Sunshine, i am the sunshine.

STEKER SOM SATAN!


Jag börjar gilla mitt osminkade "jag", varför leva livet och tycka att man är ful när man kan börja leva som en snygging? Det är bara du som kan bestämma!

Inte.. finaste bilden, men vackert väder iaf(:

Eeema

E

Ja, lite färg har man ju fått iaf.

Btw, Ellen ring mig ikväll, ringde förut men du svarade inte!
Puss&Kram/E

no title

Vädret är härligt och här ligger jag och drar i sängen och mummsar på lite choklad. Jaa så kan en morgon börja, nej men allvarligt, jag känner mig lite förvirrad.. Faktiskt. Hmm.. Nåväl, ska iaf snart gå ut och lägga mig i solen, ja.. eeeefter klockan tio såattsäga. Min tumnagel gick av igår, HAHAHAHAHAHA fan vad fjollig jag är. Äsh, det är en nagel, nagelnagelnagel. Inget att bry sig om egentligen.

Njanja, nu ska jag kila.
Puss&Kram/E

Jag är..

NERVÖS!

så nervös..
PUSS&FETAKRAMAR/E

Fina bästa vän!

Nu har jag kommit hem från Ellen och ica, jag skulle ju vara stylist idag, Ellens personliga. Och om jag får säga det själv så vart jag supernöjd! Hon vart så hiiiimla fin, och vad gör man inte för sin bästa vän!
1. Börja locka håret.
2. Sätter upp det mot mitten av huvudet. Puffar till luggen.
Oooch....
TADAAA! SO gorgeus!
SNYGGING! Jag lovar tjejen, du kommer att vara den sötaste och finaste och vackraste tjejen på din bal, för ingen kan vara lika snygg som du är nu! Specc inte äcklet och vattnet, duvetvilka!
Skönt med mysiskläder idag! Heheheh.
Nu ska jag nog kolla på tv och bara ta det lugnt, Har nog stukat foten, den är uppsvälld och lite blå, kan knappt röra på den så, det är inte alls kul. Sen har ju knät blivit värre. Men men, Iaf, Ellen hoppas du får en trevlig kväll!
Puss&Kram/E

sommaren i city 1990


Jag är trött.. Skoltrött. Även fast jag vet att det inte alls är långt kvar nu och att jag verkligen måste kämpa på in i det sista så är jag trött. Trött på skiten, när sommaren kommer, gud vete vad jag ska göra, jag har så många planer, så många resor att åka på, tripper och utflykter, jag vill åka överallt och bara leva ett tag, leva livet som man ska göra. Bara vara, sitta på ett café vid vattnet och bara... Tänka på hur bra allting är, jag vill att allting ska vara bra, och det kommer det bli. Det har jag bestämt. Jag kommer ta vara på varenda liten dag på sommaren, ingenting får gå till spillo, all tid ska utnyttjas, ahh. leva livet. När jag tittar ut genom fönstret ser jag hur sommaren kommer, himlen är sådär fint blå, molnen börjar bli rosa av den sena sommarsolen, träden blir bara grönare, allting får mer.. färg. Är det bara jag som kan känna lukten av sommaren? Så är det alltid, när det blir höst igen kommer det en speciell lukt, samma med vinter och vår. Man liksom vet att det är nära, så jäävla härligt! Så otroligt härligt.
Ett otroligt liv, det vill jag ha!

Puss&Kram/EmmaMarie

ohh

1
2
3.
Nr 2 har jag två av, fast en gul;), vart så sugen på den rosa att jag helt enkelt inte kunde låta bli!
Puss&Kram/E

Känner mig som en kändis!

Herregud, livet är verkligen underbart vid det här tillfället. Solen skiner, jag har lämnat in teknik arbetet i tid, eu frågorna är klara att skickas in och allt är bara så underbart. Och vad kan man göra då? Jo, jag gick och köpte mig själv några presenter. Två supersöta rosa blusar, en start midjekjol, ett nytt puder och ett rosrosa nagellack:) härligt härligt. Nu startar bussen. Pussochkram/e

Jaha?

Hyggligt familjen.. Riktigt hyggligt...

Mensvärk så det ryker om det.. Tur att simpsons gör livet en gnutta roligare haha!
Puss&Kram/E

Balklänningen!

Nu kommer jag få den, klänningen jag så gärna vill ha! Är så otroligt glad. Vi beställde den igår, så jag vet inte riktigt när den kommer, men när den gör det, shit! ÅÅÅÅh vad glad jag är.
Blev hemma idag pga att jag har superont i halsen/huvudet. Sen är jag helt seg i kroppen och orkar ingenting. Måste vara frisk på fredag då jag inte bara har friidróttsdag utan ska ju också fixa Ellen, så igår bestämde vi frisyr och sminkning osv. Det kommer bli supersnyggt.
Skulle ju också följt med Ellen och solduschat idag, men det blev inte så eftersom jag inte orkar.
Men  men mår man dåligt så mår man dåligt, och då måste man lyssna på sin kropp
Nu ska jag sova lite!
Puss&Kram/E

jasså..

