@ Ronja

Sitter hemma hos Ronja, som för övrigt duschar just nu haha. Måste tvätta ansiktet, har liiite problem... Gör det nu bajs

Vilken dag?

Jooo,  vahlbeurg! Uppe med tuppen, ska ta en buss som går kvart i 9 från mig, sedan hem till Ronja, från Ronja till bålsta, och från Bålsta till Uppsala! Najjjjjs, ska bli ruligt! Har iaf packat mitt pickopack, bah fixat mig lite smått, sen typ... Ah, något! Men nu ska jag äta frulle, uppdaterar later!

Assnygg bild, verkligen. Men men!

Vi flyger iväg, bort mot fjärran land

Ahbre, nej jag skojar.. Har varit rejält off från bloggen har jag märkt, ni också kanske? Men hur som helst så beror detta på att jag har köttat uppsats. Jag ska fortsätta med det också. Eller jaa, jag ska leka lärare och granska lilla söta Kenny Ste's arbete. Många, många fel där. Inte så bra Khenü.
Aaaanyways, i morgoon blir det uuuuppsalaaa! Ronja och Ollan, NAIS! Ska bli askul, går upp runt sju, ska vara @ familjen Blidstrands Placa runt 8-9 sååå, måste ju tvätta håret och föna barret, lix!

 

Nej nu ska jag återgå till lite småpackning, chipsätande, och sådana otroligt roliga ting!

Tjao

Sådärja

Det fick räcka! Jag skrev tills jag tappade livslusten, och då viste jag att det var nog. Efter många tårar, vandrandes fram och tillbaka, bankande knytnävar i bord, så blev jag klar med en hel del. Kanske inte allt. Men vafan, jag skiter i att leka smart nu, jag sattsar enbart på att få godkänt på den där skiten. JAG ORKAR INTE ÖVERPRESTERA. Lix. Inte så svårt att förstå baaaah!

Men anyways, snackis med ronjis, mår typ fett dåligt. Fasar inför i morgon, men just nu orkar jag inte bry mig. Jag vill bara ha helg. Eller sommar rättare sagt! Har också lyckats tagit igen det jag missat i franskan, känns skönt som smör i arslet. Riktigt gött! Och uppsatsen är jag klar med till 80%, vilket duger. Verkligen. Vadfan, den ska vara inne den 11:e. Hon sa ju själv att den inte ska vara helt klart, men i n p r i n c i p. Och min är inprincip klar, det enda jag ska göra är att puttsa på den, gnugga lite, utveckla, lägga till osv. Sen är jag klar?!
Juste, hade ju också engelska nationella idag och fysatan i himmelen vad bra det gick! UMPF UMPF UMPF!

Men aah, i morgon är sista dan i plugget, bah kötta kötta kötta!
BYE

Usch..

Det här går verkligen skitdåligt. Kommer få sitta uppe hela jävla natten. Men vad gör man inte fr att bli klar.. Snart ledig, snart ledig

Jag är typ, arg?

Då jag sparat halva min del av uppsatsen i ett dokument och den andra i ett annat så har ett försvunnit...Lagom najs. Mer jobb! Wihooo. Varför är man så dum att man inte sparar allt i samma?.... ööörh

Home

Har varit i sollentuna ett tag efter skolan med papi och shoppat, fick med mig en tröja, en kofta, ett halsband och en massa armband + tofsar hem! Så jag är nöjd =)! Så nu hade jag tänkt plugga röven av mig, eller tills jag tappar livslusten, för nu gäller det!

"Nu tänker jaa bli allra bäst, och byyyygga uhuupp ett laaag"

Lirar lite Gameboy såhär på morgonen. Dock är det min brors, och detta får mig att sakna mitt egna, rosa, gameboy color. Och mitt pokémon guld. Vilken nörd jag är! Hahaha! Men men, drar mig snart mot skolan, typ vid 10 i.. en halvtimme kvar alltså! Härlig, då kan jag byta kläder igen haha, yeah.

Men jaa, jag måste borsta tänderna nu. Och inte tänka på något annat än engelska, måste bevisa för lärarn att jag defenetivt kan nå högre än G. Det vet jag! Dåså, skriver när jag kommer hem!

Aaaah kej'rå

Borde väl egentligen ligga och snysa nu och drömma om allt möjligt. Men det gör jag ju inte, tyvärr. Men! Och detta "men"-et gör mig så lycklig! Jag kan sova till 6 i morgon! Underbart! Pappa ställer upp som schaffis i morgon, härligt härligt. Instämmer i Helenisens ord. Man behöver sovmorgon om man ska ha nationella! Punkt slut liksom!   Dock fruktar jag för en sak i morgon. Nämligen franskan. Min lärare avskyr mig, hon svarar inte ens när jag säger hej längre... Illa, men men. Fan ska jag göra. Usch, nåja bah bita ihop. Snart slut, snart slut!

Nåja, jag ska väl försöka sova nu.. Om jag orkar hehehehe ;oooOOoOo
BAJS

Ajjabajja

Jobbig dag, seg. Åkte till tandläkaren i enköping för att vara där iii... ah 5 minuter. Värt. Små äckelfjortisar kallade mig kärring också. Fula jävlar, ska skjuta dom. Bussen var ju bara typ 30 min sen. Askul. Fick skavsår, det regnade när jag väntade på bussen, så nu mår jag sämre. Tack för det. Nationella i Engelska i morgon. Ska bli skönt att få skiten gjort. Har dock inte skrivit ett piss på min uppsats idag. Men helt ärligt så orkar jag inte. I morgon ska jag köpa en tröja med papsen efter skolan. Sen efter det när jag kommer hem ska jag plugga som ett djur. Bara jag blir klar med faktan och disskutionsdelen så är det bra. Bara helt okej.

Nej, jag mår piss, så jag ska sova.

Morsning

Godmorgon, eller ah, vad man nu säger. Mår fortfarande dåligt, men har man mycket plugg så har man, inget att disskutera liksom.. Önskar bara att allt tog slut.. Var också fett taggad på att dra hem efter plugget och få klart lite på uppsatsen, men neeeej då ska man till tandläkarn i enköping.. Ååååh, och hur kommer jag dit då? Nej det har ingen tänkt på. Usch, äckeldag. Inga kläder faller mig i smaken heller. Ingenting i livet gör det just nu. Känns som att jag vandrar runt med ett regnmoln över huvudet.

Bajs.

Igår

Surt fläsk

Så att alla vet, jag mår riktigt uselt idag.. Min hals svider, min näsa gör ont, jag är sjukt jäkla varm i hela kroppen, allt känns bara helt sunkigt just nu.. Längtar tills jag kommer hem..Usch. Anyways, orkar inte fota mina kläder idag, men kan kort säga att denna trötta brud bär den nya vita tunikan jag fick igår, en brun kofta och strumpisar. Helt skönt alltså. Nej, nu ska jag typ läsa bloggar och sucka över att jag måste gå till bussen snart.

Bye

trött.BRUTTA-93

Hade nyss skrivit somfan. Dock vill inte denna fina sida vara snäll mot mig, ofc så startar sidan om och bomchackalaaa! Allt är borta. Wiee, skrev iaf något i stil med.. Att jag inte pluggat som jag sa idag. Att jag har druckit en hel förpackning med mangojuice så jag har grovt ont i magen. Att jag ska plugga som ett r-hål i morgon. Och att jag ska sova! sååååå PIZ

25 April 2010






Massa bilder på mig, jaa. Det blir så ibland!

Heart of glass



Jävla sopa!

Då var man hemkommen från Sollentuna. Var och hälsade på min mami som jobbade, fikade med papsen och fick även en ny tunika/linne av honom! Mii! Har kollat på det, så jag är sjuukt glad nu! Såg även massor med fint, så jag bara suktar tills pengarna kommer! Åååh, vill åka nuu nu nu nuuu!!

Iallafall så ska ja nu vattna alla blommor ute, sen ska jag försöka komma igång med plugget så jag kommer någonstans! Men jaa, nu tjatar papsen, blommorna väntar!

Godmorgon GODMORGON

Vilken härlig dag, laditaditaaa! Har 3 timmar, ungefär, kvar att chilla! Ska börja plugga klockan fyra bestämde jag mig för! Heeerlet! Sååå vad har jag gjort? Jo, ätit en massa, suttit ute i solen, skrivit ner en ny inköpslista (hittade en massa andra, nya, finare saker), och aah läst tidningar osv osv! Härligt! Dock så mår inte kroppen och halsen lika bra som jag gör i huvudet mitt! Drygt, när man känner för att vara en liten energiknutte så tillåter inte kroppen din det.. Meeeen men, i'll survive!

