Godnatt och i morgon är det första december!

Nu ska jag nog lägga mig i sängisisis och dra på ipoden och sova lugnt, går nog upp runt 10 tiden i morgon, får se hur jag tar mig till skolan.. He he     he.. Jaja, godnatt på er alla! Sweet Dreams!

Btw, nu börjar ni bli ganska många här! Skulle verkligen uppskatta kommentarer=)

YES! FAN VA BRA JAG ÄR!

Jag är klar med samhällen!TJIHOO!... visserligen har jag suttit sen 5 men vem bryr sig, jag är klar!! OCH NÖJD! Därför bjuds på egobilder ala moi!




Latero, nu ska jag njuta av kvällen och se fram emot att få sova ut i morgon!

Trött

Nu är det bara 24 dagar kvar, wiehoo! Fan vilken liten julenörd jag är... Mycket illa! Whaaatever, har egentligen idrott nu, men kan ju ofc inte vara med. Men men, jag får köra på lite teori istället! Fungerar lika bra det med.. Snart har jag lunch, elle jaa, vid halv 12 rättare sagt. Och med det säger jag tachochhej för mig!

Taggad!

Jag längtar tills i morgon, då ska jag efter skolan köpa med mig plugg-belöningar hem, alltså lite gottigott. Sedan ska jag direkt hem och sätta mig, och tackolov så är jag ensam hemma, och plugga järnet!!! Det kommer gå asbra, när jag tänker på uppgiften, den är ganska simpel om man bara kommer igång! Så jaa, jag ska fan göra ett bra jobb! Och nyss kollade jag klart på G.G. Snart börjar Troja, om en timme dock.. vet inte riktigt vad jag ska göra emellan, småblädrar bland alla kanaler på tv, sitter med datorn och kollar kläder, det vanliga liksom! Jaja, Ska kolla på bones, som jag såg gick nu.. Tadita!

G-day


Christian Siriano

Om han är grym!
Iaf, snart är det dags för gossip girl, ska bli skönt att slänga sig i soffan och släppa kaggen lös och bara vila!
Gudnäjt

dotdotdot

Jag kan konsten att vara snygg.
Ferst dey @ malta, blek som ett as.
japp.
Oui
mitt haaaaar
jag gillar min mage. Faktiskt!
hehehe
feeeeeeeet
yeee
jaa där var man iaf lite brun..
Asså, jag tänkte, bloggiliki har varit lite bildtråkigt på sistone, så why not!

Ohja!

Haha, min hund ligger och drömmer, snarkar och piper gör hon med. Låter som att hon gråter ahahah. Nu ligger hon och kickar på mitt ben.. Ah, jag vill inte väcka henne.. Iaf, jag vaknade för typ.. 30-40 min sen, inte bra att jag sov bort hela denna dagen, men! En sak jag HATAR med mig själv just nu.. Jag glömde papret i skolan, där alla jävla uppgifter och frågor står, och det ska vara inne i morgon natt! Alltså nu har jag bara en dag på mig att fixa det där.. Ifs så jobbar jag till max när jag är stressad, så det är väl bra på ett sätt, men ändå skönt att kunnat börja på det, jaja. Ska skriva lite på min novell sen så att den blir klar!
Juste, idag är det första advent, fast... Jag såg dock inga tända ljus där nere.. Skumt, mamma som alltid brukar ha tjing på det. Nåja, vi kanske kirrar det senare. Och jag kom nyss på en sak som gör min söndag till en lyckodag! Det är troja idag! Filmen alltså, den är så jääävla bra! Hahah, jag älskar den!
Jaa, det var väl allt tror jag? Ursäkta, men jag har inte riktigt vaknat än, är sååå trött. Kollade på någon aswierd film, skvaller. Någon annan som såg den igår? Fattade nada.. Riktigt skum.. Sen kunde jag inte somna för att jag vart så jävla mörkrädd, så jag tände en lampa, sen kunde jag inte somna för att det var så ljust. Så jag släckte. Sen vaknar jag vid 7 på morgonen av att någon hundprutt går utanför mitt hus och skäller, och den skäller i typ en halvtimme??? Heheh, blev aslack eftersom att jag var rejält trött, har vaknat på liiite fel sida av sängen känns det som. Iaf, hunden försvann, jag somnade och nu ligger jag här
Fan, jag ska duscha nu

Tjafan!

Jag är fortfarande trött, ingen aning varför. Jag har ju bara sovit idag? Jaja, känner för att sova nu också, för det första så går det inte ett endaste skit på tv, eller jo .. Paradise hotel börjar 10.. men iaf, Sen har vi inget sött hemma.. Eller, det finns ju julmust, men inget gott att sitta och knapra på.. Suckelisuck! Och i morgon är det söndag och då ska jag placera mitt feta arsle vid köksbordet och P L U G G A! Inget annat får förekomma, nada, NATHING! Har ifs tid på måndag på mig med samhällskunskapen, men eftersom att jag inte ens börjat en.. Typiskt mig, så måste jag fan sätta igång om jag vill ha mvg.. Jaja, det löser sig. Det gör det alltid, eller... Inte alltid. Men iaf! Btw, jag kan inte ladda upp bilder, sjukt irriterande..

åh

NEJ

GODMORGON VÄRLDEN!

Vilken "underbaar" daaaag! Säg vart går färden? Vart åker vi idag?
Nej jag skojade bara lite hehe.. Jag vaknade iaf för ett tag sen, sickt. Men jag är så sjukt trött, vet ej varför men men. Och jag kan säga att min frukost idag var den godaste på länge! Tomtegröt med... JULMUST! Hahahah. Så mysigt, och hela familjen håller på att sätta upp julsaker lite här och där, längtar som en gris tills julgranen kommer, det är nog det absolut mysigaste min familj gör! Alltså, att klä den så osv ;)! Nej nu ska jag börja hjälpa till jag med!
Vet inte om bilden kommer med men!

Så var det bara 26.

Kan inte sova, mår illa som fan och är yr.. Vad ska man göra? Jag hittar nog på något, kanske ska pyssla lite med mammas julklapp måntro? Vi får se!

Oj

Sista godnattet idag då. Dock har jag ju knappt skrivit något, men men.

27- Tiden går fort!

I natt gjorde jag det jag absolut inte ska göra, det rubbar ju mig totalt! Jag började sakna. usch fy och blä! Jag får får får inte göra så!



Opa, nu har jag precis ätit frukost. Kom nyss på en sak, jag kommer bli fet! Jaa, igår åt jag två pizzor, sen i allt och inget kommer mamma hem med en kebabpizza(!). Jag kanske blir uppgödd inför jul måntro? Nej juste, då göds man ännu mer kom jag på heeyee!
Iaffffff mitt ffffvvvvffff har laggat alltså eff-knappen... riktigt störande, den sitter fast!ffvtrfffffffffffffvffdefddddddddddd, uppsi(A). Jag fick ett litet utbrott hihih! Nej men jag är iaf hemma idag, somnade kanske.. 4 inatt.. jäääättekul, not. Så nu ska jag chilla! Skriverolaterocopines
Jag suger på franska.. FACE IT

28- tårar

Buuuhuhuhuuu! Jag har räknat ut att efter jag köpt alla julklappar till mami papi och tim så kommer jag inte ha ett enda korvöre kvar! JAG KOMMER ATT GÅ BACK!!! Varför ska man älska att skämma bort sin familj så mycket under denna högtid... Snusk.. Som ni har märkt har jag skrivit 28 framför rubriken. Det är för att det är 28 dagar kvar tills den stora dagen med stort D... JULAFTON. Dvs.. Jag har 28 dagar på mig att hitta alla saker jag planerat ihop..! JAAA, jag kom på den PERFEKTA presenten till mamma! My gosh, det kommer att bli helt perfekt!!! Hheheheheh, det här kommer att bli underbart!
Jag älskar att skämma bort min familj, okej.. Förut hatade jag att köpa presenter till min bror. Kan dra en gammal goding. Jag var 6 eller 7, det var julaftons morgon. Jag hade inga presenter till honom, men kände mig elak om jag inte skaffade några. Min lösning? Jo, jag smög in i hans rum, snodde hans vattenpistol, någon random bok, och en massa andra saker... TADAAA! Problemas lösas! Dock så vart det ju lite weird när han öppnade dom och bah "Åååh... eh.. Är inte det här.. ehm.. Mina saker redan?". Men jag körde ju redan då på "tanken som räknas" hahaha. Jag är så skön! Nej nu ska jag sätta igång med mammas julklapp!

28- OPAAAA

Nu är min papi påväg hem. YES! Mamma svarar inte, haha varför ska jag alltid bli så desperat efter dom när jag är själv? Uppsi, kom nyss på att Tim stiger in snart! Och han får INTE ta min andra panpizza. RUSH NER TILL KÖKET!

Ohohoo!

Kan bara säga att min pappa och bror kommer bli såååå glada över sina julklappar! I år ska jag inte snåla och köpa en sak bara! Dock måste jag hitta saker till mamsen... Klurigare människa att leta till!

Ååh. suck!!!

