Usch!

Nu mår jag sämre, mycket sämre! Det känns fan inte kul att man ska bli helt död dom sista dagarna då man har ledigt. Faan, jaja, Har varit vaken till och från då min hals är så svullen att jag knappt kan andas. I natt var det ändå värst. Jag kunde inte somna pga halsen, så jag fick vänta tills jag helt enkelt var så trött att min kropp bara la av. Hemskt jag hatar det! Sen i morse kom pappa in och skulle ha sina mjukisbrallor. Klockan 6!!! Och efter det tog det två timmar innan jag kunde somna om. Viste inte vad jag skulle göra. Och nu ligger jag här, svullen hals, täppt näsa och kissnödig somfan!! Jaa, jag ska nog gå upp och göra mig lite frukost nu, behöver mat!

Nu g i t t a r jag.

Vaaarför inte ;)


Jag vet att jag bara är föör snygg =D! tummen upp!
Nu ska jag åka till ica med Ellen, jag ska köpa underpanties också!

Jag känner mig bortskämd!

Nästan FÖR bortskämd. Jag menar, jag har massooor av jeans varav 2 par som jag faktiskt använder. Jag har säkert flera hundra tröjor, ändå har jag "inget" och nu! Nu har jag förtusan nästan 10 jackor som jag kan använda nu!! 10 stycken!! Jävlar, alltså.. Jag påstår ju absolut inte att det är dåligt. Men när jag tänker på det, alltså.. Varför ska jag ha så mycket av allt...? jaja. Det är iaf bra!

Jag är typ sjuk, det är asjobbigt, vet inte riktigt vad jag ska göra, ingen hemma har varit sjuk, ingen jag träffat. Så det känns lite mysko att jag över en dag blir skitdålig =(. Men men, jag ska vila på! Jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk!

Förkyld.. Igen!

Alltså över en natt har jag fått sjukt ont i halsen, snuva och mår bara så dåligt=( Inte alls kul, jag var ju nyss sjuk! Tur att det är lov iaf för jag degar häldre hemma på lovet än att missa skolan. That's it!
Iaaaf, min padre svarar inte, ruskigt irriterande för jag vill äta nu, är hungrig som ett djur! Blev extra hungrig av att kolla på hells kitchen..
Yeeyee, nu har jag ingen ork left in ma badii.

Kände fört.

Tyckte att det var dags att fylla ut garderoben, nej juste jag har ju ingen, BYRÅN, lite mer!

Köp 1: En jättesöt tee med Typ pärlor hela fram, dock såg jag nu att det är en fläck på den där nere, så om den inte försvinner så byter jag den!


Köp2: Jackan jag så länge dreglat över! Först var det ju kappan, och den fick jag ju hehehe (A)..! Sen är det en annan jag har trånat efter! Och den betalade mamma 500 för och jag 300 så det blev kanon!


Så jag är på ett sätt nöjd som satan! Jag menar, denna ursnygga jacka är min? YES!! Meen.. Jag hitta dock inte det jag behövde, såsom tröjor, ett par jeans osv osv. Men men, jag har lite pengar kvar, tanken är ju att jag ska spara. Goodluck!

Nu: Dags för Project runway!

Vallevallevulli

Mornmorn, Yes, 6 gick jag upp idag och fanimig, jag känner mig inte riktigt 100 på friskfronten. Snorig, ont i halsen, seg i kroppen och allmänt trött. Men jag tog nyss en treeeeheeeoooo. Och sen ska jag shoppa idag? Det läker n ä s t a n alla sår=) Plus i kanten på det är ju att det är helt underbart väder ute, dock är det typ 1 grad varmt.. Suck, men solen skiner, himlen är blå? Vad mer kan man begära, ehh. Joo typ om man skulle lägga till 30 grader. Men det funkar inte så. Så jag får nöja mig med det som är! ca 800 kr har jag att spendera idag, Ska köpa en asball ring jag kollat på, använder ju aldrig ringar men den där ringen wohohoo den var så jääla go asså! Helt underbar,  ett riktigt eyecandy-smycke. Vad mer... Joo ska kolla efter en klänning/top/tunika till Metro som är på tis nästa vecka jissenammen vad tiden går fort, det var inte längesen (känns det som) Ellen och jag var på Vanilla. Eller juste, det var ju den 5 november FÖRRA året. Jävlar! I år ska jag iaf in faila med min outfit, smink osv osv. För det gick ju åt H E L V E T E förra året... heuheue
Jaja... Ska borsta gaddarna och sen ska vi bege oss mot 08:40 tåget. Yeeeeeeey.
PEACE

Bilden är bara på skoj.. Hahahah N O T
Nej men jag råkade glömma lägga publicera detta inlägg... Jaja, jag är hemma nu, laddar strax upp bilder på dagens TVÅ inköp... Ej en lyckad shoppingrunda

Jobbigt läge.

Det är så sjukt jobbigt när man (jag) hamnar i situationer då jag vill förstå saker, jag vill förstå allt. Men det gör  jag inte? Jag önskar att jag kunde förstå allt, visserligen så förstår jag ju en del. Men jag förstår inte det jag VILL förstå. Det känns som att jag förstår det jag inte vill förstå, och att jag inte förstår det jag vill förstå. Jag undrar egentligen varför det är så? Sen vill jag förstå varför jag agerar just såhär? Varför måste jag bete mig såhär, göra si eller så. Varför kan jag inte bara vara "normal"? Varför kan jag inte bara strunta i saker? Jo, för att jag inte vill strunta i det. Det blir många "skit it" hit och "strunta i det" Dit. Men hur kan jag bara... Strunta i det? Ignorera något som gnager i skallen dygnet runt? Eller, dygnet runt är väl att ta i, men jaah. Ni fattar! Och det finns ju inte någon man kan prata om det med. För nu får jag bara skuldkänslor om jag gör det, men om jag inte gör det mår jag ju så otroligt dåligt. Det är då jag somnar med blöta kinder, huvudvärk och en svullen hals. Och så ska jag väl inte behöva ha det? Eller? Är jag självisk då? Skumt det här med en massa problem. Eller problem, eller  joo. Problem! Jag virrar, antagligen för att jag är trött och irriterad. Ska upp klockan 6 i morgon, mamma drar med mig på 20 i 9 tåget till stockholm. Yey. Dom öppnar... När öppnar dom?

Nåja, vet inte varför jag skrev allt det här, eller allt. Får det att låta som mycket fast det inte är det. Ähhh jag skriver bara ut mina just nu, och det har dom varit läääänge, förvirrade tankar och känslor.
Dags att bege sig!
Puss

Jahopp

Det blev inget stockholm för mig idag. För min kusiiin fyller år.
Trevlans med kalas.