Nu har ellen dragit, och glömsk som jag har varit idag så har jag glömt att tagit foton hahah. Men men, ska nog sätta mig och kolla på ugly betty sen desperate housewifes och sen sova!
Så puss&Godnatt/E

jasså..

Nu har ellen dragit, och glömsk som jag har varit idag så har jag glömt att tagit foton hahah. Men men, ska nog sätta mig och kolla på ugly betty sen desperate housewifes och sen sova!
Så puss&Godnatt/E

Hahaha...

Era små patetiska anonyma jävlar:). Att ni inte skriver erat namn va, det vore ju så mycket roligare med det hela, för det är väl det du försöker vara? Rolig? Men du pysen, jag bryr mig inte om hur mycket du INTE tycker synd om mig, för du är bara en av alla patetiska riksfjollor som inte har något annat för sig än att klaga på andra, så.... med det vill jag säga..
IN YOUR FACE! Så nästa gång anonym, skriv vem du är, så kan jag säga hej när jag ser dig:).



Snart kommer Ellen hit så ska vi fixa och trixa med hennes hår inför hennes bal, ofc så kommer jag ta bilder så det blir nice. Sen vet jag inte vad som händer, ush vad trött jag är nu för tiden, har lite arbete i skolan att fixa såå, jaa.
Nej nu kommer hon tror jag!
Puss&Kram/E

Oh maria! Vad gjorde du med oss!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HELVETES JÄVLA KUKKNÄ!
Jag dör, mitt knä gör så ont så jag nästan skulle kunna börja grina! det kommer krampattacker hit och krampattacker dit! Så otroligt jobbigt. Så någon gång denna vecka ska jag till sjukhuset och se till att dom tar reda på vad fan som är problemet. Säger dom att det bara är lite skadat och att jag ska vila kommer jag be dom att stoppa upp något i arslet, för det har dom sagt dom två andra gångerna jag åkt in för den skadan jag har i knät, och eftersom all denna vila, som pågåt i allt från några veckor till ett år, inte verkar hjälpa. Så måste det fanimig vara något fel! Eller? Ah, dansen, jag körde på tills det sa stopp, efter fick jag såklart kramp kramp och mera kramp. Jaa det suger lite att vara mig just nu, varm är jag också, som en liten gris. Ska nog slänga av mig brallorna. Sådärja, sköönt! Lufftigt och allt.
I morgon ska jag och klassen till hälsoäventyret och prata om det härliga ämnet kärlek. Ack så mysigt. Tycker ni inte? Jaa det kan väl bli skönt. Sovmorgon till 9 har man med. Narre!
Jaa nu orkar jag verkligen inte skriva, trött som jag är.
Puss&Kram/E

Emma är bäst! (egoegoego)

Egoist javist, det får man lov att vara ibland kära människor!

I skolan var det sååååååå trist, orkar typ inte med något. Franska redovisningen kan jag sammanfatta med ett enda ord... BAD! Ush, jaja, har man ig i franska så har man, men jag kommer kanske till och med få vg i teknik, hon sa att, min lärare, om jag fortsätter som jag gjort innan så får jag det! ohyeah, haha jag är bra på teknik, och är blond, nejmen tänka sig, jag kan ju fasiken vara smart! Sen hade vi bild, och man får ju aldrig börja, våran lärare ska prata i sjuttioelva timmar innan man får börja, hahaha skuuumt!

PIC's
E
E
E
Nej nu ska jag kila iväg och dansa bakdelen av mig!!
(p.s, min desig på bloggen är förjävlig.. Så reta mig inte...)
PUSS&BAMSEKRAMAR/E
Ja det kanske märks att jag är på bra humör idag, fan sommaren kommer, man blir brun, lite sådär Xtra snygg, aaah livet blir inte bättre:)!

Jag har en bula,

och inte en liten en, nej en fetstor mitt i pannan. Och den gör så förjävligt ont..

Nu är jag helt dödsslut, vill verkligen bara sova, fast jag vill också åka till ica och handla innan klockan sju helst, eftersom att det är Gossipgirl och the fashionista ikväll. Synd bara att dom båda är på samma tid... men men kan ju hoppa lite fram och tillbaka mellan kanalerna. Är det någon som vet ifall det går en bra film på tv ikväll? säg till isåfall, för jag är sugen, riktigt sugen, på att se en bra rulle idag.
Vad är jag mer sugen på, jo kebabpizza.. är så otroligt sugen på kebab! kebab kebab keeebababababaaabah!
Nåja,
puss&kram/E

