I started out as a feeling..

Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word
And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry
I'll come back
When you call me
No need to say goodbye
Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before
All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war
Pick a star on the dark horizon
And follow the light
You'll come back
When it's over
No need to say good bye
You'll come back
When it's over
No need to say good bye
Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget
Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes
You'll come back
When they call you
No need to say good bye
You'll come back
When they call you
No need to say good bye

Vad hände?

När jag satt på bussen hem igår, började jag tänka ovanligt mycket. Nästan för mycket.. Viste inte om jag ville gråta eller skratta, allt kändes bara inte.. inte helt rätt helt enkelt. Alla minnen spelas om och om igen i mitt huvud, både bra och dåliga. Jag vill inte se dom, höra dom eller ens lägga ner en enda tanke på dom just nu. Jag orkar verkligen inte med det. Försöker få bort dom genom att ploppa på ipoden, men inte fan hjälper det. Jag sätter ju bara på värdelös depp-musik som gör allting ännu värre. Så tänker man jämt och ständigt "tänk om.. tänk om.." Men det finns inget "tänk om", Det kommer det inte att göra heller. Saker händer ju av en anledning. Så jag anser väl nog att jag bara är korkad som ödslar värdefull tid på att gå runt och tänka om. Alltid lyssnar jag på mitt hjärta, egentligen förstår jag inte det uttrycket, hjärtat är bara där för att jag ska leva.. den har ingen röst.. Men iaf, Hjärtat, själen? Allt det som gör att man mår såhär. Att man får klumpar i magen och så.. Men jag borde kanske börja lyssna på min hjärna i stället. Med dom smarta och realistiska svaren. Det finns ju faktiskt inte ett skit jag kan göra! Vad skulle jag kunna göra? Nej, ingenting. Det är som det är, synd bara att det inte finns en slags "delete" knapp i mig. Skulle verkligen behöva en sådan nu..


Blev hemma idag, då jag har haft ont i hvuudet hela natten, plus att mitt knä har värkt så in i bombens att jag knappt fått någon sömn alls. Mådde inge vidare i morse heller.. Suck, orkar verkligen inte vara dålig. Första gången jag är hemma den här terminen. Hoppas jag mår bättre snart iaf.

jaa..

Jag skulle ju läst ut hela twilight 3 tills i morgon, och när började jag. Jo förra torsdagen. Och jag har mer än halva kvar. Lösningen = sitta uppe tills jag läst klart den, eller läsa tills jag somnar = är jag ej klar läser jag på bussen = allting blir perfekt > kom på att jag ska läsa igenom hur vi ska skriva recensionen = jag är körd...

LYSANDE!

Jag som hade planerat en kväll med nötter framför Narnia 2.. Jaa, jag struntar i vad folk tycker, Älskar dom filmerna (finns dock bara två, men careface). Och nu, ligger jag här, OCH MISSADE HELA FUCKING SLUTET. Jag insåg det när jag låg här i min säng, och undrade vilken jädrans bra låt det var jag hörde utanför.. Så kom jag på, och attans! Det var ju slutsången i narnia.. Jädrans! Iaf, så tycker jag att prins Caspian är omänskligt het. Sjukt snygg, en riktig go'bit! Sådär mystisk på något vis.. Och så är han prins och springer runt i trikåer och blusar som liknar några utav mina egna faktiskt! Men damn vad snygg han är! Hoppas bara att han är lika fräsch irl, jag menar, Robert Pattinson t.ex. Han var världens sexigaste man enligt mig, tills jag ser alla bildder på han med vääärra skäggstubben och fettigt hår och ser ut att sova.. Not hot. Fast han är ju fortfarande snygg, som vampyr/människa/man.. Jaa han är snygg.. Många är snygga. Tyvärr, jag önskar ibland att jag kunde se ut som dom i filmer.. Det där svallande vackra håret, det gudomliga leendet, och dom barnsligt hypnotiska ögonen som man bara drunknar i. Men jag får nöja mig med bruna ögon, blekt hår och en hint av en minipini dubblehake. Men det har väl alla? Förutom dom som är såhär smala |, Och det är inte jag.. Nej nej.
Jaaaaaaaaja, jag börjar halv ett i morgon. NAJS! Så jag ska sova nu, behöver min skönhetssömn. Känner mig lite krasslig.

BTW Så pallar jag verkligen INTE med onödiga töntiga fjolliga brudar som ska himla med ögonen TJUGOFYRASJU. Not details. Men me donoot like that!
POSSIPOSSIPÅROMPENSTOMPEN 

Kan ju bara säga en sak..

Och det är att jag mår allt annat än bra just nu. Mår illa, vet inte om jag ska till skolan i morgon. Får se, har ju sovmorgon, så jag har chans att vila ut. Men ändå.. Jaja, orkar egentligen inte skriva..

Sjukt? Aah.

Och då var långhelgen över, otroligt att dagarna bara flyger iväg. Skönt, men ändå inte. Iaf här om dagen hade jag en riktig julkänsla i kroppen. Låg i mitt rum, det var alldeles mörkt, tände några ljus, och då insåg jag hur mycket jag verkligen längtar efter julen. När man räknar dagarna fram till nyår, och bara myser så otroligt mycket. Härliga tider, Sen fyller ju jag år snart, och det är ju bara för gött!! Jaa, vad mer.. Åkte ju somsagt hem till Rebecca igår. Kollade på film med henne Alexandra och Linda. Mysigt, och kul! sov kvar gjorde jag också, vi vaknade väl runt... 10? Så gjorde vi oss i ordning och stack iväg till centrum då båda vi skulle kolla på lite saker. Jag köpte lite nytt smink och Becca köpte trosor. Sen var jag tvungen att ta bussen hem.. kul satt och vänta i 45 min i blåsten, jäätte roligt. nat. Jaja, ska typ äta nu. Måste läsa på min bok sen.. Sen gå igenom hur man skriver en rescension(?) Resenscion(?) Resension(?) jag suger på svenska... Länge leve mig.
BYE

Så sjukt less på att må såhär..