Ruttet.


Senare.

....

Jag är så ruttet förbannad just nu.

Måårning

Hejhopp allihoppa! Nu är jag vaken... Yeey, Det ringde som fan, men jag tänkte att dom andra skulle svara, sen kom jag på mig själv. Vilka andra? Det är ju bara jag hemma, papsi och mamsi jobbar, fast mamma kommer nu, och Tim är i stan på sin skola. Så jaa.

Mamma och jag ska till stan idag, vet inte riktigt när vi åker... Lite förvirrande men men. Ska bli mysigt att umgås med mamma, Vi gör det för lite. Man behöver extra tid liksom. Så hon var superglad när hon kom in i mitt rum och sa att vi skålle åka iväg igår, hon skuttade(!?) hahahaha.
Nåja, hon har köptmed sig leverpastejs-mackor till oss som frukost! YES! Älskar leverpastej! Haha inte bara att ordet "leverpastej" är ett skönt ord, utan leverpastej är sjuuukt gott! Damn nu har jag skrivit leverpastej 5 gånger... Jaja. Så vi ska ha en mys-frulle!

Jag uppdaterar nog innan jag åker in mot huvudstaden så inga bekymmer!

Later on  

Vad jag gillar med mig själv.

Jaa, jag ska fan skriva en lista nu på vad jag gillar med mig själv, inside out. För, jag känner att jag inte mått så bra på sista tiden, massa skit som bara tryckt ner mig som person och fått mig att känna mig helt. obetydlig. Nåväl, det ska det bli ändring på!

Det jag gillar med mig själv:

1. Jag småälskar min rumpa, den är sådär pluffigt stor, den putar någorlunda, skulle behöva lite träning, men heeey jag har en butt utan mycket träning? stort plus till det!

2. Jag älskar mitt hår just nu, jag gick runt och klagade på att det var kort, men idag när jag kollade mig i spegeln insåg jag att jag kan gå runt nyvaken men ändå se hyffsat snygg ut i håret, sådär vågigt och fint, sen har jag bytt bena vilket bidrog med mycket!

3. Mina fötter (hahaha) jaa, jag gillar faktiskt mina fötter, för att dom är ganska fina, jag tar väl hand om mina fötter, är glada att dom inte är håriga och har en massa andra konstigheter!

4. Mina ögon, dom är bruna, nöjd är jag. Mamma säger ju att hon har såkallade "kis"-ögon, villket betyder att hon kisar väldigt ofta, så har min bror med, jag har fått pappas stora runda ögon, mycket tacksam!

5. Jag har börjat gilla min personlighet mer, vist kan jag vara en riktig satmara ibland, men oftast är jag inte det, jag gillar att jag är en sådan person som håller det jag lovar. Jag vill att mina vänner ska känna att dom kan lita på mig, och det kan dom!

6. Jag gillar att jag har börjat ta skolan på riktigt allvar, som ni har märkt, ni som då läser, har jag ju inte bloggat så mycket. Varför? Joo för att jag har pluggat minst fyra timmar varje dag. Och det är fan bra för att vara Emma Pettersson!

7. Hahahaha jag gillar att jag kan gå i klackskor. Man känner nästan lite medkänsla när det kommer någon stackars tjej i skolan och går, ursäkta pihhi, helt förtääskigt i klackskor. Men då måste man också tänka att man själv varit där. Dock började jag med klackskor i 3an eller 4an... Jaa typ 2 cm, men ändå? Alla tyckte ju att jag var ball.

8. Jag gillar att jag har börjat tänka mer ekonomiskt i min vardag, förut var det såhär : fick pengar, två dagar senare poff så var allt borta. Nu, skriver upp hur mycket jag har, kontrollerar alltid mitt konto och ser hur mycket jag har och bestämmer hur mycket jag får köpa för.

9. ÄLSKAR ATT JAG STARTAT ETT SPARKONTO! Fan va go jag är! Lycka, 300 kr i månaden i 10 månader, 3000 till Kreta! TJING, plus alla pengar från jul, födelsedag, och eventuellt framtida jobb! Riktigt riktigt nice!

Slut tian10. Jag gillar mig själv, jag gillar Emma. Så är det bara.

Jaa, och vad vill jag få ut med det här inlägget? Joo, jag kände att.. Ibland behöver man berömma sig själv lite, jag kan inte bara sitta och deppa och tycka att allt är skit och latitaa. Jag måste börja se det positiva. För om jag ska vara ärlig, om det finns en negativ person i mitt liv nu så finns det minst 20 positiva. Och vad väljer man att tänka på när man ser det då? Jo dom 20 personerna som faktiskt bryr sig om mig. För även i dom mörkaste tiderna finns det alltid en solstråle... Shit vad fjollig jag låter. Men men, jag ser det så.

Nu ska jag nog snacka med lite roligt, POSITIVT, folk på msn, innan jag ska sova, ska in till stan med min moder i morgon.... japp..

Skriver i morgon, och förhoppningsvis är jag inte ett latarsle och fotar eventuella köp och visar dom här!
LATER

"Rubrik:..."

Jag skall bygga upp mig själv igen. Riktigt jävla ordentligt så att man inte faller sönder pga råttor. OHYEAH MAMA

Det var som fan.

Att det skulle bli såhär. Nåväl, jag hatar kärlek och allt som ingår i dom idiotiska känslorna. Just nu i mitt huvud. Bli förihelvete aldrig kär. Det är bara onödigt, och genom alla mina upplevelser, är det värt det? Nej.. Inte just nu.
Och.. Människor som konstant ska ändra sina personligheter. FUHUCK YOUHUU. Jävla svin alltså.

Fan alltså, känner att det var sista gången jag är villig att öppna mig för någon, bli kär i någon, var jag kär ens? Hmmm. Ja varför skulle jag annars reagera som jag gör? Starka känslor är det iaf. Men whatever, fittfacee...

någon soooom..

Vill dra till el stockholma?

Mamma satte in mina pengar? NAJS. Då kan jag köpa en tröja!
Bajsbajs.

Hahah

Diana sa en ganska bra sak igår, "Varför finns det killar, dom gör bara tjejerna ledsna?" Jaa haha. Bra fråga=)

Nu ska jag iaf snart dra mig mot bålsta, ska träffa Emil, blir film och chill, najsnajsnajs, Behöver bli lite glat känner jag, mycket frustrerad. Men men, nu har dom orden kommit ur mig och det känns skönt men ändå inte.

Latero

Jävligt onödigt..

Tycker du inte? Vafan, palla palla palla.

Idol är ett skämt!