Ah, anyhow! Jag är skitglad, kommer förmodligen göra en ASROLIG sak i sommar, jobb dårå! Åååååååååh, det ska bli så nääääääejs! Hade planerat att skaffa första, bästa jobb, tråkigt eller ej. Men detta kommer bli kanon! Wiie!!! Nu vill jag ha sommar ännu mer! Bara chilla och faktiskt jobba med något jag älskar! Satan vad glad jag är!

Men nu kära männskor så ska jag nog dra på lite sololja i nyllet och gå ut igen! 3 timmar kvar, och dom ska spenderas väl!

Byyye

Okej, nu kör jag!

Då säger jag äntligen godnatt på riktigt! Det slog mig just att jag har en heeel dag med plugg framför mig i morgon. Så jag ska sova ut, sen plugga! GODNATT

From all around







Lite smått och gott från H&M och BikBok. Kikade bara igenom lite snabbt då jag börjar bli rätt trött! Kanske dags att borsta tandsingarna och sova? Kaaantche kantche inte!

Depremert..

SUUU HU HU HUUURT.. Har redan sett alla filmer som befinner sig på min, för tillfället, ruggigt sega dator.. Fartasså. Nåja, då ska jag göra något jag är bra på. Kolla på kläder istället!

Jag suger och spyr

Bra låt dedär! Har nyss tvättat av ansiktet, skönt som sattan var det! Kan inte sova, så jäkla jobbigt med halsen så det finns inte! Blir så irriterad... Usch! Föresten! Är det inte den 25 idag? Wiiiie! Isf får jag mina cashicashi snart! Och då ska jag shoppa som en galning! Och så ska jag då försöka att undvika svarta plagg. Fast, det är ju ganska omöjligt.. Haha!

Näej, nu ska jag nog sätta på en film, sen ska jag sova! Så godnatt allihoppa!

booored

 

Lovar du att vara ärlig? I’ll try
Du heter: Emma
Smeknamn: Fisken, Emmis, Emsan listan är låång
Låt som när du är ledsen sörjer till: Hmm.. Just nu Down med Jason Walker
Beroende av: Cohostcacohostla
Vad tror folk om dig: Inte vet jag, snäll/osnäll /trevlig/otrevlig? Hur fan ska man veta
Stämmer det: Ingen är ju perfekt
Vad får du oftast komplimanger för: Eeh.. Mitt hår kanske
Vad säger du för att imponera på någon: Jag kan hoppa på min rumpa
Hur imponerar man på dig: Var dig själv, trevlig och rolig. Kom ej med störda, onödia kommentarer
Brukar du skratta för dig själv: Varje dag bah
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Ok ^^
Var bor du: Brunnsta
Trivs du där: Ahrå
Äger du några converse: Jag gjorde, tills mamsen min slängde dom i smyg. Dom var ”trasiga”
Är du allergisk mot något: MJÖLK
Hur svarar du i mobilen: ”Jahllå”  ”Ahre e emma”
Antal timmar sömn inatt: Eeeh… 5-6 kanske
Brukar du komma i tid:Jeapp
När mår du bra: När jag inte mår dåligt
När blev du fotad senast: Nyss
Hur känner du dig nu: Ont i magen, kissnödig, trött men glad
Vanligaste färg på dina kläder: alla möjliga (ändrade då jag såg frågan fel.)
Vad tycker du om fötter: Fötter? Jaa, tar man väl hand om dom och så är dom väl helt okej.. Inget jag avgudar precis.
Vad saknar du: Lite loove
Hade du en bra kväll igår: Njaenjaaa jag var själv så nej.
Favorit dryck på morgonen:  Teee
Rakar du benen: Nööö, jag har skogsben. Nej men ja det gör jag.
När brukar du oftast gå och lägga dig: typ 9, men somnar inte förens 12-1
Är du blyg: Beror på the company
Sysslar du med någon idrott: Nej,
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Assååå. Ibland asså
Har du spytt offentligt: …. Yuepp
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Göra mig assnygg.
Är du nöjd med ditt liv: Jaafan, finns värre saker
Är du bortskämd: Ja, alla säger ju det. Varför neka. Ja.
Vad gör du i morgon: i morgon pluggar jag
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Hmm.. diggar Blondiiebelsie
Vad längtar du till: Sommmmmarn
Har du bra vänner och äkta vänskap: Jaa.
Vad använder du för schampo: Loréal elvital neutrission tror jag det heter
Hur gammal är du: sjötton
Tycker du om någon just nu: det vette fan
Gröna eller röda äpplen: gröööna
Gillar du golf: N.E.J
Vilken tid gick du upp idag: 9
Har du sovit i din egen säng inatt: jaaa
Har du strumpor på dig nu: aaaaa
Är det okej att gråta: Klar som fan
När grät du senast: Idag
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara 75% sen shoppa och resa
Bär du glasögon eller linser: nee
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nee
Har du piercing: öron
Vill du gifta dig: Kanske
Vill du ha barn: Japp
Solar du ofta: aa..
Är du bra på att laga mat: Japp
Är du flygrädd: Ja, väldigt.
Hur vig är du: Rätt vig assa
Är du musikalisk: eeh, kanske jag är
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: hm.. typ cornetto lemon
Tror du på ett liv efter döden? Hoppas kan man ju
Tycker du om sushi? yees
Vad äter du helst när du ser på film: Chips/choklad
Har du tandläkarskräck? Nee
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Bådeoch
Vilken ögonfärg har du: Brun/röd/gul/gröna. Men mest brun
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja ohja
Biter du på naglarna: Usch nej.
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Försöker promenera varje dag
Senaste låt du hörde: stereo love

An addiction for sunglasses











Japp, detta var några utav alla mina brills.. Dock så är dom jag använder flitigast nu inte i närheten, så jag pallade inte kuta ner och hämta dom! Men jaa, Allt från mina första pilotisar (dom svarta) från typ 05/06 till dom svarta, enkla från förra året! Härligt med valmöjligheter!

GORGEOUS!

Är ruskigt sugen på detta linne som Angelica har! Det är sååååå snyggt! Någon som har minsta aning om det finns liknande i vårat lilla svea? Mmmmmm, vackert!


Ph: AngelicaBlick.se

Knowing

Såg nyss en sjukt bra film! Knowing heter den. Handlar lite allt som allt om katastrofer, Aliens, lite småstörda människor, lite scary men fan, jag älskade den! Se den, aah om ni nu gillar det jag nämnt om den haha! Är lite seg i halsen, började gråta som ett barn i slutet, men heeeeey! Inte ska jag berätta varför va? Dom som är intresserade får glutta själv =)! Man vill ju inte förstöra liksom..

Aah, det var typ aaaall there is!


Nu blir det till att lyssna på musik, sen ska jag sova! Upp tidigt i morgon och plugga, plugga, plugga!!!

Boost



Hey theeea

Du kan inte köpa min kärlek

Nej nu kan man inte gå ut heller. Jävla fittdag. Ursäkta, men nu är jag så jävla lack så jag seriöst bara vill dunka huvudet i något så jag somnar.. Fitthelvetesdag.

Allvarligt?

...

JUSTE

Jag ska köpa en såndär digital fotoram! Fatta najs! heeeeeeeheee

Inte riktigt...

Skulle precis dra på kläder och dra ut, när mamsen kommer in och säger att jag måste fixa det, det och aah det. Fasen, jag hatar när man lovar bort tjänster för att få något, så glömmer man det.. Nåja, nu har jag iaf diskat och städat i köket, städat mitt rum och vikt en massa kläder plus alla handukar och lakan! Då var en del avklarad! Har fortfarande sagt att jag ska städa heeela huset två gånger, så jag får väl köra resten i morgon eller när jag orkar..  Hipp hipp huraaay! Men men, eftersom att jag nu är klar så ska jag ääääntligen gå ut och sätta mig!

Juste, eftersom att jag inte får göra någonting ikväll (d.v.s. gå ut, träffa människor etc.etc.) Så ska jag nog ta och fota mina nya sjalar som jag fått, plus lite andra saker! Toppeeeen! Haha, usch så tråkigt jag har! Jaja!

Hoppas att ni andra har en mycket bättre, trevligare dag med en massa folk omkring er, efter ett tag så suger det faktiskt att vara ensam! Nåja!