Därför drar jag till Rebecca ikväll. Ja.. Ellen tittade förbi här i morse runt 10 slaget. UppdragKreta är i full gång. Dags att börja leva livet lite, depp=totalförbjudetfrånochmedNU! Jaa, sen tittade Helena också förbi för ett tag sedan. Yeye, det står stilla i mitt huvud, kan ju bero på gårdagen. Då jag var heelt yr i bollen. Jag lovar, så yr och illamående som jag var igår har jag inte varit på evigheter. Så fort jag reste på mig blev det helt... stört. Mina ögon gick i slowmotion. Sådant händer, tyvärr. Mår ju iaf lite bättre, Så en skön chillpillkväll känns så otroligt flott i mina ögon i just detta ögonblick.

-Ser en förändring i mig själv, stor som liten. Den finns där. En gnutta värme kände jag idag också. Den slags värmen som kommer ifrån hjärtat. Blev skönt, med tanke på allt och inget.

Emma - Jag såg hon från "en annan del av köping igår" Det är ju bara såå coolt. Hon var fett gullig. Sen kom mi papi och han fick, eller jag fick, en bamsekram. Finns ingen bättre grabb i HEEELA vida världen förutom min Papi. He's the shit ya'all!

HEELP

nat

GOTNAJTSVETEN

...

Varför ska någonting som gör så ont finnas kvar? Allt jag vill är att slippa klumpen som ständigt växer i magen.
Men det är ju näst intill omöjligt när man blir påmind varje dag.

Sorgligt nog har jag ingen ork kvar..

När allt bara känns helt jävla kaotiskt.
Allt känns bara så fel, så otroligt jobbigt.
En sak, blir flera saker,
Fan, jag nästan avskyr mig själv på ett sätt.
Jag vill vara perfekt. Jag vill inte, vara dålig.
Jag har iaf bestämt mig för att inte blogga när jag mår dåligt.
Men på ett sätt, den här bloggen.
Min blogg, det känns som en person på ett sätt.
Känns som att, om jag inte skriver det här..
Hur ska jag då få ut allt?
Alla tårar, känslor, allt.
Precis allt som är innuti mig just nu?
Jag känner egentligen inte att jag kan lita på någon.
Absolut inte någon i skolan.
Eller jo, en. Och du vet precis vem du är.
Ytterst tacksam för att du finns.
Men dom andra? Aldrig.
Folk som springer runt och sprider vidare,
Det är inte riktigt min grejj.
Just nu finns det totalt 3 personer som jag litar på.
Ej namn.
Jag är ledsen, för din skull, och för min egen.
Jag tycker inte om mig själv när jag är ledsen.
Jag blir bara elak, grinig och allmänt.. jaa vad blir jag?
Helt fucked up.
Men alla känslor är så otroligt starka, så jag vet inte riktigt hur jag ska hantera dom.
Hur jag ska hantera mig själv när jag mår såhär.
Är jag i närheten av en dator när jag är arg eller ledsen.
Då kan jag nog skriva vad som helst om vem som helst.
Och det vill jag ju egentligen inte.
Men jag tror nog att jag ser på det som ett sätt att hämnas.
Fastän jag avskyr ordet hämnd. Så känns det skönt.
På ett jävligt dåligt sätt.
Jag är nog världens sämsta människa på att konfrontera någon.
Så patetiskt egentligen. Jag är så ruttet jävla feg.
Rädd, som en liten unge i mörker.
Men man lär sig av sina misstag.
Men misstagen känns, fastnar, och stannar kvar där.
Vart skulle dom annars ta vägen?
Herregud, vad har hänt med mig? Se, läs det jag skriver?
Vart tog jag vägen?
Jag är säkert en liten unge i mörkret.
Ensam, och helt jävla lost.
Helt borta.
Nej, nu ska jag nog sluta skriva innan texten blir sjukligt lång.
Nåja, man kan ju inte vara lycklig hela tiden.
Alla får ju inte uppleva dom lyckliga sluten.
Men jag hoppas att jag en dag får göra det.


Je vous vois ne pas comme un erreur.

 

Men..

Jag måste skaffa lite vett i kroppen, vissa vet andra inte. Synd. Men nu fan tänker jag inte bara tacka och ta emot. Jag ska stå upp för mig själv

Fan vad lack jag blir.

Har du ingen respekt i kroppen männsika?!

Matten, nej nej

Fick bara 17 av 26, vart så jävla besviken. Den här dagen  har varit helt jävla pissig. Längtar tills på torsdag. Ronja ronja ronja ronja. Har ont i halsen.. jaja, så blir det ibland. Blandade känslor angående skolan. Blev lite lack efter idag. Finns verkligen en bunt barnsliga okänsliga människor. Tyvärr. Men men, det finns väl dom som tycker så om mig. Men men. Ska kolla på idol nu, har pluggat historia ett tag. Gick sådär.

Skönt med långhelg iaf

I look like shit..