Fan vad lack jag blir! Nicklas åker ut och Rabbihbabbihfettobubba är kvar.. Han är ju URKASS!!! Fattar fan inte hur man kan tycka att den jäveln kan vara bra! Han S U G E R! Sjunger som en fakking gummianka, Faan asså, En asbra grabb åkte ut för att en liten snubbe med inbyggd babymixvoice ska vara kvar.
TOTALT KASST!
Bajs på Rabbih, åker han inte nästa vecka är idol verkligen värdelöst. Och hur kan dom säga att han är bra, ska inte dom föresälla experter?

Välförtjänt lov till Emma!

Japp, fysatan vad härligt de ska bli med en veckas ledighet. För jag har pluggat som en tok den här veckan, I onsdags satt jag uppe till halv 2, 2 och pluggade svenska, igår satt jag också uppe rätt sent, ingen koll på den exakta tiden, men pluggade som satan gjorde jag iaf! Och det har gått riktigt bra, ska dock fixa en sak i samhällskunskap som jag måste göra om.. typiskt.
Iaf, idag hade jag matte prov, på ett sätt gick det bra men jag är ändå inte helt nöjd. Jag är nog bara trött, därav surheten. Men jag fick iaf 21,5 av 35 så jag är faktiskt hyffsat nöjd, var en fråga som min MA-lärare blev jätte nöjd med pga hur jag hade räknat ut och ställt upp osv, sen var ju det rätt också! KANON! Blev riktigt glad, sen haha säger han att han tycker att det är konstigt att se mig så arg, jag brukar ju "alltid" vara glad tycker han =) Men det känns riktigt bra, att man kommer bra överens med lärarna och så.
Iaf, nu ska pappa jag och mamma äta pizza, Tim har gjort tenta-prov idag så jag hoppas verkligen att det gick bra för honom!
Jaja, ikväll är det idol, och för min del blir det en hel del städning innan och sen massa mys och vila, ska sova ut som sjutton i morgon. Sov från 4 tiden till 6 så jag är liten nyvaken känner jag haha =)
Nej nu ska jag titta på tv i väntan på maten!

Pusspuss/Emma
chiiiill
LATER

SORRY

Ber om ursäkt för en otroligt dålig uppdatering. Har så hevletes mycket plugg nu, och jag kan faktiskt inte skriva ett speciellt långt inlägg nu heller. Får helt enkelt skriva senare. Har ett viktigt MA-prov att plugga till och en massa engelska saker att fixa tills i morgon... Nu kör vi!
Latere

Just nu så plågar jag mig själv.

Jaa alltså.. Inte plågar som att skada mig själv, eller på ett sätt gör det ju ont. För dom som inte vet fick jag tandställning Februari 2007 alltså ca 2 ½ år sedan. Tog bort den förra året (2008) också i Februari. Hade den i alltså 1 år. När jag tog ut den var det bestämt att jag varje natt skulle ha en skena i ca 2 år för att tänderna inte skulle flyttas. Men så jävla idiotisk som jag är har jag den där skenan varje dag i kanske... 2 månader. Sedan blev det kanske 3 gånger i veckan till jaa... några gånger i månaden tills jag inte använde den alls. Villket jag ångrar stort. Jag klarar verkligen inte av att kolla på bilder när jag ler då för jag HADE fina tänder, men jag tycker verkligen inte om dom nu. Och jag ångrar mig något oändligt! Så tillbaka med det här att jag plågar mig själv. Jag har en väldigt känslig käke eller vad man ska säga, under behandlingen med tandställningen så fick jag alltid ont i huvudet pga att tänderna flyttade sig. Såå alltså, den här skenan kan jag inte ha längre om jag inte pressar upp den och biter ihop. Så det är det jag gör just nu. Jag har nu suttit i nästan en halvtimme och pressat ihop mina käkar allt vad jag kan i hopp om att mina tänder ska börja röra sig tillbaka. Jag ska prova detta i en vecka och se om det händer något. Gör de det så ska jag fortsätta tills skenan sitter helt på plats utan problem (är nämligen en bit kvar upp till tandköttet) Om inte ringer jag till tandläkarna och säger att jag vill ha tandställning igen. Anledningen till att jag inte vill vänta speciellt länge är för det första för att jag fyller ju 18 om två år, och då får man den inte gratis. Och jag tar chansen igen att skaffa det eftersom att den första gången är gratis, skaffar man det en andra gång är det också gratis. Den tredje kostar det. Så ni förstår kruxet. Men jag ska alltså härda ut. Även om det resulterar i att jag är helt öm i käften så är det värt det.
Och nu vet ni det... Jaa, eftersom att jag inte kan prata så kände jag att jag lika gärna kunde informera dom intresserade, om det nu finns några, om det här!
C's Later.

Sugar Pink

Det är namnet på min favoritfärg på nagellack! Så sjukt fin! Helt galet rosa men inte för mycket liksom =)
Det är en varmare, mer mjuk färg inte så rak på sak enfärgad kall hård färg. Och det gillar jag! Lite shimmer i och glansigt! Braigt värre!

Jajjemen! Juste, tycker ni förresten att jag ska börja med "Dagens outfit"? Ni som då läser min fjuttiga lilla blogg =)

Nej nu slutar jag

Nu tänker jag lägga ner det här "ligga vaken hela nätterna.." -skiten..
Det gör absolut INGEN nytta för mig.
Det finns ingen som bryr sig i alla fall.
Jag orkar inte bry mig, även om jag gör det så borde jag verkligen inte göra det!
Det är bara onödigt.
Allting, när jag tänker på det. När jag ligger och gråter arslet av mig. Så vet jag ju att det bara är jag som gör det? Och vad är det då bra för?
Det är ju bara jag som känner såhär anyways så.
Nu har jag hört plinget och det är dags att vända blad.
Börja om på ett nytt kapitell.
Och tro mig, det ska jag fasiken göra!

BYE BYE HEARTACHE!

E =)

 

Pruttinternet!!!

Alltså jag blir skogstokig! Mitt internet är så jäkla segt! Helt sjukt!! Det tar ju förf*n tusenmiljardersjuttiotvå år att ladda en sida? Åh, tur som är ska vi snart få nytt. Dom gräver en massa sladdar och så så vi ska få något slags "fiber" internet eller vad det nu är. Hoppas iaf att det är mycket bättre än denna skit!
Iaf i morgon är det måndag. Skönt att vi ska börja morgonen med att kolla på film. Ska bli riktigt nice. Dock slutar jag halv 4 vilket betyder att jag missar bussen i morgon och måste vänta i en timme. Inte så vidare okej.
Neeej. Jag ska nog dra mig!

Lalalalaaater

Morsningkorsning!

