hahahahah

Allting är så... mmmmm. Najs. q

Cute

HYEDE KYL

Inte speciellt roligt att titta längre, gör det mest.. Bara för att. Alla vet ju att USA redan vunnit. Liksom hallå..
nåja, jag är fett trött

USA-Finland

Står 2-0 redan efter 8 min! Röjjar för Staterna i denna match.

Uppdate: 3-0

Uppdate#2: 4-0 (till USA såklart!)

Uppdate#3: 7:29 kvar av matchen 5-0

Uppdate#4: Okej driver, 6-0 bara några sek efter.

It's not hard to see

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Nu har jag en utan mina "tom-moments". Känner mig bara. Wuää, eller med eeee. Som en rak linje ___. Nåja, lyssnar på en av världens sötaste låt The Pogues – Love You 'Till The End. Asbra, så söt.
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen äsh

|:.:.:.:.:o|o|o:.:.:.:.:|

Goshgigoshgi. Fan vad kul allt kan vara ibland






























not..

To do..

Måste ringa frissan och fråga hur mycket deg det kostar att bli av med utväxten.
Börja kötta träning, egen dårå..
Vänta, håll ut.. Snart, snart snaart säger jag bara. Snart kan jag pusta ut.

Förövrigt är jag inte speciellt glad just nu. Därför köpte jag en chipspåse, en påse med stjärnor, en chokladask och lite naturgodis. = Jag ska deppfetta!

Sry for no bloggin

Men jag skriver snart!

Håcki

Kollar dammatchen USA-Canada.. Och canada gjorde nyss mål. Fast, inte för att jag är så insatt. Men Usa's målis verkade inte speciellt på.. Nåväl nåväl, det är väl OS snart igen! Fast det är mycket kvar av matchen ifs.. Vilka ska man skrika för?

Neee nu ska jag äta mina suriga surisar och titta lite mer insatt på detta!
GODNATT

BeTeWe

Först! Någon som vet var man kan köpa ett par snygga, höga gummistövlar? Vore ju alltför najs om jag hittade ett par fetingsnygga till våren! (ni förstår, jag har en massa outfitar planerade i huvudet. Och gummisarna ingår i säkert hälften). Pleeease let me know!

Sen, min rygg. Jag vet inte vad jag har gjort. Men det gör så ont, så fruktansväääärt ont att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Ingen är hemma och kan massera mig. Vilket suger, det känns som att.. Den är helt sne..
Sen har jag fått något i ögat, kanske en vagel.. Känns som det. Hoppas inte. Det är ju inte något sådär dundervackert precis... Jaa, sen snorar jag också. Kaaan ju bero på att jag bölade först åt biggest loser, sen åt ghost wisperer, och åt det igen. Hahaha, gash. Jag är astrött!

New





En jeansskjorta and some nya freeescha pjucks! Endast 247 spenas! Najs? OM DET VA! Fefaan vad glad jag blev när pjurrerna var på halva priset. Tralla runt som en liten unge med dessa finingar i handen och sa "jag har tuuuhuur! jag har tuuhuuuuur" Sen skuttade jag glatt fram till kassan och daska ner en hundring på disken!
Dock hittade jag inte dom efterlängtade legginsarna, legginsen? Iaf, från gina. Bara xl och l kvar... Kuuul för jag har ju det också. Inte ens ett par schetna mediums fanns kvar!! Nåja, det gjorde bara att jag sparade mer pengar!
Greeetigreti!

I'm ooout!

Bjuder på bilder och så vidare senare! CIAO!

Take a good look at my face

You'll see my smile looks out of place

Baochickawawa

Jag är i full gång med att göra mig i ordning. Ska ta 14:09 tåget in mot stockholmaaa! De Najs! Ska åka med Cici! Juuae.. Fick något skräp i ögat haha! Iaf, jag har sovit skitdåligt inatt! Jag vet verkligen inte varför, min säng var ju så skön. Men ändå kunde jag inte sova! Har vridit och vändit på mig hela natten.. Ganska irriterande med tanke på att jag ville vara utvilad idag.. Nåja nåja, jag är hyffsat pigg ändå!

Wopsiii, såg inte var klockan var (men gjorde det nu) och jag måste kötta på lite haha!

Pusssss

Dags för en smula skönhetssömn

Nu har jag krypit ner i sängen, gaah! Min skööna säng. Jag sitter nästan och dreglar som Homer Simpsons när jag tänker på hur otroligt skön den är. Hahaha,

Gådnajt

Flaws

Btw, viste ni att:

Jag totalt avskyr min näsa? Den är inte stor, bara det att jag har en jävla köttbulle längst ut..
Och att jag har sjukt korta ben men lång rygg? Något jag stör mig såförbaskat på! Jag ser bara konstig ut!
Min ena ansiktshalva är inte exakt som den andra, Mina käkben har växt snett sen jag var 4.. Det märks kan jag säga. Det hände efter en olycka.. Kuuul!(Y). Och jag ler aldrig någonsin med tänderna. Varför? Jag hade tandställning, slarvade med skenan. Vissa påpekar att mina tänder blivit snea. Så jag hatar att visa dom.. Dock helt och hållet mitt fel.. Nåja nåja.. vad ska man göra?
Men men, säkert onödigt tycker vissa. Men men, overall så ser jag ändå rätt okej ut, förutom min köttbullenäsa, mina korta ben, och mitt snea ansikte.. Jaja! Haha jag hade så galet tråkigt.. Så why not. Men, jag är faktiskt på bättringsväg, jaa.. Alltså jag börjar strunta i det.  Dags att skölja ur allt!

Sådärja!