Varför kan det aaaaldrig blir perfekt för mig. Tom nu när jag har sovmorgon så blir det inte bra... Suck. Åh jag orkar inte, vill inte dra till plugget när jag känner mig SÅHÄR ful.. Mäh.
Palla..

Såå glad!

Vet ni? Jag hade samhällskunskaps prov idag. Och det gick kanon! Förutom att jag glömde dom tre olika diktaturerna, typ totalitär diktatur, akturiär(?) diktatur och sen någon annan haha. Men annars gjorde jag superbra ifrån mig! Kände mig riktigt stolt när jag lämnade fram papprena till min lärare! Iaf, dagen började rätt lugnt. Hade geografi som vi verkligen inte gjorde någonting på. Vi läste några sidor sen var det klart. Sen fick vi se en film, efter hade vi idrott. Men eftersom att jag har en skada i knäet har jag bestämt mig för att vänta med att vara med tills jag har gjort min magnetröntgen. Så får jag se vad som är felet då. Så under idrotten och rasten satt jag och pluggade Sam, men det gick ju inte så flitigt till.. Blev distraherad av det ena och det andra under tidens gång.
Iaf, nu är jag hemma, har huvudvärk.. Trött som en get.. Och jaa, helt enkelt slut. Så jag säger bara tack gode gud för sovmorgon till halv ett i morgon och inga lektioner på onsdag. Och ledig tors-fre! Hellyeah!
PUSS

The time has come

Godnatt.

Skriv en rubrik

Brist på rubriker, kan vara riktigt klurigt ibland..
Iaf så är jag på ett gott moood för att redigera lite pics. Sååå, ja. Det är vad jag gör nu, kan showa later on!
Pz Bthces

Let me move on

My room's my home


Jaa en liten insikt i hur mitt rum ser ut=)!
Ha det bra!

Btwaaaay

Så längar jag till torsdag.. Då ska jag steka med Ronja, en underbar människa. Du är otrolig!

SHOELOVER! Som den..

Skofanatikern jag är, älskar skor. Efter väskor, kläder och ascesoarer (?) haha!
Iaf, tänkte schlenga upp lite pics på lite skor som jag diggar med ett fett IGG!
Här är tre favoriter!

Alla från scorett. Sjukt fina skor har dom fått in nu till hösten måste jag säga!
Sen har vi dom här tre puddingarna som jag skulle dö för att få bära!

Dessa tre fantastiska par kommer från Balmain, ofc har jag inte råd med sådana vackra skapelser. Dock har jag sett att t.ex. den strassprydda skon finns som kopior, fanns på Zara förut, riktigt snygga. Men nu finns dom i, ursäkta mig men, USLA kopior på den nya skokedjan Deichman. Många kanske inte vet att det är kopior. Men jag skulle aldrig kunna köpa mig ett par sunkigt kopierade skor, då sitter jag häldre här framför datorn och dregglad över dom!

Sedan dessa to die for skor. Från Christian Louboutin, Så underbara. Färgen, modellen, materialet. Helt lovely liksom. Jag har faktiskt ett par rosa stövletter, använda EN GÅNG! Ska nog börja använda dom, kommer ihåg att när jag hade dom fick jag blickar efter mig och inte vågat bära dom sen dess.. Men nu fan ställer jag fram dom, låt folket säga vad folket vill!
Helt enkelt.. Jag!
Jaa.. Ska försöka hitta ett par lårhöga stövlar, ja jag ska ha det.. Jag vet att mina lår inte är pinnsmala, men i'll rock them, you'll see. Annars köttar jag på med ett par overknee'stövlar. Det blir gött
GUD GÖR MIG RIK!
Puss

Åh men ja..

Nu ska jag då gå ut och plantera lökar. ÄVEN fast jag sa igår att jag HÄLDRE damsuger och torkar HELA huset. Nej, jag ska fortfarande plantera dom där sketna lökarna. Oj vilken rolig lördag. Somnar runt 2, upp 9... Jaa, det är ju bara så skönt.. Not.
Made my plans and i dono if he'll stick with them. Suprise Supries, håller tummarna.

Broken strings

OOOOH YOU CAN'T PLAY ON BROKEN STRINGS!

Kan ju bara säga att jag är sjukt pigg, och taggad! Varför vet jag inte. Men BSM är i full gång, tar bara en liten paus då vi spelat sen typ.. 6 kanske? Jaja, vi ska spela mer hahaha. I morgon ska jag plantera lökar, det ser jag fram emot!
PUSS

BSM IGÅNG!!!

Nu har Emil och jag kört igång, eller vi har ju kört ett tag, BSM! (BumperStarsMaraton) Som vi kommit på själva, notchiga som vi är! Tàtaa! Just nu leder jag haha, Men men, vi får se hur det slutar! Men nu ska vi fortsätta!
OHYEAH

Nu kör vi!

Ligger och väntar, vet ni? Att även om jag inte ska göra ett endaste jotta ikväll, så kommer jag ändå att ha kul, har bestämt saker. Men ändå så ska jag bara vara hemma! Nämligen, jag och Emil ska ha BSM! Alltså Bumper Stars Maraton, vi ska spela typ heela kvällen. Så det ska bli kul, men ja på ett nördigt sätt haha! Sen är det ju idol, och säkerligen någon film! Så även om jag inte ska dra ut och träffa en massa folk, så kommer jag nog ändå få en mysig hemma kväll! Med en vän, på andra sidan skärmen haha=)! Glad att han faktiskt tänker spela med mig, det är ju liksom fredag såå haha, sen ska jag gotta mig i en massa saker!
Nej nu ska jag prata klart med Ronja i telefonen!
puss

jefla skitknä!