Jag är uppe! Eller.. Det har jag faktiskt varit ett tag. Känner att idag är en sådan dag som man ska utnyttja fullt ut åt slapp och inget annat. Därför har jag tänt massa ljus i mitt rum, dragit ner rullgardinerna, satt på bra musik och lagt mig i sängen. Så otroooligt skönt. Känns bra sådär när man har mensvärk. Appropå mensvärk haha, igår hade jag så fruktansvärt ont i höfterna, nedre delen av magen, andra places, och hela nedre delen av ryggen och upp längs ryggraden, jag kunde seriöst inte stå rak i ryggen. Det gjorde så sjukt ont. Tillslut, efter allt vridandes och vändandes i sängen klädde jag på mig och gick ut och sprang ca 15 varv runt huset hahaha. Måste sett konstigt ut. Men vad ska jag göra? Det hjälpte ju iaf så wie på det =)!
Idag tack och lov mår jag såå mycket bättre. har lite känningar i rygg och mage, men absolut inte så att jag vill skrika av smärta som igår, så det är helt okej. Sov hela natten också! Tummen upp för det!!! Inga bad dreams eller något så det känns skönt faktiskt.
Jaa, vad händer idag då? Jo juste, jag kollade på vimmelbilderna från Blogawards.. Och jag började verkligen apskratta när jag såg Desirée "Dessie" Haha, hur fan såg människan ut i håret?! Haha, jissenammen. Men men, är så otroligt avis på Kenza, den människan är ju för jäla snygg alltså! Synd att hon inte vann årets blogg, det förtjänade hon. Fast hon kan ju vara årets blogg för mig =)!
Nåväl, vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.. Hmm.. Har redan sett på en film, funderar på om jag ska plugga lite och finslipa min engelska. Eller så tar jag det senare. Kom på att jag inte har ätit någon frukost. Men klockan är ju 12, kan ju ta lunch i stället. Kanske man ska gå ut och gå? Det är ju så fint väder =)! Tror jag gör det sen, kan man ta lite kort också!Kan bjuda på lite bilder haha, det tar ju typ hundra år att ladda upp dom sååå.. varför inte =)

Äääh, orkade inte lägga upp några förutom denna. Haha, alla andra tog sån jäkla lång tid! Men jaa, så här kan det se ut ibland.

Oh, juste..

Jag har slagit av en del av min mobil, en liten sido.. kant? Det är typ som en vad ska man säga.. En liten platt bid som sitter på sidan av mobilen.. Den stack rakt ut, sen råkade jag slå till den så den flög av.. Lyckat.

Underbart =)!

Nu har sötaste Madeleine och alla åkt hem, har haft riktigt trevligt. Hon satte, som vi har sagt aaall night loong, en liten knorr på min tillvaro! Jag menar, om man har varit sjuk en hel vecka, blir man väldigt tacksam då man får träffa en sötsak som denna tjej! Helt enkelt: SUPER!
Vi har käkat allt från kräftor, som jag har noo idea om hur man äter. Råkade spettsa en med min gaffel så klon flög vettefan vart men bort flög den hahaha, jaa.. Bra jobbat Emma! Sen rann det bara ut massa äckelvatten så Ist för att äta lika sofistikerat som resten av dom runt bordet, lekte Madeleine och jag med klorna. Helt normalt såklart. Sen blev det meatbaaalls och potatos. Tänkte på jul då, damn vad jag längtar! Jissenammen! Seen blev det väl lite chokoladdddd. Mumsii,
Kollade på film gjorde vi, The illusionist fett bra! Se den, den var sådär,.. mystiskt härlig. We like it! Sen påbörjade vi MIB (men in black...) Haha, så jäla go film det där alltså!

Jaa, och nu ligger jag här i min säng, längtar tills på tisdag, ska till frissan då! Finaly, så blir man av med utväxten och kan se någorlunda ljus ut i håret. Sen vill jag visa alla min nya kappa! Hoppas ingen har köpt en likadan, kan ju inte förvänta mig att INGEN har det.. Men det pajjar liksom hela grejjen.. Nåväl...




There it is, jaa jag ser ju as usual lite mlähäig ut. Men livet handlar ibland om att bjuda på sig själv. Aight?
Njahh. Nu ska jag tamejtusan sova gott!
Inga drömmar om pungtpungtpungt och ingen sömnlös natt pga pungtpungtpungt.
God neight pals.

Vad hände?

Jag drömde en dröm inatt.
På ett sätt så var det den värsta drömen jag kan tänkas drömma just nu, just den här tiden. Du var med i den, alla verkade vara med.
På ett annat sätt så var det ändå en härlig dröm. Även om den inte var riktig, allt, alla.. Så kändes det bra för stunden.
Sen var jag ju tvungen att vakna också, villket resulterade i en sömnlös natt. Jag bara låg där, tänkte, hatade, tyckte om.. Gick igenom allt som jag ofta gör nu för tiden. Allt bra, allt dåligt. Men det borde jag inte göra.
Jag borde inte drömma drömmar om dig.
Jag borde inte ligga varje natt och gå igenom allt jag saknar.
Jag borde inte tänka på allt, och gråta.
Jag förtjänar inte det, inte enligt mig själv.
Det är sjukt jobbigt att inse något när det inte är som man.. Egentligen vill. Men vad ska jag göra åt saken.
Det är så mycket jag önskar just i detta ögonblick. Men det är inte i närheten av allt jag önskade inatt.



Men Nu orkar jag inte snart. Jag ska inte behöva må såhär.
Jag vill bli jag igen.

Fel?

Alltså, är det bara för mig som blogg.se krånglar? Statistiken vill inte visas, eller den visas, men senaste datumet på den är den 13:e? Skumt det där nåja..
Fick kappan från HM av papsi som jag så gäärna ville ha! Tack så mycket verkligen, dock är den lite stor, men jag hoppas att den blir lite mindre efter första tvätten=) Dock måste man ju kemtvätta... hmm.. Jaja, den är fin iaf! Kan ju ääntligen, för jag har städat hela dagen, skulle ju lagt upp bilder på mina mössor och allt. Så jag kan lika gärna ta kort på lite smått och gott som är nytt hos lilla mig!
Men nu ska jag fortsätta med mina nötter och kolla på idol!
Puss!


Gonatt allesammans!

FRISK!

Äntligen, ingen feber. Känner mig mucho bätro. Såklart är jag lite trött fortfarande, men det är väl alla=)? Jappsi.. Har städat idag, därav tröttheten. Jaa, pappa jagar älg den jäveln. Även och älgar är min största skräck, tror nämligen att en när somhelst kan hoppa ut från en buske och trampa ihjäl mig. En dålig dröm jag hade. Men ändå, stackarna, blir skjutna för att dom finns.. och för att dom är goda hieheiheie (A). Nåja, dom gör väl som dom vill. Om vi inte sköt dom kanske dert skulle bli för många älgar? Konstigt konstigt det dära..
Jaja, känner för att duuuscha lite.. Men jag gör det sen, ska se om pappa svarar
L8ER

Åh..