Utsikt #1

Liten utsikt #2
Totalt kassa cambilder, men det är allt jag har för tillfället!
CIAO

öööööööööööööööörghehr

Har typ feber, vill bara göra något. Men aah, nej. Haha, oj vad jag är bra på att skriva idag! Nej men allvarligt, nu ska jag ta mina tidningar, mina chips och colaflarran och sätta mig ute i en solstol och få lite luft! Önskar så iiiinnerligt att jag inte behövde vara sjuk! Men men, det går väl förhoppningsvis över snart, och då jäääklar!

Juste, vi ska grilla ikväll också, NAJS!! Ååååh, haha jag tänkte just säga att det var första grillningen, men den invigde ju jag förfanken förra helgen, haha.. Värt att veta huh? "huh", det var längesedan man skrev!

Nej, nu tar allt onödigt över! Byyyyjks

Helt otroligt, tack

Så jävla... aorngasrgror. Så jäkla kul.. Ingen idé att bry sig, varför ska jag bry mig när du inte gör det? Wtf, nu lever jag.

Kan inte sova.. Halsen gör ont som om någon har varit inne i den och klöst lite och slipat med sandpapper.. Sen har jag typ två feta körtlar som ser ut som något väldigt otrevligt. Känns otroligt mysigt, dagen i sig har varit kass. Orkar ingenting, vill bara lägga mig ner och typ dö. Okej, så farligt är det inte, men det är mycket jag vill komma bort ifrån. Speciellt bålsta. Sverige. Allt. Jävla slynvulkan. Om det inte vore för den skulle jag hoppa på första, bästa plan till Grekland. Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Men men, jag har btw askul, inga sms, ingen hemma.. Bara jaaag och min hund (som dock sover, så hon räknas bort just nu). Helt ensam. Helt underbart. Gr88888888t

Nu ska jag nog typ, klaga lite för mig själv Godnatt

Bra jobbat..

Då ligger man här, troligtvis med halsfluss och mår piss.. Jag orkaaanteee!!

Long tiiiime noo seeee

Nu är jag trött som en gnu. Därför ska jag i detta nu pluppa in min käääära vän ipoden, och sova riktigt, jävla gott.

Såhär kan det gå

22042010804 (MMS)

Såhär kan det gå

Fjärtdag!




Kläder: Klänning/tröja GinaT, Väst GinaT, Tights Lindex.
Hmmm.. Snyggt att jag ser lite halvt besatt ut på facebilden, men men! Jag gillar't! Nu ska jag klä på mig och så innan jag drar till bussen. I snöstorm. Prutt..

Vilken dag är det?

Aah, bara en timme kvar (liiite mer..) tills jag kan knata till bussen. Och det snöar, snöar? Vad.Fan. Jag blir lack! Det SKA inte snöa, det borde inte snöa... Buhu..
Anyways, nu ska jag kila ner, rosta några mackor, slå mig ner framför tv'n, och bah chilla! Så jag lägger in lite bilder senare, innan jag drar iaf=)! Eller, jag ska försöka!

XoXo

Jahaja

Vad gör man nu då? Har precis kommit in från prommisen! Kul att det ska snöa.. Wiho. Anyhow, skönt att röra på sig! Har dragit en dusch, och befinner mig nu under mitt täcke. Myyyyyyyyyyyyyysig? Jajjemen! Ligger och funtar på vad jag ska ha på mig i morgon.. Kör nog på ett säkert kort.. Tror jag, om jag då såklart inte spårar totalt och köttar gärnet, liksom!
Nej nu tackar och bockar jag för mig!
GODNATT

One moooore

Behöver få lite frisk luft och röra på mig, så om sisådär 25 minuter ska jag ta en pomenad med Helena! Därefter ska jag nog hoppa i kojjs! Måste till skolan i morgon! Annars missar jag alltför mycket. Och det är inte bra! Usch, det är nog första gången som jag inte ser fram emot helgen.. Måste plugga precis varenda dag inprincip.. Usch, men men! Det blir så ibland haha!

Nej, jag ska dra ner och fixa lite! CyAL8R

I'm stuck!

Gosh, jag har blivit totalbesatt av vackra våriga färger, pastellfärger, speciellt Puderrosa! Har den där rosa klänningen med volanger på sidorna som jag absolut älskar! Och sen har jag en skitfin tröja i samma färg, men poblemet är att jag måste köpa en bh i samma färg för att jag ska kunna ha den.. (alla andra syns). Och nu kom mamsen in med ett par söta spetstrosor i vilken färg då? Jo, puderrosa! Wiiie! Hahaha! Har sett en bikini också, den ska jag ha!

Jaa, juste. Jag är ju sjuk. Har skitont i bröstet, känns lite tungt att andas och halsen svider som fasen.. Inte så roligt. Men gurselov så börjar jag känna mig en smula bättre! Så jag ska avnjuta lite kyckling till middag, för att sedan titta på tv och hinka cola. Haha!

Sen taggar jag något så otoligt tills jag får mina pengar! Shopping shopping shopping! Jag ska verkligen fynda! Har kollat ut en maaaaaaassa! Dock kan jag inte köpa allt på en och samma gång, tyvärr. Men jag har delat upp det. Åååh, Can't wait!

Nej nu skriker pappsen, MATDAGS! Trevlig kväll!

Åh.Ehm.Gee

Mår prutt. Ska dra till vårdcentralen i morgon om det inte blir bättre. TOPPPEEEEENpåsnpn.
Nej, jag ska äta som en jäävla häst nu. Piiiiz

Slyna..

Äckel tangenter som ska fastna hela tiden... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Jag har lite smådamp. Nu, skriva. sen sova. Godnatt

More





NU:Promenad!

Smile


Leggins American Apparel, linne & transparent topp H&M, Jacka Gant + Skor från H&M

Suktar efter sommar!

Ååååh, sommar, lite mera sommmmmmmmmmar i livet. Blaff! Har dragit på mig kläder, btw, och jag tror att jag kommer bli varm som en fet gris idag. Svarta kläder + Sol = Inte så najs. Iaf inte nuhehehe!

Ah, jag måste plugga lite, sen ska jag fixa min jacka.Wrajtarlajter.Min mekllan slagsknapp harlaggat.

HEJ

Jag är pruttrött. Har kollat på en lärri rulle. Sorority Row. Pinka nästan på mig. Tur att det finns chips, hehee. Btw,apropå ingenting. Blåmärken! Kan dom växa? Asså, efter att man slagit i det, och om man inte slår i det mer. Kan det fortfarande växa? Mitt gör det.. Det är typ.. svart, fresh!

Nådrenadrenåja! Nu ligger jag som en liten myspropp i sängen, jämrar mig lite, kollar på tv, tänker på livet, söta pojkar och allt sånt där random som går igenom mitt lilla blondprydda huvud på kvällstimmarna. Helt normalt alltså. Och sen ler jag lite lätt för mig själv när jag inser att jag har sovmorgon i morn. Sånna småsaker kan verkligen göra hela min värld! Aaaaw...

Jaja, nu glider ögonlocken ner. Dags att sova, eller något!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Redigt seg.

Wow! Nu ska jag skirva engleska. Sen ska jag titita på if´lm. ja gaser inte mitt ttangtetnborrd. Förmylörkt. Hefjå

Prutt

Nu kände jag för att tvätta håret. Men det hinner jag inte. Åh, jag pissar på dagar då håret blir fel. Aaaaasshår

Nutte

Sådärja, då har man varit klarvaken i sisådär 1h & 50 min. Häääääääärligt. Måste dock säga, att även om jag haft gott om tid idag för att fixa mig. Så ser jag rejält chillig ut idag. Det kaaan ju bero på att det inte var så mysigt att se termometern stå på 0,5-. Så, ja men men.




Jaa... Jag orkar inte dra till med något stingit idag! Får bli av't seeen

It's green back there

Har precis varit nere och tvättat ännu lite mer tvätt! Känns skönt att ha en massa rena kläder inför en ny vecka!  Förresten så kom jag och tänka på en sak, det är inte alls långt kvar tills sommarlovet nu! Det är bara 7 veckor och ca 5 dagar kvar! Helt underbart ju?! Jag menar, veckorna mellan sport- och påsklovet gick ju snabbt som satan, och det var ju 5 veckor, då kan ju inte sju ta så mycket längre tid, right? Jaja, det gör mig lite småglad iaf! Men nu blir det lite filmgluttning, sen ska jag nanna kudden.
Kommer gå upp 5 i morgon, känner fört. Har blivit helt besatt av att äta framför tv'n!

Aah, jag ska iaf försöka att bjuda på mer bilder och så nu i veckan! Så äre bah!
GODNATT

 

Go get fancy Mr

Ååh, jag vill att solen ska komma fram igen! Men mest av allt, jag vill ha sommar! Tänkte visa min "nya" jacka, den är faktiskt gammal. Mamsens, men jag tyckte att den var skitfin, så jag fick den av mamsen! Wii! Är skitnöjd!