That's not my name

Idag ska jag, FINALYYYYYYYY, kolla på balklänningar, fifanigatanshelvetevadnice! Pappsen ska följa med så det blir asbra. Är riktigt trött måste jag bara säga, räknade faktiskt inte med att vi skulle åka såhär tidigt, men men, vad gör man inte för en balklänning. Så nu hoppas jag bara att jag verkligen hittar en asfin klänning som bara skriker Emma, Det vore fan bra! Men nu när jag tänker efter, bara för att jag älskar den, om jag nu hittar en som jag kommer att älska, så måste den ju passa min figur, och det kan jag säga er, är det fanimig inte många som gör. Jag kan inte ha raka, inte jungfrufigur,(ruskigtfult btw), Jaa, så vad kan jag ha? Vill helst ha något halterneckaktigt med ett.. tjockt "bälte" i midjan typ, sen att den bara ska.. flyta ner, Låter fint va:)? Jaa, färg spelar ju egentligen inte någon roll, Alla babblar ju om att "du får inte ha det för det ska jag ha.." och "tar du den färgen blir jag arg.." eller "Du "passar" inte i den färgen..." Men sanningen är att, många kommer ha den färgen som man själv kommer ha, om man inte som jag ska försöka sattsa på en mönstrad klänning, liksom, man kan inte gå runt och tro att man kommer att vara ensam med en färg. Det går inte till så, och att säga att ingen får ha den färgen av just den andleningen att personen själv ska ha det, det är bara elakt. För om den andra personen hittar en klännig, villsäga i den färgen, borde inte den personen få ha den då? Den personen borde välja den klänning som passar henne, den hon tycker är fin, och inte välja bort den möjliga drömklänningen pga någon annans vilja att förbjuda denne. Jaa, kalla mig konstig om du vill, men jag tycker att man ska ha det man själv vill ha och inte bli påverkad av andra, det är just du som ska gå på balen, det är du som ska känna dig som kvällens vackraste tjej, det är du som ska älska dig själv när du har klänningen på, det är dig det handlar om, det är vad du tycker om vad du ska ha som spelar roll till 100%. Inte någon annans åsikter, inte i slutändan iaf. Så gör som jag, skit i vad alla andra vill ha/ska ha och ta den klänningen som du älskar.. Det ska fan jag göra, för det är jag som ska känna mig säker i mig själv, inte någon annan som ska känna sig säker genom att förbjuda andra att ha den färgen. Nåväl..
Jag ska väl snart kila antar jag, sååå..
Puss&Kram/E

Are you the one for me, the one i've been dreaming of?

It tingle's, with all my heart, I hope you feel it too


Nu ska jag iaf berätta lite om klassresan, jaa den vart väl inte superduper lyckad. Men jag tyckte att det var mysigt ändå, speciellt vissa tillfällen;). Seacret! Iaf, morgonen började med att vi åkte båt mot härjarö, tog väl en halvtimme, mysigt mysigt, synd bara att vädret inte alls var i närheten av mysigt. Väl framme gick vi till stugorna och tog sedan en promenad. Spelade kubb och fan.. vad heter det.. BRÄNNBOLL! juste haha jag glömde där, men jaa mysigt var det, Natten var trevlig med cirkus en timmes ordentlig sömn kanske, men natten, eller början av den, var mysig som sjuttsingen. Trotts regnet haha.
Iaf bilder kommer senare då jag inte orkar ladda in dom nu, är så himla trött, blev sjösjuk på båten så jag mår illa sen är jag helt slut i huvudet.
Jaja, se'ya around!
Puss&Kram/E

Och vännen..

Du vet att du betyder mycket för mig och det är verkligen inte meningen att det ska vara såhär.

Nej men är det så nu också? Herregud..

Du borde ju få pris för årets riksfjolla!


Godmorgon alla glada och ledsna faces! Pluffsar ovanligt mycket här i min underbart sköna säng och bara njuter lite extra innan vi far iväg på våran tripp till härjarö. Hoppas att vädret blir passande och att det finns något att göra, annars kommer jag bokstavligen att dö. Nej men, nästan då! Vad händer idag, joo jag ska vila, för guess what!? jag börjar bli sjuk, ohyeah mama. Nej men allvarligt. Det är inte heller så roligt. Så vila vila vila ska jag göra, orkar inte åka iväg och snorta som en gaaallning!
Vad ska jag mer göra hmmm..
Jag ska...

  • Packa kläder, nescecär, och allt behövligt.
  • Kolla på en film.
  • Sova
  • Städa lite i mitt rum, (vill bli klar!)
  • Sova lite till.
  • Krama pappa
  • Krama mamma
  • Tigga pengar till buss, orkar inte slösa pengar på det..
  • Tvätta kläder, tvättmaskinen har varit trasig så alla kläder har liksom tagit slut, men nu jäklaranama är allt, eller SKA allt bli rent!
  • Åka och handla, vill baka;).
  • Jaa som ovanför, baka.
  • Helt enkelt gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska gå upp klockan 6 i morgon, som vanligt. Måste med halv 8 bussen. Suck...

jaa, det var väll ungefär min dag, ska ringa några samtal och så också, skicka några mail ska jag också göra. Hahaha vad vuxen jag låter, "ska bara skicka några mail" hehehe. Nej men seriöst, jag börjar få lite tråkigt, men jag kommer säkert bara sova. jaja, så får det bli!
Puss&Kram/E

Hall'aa!