Jag känner att febern är tillbaka.. Faan.. Jag orkar inte. Jag orkar inte med någonting just nu.. Jag kommer inte orka gå i morgon. Det funkar inte, jag tänker inte sitta och bli helt yr i bollen som i måndags. Det köper jag inte! Och jag tänker absolut inte bli ivägtvingad! Att vara i skolan med feber är det värsta jag vet, jag presterar 10000 gånger sämre, och det vill jag inte. Vill visa min bästa sida eller ingen sida alls. Ruttentutte för feber alltså.. Känner för att vara hemma och ta en låååång promenad. Kan jag inviga mössan. Jaa, den med öronpladdar. Jaa vad ska man kalla dom då? Nåja..
Jaaa min arm ser ut som ett kycklinglår whatever.
Godnatt..

Du..

Får mig seriöst att gå i taket!


Nathing..

Fuckfaces.

Åh, trött, ont i skallen, irriterad. Kan det bli bättre? Jo då, snart börjar simpsons. Dock är jag en smula deppig just nu. Känner för att fasta i.. hundra år.. Fan! Bajsparents.

Nu ska jag traska iväg..

Meck..

Blogg.se fungerar ju då inte precis som de borde.. Jaaaaajja. Blev hemma idag med, vill inte riskera att må sämre i morgon så jag inte orkar prestera fullt ut på MA-provet. Så jaa, jag blev helt enkelt hemma.
Vaknade för några minutas sedan och ska rulla ner för lite frukosta. Kanske dänger på en rulle också? Who knoows. Anyways.
När jag skulle röntga mig igår hade jag för tillfället en smula ont i skallen. Men jag hoppade upp på.. vad det nu var och åkte saaakta in i den där tunneln. Läskigt? Neejdå. Bara irriterande, för :
1. Jag fick lyssna på skitmusik, typ Robin/i(?) wiliams musik från 2000 typ.
2. Huvudvärken blev värre, och det var nättak, eller galler kanske.. så alla prickar började fladdra så jag blev heelt Rullig i bollen.
3. Mitt knä började klia.
4. Jag började skaka som satan i gatan.
5. "Sängen" som man låg på började vibrera, och vid dom hårdaste vibrationerna råkade ju dom hamna just under rumpan, Det ställe som jag är kickligast på. Så jag fick spänna mig för att inte flyga iväg.

Jaja, det gick iaf bra, tyvärr tog mamma sönder mitt armband från malta, för det var nitar på det och de fick man inte ha =( sadface jaa.. Nåja, time to keaka!
C ya

En sista gång.

Det är när man, man? Jag snarare.. När jag inte tänker på någonting, när jag ligger här (i min säng), och bara är. Det är ju självklart då allt det otroligt jobbiga ploppar upp i skallen. Vill inte, orkar inte, jag kan inte längre. Jag klarar inte av att gå runt och bara.. Tänka på blaha blaha (kodnamn mjohoojaja!) Det fungerar inte längre. Eller längre? Det har ju inte funkat den senaste.. eller aah, den senaste månaden. Pest och pina säger jag bara! Fyfasiken. Den här slags "känslan", den här sorten av att vara ledsen, har jag redan upplevt en gång tidigare, så varför gud ska jag uppleva den igen!! (obs att jag bara använder ordet gud... bara för att) , Jag kommer ihåg hur jobbigt det var den tiden, att jag verkligen bara total deppade i typ flera månader. Och jag vill inte göra det igen!! Det är lätt för andra att säga att man bara ska strunta i det. Lätt för dom att säga det såklart, dom har ju aldrig varit med om det. Men.. Det går liksom inte, det funkar helt enkelt inte så..
Nåväl, borde väl få lite sömn nu.
Suit Drims.

Snabbt, enkelt.

Röntgen gick bra, vet inte om det är något fel än men svaren kommer skickas till Bålsta.
Jag har en grov huvudvärk, så jag ska sova nu.
Jag är sjukt förbannad.

Emma♥Ekonomi= S A N T

Fysatanigatan vad jag är smart! Jag har lagt upp en slags budget! Damn, jag är så stolt över mig själv, satt i duschen och tog en tänkare på hur fan jag ska få ihop pengar till Kretaresan nästa sommar, så slog det som en blixt! Nu är allt fixat och klart! Eller.. inte resan då, men planerna på att kunna BETALA resan är klara! Så det känns riktigt skönt! Dock så betyder det att jag blir 300 kr fattigare varje månad, men jag anser att det är värt det. Måste skaffa ett jobb så löser det sig nog =)!

Iaf, kikade in på HM's hemsida och give me this looord!

Kan ju bara säga att den där väskan måste bli min, satans vad snygg den är!!! Haleeeelujah!

Nåja för att säga något totaalt ointressant.. Facebook suger på grammatik. Jag menar vem säger/skriver (ellen nu använder jag ditt namn) "Ellen mickels gillar din inlägg" jag menar... helloo? I like fejjan anyway.

Nej nu ska jag käka något bra, JUSTE, mamma och jag har en deal. Under en månad, fyra veckor, 28, heey 28 dagar är ju inte så mycket, anyways. Så ska jag ej dricka onyttight shitt like cola, inte äta massa fettfyllda onyttigheter. Och så ska hon och jag slå vad om hur mycket jag kan gå ner. Hon tippade på att jag kommer tappa 2 kg i veckan vilket jag anser är toootaaaalt omöjligt. Jag menar, 8 kg på 4 veckor? Jaja, man kan ju alltid sattsa. Ska bli mitt mål. Iaf 5 kg. Om kroppen min tar mammas alternativ kommer jag om 4 veckor ligga på cirkus.. 56 kg, och det är ju bra? Jaaa, jag väger 64. Och om den följer mitt så blir det ju 59-60 kg. Och det är väl också bra. bara att jag vägt så mycket dom senaste 3 åren.. jaa, jag är en liten knubbis, eller inte. Nej förfan, Fejsbåken sa ju att min kropp var en gåva från moder natur. Såå i guess i'm hot. Gött, men man kan ju alltid bli lite finare =D!

Neej nu har jag skrivit sjuhelsikes mycket!
C U L8R

Vad ska jag göra..

Jag hör inte ens ett ljud längre.. Jag får liksom inget svar. Varför bryr jag mig egentligen..

Ska nog dra på ipoden och saaakta somna in. Känner inte för att vara vaken, jag funtar bara för mycket på sådant som jag inte borde funta på. Usch och fy på mig. Chillerill.

En jobbig morgon.