ÅÅH! Säger bara fy, fa ra o! Gick från matsalen idag och jag kände hur det knäppte till i en led i knät, eller något. Jaja hursomhelst så var det något, och det kändes som att någon liten varelse satt där inne, i mitt knä och spetsade mina leder. Fyfan vad ont det gjorde, och gör! Har kramp i hela högerbenet, kul my ass..
Jaja,.. Iaf så åt jag lunch med såklart, den absolut bästa, Ronja. Love her! Dock var det gröt.. Lunch? Nej, skulle INTE tro det. Sen hade jag konstigt nog Kartboks körkorts prov..(?) hoohoo, ringer det några klockor hos er? Neej, inte hos mig heller.. Haha, det roliga var att det fanns bara en enda fråga som hade någonting med en kartbok att göra haha! Sen hade jag Ma-prov som gick strålande bra! Var så nöjd när jag lyckades knäcka svaret på en utav VG/MVG frågorna! Jajjemen, då blev jag stolt som tuppen!
Jaa. Ska slagga hos Ronjisch på tooorsdag nästa vecka, studie dag. Ja ohja så skönt!
Neej, nu ska jag nog.. hitta på något. Pallar egentligen inte att vi ska fixa.. en fredag.. Neee
PUSS

Tröött

Har legat och spelar Bumper Stars på msn med Emil i typ hundra år, så jäävla kul spel hahaha! Jag är grym, Iaf, dagen har varit bra. Orkar egentligen inte skriva, eftersom att jag är så trött. Men något litet ville jag iaf lägga till:)!

Vad i...!

Om det jag nyss har sett är sant, då.. Då blir jag verkligen inte på något bra humör..

Jaa, vilken häärlig dag lala la lalala

Gud så härligt det var att promenera till bussen i morse. Solen verkligen sken på! Tog det lugnt och gick dit på en 20a. Tog bussen till skolan, hade engelska. Sen drog jag till doktorn. Ska äntligen få gå på en magnetröntgen! Yes. Ska bli kanon! Jaa, nu ska jag snart glutta på ett avsnitt simpsons och därefter idol! Så det var allt för mig idag, eller? Jaa det får vi se, hahaha!
Puss

It's a beautiful daaaay!

Jaa, då vaknar man upp till ljudet av en aukustisk gitarr, en bild på mig inlagd i mobilen som ingår i alarmet, där ser jag glad ut, lycklig ut, och sen står det med stora bokstäver " IT'S A BEAUTIFUL DAY! ". Av någon konstig anledning, då jag alltid lyckas ligga kvar i sängen i 10 minuter eller så, så reser jag på mig, på en gång. Och till min lycka ser jag när jag drar upp rullgardinen att himlen är blå och solen lyser klart. Finns en viss kylighet i vindarna. Men vädret är ju verkligen underbart! Jag känner att den här dagen kommer att bli bra, känner det på mig. Någonting kanske händer, kanske inte. Men det kommer att bli en bra dag. En riktigt, riktigt bra dag.

Det ända som är lite surt är att vårat varmvatten försvunnit... Igen.. Jag blir ju galen, men jag ville duscha, ville vakna. Så över mig sprutar jag iskallt vatten, huttrar som en tok i badkaret. Fan vad kallt det var! Men nu är jag vaken, ren, insmord med en godlucktande bodylotion. Måste köpa en ny.. När jag har pengar. BodyShop here i come. Om cirkus 20 dagar..

Ellen åker till Grekland idag också, hon är väl antagligen på planet nu, hoppas hon får det skönt där nere. Jag vet hur mycket hon verkligen har velat åka utomlands, så jag är glad för hennes skull, att hon fick det.
På fredag åker pappa till USA i en vecka.. Kul, han kom inte hem igår och är borta tills sent ikväll idag.. Kul... Neej, Jaja. Jag får vara glad för att han faktiskt har ett sjuukt bra jobb. Jag skojar inte. Han jobbar ju faktiskt sådär mycket, åker iväg och så, för att vi, hans familj, ska kunna ha det så bra som vi faktiskt har det. Jag har ett underbart liv. Jag älskar min familj. Så, jag kan ju inte bli arg på pappa för att han jobbar, dels för att han gör det för oss, och dels för att jag tror att han verkligen älskar sitt jobb.

Nej nu ska jag nog gå ner och äta frukost. Skönt att chilla lite, sen ska jag börja fixa i ordning mig. Ska trots allt gå till busen 20 i 12 så. Det är ju ca 2 timmar kvar, ingen brodska.
Men jag ska ta lite kort också, om jag ser bra ut sen så att säga haha!
Pusspuss på er och njut av det vackra vädret!

HA HA HA

Hahahaha, family guy ÄGER! Så jäla trött bara. Tack gode gud för sovmorgon!

Skratten springer iväg..

..Och blir lägre och lägre för varje steg dem tar..