Det fattas en knapp på ena sidan, men den ska vi sy fast igen! Mmmmm, jag njuter bara när jag tänker på vad jag ska bära den till! Aaeeeeergh

Lagom trött brud

Har precis varit ute och powerwalkat, sprungit och sedan gått. Jävligt skönt, men kanske tog i lite väl mycket när jag kände mig helt spyfärdig på vägen hem. Men jag är stolt över mig, jag har verkligen kommit igång med planen! Jag känner mig så positiv, jag kommer liksom lyckas med att träna! Nu gäller det bara att komma igång med plugget! Och med det sagt ska jag ta en dusch, sen ska jag plugga lite naturkunskap!

Dear John

Har nyss sett en film som defenetivt har blivit en utav mina absoluta favoriter, Dear John. Om man gillar att skratta åt ett sött kärlekspar och gråta som en liten bebis är detta en perfekt film! Har nog inte gråtit såhär mycket på ett tag nu! Den var UND.ER.BAR! Ska försöka tappa min väska i havet och se om det finns någon snygging som dyker i och hämtar den, hahaha!

Nu ska jag gå ner och få i mig något, sen ska jag lägga mig och plugga, är på ganska surt humör idag, så då kan jag lika gärna sura ner mig i plugg på en och samma gång! Jag kanske trycker in en promenad, sådant brukar ju faktiskt hjälpa!

Byebye

Where there's glitter on the flooooor

Nu sitter jag här, i mitt fiiina nystädade rum! Körde en snabbrunda när jag kom hem. På något sätt blir jag äcklad av mig själv om jag låter mig själv somna i ett stökigt rum. Jag får ingen ro alltså... Hahahaha. Bra vrickad, men ändå riktigt grym. Jag, alltså.

Nu ska jag:
                 - Lyssna på musik
                 - Skriva lite
                 - Och funta lite, filosofera lite kring livets goda ting.

 

GODNATT

Jag är en vampyr

Dunkar denna i mina öron just nu, sitter hemma hos lilla Linnéa just nu. Dags att återgå till mitt vackra sjungande och underhålla alla!

Jaa, så här fint var mitt hår i morse efte...

17042010748 (MMS)

Jaa, så här fint var mitt hår i morse efter natten. Helt awesome.

ÅÅÅÅHLAAAA AMIGÅÅH

Njuter av livet litegranna, lyssnar på Kung Fooo Fighting, och dansar här inne i badrummet. Ska träffa lite vänner denna trevliga kväll. Vill inte sitta hemma, lixoom.. Anyhoow. Måste backa tillbaka till kletet och fixa mitt åsnefejs!


I WANT SUMMAH

Vi börjar ju se likadana ut allihoppa.

DÄRFÖR måste jag åka och handla kläder. Vilket problem. Anyways här borta på Guckebo så ska jag hoppa in i duschen, och då ska jag verkligen skutta fram. Måste. Duscha. Nu. Känner mig äcklig. Frescht va? Inte så jätte dådå.

Men hursom haver, fick nya sjalar och ett par örhängen igår från mamasita! Plus Osis puder. NAJS! Ååååh, äntligen. Jag var ju ett riktigt kamelarsel och "råkade" spilla ut halva burken, den sista jag hade då såklart. Bara total värt att jag smäller till den så den först åker ner på golvet, då en del åker ut. Sen tar jag upp den, och tappar den igen. Asbra! Men nu fick jag två, så jag är som en superglad liten.. Sak.
AJA, dags att duscha och vika kläder.

Orkade liksom inte

Inte idag iaf, har ont i kroppen.. Typ, mitt knä är som en liten finne i röven. Det lägger sig, men kliar man på den (i detta fall typ går med det) så gör det ont somfan. Askul. Då vet ni.

Hade feber i morse, låg som en svettig gris i sängen hela natten och vände och vred på mig. Så idag har jag bara sovit, typ ätit lite och badat. Alltså, jag har inte gjort något vettigt av dagen.

Men nu ska jag faktiskt duscha, sen ska jag sova tror jag.. Kanske haha.

Slänger in lite dassigafåtån



Tröja: H&M
Jeans: Lindex
Jättefina bilder, verkligen. Jag är iaf typ lika trött som fantomen brukar vara efter en tripp i djungeln, så jag ska typ sova nu lix0m. Så tack och hej svennepastej. Godnatt, mina ögon sluter sig lika snabbt som något annat. Ja, jag är verkligen aptrött.

Skönt att tänka lite, vandrar mot fn oändl...

15042010726 (MMS)

Skönt att tänka lite, vandrar mot fn oändlighet.

Down

I don’t know where I’m at
I’m standing at the back
And I’m tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.

Not ready to let go
Cause then I'd never know
What I could be missing
But I’m missing way too much
So when do I give up what I’ve been wishing for.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
Oh I am going down, down, down
Can’t find another way around
And I don’t want to hear the sound, of losing what I never found.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
I never know why it’s coming down, down, down.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m gonna to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Oh it’s coming down, down, down.
Down

Morgonångest

Jag. Är. Så. Jävla. Trött. Åååååååååhååå, jag börjar nästan gråta, jag ORKAR inte. Bläsch.. Även om jag har min nya, fina tröja på mig så känner jag mig blajsilajsi. Orkade inte gå upp när jag skulle, och det resulterade i att jag inte hann göra det jag skulle. Men jag ska fråga om papo kan skjutsa mig, så jag hinner plugga lite till åtminstone.
Varför, varför, varför, varför kan jag aldrig komma igång. Här tittar ni rakt på en fet jävla latmask. Usch.

Men men, måste sätta igång med det jag hinner. Får jag inte skjuts, aah.. Då är jag körd som en något.

Varför, slå mig.

Jag sätter inte igång, jag blir galen! AAAEHJGRGNRE.
Japp, där har vi det. Jag har problem.

Jag såg dig nog superman

Tog en häärligt, underbar, svettig, skön, helt fantastisk p-walk! Så. Fantastiskt. Skönt. Dock har jag fått skavsår och är jääävligt mör, gick fasiken en bra bit! Men det gillas, och då menar jag starkt! Nu ska jag dessvärre sätta igång med plugget. Ska köra det sista nu. Sen drar jag upp vid 5 i morgon, och så pluggar jag vidare då, vet inte hur mycket jag orkar ikväll, är ganska trött. Igår kväll la jag mig vid.. ah, jag kommer inte riktigt ihåg. Efter 10 kanske tror jag, aah. Iaf. Jag låg vaken i ca tre timmar. Tre?! Jag tror jag slocknade någon gång runt halv 2, 2. Sen gick jag upp vid fem. Jag var alltså den piggaste bruden i skolan idag. Not. Jag var itsipitsinära på att somna på historian. Yeah, det var ju bara såå bra med tanke på att vi gick igenom allt vi ska kunna inför provet.
Ibland känner jag bara "Shit Emma, du är fan helt fantastisk".
Tur som är så har jag iaf lyckats skriva upp skiten mitt i sömnen haha. Dock inte allt, eftersom att Tommyponken inte ville vara snäll och skriva upp det som sas precis som han lovade. Han bara pratade och pratade och pratade och pratade och pratade och aah jag kan fortsätta i evigheter. För det var precis så det var. En jäkla evighet.

Nej, nu måste jag slapa till mig i nyllet och ta mig i kragen. Måste börja nu!

GOD NATT

För sent?

Är det mörkt ute nu? För jag tänkte ta en promenad.. Måste få lite luft så jag kan sätta igång med pluggandets igen. Har slappkläder på mig, så jag behöver egentligen bara drutta ner och dra på dojsorna och knata iväg. Det vore gallet skönt! Aah jag tror jag kör på't. CIAO

Outfit



Inte sådär jättebra bilder meen.
Jag har iaf på mig:
Tröja från: Gina Tricot
Cykelshorts från: bikbok
Pälsväst Från: H&M
Kängor från: Dinsko
Och strumpisar såklarT!

Får jag titta på dig i smyg?




Jag och min fina knasiga vän Ida, plus en liten maddelutt i slutet!
Btw, jag och Ida är asgrymma. Vi kom på en superfin låt när vi skulle ta upp en penna från min väska (låten handlade om själva resan mot att ta pennan) Vart asball.