Har ruskigt ont i halsen, kroppen. Ja typ samma som jag skrivit i alla andra inlägg. Pff.. Jobbigt läge, Ska till sjukhuset ikväll också. Hoppas att dom tar reda på vad det är, har lidit av oändliga krampattacker inatt! Ej okej.
Vet inte vad jag ska hitta på nu, ska nog ta en dusch tror jag, fryser något så otroligt!
Time to kila!
L8eroooooooooooo

Nyss: Käk

Nu: Vart f*n har min dosa tagit vägen? (dosa=fjärr=kontroll=den man byter kanaler med på tv'n)'
Den är helt lost! Blir galen, vill inte kolla på cops.

Jajaaaaa. Snart är det väl seinfeld tror jag.. Sen simpsons det bådar gott i mitt huvud. Synd bara att jag alltid ska äta upp allt gott om dagarna när jag är sjuk.. Nu har jag ju inget gottigt att äta till alla bra program. Illa illa, men vaskaman göra? Jag får gnaga på ett äpple eller något i den stilen.
Nej, nu ska jag tråkas ut av cops, det är ju bara 13 minuter kvar.
C ya

Lite försent.

Har nyss käkat, efter mycket rotandes i köket blev det pasta med smögensås blandat med räkor och avokado. Sjukt gott, dock åt jag för mycket haha. Mår lite illa!
Lyssnar på musik gör jag nu, min stereo är sjukt läskig, jag kan höja volymen, sen lägger jag mig i sängen, så sänks volymen.. Skumt? Japp! Nåväl, nu verkar den inte spöka.
Ser ni bloggen, fan vad fin den vart! Tack Ronja=)!
Nej nu ska jag kika på kläder och hoppas på att pappa åker med mig i helgen!
PUSS




Fan vad jag klagar!

Blir nästan trött på mig själv! Men det kan ju också bero på att :
1. Natten till igår somnade jag vid 3 och vaknade runt klockan 5.
2. I natt pendlade min kroppstemperatur stup i kvarten, och det var fanimig inte roligt..
3. Jag har ont precis  Ö V E R A L L T!
4. Och nu blev jag kokhet igen, och nyss kände jag mig som en isbit..

Vad i systers amalias namn är det här!? Jag orkar verkligen inte! Funderar på att ta ett bad, eller.. Så går jag en promenad, äter lunch och badar sen! Om jag nu orkar, och lyckas, ta mig upp ur sängen.
I morgon är det den efterlängtade onsdagen då jag finaly ska röntga mitt knä! Ska bli så sjukt skönt att få reda på vad som är fel, MEN! Om dom jävlarna säger IGEN att det inte är något fel, då kommer jag seriöst gå i taket! För, ett knä, som man inte kan springa med, konstand får smärtattacker i, det svullnar upp och får en blåaktig nyans, som bara knäcks och knakar hit och dit hela tiden, Ett sådant knä MÅSTE det vara fel på! Och om dom inte fattar det, så ska jag nog tamigfan få dom att förstå det. Annars går jag någonannanstans!

Ska kolla klart på narnia nu! C U Latero aligateroo

Äkta eller inte?

`Neej usch! Skulle aldrig aldrig aldrig aldrig ALDRIG kunna bära äkta päls. Aldrig någonsin i hela mitt liv! Då vet ni det! Allt jag köper i "päls" är fusk och fusk endast!

Vad gör mitt liv underbart?

Ja nu känner jag febern rejält. Fasiken! Jag skulle ju inte bli dålig.. Nåväl, bara att vila!



Ett problem som är stort hos mig är pengar, jag är en riktig rackare på att slösa, och det vill jag inte. Jag vill spara spara spara! Jag vill ha pengar hela tiden, även fast jag vet att pengar inte är allt. Men egentligen så.. är det ju typ det haha. Men nu? Nu har jag inte ett korvöre kvar! Vet inte vad jag gjort! Eller, jo det gör jag ju, men iaf! Känns som att så fort jag hör klirret i kassen tar det slut på en gång! Jaja, nog pratat om pengar.
Jag saknar pappa, han var nyss i tyskland. Åkte tillbaka idag, kommer hem på onsdag..
Åh, hoppas att vi åker och kollar på en jacka i helgen. Behöver en verkligen.
Vad ska jag göra nu då? Ska kolla på seinfield. Funtar på att läsa ut boken så att jag kan lämna tillbaka den någon gång, lyssna på musik kanske? Jaadu, nej, fick totalt hjärnsläpp. Tomt blev det.
åå tomt, då tänker jag på tomten. Vill ha vinter nu, snö, kyla, mörka mysiga kvällar. Brasor allt mysigtpysigt!
Puss!
/Emma ( vill ha vinter så jag kan använda mina pälsmössor, har två, men ska på jakt efter en vit en! Kan lägga upp bilder på dom imorgon=D )

Jag är hungrig, jag fryser.

Och vi har ingen mat hemma =(. Riktigt illa.. Jaja, har bunkrat upp på mitt rum och gör lite dittan och dutten. Jaja, fryser så mycket så jag slänger upp en bild ist för att skriva så jag blir kall om fingrarna!
Jaja, jag orkar itne..

Frossa..

Usch, kände i morse när jag satt i duschen att det inte kändes helt OK i kroppen. Men jag struntade i det och släpade mig iväg till plugget. Var där i kanske en timme tills jag blev helt borta i skallen, började kallsvettas och mådde sjukt dåligt. Så jag drog hem, värt? Nej egentligen inte, men ändå bra så jag har en smula koll på vad vi ska göra.
Iaf så ligger jag här i myskläder, vet inte riktigt vad jag ska göra, orkar göra egentligen. Usch att mamma skulle bli så förkyld, och usch på mitt imunförsvar! Jaja, en sak jag orkade göra var att ta lite egobilder haha! Och ett varmt bad! Here they are!




Byebye, p.s där är min nya tröja, dock har jag lite ångest då den kostade 350... för en t-shirt.. Jaja, jag får pengar snart igen så no sadfaceAB.

Här är't


Ej-snygg-emma, ser ut som att jag har en gigaaaaaantisk kagge.

Snygg-Elin!
Byeee

Trött

Ska lägga upp lite bilder, men det får bli senare. Håller fortfarande på att vakna haha. Så sjukt trött...
Morgonkvällen i en kortis:
Låg hemma, ville ut, ringde några. Kom fram till att jag skulle följa med Elin till kungsängen. Kom till henne vid... 19 slaget kanske? Sen låg vi där, väntade på att åka, var lite "det blir inget" "det blir av" fram och tillbaka. Kollade på körslaget och fotbollen. Grymma Elin sa "Jag lovar att Danmark kommer vinna med 1-0!" Och vad gör dom, jo dom vinner med 1-0 haha! Iaf, vi tog 22.09 tåget mot kungsängen, Tjejen som hade festen hade en sjuukt fin lägenhet, och det var hennes. Fyfan skulle verkligen göra vad som helst för att få ha en sån fin lägenhet.. Synd att dom säkerligen kostar skjortan och 50... Jaja, eftersom att Elin och jag skulle vara @ bålsta vid 1 igen tog vi 12.09 tåget till bålsta, så vi stannade inte så värst länge. Men det var kul att träffa lite nytt folk osv.
Nu ska jag kolla klart på The city maratonet.. Ohyeah!

