade och sa att han skulle hämta mig, så berättade jag om resultatet och han blev så glad att han bjöd mig och min bror på fika i centrum, fick bli en mockaruta och en cola. Mumsigt! Iaf så var han jättestolt över mig och jag verkligen älskar känslan man får när man vet att ens förälder verkligen är stolt över en, man känner sig så himla bra då!

Nu iaf är klockan 10 i 6 eller något och dansen börjar sju, skulle egentligen tagit mig en tuppis men kommer ihåg förra gången jag gjorde det och det var inte så lyckat.. Hahah, så jag försöker istället hålla mig pigg och glad.
Har på mig mina EMMA mjukisar så får se vad majkisen tycker om dom hehhey! Jag tycker dom är fina och fräsiga men samtidigt äckligt sköna!

Nu ska jag nog kila ner och ta mig något att äta innan dansen så att jag inte dör! Skriver när jag kommer hem!
Puss&Kram/E

Öppsi!

Bajspackarlänk! Såg nyss att länken till Ellens blogg inte alls fungerade som den skulle meneee... jaja den finns på sifan och här är den igen!
Baraellen.blogspot.com:)
P&K/E

Ha-Leh-Luh-Jah!

Ohyeah aha ohyeaaaah, min mobilifån är tillbaka från service:), och den funkar! Hhahah så SKÖNT!

Iaf, nu har pappa kommit hem! Ohyeah på det med, ännu mera ohyeah på att jag och Ellen drar till léFjêull på lördag! OHYEAH fan va bra livet är just nu, lite snorrti och hostig men vafan livet är mer än lite snor och sjuka! Mycket mer! Jag går snart ut nian och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra med mitt liv. Men jag har inte panik, jag har ju hela livet på mig att ta reda på det! Ha ha ha!
Puss&Kram/E
P.S Läs Pellen Ellens blogg här! Hon är ju så söt och bra min lilla Ellen!

Is it imposible?

Sitter här och tänker, men vad tänker jag på egentligen? Vem, vad när och hur? Svårt ska det vara och svårt är det, svårt att lista ut varför just jag måste vänta, varför alla andra har det så lätt för allt. Okej alla har det faktiskt inte lätt för allt. Men ur min synvinkel känns det ibland så. Som att alla andra är så snygga och smala, och jag känner mig som en ful kossa som ser ut som skit..... okej jag kanske överdriver, nej men allvarligt.... Jag vill ha det perfekta livet. Måste bara komma på hur det är först....



Nu har jag nyss kollat klart på "jag vet vad du gjorde förra sommaren!" hahahah,, lite läskig faktiskt! Dricker lite caribez med, mm schweppes! Ska kanske sova, men vet inte om jag är tillräckligt trött för det, eller om jag ens orkar sova, egentligen, hur kan man inte orka sova? Allvarligt det känns faktiskt lite konstigt att säga så... hmm. Hahah jag orkar inte ens bry mig. Känner mig djup, pratar med mig själv. Nej nu låter jag som värsta psykfallet va? Det mina kära vänner, är jag inte, jag är bara en ensam tjej THAT NEEEEEDS SOM LOOOVE! Vill gosa med någon. Äh jag har min hund.

Nej nu ska jag nog ta och gå å lägga mig och sova en stund!
Puss&Kram/E

tillägg

Fick lite ångest då jag nu såg vad jag skrivit, att vara neger i ansiktet, ni får ursäkta och inte ta det som något rassitiskt. Men det jag menar är att hon väljer smink som inte är för henne... Hon ser ut som en morot mer. Ursäkta iaf, blev lite arg på mig själv att jag ens skriver sådär! USH PÅ MIG!
 E M M A!

ha...hahah....HAHAHAHAHAH!

HAHAHA nu fick jag mig ett gott skratt. Nämligen för att jag kollade in kissies blog, nivet självklart vem denna blondin är. Iaf så kollar jag på hennes videoblogg, om hennes läppar.. Iaf så säger hon bla " dom har pluffat upp den här morgonen så dom är lite större än vad dom ska vara" Näää! Det menar du inte, Klart somfan att dom är större än vad dom ska vara när du går och sprutar in massa skit i dom! Jävla mähä! Så säger hon också att hon ser ut som en riktig kuksugarläppsmamma. Ja det var ju.... något nytt. Allvarlig, hon ser mer ut som en anka? woehw mah got!
vill man se ut som henne? Neger i ansiktet? Sönderblonderad? Duckface ala fake lips?
Ah inte jag iaf, men hey, är hon glad för sitt och hon tycker att hon är snygg får hon tycka det..

PFPPFPFP! Heeheh, jag är lite off the road känner jag!
Puss&Kram/E

Hej hopp din rosa gummisnopp!

Jisses vad tråkigt jag har, papi har dragit på bondfilm på tvn så det sög ju, orkar inte träffa någon heller och det sög ju, inget finns det att göra här i brunnsta. Och det suger ju.. Herregud vad ska jag göra? Jag har inga filmer att kolla på, (såg bond på bio för inte såå längesen), inget bra går på 1 2 4 eller 6an. Mäen! En kul grejj är att jag och Ellen ska åka skidor igen, på påsklovet! I typ... klövsjö eller vad det nu hette, låg tydligen vid vemdalen så heyah gimme snö.. Som redan finns i slaskupplaga här hemma i bålsta! Ellen och jag och skidor, hehehehe det kommer ge många mer goda skratt, eftersom det blev ett dussin på sportlovet! Och nu ska vi ju åka med hennes familj och inte min.
Veckan efter påsklovet drar mina föräldrar utomlands dom ******! Så det suger ju, jag vill sola och bada och mysa och äta massa skräp men endå ha det bra! UNNA MIG LYX! Nu ska jag iaf unna mig ett glas cola och en digestivemarabouchokladkaka!  Hellyeah!
Puss&En fett godnattslaskigkyss som alla säger!/E

Skor till balen?

Alltså jag har börjat fundera så innerligt mycket på vad jag ska ha för skor till balen, jag vill ha några snygga, inte för höga, inte för låga, några som inte är ultra pampiga men endå har det lilla det. Min klännings ide vet jag. Vill man veta, får man vänta tills balen! För ingen... Ingen får sno min ide igen. Absolut inte! Är verkligen trött på människor som verkligen bara måste ta andras ideer för att dom är så enformiga och fantasilösa att dom inte ens vet vad dom vill ha själva och ska ändra sig så fort någon annan gör det. Osäkerhet i stora lasser. Jaa, men hala inte mycket att göra åt saken, det finns alltid sådana människor. Får vara glad att iaf mina bästa vänner omkring mig absolut inte ärnågot i närheten av fantasilös. Men det finns ju alltid dom där människorna som bara... är där.. Hahahah.
Vi har börjat prata i klassen också med föräldrar och sånt om en klassresa till göteborg, kul eller inte? Det återstår att se. Då blir det en helg med tågresa. Ioförsig så kan det ju bli kul, men somsagt så om det händer kommer jag troligtvis spendera mer tid med vissa än med andra. Önskar egenltigen att jag inte gick på rosa men men.. Det är icke långt kvar tills det är sommar! Sommar sommar sommar!
Ni börjar snart Tyra Banks show så jag ska kila ner och ta mig en bit kladdkaka som jag bakade idag och mysa, sen ska jag slå en pling till papi!
Puss&Kram/E

Frickin Friday!

Ah fredag, härliga fredag, tyvärr kunde man ju inte vakna upp till härliga solstrålar, blå himmel och några fjuttiga plusgrader, men vad fasiken gör det? Det är snart vår, det märks. Ligger här i soffan, kollar lite på tv och pluggar lite. Idag när jag vaknade hade jag ont precis överallt. Hahah, vad är det för fel på mig egentligen? Wuawuawua, nej nu ska jag kolla på oprah!
Puss&Kram/E

Lilla Mami!

Gud i helskotta vad jag vart orolig, jag viste inte att min mamma skulle bort så nu har jag gått och oroat mig i typ tre timmar för att jag trott att något har hänt, jätte jobbigt, hon svarade inte på mobilen och ja ush hemska tankar flög runt i huvudet. Men nu ringde hon iaf för fem minuter sedan och sa att hon var påväg hem så jag vart lättad och glad. Kvällen annars har jag tillbringat med att hjälpa min bror med hans projekt om skogsbränder då han gör en model som ska ha typ triljoner träd som ska vara tandpetare, så jag har klippt ungefär 700 tandpetare.. hahah, låter ruskigt kul va? Äh jag hjälper han gärna nu när det är så lite tid kvar.
I morgon blir det ingen skola för mig heller, känner att det är ganska onödigt att gå till skolan en dag när man inte är helt frisk så man kanske blir sämre, än att stanna hemma och verkligen vila upp sig. Så hemma får det bli, är fortfarande riktigt krasslig från topp till tå. Och läpparna spricker och blöder, ajajaj! Och i morgon kommer PAPI HEM! Gud han är borta för mycket, saknar han riktigt mycket. Ändå har han bara varit borta i tre dagar, men det blir mycket när han kanske sover borta en dag i veckan, då blir det jobbigt och ensamt i längden. Liksom, jag en liten snussi tjej som inte har någon pappa som kommer och nannar en godnatt på kvällarna! Skönt iaf att han kommer hem, ryktades om bowling här i huset på guckebo?!, (ja alltså, marken eller tomten vi köpte,(bor på landet), hette/heter guckebo) Så det kan ju hända, lika mycket som det iinte kan hända, annars blir det väll gamla vanliga svennemysfredagen = Hyra film, godis godis och... godis, en en jääävla massa mys! Ah så har det varit hos familjen Pettersson sen tidernas begynnelse!
Nu har the mentalist börjat, riktigt bra serie tycker jag. Sådär lagom spännande men ändå kul! Så det ska jag glutta på sen marspankaka ner i sängen!
Puss&Godnatt/E