Missade pappas samtal med en halv min!!! Faan, och nu är han upptagen. Jag säger det, min pappa är den absolut svåraste personen att få tag på! Bajshelvete... Nåja, jag har legat och dregglat över kläder jag vill ha. Vill ha jul jul jul jul! Jag har iaf bestämt mig för att INTE shoppa nu i resten av november. Jag väntar tills det blir December, gör en tidig julshoppning eftersom jag redan bestämt ugnefär vad och till vilka jag ska handla. Sen får jag se vad som blir över helt enkelt!

28- Rädd och ensam!

Nu börjar mörkrädd-känslan sätta igång, jag är ensam hemma, huset är mörkt, sprang ner och tände dom lamporna jag vågade, men jag var inte nere länge, då nästan hela framsidan av husets nedre väggar är täckta av fönster.. Ni vet, så tror man att någon ska stå och stirra in på dig. Iaf, så jag kutade upp och nu ligger jag här och ska försöka ringa min lilla papi och se när han anländer till Brunnsta.. Ye, skriver nog senare.
L8R

28- Emma vill ha snö!

Åååååååååååh jag hatar detta pruttväder! Bara blåser och regnar och blåser meeeer och sen blira blött, sen kallt.. Skare va kallt, november och mörkt. Då skare tamejfan vara snö! Och vart fasiken är den någonstans! Rövsverige... Hehe, jag har iaf legat och geekat mig ännu lite mer idag. har nämligen spelat The sims 3, i don't care, det är fett kul. Iaf.. eh när man bygger hus och gör gubbarna.. Spelet i sig när man ska mata, kissa, och duscha och allt vad man gör. Blir lite segt. Hehehe, men det är iaf ett grymt tidsfördriv. Fast dock tröttnade jag nu och ska gå ner och ta mig en pizza och slå på en film, vilken vet jag inte, men jag hittar säkert någon go film!

Jag blir alltid så snygg när jag fotas mot min vilja och är lite cranky!

28- Goder morgon!

Jag har precis vaknat då mami informerat mig att hon precis uppgraderat kylen med mer pizzor. Någon mer än jag som börjar känna vibbar av uppgödning? Äh, som jag alltid säger! "jag tror på att leva gott", träna kan man ju göra sen hehehe! Nej men iaf, jag försökte nyss ha en, jaa, liten konversation med min mamma. Lyckat när jag inte kan prata, jag pratar så blir rösten bara ljusare och ljusare, sen poff så är den borta. Jajjemen, jag mår ju strålande! Host not.. Men men trots all sjuka så är jag faktiskt glad idag, kan väl bero på att solen skiner in genom gardinerna! Härliga... vår tänkte jag säga, men justfan det är ju November.. Helt normalt att det är vårväder nu(!). Nåja nåja, vädret styrs av moder natur som kanske inte har alla hästar i hagen.
Nej nu ska jag gå ner och göra en brakfrukost, lägga mig framför tv'n och eventuellt svulla lite extra på sidanom bara för att!
PUSS

29- I have a dream

Åh, vet ni vad allt klädtittandes på nätet fick mig att tänka på? Jo, att jag verkligen vill lyckas i livet! Jag ska börja plugga som satan inte vet vad! Jag ska sattsa stenhårt! Dock har jag inte den blekaste om vad jag vill arbeta med.. Men något som finns i tankarna är-
- Polis (som dom i beck hehe)
- Frisör
- Advokat

Jaa, det var typ dom.. Hahaha.. Nåja, jag ska iaf ha ett bra liv som vuxen. Det kommer jag få också! Men nu ska jag sova sova sova!

kass bild, tagen med cam. Men vem bryr sig, aight?

29- Photos


Ja, dom jag är minst nöjda med.. 12 år, 13 år och fjorton år.. Notera bilden i mitten, Irl var mitt hår knallrött under och svart över. Jag sprang runt med tyll kjolar och hängbrallor.. Jajjemen, så coool var jag! Sedan måste ni hålla med om att det ser ut som tre OLIKA människor? Jag själv kan inte förstå att jag sett ut sådär...
Det absolut första fotot jag var nöjd med.
i 9:an dårå.
Det här fotot var ändå helt okej, håret ser ut som fan hahaha! Fast.. Jag hade faktiskt inte klipt mig på... 7-8 månader, så det är helt okej hahahaha! Jaa. Såhär har jag sett ut! Efter många om och men har jag lagt ut bilder som jag gömmer för alla! Känn er hedrade!

29- Hahahaha!

Hittade nästan alla skolfoton på mig.. Ja dom där jag är 12, 13, 14, 15 och 16.. Asså.. Det är typ olika människor på varje foto, jag ser inte likadan ut på ett enda! Stört? JAA? Haha, roligast är ändå 12, 13 och 14 hheheheheh.. Jag ser iaf normal ut där jag är 15 och 16.. Men omg säger jag bara!! Vänta tills ni får se dom!

29- Lev gott

Har nyss käkat upp pizzan, wiieho! Gott var det, dock åt jag framför tv'n och kollade på biggest loser... Jaaaajjemen. Iaf, börjar alltid grina, för den bästa åker alltid ut och dom tjocka slackisarna som bara whinar får vara kvar... Jävla fiskfjärtar! Jaja, ingen är hemma, alla kommer sent. Mamma jobbar, pappa jobbar och Tim jobbar med deras teater på hans skola.. Jahopp, så här ligger jag helt görtrött och ska nog lägga mig snart, orkar inte vara vaken. Känner mig helt febrig, inte kul alls! Nåja, jag ska snacka med lite peps sen ropar sängen!

29- Aldrig trodde jag det om dig...

Har precis ätit mer gröt. MOAHAHAHAHA! Jag älskar gröt! Så det var nice, sen att mamsen kom hem med två panpizzor, en pajbit och tomatsoppa gjorde allt lite bättre hahah =D! Btw, ni skulle verkligen hört mig i morse, jag lät som en gummianka! Haha, var så sjukt hes.
Iaf, mina planer idag:

 

  • Påbörja en liiten yttepytte önskelista, det skadar ju aldrig(A)!
  • Kolla lite kläder, eftersom att jag inte vill bege mig till stan med kryckor blir det beställningar istället.
  • Skriva på min novell, vill verkligen få till den!
  • Städa av mitt rum, igen!
  • Äta massor med mat. Hahahah!

Jaa, det var väl det.. Sova ska jag nog också göra, det behövs!


Hur kunde du?

 

Det här med att somna också..

Det gick inte så bra, jag har fortfarande inte stängt ner datorn. Dels för att jag har några fräna filurer på msn som pluppar. Och dels för att... Jag inte vill sova helt enkelt? Låter det rimligt tycker ni? Iaf, jag har börjat skriva på min novell till svenskan. Kan ju bara säga att gosh jag totalälskar början av den! Den vart så perfekt som det bara gick!!! Jag älskar att skriva, jaa.. När jag väl får chansen iaf. Eftersom att jag inte riktigt är en livsglidare som har tid att ligga i sängen varje dag och skriva djupa noveller, så slår jag på stort när sådana uppgifter kommer till i skolan! Asnice! Kanske tar et liiitet yttepytte utdrag från novellen. Why not liksom? Inte för att jag vill shina eller något.. Eller jo.. Det vill jag ju hua hua hua!
Neeej Smiska mig någon så att jag stänger ner, för...
Jag->vaken->sjukare=ej frisk MEN
Jag->sover nu->vaknar frisk=Gott skit.
Så jag kör på spolning nr 2! LATERO mina håriga små aligatorer.

Godnatt

Nu ska jag släcka lampan och ploppa i lurarna (ipod). Har precis tagit en varm och skön dusch, älskar att lägga mig i sängen då, speciellt nu när det är alldeles nybäddat. Känns så otroligt överrent haha=)! Jaja, det var väl det jag ville skriva!
Godnatt alla söta männskor!

Konstiga jag..

Idag har det varit något tokfel på mig. Allvarligt, så fort jag gick blev jag som jag blir när jag är åksjuk?  Mådde så sjuuuukt illa, så jag stängde faktiskt in mig på mitt rum, helt kolsvart, la mig under täcket och sov. Nu, två godisbitar, en tallrik tomtegröt och lite mjölk senare känner jag mig mycket, eller lite iaf, piggare. Så jag hoppas att jag mår bättre i morgon. Men eftersom att jag har haft feber vill jag inte riskera att bli sämre så det blir en till sjuklingsdag hemma i morgon. Det blir bra, by the way, jag har inte sett min pappa på EVIGHETER.. Eller det känns så iaf, han åkte iväg tiiidigt i går morse så det blev ett hastigt hejdå, så kom han hem 1 i natt, men ville inte väcka mig så har jag gått runt och längtat efter att han ska komma hem ikväll, då säger mamma att han kommer hem i morgon kväll.. Suck, jag saknar dig pappa!

Sjuk..

FAN! Jag mår så ruttet dåligt! Halsen är helt svullen, huvudet värker som jag vet inte vad, varenda liten muskel i kroppen gör ont.. Allt är skit =(! Meeen men, ska ta och börja läsa min engelskabok, nu när jag är hemma så kan jag lika gärna göra lite nytta.

Nu rullar jag vidare!

tröööööött.