Ligger i sängen med en superöm rygg och ska kolla på Rush hour 2, har hört att den är rolig så varför inte ge den en chans? Iaf, angående min ömma rygg. Idag på idrotten hade vi höjdhopp. Och det gick ju bra tills jag på något sätt river ribban och slammar ner i den, så först landar jag på den superhår på svanskotan, sen mitt i ryggen så jag tappar andan, och sedan på svanskotan igen. Och ja ni kan ju gissa, jaa jag har blåmärken på ryggen och vill helst inte ligga på den. Jaja, tänkte bara säga att på fre-lör kommer jag kanske inte att skriva något, eftersom jag ska på klassresa. Så jag åker fredag morgon och kommer hem lördag kväll. Så det blir som det blir. Skönt iaf att jag är ledig i morgon. Måste vila gärnet eftersom jag börjar bli sjuk, orkar inte vara dålig på fredag. Skulle egentligen jobbat men det blev inte så.
Jaa, nu ska jag iaf kolla klart på filmen.
Puss&Kram/E

Att man fortfarande ser...

att vissa beter sig som om dom gick i 2an.. ja herregud. Kanske ska ta en titt och se vad du har, tänk lite utanför kanterna du, håller du på såhär i fortsättningen kan det betyda att du förlorar det som verkligen betyder något. Tänk på det<3

slepepepe

sååå trött. Ushabusha. Jag har inte sovit nått sedan det senaste inlägget. Bara för att mammsen ringe sjuttioelva gånger om balklänningar på blocket. iiiiush! Inte för att dom var fula, hittade några riktigt fina faktiskt, men att ringa var femte minut. Jaa!
nu ska jag sova
Puuss&kram/E

Jag har..

Nog hittat balklänningen i mina djupaste drömmar! Hela klänningen är en dröm. Om den ändå kunde bli min,

Just nu ligger jag iaf här, drog hem från skolan då jag S*#p..!y#"dd?=)e! Jaa så jag drog, orkar inget just nu, har ont i huvudet och vill helst bara somna och sova tills det är morgon. Jaja jag kan berätta om några bra, och mindre bra saker idag!
 
BRA: Min lärare kom fram till oss tjejer i klassen och skulle ge resultaten från vårat svenska prov. Två av dom fick vg- och en g, då tänkte jag, helvette då kommer jag få ig, för helt ärligt trodde jag att det skulle bli så, eftersom jag knappt pluggat något. Sen säger hon till mig, "Ja Emma, du fick inget minus" så jag liksom antog att jag fick ett G. Men gissa! Jag fick VG! Vart så himla glad. Känns verkligen super då jag skrivit vg mvg kvalite på nästan alla mina jobb denna termin i svenskan! Så jag ska höja mig!
Sen blir jag så glad, det här kanske låter fjolligt men, när jag smsade pappa och berättade så skrev han tillbaka "Gud vad stolt jag blir gumman, Du är jätte duktig Emma, Och jag är världens lyckligaste pappa" Då blev jag ännu gladare. Bara att veta att han verkligen är stolt över mig känns så otroligt bra. Så jaa.. Jag kan om jag bara vill!

NOT: Jaa, fastän det vart en bra början så blev det mindre bra innan lunch/under lunch. Efter maten var jag tvungen att gå på toa och spy. Det är inte så att jag har ätstörningar. Verkligen inte. Men det blev så konstigt i magen, mådde så otroligt illa, så det blev väl bättre så. Kände då också att jag inte ville vara kvar i skolan, så jag ringde pappa och berättade. Gick sedan till mina lärare och skulle berätta så säger dom "men ligg hos skolsyster till två så blir det bra" utan att ens ge mig en blick!! Då sa jag "men fan, jag har ju spytt! det blir ju inte precis bättre då.." Då hoppade min lärare till och sa bara kort och snabbt "Hejdå.." Så jag drog, tog bussen hem och jaa. Nu har man ont i huvudet också. Skulle faktiskt inte förvåna mig om jag blev förkyld så mycket det regnade när jag gick hem och dessutom hade sandaler på mig.

Nåväl.. Nu ska jag nog ta mig en nappie.
Puss&Kram/E

Bild tagen i morse.

Bonjour

Nu ska jag åka iväg... Och jag är bara så inte sugen!
Puss&Kram/E

Varför..

Bryr jag mig ens? Det är ju bara onödigt.

Synd för sverige igår. Men vem bryr sig? vad vinner man? en trofe? kul, nej men allvarligt, dom borde inte ta det så allvarligt. Kanske dom inte gör heller.