Blaffen beff

O r k a r i n t e p l u g g a j a g ä r t r ö t t.

hubbelehubbele

Har såååå ont bakom pannbenet idag! Inte kul, inte alls kul.. Sitter just nu i mitt inte alls städade rum och har übertråkigt i väntan på att kunna gå till bussen. Ska gå om typ 25 min... Det kommer gå långsaamt. För jag är långsam idag. Hee heee heeee. Tänkte slänga in lite bilder men nu har min kära sladd sprungit iväg igen, så jag får helt enkelt ta och leta reda på den när jag kommer hem istället.
Men jag ville i vilket fall som helst uppdatera lite såhär på morgonen. Då vetni!
Ha en görskön dag! Ser ut att bli nice väder idag igen sååå EN FET TUMME UPP ÅT DET!

Hey babe

mmh. Ögongodis. Wie! Hur som haver så har jag nyss tryckt i mig en FET kebabtalrik. Jag mår lite smått illa, och har lite småångest. Jääääi.

Salut!

Goderdagens allihoppa. vill meddela om att detta har varit den sugigaste dagen på länge. Mina kläder såg ut som fan, jag såg ut som fan. Allt var bara fan liksom. Ville typ.. Gömma mig i en grotta. Men det var bara en dag, en kort dag! Nu ser jag fram emot morgondagen som ska bli så jääkla mycket bättre!

Sen har ju jag gått in i mitt klassiska sola-hela-tiden-mode. Jag typ mördar mig själv om jag inte är ute. Måste vara ute! Måste bli bruun! Men då kommer ju det där lilla äckliga ordet in. Den där snuskiga saken. Plugg. H to the a to the t to the a. Jag orkar inte, prov hit och prov dit. Samhällsfördjupning. Jag pallante! Men eftersom att jag har historiaprov i morgon så ser jag nog inte något annat val än att jag måste plugga. Bara måste liksom. Men vill inte. Verkligen inte.

Nu ska jag iaf käka godis och se på tv, seeen ska jag plugga!

Sola sola sola sola bort mitt bleka face

American Idol

Vissa kan ju förbaskimig inte sjunga. Men underhållande ändå! Nu blir slaggtime! NATJ

Mysig kväll

Svar till anonym: Den är ifrån H&M, det skrev jag i det tidigare inlägget med en massa bikinisar=)!

Nu har jag kommit hem ifrån en promenad och mysig talk och teandmacka kväll med min kära byfånevän Helenis. Fan vad skönt att gå ut vid halv 9 och det är 8 plurre ute! Så jäääkla nice! Men det var supermysigt, bara snacka lite, har inte träffat den lilla blonda kalufsen på ett tag nu. Myspys i lingonskogen!
Så nu ligger jag här, funderar lite på vad jag ska göra med min kväll, samt hur jag ska ha frippan i morgon. Funtar på någon snygg uppsättning, men jag vet inte. Fast det passar typ bäst till min outfit som jag ska ha. Så det får bli något ihopmeckat!
Men jaa, jag ska lägga mig och läsa en massa bloggar nu! Ciao!

Bajja majja

Nu ska jag strax sätta mig i trucken och rejsa mot ica för att köpa en fräsig, smarrig tårta till fader min som fyller år idag!


GRATTIS PAPPA! Jag älskar dig!


Sådärja, nu ska jag göra fixa lite smått sen far jag iväg! TTYL hahahaha



Jaa, fräsig pose jag langar. Får lust att säga sweet_93at lix.

Pills For shizzle


Linnea, Barro Cissi

NoOow And Barrheuh

Filosofen herself. Med en doblehacke

Min bralla pajja.

Men det hindrade inte mig.

Sho, tjocka guzzilaghon.

OlleVonRolle aka Olivia

Vi bjuder på oss själva idag, med tanke på det fina vädret så kan man ju inte bara sura ner sig som en biderfida. btw, mitt ansikte svider som ett prutthuvud. Aj. Nu ska jag äta CHIPS!

Outlook



Mitt ansikte på den övre bilden behöver ingen bry sig om. jag ser ut som en ihoptryck liten köttbulle, asnice! Nu ska jag ut och sola som ett svin! Hare mys, slänger in några bilder från dagen lite senare!

Behave

Sådärja, skönt att stiga upp 05:25! Var konstigt nog pigg. Men det är ju bara bra. Tänkte snabbt slänga in en outfit för dagen, hinner inte skriva så mycket då jag måste dra till busen om 10 korta.

Eller vet ni, bilderna laggar, så jag laddar upp dom när jag kommer hem istället! Nu måste jag rusa! ha en bra dag!!

GODNATT

Nu har jag meckat ihop morgondagens outfit, så den hänger stadigt och fint på en galge på min betjänt (betjänt= en sån där lång sak med pinnar som sticker ut så man kan hänga saker på den. För dom som inte viste) Heeheee! Ska upp halv 6, eller så kör jag på den guppiga vägen och risear and shinar redan vid femslaget. Vi får se vi får se. Nu blir det till att plugga in ipoden och slagga sött och fint!

Så sov gott allihoppa, hörs i morgon!

Så som solen giver mig lycka






BLIR MAN GLAD ELLER? Ah föfan, så jefla fantastic att springa runt i detta otroligt vackra väder!

Meure fleures


Ph: moi

Brun och fin!

Var tvungen att lämna solen! Tråkigt, men jag kände att min hy inte pallade mer sol idag. Ni vet, när det börjar bränna satan, svida och man knappt kan röra på ansiktet. Ah, så jag gick in. Och hej och välkommna alla nya fräknar haha! Har fått skitmånga, tur det. Fräknar är nog det sötaste som finns! Älskar det!      Iaf så tog jag precis en durre, ska ta mina chips och slå mig ner i soffan och vila lite. Blev så trött, även om jag sov ute ett bra tag haha!

Solen föder fräknar på mitt ansikte

Ååh, har precis suttit ute i 1, 1,5h. Och jag har redan fått en massa färg i ansiktet! Fräknarna ploppar upp en efter en, så himla härligt! Ska bara äta en snabblunch sen dundrar jag ut igen! Man måste ju passa på när man kan få färg i ansiktet utan solarium! Sommaren är påväg! Skulle inte kunna längta mer än vad jag redan gör!
Men nu ska jag äta lunch! CIAO

Ge mig gyllenbrunt skin, solblekt hår och rosiga kinder. Ge mig sommar!

BTW

Jag kom på en helt underbar sak som jag ska göra med denna underbara bikini!




Ahahaaaa det kommer bli så jäkla snyggt!

Åååh

Hade skrivit, men pundad i roten som jag är klickade jag bort det. Men iaf, jag ska kolla på film nu. Är på toppenhumör i skallen, men inte i kroppen... Usch, sen ska jag visa en bild senare på en liten present jag fick i morse! Så då kör jag på nu! Byyye

Show me Darlin!!

Jag kan inte sova. Men gud så jag klagar, men förlåt. Det går verkligen inte. Hur mycket jag än vill. Kanske ska lägga mig och skriva lite. Aah, det vet nog inte många alls. Men jag äääälskar att skriva, inte typ som "Tja dagboken idag.. bla bla bla" liksom, utan mer. Ah, skriva allt. Allt och inget, Känslor, tankar, you name it! Det är typ det härligaste som finns. Speciellt om man typ är rådeppig eller ultralycklig. Man får ut allt, men man berättar det inte för någon. Rätt skönt faktiskt.

Ah, det tror jag att jag gör.


Same bild again. Men jag tycker åm dän.

HERRÅ

HIIFIEIEIIE

One last

Mmh, härliga halsonda jäkel! Min hals kan ta sig i bajjan och känna sig som en fis i rymden. Helt patetisk är den, bara svider och har sig hela tiden! Åh! Nåja.. What to do right? Har precis kollat på törnrosa, och oj vilka minnen det väcker! Faktiskt en sommar då jag var.. Kanske, jaa vad kan jag varit.. Fyra? Sprang i gräset, såg något blankt på marken som jag greppade om stenhårt. Det visade sig då att denna fina, blanka sak var en fet jäkla glasbit som gömde sig. Och där stod jag med en blodig hand, sen blev den inlindad och jag satte mig fint i soffan och gluttade på denna härliga, roliga film! Haha.     Började också kolla på lejonkungen 2, men det var då halsen satte igång och började jävlas med mig.. Så jag stängde ner nu, synd. Men kanske bra ändå.

Men nu är det ju faktiskt så att jag inte vill sova. Även om jag känner att det ska bli kul att dra tillbaka till plugget igen och verkligen kötta satfläsk, så vill jag bara ha lite mer ledighet, bara en smula! Söndagar är verkligen dom värsta dagarna. Sista dagen innan liksom.. Men jaa, det är bara att bita i det sura äpplet och härda! Det smakar ju godare efter att man tagit några tuggor... Hahahahah! Fan va skön jag är! Nej, tröttheten tar sig in, och därmed driverierna! Finns det ens ett sådant ord? "Driverier", om inte. Välkommen ordet!