Trött

Hallojsan!
Nu har jag nyss kommit hem ifrån skolan, har varit på utvecklingssamtal, det gick bra. Men fyfan, jag kom med skoltröjorna och alla var på mig, fan jag har samlat in pengar, hämtat och fixat då kan dom andra väll fan dela ut dom själva! Åh. suck hahah, alla märkte min röda prick i ögat, nivet jag har fått ett sprucket blodkärl precis brevid själva ögonfärgen hahah. Ser helknäppt ut! Nu ska jag vila vila vila, är så otrooligt trött, helt sjukt. Och vet ni vad? I morse när jag vakna tänkte jag "vad fan är det som är så jävla hårt under min rygg!" Så reser jag på mig så ligger det ett dvd fodral där.. i min säng! Så jag har väll lagt den där i sömnen, helstört hhahah jag började iaf skratta som en tok. Lite skumt va. Jaja, det händer konstiga saker någon gång ibland. Måste bara säga att jag hatar att gå till skolan när jag är sjuk, för jag ser så otroligt hemsk ut, jag är blek, hängig och allt sjukpjuk. Man känner sig så himla ful. Hade jeans och en flece tröja på mig, haha måste sett helt körd ut. Men hey, är man sjuk så är man. Skönt att jag är hemma nu så jag bara kan ta det lungt. Så nu i min lugna tillvaro ska jag gå ner och ta mig något att äta, orkade inte med någon stor frulle så det får bli lite extra nu. Så jag skriver senare!
Puss&Kram/E

Internet my ass..

HejsanHoppsan alla glada människor!


Nu sitter jag och kollar på scrubs, hahah, jag och bror ska göra våfflor, ush jag känner mig lite elak, skulle smsa han och fråga om en kod till det trådlösa, vad jag inte vet när jag skickar smset är att han har ett tal i svenska nationella, (går 3e året på gymn), så hans mobil vibrerar och alla datorer i klassrummet låter sådär stört nivet. Heheh, kändes ju lite pinsamt! Men iaf det gick bra för han iaf så det är ju bra. I morgon har jag utvecklingssamtal, och jag ska säga att sen jag fick mina omdömen har jag blivit bättre i skolan, jag koncentrerar mig mer på lektionerna och jag pluggar mer, eller ibland latar jag mig. Men jag har faktiskt börjat bli mer aktiv. Superbra tycker jag hahah!

Trött trött trött.. Jag är trött.. haha, Är jätte sugen på en kort vit/marinblå kavaj jag hitta i stan. Hmm ska visa mamma den någon gång!
Nu ska jag tjingelinga iväg!
Puss&Kram/E

Vilken natt!

UUUUUSH! Åh nu orkar jag inte mer. Inatt sov jag ingenting, jag kräktes, fick kramp i magen och hostade som en galning att jag knappt kunde andas. Så hemskt.. Iaf så blev det ingen skola för mig idag, och jag missar skriftiga nationella i engelska... KUL! Åh fast jag tror endå att jag kommer att få MVG i engelska, mitt bästa ämne haha. Men iaf, man får väll göra ett annat prov om man missat?
Iaf så sitter jag här i soffan och kollar på topmodel repriser och lindar in mig i mitt täcke. Ena sekunden fryser jag andra så dör jag av värmeslag. hahah. Gud, nej nu ser jag att batteriet på datan börjar ta slut!
Dags för mig att säga bye bye!
Puss&Kram/E

Å herregud!

Ush ligger fortfarande hemma och är sjuk. Kräks, huvudverk, ont i halsen, näsan rinner ja allt! Så otroligt irriterande. Inte får jag mig någon sömn, om jag har tur slocknar jag i en timme, sen är det alltid något eller någon som väcker mig. Undrar verkligen vad det är för fel på mig, jag var sjuk för två veckor sen. Helt sjukt.. Har så tråkigt hemma att jag bara vill åka någonstans och ha lite kul, men så fort jag reser på mig tar krafterna slut och jag måste lägga mig igen.
Plus att igår fick jag ett migränanfall.. Ska nog fråga mamma om vi kan dra till doktorn och be om medicin eftersom anfallen kommer allt oftare. Hahaha låter det inte lite kul när man säger anfallen ahahah, Jaja så är det iaf.
Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem, hon har åkt till skolan för att hämta uppgifter till mig och lämna några saker. Jaa snälla mamma. Då kanske hon kan hämta pengararna för skoltröjjorna så man kan hämta dom också! Hahahaha:). Kul.
Jaja nu ska jag dra mig!
Puss&Kram/ En krasslig liten Emma.

GossipGirl, Wipeout och Beck väntar.

Sitter i soffan med datan en smootihe och kollar på Gossipgirl. Alltid lika bra. Är så otroligt otroligt trött. Vill bara sova, Fast det går inte med halsen. Kommer säkert inte orka gå till skolan i morgon men det måste jag. Har så mycket att göra att jag helt enkelt inte har tid med att vara hemma som jag nog skulle behöva. Men ganska jobbigt är det eftersom att jag var sjuk för två veckor sen.. Undrar ju vad fasiken det är för fel på mig.
Nej nu ska jag fortsätta tv tittandet, snart är det påsklov, två veckor kvar. Gud vad tiden går fort! Skönt!
Puss&Kram/E

Segstartad..

Nu har jag precis ätit frukost och jag vill bara dö, bokstavligen... Har så ont i halsen att jag seriöst skulle kunna dänga till någon. Har inte sovit ett skit för man måste sitta upp så slämskiten inte täcker igen, för om man ens vrider på sig lite är halsen igenbommad och man kan inte andas, klart man blir arg då liksom. Jag vill ju bara sova? Och nu har jag också bara lust att lägga mig och kolla på en superbra film. Men gläjden tar slut när jag fakstiskt vet att jag inte har en enda bra film.. Så det suger ju också, Vilken sug dag, en riktigt sugelisugdag! Vill göra något kul, men jag orkar inte. ¨

Måtte gud låta mig vara frisk i morgon!
Jahapp jaa, vad ska man mer dela med sig av.. Kollade på starwars igår med papi, det var kul. Kunde ju inte sova så varför inte. Hahaha..
Näej hörrnini, nu ska jag nog dra mig. Se vad som finns på tv.. Osv osv osv, så skriver jag senare, då jag förhoppningsvis är lite roligare!
Puss&Kram/E

suck för svenska wannabeeeeeees!

Nu är jag arg, riktigt arg, blir sååååååååååååååååååååååååå irriterad... Riktigt irriterad. FAN! Åh jag vill flytta utomlands eller något. Typ Usa, England, Irlan VARTSOMHELST! åh vad arg jag är.... JÄVLA FLÄSKFITTOR! Iaf.. Jag har så himla ont i halsen. Den är helt svullen, Kan inte prata, svälja ja typ ingenting som man gör med munnen, låter som en mysig lördagskväll tycker jag! Ser nu att bloggsidan har laggat som ett jävla satfläsk att det inte ens går att ladda upp bilder, ändra text osvosvosv. Ni får verkligen ursäkta mitt språk men jag är så hejdundrandes arg! Så arg så det finns inte. Vill ärligt talat bara lägga mig och dööö.- dödödödödödö... Ush skulle kunna hålla på i evigheter om hur jäkla arg jag är, men det har jag ingen lust till. Kom hem från Madeleine vid lunch skulle jag tro, då tog jag mig en ipren, böt om till myskläder och la mig i sängen och läste en bok. Sen åt jag för inte så längesen. Skulle egentligen varit med Julia idag men så blev det inte. Synd, men det får vi ta en annan gång. Orkar inte träffa någon nu heller när jag har så ont i halsen. iaf så fick jag en jätte fin skjorta idag av mamma, En rosavit rutig. Riktigt fin, önskar bara att jag kunde köpa en annan grejj men... det kan jag tyvärr inte nu pga massor av olika skäl, (en anledning till att jag är förbannad), Så jag ska dra till affären jag och Ellen hitta, och köpa saker där! Eller iaf när jag har pengar, har hittat mycket fina saker och väldigt annorlunda. Sååå vill jag ha något som jag köpt får ni reda på det i efterhand, alltså ingen förhandsvisning på plaggen hahahah;). pappa har iaf sagt att jag kanske ska få ett par nya jeans, hittade ett par på affären jag och Ellen var på dårå, som jag troor att jag ska köpa, måste bara ta en storlek mindre tror jag, Fan att mina lår ska vara så himla stora! Och rumpan såklart... Hahahah, vilka problem jag har egentligen. Men vi ska iaf kanske åka iväg nästa helg, hoppashoppashoppas! jag är så trött, trött på allt. Skolan allt allt och ... allt? Vill till kroatien igen.. Ligga och sola varje dag, och ta det lugnt, inte bry sig om allt bajsäckel här hemma. Fett skönt... Mmmmmmmmmmmmhmmhmhm! Nej ni nu känner jag mig riktigt sugen.. På vad? Det vet jag inte! Puss&Kram/E

Halo

Hallå där kära läsare! Nu har jag nyss vaknat, skönt att veta att man inte behöver gå till skolan idag.
Igår skrev jag inget pga av jag var hemma hos Madeleine hela dagen. Hon är ju fan helt underbart söt hahah. Vi kollade på två filmer "the hottie and the nottie" As bra måste jag säga hahah.. Lite läbbig ibland, men skitgullig i slutet. Sen kollade vi på "WildChild" As bra den med, sen lagade vi mat, gjorde panerade fiskar ah sådana som ligger i paket... Med klyft potatis, men potatisen tog så lång tid så vi fick äta allt varförsig hahah. Juste vi handlade ju efter skolan också inför idag, då ska hon och jag baka pizza, kolla på film, och bara mysa! Låter trevligt va?
Kom iaf hem igår vid 11 tiden.