Som sagt..

Vad kan jag göra åt saken. Kul att folksen bryr sig.. Jävligt roligt.

Gräver ner mig som en struds.


he he he dra åt fanders fubbisar!

Som sagt..

Vad kan jag göra åt saken. Kul att folksen bryr sig.. Jävligt roligt.

Gräver ner mig som en struds.


he he he dra åt fanders fubbisar!

Förbannad!?

Om jag är!!
Nu är jag ännu mera arg! alltså..
1. Det finns vissa människor som jag stör mig på så otroligt mycket. Dom snackar ju bara en jävla massa bullshit och tror att dom är helt perfekta!
2. Småbarn på ica som tränger sig före och puttar in mig i bänken, alltså vafan?!
3. Datorkunskapsprovet... När jag tänker tillbaka så tänker jag att jag egentligen bara borde gått därifrån, klart som fan att jag har rätt att vara arg?! Alla sökte ju på frågorna på google?! Skulle jag inte bli arg för att säkert hälften kommer få bättre för att jag använder mig av MINA kunskaper som jag faktiskt lärt mig på lektionerna, medans dom andra googlar på alla frågor? Hallå?!
4. Massa annat shit, faan.. Tur att jag ska shoppa i morgon, det gör mig alltid på bättre humör...

Nu kom jag på att jag glömde köpa choklad, fan! Jaja, får nöja mig med lite annat.
Nu ska jag nog lägga ner innan jag kokar över!

Klart som fan!

Alltså ibland blir jag bara irriterad. Fortfarande över D.K.s provet. (datorkunskap).. Jag tycker inte, jag åååh.. Vill inte säga min åsikt ens! För jag är sjukt arg!
Men nu lägger jag den sidan åt sidan. För ca 30 minuter sedan blev jag äntligen klar med mina kläder, fysatan vad mycket kläder jag har! Men jag lyckades packa en kasse full med saker som jag faktiskt ska slänga, nivet, slitna underkläder, tröjor osv och sådant man tycker är fult.. Sen plockade jag ihop kläder som blev två fulla kassar med sommar kläder som jag lagt undan. Skönt som tusan att ha mer plats i garderoben. Ska ju shoppa i morgon, sattsar på att fynda!
Iaf, skolan : Jaa, jag höll på att somna på matten, illa! Sen var det väl helt okej, ska plugga matte, procent, hela helgen, vill verkligen att det ska gå bra på provet, så jag ska köra igenom alla procent tal, kolla igenom alla anteckningar från genomgångar och så! Ska få bra!
Nej nu ska jag titta klart på simspons, ofc!
Puss

Better in time

Åh, nu ligger jag här. Har så otroligt mycket att göra, men jag orkar helt enkelt inte. För mycket shit i min hjärna.. I morgon är det fredag = Störtskönt! Dock ska jag städa, orkar inte göra det nu, såå.. Jaa. Bara jag hittar kläder i morgon, då allt fortfarande ligger i den där högen mitt på golvet. Hyffsat irriterande.
Jaa ni. Det är mycket att fundera på, skönt nog så ska jag dra till huvudstaden med Ellen på lördag. Mysigt, kan man snacka ut, finaly. Nej nu ska jag kika klart på Simpsons, sen ska jag nog dra en fetdusch. Vill bara... somna.
see'ya'later'alligator

Vilken dag!

Ingen middag igår, ingen frukost i morse, sitter och lyssnar på läraren. Och vad händer då? Jo min mage, BOKSTAVLIGEN vrålar... Pinsamt? Ja.. Iaf, Kötta historia som en blådåre, gick bra som fäen! Sen vare lunch Gulashsoppa.... Uäck! Vråläckligt! Sen kom det väntade Datorkunskapsprovet. Och jag blev klar först =D! Happyface, jag är en brud som är bra på/med/om(?) datorer. Det gick KANON BRA! Så jäävla stolt över mig själv! Och jag hade inte pluggat speciellt mycket? Nice? OM DET ÄR!
Iaf, drog hem, fick sluta ca 25 min tidigare, tog bussen, kom hem, gick in på mitt rum..  Då ser jag att min kära, snälla, uuuunderbara mamma har haft ut ALLA mina kläder på golvet.. En diameter på 2 m, och en höjd i mitten på kanske... 75 cm? Kul, nej. Så jag ska vika kläder hela kvällen. Jag verkligen hatar när hon gör så, för jag har aldrig kunnat ha ordning, och varför lära en gammal hund sitta när den nöjer sig med att stå?
Balle..
Time to wikaah

FÅTÅS



Lite skolkul..
bild1:Ida, Madde
bild2:Jag, Ida

One last thing

BAJS PÅ ALLT! Hatar minnen som spelas om och om och om och om igen i mitt just nu fuckeduppade huvud. Jag orkar inte med en fet klump i magen längre, ont överallt i mig. Åh, suck. FAN! Jag orkar inte förihelvete.. Kan jag inte dra en narnia och krypa ner i min byrå och hamna på planeten EMMAISTHESHIT eller något. För här pallar jag inte vara...
"Det är svårt att se bilder på mig och inse att jag inte är glad"

Surt humör, jappjapp

Klar med samhällskunskapen, ska väl börja med engelskan också.. Känner mig dålig, alltså på dåligt humör och allmänt dålig, korkad.. Allt jaa.

Såå trött!

Jag orkar egentligen inte skriva så mycket.. Meen...

-Jag fick VG- på mitt samhällskunskapsprov, skitnöjd!

-I morgon har jag sovmorgon till halv 1. Asnice!

-Eeeh, jag typ rev upp foten med min egna klack och började blöda idag..

-Jag rockade på Geogafin OCH franskan.

-Gyminstruktionerna var väldigt roliga, dock väldigt .. Schnaskiga..

Aah, nu ska jag typ klä på mig. Ej nude nu, men iaf, sen ska jag gå ner och säga hej till pappsen!

 

Pics

MALTA




Åååh.