Vad ska jag göra? Jag ligger ensam, i mitt hem. Ingen mamma att prata om dagen med, ingen pappa att bara krama om som den stora nallebjörnen han är, ingen bror att lacka ur på. Bara en smuttsig hund som snarkar.
Och jag..
Jag förstår inte riktigt. Neeh. Iaf så hade jag matteprov i morgon, men eftersom att jag ska till doktorn, eller vårdcentralen som suger hästanus, missar jag det. Ser på saken både positivt och negativt. Får säkert en möjlighet att göra det på annan tid. Det blir bra, bara jag får reda på snart vad som är fel med mitt knä.
En annan sak som jag har tänkt på och stör mig på, är att mina vänner verkar tro att jag bara driver när jag säger att jag har ont i knät. Jag vet att jag har skrivit det förut, men varför måste dom himla med ögonen när jag säger att jag har ont? Jag nonchalerar inte mina vänner när dom säger att dom har ont någonstans? Gör ni? Vist, jag är en riktigt klumpig människa. Det är någe sjukt hur mycket jag faktiskt lyckas skada mig, men för det driver jag ju inte om mina skador? Jag har en knäskada, för något är fel, och det har jag haft dom senaste 3 &½ åren . Vad ska jag göra? Men jag tiger nog heldre om mina skador när jag är bland dom vännerna som bara ska himla med ögonen och komma med dryga kommentarer om dom bara ska hålla på så. Jag kräver ingen medkänsla, eller lite kanske. Tänk själv om du har så otroligt ont någonstans och det ända du vill göra är att lägga dig ner på golvet och bara skrika ut av smärta, sen när du berättar om det. Då tycker alla att du bara driver? Att ingen bryr sig? Jaa, jag vet inte. Men men, vill dom göra så fine. För! Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad.
Ville bara göra det klart!
Emma

Trist

Sitter just nu under nv och facebookar med melissa. Vi har rast till halv 12 kuuuul. Jaja, Ska kila iväääg!
Skriver när jag är hemma!

Varför kan jag inte vara glad?

Varför kan jag inte bara le som alla andra, skratta som alla andra, eller helt enkelt bara vara lycklig. Som alla andra verkar vara? Varför ska  jag gå runt med en klump i magen med storleken som en fotboll pga. en person som inte ens är värd mina tårar? Ska jag gå runt och må illa pga. en människa som gjorde mig illa känslomässigt? Som drog utan ett hejdå? Är det en sådan människa jag ska gå runt och vara ledsen över? Antagligen.. Jag vill vara stark, men det är så otroligt svårt. Det blir bättre med tiden antar jag. Jag måste bara lära mig att inte tänka så mycket hela tiden, det leder oftas till jobbiga känslor. Aah, det hände mig.. En tredje gång. Är det inte den tredje gången det ska bli bra? Hoppas att den fjärde blir det.. Håller tummarna hårt i mina knytna händer, tänker positiva tankar samtidigt som jag försöker att förstå varför. Jaah varför, det mina kära medmänniskor.
 Är en jävligt bra fråga!


Jaa, igår var jag i ekerö och tapp..ström? Jaah iaf, hos en jätte trevlig tjej som heter Sarah, följde ju med Rebecca dit, Elin var också med. Träffade några från deras klass på st:Martins. Supergoa och trevliga tjejer måste jag säga. Kul hade jag också, förutom att jag dumt nog tog mina stövletter som jag fick i julklapp (och aldrig använt) och gick med dom, utan strumpor.. Smaart! Nej, inte alls, har blåsor. Men fick låna ett par strumpor där borta haha! Kvällen började med spelet "Jag har aldrig.." känner ni igen det? Eller spelat förut? Askul hahaha, Även om jag inte har gjort lika mycket som alla andra där så är får man ändå sig ett gott skratt när det är någon sjuk påståelse som en person har gjort hahaha! Riktigt kul, Musik var det och massa roliga stunder. Drog oss hem och skulle ta halv 12 bussen, men det gick ingen halv 12.. Kul, så satt vi på busshållsplatsen och väntade, sen kom någon random tjej som skulle med samma buss, som enligt henne och internet gick 20 i. Sicken tur vi hade, för det gjorde det! Kom till brommaplan och tog tuben till t-centralen och vipps så satt vi på tåget hem. Fan vad vi höll på, Becc's strumpbyxor gick sönder, nivet sådanadära nylon som är helt hopplösa som går sönder av allt. Ja en sak ska jag säga bara, om man vill riva sönder dom med flit, som vi gjorde, då är det helt plötsligt stålstrumpisar. Gick inte hål på fanskapen! Men med tiden gjorde dom det och vi ( jag och Elin ) knöt rosetter hahaha (kommer en bild) Och vi fick några kommentarer så som "Hahahahaha!.... Vad gulligt" och "hääftigt" eller något i den stilen haha. Lite komiskt. Men man måste nog vara med för att se det roliga med det! Jaja, nu tänkte jag iaf bjuda på lite bilder.!


Jag & Rebecca innan utgång.

Snyggingen herself! (becc)

Me&myself. Jaah. Lite suddig bild.

Elin & Jag på donken i sumpan,

Jocke, Ida, jag och Elin vid ank..rondellen?

Jag&Elin @ tappström

Dom omtalade strumpbyxorna ala moi et elin

Kvällen avslutas, kl 02:05, med stuvade makaroner för cirkus 12 pers och köttbullar! Halelujah!
GODNATT ALLESAMMANS!

@ Becc's plasa!

Nu sitter jag hemma hos Becc med lollo också. Hon ( becca) fixar sig, så jag väntar på min tur haha;). Vi ska in mot ekerö tror jag? Till någon av beccas klasskompisar. Jaa, nej nu gittar jag!
Puuss

Nu säger jag nej!

Jag ska klara av det. Tänker inte gå runt och deppa! Aldrig. Jag ska leva ett roligt liv!

NU SKA JAG VAKNA!