Måste bara säga att jag är helt kär i vädret just nu, det är blå himmel, (okej kanske inte just nu), solen skiner och det är faktiskt en liiten gnutta varmt! HELLO VÅREN! Blir så glad att jag kan ha skinpajen utan att frysa som en dåre. Så snart kan jag ha den bruna också!
Nej nu ska jag gå ner och äta en rejäl frukost, utan att stressa. Skönt skönt skönt!
Ha en mysig dag!
Puss&Kram/E

Herrejissenammen!

Nu har jag nyss kommit hem från träningen, det gick bra, kommer snart kännas som att det bara blir bättre och bättre. Fast mot slutet fick jag väldigt ont i knät så jag satte mig och vilade, vill inte att det ska bli värre. Nuj ligger jag i sängen och är såhär |     | nära på att somna, ögonlocken åker igen. Apropå ögonlock, när jag skulle dra av mig tjocktröjan drar jag dragkedjan på ögonlocket så jag fick en svullnad där ahhahah. Jag är bara så clever! Inte skönt, inte skönt!
Nej ni mysiga människor! Nu ska jag drömma sött!
Puss&Kram/E

Herregud hur blir det nu då?

Idag när jag satte mig tillrätta mysigt på bussen så får jag ett sms, inte vilket sms som helst utan ett där det stod att  jag ska hämta ut skoltröjorna idag! (efter 5). Problemet är att pengarna är i skolan, och att alla har inte ens lämnat in pengarna än... så jag blev ganska förbannad. För vad ska jag göra nu då? Tänkte att man säkert kunde hämta ut dem i morgon. Men det sa mamma att man inte kunde så...Ja vafan ska man göra nu då? Visserligen är jag glad att dom äntligen har kommit. Men att jag inte har ett korvöre så jag kan hämta ut dom är inte så kul...
Jaja idag i skolan var idrotten så jävla rolig! Hahaha, Lg vår idrottslärare drog på musik, tråkigt som jag hade när jag var spöke på spökbollen, ställde jag mig och dansa lite sådär offside bara haha. Han börja asgarva, sen sa han att vi skulle dela upp oss i grupper och komma på en dans. Tråkigt nog var det bara jag och tre tjejer till som verkligen dansade. Alla andra satt och kollade på bara. Aah vissa kanske helt enkelt inte är så frirörlig eller vad man ska säga, men hey, syns jag och jag får bättre betyg så struntar jag i vad alla andra gör! Kommit på coolaste partysteget också huahuahua!
Efter idrotten och lunchen var det elevens val, där jag jobbar på skolan med elevrådet. prata på som alltid heh.. Sen drog jag 20 min tidigare, ville komma hem till halv tre.. Annars skulle jag inte ens varit hemma än, och det hade ju blivit jobbigt? Ikväll är det fotboll också, vill så gärna bli bra! Men jag har dansen också, så jag vet inte vad jag ska välja.. Just nu vill jag hålla på så mycket med båda att jag tänker göra det, träningen (fotbollen) börjar iaf 20 i 8, där ska jag träffa Julia:) Har inte sett tösen på hela veckan så det kan bli riktigt kul, så får jag hoppas att hon kommer till skolan i morgon.
Juste i morgon är det sista dagen i skolan! Sen har vi studiedag på fredag! Snacka skönt. Så i morgon ska jag och Madeleine åka ner till centrum och handla tills på fredag, vi ska baka pizza hon jag och Ellen. Kul kul, sen på lördag ska jag vara med Julia. Sen på söndag har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra, kanske bara ta det lugnt som vanligt, det är iaf skönt att man får en extra dag ledigt!
Nu funderar jag på om jag ska lägga mig och sova en stund, städa mitt rum, eller ta mig något att äta och kolla på tv. Lutar åt att sova, är så himla trött, så har jag ont i huvudet också, Så så får det bli har jag bestämt nu hahah!

Ha en trevlig dag, solen skiner, spring ut och lek vettja!
Puss&Kram/E

Sicken suck

Nu har jag kommit hem och jag är bara så himla trött, men jag har mycket att göra.
Idag så var vi ju på teatern, och den var så himla dålig, vissa saker va roliga, men inte mycket, antingen så var den dålig eller så var det heltk enkelt jag som inte förstod någonting. För jag hade verkligen inte kul dom där 45 minutrarna. Men lite kul var det ju eftersom jag träffade Sofie, träffar henne alltför sällan. Så det var kul. Sen åt jag Madde och Amanda på valhall, tog en lasagne, skitgott, blev riktigt mätt, sen tog vi bussen till skolan. Kom på nu att jag hade köpt en yoggi för 10 kr och nu kommer jag ihåg att jag ställt ifrån mig den i cafet och att jag lät den stå där, nästan full... kul slösat 10 kr på inget hahah. På träslöjden brände jag mig på en såndär stor borr, den va tydligen asvarm men jag lyssnade inte och tog på denoch har nu en blåsa på fingret hahah, sen somnade jag nästan hahah...
Nu ska jag sätta mig och skriva på en uppsats!
Puss&Kram/E

Het hemmafru!

Så nu har jag nästan skrivit klart min artikell om skilsmässor och barn som påverkas! Den blir nog riktigt bra när den är klar. Sen har jag duschat också, skönt speciellt när man är varm och svettig efter dansen. Skönt att bara kyla ner sig då.
På dansen så har vi börjat öva till våran vår uppvisning, Jag är med i gruppen där vi är Heta hemmafruar. Låter en smula sexigt va? Hahahah, jag föll för det direkt, så here i go!
I morgon kommer det att bli en mycket skön dag, börjar med flex som vanligt sen en stunds hemkunskap om jag inte gissar fel, sen ska vi ner till bcjf och kolla på en teater, jack the ripper eller något tror jag det skulle handla om, kul iaf. Tillbaka till skolan vid lunch sen träslöjd. Och sen är det slutt! Onsdag är kort dag vilket är riktigt bra, och så har vi studiedag på fredag! Inte illa. Så det är allt en chillvecka.
Nu har jag faktiskt bestämt mig för att blunda in och drömma sött! Är så otroligt trött så det finns inte på kartan! Så nu säger jag godnatt för mig!

Puss&Kram/E

Teater i morgon!

Så nu har jag kommit hem för ett tag sen och ska ta mig något att äta, skoldagen gick fort och var sådärkul. Är så otroligt trött. Riktigt riktigt trött! Vet inte vad jag ska skriva heller. Har inte så mycket att berätta.
Skriver när jag kommer hem från dansen!
Puss&Kram/E

Känslofyllda jag..

Känner att jag måste skriva av mig lite iaf.. Har en klump i magen, varför vet jag inte. Den bara sitter där, Som fastklistrad i mig. Jag är inte ledsen, och inget har hänt. Eller, nej det är inte så viktigt.. Vet liksom inte hur jag ska förklara... Känner mig rätt ensam faktiskt. Jag har vänner det vet jag, Men endå känner jag mig så otroligt ensam, lite glömd faktiskt. Vet inte om det här är någon period jag har, inte är det kul iaf. Vill bara sprudla av glädje och kärlek. Istället för att krypa ihop och vara tyst. Nu vore det bra att ha någon att prata med, som bara... Lyssnar. Någon som bara sitter, bara är liksom. Haha kanske finns någon frivillig i skolan i morgon hahah... Mamma orkar jag inte prata med, för hon säger så onödiga saker ibland. Tro mig jag älskar min mamma mest av allt i hela världen. Men sådana här känslor går inte alltid att prata om med henne. Ibland inte med någon.
Fastän jag har så många bra vänner, gud... Fan! Varför ska jag låta så desperat? Ska det vara så svårt att vara lycklig? Att varje dag vara glad, och att vilja ha någon som man älskar, den personen där det pirrar i magen så fort man ens får ett litet sms från den, som man ligger och tänker och drömmer om på nätterna, den personen man vill alltid ska finnas där. Är det desperat att vilja ha den personen?
Jag verkar ju iaf inte hitta den.. Men jag kanske ska sluta leta? Och bara ta allt som det kommer, och tro på att han kommer någon dag. Kanske bättre så, man kanske missar den om man letar för man har ett ideal i huvudet? Nej ush jag låter verkligen desperat ahhah? Ush lilla lilla patetiska jag, alltid så känslosam.
USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH USH!
Nej nu orkar jag inte skriva mer..
Puss&Kram/E

<3

Find me someone to care for...

Heta Gunvald!

Nu är det paus i Beck och jag tar mig tid att skriva ett inlägg. Idag blev inte så mycket slapp iaf, blev mest pluggande och sånt! Och nu är det så att min mobil, min nya dådå, har lämnats in på service... Helt sjukt, så nu har jag min gamla! Ruskigt jobbigt, Men men papi sa att det tog upp till 1-2 veckor. Så jag får fördriva tiden något enormt! Och det hemska är att jag glömde ta ut mitt minneskort och pappa sa att dom kan tappa bort det! Kuuuul... Men han skulle ringa, såå hoppas hoppas hoppas!
Jaja, i beck asså gud, Mikael Persbrandt är tamejtusan riktigt snygg för att vara 40+are! Skulle inte bangat om man va 30! Hahaha. Men jag kanske hittar min miniGunvald någon dag;).
Jaa det var nog allt för mig, i morgon är det skola vilket betyder mer och mer plugg. Sen vet jag inte vad som händer. Jo dansen är ju i morgon, missade förra veckan av både dansen och fotbollen. Jaja! Det tar jag igen.
Puss&Kram/E

If you got the money

Nu har jag kikat på lite kläder jag nog ska köpa, så here they are!
Snygg enkel billig. Säkert superskön!
Superfint mönster, också billig. Älskar den!
Cool, annorlunda och otroligt söt!
Söt vit och fin!
Allt detta kommer från Gina Tricot och kostar sammanlagt 826 kr. Något jag defenetivt kommer att spara till!
Puss&Kram/E

Härligt!