Nej nu vill jag ha sommar, sommar sommar sommar! Det enda jag funderar på är hur min klass kommer se ut på bcjf efter sommaren, ska ju gå samhäll. har hört att det är ganska många som ska gå där, ja bara det inte blir några lodare så är det ju lugna puckar!

Puss&kram/E

Προδοσία ψέματα και δάκρυα

Ποιος θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, έχετε αποτύχει φίλο μου βαθιά

Ohno.. Lyssnar på lite Beyoncé, vilar, och sådant. Vill att pappsen ska komma hem, vet inte varför. Men men, ush jag orkar inte. Pallalalalalalal! Palla dig dig dig dig och dig.



One more thing, i wont let you push me down to the ground again. And thats not fiction, thats pure fact

/Emma Pettersson, den enda

ALARMA!

Hejhopp i lingonskogen!
Väntar på att Madde ska höra av sig så jag vet när vi ska åka, vem vet, gullungen kanske sover fortfarande? Jaja, Sigge, hunden vi vaktar,  han är såååååå söt! Visserligen låter han som en liten gummianka och är en aningen puckad. Men fan, den söta fasaden gör så att man struntar i det. Fast sova hos mig ville han inte, neej då. Så det fick min egna gullis göra. Men det är lugnt. Nej nu ska pappa åka så jag måste passa lillplutten!
Puss&Kram/E

Your everything i thought you never were

Ligger i sängen och vilar, har ruskigt ont i fötterna. Måste också säga sorry för det otroligt dåliga uppdateringen, men i onsdags var jag ju på Beyoncé och det var HELGRYMT, fyfasiken vilken vacker snygg otroligt bra människa! När hon sjöng, fy.. Jag fick gåshud på rumpan, RUMPAN! Helt sjukt. Man inser verkligen hur mycket man tycker om en artist förns man verkligen hör och ser den. Helt otroligt. Och där var jag med Ellen, såg också Ebba på andra sidan globen, Melissa lite längre ner, och Sofia och Emelie. Som också åkte med oss hem. Otroligt bra kväll.
Sen i går var jag på teater med skolan, den var faktiskt bra, rolig, lite småsorglig. Okej, lite långtråkig ibland, men sjukt bra ändå. Fares Fares var med, skön kille. Men skulle strunta i rockerstilen om jag vore han haha.
Sen idaaag drog jag med Elin till stockholm. Liten spontan bestämmelse sådär men vafan. Jaa med mig hem fick jag ett hårband för fem kronor från H&M. Jaa, jag provade mycket fina kläder. Men jag hade helt enkelt inga pengar till det, dom gick till mat och resan hem. Men men, ska kanske åka med pappsen någon dag!
Iaf tack Elin för en supermysig eftermiddag/kväll.



Bilder!

Teatern, FaresFares nr 3, syns kanske!

Den underbara Beyoncé

B

B

Sååå snygg!

Also.

Ohyeah!

Elin och jag:)

Mitt nya hårband, asfräsigt om ni frågar mig. Men jag är ju som jag är. Annorlunda!
Puss&Kram/E nu ska jag vara hundvakt åt en siiitsöt valpis!

Så otroligt barnsligt..

Idag har det varit okej, men vem bryr sig;D. I morgon är  det Beyoncé! FIFAN VA NICE! Ska verkligen bli askul, så jag kommer kanske blogga lite från mobilen under kvällen, Sen i övermorgon, (torsdag), ska jag på teater, så får bli mobilbloggning då med. Ska kolla på dom tre musketörerna.. Hoppas att den är bra då.
Nu ska jag iaf snart kolla på ESC på ettan, kan ju hålla tummarna för att sverige men det tvivlar jag inte på.
Jaja:) är inte precis skrivsugen.
Puss&Kram/E

Hejhallå I det ljuva blå!

Ligger och datanördar, Måste fixa några grejjer.. OOOOOOOOOOOOORKAR inte.. Men jag måste.. satan.
Idag hände inte alls mycket skolan sög eftersom min lärare tog min mobil, ja jag är en smula beroende av min lilla älskling. Sen var alla borta, det enda roliga var väl franskan, otroligt nog.. hehehhye! Sen drog jag hem åt och sådant. Dansen gick ju inte som smort iaf, mitt knä är totalt pajkilajki. Skit ont gör det, så jag var inte med, Men viktoria och jag hade iaf kul:). Sen nu ligger jag här, skittrött och arg på mig själv
Puss&Kram/E

har..

Inte riktigt tid med det här men, nej asså. Fasiken! Jag har inte tid med detta nu!
Får bli av när jag kommer hem!
P&K/E

Från bålsta till vad?

Tänkte berätta lite om dagen, ja jag jobbade ju somsagt, det gick bra det. Sen har jag typ baraaaaa chillat och så, är riktigt trött så jag skriver bara lite kort. Lustigt skriver från mobilen, asnice:) men ja, vad har jag mer att tillägga? Inget tror jag. Så jaa, ni får ha en skön natts sömn:) Puss&Kram/E

Absolute Dry..