Ja ohja, klockan är 10 i 8 och jag är trött(!).. Så det kan bli hörni! Iaf så ligger jag i mitt nystädade rum i min nybäddade säng och har dragit på the voice, äter chocolate och dricke julmüst. Gött som satan, det sitter som en smäck kan jag säga! Har haft en myskväll med min älskade, underbara mamma! Hon köpte sushi till mig så det har jag gottat i mig framför Pretty woman. Galet härlig film! Och, min lilla, lilla mamma.. Jag visade henne ett par ögonskuggor jag ville ha i kicks-tidningen, tänkte att det var en liten hint för julklappsönskning! Så kommer hon hem med ett paket haha, då har hon köpt dom. Underbara mamma, jag måste visa min uppskattning oftare!
Även om jag känner mig på topp just nu är jag fan inte glad..
Jag sneglar över axeln och vad ser jag? Joo, ett par kryckor.. Igen. Varför?
Jag tänker på morgondagen, och känner att jag vill sova förevigt. Varför?

Jag har mycket att tänka på, det finns val jag måste göra snart. Antingen byter jag miljö, och TRIVS, eller så stannar jag och tänker på plugg.. Svårt val, för jag vet inte vad jag ska göra över huvudtaget...

Nej, jag håller huvudet högt. Jag behöver inte dom! Varför ska man vara vän med någon som byter vänner stup i kvarten, som man bara duger åt när den inte har någon annan?

Varför ska man vara vän med någon som bokstavligt talat bara klagar på en?

Som alltid säger åt en hur man ska göra, och hur man ska vara?

Det är ju inte ens värt det, för i slutändan vet jag att dom inte bryr sig. Dom vill bara ha något att snacka om med alla andra. Det kryllar av falska människor runt omkring mig. Men det kommer nya människor, det är så det är.
Nu ska jag hoppa i duschen och fixa lite!

Usch!!!

Först, Tack Elin för en supertrevlig eftermiddag/kväll! Du är underbar!

Sen, jag har så ont i halsen. Kan in svälja för då känns det som att halsen rivs mot sandpapper! Inte så fullt okej... Har iaf samhällskunskap nu, ska skriva om konservatism. Går gaanska bra faktiskt! Måste bara komma igång he he he.. Suck på mig!! Längtar hem, då ska jag dricka litervis med te och gömma mig under täcket framför tv'n och ringa min papi. Ska disskutera lite med honom angående knäet osv osv osv.
Btw, Jag är sjukt sugen på att se filmen Transformers 2. Känns som att alla har sett den utom jag. Ej okej.. Måste se den snarast! Jaja nu måste jag verkligen koncentrera mig den sista halvtimmen, hur det nu ska gå hahaha;)!
Pusspuss

New moon

Gaaaah, Elin och jag har sett den nu! Den var skiiitbra! Eller.. Delar av den iaf hahaha! Men den var fan helt oooojojoj! Taylor Lautner.. My god! Damn vad det blev varmt i salongen när han drog av sig tröjan hahaha! Edward, robert pattinson, är inte lika lockande längre, vist han är snygg. Men han är inte samma som i första filmen, enligt mig då. Nååååja!

Bah hallå? Solklart filmens snyggaste! OCH gulligaste grabben ever hahaha!

Jaa.. Han var ju snygg på denhär bilden, dock var det nog ett 50-tal mer hårstrån på den där magen i filmen. Man blev inte så grr-ig när han steg ut och var helt grå av allt svart hår och vit hud.. Jaja, alla är snygga!

Hallå där!

Jaa, det blev ju inte speciellt mycket bloggande igår.. Tyvärr, men iaf tänkte berätta lite mer i detalj varför.
Klockan 9 väckte pappa mig och vi bestämde att han skulle ringa till akuten, då doktorn här i bålsta inte har ringt upp fastän han skulle gjort det för tre dagar sedan. Jag har ju så ont att jag inte kan sova, så jag kan inte vänta längre. Iaf, så vid halv 10-10 åkte vi in till Akuten i uppsala, och jag satt på en stol i 5 timmar så min röv sov... Inte speciellt skönt, sen fick jag komma in i ett rum, och det enda som sades var : Hej, har du ont i knät? Jag: jaa? Hon: Okej då kan du vänta där ute igen.
Jaha.. Sen fick jag komma till ytterligare ett rum, och jag fick ta av mig brallorna och sitta och vänta, sen kom dom och sa : Det kommer en ambulans så du måste gå ut, vi har inte tid.
Sen fick jag komma till ett annat rum och ligga där och väääänta och vääänta och vääänta.. Sen kom en doktor och vi pratade, jag har nu tid hos en ortoped! FINALY! Och jag fick ett par kryckor för att undvika belastning på knät, galet skönt. Men det här är ju typ den 51 gången jag använder kryckor hahahah. Jag är för go!

Jaa, nu ligger jag i sängen. Har sjukt ont i halsen, den har svullnat upp känner jag. Men det är väl bara lite morgon krassel. Så det går nog över! Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost med mina kära föräldrar!

Oj oj oj, vilken smeckbomb

Akuten i 6 h

Hemma trött och kryckor yeey

Ring of fire

Ligger i sängen och har precis duschat, fixat håret och satt på mig chillkläder. Kände att jag behövde det efter dagens gång. Ska iaf åka till ica när pappa kommer hem.. Så jag kunde ju inte åka så som jag såg ut nyss. Vilket var F ö r j ä v l i g t! Såg förtaskig ut rentutsagt! Men men, ser väl inte så jävla görsnygg ut nu heller.. Men det får jag och alla andra icabesökare leva med. Juste, mamma har köpt en ny locktång, så jävla bra den är! Precis den storleken jag ville ha! Jag har ju en från OBH-nordica, men den har en sådan konstig modell, den är tjock längst in sen blir den smalare och smalare, den här är skittjock överallt! Provade, och jaaa! Det kommer bli mycket lättare att fixa håret till skolan nu säger jag bara! Äntligen slipper jag locka med platttången, men någonting säger mig att jag säkerligen kommer att göra det ibland.. Det har ju blivit utav en vana liksom, hahah =)!
Nej nu ska jag kila!

Sjukt..

Sitter på sp, ensam, och har tråkigt. Har håltimme i 2 h och 15 min.... Kul, vad ska man göra då liksom? Känner inte för att umgås med någon idag. Är bara på kasst humör... Vill hem nu nu nu..

Okej...

hihii.. NU säger jag godnatt!



                          G O D  N A T T  &  S O V  G O T T.. D E T  K O M M E R  I N T E  J A G  G Ö R A!

Photos



Trött och sliten, Dags att sova! Lateraligator

Ont i magen

Varför? Jo, för att..

  1. Jag åt 12 köttbullar
  2. Maaaassor med potatismos
  3. Två glas julmust
  4. Har påbörjat chokladkakan
  5. Och lite mer julmust..

Bra jobbat hahaha... Hahah vad i helvete, hoppas alla kollar på family guy, så jävla rått! Hahaha, peter är gay! Så jävla skön!! hahaa. Det börjar igen! Skriver godnatt senare!

Är det värt de?

Varför ska det vara så svårt att göra något man så gärna vill göra? Ruttet...


Väntar på pappa, hihi, han var på ica så nu har jag bockat för Choklad & Julmust på min lista! KANON!!! Vad jag mer har bockat av:

  • Sminkat av mig, såå skönt
  • Fixat mina kläder
  • Plockat in all mat i kylen
  • Småstädat
  • Geografiläxa
  • Engelskasammanfattning
  • Engelsk bok som ska läsas ut
  • Matteläxa
  • Och andra saker!

Men det är fortfarande en del kvar så jag är sysselsatt hela kvällen om man säger så =)!

Sockersug

Hehehe, wohooo Emma blev lite varm i kroppen tror jag hihihi! Nej men allvarligt... Hiiiiihhiii(A)!

Nej serisöt, jag är sååå sjutk sugarsugen, vill ha choklad och julmust! NU!! Men pappa svarar ju inte, så det suger ju.. Och mamma kommer sent, och det suger ju.. Och Tim är inte hemma, och det suger ju också.. Måste ha julmust iaf! Det är ju paradise ikväll fan! Och i morgon är det fredag, får se hur den dagen går, har iaf lite saker att plugga så. Ska ta itu med det senare hade jag tänkt. Iaf så är jag jätteavis på alla tjejer i min klass som ska gå på Twilight+NEW MOON ikväll.. Vill ocksåååå =( Sadface.. Neeeej, jag blev en sak så jag måste springa iväg wooohoo.

Btw,

Jag vill se 3 filmer,
1. New moon
2. 2012
och 3. Paranormal activity

Bara så ni vet liksom haha =)

Emma


Sushi

Kom å tänka på att jag är sjuuukt sugen på sushi!

GE MIG

Datorkunskap

Sitter och har datorkunskap just nu, vi ska fixa en powerpoint.. Men jag vet inte vad jag ska göra för något? Något förslag? Ska kolla på innebandyturneringen efter plugget, vet inte om jag kollar på hela, vi får se helt enkelt.