Ååh nej

Jag har som ett lågtryck, eller är det som ett högtryck?, Jaa jag vet inte, iaf i mitt huvud, Jag kan liksom inte böja huvudet så det är upp&ner, då trycker det i skallen och känns som att ögonen ska ploppa ut! Sjukt, och tinningen bara stramar, hallå! Vad är det för fel på mig!! Ska snacka med pappa när han kommer hem. Han är faktiskt lite som en doktor farsgubben min. Han vet typ allt.. Kanske för att farmor är exaakt likadan hahah! Ååh, jag saknar min farmor, och min farfar och min mormor och min morfar som inte ser svensk ut fastän han är det.. Jag saknar min morbror, och min andra morbror. ÅÅÅH JAG SAKNAR MIN SLÄKT! Ångest, jag hatar att våran släkt inte träffar varandra så offta som man egentligen borde, eller hur mycket borde man? Men man vet ju aldrig vad som kommer att hända? Åh, jaja snart är det jul, då blir det firandes här i brunnsta, skulle inte vilja ha det på något annat sätt!

Jaa jag tänkte bjuda på lite bilder! Gamla som nya! Enjoy!


Danmark julen 2007... Herre... min... gud!

Också runt 2007.. va i...!

sommaren 08

Eeeh.. ja 08
ÄÄÄÄÄH hitta massor av bilder som är PRIVAT stämlpade. Så otroligt fula! Kan inte förstå, eller ens inbilla mig att det fanns någon, inte en endaste liten individ som kunde tycka att jag var snygg för tre två år sedan! USCH!
Neej nu ska jag nog ta ett bad!
Puss

Historia och allt

Sitter nere i ljusgården nu och har precis gjort ett historia test. Jaa.. Jaa.. jaa, vad ska jag säga, det gick väl sådär. Men men, jag är nöjd med min insats. Haft en ganska skön dag då jag hade målsamtal med min lärare på första dellektionen av historia, sen hade jag lunch, och när man var klar med testet, nu dp, fick man gå på rast. Så nu börjar jag om sisådär 45 minuter. Ganska skönt faktiskt. Tror jag har datorkunskap. Konstigt nog har vi typ aldrig använt datorer mer än förra gången då alla fick dela på typ 10 macar. Men det var ju chill iaf.
Jaa.. Jag ska snart dra hem, är väl hemma cirkus 4 skulle jag tro.. typiskt att man ska behöva komma hem så sent.
Jaja,
MÅÅSTE GO ON!
Puss

MEN FÖRI'#!!! SVERIGE

Är det bara jag som kollar på Mal-Swe Matchen! Alltså sverige BÖRJA KÖTTA NÅGON GÅNG! Va ere för jä*la slackspel!? Vaa?? Sen när dom gör mål, då äre ett förbannat jevla sjävlmål av maltas spelare! HERREGUD! Dom förtjänar ju inte ens aplåder!! Det är ju inprincip Malta som gör att dom (troligtvis) kommer att vinna! Näej.. Mjaa, Skaffa lite balls sweten och sattsa mer förfan, Kötta på såre blöder, man vinner inte genom slack!

Klaeeess photooeu


Jaaa:
Längst upp från vänster: Ben, Patrik, Acksel, Ida, Kajsa, Linnea, Johanna, Melissa, Madeleine och Jennifer
Mitten från vänster: Linus, Nikki, Hillevi, Barro, Vickan, Sofia, Helena, Ankan
Fram från vänster: Nickepicke, Axel, Fredrik, Emma moi!, Kennyboii, Pontus
Jaa där är klassfotot our style, han tog med Johanaaas camera. Såå jaa;) hur själva the foto vart vet jag inte;D Byee

Iiiiiiiiiii'm gonna take a nap!

TIME FOR SOME POWERNAPING! Och jag ska drömma friska tankar. Om dom nu kunde sluta skrika där nere....





(5 min senare) Gueessss not, ipoden åker fram.. Jajjemen

Vill APSELUT inte vara sjuk

Nej, förlåt..

Nu har jag redan slängt på mig mjukiskläder. Jag orkar inte fota mig. Har feber och känner mig så rutten från topp till tå. Ni vet när man är sååå trött och död i kroppen att man knappt orkar någonting? Jaa så känner jag nu. Vet ärligt talat inte om jag ska stanna hemma i morgon eller inte.. Kan inte. Nej så blir det, jag får härda tills helgen!
Nej nu ska jag kurera mig
puss

FÖR I HEV-LETE!

Åååh, håret vart inte speciellt bra idag. Varför? Åh, suck. Det blir aldrig bra när man verkligen, VERKLIGEN, vill (och behöver) att det ska vara bra! Konstigt. Men men, det får duga. Jobbigt att sminka mig var det också, eftersom att förkylningen gör så att jag är öm i hela plytet. Speciellt vid näsan... Nåja. Ska åka till skolan om sisådär 35 minuter. Skönt, slippa buss! ÅÅH nu kom jag på en annan sak! Jag har ju en rosa tröja på mig, och den är ganska genomskinlig, eller man märker en gnutta om man har något mörkt under. Och nu är det ju självklart så att jag glömde tvätta min ljusa bh igår, så nu måste jag ha en brun. Hoppas hoppas hoppas att det inte syns på foton, (för det brukar ju ha en tendens att göra det), Såå håll tummarna för mig!
Ska äta frukost, tror jag, magen kurrar!
Och jag hör nog ett svagt ljud nerifrån, kylen kallar på mig!
Puss

Puss från en "frisk" brud!