Bara Lindis som förstår rubriken. Upps we did it again.. Ohyeah!

Här är bilderna från igår!



Tungrullning ala Linda et Sofia!

Jag svär, dom snyggaste!

Sofia är så bra som vanligt:)
puuuuuss&kram/E

GOTENNATTEN speciellt till Linda♥

Godnatt, bjussar på egobilder, really sessiga mothafakkas yeah

Ibland får man faktiskt lov att vara lite skön:)

Lite hot

Lite hotchipotchi
Och nu ser jag att jag visar bhn. Men jag är ju rolig för det!



Puss&Kram/E
P.s slänger in lite bilder från denna kväll i morgon. ciaociao

För att nå något måste man sträcka sig..

Jaa det kommer ju inte atomatiskt?

Nu är det så att min pappa tydligen skulle till London idag, och kommer inte hem förns på Onsdag, kul, känns verkligen som att han alltid är borta, heheh får hoppas att han tar med sig något fint hem;). Så han väckte iaf mig vid 6, sen kom mamma in runt halv 9 och väckte mig igen, så jag kunde inte somna om och jaa nu ligger jag här. Skulle egentligen jobbat med mamma, men jag kände att, faan jag orkar inte. Jag måste få sova ut idag. Verkligen. Visserligen kan jag ju göra det i morgon också meeen jaa lördagar är dom skönaste dagarna iaf.
Mer om idag, joo jag ska ju kolla på balklänningar runt tree tiden med Mamma och Linda, hoppas hoppas hoppas att jag verkligen hittar något som skulle vara perfekt för mig! Är lite nervös faktiskt. Sen måste jag ju börja fundera på hur jag faktiskt ska komma dit? jaja det går bussar så det går prima! Efter balprovningen måste jag hem och kolla kläder, sen ska jag ringa Madeleine och snacka med henne. jaa sen ska vi ju bowla, och efter blir det film, antingen hos Linda eller Johan.
Nuuu ska jag äta frukost tror jag!

Puss&Kram/E

♥GODNATT♥

stylish
e
hehehe!
GODNATT! Puss&Kram/E♥

Köttig fredag skare'va!

Sitter och tittar på Sverige Kanada matchen, hopaps hoppas hoppas att Sverige vinner, vore ju skönt om vi kom till finalen mot Ryssland! Iaf, fan vad jag har blivit ett hockeyfreak, i morse på bussen satt jag och frågade Johan om en massa grejjer som jag undrade över, och otroligt nog så börjar jag faktiskt att förstå ett och annat om sporten.
I skolan i morse skulle jag boka bowling hahaha... men istället råkar jag boka restaurang på bowlinghallen för 11 personer.. väldigt pinsamt, Jaja jag skickade ett mail, bokade rätt och dom ringde, och halelujah allt är löst och i sin ordning! Ska ju hänga med feta gänget i morgon, något jag ser fram emot eftersom jag verkligen inte var sugen på en vanlig "Sitta-hemma-tråka-titta-på-film-svulla-helg" Så det ska bli roligt. Nu gjorde Kanada sitt första mål! Men det är coollungt, sverige är ju keffabitiga hockeygrappar, dom tar igen det.
Jaja jag måste koncentrera mig lite!
Puss&Kram/E

Madeleine!

Åh vilken härlig dag. Trodde faktiskt att den skulle bli helt förjävlig men icke sa nicke, helt otroligt vad jag har varit glad idag! I skolan har jag kommit superlångt med mitt teknik arbete, (ni kanske kommer ihåg snacket om en hel morgon med no), Och jag är snart klar. KANON EMMA! Sen har det inte hänt sådär super mycket, vi hade ingen lärare på sista lektionen, sen hade vi ingen matte heller så vi slutade tidigare, då gick jag ner till blå och väntade på Madde och Johan, vi skulle knata ner till centrum i det fina, eller vad som var fint, vädret. Mysigt, följde med Madeleine hem också, riktigt kul haha, vi hade vårat lilla roliga, ritade lite på paint och hade det allmänt mysigt och kul. Sen gick vi ut på en promenad och tog en maaaaaaassa kort, fast dom har Madde så jag kan inte lägga upp några tyvärr. Men kul var det. Drog till centrum och kollade på när Johan provade kostym, stilig grabb säger jag bara, han fick en maaassa smakråd av mig och Madde:). Resultatet blev ju bra förfan!
Nej nu ska jag kika på hockey!
Puss&Kram/E

Trött

Jag älskar att sova, för i drömmarna existerar inte bekymmer... Är så trött just nu, behöver komma bort. Vart som helst går bra. Puss&Kram/E

Vad hände med glädjen?