NU: Dags att sova, i morgon väntar en lååång, hääärligt sovmorgon. Sen ska jag plugga. Blää, jag har inte ens tänkt på skolan denna vecka.. Uäk, jag orkar inte. Men jag måste, somsagt, bara några tuggor sen blir det gott! Nattinatti allihoppa!

HA-LE-LU-JAAAH!!

Jag har hittat mina svarta chinos!! Usch fysatan vad glad jag blev nu! Datitaaa! Ah, fyfan. Nu kan jag äntligen börja inviga våren, klädmässigt, med stil!!! Yeah, saknas bara några grejjer! Sen är jag fit for spring! Tjiho! Tänk er! Om några veckor kommer det vara varmt, hoppas jag. Men okej, en månad. Bah dra till stan med en tun mysig jacka, kanske tom bara en kofta. Sitta på ett mysigt fik och bara njuta av värmen! Härligt, härligt, härliiigt! Hihi, det ska bli så sköönt, sommar sommar kom till mig!

Men nej, nu ska jag kolla på törnrosa! Laddat upp med några gamla klassiker som jag ska se ikväll! Dom som blir sedda ikväll hittills är : Törnrosa, den lilla sjöjungfrun och lejonkungen 2! Ska bli snajsigt najsigt!

GODKVÄLL!

P.s. Kan inget annat säga än att livet är underbaaaaaaaaart!

Clothes and bikinis

Här kommer lite smått och gott som jag är sugen på!


Bikinisar från H&M



Kläder/skor/hatten från Weekday&Monki!

Godsaksorgasm

Nu har jag vart och handlat en massa gottigott, godis, chips och den självklara lonelybudden.. Coca colan! Härligt härligt! Såå, nu är bara frågan. Fan ska man se ikväll då? Någon som har nått tips på en bra rulle? Vora väldans tacksam hehee! Btw, ÄNTLIGEN kan jag locka min lugg(!!!), Fyfan, jag är helt galen. Det har tagit den där jäkla luggen 3 månader att växa ut! Men nu är den helt ute så jag kan go med the old style igen! Känns mäktans skönt, känner mig så himla hemma i min feta, tjocka, fräsiga frippa! Narrebarresnarrenarre! Nej, nu ska jag gå ner och trycka i mig kyckling med potatissallad! Gottans, eller aah.. Helt O K!

Wrajtäär läjter lÄn

Buhuuu

Idag är det ju sista dagen på lovet som man kan göra inprincip vad man vill, hur länge man vill. Borde väl känna ett starkt sug för att göra något, men när jag tänker efter så har jag faktiskt varit upptagen och ständigt gjort saker varenda kväll denna vecka. Så nu känner jag som jag sa för en fet chillkväll!
Ska nog tanka ner några bra filmer, dundra mig ner i sängen och bara njuta av ensamhet! Det kan ju vara rätt skönt ibland! Så jaa, jag ska nog durra håret nu, sen blir det en tripp till ica. Cii Yaa L8R Gais

Pause

Här är jag igen haha, tog en pause typ.. Blev lite för mycket. Nej men, jag vart bara trött. Och hamburgaren jag drog i mig till lunch gjorde mig lite seg. Såå, jaa!
Kanske ska sätta igång igen, vill bara bli klar typ, så jag kan dra ner till ica och köpa något apsmarrigt tills ikväll! Då är det en rejäl chillkväll som står på schemat! Sen ska jag börja kolla på kläder och fixa lite! Iiiih, fasiken att jag skulle hitta en massa superfina saker precis när jag redan har handlat. Nåja nåja, inte långt kvar! Bara... 15 dagar kvar! 15?! Inte långt alls.. Håller ut! Haha!

Nu, mer städning!

Satan vad jag har blivit en liten fotoman. Helt plötsligt vill jag fota allt och inget, vet inte varför. Men det kanske är kul? Iaf, vart precis klar med kläderna, la undan en heel del kan jag säga! Vet inte varför jag har kvar en massa skit som är fult egentligen.. Men men, nu är skräpet borta, och snart rullar cashen in. Och då finns det plats för ännu mer nya snygga saker! Can't wait.
Hittade en massa snyggt igår, speciellt på Bikbok som jag ska köpa!

Vet ni? Jag skulle verkligen uppskatta kommentarer! Liksom btw typ. Det är så tråkigt att man har en bunt läsare, men ändå kommer det inte in några kommentarer. Är bloggen så booring? Jag som börjar tycka att det är snajsigt kul asså!

Men anyways! Jag ska dra ner och käka någon snabblunch, sen ska jag börja städa så jag kommer nog inte skriva mer förens senare, eller så blir det annorlunda. Vi får se helt enkelt!

Operation Kirra Kläderna!

BEFORE





AFTER





Jajjemen, lite bättre iaf!

Men gud så mysigt

Försöker somna igen, då jag verkligen inte vill städa. Men pappa gör allt, tänder lampan, drar upp rullgardinen och börjar plocka saker och slå på mig med pantflaskor. Jädrans vilken mysig morgon. Så idag då, städning av hela huset. Men vad gör man inte för en snygg jacka lixååm?
Sen ska jag börja med min jäkla garderob. Ser ut som F@n... He he hee. Aah, man kanske ska sätta igång då.

Uppdaterar senare! Byebye! 

EmmaMariePettersson

Huvudvärk

Jaa, idag var det en riktigt bra dag! Mötte upp min knasiga vän Ida inne i stan, var hennes trogna shoppingBud typ haha, köpte till mig själv cykelshortsen som jag visade i det tidigare inlägget. Jag kan bara säga att jag totaly L O V E dom! Mihii, min outfit, som är otroligt välplanerad, kommer bli så jäkla snygg! Råhett.
Iaf, sen mötte jag upp en mycket rolig person, det bjöds på småfika, middag och bio! Vilken fredag, lugn, men ändå händelserik! Nu ska jag faktiskt dra mig till kojjs (säng). Har ont bakom pannbenet sååå, jag orkar inte riktigt vara vaken.

Sen förövrigt har jag kommit på en sak som jag ska göra, dock kommer det ta en jäkla tid. Har nämligen bestämt mig för att fota precis vartenda plagg i min garderob, lägga in dom på datorn och sortera upp i olika mappar såsom tröjor, byxor osv. Det vore ju faktiskt jävligt bra med tanke på att jag knappt vet vad som gömmer sig i mina fulla, omtumlade lådor. Men somsagt, det kommer nog ta en jäääääkla tid!
Men vem vet, jag kanske inte kan somna och tom börjar ikväll?..... Oooom jag orkar hahahha!

Jaa, det blev ju inte så mycket skrivet idag, men i morgon är en ny dag, och jaa! Vad ska jag säga, Ah tjarrå!

New In del2



Klänning: H&M Garden collection 149:-


Tröja: Gina 99:- (egentligen 249:-)


Tröja: Gina 99:- rea


Shorts: BikBok 99:-

Lookilooki





Asfin somsagt. Not, HÄRRÅ!

Känner mig en smula ensam

Problem#1:Blä för vädret, ska ju till staden idag, igen. Och sjääälvklart så ska det vara dundrande dimmigt, slabbigt, kallt, äckligt, skitit väder då.

Problem#2: Min säng är just nu täckt av skit, då jag har en liten fläskkorv till voffsing som ligger här och bokstavligen tar upp halva sängen. Asmysigt.

Problem#3: Jag hostar som en gammal tant.

Men men, inga ledsna miner, jag lever ju. Allt som betyder något! Ligger också och tidsplanerar lite, ska ta antingen 10 över 1 eller 20 i 2 tåget in till stockholm, där ska jag först möta upp Ida och sen lite senare blir det lite äventyr. Heeheeheeeee.. Heemlis! Då är frågan bara: Vad fan ska jag ha för tröja?
Jag har brallorna, strumporna, undisarna och så, men ingen sketen tröja som jag är sugen på att bära! Får leta lite här och lite där, jag kan ju inte gå utan en trujää liksom. Daha.

Äej vet ni vad? Jag måste kila in på le batheromé och slänga på lite mejkimejki i mitt bleka, nyvakna, blöta ansikte. Sen måste jag föna fågelbo't mitt! Kanoners! CYA

Suck my..