Neej, jag mår inte bra.. FAN! Alltid när det är skolfoto ska jag vara sjuk! Varför varför varför varför? Ååh så trött jag blir. Man kan ju inte se som piggast ut om man är sjuk! Eller?! Jaja.. Får kötta sömn inatt, jag ska må bra i morgon, det har jag bestämt. Får vila tills helgen. Har för mycket plugg för att stanna hemma och bara sura!

Iaf, en sak som verkligen veeeerkligen irriterar mig är latmaskar. I går hade vi redovisning, och gissa, dunt dunt dunt duuuuun! Halva klassen, (nästan dårå, lite mindre) Var borta, var "sjuka" sen har dom, hela bunten, mirakulööst frisknat till tills idag. Fjollbeteende, Det är ju bara taskigt mot dom andra i gruppen, på det arbetet som dom som skiter i redovisningen får betyg på med, får göra deras jobb. Jaa, jag gjorde iaf mitt bästa. Sen om dom andra inte vill det är det helt enkelt upp till dom, Men lite pist blir man ju endå!
Jaa, iaf
Kollade på idol, hahahahaha kissies bror var med, sa inte hon förut att han gick vidare..? Herre min gud, han typ mördade guran! Inte sjöng han superbra heller, han sög väl inte, men inte FAN  föll han mig i smaken inte.. Nej nej fy. Nej nu måste jag sova,, om jag ska orka pallra mig upp i morgon, varför hade vi inte skolfoto idag! Då hade man haft tid på sig att fixa sig, nåja. Mami skjutsar mig i morgon! Sköönt!
Puuss

Se.P

Fashion

WHOPAEVERYBODY!

Ligger och kollar på project runway, Är sååå trött, hade ett engelska test idag och min näsa bara rann och rann och rann och jag viste inte vad jag skulle göra, ville ju inte sitta och snörvla pga alla andra så jag sprang på toa ganska ofta haha. Sen vare ganska chilligt resten av dagen, hade ju bara 2 lektioner så.


I morgon är det skolfoto, och jag ska försöka hinna ta en bild på mina kläder så jag kan lägga upp det här, ganska nöjd med vad jag har valt iaf! Så jag hoppas att det blir bra, och det tror jag nog.

Nej nu ska jag fortsätta kolla!
Puss

Snygg & Sjuk..

Jaa.. Jag hade ju sovmorgon idag? Till halv ett, så vad gör jag uppe nu? Jo.. Det kom ju hit några fönsterputtsare lite innan 8, så jag gick upp 7.. Inte mycket till sovmorgon inte. Så nu ligger jag här, klockan 9 och är klar.. Och bussen går vid 12. Vad fan ska jag göra i tre timmar?! Jaa.. Får väl hitt'på nå. Iaf, mitt hår blev bra idag, men det är kortare, vilket gör mig lite sne, eftersom att jag hatar att ha kort hår. Det är så irriterande! Är väl bara jag som märker, men iaf. Det var ju så slitet så jag var bara tvungen helt enkelt. Suck. Jaja, nu ska jag göra något!

PUSS

The world is spinning around

Take a chance! I know, i will
It just feels right!


Ligger och segar, efter en sjukt god middag! Jag är grym på att laga tacos! Eller ja, inte så mycket mer att laga än köttfärs men ändå! Så nu ligger jag i sängen och kollar på simpsons och snackar med några sköna människor. Kom på att min papi köpt choklad, den bästa apelsinkrokant. Och marabou såklart! Sen senare, vad ska jag hitta på? Kolla igenom matten antagligen. Bara kolla på talen osv. Sen ska jag nog sova, det behövs!
Nej nu ska jag trilla ner och hämta min choklad!
PUSS

Yua yua

Alltså. Jag har ont i halsen, Det verkar inte som att min dunderkur slår ner på förkylningen. Men i'll stay strong! SKA INTE BLI SJUK! Så äre bara. Sjukligt seg är jag också, bara.. määh. Sen klippte jag mina toppar nyss, råkade ta lite mycket så nu har jag ångest för att det ser kort ut. Men det är det nog inte, bara jag som är lite nojjig. Men ändå. Det växer.. Väx väx väääx! Sen tvättade jag bort sminket, tvättade håret, och nu ligger jag här. Så skönt. Orkar inte springa runt med klet i ansiktet när jag är trött. Bara jobbigt om man skulle vilja gnugga sig i nyllet!

Sen i morgon har jag ju sovmorgon till halv 1. Yaa säger jag bara, så otroligt härligt! Helt awesome! men jag går nog upp vid 8 skulle jag tro, bussen går 12.04 så jag vill inte stressa som jag gjorde förra veckan. Inte, inte, inte kul. Men det ska iaf bli skönt. Har engelska och matte att fixa men matten kan jag ju göra i morgon? Liksom, jaa. Nåja, ska fixa lite. Pappsen och jag ska äta tacos. Yummie!
Puss&Kram/E

Ja, hej. Skulle behöva lite hjälp med sömnproblem

Jag kan inte sova. Det går inte. Jag hostar, halsen svider, magen värker. Alltså.. Vad i helskotta! Vad är det för fel på mig? Jaa.. Jag vet ju svaret.. = Jag börjar bli sjuk.