Juste kom på att det är gossipgirl ikväll! Taggad taggad taggad! Har kollat runt lite och det är ett skitspännande avsnitt! Haha längtar ihjäl mig!

Solen skiner som bara den!

Nu har jag precis kommit in från solens värmande strålar! Okej, för att vara ärlig så var det inte så värst varmt ute. Men mysigt när solen tittar fram, sen kollar man på marken och ser slask. Då blir man på lite surhumör, hata slask! Jag har hjälpt papi med att tvätta mammas bil, vet inte varför, men alltid kul att go wild med högtryckstvätten! Sen hjälpte jag bror med hans bil med. Alltså, kört biltvätt idag. Eller, idag och idag, det är bara lunch. Och än vet jag inte vad jag ska göra idag. Jag ska nog fortsätta lite med plugget. Sen ska jag verkligen bara ta det lugnt, allt känns så hetsigt nu. Fast det är det ju, måste vara klar med fyra uppgifter innan torsdag. Sen har jag en uppgift om franska revolutionen som ska vara inne på osndag. Herregud hur ska detta gå?!

Här kommer iaf en bild på min kjol!


Älskar den verkligen, så söööt! haha, Önskar bara att jag hade haft mer pengar så jag kunnat köpa några fina tröjor också, men det får jag ta någon annan gång!
Puss&Kram/E

I love it!

GRATTIS MADELEINE DARLING!

Så nu har jag nyss kommit hem från Ellen. Vi tog då somsagt 10 över ett tåget in till stan, det slutade snöa som tur var! Sen åt vi på donken och pratade. Jag köpte en kjol istället för shorts, hade inte så mycket pengar, men iaf, kjolen var så himla fin typ cremevit/ljusrosa med blommor på! Helt underbar, 250kr från monki, tar ett kort i morgon och visar. Sen hittade jag ett par superfina jeans på Urban Outfitters, 400 kr men dom pengarna hade jag inte så det får bli en annan gång!
Hem till bålsta bar det av vid 6 tiden och väl hemma hos Ellen fick jag äta middag, lövbiff och potatisgrattäng, supersmarrigt! Sen kollade vi på melodifestivalen. Grym tjej som van, tror nog att det kommer gå riktigt bra i eurovision. Så vi får hålla tummarna. Sen sjöng vi lips, sjöng bara två gånger då jag var/är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Juste min mobil har gått sönder, displayen har lagt av och bara blinkar, så otroligt irriterande så nu får jag ha min gamla guldiga goding! Och det är så jobbigt med en sån stor skillnad på mobilerna. Displayen på den här mobilen är typ tusen gånger mindre! Hahaha, men den duger! Den är smsskön!
Nej nu ska jag nog sova eller något!
Ha en trevlig kväll.
Puss&Godnatt/E

Jahaja

Japp det blir stan iaf, Ringde papi i hopp om att han kunde skjutsa men det enda han sa va : Ta ett paraply, jaja får bli lite blöt;)
Så nu ska jag gå ner och ta mig något att äta sen ska jag fixa lite.
Puss&Kram/E

Snart!


  • Yesbox såhär ser man ut nu då, asså jag verkligen avgudar min cam! Jag gillar den. Hahah, snart ska jag börja gå ut till bussen. Ingen går igenom byn, (notera att jag säger byn och inte typ... bålsta haha), Ja jag bor i en by, Som heter brunnsta, 10 min från bålsta. Riktigt mysigt ställe måste jag säga! Har inte ätit frukost ens. Åh så måste jag hinna med det nu också, abo vad jobbigt! Vad ska jag hinna mer...

  • Packa väskan
  • Leta efter en remsa
  • Ge hunden mat
  • Gå på toa, (heheh)
  • Borsta tandisarna
  • Städa lite i mitt rum
  • Skriva lite på min artikel
  • gå om 45 minuter.


Ja men det ska jag väll hinna va? PÅ 45 minuter, Äsh jag är så snabb så det går bra! Hahah, Sen ska jag ringa Ellen kom jag på, stämma av lite och sådär. Eller så smsar jag bara, om jag inte orkar ringa..
FASIKEN I GATAN!
Jag har varit så upptagen med att kolla på grejjer och fixa mig att jag inte ens brytt mig om vädret! Det är ju fan snöstorm ute, Hur fan ska jag klara att gå i 20 min i det här, sen i stockholm. ÅÅÅÅ! F***A vad jobbigt!
Aja får ringa Ellen nu och se om hon vill dra in i det här vädret,... Jag vart inte så super sugen..
Skriver strax!
Puss&Kram/E

För tidigt för lördag..

Nu är jag vaken och ska skriva klart min artikel.. Jag får väll köra på antar jag. Annars kommer jag aldrig hinna klart till lunch hahah. Vill inte direkt att någon ska veta att jag är vaken för då kommer dom bara störa mig hahah. Asså artikeln jag skriver om handlar om kärleksresor, men det verkar inte... vara så kul. Kan någon ge ett förslag? Det är så svårt också att det måste handla om kärlek.. Nej fy, kärleksresor går inte att skriva om som en artikel... Måste hitta på något annat! Men vad, vad?
Nu har jag börjat skriva, gud jag glömde bort att jag skrev här t.om. Jag skriver om bröllop och skilsmässor. Varför inte? Det var ju det enda jag kom på. Så så får det blir.
Vid tio i ett bär det av till bålsta så ska jag och Ellen ta 13.10 tåger in till stan. Inte för att jag har så mycket pengar.. Men men vad ska man göra. Jag har typ 600 nu, hade tydligen några pengar på kortet. Om jag har det, och mamma inte har fel. Då blir inget roligt. Eftersom jag måste köpa en ny remsa som ska kosta så himla mycket. 110 kr.. För en remsa.. Åh, Och jag har 170 kr, kul då blir man kvar med 60 kr. Vilka grejjer man kan köpa för den summan.
Annars ringer jag min far och klagar hahah.
Nej jag har iaf bestämt att jag ska köpa någonting idag. Sen får det bli som det blir:)
Puss&Kram/E

Grece next?

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Ellenpellen. Vi gjorde grymt goda smoothies! Riktigt smarriga måste jag säga. Sen har vi kollat på Horton och fysatanigatan vad jag skrattade! Jag menar, mina vänner på ett damkorn Helt sjukt söt film iaf. Fast det är ju en barnfilm men det bryr jag mig inte om! Oftast dom som är bäst hahah! Sen har vi pratat och kollat resor. Visserligen kommer vi då inte åka förns nästa sommar om det blir av, men man suktas ju alltid i förväg;).
Snart är det Beyonce som gäller och jag längtar så taket lyfter. Är så grymt taggad. Fast det är ju ca två månader kvar. Eller.. Det är exakt två månader kvar idag! Coolers!
I morgon ska jag till stockholm med Ellen, ovanligt hahah. Men jag har typ inga pengar så jag kör lite smör i pannan på papi. Måste åka, för jag vill:). Gud vad jag är bortskämd.. Ush, men endå, nu handlar det om mina pengar som jag får varje månad. Mina pengar, Som dom tog för att mina omdömen var "dåliga" fast min lärare ringt och sagt att det inte är någon fara. Jaja, jag vet endå att jag kommer att få dom i slutändan.

Nej nu ska jag nog gå ner och ta mig något att dricka. Sen ska jag nog byta om till myskläder, APPROPÅ MYSKLÄDER! Nästa vecka beräknat kommer nog klasströjorna! Pluss mina pantys. WIEHO! Jag är den med coolast tröja tycker jag, jagmenar inget slår en knallblå tröja med guldlyrre på! Gangster va? Haha nej men jag är en liten råing!

Ha en superduper trevlig kväll allesammans!
Puss&Kram/E

Shit

Sitter just nu i skolan och har SO. Skolan och allt blev ju precis som väntat? Konstigt. Varför låter man andra leka med en? Det har jag aldrig riktigt förstått... Men iaf, påväg hem ska jag möta upp Ellen så ska vi åka hem till henne. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt men jag är säker på att vi hittar på något mysigt.

BTW så sitter jag med killarna i klassen, eller inte alla, Stefan Jesper Diako och Simon och dom spelar något jävla spel som låter som fan! Hahah, helt hopplösa. Det enda dom gör är ju att spela i skolan, Ändå lyckas dom få knappa bättre betyg än mig. Rövslickeri folket. Rövslickeri!

Nej nu ska jag väll.. försöka jobba med något jag inte ens fått några uppgifter på. Alltså Franska revolutionen. Det kommer ju gå asbra. Letar lite på google om det, men jag har ingen som helst aning om.
Nej nu ska jag kila, vicken sitter och kollar på mig! Wupsi!
Puss&Kram/E

Sleep tight

Nu ska jag gå och sussa sött i min mysiga säng!
Sweet dreams!
Puss&Kram/E

Godnatt btw

Tänkte passa på nu att skriva ett godnattinlägg medans jag ändå höll på. Är så sjukt trött, arg sur besviken ush allt negativt är jag. Det skulle vara skönt nu om sommaren bara kom och jag kunde börja träffa allt folk utanför bålsta. Är trött trött TRÖTT på bålsta! Hoppas jag kommer in i stockholm. Kanske var korkat av mig att bara välja en skola där.
Men vad ska man göra åt det nu?

