Apologize

Sorry för denna sunkiga uppdate, men har varit upptagen, plus att en förkylning har landat i min kropp. Inte det roligaste, om man säger så.. Men jag är glad för det lixom, har ett awesome liv så!
Nu ska jag tvätta håret en snabbis, innan Linnéa kommer, sen tar vi halv 10 bussen till skolan, alltså om typ 2 timmar. Idag och i morgon har vi temadagar i skolan, typ val och sånt. Så idag blir de någon promenad, sen vet jag inte vad vi skulle göra, återstå att se om det blir roligt eller inte! Ändå skönt att ha dessa dagar idag och i morgon, för vips så är det torsdag och helg igen!! Det låter rääätt skönt!

Nej, nu måste barret tvättas! Skriver innan jag åker =)!

Done

Äntligen klar! Så nu är det finfint här hemma!! Har bunkrat upp i sängen med olw-stjärnor och cola och ska kolla på eclipse eller någon annan film! Skriver senare!

Har tagit en pause från städandet, är äntligen klar med nedervåningen. Alltså det som var det viktigaste.
Så nu sitter jag på mitt rum och kikar på kläder, as usual.. Sååå himla mycket höstfint! Helt galet!! Vill ha allt, allt, allt!!! Ska spara lite, sen ska jag iväg och spendera!!! Haha! Älskar färgerna senapsgult, rostbrunt allt varmt, fint, rött, gult, allt!!



Lite höstsnyggt från H&M, den rostbruna tröjan, klänningen och väskan ska definitivt hamna i mina händer!! Eller så gör allt detta det, vem vet?

Where's my babe?

Morsning i taket! Är trött som ett djur, men det hindrar inte mig från att knalla upp och äta en redig frulle och sedan städa!! Ska köra på som fn idag, eller nu fram tills 12, så det är ju inte så länge. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att dra in till stan på dagen och kolla på ett par jeans faktiskt! Har sett ett par jag vill ha, nu måste jag bara prova dom. Sitter dom finfint åker dom med hem!!

Gör såhär att jag skriver lite senare efter jag har städat, så jag blir klar med det någon gång haha! Det blir super!
Tjarrå

filosofi

Ligger i sängen för tillfället. Mår bättre, Fia är bäst! Det blev alltså en lugn kväll idag, hade inte orkar något annat.
Mitt rum är btw svinkallt! Fryser arslet av mig kan jag ju säga! Så ligger som en liten korv invirad i mitt täcke, hahah! Vet inte riktigt vad jag ska säga, är sjuuuukt sugen på att lägga upp nya bilder, men får inte installera mina program på brors dator, det finns ju gränser liksom.. Men ska vara glad över att få låna den iaf! Men snart, förhoppningsvis, får jag igång min dator igen! Kanske bra för den att få vila lite? Brukar ju ungefär vara på nonstop... Inte bra det där, men men!

Nej nu ska jag nog försöka sova lite, ska fortsätta städa i morgon. Har ju inte riktigt blivit klar. Efter städningen och så blir det troligtvis en kväll i bålsta! Härligt härligt!!

Men japp, så säger vi, godnatt!

p.s. haha, väntar på svar....

What to dooo

Vet inte vad jag ska göra, har damsugit nedervåningen nu och damtorkat, fortsätter i morgon. Vill dra iväg men mår så pissigt dåligt att jag inte vet om jag ens orkar.. Suck, kanske hittar på något annat, den här mensvärken tar verkligen kål på mig. Nej, jag orkar inte.. Är helt slut!

Mr.red

Uäk, vilken hemsk natt.. Har inte sovit någonting alls! Den här jäkla mensvärken har varit så jäkla hemsk att jag vridit och vändit på mig natten igenom.. Så just nu ligger jag och vilar, men ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig. Pallar heller inte tänka tanken på att jag slutar runt 4 idag.. Meeen men, mår väl bättre senare hoppas, hoppas, hoppas jag!