Mmmm.. Jag vill bara sätta på mig min sprillans nya jacka och glida runt och känna mig råsnygg!(-are). Hahaha, fick en liten boost av emma.. Japp! Nåja nåja, inga konstigheter! Jag har bara så otroligt tråkigt, jag är ju klar med "operation-fixa-mig-själv", så jag funtar starkt på att dra mig till sömns eller något, det suger ju att ha tråkigt så varför inte liksom?
Anyhoow, jag kommer på mig själv nu då jag var överlycklig över en sjal jag införskaffat idag (trodde jag), men sen nu, när jag kollat igenom alla kassar så slog det mig. Jag, som det lilla pundade miffo jag är, hängde tillbaka sjaljäveln. Och nu ligger jag här, och är glad över något jag inte har. Japp! Asbra, fasiken, den var ju så snygg!
Men men, den får hänga med hem en annan gång!

Nej, vet ni vad? Jag tror faktiskt att jag drar mig för dagen, låter det inte jäkligt skönt att bara lägga sig i sängen och bara, mmmmmmmm.. Eller?
Det tycker iaf jag, GODNATT!

Vad ska man göra?

Ska försöka få min bror att åka till Sevenseeleven och köpa mig lite Kocka kåla!

Myskväll

Sådär, det var sisådär hälften av allt nytt, resten är i tvätten eller på vift just nu så jag får fixa med det sen!
Nu hade jag tänkt stänga in mig här uppe i badrummet och bara dra på mysfaktorn till max och ta hand om mig själv lite!

New In del1


Jacka: H&M 599:-


Jeansleggins: Lindex 199:-


Tröja: H&M 149:-


Leggins: H&M 199:-

Leggins med nätdetaljer: Lindex 199:- (tror jag)

Allt känns lyckat!

Ååh! Ännu en helt otroligt skön, och bra dag på detta lov som kan komma att bli det roligaste korta lovet jag haft på länge! Det är verkligen underbart härligt att man helt spontant kan göra saker utan att snön eller något annat skit ska vara i vägen! Helt AWESOME!  Iaf så var jag ju i stockholm med papsen, fick en ny vårjacka och köpte mig en ny klänning och ett hårspänne. Men jag vill ha några saker till, men snart kommer cashen och då blir det en vända in igen!

Men en sak som jag kom och tänka på, jag har knappt inte visat det jag köpt mer än lite smått, och eftersom att jag ska upp hyffsat tidigt i morgon och då inte kommer göra något ikväll, så varför inte fota allt nytt och fint och slänga in här? Låter narrebarre va?

Då ska jag sätta igång med det! CIAO

Hot snacks och simpsons(y)

08042010533 (MMS)

Hot snacks och simpsons(y)

Sitter just nu på levinskys i kista och sk...

08042010531 (MMS)

Sitter just nu på levinskys i kista och ska äta fn supergod hamburgare haha! Nöjd som ett satfläsk.

C U L8R ALIG8OR

Då var man hemma igen då! Blev inte Alice i underlandet då dessa jävla tåg ska vara så otroligt noobiga och fara fram i snigelfart.. Hipp hipp horatåg! Men men, inga ledsna miner över det utan vi såg istället Remember me. Och jag grinade, så diskret som möjligt, i slutet! Den var så mysig och bra! Men så hemsk! Ååh!
Men jag ville ju inte precis sitta och hulka och snörvla så jag fick hålla inne med det. Viiiilket i sin tur resulterade i att jag fick jävligt ont i halsen. Kanoners!

Hur som haver så tog jag och Ellen några bilder, så jag tänkte bjussa på dom nu då jag inte kan sova!





Hade det supermysigt ikväll! Tack!
Men nej, nu ska jag dra mig! Blir en dag på stan i morgon, igen!, med papsen. Så jag vill vara utvilad då!
Godnatt föerfaen!

Emma in wonderland

Snaart ska jag hoppa in i bilen och dra mig iväg mot tågan för att åka in till storstaden och titta på bio med Ellen, ska bli kul, eftersom att jag verkligen sett fram emot att se Alice i underlandet med 3D, så det är spännande haha! Det är ju också rätt okej väder, inte för kallt men inte det varmaste, men jag gillart ändå!



and i'm out

Snyggsystrarna

Och tänkte bara inflika lite snabbt nu att jag ska bege mig bort till mina kära, snygga vänner systrarna Gustafsson! Så jag kommer säkert inte uppdatera något mer ikväll, kanske, kanske inte! Nu ska jag ha en astrevlig mysig kväll med några härliga brudar, det hoppas jag faktiskt att resten av Sverige också kommer ha!
Så glad som jag är idag så skulle jag säkert kunna sätta ett leende på några tusen personer, känns det som!
L8ROO

Snyggsystrarna

Och tänkte bara inflika lite snabbt nu att jag ska bege mig bort till mina kära, snygga vänner systrarna Gustafsson! Så jag kommer säkert inte uppdatera något mer ikväll, kanske, kanske inte! Nu ska jag ha en astrevlig mysig kväll med några härliga brudar, det hoppas jag faktiskt att resten av Sverige också kommer ha!
Så glad som jag är idag så skulle jag säkert kunna sätta ett leende på några tusen personer, känns det som!
L8ROO

Feeeeeling GR8

Just nu längtar jag så mycket till sommaren att jag nästan spricker! Det kommer bli en sån fantastisk sommar, gaah!! Och idag var jag somsagt i Stockholm med Elin, ååh vad jag älskar den tjejen, mysfaktorn skjuts upp i hundra tio när man är med henne! Vi traskade runt i hela stan kändes det som, slog oss ner på ett fik nära kungsträgården, tog en latte och choklad och bara mös i solskenet! Det blev ju lite shopping också, tyvärr! Haha jag borde sätta ett lås på min plånbok.. Men jag var iaf glad, hittade en supersnygg tröja inne på Gina för 99 kr, och den passade mig precis i smaken, så jäkla snygg! Har redan planer på en bamsehet outfit sen! Ohyeah!
Men nej, nu hade jag tänkt dra av mig kletfoundationen som bara gör min hud kliig och jobbig! Hörs sen!

Home





Jaa, jag ser ut som en mosad potatis i ansiktet.
Nu blir det chillkläder och SHÖPS(chips)

Dags att göra stockholm osäkert

Fysatan vilken bra dag det är och kommer fortsätta vara idag! Ska in till stockholm med Snyggelin och fika och knalla runt! Då säger jag bara fasiken vilken tur vi hade med vädret, gud måste nog vara vid min sida! Hihiii,tjohoh! Jag har väntat länge på det här! Nämligen att bara känna mig rejält jävla lycklig!
Fysatan, allt känns bara så jäkla bra haha!
Nej, jag lovar iaf att jag ska ta många många kort på mig och Elinpelin i stockholma så lägger jag upp dom senare när jag kommer hem! Och för att vara lite extra snäll så kan jag mobilblogga också!
Jag har ju börjat få tjing på det, så det ska bli nice!

Då avslutar jag detta otroligt lyckliga, glada inlägg med att säga: NJUT AV DAGEN, för den är fan så jävla underbar!

Känner mig på sånthär humör just nu!!

Hopp i durren!

Dusch alltså. Någon som ser om det är fint väder ute? Jag tror nog att jag ser en liten solstråle eller två som kikar in mellan mina gardiner.. Wiiii! Hahhah, nej men somsagt ska jag nog ta en dusch. Eller så äter jag helt enkelt frukost först. Gaaaaaaaaash, jag är trött..

Ska man sova kanske?

Känner ganska starkt fört

Där vareee

Där var allt jag fick! Är verkligen jättetacksam!! Asglad! (hihi nu behöver jag inte köpa något själv)...
Just nu håller jag iaf och prövar lite olika frisyrer på en hemsida, ascoolt! Funderar på att bli brunett, men då provade jag en blond frilla, och då vill jag vara blond.. hmm, jag kan ju visa dem som är mina favoriter så kan ju ni lägga ett ord om vilken ni tycker skulle passa mig bäst! GR8ANS

Oh lord!







Tjohoooo

Jag skuttar runt som en liten apa för att på något sätt bli av med denna groteskt hemska mensvärk! Dock väldigt misslyckat då det börjar värka somfan när jag slutar röra på mig.. Meeen, jag ska prova en annan taktik! Nämligen att intala mig själv att det absolut inte gör ont! Och om inte det fungerar, vilket jag tvivlar på att det gör, år jag väl gå över gränsen och bli en utav dessa människor som faktiskt tycker att smärta är skönt.. Hahahahah Aj säger jag bara, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Jag vaknade upp i hopp om värme

Jahopp, då var bajsäckelsnön tillbaka. Ber till gudarna för att det bara är en liten engångsgrejj, typ ett aprilskämt eller något, för det här fungerar inte. Maj är typ en månad borta, och det snöar.. Alla fattar ju hur fel det låter sååå. Ah, men apbra. Jag som var taggad på att typ, mysa ute..
Yeah yeah, iaf så mår jag kasst igen, halsen.. Usch.. Jaja
Äh, bilduppladdningen laggar..