Ush jag känner mig verkligen riktigt arg. Arg och sur, riktigt irriterad faktist skriver det om och om och om igen! JAG ÄR ARG! Jävla satfläsk vad arg jag är. Blir så ruskigt förbannad helt enkelt. Vet inte vad det är med mig, antaglien tanken på att jag är så otroligt jävla snäll att jag låter folk, såkallade "vänner" leka med mig och att jag duger när det passar dom. Inte när dom ska leka mogen. Nej nu ska jag fan i helvette sova!!!!

Puss&Kram/En förbannad E

?

Är det verkligen värt att kämpa för en vän som inte ens bryr sig när man är borta?

No more

Att det kunde hända trodde jag på i början. Men ju mer tid som går inser jag att allt bara är ett stort skämt. Precis som du!


Ligger i sängen och fortsätter min trista sjukdag med att kolla på kläder skor och annat sånt. Vill att det ska bli i morgon så jag kan få nationella överstökat. Är riktigt nervös, fast det borde jag inte vara eftersom att engelska är ett utav mina bästa ämnen. För ett tag sen kollade jag på tyra banks show på trean och blev så otroligt shockad. Dom hade kanske 10 tjejer där som antingen var gravida eller ville bli gravida. Det hemska var att dom var mellan 13-16 år. Tänk er en tjej, som är 13 år. Gravid! Jag blev helt paff. Jag är liksom 16 och oskuld och hon är 13 och gravid! Det är nog en sjuk värld vi lever i. Man måste ju tänka realistiskt. Okej hon kanske vill ha barn. Men förfan man måste ju tänka på barnet. Hon är ju ett barn själv! Jag tycker iaf att det är riktigt dåligt att föda barn när man är så ung. Man har ju knappt utvecklats klart!
Jaja nog om det, blir lite för uppskakad.
Idag bakade jag också, och jag tror, att det här blev min, absolut, bästa kladdkaka någonsin. Den är såååå god! Knaprig men kladdig! Lovely. Så till filmen Die hard 4.0 åt jag lite av min kladdis. Vet inte vad det är med mig, jag har typ blivit värsta actionfilmlovern. Helt otroligt. Förut hatade jag verkligen action i alla slag. Men nu, är det faktist nice. Man blir så inne och sitter och rycker i varje litet move! Önskar ju att man kunde köra samma grejj om man själv blev överfallen hahah. Only in my dreams! Men ja, man måste ju överträffa sig själv minst en gång i livet, right?
Nej nu ska jag nog ta mig en lite tupplur, är riktigt trött, fick inte mycket sömn inatt!
Skriver senare!


Puss&Kram/E

Vart tog alvedonen vägen?

Ush, är hemma idag med och har så himlans ont i huvudet. Och ingen alvedon, ipren eller annat liknande finns.. Så jag får väll be och böna över att det ska gå över.
Idag ska jag verkligen vila så att jag orkar gå till skolan i morgon och göra nationella i engelska. Det är både läs och hörförståelse. Alltså väldigt viktigt. Så, sova sova sova är det som gäller idag.
Papi kommer inte hem idag heller... Trist att han bara ska vara borta hela tiden. Men det är blir väll så på hans jobb.. Lite väl ofta tycker jag. Han kommer ju hem i morgon så.. Jaa.
Nu ska jag nog lägga mig i soffan, linda in mig i en filt och kolla på oprah. Hahah vilket litet fan jag är va?
Så ha en trevlig morgon/dag!
Puss&Kram/E

JeansJacka ala gina tricot

Jag har hittat en superdupersnygg jeansjacka på gina, den är lite fläckig men ascool. Sen ett par skitsjysta skor från hm. Slänger in en bild!
Skor H&M 398krJeansjacka Ginatricot 349kr
Riktigt snygga båda, men kan för tillfället bara införskaffa en sak. Blir nog skorna, om jag pluggar på lovade mami mig att jag skulle få något, Så då kan jag ju lika gärna be om jackan! Tänk vad fint till sommaren med båda, sen tillsammans med en vit tunika jag har, och så är man ju brun såklart och den klassiska(?) flätan i luggen,STÖRTFRÄNT! Hahah. Jaa, är man inte rik får man leta reda på det billiga snygga, och det finns ju där ute nånstans! Man måste bara ha tålamod och orka leta!
Juste sen ska jag tjacka ett par jeansshorts från bikbok, dom är superfina, dom är slitna med spets under, asså vid hålen dådå. Sen är dom höga i midjan och uppvikta. Skitsnygga! Finns en randig tee från bikbok som jag också vill ha. Men jag måste ju bara ta och "face it" jag kan inte köpa allt jag vill ha, det håller ju inte i längden
.
Nu ska jag krypa i kojjs som jag sa när jag var ett litet barn!
Såå godnatt på er allihoppa och dröm sött!
Puss&Kram/E

Papi!

ush blir så arg, pappsen svarar inte, och jag vill att han gör det liksom:). Tänkte slänga in en bild på mina ultra sessiga myskläder men kameran vill inte conecta med min kropp så ickesanicke;) illa. Men men vad gör det va:)
Känner mig som feta nörden, har bara sovit och suttit vid datan, fast. Det kanske är bra att jag sover? Iaf, jag ska ju skriva en artikel men jag har hjärnsläpp, och mami bli "arg" om den itne är klar innan hon kommer hem, men jag kan ju inte skriva om jag inte kan? haha jaja.
Det har iaf börjat bli jätte jobbigt, sen jag vaknade förut har min hals svullnat igen, skitjobbigt att andas och svälja. Vill bara bli frisk.
Idag är det onsdag och jag har ingen som helst aning om vad som går på tv. Hoppas på något bra så man bara kan chilla:)
Vill åka till centrum och handla, vill ha äpple bananer och juice!
Nu ska jag kolla på top design:)
Puss&Kram/E

Hey yah!

Vaknade precis, somnade halv 12 så jag har sovit ett tag, grymt skönt. Åkte från skolan vid halv 10, var helt dåsig. Ush.. Nu är jag iaf hemma.
Juste en skitläskig sak hände nyss, jag gick bort mot trappan på vår övervåning, helt plötsligt bara ramlar jag ihop och sitter på golvet. Så snurrig i bollen är jag, skitskumt haha. Fattade ingenting, gör inte det nu heller;).

Hoppas jag blir frisk så jag kan åka och shoppa lite i helgen. Måste shoppa hahah, nej men jag är riktigt sugen på lite nytt och fräscht!

Nej nu måste jag faktist plugga:O
Puss&Kram/E

En sjuk morgon.. En sjuk Emma..

Nu gick jag upp för en halvtimme sen. Mår inte alls bra, har ont överallt, halsen svider och huvudet dunkar. Men endå måste jag ta mig till skolan för att göra nationella. Sen efter åker jag direkt hem. I morgon blir jag nog hemma med. Struntar i om jag ska stå i cafet, hälsan kommer alltid först. Skönt att nationella är på morgonen så jag inte behöver vara i skolan hela dagen. Så  jag beräknar att jag är hemma vid 11. Skönt. Då ska jag sova.
Inatt kan jag ju inte säga något annat än att jag sov piss dåligt. Drömde om någon jävla bröllops tävling på tv och jag var proglamledaren. Dom skulle typ tävla om vem som kunde göra snyggaste "fallet" från en skitstor tårta gjord av skummgummi, sen på golvet var det en massa gummi, sen helt plötslit höll någon tal. En helskum dröm helt enkelt.

Ush jag känner nu hur jag verkligen skulle behöva ligga kvar. Men nationella är dem viktigaste proven, så det är bara att jag går. Oavsett om jag är sjuk. Vad för sjuk jag är vet jag inte. Jag är ju inte sådär klassiskt förkyld, med snuvan halsen och hela skiten, Jag mår illa, är dåsig i huvudet, ont överallt, halsen svider, helt snurrig liksom. Feber har jag också. Undrar vad det är, bara det inte är något virus som spökar från förut. För det var inte kul.
Måste säga att det suger att ha så dålig imunförsvar som jag. Blir sjuk hela tiden så fort någon annan är sjuk, även om jag bara spenderar några minuter med den.

Nej nu ska jag gå ner och äta frukost!
Puss&Kram/E

Irland next!

Har precis kollat klart på filmen p.s. i love you, gråter lika mycket varje gång! Så otroligt bra, mami och jag tjacka pizza och kebab, såå vi har frossat lite ikväll. I think we deserve it! Hahah. Iaf, nu är hon och hämtar min bror på tågstationen. Och jag sitter här, ååter igen. Måste absolut gå till skolan i morgon då det är nationella, men som det känns nu kommer jag troligtvis bara stanna tills det börjar och sluta sen åka hem, för jag mår verkligen, verkligen inte bra. Helt svag i kroppen. Ushabusha! Men vi får se hur jag mår i morgon. Ska snart gå och lägga mig så förhoppningsvis så blir jag mirakulöst frisk över natten och klarar veckan ut! Annars så blir det som det blir;).
Jag fick just nu en sådan lust att bara dra på musik och dansa! Men om jag gör det pallar jag nog bara dansa i en minut innan jag faller ihop, haha fan att man ska vara sjuk? Fan är det för bra för... That's life antagligen hahah.
Nej nu ska jag tvätta av mig lite, borsta tandisarna och lägga mig i sängen med lurarna och drömma mig bort till mitt perfekta liv! Att man inte kan få leva i sina drömmar va? Jaja, verkligheten kallar!
Puss&Godnatt/E

Hahahah..