Ah, nej ville bara skriva av smärtan lite.. Babahh

Wentaar

Ligger i sängen och väntar på att Ok-mannen, aka martinpartin, ska komma hem från sin träning. Vill ju byta några ord med den snubben innan jag slaggar till, liksom. Btw, satan vilken jobbig vecka, eller jo ja, inte riktigt. Men jo. Slutar halv 5 tisdagar och onsdagar, slutar 4 på fredagar. Fre-dag. Fy-ra. Vad-fan. Tuft liv man har, intesant? Nej men fotoA är ju redt tjill ändå så, trots att jag inte är en baddare på P.shop, och verkligen inte när det ska användas på macdatorer. Fan, hata mac.

Nej nu ska jag inte vara alltför "livet-suger-får-sjit", men just idag gör det faktiskt det. Nåväl, sovmorgon i morgon. Men vet ni vad jag ska göra? Upp sju (börjar 10), och börja städa! Hederligt kvinnogöra liksom. Nej men lovar man mamsen något, då gör man skiten. Även om det suger totalt. Men men, fett värt 200 spenas. Såå, i morgon, städa på morgonen, skola, hem städa, köpa jeans, sen får vi se vart kvällen för mig. Kanske kräftskiva, kanske inte. Det får ödet bestämma. Ungefär.

Shiiiiitttt, trodde det gått mer än 8 min... röv. Bah typ 50 min innan boytoyen är hemma, awesome. Eller typ 50. Seg kille♥
Nej men Martin, Malen, G-l, Allt vad du nu kallas. Du är fin ändå.

Nej fan, nu lägger jag mig ner. Huvudet känns inte bra. Som att någon är där inne, och gör något. Ahkej, wierd. Men ont som fan har jag! PIIIX

TACK TIM!!!

Älskar min bror riktigt mycket just nu!! Han har nu lånat ut sin lilla, minipini dator till mig! Wiehoo, lite svårt att pricka rätt tangenter, men wtf! JAG HAR EN DATOR!! Finaly! Så med det vill jag säga, att även om denna dag sög lite extra, så är jag rätt glad just nu!
 GLAD TJEJ

38

Okej, såhär är det. Jag har bar 38 minuter kvar på datorns batteri. Min laddare gick sönder igår, så kan ju inte ladda skiten.. Suuuhuhuhuhuuuger. Men iaf, så att så är det! Nu ska jag byta kläder igen. Allt känns fult idag. En riktig fuldag.

Ajabajja..

När larmet ringde klockan 5 i morse stälde jag direkt in snoozen. Usch, vaknade inte av den utan vaknade istället kvart över 6.. Hatar att stressa, men nu är jag äntligen klar. Så det var allt jag hinner skriva just nu!

Dröm sött, för det ska jag

Har precis lagt mig i sängen, och nu. Nu har jag magknip!! Efter en pizza, hamburgare och en fet portion rabarberpaj med vaniljsås har jag så ont i magen att det känns som att jag ska flyga iväg! Inte så mysigt kan man tycka, och, nej. Det är det inte! Att vara laktosintollerant är ju inte så roligt. Men jag lever ju bara en gång så lite fisar får jag allt stå ut med.
Tog också en runda i mitt rum. Kände att jag inte vill komma hem till ett stökigt rum, (något av det jobbigaste som finns), så det känns sådär "helt okej fint" nu. Duschade av gårdagens galenheter också. Kände mig smuttsig efter en kväll i skogen. OCH! Jag har nog aldrig varit så arg som jag var på mig själv i morse. Fy. Fan! Men det är lungan!

Nu ska jag sova, ska upp 5 så det är bara att nanna dirren firren! Ligger och klurar på vad jag ska ha på mig, men bestämde i denna sekund att det får mitt humör + vädret avgöra i morgon! Känns bäst så!

Så jaa, ha en mysig kväll så hörs vi i morgon! Godnatt!! =)

ett äckel, inga täcken, lagom lack brud

Ah. Vill börja med att tacka mina finfina tjejer för en otroligt trevlig kväll! Hade supermysigt, verkligen! Har kramp i armarna efter allt wii-spelandes!! Haha! Dock slutade kvällen i ett jävla brak. Fysatan vad jag är lack just nu. Lust att springa ut i skogen och skrika som ett freak. Men vad skulle det hjälpa liksom? döö.

nej men aja ska iaf sova nu

Spiderman fly away, use your magic web



06:21

Ah.. Vaknde för ungefär 1h & 30 min sen. Rätt segt, men rätt skönt! Ser just nu att det är kalasväder så äntligen kan jag ha min klänning! Haha! Kunde inte ha den igår eftersom att vädret sög my ass.. Nåja! Ikväll, förhoppningsvis, ska ett par tjejer och jag äta ute, kanske inte finaste placet, stället osv, men det blir iaf en mysig fredagskväll!