Hej hopp gummisnopp

Suck, trött är jag. Ändå galet skönt att vi fick sovmorgon till 9, sov så jävla skönt inatt. Härligt härligt. Dock är mina ögon smala som jag vet inte vad.. Ser lite kul ut faktiskt. Alltså = Jag ser sjukt trött ut.. Jajjemensan. Idag är det redovisning för medeltiden, och min grupp har digerdöden, jag ska snacka om dom olika sorters pesterna som fanns osv, och det har jag rejält med tjing på. Så det känns toppen, nej nu kallar mamma så vi ska bege oss mot bålsta.. Än en gång. S U C K

"Ååh vi alla bor i en håla"

Ligger i sängen med uppsvullna ögon, halsont och huvudvärk. Inte helt okej med tanke på att det är redovisning imorgon. Hahah, ringde mamma.. Hon trodde att jag hade typ.. Slagit ihjäl mig eller något, fast.. Det kanske är förståeligt med tanke på att jag typ hyperventilerade, hulkade och grät hysteriskt. Men hon förstår iaf nu, det känns jävligt skönt. Fast det är aldrig roligt det här, att gråta och vara ledsen. Dels för att det gör så känslomässigt ont, och dels för att jag har fått en sådan galen huvudvärk nu efter. Plus alla dom andra sakerna jag skrev! Däremot vet jag att jag kommer att somna snabbt ikväll, den här kvällen har verkligen tagit all min energi. Jag är heelt slut alltså!
Ingenting känns speciellt bra just nu, har pratat med pappa. Vi får troligen åka till akuten. För, jag kände i skolan att det började göra så förjävligt ont i knät, ondare än vad det brukar göra. Och guess what? När jag kommer hem är mitt knä som en fettknöl, helt uppsvullet! Det har lagt sig lite nu men shaises vad svullet det var!! Helt sjukt!
Jaja, jag måste nog sova nu. Om jag ska palla med allt i morgon, dock vill jag inte. Men jag sviker inte gruppen. Kanske drar hem efter..

Känslomässigt.

Var det inte meningen att det var nu det skulle bli kul? Att allt skulle bli bra? Var det inte så alla sa om den så härliga gymnasietiden.. Varför vill jag då bara åka iväg själv? Bara sticka, packa och dra? Jag gillar inte det här längre. Och jag skiter i alla jävlar som kommer whina om detta, för allvarligt talat. Nu är jag trött, på riktigt. Alla som säger att jag har fel och att det inte alls är så. Hur kan det inte vara så om det är precis så det är i mina ögon?
Jag förblir tyst, jag hörs inte. Det låter bra va?
Jag slutar helt enkelt. Låter inte det ännu bättre?
Jag ger upp, jag låter alla trycka ner mig. Nej jag menar självklart inte alla som i alla.
Jag är besviken, för ingen är perfekt. Men varför känns det då som att jag bara är den som inte är det?

Jag vill ha

Jag vill ha jul..
Sen vill jag ha sommar..
Sen vill jag ha alla andra lov som finns..
Sen vill jag bli gammal..
Jag vill åka bort..
Jag vill inte bo i bålsta längre..
Jag vill inte bo i sverige längre..
Jag vill inte gå på bcjf längre..
Jag vill gå på mikael elias..
Jag vill inte att någon ska klaga på allt jag vill..
För jag vill vadfan jag vill och nu är jag lack.

JAG VET FÖRFAN!

JA, jag är bortskämd!! Det har hela klassen och andra påpekat idag!!!
JA, jag är väl glad för det!!
JA, jag kanske inte är världens bästa människa ibland!!!
MEN FÖRFAN.. JAG ÄR INTE DEN ÄNDA MÄNNISKAN MED FEL ÅÅÅÅ^ÅEÅWGNKOWGOSNGE>WGOLNENGLK

Skjut mig,

jag håller ändå på att avlida. Har så ruttet ont i knät och kan knappt gå. Och jag har inte ens slutat än!! Den här dagen sög har sugit och suger. Jag hatar allt och alla och tack och hej för mig, jag hatar bålsta. Finns bara tre saker som gör att jag bor här, men dom sakerna tänker jag inte ta upp för då kommer några fjolliga bitterfittor bara klaga som dom alltid gör. Hej hej hejdå.

Åååååååååh

Mitt hår ser förjävligt ut! Faaan, helt trassligt av all hårspray.. Bajs! Mår inte bra idag. Direkt när jag kommer hem ska jag tvätta skitruffset och göra en hårinpackning! Nej, nu måste jag springa runt och leta efter min kofta, var den nu är.. och sen ska jag gå till bussen. Ful i håret, as usual...
Laterooooo

Skönt

Nu har jag tvättat säker 45% av alla mina kläder, nice, då har jag kläder för hela veckan liksom=)! Simpsons går fortfarande, men efter det ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova. Är fortfarande trött från igår, konstigt nog.. Jaa, det var nog allt för idag!

SimpsonsNight!

Ligger i sängen och dricker julmust och äter lite choklad! Kände att jag helt enkelt behövde det haha;)! Det är simpsons också! Gaalet härligt! Dags att återgå!

TILL EMIL

Överraskning! Det här är till dig för att du tog min knegare! Tack=)

Finaly

Kom nyss hem, fan vilken tid bussen tog idag! Jag menar, runt 10 i 4 var den vid håbo ridklubb.. Och det tar max 10 min från bålsta.. Jävla lallarförare och ta tid! Så jag kom nyss innanför dörren kan man säga, skittrött och ont i knät. Dagen blev inte sååå bra som jag hade hoppats. Men den dög!
Nu ska jag kolla påå project runway, eller vad som är kvar. Lallaförare jag hatar dig!

It's a beautiful day

Det känns bra idag, konstigt nog! Kanske för att jag fick låna en sjuukt fin klänning av mami, tack till henne! Mitt hår blev överraskande bra i morse! Har jag en turdag kanske? Det skulle vara härlig isåfall =)!
Mitt knä värker lite pga stödet jag har, ni vet en sån där tjock man bara drar på? Ja en sån måste jag ha HELA TIDEN! För att undvika att ledbandet ska gå av, för det fanns tydligen en risk för det... yeey! Så det klämmer åt lite, plus att jag har strumpbyxor på mig, och den är blå.. Och lyser igenom. Sen tror jag att det är en båt eller något högst upp på den, så jaa. Jag har en båt på mitt ben.. haha. Och för att tala om ingenting alls, jag börjar ju somsagt halv 1 idag, sovmorgon sovmorgon sovmorgon! Så igår somnade jag vid sjuslaget, hade så fruktansvärt ont i huvudet. Sov till 9 då mamma kom hem med pizza(Y). Sen åt jag i en kvart och gick å la mig igen.. Klockan var typ. Halv 10 när jag somnade haha. Iaf så vaknade jag runt 11 halv 12 och trodde att det var morgon, men det var det inte. Så jag somnade om igen och vaknade nu vid halv 10. Stööörtskönt! Sov skitmycket! Men jag behövde det kände jag, kanske därför jag är på ett sådant strålande humör? Iaf, tog lite pics med camen nu på morgonen!


En måttligt söt jag! Ala naturelle!



Sådär blev det idag! Ganska så nöjd blev jag! Hee hee heee!
Nej nu ska jag äta resterna av min kebabpizza! CU L8R

If i had all the money

Komma bort är något jag vill göra, en liten semester.. Eller vänta nu.. Skrev jag just "liten"? en STOR semester är precis vad jag behöver! jag menar, jag har så ont i skallen av all stress! Plus att ingenting blir bättre av knät.. Jag har nämligen en liten småfobi för operationer just, bara tanken får mig att må illa! Så ja, jag är inte precis taggad för det. Dock vet jag ju inte ens när jag ska göra den men jag vet iaf att det kommer att bli en. Åååå Just nu vill jag bara träffa Ellen! Jag saknar dig Ellen, lilla lilla Ellen! Nej nu fick jag alltför mycket skallvärk!

SKITHÅR

Det gick inte alls bra, jag gav upp efter första halvan. Alltså är ena sidan av mitt huvud en pudel och den andra en slickad katt. KUL! Not....

Pics

Känns som att jag kommer att bomba min blogg med bilder idag? Tummen upp eller ner läsare?

Håller iaf på att prova en frisyr inför morgondagen, har haft den i huvudet men aldrig riktigt prövat! Så det är vad jag gör nu, tar kort IFALL att det blir bra senare haha=)

Emma genom tider

Vill ni att jag ska visa bilder på mig från förr?  Oh, i will!
Jag kan ej garantera att dom är vackra!

2007...

2007...

Början på 2008, daaaamn!

hahahaha herregud,... mascaramissbrukare jajjemen.. 08 is detta

Lite mer 07, jaa.. Majgot.

08

hahahaha 08..

Sommaren 08 fan vad jag saknar mitt hår!

08

Neej jag får fortsätta senare, för jag är sjukt trött!

Come'oooon!

Fan vad sur, trött grinig, Jaa ALLT är jag idag. En sak är säker pms.. I morse var det typ "rör mig inte då dör du.." Helt seriöst. Till "Aaaah jag är en fåkel som dricker julmust i november" och en smula happyface på det. Snacka om humörssvängningar! Men det får man leva med. Jaa idag var det en intressant dag, i morse var jag nämligen lite deprimerad över att gå till skolan. Kände att jag helt enkelt inte ville, men jag hade inget val så jag knatade iväg till bussen 07:25. Jääätte mysigt! Dagen har haft sina moments och.. unmoments (dåliga såklart). Kan ta en lista på de'va?