Herregud mina lärare kan nog vara dom sötaste ibland. Hahah shit, mami ringde nyss och sa några mycket positiva saker från min lärare:). Så jag blev gald på sekunden. Nu ska jag börja med ett arbete som jag ska skicka in. Och jag gör det plus lite andra saker till skolan, och att det är inne innan torsdag nästa vecka ska jag få något! Hmm.. vad kan det vara? Jaja det får jag se:).
Ikväll åker min bror hem från stan vid halv 10 så han är väll hemma först halv 11. Pappa kommer inte hem alls... Trist. Så mami och jag ska ha myskväll. Hyra film och sånt, låter väll underbart?
Nej nu ska jag fortsätta på arbetet. Sen bums in i duschen och sen fixa mig lite!
Puss&Kram/E

Kläder, smink och skor!

Herregud, hur ska det gå för mig när jag flyttar hemifrån? Gick nyss igenom en massa kvitton jag hittade i min plånbok och jag köper ju saker hela tiden! Jag fikar, jag köper skor kläder smink, jag köper en massa onyttigheter asså snart kommer jag nog vara bankrutt! Måste verkligen skaffa ett jobb hahah. Men jag vet inte vad för slags isåfall,
Vilket läge. Nu ska jag iaf ta mig en liten tupplur, hade ingen bra film, har nyss ätit vofflor, MUMS! och inget bra gick på tv såå... Jaa ska sova lite, känns som att jag kommer uppdatera mycket idag! Men det är väll bara bra hahah.
Puss&Kram/E

Jag vill glömma dig

ingen rubrik

Det är så jävla otroligt, jag bara ser falskheten växa om och om igen...


Fortfarande sjuk, men idag ska jag storvila så att jag orkar i morgon, Vaknade för sisådär en kvart 20 minuter sen, ganska skönt måste jag säga. Ska snart gå upp och fixa mig något att äta. Sen ska jag som igår sätta mig framför tvn med täcket och slå på en bra film, vet inte om jag har någon hemma som jag inte sett på typ tusen år, skulle vara kul att se någon som man inte sett på ett tag, men jag och filmer? Hahaha, jag är en lite "moviemänniska" aah.
Nej nu ska jag kilevippa!
Puss&Kram/E

Och nu är det sista gången jag säger det, antingen har du mig som vän helhjärtat eller så har du mig inte alls, jag har skrivit det förut och gör det igen. Jag är ingen du kan ta tillbaka bara när du känner för det... Förstå mig.. Sista gången..

Skadoosch!

Sitter och väntar på att Chuck ska börja. Mår inte så bra, har superont i halsen+huvudet. Så Det ska bli skönt att lägga sig i sängen och krypa ner under täcket och sätta på tvn och somna efter. Får se om jag går till skolan i morgon, kanske kanske inte, vi får se.
Måste bara säga att jag verkligen avundas mina vänner, dom har så underbara pojkvänner och alla är så söta tillsammans, och jag, är helt ensam. Hahaha jag låter så desperat, jag är inte det, men det är väll inget fel med att vilja ha någon att älska? Eller? Hahah.. Känner mig lite ensam iaf.
Nu ska jag lägga mig, kanske skriver ett litet godnatt inlägg eller något!
Puss&Kram/E

YES

Ellen bara så du vet, Jag får åka till exotisca vyer med dig nästa sommar!

Japp äntligen är allt plugg över! Kan ju bara säga att jag verkligen har lekt plugghäst den här helgen. Har gjort allt jag ska plus lite till. Så jag är supernöjd. Men ska ändå fortsäta med matte. Det skadar ju inte att ligga lite på topp eller hur?
Idag blev jag hemma från skolan då min bror har smittat mig, har värsta huvudvärken och skitont i halsen. Illa, blir hemma i morgon med så jag orkar ons tors och fre. För på ons och fre är det nationella så det får jag absolut inte missa. Så det måste jag vila upp och plugga till.
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och kollar efter snygga kläder och skor. Ska fanemej spara och sen shoppa!
Måste införskaffa vår/sommar kläder, spec en jacka, har tittat på några snygga. Vill helst ha en blå eller en beige. En svart funkar med! Sen vill jag hitta sandaler, klackskor och några fräscha sneakers. mina fred perry, Blåvitrutiga har försvunnit. Säkerligen någon i familjen som "råkat" slarva bort dom.. Illa,
NU MÅSTE JAG BARA SÄGA ATT JAG BLEV GLAD! Hitta en skitsnygg jacka som kosta 1499 men är på rea, 1000 KRONOR BORTA! Endast 499, snacka om att jag ska snacka med papi.... OHYEAH! Flyt säger jag bara.. Flyt...
Här kommer smakproven jag hittat än så länge
This is the one!
Åååh nu vill jag verkligen ha sommar. Tänk om man ändå kunde ha råd med allt detta? Underbart skulle det vara.
Nej nu ska jag fortsätta kika lite, sedan glutta på en film!
Puss&Kram/E

Valkyria

Gud, jag kan inte fatta hur bra den där filmen var. Att folk kan säga ens en smula att den är dålig? Jag förstår inte? Den var så otroligt bra, och i slutet, när hans vän ställer sig framför honom när han ska bli skjuten, och han dör först... Gud jag grina som tusan! Den var så hemsk och sorglig! Ush, min bror grät.. Så hemsk var den. Men den var bra, och den kommer jag defenetivt se igen.
Iaf så åt vi också på en grekisk restaurang, asgott. Snabbt gick det också. Och nu kom vi hem för ca en kvart sen:).
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att bara plugga, och vila.. Önskar att den här fittiga mensvärken bara kunde försvinna. Jag kan ju fasiken inte ens sova! Men jag får be och böna om att jag kan göra det inatt.
För nu ska jag faktist gå och lägga mig, är sjukt trött. Så..
Godnatt allihopa, och glöm inte, o, ni INTE av någon anledning kollat på valkyria. GÖR DET!
Puss&Kram/E

Closed eyes

Sitter just nu här i mitt rum och ska väll snart gå ner och börja pluggandet igen. Orkar verkligen inte men tvingas till det... Ush. Iaf, Idag annars ska jag väll inte göra så mycket mer än att just plugga och vila, vill bara att den här värken ska gå över. Orkar inte med den, Ska ringa pappa snart också, har för mig att han bara jobbar förmiddag.
Lääängtar sjukt tills klockan slår 7 så gossipgirl börjar! Jag är totalt insatt, blir helt borta när jag kollar på det. Hahaha det är den bästa serien som någonsin gjorts, med en av dom snyggaste skådespelarna med! Ed Westwick, han skulle man inte säga nej till, men jag får bara vara realistisk och ha han i mina drömmar;).
Sen hoppas jag att Beck filmen som går ikväll är bra, men det tvivlar jag inte på. Alla som jag sett är bra, så nu gäller det bara att jag orkar vara uppe och kolla klart på den.
Nej nu ringer mobilen ser att det är papi!
Puss&Kram/E

Jisses!

Gud jag är så förvirrad.. suck, vad ska man säga? Orkar inte ens tänka på det..

Idag iaf ska jag fortsätta plugga och sedan åka och handla med papi, ska köpa mig något gott tills ikväll då det är gossip girl+beck. Söndagar är ju inte så illa trots allt ahah. Bara att den här jävla mensvärken ska ta kål på mig, har ont i höfterna, ryggen, magen och downtown. Det är hemskt. Man kan inte ligga ner, stå, eller gå utan att det gör ont.. Ushabusha!  Nej nu vill jag visa lite sessiga bilder!
E
E
E
E
Där fick ni lite bilder från igår:) min cam på datan är grym, i <3 it!
Puss&Kram/E

ohlala


Shasaem

hm...

So far away from where you are
I miss you
yeah, i miss you
standing underneath the stars,
and i wish you were here,
I miss all the little things,
I never thought that,
 they'd mean everything to me,
I miss you,
but i'm afraid
I wish you were here...

Ajabajja!

ååhåå vad trött jag är. Har pluggat hela dan, okej vist blev det lite slapt när man "råkade" slinka in på face't och snacka med Linda, men vadå? jag är inprincip nästan klar! SÅ deså. Nu lyssnar jag på asbraiga låtar, man vill ju bara ställa sig upp och dansa, men mitt rum just nu, är inte så taggat för det hahaha. Men vafan;) snart ska jag väll gå ut och kolla på melodifestivalen, om man orkar. Går ju inget annat så vad ska man göra? hahaha.
Måste bara säga att det finns inget godare än en iskall marabou apelsinkrokant kaka haha:O smakar toppengott i kistan! Jag har kommit på att jag allt har gått och blivit lite av en gottegris, så ajjabajja på mig! Hahahah, men allt är så gott så lever man ju bara en gång också:O. Hahahaha
SKRIVER SENARE ÄLSKADE SVERIGE!
Puss&Kram/E

Menskvärk ala 180

Hatar mensvärk hatar hatar hatar! Det gör fittigt ont i magen och jag är på bitchhumör i 180! Vill bara ha ett glas kall cola, lägga mig framför tvn och kolla på en film med min varma vetekudde på magen... USHABUSHA! Har pluggat sen tio ungefär, och jag kan stolt säga att jag har gjort mycket, gjort klart svenska frågorna, gjort klart alla frågor på amerikanska revolutionen, översatt en hel franska text och börjat på uppgifterna, gjort några matte tal och lite annat! Så stolt är jag över mig själv, riktigt. Blir inte så glad på min pappa som inte verkar bry sig ett dugg om att jag verkligen försöker. Jag berättade alltså för han vad jag gjort vid lunch och den enda han kan förmå sig med att säga är "mhm.." Jah  bah okej... Liksom bryr han sig inte eller vad är det frågan om? Jaja nu ska jag nog ta en pluggpaus.
Puss&Kram/E

Du är ett skämt..

rubriken talar för sig själv.