Skolan, nej fy, jag vill inte gå jag orkar inte gå.. Men jag måste och det vet jag, känner bara hur allt verkligen går åt helvete och att jag bara vill att det ska ta slut. JAG PALLANTE SKITEN! Suck, ont i magen har jag, stressad är jag, deppig är jag, trött är jag. Kan ju förfan inte sova för att det ska vara så jävla mycket nu i slutet. Så in i helvetes mycket. Massa onödiga saker, jagmenar vad fan har jag för nytta av att bygga ett fjuttigt hus på 3 cm höjd av tandpetare, va? Kan någon förklara det för mig... Fan jag orkar verkligen inte. Men jag måste. För mitt mål är att få bort mina två ign i franska och teknik. Men franska har jag nog klarat, teknik vet jag inte, min lärare eller.. Mina lärare är inte dom bästa på att uppdatera om betyg och sådant.. Och det är ju verkligen kanon tycker ni inte? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FAN vad jag inte vill, fan att jag skulle vara sjuk halva 8an fan att jag skulle bli långitdsjuk i nian med. FAN FAN FAN! Åh jag räknar dagarna tills det är slut, det är snart, snart snart snart! Fasiken vad det ska bli skönt. Då ska jag bara ta det lugnt. Heeeela sommaren bara chilla och vila upp mig, så jag verkligen kan sattsa på gymnasiet. Samhäll står det i mitt val och samhäll ska det bli. Vad jag ska bli vet jag inte, men jag är för ung för att bry mig just nu. Jag vill leva livet för sjutsingen!
Nu ska jag sova..
Puss&Kram/E
(blev ett litet Impulsdepp inlägg där..)

AH MINA NYCKLAR:D

Jag har hittat mina nycklar! Ohyeah, haha nu när jag låg och tänkte kom jag på vart jag lagt dom för fyra veckor sedan... smart:). Haha menmen bra att jag hittat dom iaf, kommer endå att spara extra nyckeln.. Jaa ifall att asså:).
Sitter och väntar i min ensamhet på att mamma och pappa ska komma hem, men aah mamma slutar 6 och pappa kommer hem runt den tiden sååå. Vi ska till mina kusiner, ena fyller år wiehoo... Not!
Jaaja Nu orkar jag inte skriva!
Puss&Kram/E

Krigsdrabbade och nästan inga bryr sig!

Idag har jag samlat in pengar med operation dagsverke, som jag skrivit förr, för att hjälpa krigsdrabbade barn i afghanistan. Men nästan inga bryr sig ju, okej jag samlade in över 250 kronor på 3 timmar, men endå dom som inte bryr sig och tyckte att sverige behöver mer hjälp.. Hallå! Har vi blivit bombade eller? Jagmenar, där är det tusen oskyldiga barn som har blivit av med familjer vänner och allt. Dom kanske tom har dött själva. Jaja jag tackar iaf dom som gav pengar.
Efter insamlingen gick jag direkt till bussen, åkte hem och käkade lunch. Sen la jag mig faktiskt och sov. Är så himla skoltrött att jag inte vet vad jag ska göra, och i morgon ska vi jobba no heeela morgonen. Och jag hatar no.. Bajs säger jag bara, bajs bajs bajs! nu ska jag försöka vakna lite!


Ego bilder.. ohja det gillar vi
e i morse
allsoooo
E
Avslut med ett leende på läpparna!
Puss&Kram/E

Oh..

I allready knows what it's like to be rejected, and that's a feeling i don't like..

Ellen var här.. för en timme sen ser jag nu haha, jag ligger iaf och fixar bilder, har lite tråkigt, lyssnar på lite musik och har lite mer tråkigt. Fifan vad skönt det kommer bli i morgon, oh oh oh ooooohyeah! Beyotch. Hahaha, Fick ett guldigt eiffeltorn (nyckelring!) av ellen från LÄ PARIS! Asnice, men jag måste hitta mina "riktiga" nycklar, dom är borta.... och det suger, så nu har jag extra nycklarna men dom andra ligger nog någonstans i mitt rum.. Ska städa i morgon då jag slutar tidigt såååå. Ah:).
Puss&Kram/E

ronja:O

Meningen med krigare var att vi egentligen enligt mig skulle vara gamla krigare med läderkläder och hela kitet men det blev som det blev... hahaha dom var ju fan militärer:O! Och vårat foto ser nog mer.... okrigare ut och är nog inte ens i närheten av deras hahaha:) vart lite.. obra det dära

Tingeling tingeliing

Nu ligger jag i sängen och bara... åh sover lite. Ellen ska komma runt kvart i 6 och hämta ett hårband, såå jag måste nog hålla mig vaken, men efter det ska jag nog sova. Idag hade vi ma nationella och fyfan vad svårt det va! Åh jag hatar matte just nu.. Haha jag hatar allt med skolan just nu, är så otroligt skoltrött.. Vad mer har hänt idag, nja inte speciellt mycket, i morgon kommer det vara feta chilldagen då vi håller på med operation dagsverke, vi ska samla in pengar till fattiga länder, Så jag och Stefan ska stå med en bössa i centrum från 9 till halv 12. Riktigt skönt. Vet inte riktigt vad som händer efter det men det blir nog något bra iaf. Äej jag skriver nog lite senare, och motsatts från igår så ska jag göra det!
Puss&Kram/E

Fighters!