GUDD!
1. Jag har 100 kr på mitt kort (Y)
2. Jag köpte julmust!Wiiie
3. Äh det var väl allt?

BATT..
1. Jag har haft sjukligt, nästan förbjudet ont i magen!
2. Jag somnade nästan på samhällslektionen...
3. Fick reda på att mitt främre korsband i knäet är way för tunt och skadat så jag måste defenetivt opereras...
4. Blev arg på vissa personer...

Andra sjuka saker.
Linnea drog upp min tröja så Tommy (historialärare) Såg mig nästan i bh. Kul, dock gjorde nästan halva min klass det ändå, jajjemen.
Btw, kul att tandläkaren var sjuk............
Nej nu ska jag äta äta äta, sen ska jag sova, nej just det de är project runway, SKOJA!!
Skrajvär Läjter aligäjtörs!

Btw

Alla kollar väl på heartbreak hotel? En av sveriges skönaste filmer! Gaaaalet grym! Haha.

Jaa, förra inlägget blev ett litet.. överspontant inlägg. Som ni säkert förstår så mår jag skit! Har inte kunnat sova ett enda dugg pga kramper i kroppen, heelt otroligt förjävligt! Men jag fick på sätt och vis en bra start på dagen. Först kommer pappa med julmust och en ipren och kramar om mig, sen kommer mamma med ännu mera julmust och så haha. Så jag har nog druckit minst 1 L julmust haha! Och eftersom att jag känt mig heelt förlamad så har jag på ett ungefär bara legat i sängen hela dagen och gjort lite småsaker haha. Så jaa, Justja! Helvetet, jag och papi åkte till centrum, och preciis när vi skulle hyra en film så får jag akutkramp i magen och ryggen och... downtown.... (A), iaf, och kunde knappt stå! Sen skämmer jag ut mig själv när jag står och skriker på pappa att han måste skynda sig, och självklart så kollar alla runtomkring på oss. Och jaa.. Det var ju inte det trevligaste... Men men, vi hyrde iaf Änglar och Demoner, sjukt bra! Jag älskar såna filmer, dock föredrar jag nog Da vinci koden mer, den här var lite.. För .. Ja vad ska man säga, man behövde inte tänka så mycket och fundera över allt, och det gillar jag, i dessa sammanhang. I ettan blir man ju, eller jag, chockad över allt, men i den här kom man ju på allt innan det hände, sen blev jag bara sur för att jag hade rätt hahaha.. Men men, den var iaf riktigt bra ändå.
Nej nu måste jag faktiskt ta och sova, skönt iaf, duschade nu så jag kan ta det lugnt på morgonen. Men det var allt för mig
CIAO

ÄNNU MER BTW Dt här var mitt 666:E INLÄGG:O Wuhuuuuu

Varför det inte blev som det.. skulle blivit.

1. Jag har mensvärk och dödar mig själv snart.
2. Jag är sjuuukt sugen på choklad (pga mensväk)
3. Jag är sjuuukt sugen på te, men orkar inte går ner. (pga mensvärk)
4. Jag har ont i kroppen och vet inte vad jag ska göra. (pga mensvärk)
5. Jag vill duscha, men har redan gjort det tre ggt. (pga menvärk, hittar ej min vetekudde)
6. Har jag sagt att jag verkligen hatar mensvärk?
7. Att det bränner i min mage?
En sista sak...


FUCK YOU MENSVÄRK!

Wohoo!

Min statistik fungerar igen!

Jag är sjukt hungrig så nr 1 på min lista att göra just nu är : Kolla kylskåpet!

whot whot

Satan i gatan vad tråkigt jag har. Men om en stund blir det lite skönare för då drar hela familjen, utom jag, iväg och tränar. Aaah, ensam. Såå skönt. Dock inte alltid, men just nu? Jag längtar! Hade tänkt röja upp lite i mitt rum, och det går såå mycket bättre om man inte har någon som hänger över axeln och tjatar "det det det det och det det och det" hela tiden haha. Aah, jag är fortfarande trött i skallen. Somsagt, i natt drömde jag nog den sjukaste drömmen ever! Den var så jävla.. sick, tänk er SawVsHostel fast 10 ggr värre och det handlar om dig? Så vaknar jag när klockan är ca halv 4 och kan inte sova. Låg med min lampa tänd i typ en och ½ timme minst! Låg och lyssnade efter ljud, reagerade på miinsta lilla! Så, jaa jag är så jävla trött just nu, skulle behöva sova minst 1 timme till. Så är jag arg också? Har jag en dålig dag eller vad.. Äsch, ska duscha och vakna till. Det behöver jag!

Usch!

Jag drömde den äckligaste och läskigaste drömmen inatt! Fyfan, kunde inte sova efter haha. Sååå med det säger jag att jag inleder min morgon med att, eller morgon och morgon, dag, spela Sims 3. Hhaha. I know, men det är så roooligt!

What to do..

Yes, idol? Resa? Reza? Whatever, hon SUGER och att säga att hennes röst är "roligare" och något annat pruttigt än Beyonce? Whot!? Haru håli hela huve elle? Förstår mig inte på den där fakeblonderade mannen som replaceat Bagge. Nej usch och fy.

Whatever. igen hahaha
Sådär ser min lampa ut (somjaghatarjustnu), jag slog nyss i huvudet. liksom-.-
Eftersom att jag inte har något annat för mig denna fredagskväll bjussar jag på italy-08 bilder!


Linnea på arlanda typ... 4 på morgonen?           Hanna och Ellen på planet

Madde gör typ korsord eller något i den stilen.    Haha jag, fråga inte ;)

Linnea igen, på bussen                                      Haha Madde

Hanna och Jag, En person jag saknar!

Haha, det roligaste "det här är en märkeströja va?" Hahah (hanna pratade i sömnen, lite internt)

Där har ni oss, Madde Ellen Hanna och sen jag. Tadaaa!

Hej Ellens fot :)                                                     Ashärligt gäng!

Otroligt snyggt.                                                     Och dessa grappar var otroligt snygga.

Ett stycke Emma och Ellen                                Och ett stycke Emma och Barro

Vilka kap va? Jag blev målet för snyggingen i mitten, lucky mee.. Ellen och moi, alltid vackra!


Sååå nu orkar jag inge mer! Det får duga för ikväll!

Do you?

Surt, jag ligger här. Ensam, uttråkad, hungrig, kall, fortfarande ensam. Säkert ensammast i hela världen. Det där lät ju bara fult. "ensammast i hela världen" Det är jag ju säkerligen inte. Men deeefenetivt ensammast i bålsta. Får inte åka och handla, får inte göra det och får inte göra det. Kuuul!! Fan vad jag är grinig. Gör mig glad.

Hemma igen..

Usch jag blir lite besviken på mig själv. Men jag mår inte bra, jag är riktigt stressad helt enkelt och då fungerar inte min kropp riktigt som den ska, jag fungerar inte som jag ska. Det har blivit för mycket på sista tiden helt enkelt. I morse mådde jag illa av blotta tanken på att all engelska och "flytta hemifrån" skulle vara inne. Visst var jag klar med en del, men bara av allt tänkande på det gjorde att jag fick en grov huvudvärk och stannade hemma, kändes bättre så. Dock riktigt uselt på ett sätt. Men men, tar igen det nästa vecka. Jaja
Räknat med idag är det bara 42 dagar kvar tills julafton. Eller, det är julafton då. Fan vad härligt 42 dagar! Tiden kommer att gå fort. Eller, det hoppas jag iaf.
Jaa en rolig sak, idag är det ju somsagt fredagen den 13:E, och i en tidning står det att jag ska ha tur i kärlek idag? Hmm... Får se hur det går med det hahaha.

Nej nu ska jag kila ner och se vad som finns i kylskåpet och ringa pappa!
Puss

Emma som borde plugga!

Tar kort med min cam. Bra jobbat Emma, bra jobbat...
EMMA HEJ
EMMA HÅ
Ey nu måste jag fan skärpa mig!

Losing my way

And it's breaking me down
Watching the world spin round
While my dreams fall down
Is anybody out there?

It is breaking me down
No more friend around...
And my dreams fall down...
Is anybody out there?

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself



Woow, är trött men måste plugga. Varför fixade jag inte dethär förut.

There's no one.

It's time for MAMMAS POJKAR! Sing halelujah, dock är jag i stort behov av plugg.. Aaah, helg. Välförtjänta helg!