Varför ska jag anstränga mig om det bara kommer från min sida?

Jag är lite arg, eller rättare sagt, riktigt riktigt besviken.. Jag blir så less på vissa. Varför ska  jag anstränga mig, bara jag som ska försöka, varför duger bara jag ibland, medans dom andra hela tiden, varför ska jag hela tiden vara snäll och trevlig när man inte alltid får tillbaka samma attityd? Varför känns det som att det bara är jag som är ärlig i denna relation? Jag menar, är det bara jag som vill att vi ska vara bra vänner? Just nu du, så verkar det som de... Tyvärr.

Har nyss kollat klart på filmen tropic thunder, har nog inte skrattat så mycket på åratal, STÖRTSKÖN! Hahahah, ändå är det liksom ganska sjuka skämt, och en ganska sjuk film, men jag tyckte att den va asbra, så whateva liksom hahah! I morgon blir det plugg hela dan, bl.a. Engelska, svenska, so, matte och franska. Är liksom tvungen till det, och samma på söndag. Låter som en kanon helg va? Vist... Längtar som sjuttsingen tills det är sommarlov, förstår ni hur skönt det ska bli? Bara ta det lugnt varje dag, hohojaja! Det vore jälit gott nu.
Men det är inte så långt kvar tills vi slutar, eller... jo det är det hahahah! Men iaf, jag har ett litet knep, ( som iaf funkar för mig ), om hur man får veckan att gå fort, varje kväll sitter jag och tänker, som på en söndag tex, I morgon är det måndag och då är det snart tisdag, och dan efter det onsdag. SÅ vips så är det onsdag, sen samma från onsdag till tors och fredag! Riktigt nice hahah, kanske låter lite ologiskt, menee.. så länge det funkar för mig så går det alldeles utmärkt!
Och justem tänkte ta mig friheten till att berätta om en person!
min bror!
Min bror är den bästa killen i hela världen, vist ibland kan han vara den värsta också. Men iaf, idag när jag grät, pga privata skäl, så kommer han in i mitt rum, sätter sig på sängkanten och frågar "Vill du att jag ska hämta chips och cola?" Och man kan ju inget annat än att skratta, han är så söt när man verkligen märker att  han försöker uppmuntra en. Och eftersom att jag har mycket med skolan så erbjöd han mig sin hjälp och allt. Och även om jag kan känna ibland, att jag verkligen hatar han så kan jag inte förstå, jag kan verkligen inte göra det, hur kan jag hata min bror? Hur kan jag? Det går inte.. Jag skulle aldrig kunna hata min bror oavsett vad! Ska faktist bli riktigt tråkigt att han ska flytta i sommar... Då kommer jag inte ha någon att skratta åt för att den är så himla otroligt störd ibland, alltså på sättet han är, hahaha. Känns väldigt trist. Men han fyller ju 19 så det är ju bara att vänja sig, man kan ju inte bo tillsammans föralltid. Men det viktigaste jag vill säga är att,
Jag älskar min bror!
Puss&Kram/E

Decode

Sitter just nu och lyssnar på musik och pluggar, So är det, amerikanska revolutionen, ska göra klart det så jag kan lämna in det på måndag. Pappa är hemma strax och då ska vi åka och handla, trevligt trevligt. Iaf, Jag har tråkigt. Men eftersom jag inte är tillåten att träffa någon är läget som det är och vad ska man göra.
oj nu kom han! dags att gå! Skriver när jag kommer hem!
Gud vad jag är O insatt idag!
'Puss&Kram/E

No time, no life

Jaha då sitter jag här igen, och det är fredag. Och vad ska jag göra? P L U... G G A! Kul va? Fick mina omdömen igår och mami och papi var inte så värst glada, så nu ska jag ligga före i allting för resten av terminen, alltså, jag ska bli en pluggis. Dom vill bara mitt eget bästa, men dom förstår inte hur vissa saker och personer verkligen gör en trött på skolan. Superjobbigt helt enkelt.
Snart kommer också pappa hem, så vi ska handla, mami kommer sent.. kul... Ush nej jag är så nere att jag inte vill tråka ut er med att skriva ett sådant deprimerat inlägg!
Puss&Kram/E

Underbara kjolar!

Åååh jag har sett ett par superfina kjolar på bla gina och monki, vill så gärna ha dom, får snart lite pengar så ska nog kanske ta mig en tripp till stan igen och köpa mig någon av dom, alla är riktigt vår/somriga, och det är ju bra med tanke på att det snart är sommar. Sen har jag sett en fin blus från gina med, Ska prova den någon gång och se om den är fin på mig med som på modellen hahah! Just nu iaf ligger jag i sängen och kollar på simpsons, väntar på pappa och halvsover helt enkelt. Vet inte varför jag älskar simpsons, det är så sjukt kul bara, just love it! Och ikväll ska papi fixa tacos! Mumsfillibabba! Så det ser jag fram emot, och att det är fredag i morgon. I helgen ska jag sova sova sooovaa! Träffa Ellenpellen ska jag också göra, och om jag har tur, Ronja! Så det ser jag också väldigt mycket fram emot.
Skolan tar verkligen kål på en, man somnar ju nästan direkt när man kommer hem. Men jag slutar snart och då är det sommarlov!  Och då hoppas jag på en utlandsresa, fatta skönt, glassa på stranden dagarna i sträck, shoppa och äta supergod mat!
Nej nu ska jag kela järnet med mitt gulliga fetto Madicken (min hund), hon ligger och ger "blicken". Hahaha så nu får jag nog ge med mig;)
Puss&Kram/E

Manicure

Sitter just nu vid mitt otroligt fula skrivbord och målar naglarna samtidigt som jag kollar in lite kläder. Blev klar med ena handen nyss och har redan råkat komma åt på tre fingrar hahah... Smidigt säger jag bara! Dagen har varit otroligt skön, började med flex som vanligt, sen so prov, efter det fick vi typ 35 min rast. Sen engelska i typ 25 minuter sen drog jag och rasmus ner till centrum, vi skulle till komunhuset på en hearing från våran demokratidag som hölls i oktober. Det sög när jag tänker efter, vi satt i samma varma tråkiga rum i tre timmar... och ungdomarna fick knappt prata, så säger dom "vi gör det här för att höra era åsikter" hahahah dom är så dåliga.
Men iaf, jag kommer skriva senare för jag har lite saker att göra så.
Puss&Kram/E

200

Det här är mitt 200ade inlägg! Ganska coolt faktiskt. Att jag skrivit så mycket sen oktober. eller det kanske inte är så mycket? Iaf, nu har jag gjort mig i ordning lite och ska gå till bussen om typ 10 15 minuter så ni får önska mig lycka till!
Puss&Kram/E

Åh du härliga varelse!

Nu är klockan fem i fem, och jag ska ta bussen som går om exakt en timme, alltså fem i sex, ska hem till Julia och sedan pröva på att lira fotboll, tror det kommer att bli super. Måste nog ta mig något att äta, är rätt så hungrig. Men en annan sak jag måste göra också är att ringa gubben min, alltså min papi, och berätta att jag ska börja spela fotboll, undra hur han kommer reagera, han kommer säkert skratta ihjäl sig.. Eller något liknande iaf;). Men varför ska jag bry mig:D, jag är ju grym på allt! Så det är vad jag ska göra snart.

Dagens + idrotten, hm... vad var plusen idag? kommer inte på så många, eller jo, jag och Linda rockade hårt på franskan nästan 10 av 10 på alla dom där spelen! Ofc!
Dagens - ÅH... den där männsikan... den DÄR människan. USH USH USH! Gah...

Nu ska jag skutta ner till mitt fina kök och leta mat hittar jag inget... då blir det mackor, onyttigt as hell men man lever ju bara en gång!
Puss&Kram/E

JAJAMENSAN!

Guuud vilken seg dag det har varit, men i morgon är det torsdag och då slutar jag inprincip vid 1 så det gör inget. Men iaf, skolan var seg som vanligt. Idrotten var det roligaste då vi hoppade på trampets! Skitskojjigt. Och en annan kul sak är att Julia har övertalat mig att börja spela fotboll så ska på en träning idag, är riktigt taggad så det ska bli kul:), Vet inte riktigt om jag är bra eller inte, har aldrig riktigt spelat fotboll, bara passat lite liksom. Haha, men jag håller tummarna. Vem vet jag kanske har en dold talang?
Slutade halv två idag, så jag hann till krägga bussen som går kl 2. Kom hem för ungefär 40 minuter sen, riktigt skönt att slippa komma hem så sent. Fast det kommer jag ioförsig göra i morgon. Hearingen slutar 4, så jag tar halv fem bussen hem, mysigt. Sen är det fredag igen!!! Åååh vad fort tiden går, men kan knappt bärga mig tills det är sommar och sol, så man kan bada och ha mysigt hahah:)
Nej nu ska jag lägga mig och kolla på smalville!
Hare!
Puss&Kram/E

Basse klasse!

Har ingen som helst aning om vad jag fick den rubriken ifrån...