Nu är det snart helg också! Bara denna dag kvar, sedan är det helgo och efter den börjar skolan på riktigt.. Yeah! Nej men tuta och kör liksom!

Ahpree, nu ska jag fixa barret! TJAOOWA

Nice day!

Nej men fan! Det känns ju helt okej! Har äntligen fixat så jag slipper samhäll-B och ska istället ha matte-C! Haha! Skön förstadag! Tänka sig att det var ett helt år sen jag själv kom där, in på sp, rädd som en gris och försökte öppna skåpet! Hah, nej men det var kul att se alla (48!!!) nya ettor! Några man känner så det var ju bara trevligt!


Fick ta en gammal bild, men ja, såhär såg jag ut idag! Alltihoppa från H&M!

Håller på att baka kladdkaka så jag måste kila!

Nu är det dags

Ännu ett sommarlov som har flygit förbi, allvarligt? Hur jäkla snabbt gick inte dom här veckorna egentligen? Shises.. Så här sitter jag nu, om 40 min ska jag stå vid bussen, damn.. Men nu kör vi! Hahah, ååh. Nej men, lite mat i magen och jag är redo! Kanske väcker Martin också, för lite extra glädje haha!

Nej nu har jag fullt upp! Tillbaka till gamla rutiner!

One day left

Tjeeenare, ibland hatar jag skor. Hur mycket jag än äälskar skor, så hatar jag dom. I allafall mina nya. Dum som jag är tog jag dom för en heldag i stan. Kan ju säga att jag whinade en hel del.. Haha! Stackars Martin..
Nåja, köpte lite igen! Haha!
Smycken. Två ringar, fyra par örhängen, ett par ska jag lämna tillbaka dock, en klänning, vanlig tröja och en efterlängtad poncho! Allt från H&M Utom Tröjan som jag köpte på Gina, typ basic sådär!

Nej, nu ska jag kötta klart här hemma! Har finbesök snart!

Something like this?




Skjorta, halsband H&M, Ringar H&M, Utomlands, Dyrberg/kern!
Fett skööööönt!

Let's face it tardface

Ah, tja! Ska strax ta en liten durre och fixa mig lite, sen bär det av till el stockholma för shopping och bio med Majtin! Sjukt seg är jag idag. Hatar att vakna av alarm. Tänker på skolan, som btw börjar på onsdag. Ångest, öööööh. Nej men, skönt med rutiner och lite mindre skönt med rutiner. Haha, vill men vill inte liksom. Sicket dilemma!
Nej men nu ska jag hoppa bort till duschen! Langar något inlägg innan jag kilar!
Tjaråå!

Mother nature's face is awesome

Birthdayparty





Iklädd Grön Långklänning från H&M, Ring Dyrberg/kern, skärp unknown och sedan sandaler till detta och jag är redo för kalas. Igen. Nu ska vi till sollentuna, mi e papi, å picka upp moder min. Ska in på h&m och leta jeans också. Behöver det vaaaa!
SOFT TJARÅ

TjoppIng

Langat en bra shopping idag! typ såmmmm

kavaj
tishor x2
Baseballjacka
skjortor x2
halsband x2
skor

gååånattråå

Byebye

Heeey dawgs. Nej men, ska strax rulla in mot bålsta. Typ aaaaaaaaaaaaaaah trött
sjelvfallet flipapr internet

Grymt seg, så trött, underbart glad

Wipeydoo! Upp idag igen för lite gammal hederlig städning! Jobb, alltså. Skulle egentligen gått upp vid halv 8, men att ställa alarmet kom aldrig på tal igår, så jag sussade på tills mamsen hoppar in och säger att den är 8. Sov då 20 minuter till. Hehehe.. Nej men jag behövde det.