Äntligen hemma

Håller ni inte med om att det är supermysigt att komma hem en dag när det är mörkt och kallt, och bara lägga sig under täcket framför tv'n och bara mysa? Det tycker iaf jag, och det var precis vad jag gjorde när jag kom hem! Dock har jag skitont i ryggen känner jag, den vill liksom inte.. Röra sig åt dom håll jag vill att den ska.. Typ? Nåja, kan säkert be mamsen att masera mig senare haha. Shit, i morgon är det fredag, igen! Sjukt alltså! Men satan vad härligt det ska bli, för jag är såååå trött! Inte bara fysiskt utan jag är trött på ett x antal personer. Jag menar, är det inte irriterande när en person tror att den kan vara hur bitchig och divig mot alla och sen tro att alla ska vara mr.nicepeople mot den? Sjukt.. Blir så trött på sådana personer faktiskt. Men men, jag håller huvudet högt och är glad att jag inte är så.
Jaa, det var nog allt vad jag hade att säga, ska lägga upp lite bilder tänkte jag, har varit lite tomt på den fronten haha ;).

Ida i skolan, Låt bilden tala för sig själv!

Jangtorp. Klassens sexbomb helt enkelt.

Elin och jag, alltid lika vackra. På bion för någon vecka sedan haha=)

En glad bild från sommarn, härliga tider.

Hahaha... Fråga inte..

Från mitt sommar jobb, sådär underhöll jag mig.

En helren Emma. Jajjemen.

@ Malta, there it is. Min kropp! Yeeeey, Nej men jag är fan okej asså!

Nej nu orkar jag inte ladda upp fler bilder!
BYE

Köttar på idag!

Redovisningen gick jättebra tillslut. Allt var väl inte helt perfekt men våran grupp var helt klart en av dom bästa! Så jag är superstolt över det arbetet. Just nu har jag historia och håller på att skriva om digerdöden och andra olika pester. Kanske inte låter så intressant, men tro mig. När man väl kommer igång så är det de! Även om det är intressant så kan jag inte göra något annat än att länga hem, då jag ska lägga mig framför tv'n med en mysig filt, lite choklad och julmust. Så mysigt!!! Behöver vila, känner fortfarande av migränen jag haft i två dagar. Mår riktigt illa och är lite yr. Men jag kämpar på som vanligt.

Jag kom och tänka på en sak i morse. Jag saknar så otrooligt många tjejer från futurum. Speciellt alla franskatjejer. Linda, Amanda, Fia. Ja okej, det är väl bara dom haha, dom andra träffar jag ju nu så. Men det känns så tråkigt, att gå från att träffa dom varje dag till.. Ingenting alls? Ruskigt trist.
Nej nu måste jag verkligen sätta igång och arbeta. Har inte så mycket kvar av dagen, bara Datorkunskap och där är det mer redovisningar.
Tjingeling!
Byebye, sezipie

ÅÅÅÅ

Kan någon komma och slå mig! Jag behöver komma igång såå BAD just nu, men jag är så stressad så att jag mår illa! FAN

HAhahah

Jag kan inte göra annat än att skratta. Det är så kul, varför ska jag bry mig om en person som ALDRIG brytt sig om mig. Poooor you, Behandla mig som skit gör det, men få inte för dig att jag ska behandla dig som en jävla queen.

eh?

Jag är arg, wuawua. Nu struntar vi, jag, alla i det.
Jag gick inte till skolan idag, har sovit dåligt. Ont som fasen i skallen, mår illa och maassa annat. Tecken på vad? Jo den gamla hederliga stressen. Såhär mådde jag igenom hela 8:an och första terminen av 9:an. Kul, nej.. Men i morgon måste jag gå då vi har en stor redovisning. Och jag har inga planer på att svika gruppen, aldrig! Hoppas bara att två andra inte har planer på det heller... Så idag ska jag plugga lite. Dock blev jag lite bekymrad när jag kollade på mobilen och fått ett sms av mor min, antingen ska jag till doktorn idag eller i morogn, jag hoppas på idag, fast ändå inte, för jag har ingen ork. Men vi får se..
Oooooh gissa vad som går på tv? Dr.90210 SEYA

Just a small piece

Japp, allt är ifrån H&M förutom denna underbara klocka som endast får och jag har råd med i mina drömmar från Bvlgari! Gorgeus!
Nej nu lockar simpsons mer än kläder jag inte har pengar till!
Ciao

All i want for christmas..

Is you? Nej det finns ju ingen "you" men denna "you" kommer väl någongång hoppas vi =)
Tänkte vara LITE rolig för en gångs skull, ska kolla kläder nu så får ni se vad jag gillar för något!
Håll utkik såattsäga;)

Senorata

Mamma kom hem med julmust och Elle tidningen. Lots of love till henne säger jag bara! Vi ringde också upp vårdcentralen och oj! Dom hade fått resultaten. Som vi inte fick reda på? Men sen hade den doktorn jag träffat här i bålsta ljugit och sagt att han och jag hade kommit överens om att jag skulle ringa och boka tid.. Och då undrar jag bara, när under vårat samtal kom han och jag överens om det? Inte ett piss sa han om det, och ändå! Hur i hlvte ska jag kunna veta när röntgenresultaten kommer till bålsta? Jävla idioter, mamma blev aslack och dom "lovade" att ringa upp i morgon. Får väl se hur det blir med det, rövslickare...
Iaf, har haft ont i huvudet hela dagen, men efter en lång dusch, lite vila och choklad så mår jag lite bättre, så klart jag ska till skolan i morgon, har en superviktig redovisning på torsdag så jag måste sätta igång med det jag ska säga!
OJ! Hörde på tv'n att det var NCIS! Får man inte missa!
LATER

Jag

mår skit. Då vet ni!

Ett vanligt påstående

Jag är trött. Och jag har ont, så for your information: Jag ska till sjukhuset.. IGEN. Med mitt knee dårå. Jaa, ni som känner mig vet att jag har en liiten tendens till att vara en smula klumpig. Såå jag skulle fixa en sak, så sätter jag mig på huk, och reser mig upp och bokstavligen så börjar jag skrika av smärta. För något vreds, drogs, whe whea whatever, något hamnade helt enkelt fel. Och jag kan inte gå, inte böja inte röra eller något. Inte ens när jag inte gör något gör det ont! Bah, vafan! Iaf, så det blir sjukhuset igen. Och jag kan bara säga en sak. Jag spottar på bålsta vårdcentral. Allvarligt. Pappa har ringt och mailat i EN VECKA nu. Och svarar dom? Nääej. Ringer dom upp? Näeej, för varför i helvete skulle dom göra det? Ruttna jävlar. Ursäkta språket, men jag är arg.
Därför ska jag kolla på det som är kvar av beckfilmen, äta apelsinkrokant och dricka julmust och glädjas åt att jag har sovmorgon till halv 1 i morgon.
C U L8R

Ligger i sängen

Och ser faktiskt fram emot att det är måndag i morgon? Konstigt faktiskt.. Riktigt jävla skumt. Brukar jag aldrig göra! Fixar lite Beyonce låtar, ska ladda ipoden med lite nytt och frecht.
nej jag ska sova nu, snart, senare haha!
Orkade inte skriva, till skillnad från igår ahaha!

Ge mig sommar och den där frisyren, får inte till den längre! BAJS. Men jag är snygg ändå. Just the way god made me:) Och notera att gud är mamma och pappa dårå.

Tävling!

Ska följa med papi till sollentuna för att kolla på mami när hon tävlar. Hon ska tävla i blommor. Och ja, det kan man faktiskt. Hahah, vad jag vet so far är att dom gör olika blomsterarrangemang = Stora fina blomskapelser typ. Typ som en bordsdekoration, stora eller små. Så mamsiii ska tävla. Vi ska dock inte kolla länge, men vill ändå vara där och se en stund när hon fixar. Sååååå med det säger jag tack och hej för nu måste jag verkligen gå och föna mitt hår!

Kunde inte somna..

Visserligen så har jag inte ens stängt av datorn och försökt att somna.. MEN! Jag kände att jag blev så otroligt skrivsugen, så why not? Dock har jag inte den blekaste om vad jag ska skriva.. Hm, får ta mig en tänkare! I morgon är det söndag t.ex. Kul, eller inte, önskar att det var fredag, behöver bara EN extra dag till så jag kan sova! Snälla? Pengar behöver jag också, har ångest för att mamma fick fixa farsdag's-present. Men jag har verkligen I N G A pengar.. Suck, han kan få en fin sak senare. Till jul typ, helvete, kommer ju inte kunna shoppa några nya jeans innan jul.. Dom pengarna måste man ju ha till julklappar! Typiskt för jul, det är helt underbart men så förtaskigt dyrt!!! Nåvääl.

En sak jag tänkte på idag, för att tala om något heeelt random, November? Va i helvete. Vad händer egentligen i November? Ingenting! Jag ser på november som en onödig månad som bara finns för att man ska vänta på underbara december. Iof så fyller ju några år nu, men ändå? Haha, jag vet att mina tankar inte alltid är dom smäckaste. Men whatähääl-(what the hell)!

En annan sak! Jag tror att jag har knäckt något så det ligger snett i knät.. Ni vet när man knäcker fingrarna t.ex. Dom liksom hamnar på ett sett men åker snabbt tillbaka? Så känns det i knät, bara att det inte har åkt tillbaka, och det är så fruktansvärt obehagligt kan jag säga, jag känner att det ligger fel. Pappa tror att det är minisken. Han har ju nyligen opererat sitt knä för det, och han påstår att han hade liknande saker i sitt.. Hoppas inte! Vill inte opperera mig! Hah, jag har fobi för något jag aldrig gjort! Så typiskt mig...