Nej men tjafan!
Ligger framför tv'n och kollar på hockey, Sverige-Frankrike.. Asså Sverige har ju verkligen pinsamma missar ibland, t.ex. nyss, en passning som tom jag skulle ta! Och han missa den, värsta målchansen som dom sumpa, jaja dom leder ju med 3 poäng, men dom är fan inte bra. Nog om hockey, idag hade vi först på morgonen 3 timmars dans, roligt, jag trodde vi skulle dansa asmycket vals, men det blev bara en snutt, jaja jag och Johan var grymma! Eller haha jag var ju grym hela tiden. Sen efter det hade vi spexfotot också, där vi var krigare, eller.. typ iaf, Stefan körde ju på supermanlångkallingar sååå.. Jaa jag vet inte haha, Jag såg först ut som en slampa... Men jag böt till en annan kjol så det vart myyyycket bättre, Jag hade en glansig svart tröja sen ett annat svart linne som kjol under först.. men förfan... så jag böt till min blåvitrandiga kjol, fast jag hade den utochin så den vart vit haha. Men det var nog bra. Vi var grymma:).
Nu ska jag snart fixa i ordning mig lite och träna vid sju, kul. Är riktigt trött såå..
Jaja jag har inte mycket att skriva så jag bjussar på lite bilder!
Stefans asheta SuperManlångkallsingar
Linda Jag och Sofia, ingen tvekan om saken!
Puss&Kram/E

Linda är en babe!

Ligger och kollar på gossipgirl och njuter lite av livet sådär, Sov hos Linda igår, skiiiiitkul hade vi, fyfan när vi skulle sova, skrattade så mycket att jag blev hes. Vi hyrde tre skräckisar, hann bara se två, men det gör inget.
Nej nu måste jag fortsätta glutta skriver snart!
Puss&Kram/E

Killar?

Jaa ni, igår var det en mycket rolig men också konstig dag. Jag och Madde drog oss in till stockholm vid 4 tiden, på tåget kommer det fram en skitäcklig kille som först i några minuter sitter och pratar med sig själv? Sen började han prata med oss och han kunde knappt snacka någon svenska alls, han blandade svenska och engelska i allt och jag förstod ingenting hahaha. Tur att han gick av sen iaf. Efter det var det nog cirkus 7 stycken i stan som raggade på oss. Känns lite konstigt då jag kanske blir uppraggad 1 eller två gånger. Men jaa, man kanske var snygg idag? Gissa vad? Nivet "Kissie" Jag såg hennes polare Amir inne på donken.. Han var större än jag trodde.. Hehehehue. Mötte Mickis och Johan med, eller mickis när vi åkte hem men iaf. Men tillbaka till donken, efter att vi hade käkat och allt var frid och fröjd så satte vi oss på trappan vid torget, så tar jag lite kort på Madeleine, och helt plötsligt kommer det fram en asful, skitäckligt skabbig kille som tror han är världens snyggaste och säger
"Nu när du ändå tar kort, kan du inte ta ett på mig?"
Jag "Joo..."
Han "Vad tycker du är sexigast att stå eller på knä?"
Jag "Ahmen kör på knäna då?"
Han "Tycker du att jag är attraktiv?"
Jag "... Du är väll söt (not)"
Han "Kan jag få ditt nummer"
Hahahaha och det roliga efter det var att, jag gav dom mitt nummer, sen tror "snyggningen" att det är 74 på slutet istället för 34 vilket är rätt så dom tog ju fel nummer endå så hahahah, Sen pussade han mig på kinden.. Och jaa, vi var ju inte dom enda som tyckte att han var lite fort på... Skumma typer. Sen gick vi på bio och såg filmen "17 again" Och den var sååå rolig! Den var verkligen jätte, jätte bra! Började tom gråta i slutet haha, men vill ni veta varför får ni gå och se den, men det borde ni verkligen göra!


Nu ligger jag i min säng och tar det lilla lugna, vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska nog ta det lugnt. Skulle egentligen jobbat hos mamma och shoppat senare, men jag mår inte så där på topp pga mensvärk såå det blir i morgon, ja iaf shoppingen;). Kanske ska ta mig något att äta och sedan lägga mig och glassa i solen, låter görskön.. Så får det bli!
Puss&Kram/E
(Ska sno lite bilder av madde :D)

tröttskalle

Ligger i sängen just nu och är helt slut. Vill bara sova sova sova. Men det kan jag inte för jag ska snart åka och handla och sen ska jag städa mitt rum och lite av huset.. Orkar inte det egentligen, men det är bara att bita ihop. Igår fick jag en trevlig valborg med Amanda Jimmy och Linus, riktigt mysigt.
Nej nu orkar jag knapt skriva heller,
Puss&Kram/E