Drog upp, har inget behov av att se fin ut idag. Även om mamsen säger att jag är det, tro mig. Har en fet bulle på huvudet, tights och en tisha. Simpelt. Svart på vitt liksom. Men men, det är väl fint det med antar jag..

Och yes, förhoppningsvis är det inte lika mycket att städa idag, det vore underbart skönt! Att städa i mer än 7 timmar tog som fanken på ryggen.. Inte skönt, inte skönt alls!

Aja, nu måste jag käka lite fjylle. Ska åka 20 i 9! Sååå

BYEBYE

You have my word

Jag SKA lägga in bilder från kreta... Ska bara orka göra det =) Hööhööö. Känner för att loll'a lite. Haha L O L. Mähä.

Hey boy, here's a face fo'ya!





Skjorta: H&M, Shorts: H&M, Ring: Dyrberg/Kern

Blir en trevlig kväll med tjejerna, och nu faktiskt i mina egna trakter! Prisa gudarna för denna korta bilfärd! Jag är totalslut efter dagen arbete. Men jag vill ju inte bli kallad klenis. Jag har nog levt för länge på gräddhyllan.
Åh jo, se bröllopsfotografen. Värd film. Skönt att döpa sin unge till Metallica liksom haha!

Nej, nu är det tajm får fooooood! PIZAWT'DAAAWG

Hard work work

Eller egentligen inte, men i alla fall! Ska tuta iväg och jobba lite, ett redigt städjobb som mamsen ordnat åt mig! Känns härligt! Eller jaa, det Kommer kännas härligt.. Sen! Hahaööööööööö

Nej men ja men hehe men ah men, nej jag vet inte vad mer som skall sägas. Mer än att mitt huvud gör ont och nu kör vi!

Byeee

Shopping!

Hejhopp! Ska snart sova, flippat så attans mycket att energin är slut.. He he! Men jag kan iaf tala om vad jag köpt med mig hem idag!

Nytt i mitt liv är :
- En skitfin ring från Dyrberg/Kern (danskt)
- Khakigrön transparent skjorta från H&M
- Svart klänning från H&M
- Underkläder från ovanstående

Sen kommer jag införskaffa lite mer då jag fått ett otroligt bra mini-jobb! Städa ett hus två gånger denna vecka för en tusing! De ni! Det gör mig lycklig!

Nej, dags att sussa!

Älskade mamma!


Du är underbar! Tack!

By my self

Idag rullar jag in mot staden, inte som planerat, utan själv istället. Men det kan vara rätt så skönt, bara knata runt ensam och gå vart jag vill, lulla run inne i en butik hur länge jag vill och ja, ni förstår! Det regnar också ute, men det gör inte mig speciellt mycket. Det är rätt mysigt, om man har ett paraply och sköna kläder, haha!
Ska försöka fynda så mycket som möjligt! Dock vet jag att jag ska köpa en skjorta från H&M för bara 99kr!! Sen får jag se om jag hittar något. Kommer säkerligen bara hänga inne på H&M, där hittar jag snygga kläder till ett rimligt pris!

Så ja, jag ska börja göra mig i ordning nu! Tror jag tar 11:39 tåget in mot stockholm!
Så då vet ni =)!


Smakprov från bilderna!
Härliga Kreta! Ett av världens bästa ställen!

Vem vet, inte jag i alla fall.

Hemkommen, planet borta i grekland var jävligt sent, så det slutade med att vi fick hoppa på ca 1,5 h senare istället. Kom hem runt fyra snåret på morgonen. Jätteskönt.. vill inte vara hemma, men ändå så vill jag. Jag vill ta med värmen, stranden och havet hit. Eller mitt hus och livet till grekland. Har inte hunnit eller orkar lägga in alla bilder från resan än, men jag ska göra det snart förhoppningsvis! Så snart kommer det upp bilder! Wihoo =)!

Och idag då? Nej ingenting händer, ville åka till kista/vällingby eller något sådant med pappsen för att småshoppa lite, men han orkade inte och då la jag mig i sängen igen, segt.. Vill göra något, men jag vet inte vad. Ingen svarar haha! Men det är ju fortfarande tidigt, jag hittar nog på något!

Ah, jag lever iaf, det var allt!