Jaahopp.. Nu tog det slut lite i hjärnan, åh, nu när jag tittar bort mot min byrå ser jag mitt foto-kollage jag har påbörjat, i tavlan är det en bild på mig från Malta, och satan vad brun jag var, jag synns nästan inte för att jag är så brun. Dock just den dagen, så brände jag mig. Ni förstår.. Sista dagen liksom, jag ville glassa som aldrig förr. Drog på mig min holland-smet i nyllet och solade som attan. Fast sen började det svida över heeela kroppen att jag med en tår i ögat fick gå upp på hotellrummet och kleta på liter med aftersun lotion... Jätte tråkigt. Usch vad jag saknar Malta, det var en utav mina absoluta favorit resor. Bara jag och Mamma i en hel vecka, vi kunde göra precis vad vi ville! Ashärligt! Åååå vad jag vill vara brun nu! Alltså, riktigt brun!

Btw.. Är det någon som vet om huden kan typ.. utvecklas? Jag menar, nu. Man blir ju inte så brun som man egentligen vill. Men gamlingar blir ju stenbruna? Blir huden mer soltålig med åldern eller vadå? För min papi har vääärsta läderhuden, han blir en glansig pepparkaka. Och sån hud vill jag också ha. Jag undrar om jag inte börjar få det? Eller är jag dum som tror att huden faktiskt kan utvecklas till en annan hudtyp? Kanske ska forska lite i det där.. Hmm, riktigt värt att tänka på enligt mig.

Ni får ursäkta, men jag skriver helt random saker som kommer från skallen bara för att jag har så mycket pill i fingrarna!

Allt det här med sol får mig att tänka på sommaren 08. Vilken sommar det var! För det första fick jag solsting i sverige och mådde skit. KAN bero på att jag gick upp 8 på morgonen, klockan 9 gick jag ut till poolen för att sola, och klockan 18 gick jag in. Varje dag i 5 veckor, eller vissa dagar låg jag en kortare tid. Men jag solade varje dag
Sen åkte jag till Kroatien med familjen, det var också en utav dom absolut bästbästbästa resorna jag någonsin gjort, inte nog med att hela landet är otroligt vackert. Utan jag såg drömkillen där. Han såg EXAKT ut som Ed Westwick aka Chuck Bass. Och vi flörtade hela veckan utan att ens snacka med varandra. Hahah, jag kommer ihåg att han alltid följde efter mig inne i matsalen, och jag gick in i honom och blev röd som en tomat haha. Sen blev jag dunderdeprimerad när jag kom hem, i ånger att jag aldrig mer skulle få se honom, med tanke på att han var fransk. Och att jag aldrig sa något. Blev jäääätte ledsen faktiskt! Nog om det!
Åkte hem, var hemma i två-tre veckor, sen bar det av till Italien med konfan. Så jävla rolig vecka, alla människor utom visserligen en grabb.. H A T A! iaf, så var alla helt underbara, det var så jävla kul, när vi solade på taket, sprang runt i assisi eller i turist butikerna i Rom! När Ellen jag Madde och Hanna hittade fetaste Matbutiken och var i himmelriket. Eftersom att det bara fanns små typ.. Godis/snacks affärer kring hotellet. Det var underbart! Aah.

Men tanke på länder, här är alla länder jag varit i:

  1. Turkiet
  2. Grekland 3 gånger
  3. Mallorca 2 gånger
  4. Azorerna
  5. Furtu Ventura
  6. Egypten
  7. Danmark ofc. 3 gånger
  8. Lanzarote
  9. Gran Canaria
  10. Kroatien
  11. Italien
  12. Malta
  13. Spanien

Jaa, det var alla länder, totalt 13. Men har då varit utomlands : 18 gånger. Det är inte så illa!
Och jag hoppas att det blir London i Jul, har aldrig varit där! Sen nästa år hoppas jag på en USA resa till New York eller L.A, och Sen ska ju jag och Ellen till Kreta!
Och mina absoluta drömresor som SKA HÄNDA är: VästIndien, Kina, Thailand, Jamaica, Caribien, Norge.. hahaha, Jag vill åka till Irland, ett stort måste!. Jaa, det var dom jag kan komma på.. NEJ Frankrike också fan! Haha. Jaa det var alla!

Nej nu ska jag nog tamejtusan sova! Klockan har redan blivit 2!
Pusspuss

HAHAHAHA

Jag är så trött att jag stavar eldades med Ä HAHAHAHAH BIG FAIL

Håmä

Vilken kväll, är så trött. Egentligen har jag ju inte ansträngt mig alls.. Men iaf, drog hem till Emil och kollade film, började med filmen shrooms tror jag den hette? Sjuk film, men hey. Vill man göra en film och svampar som gör en helt koko och börjar mörda folk så heyho go for it! Sen satte vi på embecialalaemeva-någonting.. Den var wierd, dom hade någon pistol"liknande" sak som sköt in ett slags "insulin" som gjorde så att man inte kände något? Skumt? Jaa, och om man visade tecken på känslor äldades man upp eller sköts ihjäl.. Den var hyffsad, tills det kommer en scen då dom skjuter en massa hundar, jag hade väl 30 min innan förklarat för Emil att det är något jag verkligen inte klarar av, så jag började gråta haha.. men det var okej, slutet gott, han räddade en valp, hjälten då, och räddade världen och dom som kände kom fram. Fattar ni? Ähh... Jag förstår om ni inte gör det, helt acceptabelt. Nej nu ska jag bannemig sova, ska upp och plugga imorgon wiiiiiieee!
GODNATT

Yeah,

Jag är helt seg, vaknade vid 11 av att jag hade en fruktansvärd huvudvärk och var yr som en jagvetintevad.. Superjobbigt, nu ligger jag iaf och kollar på EMA-galan och ångrar att jag åt upp alla mina godsaker igår eftersom att jag känner ett grovt behov att något gott nu.. Illa! Men men vad ska jag göra, jag kan inte be Bror att åka och handla, dels för att jag inte tror att han vill. Och dels för att pappa har den ena bilen uppe i dalarna(!), ja vi ska ju sälja våran stuga nu. HATA!!!!!  Aldrig mer sommar i dalarna. Fan vad trist det är, så jävla grinig på det där så det finns inte!! Och iaf, dels för att mamma är borta? Jag vet inte vart hon är, hon är inte hemma, och svarar inte på sin mobil. Jaja. Så jag får helt enkelt klara mig. Nja. Time to get moooovän.

Trött

Jaa, typ samma rubrik som innan. Men vem bryr sig =)! Iaf, jag ligger hemma. Kunde åkt till bålsta, men.. Jag har ingen ork i kroppen, och pappa blir ensam om jag drar och då får jag bara skuldkänslor. Och det tycker vi inte om!! Iaf, så han och jag har precis kollat på Jurassic park 1 och ätit massa choklad och stjärnor, nivet chips? Och fixat så vi kan chatta när han är bortrest =) (Y)!riktigt kul haha. Och vi har fortfarande inte fått något från doktorn i Enköping eller från dom här på vårdcentralen! Riktigt dåligt med tanke på att pappa har mailat och ringt och lämnat medelanden till dom. För två dagar sedan? Jag menar vad håller dom på med? Riktigt arg blir jag, nu har jag snart väntat i en hel månad! INTE OKEJ! Jag har ju förfasiken skitont.... Nåja, nu ska jag kolla klart på cirkus möller, sen ska jag nog sova.
Puss

Trött? Jaaaa!

Så seg, måste tvätta håret, skitockså! Skolan, vad ska vi säga om den? Joo, att det gick segt som attan! Neeh ja pallante..

Fredag i morgon = störtskönt

Och jag vet precis vad jag ska göra. Ingenting! Låter det inte härligt? Nej men, jag känner nu att jag inte har nog energi i kroppen för att orka göra något, och sedan finns det ju ingen som har tid för mig. Så jag ska helt enkelt umgås med min familj. Detta fick mig att tänka på den gamla goda tiden, när man var liten och hade fredagsmys med familjen, då åkte pappa och jag, eller så gick vi, för förut bodde vi nämligen brevid ängen mittemot shell, så gick vi dit och köpte choklad och cola, och ibland fick jag en glass också. Usch vad jag saknar det huset, så många minnen. Iaf på fredagarna så låg pappa och jag i soffan, Tim satt på golvet och mamma som alltid satt i fotöljen. Jag minns att jag alltid låg på pappa, så fick han klia mig på ryggen, och jag skulle bara "vila ögonen" lite. Sen somnade jag, och han bar alltid in mig i mitt rum. Åååh mitt gamla rum, det är nog det enda jag verkligen saknar. Blir nästan.. Eller nästan? Jag blir JÄTTE ledsen varje gång jag tänker på mitt gamla rum, nog för att det var stökigt hela tiden, så var det så.. Fint. Jag hade en himmelsäng med vita draperier med guldänglar på, sen hade jag en orangegul lite målarpensel aktigt mönster, en border så gick på mitten med änglar på och massa moln, sen den övre delen var mörkblå med maaaassa stjärnor på. Jag älskade änglar när jag var liten, jag har fortfarande en liten crush på änglasaker =)!
Jaa gud vad jag saknar huset på dommarevägen 10. Det var dit jag kom när jag föddes. Och nu bor jag här, inte, absolut inte för att jag klagar på det hus jag bor i nu, det är också underbart, men det första huset, det var mitt första riktiga hem. Förstår ni? Det är där jag växte upp.