Nu kom pappa hem, äntligen, jag verkligen avskyr att vara ensam hemma. Det är så tyst och tråkigt, och mörkt! Hahah, så nu är han hemma och han ska snart laga mat. Gott jag är vrål hungrig. Vad det blir har jag ingen aning om. Hoppas på något gott. Ja i morgon är det onsdag och en utav veckans skönaste dagar, kanske franskaläraren är borta i morgon med, hahaha jag tycker verkligen inte om franska, och inte blir det bättre av att jag får ig. Sen slutar jag två också, riktigt nice, ska nog gå i morgon med. Slutade halv fyra idag så hann då inte med krägga bussen, gick från vägen istället. Med Helena. och vad kan de tagit 10-15 minuter? bättre det när man går ute i friska luften än att sitta på en kvav buss i 35 minuter hahah. Så jag kör på det, och då är jag ju hemma vid kvart i tre? bättre än fyra iaf.
På torsdag har jag so prov i den amerikanska revolutionen. Gud så tråkigt. Det finns nog inget som är lika tråkigt som revolutioner... seriöst! Det är helt stört! Hahahahah
Men jag ska bah suckitupp och köra på, det har jag och Diako bestämt ( kul kille ).

Juste bara så att alla vet, om jag verkar lite osocial på sms är det för att min mobil har gått sönder, eller nej den är inte trasig nu, men den lagga så förjävligt i helgen så vi uppdaterade den och alla nummer försvann.. Illa... hahah, så alla får ge mig nummer, nummer nummer nummer!

Nej nu ska jag gå på toilettisen och sedan kolla på tv!
Puss&Kram/E

Tisdagen den tredje mars

Nu har jag precis kommit hem och jag är så otroligt trött att jag bara kommer att skriva ett kort inlägg och sedan gå och sova.
Idag sög skolan, konstigt våran hemkunskapslärare är helt borta, vi satt, som vi har gjort i ett helt år, och pratade efter att vi hade bakat bröd, eller killarna snackar om ett tv program, så börjar hon gagga om att vi itne får prata om hur många vi har haft sex med, om hur mycket vi druckit i helgen och om bajs. Och alla bah hallå?? det var ju inte en enda sak som vi hade pratat om ahhaha. sen mailar hon vår lärare herregud.. hahaha
Juste pbihateu!
Puss&Kram/E

Hahah

Om nu någon av tjejerna på dansen skulle läsa min blogg så kommer jag komma en gnutta senare, då min pappi åker från sthlm nu, sååå ja!
Puss

Vilket liv?

Nu har jag äntligen kommit hem. Det enda som är jobbigt med måndagar är att jag tusan inte kan sova efter skolan, vilket egentligen skulle vara superskönt. För om jag lägger mig och sover nu, då kommer jag aldrig att orka träna ikväll. Det misstaget gjorde jag förra veckan. Inte kul, typ stod och sov hahah. Men jag får ta det lugnt istället. Har ätit fyra rostmackor! Haha herregud säger jag bara, men när man väl äter en sån macka, ( som är så otroligt god ), ja då kan man helt enkelt inte undgå sig själv att inte ta en till hahah.
I morgon är det tisdag, en ganska okej skoldag, Elle nej, kom på det är skönaste dagen i morgon. Vi har ju ett slags schema varannan vecka, ena veckan har vi no eng och so tror jag och den andra har vi hemkunskap istället. Så i morgon har vi flex, hemkunskap, Kontaktgrupp(tråkigt), Lunch träslöjd och sist livskunskap, vilket betyder chilldag, eftersom hk'n och träslöjden tar upp hela dagen. Fifan vad skönt!
Nej snart ska jag nog börja spela lite på låten som vi fick på dansen och komma på några gryma steg,  vi fick en uppgift att välja en cd, vår grupp valde glädje, och sedan att göra en dans till den. Vi har kommit på lite. och stolar kommer att ingå. Men den sitter ju inte precis som handen i handsken. Så lite tricks får jag bjussa girlsen på;) hahaha. Vilken humor jag har!
Nej nu ska jag kila och dansa lite granna!
Skriver senare!
Puss&Kram/E

Skolan

Jaa mitt förra inlägg var ju itne speciellt positivt. Men jag vil bara säga att jag är så otroligt trött på vissa killar i min klass. Dom är så otroligt jobbiga, vill bara smälla till dom riktigt jävla hårt. Så ni får ursäkta språket, men jag är verkligen inte på humör. Och det kanske ni förstår, att om man går runt en hel dag och alla säger att man är korkad men snygg. Jag menar är det det enda jag duger till? Att se bra ut? Det är ju inte speciellt kul.. Men iaf, ikväll är det träning, skulle behöva skippa den egentligen, för att plugga so och engelska, har prov på den Amerikanska revolutionen på torsdag. Och snart har jag också engelska nationella. Kul kul kul! fast jag hinner plugga innan och efter träningen nog, den börjar klockan 7. Så det går nog bra iaf, och jag har lite onyttigheter kvar hemma, så jag ska tamejfan tröstäta lite för mitt lilla deppande. Sen har jag andra, mindre roliga saker, att ta tag i.... Men jag vet ju inte vad jag ska göra?

Tillbaka till nuet.. jag har ingen franska så jag sitter på rosa och lyssnar på musik, skönt, bara tänka lite sådär för sig själv. Hahah.
Nejnu ska jag gå.
Puss&Kram/E

Jävla Kukhuvun!

JAG HATAR ER! Jävla fitt svin. Ni kan ju fan dra åt helvette allihoppa. Sluta kalla mig korkad, för det är jag inte, sluta säga att jag är dum, för det är jag inte. SLUTA KLAGA. Ni är ju fan fula som en jävla SÖNDERKNULAD ÄLG! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ska bli så jääävla skönt att slippa er jävla satfläsks ungar. Killar... jaa just nu H A T A R jag min klass...

Godmorgon skolan

Nu sitter jag i skolan, suck och arbetar med so. är sååååååå trött, vill bara hem till min underbart sköna säng!
Ellen är påväg til romme, antagligen ska dom åka skidor, och jag är så avis, vill också åka skidor! Men kanske jag ska följa med henne på påsklovet:) . Hoppas, och snart åker mina föräldrar utomlands med, kul, jag som vill åka så bokar dom lurifaxarna en resa... UTAN MIG hahah!
Nej nu ska jag jobba på!
Puss&Kram/pluggisen.

JUSTE!

Jag hatar dig... Fråga inte vem, varför, hur när osv osv osv.... Ingen förutom jag behöver veta, jag är inte tvungen att berätta någonting, säger jag nej så är det ett nej.
Puss&Godnattkramar/E

Den första mars

Min dag vart skön, otroligt skön. Att få sova tills ljustet sipprar in bakom gardinerna genom fönstren, och lyser svag på ansiktet, Att bara ligga och dra sig i min nu nybäddade säng, och bara ligga ner och veta att man inte måste göra någonting. Så idag har jagb verkligen tagit det lugnt, men det gör jag nästan varje söndag. Hahah, Men det behöver jag,om jag ska orka med skolan, och en speciell kille i min klass. Han tjatar alltid om hur hans betyg är högre än mina, att han är smartare än mig, men än sen? Han fick inte virus i huvudet och magen och missade inprincip en hel termin, och so what om han är smartare än mig? Jag är bättre än han på så många andra saker, jagmenar, det är ju inte jag som blir kallad äckel utan han. Men jag blir bara störd på personer som verkligen måste viiisa att dom är så mycket bättre, men allvarligt. Om vi två skulle ställas brevid varandra och någon, en person  vi aldrig mött, skulle döma oss så skuille jag nog tro att jag skulle vara den som vann smarthetsutseendet, Bara för att jag kan ha kul i skolan, prata på lektioner och för ATT JAG ÄR BLOND betyder FAN INTE ATT JAG ÄR KORKAD. Jag hatar alla dom som tror att jag är dum, för det är jag fan inte. Och när jag säger att jag inte är det, himlar dom med ögonen. Vilka idioter det finns, Vill bara slippa bålsta så fort som möjligt! ÅÅÅÅÅ
Vad arg jag blev nu, nej kanske beck kan pigga upp mig, inte för att det är värsta lyckofilmen precis, men det är bra iaf.
Sååå godnatt loverpovers/E

Vad...

Vad vill du att jag ska säga?
Vad vill du att jag ska göra?
Vart vill du komma?
Vad vill du säga?
Vad vill du göra?
Vad vill du ska hända?
Vad vill du ha av mig?
Vad ska jag vara?
Vem ska jag vara?
Måste jag vara det?
Varför gör du såhär?

Fuck you...

She's got a pretty smile it covers up the poison that she hides
She walks around in circles in my head waiting for a chance to take me a
Chance to break me a chance to take me down now i see this burden you gave me is too much to
Carry too much to bury inside i guess you're the only one that nobody changes
I guess you're the only one left standing when everything else goes down
You're still the only one, you're still the only one
It's all shallow and all so appealing I'm up to my ankles and i'm drowning
Anyway in a sea of sarcastic faces familiar places where everything looks
Quite the same here it's all confusingly amusing bitter and tainted
The picture you painted to me i guess you're the only one that nobody changes i guess you're
The only one left standing when everything else goes down you're still the only one
Who will never change faces i guess you're the only one left standing
When everything else goes down just 'cause it's all in your head
Doesn't mean it has to be in mine don't believe what you said still can't get it out of my mind
I've tried to find myself in approval i've already been there already done that it got me nowhere
It brought me nothing but a good place to hide in no one to confide in now
I guess you're the only one that nobody changes i guess you're the only one who will never
Change faces i guess you're the only one

Photos!

E
E
E
E
Elin&Emma
Emma&Ellen
Ronjis
gulligbild;) mandymaddeEmma
Det får räcka för nu
Puss&Kram/E