Min smega smidiga bror har smittat mig den JVLN! Blir lite pist då jag absolut inte har tid för att bli sjuk. Helt honestly. Så nu ligger jag här och har ont. Men jag har mepprat med hostdämpande, ipren och lots of watter. Så jag måste vara pigg i morgon, eller.. Jag måste vara pigg hela veckan, för att jag har ju en massa nyinköpta kläder att visa upp för alla hahaha! + att jag har klassfoto på onsdag. Och det ska inte bli som förra året, då jag hade 39 graders feber, men ändå så tvingade jag mig iväg. Har inte missat ett enda skolfoto och kommer aldrig att göra, en intern sak liksom.
Jaa iaf..
Det jag köpte var iaf..:
1. En kofta från gina, typ höbrunsaktig, stickad. Riktigt fin
2. Ett vitt baslinne
3. Ett brunt linne, lite som en tunika faktiskt
4. En färgglad blus
5. En stor rosa, (ASSKÖN), tröja
6. En till kofta, min pappa har en sådan så jag var tvungen att ha en likadan. Fast i mindre storlek.
Sen fick jag med mig ett halsband, ett par guldörhängen och ett par strumpbyxor också. Så happyface för det. För jag har ju inga kläder, nej nej stackars min mamma egentligen. Jag får knappt igen min byrå pga alla kläder som ligger där. Sen säger jag att det är akut att jag MÅSTE ha nya kläder. Jag är helt enkelt galen.. Jaa, men men!

Nej nu ska jag väl försöka slagga lite iaf. Vill ju inte se ut som gretarövhål i morgon och ha en risbunke till frilla. Spec inte ica kassar under ögonen! SÅ SÖMN SÖMN OCH IVÄÄÄÄÄÄÄG!
EMMA

+ lite till.

Jaa, pallade inte ha ett sjukt långt inlägg med en massa ego-bilder OCH text hahah. Iaf, Tog alla bilder igår innan jag begav mig ut på nya äventyr mot bålsta. Hahah. Träffade Johan som jag chillade med hela kvällen/inpånatten. Kollade väl på ca tusen olika program och filmen V för vendetta. Ganska bra film, om man hänger med hahah. Kom hem vid 03:40. Somnade kanske vid halv 5. Så jag är sjukt trött idag, men ska pigga på mig med en dusch snart. Ligger och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll om jag ska träffa några tjejer i klassen. You know, det pratas om restaurang och chillpill hos någon av dom snygga tjejerna.                         
Jaaa... Ska nog ta och kolla runt lite. Kolla läget nivet!
Puss&Kram/E

This is me. OHYEAH





                           -Emma

Trött!

Jaa, ska snart ta en snabbdusch, fixa mig lite och så.. Måste vakna till känner, är ju som en levande död för bövelen! Kom nyss hem från centrum där mamma och jag fikade, och sen hämtade vi ut min lön, YES! As nice. Har väntat på den hahah!
Skolan var helt okej, nothing speciellt och ingenting super. Eller, Helena och jag har ju haft riktigt kul idag. Vi fajtades, ja fajtades, i en trappa(?). Roligt med stort K! Jaa...
Vad mer, en lärare gillar inte när man säger hallå till henne... Tydligen oartigt. Bra då vet man. Hahahha.
Nej nu ska jag hoppa iväg till duschen, ska hinna med 6 bussen!
Puss

Jag tänker..

Och jag lyssnar ständigt efter dem ljuden jag vet ej kommer att komma.
Jag tittar efter bilder som aldrig kommer att finnas.
Jag känner efter närvaron som ej är där.
Jag har blivit förblindad, av vad?
Jag har blivit stum, hur då?
Jag hör ingenting, varför?

Jag ska lägga mig och läsa en förhoppningsvis bra bok. Ljudet av ditt hjärta heter den, kanske det jag lyssnar efter.

Just ljudet av ditt hjärta.

Plugga plugga hela dagen

Så ska man städa också! Men plugget kommer först. Kanske ska sätta mig på en gång?
Iaf, ska typ jobba med engelskan, matten och lite annat fixotrix. Låter jobbigt kanske? Jaa.. en smula. Jag har iaf varit rellativt positiv idag, jaa, men tanke på omständigheterna då. Men har man bra vänner så har man. Och det har ju jag, så jaa haha! Helena och jag har iaf haft en blast idag. Askul ibland hahah, vi blev klara med den skriftliga delen på samhällskunskapen! WIHOO! Så nu ska alla öva öva öva! Fast lite fail blev det när vi skulle skriva ut texten. För den blev typ minimi liten. Men sen kom jag på, stekaren jag är(!), att vi hade sparat den på min facea! OHYEAH MOMMA! Så jag har det bra! Jaa ska väl sätta igång, kände att fingrarna började damma lite så, får se om jag invarderar bloggen med flera inlägg tonight!
Puss&Kram/E

Det är någonting..

Jaa, någonting som fattas..
Någonting stort? Någonting litet?
Någonting bra? Någonting dåligt?
Nej, inte dåligt.
Det som fattas är inte dåligt
Det är hemskt att det fattas mig någonting bra.
Någonting härligt, lyckligt.
Jag är tom, som om någon borrat ett hål i min själ.
En stort hål, som vinden viner igenom.
Jag kan inte tänka,
Kan knappt se klart.
Vill inte prata, vill inte se.
Vill gömma mig, bara försvinna.
Men det gör ingenting gott.
Jag kan inte gömma mig för sanningen.
Hur hård, hemsk eller sorglig den än är.
Jaa, det är någonting som fattas.
Men vad kan jag göra åt det.
För vad du är för mig.
Kommer jag nog aldrig bli för dig..

.

Jag vet inte vad jag ska känna, hur jag ska känna det, eller hur jag ens ska kunna sätta ord på det.
Det ända ordet jag kan säga är

smärta