Jag är förälskad i den här ringen. Bilden ...

04042010474 (MMS)

Jag är förälskad i den här ringen. Bilden gör den dock ingen rättvisa, sjukt mycket snyggare, jag älskar den, och ännu bättre är det att mamma köpte matchande örhängen! Sjukt fint, visar resten i morgon! Godnatt:)

Då var dom hemma

Bruna och fina och bringade massa gåvor med sig! Tjihoo! Har fått görsnygga ringar och örhängen, plus en brosch, en parfym och ett solpuder! haha, snacka om att mitt face är inställt på nöjd-mode!
Lovar att jag tar kort på allt i morgon, allt som allt är det 3 ringar, och jag dör för en. Den har vidrört mitt hjärta, så jävla snygg! Sen 4 par örhängen, sen det jag sa som sistnämnt. Allt är verkligen superfint, är skitnöjd!
Sen är ju min mami och papi hemma också, det är ju väldigt mysigt det med!

Nej, nu ska jag spendera lite tid med dom framför tv'n och ha lite såkallad kvalitétstid! Så jag säger godnatt för dagen och puss&kram

VÅÅÅÅÅÅR


Hittade lite blommor ute, och om jag blev glad!!! Har fått fräknar också, visserligen blir det max 25 st varje år, men vafan, fräknar är fräknar, och fräknar betyder färg, och det, det kallar jag nice!

Surpuppa

Vill gräva ner mitt huvud likt en struts. Orkar iiiiingenting, funtar på att lägga mig en stund ipoden och bara... dö litegranna. Är seg som ett spjuver. (spjuver, är inte det kossornas boobies?) Anyways. Usch, nu blev det kallt.

.....

Jäkla F**T blogg... Bara åhreåhmedhl. Dampar
Iaf skrev något i stil med att jag vill dänga till någon eftersom att jag har så jäkla ont i halsen.

Mina föräldrar kommer hem ikväll, och det kommer bli mysigt.

Och ändå trist. För dom kommer se ut som pepparkakor och här sitter jag som en blekfet gris.

Min bror har totalkvaddat min morgon. Såg fram emot att däcka i soffan med chirre och cola.
Men icke sa nicke, det var han tvungen att stoppa i sig.

Alltihop...

God..

Natt

Halsont och sakning på G

Har nyss badat, var så jäkla skönt med tanke på huvudvärken, ryggsmärtan och halsen. Haha, usch vilken dag. Jag vill bara ha cola här framför mig! Det skulle vara sååååå gott!
Bror och jag skulle egentligen börjat städa idag, men jag orkar fasiken inte det, så det får bli imorgon istället. Så vad ska jag göra idag då? Absolut ingenting, ska tvinga iväg tim så han får köpa lite godsaker, sen ska jag slappa framför en film eller något, orkar inte göra någonting faktiskt, haha!

I alla fall, ser ni hur underbart väder det är ute? Klockan är liksom 5 och det är 14+ grader ute!! Helt otroligt!! För en vecka sen var det massor med slask och snö liksom! Men det är så underbart!
Nu kan jag snart inte hålla mig tills sommaren då det ska hända mycket! Ååh, sommar, ryser bara jag tänker på det! Och just nu är jag så otroligt taggad på att dra in till stan och ta en fika någonstans, kanske impulsshoppa lite! åååååååååååååååååh! VÅR->SOMMAR=(YYYYYYYYY)

mårning

Musik, sol, nästan 16 gradddder! Kan det bli mycket bättre? Jaa, om jag hade haft cola som jag seriöst skulle kunna döda för just nu, då, DÅ, hade det varit mycket, mycket bättre! Men läget som det är just nu är helt okej.
När jag har vaknat till liv ska jag städa mitt rum.. Yeah, ser ut somfan.
Sen ska vi städa huset också, ännu roligare.

Kan inte sova.. Alltid lika kul när man sa...

02042010416 (MMS)

Kan inte sova.. Alltid lika kul när man sakta somnade in vid halv fem. Riktigt awesome.

Nomeboye

Oj, åt en mackisch, tog colisch. Nu vill jag sovisch

that's how we rååwl

illamående, rebus är en söt tös som ska sova med mig inatt! om jag är glad!!!!

Okey

Bilderna blev inte så bra, men jag lägger upp några iaf!

Nu ser det ut såhär!

Tidigare idag, jaa, jag kisar lite på bilden, men et var så jäkla ljust!

Sitter fortfarande ensam

Helt ensam, lonelyboy(girl), rebusen kommer strax, énligt vad hon sa iaf? För nu börjar det väl iaf närma sig runt sju? Haha.. Gud så tråkigt jag har, hahaha, jag får snart ett psykbryt och springer en vända runt åkern. jag driver såklart. Haha, ashiashiashi, förresten, eftersom att jag inte har någonting som helst att göra! Jag har på mig min ültra mysiga mjukiströja med paljett/silverstenar på! Så myyysipysi!
Blev faktiskt ganska schnyggt med ett par strumpisar och en kiol under, lite chilligt med ändå chict! Ska jag fota?
Japp det gör jag!

brb

Elin & Rebus

Sitter just nu och väntar på att dessa två görsnygga krabater ska pallra sig hit!

Snycka eleeeer vat?

Oh myyy

Jag har skitont i magen, kaaaaan vara för att jag åt typ tre potioner spagetti och köttbullar, i en portion.. Yeah, det känns så mysigt i kistan såå! Jag har aaaabsolut ingenting att göra, så jag bara skriver lite random, heelt onödiga saker.

Un Jean


Lindex 199:-
Riktigt klitchigt kap!

Homeaa

Hemma från ica. Säger bara PIZZAPIZZAPIZZAröjjjjj.. Heheeeeeeeeeeeeeee

dooone and done


Jeans - Lindex
Linne - H&M
Över: en kofta från Day (Y)

Oh happy day

Sådärja, då var frukosten avklarad. Eller frukost.. Jag åt ju faktiskt potatiskroketter och fläskfilé. Men det fungerar det med! Och nu hade jag tänk hoppa in i duschen för att sedan väcka min bror och åka till ica och inhandla brööd. Massor med bröööööööd. Nej men det behövs he heeeeee heeeeeee!

yeeesah

Åh vad kul

Här ligger jag, pigg som ett troll. Men med en hals som svider som bara den, sååå. Jag är just nu inte speciellt glad över att jag är vaken, men men. Hade ändå tänk gå ner och sätta igång operation "tvätta alla mina kläder". Eller aah, självklart inte alla, men de kläder jag bara slängt runt omkring mig som jag vill ha på mig, meeeen helt enkelt inte orkat tvätta! Hahaha, nasty i know..
Anyhow, nej nu måste jag gå och pudra näsan
CIAO

mars













Lite gott och blandat från marsmånad!

Strax!

Snart tänkte jag bjussa på en liten bildbomb! Don't moove

Underbara våren!

Ååh, jag blir så jäkla lycklig när jag ser ut och det som kommer till mina ögon är en sen sol, åkrar som varit gömda i månader och 5 plusgrader på termometern! Halelujah, våren har kommit! Det lär ju inte börja snöa igen, eller rättare sagt. Det kommer inte börja snöa igen!

Har precis ätit en god middag med min bror, fläskfilé och vitlökskroketter. Asgoooott. Så nu hade jag tänk mig en film eller något, men vet inte vilken jag ska se, mean girls eller the notebook. Lutar åt T.N då jag aldrig sett den faktiskt, och alla vänner blir fortfarande lika galna varje gång dom frågar och svaret är nej haha, så vad säger ni, ska jag göra dom lyckliga och se den för en gångs skull?
Jaa jag tror det!


Härligt härligt härligt!!!

Chockad

Fan vad mycket det är som händer just nu. Anyways, stannade hemma. Mår verkligen inte bra, har feber, ont i hela kroppen och vill bara spy.. Uääk. Fick ett påskägg av farmor, det gjorde mig en smula gladare.. Typ.
Orkar inte vara ensam hemma längre, det suger så jäkla hårt. Jag bara dör framför tv'n och ligger här hela dagarna.. Yeah yeah, det som glädjer mig är  iaf att jag har lov nu.
åh älskade lov!