Nåja, nu ska jag kolla på Batman begins, och smsa pappa, han är inte hemma ikväll heller... Borta mycket.
Jag älskar min pappa väldigt mycket, och jag saknar honom. När han är hemma är han här, hans kropp, men inte han. Och jag vill ha min pappa...

Nej nu säger jag stopp och godnatt!

 

Inlåst

Nu är det sista avsnittet av inlåst, kommer att sakna det programmet, har både skrattat och gråtit åt det. Otroligt bra! Innan kollade jag på mammas pojkar, och det är så jeevla roligt! Hahaha, så störtsköna brudar det finns alltså. Jag får tårar i ögonen nu med! Jädra musik, den bidrar till mycket känslor. Dom är så härliga, att människor kan ändras så otroligt mycket. Men jag ska koncentrera mig nu. Vill absolut inte missa något!


Jag är jag, och jag kan inte göra mig själv bättre än vad jag redan är. För jag är såhär. Och så är det.

Ojsan..

Alltså, jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag bara... shit asså.. Jag har inte känt såhär på länge, på typ 4 år..
Jag vet inte vad jag ska göra. Men varför duger jag inte?

Jag vill inte jag vill inte jag

Jag klandrar er inte om ni inte orkar läsa..

vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag åååh jag skulle kunna skriva att jag inte vill tusen gånger om. Men budskapet har kommit ut, JAG VILL INTE! Jag vill inte gå till skolan i morgon, jag vill inte att det ska bli helg, jag vill inte att en ny vecka ska börja, jag vill inte gå 7 veckor till, jag vill INGENTING!!! Jag orkar ingenting. Jag orkar inte helt enkelt. Allt är så jävla värdelöst just nu, jag låg och tänkte på några saker jag sagt idag, men nu när jag tänker efter, vad fan har JAG gjort för fel i den här situationen? Jag är ju bara mig själv? Och oj vad elakt att jag tycker synd om mig själv, för jag är ju sååå självisk. Men ska jag spendera hela dagarna av MITT liv till att bry mig om andra, bara?? Ja pallante snart. Allvarligt. Allt är som en jävla storm, jag är mitt i blåsten men för tung för att blåsa iväg, utan jag ramlar bara omkull och blir omskakad. Men jag VILL blåsa iväg, jag VILL försvinna. Eller inte försvinna som i dö, men försvinna härifrån. Jag känner såhär, jag kommer till skolan, alla ropar allas namn och alla kramas, sen står jag där tyst, och det finns ingen som ropar EMMAAA, jag kanske överdriver för att jag är ledsen, men varför känner jag mig så jävla ensam? Jag känner mig som tjejen i den gamla friendsreklamen, nivet hon som är osynlig? JUST så känner jag mig just nu, jag KÄNNER att ingen orkar lyssna på mig, att ingen orkar umgås med mig.. Och det är så jävla jobbigt, sen hur det är vet jag inte. Men... Varför ska jag behöva ta skit för att någon är grinig, men helt plötsligt kan vara hur gullig som  helst mot alla andra? Okej, okej jag säger att jag är den enda, det är jag säkert inte. Men jag känner så mycket just nu.. Och jag vill helt ärligt bara bort! Jag ångrar att jag började på bcjf, jag ångrar att jag inte sökte någon annan stans, jag ångrar att jag följer efter dom som en liten loppa, JAG ångrar fucking allt. Jag vill inte mer, jag orkar inte. Hur jävla kul är det att sitta på en lektion och försöka arbeta när man har miljarders tankar i skallen? Alltså det är så jävla jobbigt. Allt, och massor av mina vänner känns inte ens som vänner längre, kommer med elaka kommentarer, bryr sig inte ett skit om en, och är bara allmänt dryga. Ah javene längre... Jag har funderat på en sak ett tag nu, men jag vet fan inte om jag vågar slå på den saken. Försöka ni vet.. Hur mycket jag än vill så vet jag inte om jag vågar. Jag vill våga, men ändå gör jag det inte. Jag tror allvarligt talat att jag skulle behöva komma bort, till nya människor, folk som inte har en aning om hur jag är som person, då kan jag vara exakt den jag är, utan att få klagomål för att jag är för det och för såå och  så allvarlig osv osv. Några som inte vet hur jag reagerar och tänker och tycker. Så otroligt skönt det skulle vara. Så var det ju menat att det skulle bli efter nian. Istället blev det en klass där man känner varenda kotte, jag klagar inte.. Önskar bara att jag inte hade börjat i bålsta, för jag vill ut, bort, iväg. Neej nu orkar jag fan inte skriva mer, ska typ duscha, äta sova. Mitt liv just nu. Kul va?

BILDER

Skriver lite kort efter =)





Japp, några blev det, nu ska jag typ... vila
Btw
Madbudet var så jävla snygg!!!!










Uttråkad

Såhär kul har jag, ska leta efter ett "telefoni" paket, billigt. Eftersom att vi har Andeas och Karl som ska flytta hemifrån, påhittade karaktärer, och det ska vara billigt och bra!
SEYA

Mupp


Nee nu pallar jag inte, sjukt segt att ladda upp bilder! Men nu ska jag dra på ipoden och sova!
Puss

Haha

Jaa, vad gör jag när jag har roligt? Jo jag ligger i sängen, kråmar mig över knät och leker med foton i p.s och dom blir så jävla sköna hahahaha. Jag lägger upp dom när jag har gjort dom perfekta. Har precis hittat denna "funktion"

Egoistiska Emma



ett ord 6 bokstäver?

S L I T E N

Det är precis vad jag är! SÅ JÄlehehhehe trött. Ursäkta. Men jag är så otroligt trött. Det var iaf skitkul igår förutom att jag snubblade en gång och ramlade, och att min ena sko, PÅ MINA NYA, gick sönder. Klacken pajjade. jäätte kul. Nej. Laddar snart upp bilder, jag har träningsvärk i rumpan yeeah haha (Y)

METRO TONIGHT

Nu har Ellen och jag kirrat oss och FAN vad vi är snygga! Blir nästan lite generad när jag ser mig själv. En mycket komisk sak som hände var att när Ellen och jag tittar på våra klänningar (som vi ska ha) så ser dom nästan likadana ut, bara att hennes är svart med guldpaljetter och min är vit med vit/rosa paljetter haha. Ser sjukt kul ut. Iaf, Min mage var så otroligt uppblåst men med hjälp av lite.... olika saker så är den normal igen haha.
Men nu ska jag kila!
Puss

ÅÅH SÅ JÄVLA HÄRLIGT!

Jaah, Aik vann, tummen upp!!!!

Sen, sovmorgon till halv 1 i morgon, SJUNG HALEUJAH OCH PRISE GUD.. Vänta, gud har ju inte ett jota med det här å göra. Men iaf, prisa schemat! För OM jag är trött! Shaises! Springer runt i strumpbyxor, t-shirt, helt bortgnuggat smink.. Lite kvar, tar strax bort det. Och är helt slut! Och ont i halsen har jag tack vare Olivia.. Ruttentutte. Haha, skrattade så mycket att det vara svider i halsen. Men det var det defenetivt värt. Jag behövde verkligen skratta!

Hahaha måste bara berätta en SUPERgullig sak! Idag så fick jag ett sms av min pappa.
1. Han hade en bild på sig själv (mi papi é feeet hightec)
Och så skrev han
"Hej gumman, vad är ditt Live ID. Om jag får det kan jag lägga till dig så kan vi prata över internet när jag är ute och reser. Vi kan använda våra web-kameror. Puss"

Haha, jag blev så glad, han är ju bara för gullig min lilla pappa. Älskar honom så in i hablebale!

Njaa, nu ska jag se om det finns en chans till att baka kladdkaka.. Håller tummarna. Behöver improviant!

Ångest.

Jag som hade bestämt att jag skulle göra mycket den här veckan, fråga inte vad för det hade jag inte planerat. Och nu när jag tänker tillbaka så har jag knappt gjort något? Känns så värdelöst.. Eller dom sista dagarna har jag gjort saker, men ändå, är lite sur på mig själv.. Nåja skolan börjar i morgon, känns inte alls bra med tanke på att jag inte ens börjat på samhällsbajsimojen än.. Någon fördjupningsuppgift och det är typ miljarderstriljarders saker som ska vara med. Och boken jag har lånat... Alltså jag förstår ingenting? Sjukt svårläst. Texten är ju så avanserad och.. smart.. Haha, jag är smart. Nåja, på tisdag blir det så jävla nice, fan.. Ellen, ett helt år har gått! Sjukt alltså. Önskar bara att jag kunde åka och köpa en annan klänning jag kollat på, men eftersom att jag inte har råd med den så får jag nöja mig med den jag har.. Ruttet.

Nåjanåja, vad ska man göra nu? Tar en dusch kanske, aah.. Kanske.