Jag har en hel del att fixa ikväll! Bla måste jag tvätta mina kläder, städa mitt rum, bädda om min säng, och fixa lita andra saker. Sen måste jag sjäälvklart sitta uppe tills tvätten är klar för att sedan slänga in det i tumlaren.. Bara för att jag är dum nog att vänta med att tvätta tills nu. När jag ska ha vissa kläder redan i morgon. Braaa jobbat!
Iaf så har min dag sett ut, jaa inprincip såhär:

Jag vaknade runt 9 tiden, vet ej varför då jag sov rätt uselt i natt. Gick upp pratade med pappa om den då planerade (senare inställda) shoppingturen. Besviket senare blev det inget, ringde runt till olika männskor i hopp om att någon liten krabat kunde varit sugen på att åka med mig. Men icke sa nicke, inte en själ kunde. Trist och jag blev på ruskigt dåligt humör, kände att jag verkligen behövde shoppa lite. Det läker inte såren, men det gör att det känns bättre ett tag. Och häldre ett tag än aldrig faktiskt. Jaa, så med tunga steg gick jag in på mitt rum, drog ned rullgardinerna och stängde dörren, bäddade ner mig i sängen och började kolla på The Hills S:5. Helt klart den bästa säsongen! Jag menar, Spencer ringer Lauren och ber om ursäkt? Spencer och Heidi gifter sig, och Heidi och Laruen blir typ vänner! Jaa, och allt drama. Det är så kul att se någon stackars brutta som står och skriker och tror att hon är asball, som hon Kristen, hon från Laguna Beach?, Hon kom i slutet och skriker " IT'S OOOOOOOOOOON BEYATCH, IT'S SOOOO OON!" hahaha, så fjolligt =). Men ändå, såå underhållande. Iaf, så kollade jag på alla tillgängliga klipp. Åt lite choklad. Sen tog det roliga slut, och jag tog mig ett bad, en snabbis. För varmvattnet försvann så det blev sådär halvvarmt nästan ljummet vatten, Och det är ju inte speciellt skönt att bada i.

Och nu ligger jag i min obäddade säng och fryser rumpan av mig. Dags att göra lite nytta!

 

besvikelse..

Nej, det blir ingen shopping idag. Och där sjönk mitt humör från top 10 till -6775522892910.
Jag är på dåligt humör. Och det är fan inte okej.


Kan lika gärna lägga mig och sova, finns inget annat vettigt att göra ändå.

MORSNING KORSNING

Idag ska jag med Mamsen och Papsen troligtvis, vet inte om pappa följer med, till täby. Ska kolla på skor, höstjacka och kanske lite annat smått och gott! Funderar på och kolla på lite krimskrams, känns behövligt. Även om jag egentligen inte tycker om att ha smycken speciellt mycket. Men iaf, kanske börjar fatta tycke för det?
Dock känner jag mig en smula besviken då jag verkligen ville åka till urban outfits. Som ligger i stan dit papsen inte ville åka.. Jaja, ska börja spara lite pengar så kan jag åka dit sen.

Nej nu ska jag nog börja göra mig i ordning, mamma kommer snart, så vi skulle åka rätt fort. Dom (mami'N'papi) ska på buggkurs ikväll.... he he he.
PUSS

Herregud!

Jag måste göra min blogg snygg! Man kan sätta en "look like shit" stämpel på den ju! Men jag är ju så totalt osmart så jag vet inte hur man gör =/. Help someone?! Kan ju jättegärna komma med tips=)!

Iaf, nu har våra gäster åkt hemifrån. Kul, det blir alltid god mat, eller ah, när man har besök hemma. Dock var det något i maten som jag inte tålde. Blev jätte dålig direkt efter att jag ätit och mådde super illa och hade kramper i magen. Aldrig kul en lördagskväll!

Nej nu ska jag fortsätta med att underhålla mig själv genom att kolla på sjuka klipp på youtube.. jaa, så roligt har jag faktiskt!

Btw så ska jag med papsen till stan i morgon! YES!

Ligger hemma, själv

Och jag funderar starkt.
jag är totaly pist just nu.
KUL LÖRDAG NEJ.

Allting sket sig, allting skiter sig och allting kommer att skita sig.
Puss
Juste, jag lägger mig och sover. Konstigt nog känns allt bättre då.

...

this is the last time...

Men roligtlivAB

Nat.. Snälla gud, ta mig härifrån och skaffa mig ett roligt liv är du gullig?
Jag ligger ju förfan bara här i byn brunnsta hela helgerna. Åker hem, tittar på tv, pluggar kanske lite. Äter, sover.. Jag menar, vad för jävla liv är det egentligen? Va? Neej, varför kan jag inte ha ett roligt liv. Bara,, javene.. Leva kanske? . . Åååh jag har en sådan ångest. Jag vill INTE bo här längre. Eller jo, eller.. Varför kunde inte mitt hus(tomt) ligga i bålsta istället för utanför. Låååååångt utanför. Palla'nte me skiten snart! Nåväl, tackar och bockar för ATT jag lever iaf. Det är ju något.
Kanske måste rycka tag i mig själv.

Iaf, en sak jag inte förstod idag på matten var en konversation om varför man inte ska ha det för varmt på rummet. Jhonny Johnny Jonny? Yee. (matteläraren) iaf sa ju då att bakterier gillar att vara i varma miljöer, vilket jag totalt förstår, och så säger jag bara, Som vilken människa som totalt älskar värmen också skulle säga:
E- Men vadå det gör ju jag också?!
Och alla, eller inte alla men, börjar apskratta. Jag förstår ingenting, sen hör jag något liknande med "höhöhö emma är en bakterie"
Nog för att jag är blond, men jag förstod verkligen inte? Var det så kul? Vem gillar inte värme? Åh juste, min bror.
Jaja, nu ska mitt fantastiska liv fortsätta!

V.S

Ligger just nu och gluttar igenom Victorias Secret's hemsida och funderar på att klicka hem lite saker, Dollarn påstås ju ha sjunkigt nu, så varför inte passa på? Har iaf hittat otroligt söta babydoll linnen och trosor. Samt lite andra saker! Synd bara att jag inte har så mycket pengar.. Men men, får vänta efter jul.
Shises, jag måste verkligen skaffa mig ett jobb. Ett bra jobb!

Sjuukt fina saker har dom
(victoriassecret.com)

brister



jag hade lite tråkigt..

Just be

Ligger i sängen i mjukis kläder, lyssnar på lite lugn musik och tar det lugnt. Mår skitilla och är ruttet yr.. Ej bra att sitta vid datorn då, funderar på att ta en promenad. Men jag kan knappt resa mig ur sängen utan att bara yra omkring och bli allmänt ur balans. Skit irriterande, vet verkligen inte vad det är för fel på mig. Jaja, ska nog gå ner och ta någonting att dricka sen lägga mig och vila!
Puss