Nu har jag kletet på plats! Nu ska det bara få sin tid att göra lite underverk! Förhoppningsvis.. Haha, och nyss satt jag och kollade på sommarbilder! Fysatan vad brun jag var.. Åååh, ge mig sommar, sommar, sommar!! Vill ha det nu! Vår duger också! Bort med slask och kyla, pallar inte riktigt med det längre haha!





Yeeeah, kanske inte världens vackraste bikinibody. Men vadfan! Vem bryr sig?

Bajsknä..

Mitt knä har en massa knölar.. Fittafatruttenhandgranat.. Det ser riktigt jäkla äckligt ut! Jag har ett utomjordingsknä. Jättekul(y)! Nåja, förövrigt så matchar nu mina naglar och tånaglar varandra i en skrikröd färg. Känner inte för svart, det är så... Svart? Men men men, får se om det blir el stockholma i morgon istället! Hoppas, hoppas, hoppaaaasssss.. Usch vad trött jag är, ska slänga i lite silverschampo påp utväxten och se om det hjälper. Har inte cashen till att fixa det.. Fattig som jag är. Nej, jag är inte fattig. Jag har bara ingen lust att lägga pengar på det just nu.. Seeeeenare när Rhodos är bokat. Först då kan jag färga fågelboet!
Har nyss toppat håret också, alltså.. Jag börjar ju odla en fobi för frisörer. Nivet, dom säger: "Jag tar bara två tre cm". Ser okej ut när det är blött. Torkat, hejsvejs till dom där 6 cmtrarna.. Hyjede kyl.. Not. Så jag klipper mig själv, bryr mig inte så mycket om ifall det blir ojämt. Med tanke på att frippan jag bär inte är speciellt jämn, så what's the point?
Nej, silverschampot står just nu och skriker "Fyfan vilken äcklig, groteskt utväxt du har Emma, pallra din feta röv hit och dränk ditt hår med mig!" Bäst att ja lyssnar!
Ciaaooo!

Asså

En synpunkt.. Blogg.se suger verkligen ibland. Här har man skrivit ett inlägg så försvinner hela skiten.. jäkligt kul.
Iaf: ingen stad, ingen mini-shopping. Istället ensam framför tv'n men något onyttigt.

Ska fixa mig

Ensam eller ej så drar jag iväg till stan snart.  Vädret är ju inget annat än fantastiskt. Jag känner mig en smula glad, så idag ska jag försöka få mig liiite gladare! Sådeså! Fast.. Det vore ju kul om jag slapp åka ensam. Haha, det känns inte så lockande när jag tänker efter. Jag, vandrar runt ensam på stockholms gator.. Njaa, jag får börja flörta bland alla och hitta någon liten krabat som joinar! (facebook-dirr). ¨
Iaf, Jag tänkte dela med mig utav en helt onödig sak. Mitt rum, jag har en lampa som inte lyser upp ett piss. Därför är jag så galet lycklig över solen, mitt rum har äntligen blivit ljust! Dock ser jag nu hur mycket jag skulle behöva städa hahaha... Men men, det tänker jag fixa en annan dag.. Yeah,
Smält snöö smält snöö smältismältismääält snööö! Ååh, jag vill inte ha snö längre!
Nej, Duschen kallar!

aj Aj AJ!

Nu har jag nyss kollat på Harry Pottaah! Igen.. tredje gången sen i söndags. He he he! Men jag har ju en liten förälskelse i H-man himself så.. Don't blame it on mee! Och nu ska jag typ.. Fundera på om jag ska kila iväg till la stockholma i morgon eller inte. Känner faktiskt för att göra det, dock inte ensam.. Elleeer? Jaja hursomhaver!
Jag funderar på att sova, jag har tråkigt, och jag är trött. Då kan man väl sova? Dock har jag inte kommit in i detta "lov-mode" Än.. Igår och idag vaknade jag panikslaget och trodde att jag hade försovit mig. Sen fattar jag att jag har lov och sussar vidare och landar på rosa monl.
typ.. Heheheheeeeeeeeeee
Nåja, tandsingarna, några sms, sen sängen!
TJAO

Småsaker gör ont

Fan, jag är fast. fan fan fan fffffan.

Måla aldrig dina naglar när du är trött..

Jag satt i sängen, när jag var sjukt sugen på att fixa mina nu utvuxna, snyggt långa naglar i fransk manikyr. Dock höll jag mig bara pigg och intresserad på den första handen. Resultatet? Ena handen blev asbra, snyggt, jämnt och så.. Den andra, klumpigt, faildrag, och asfult.. Yeaaah, tror inte jag kommer gå så va? Målar dom svarta i morgon hahaha...

Den snygga

Den fula, dock ser man inte så bra, men jag lovar er. Det är inte vackert. Plus att min tumnagel på ena handen gick av. Varför gör dom alltid det när dom är perfekta och lika långa? Jag spottar på naglar och nagellack och min darriga vänsterhand just nu...


Snömys ute idag med Nea.. Härligt att umgås med barndomsvänner! Det är bara.. Underbart!

Linnéa

Lite mysig utsikt också på det.
GODNATT FÖRFN

sing sing sing sing from your heaaaaart



Tvåå bilder som Ronjisponjis tog på mig som jag i denna tråkiga stund lekte lite med.. Hahaha.. jag har astråkigt.. :(

Ellen

Vissa bilder är inte alls fyfan! Vissa bilder du la upp på mig var fyfan, men det struntade jag i:O! För vi båda vet att vi är feeeeeett snygga =D =D =D! Och, du är vacker på alla bilder!!!

ELLEN PELLENS MEGADAG!

Grattis världens bästa vän, jag älskar dig så otroligt mycket! Du förtjänar en toppendag!!



Jag älskar dig Ellen! Fan vad bra du är!!!

..

Har en stor lust att bara skita i hela världen idag.

have you ever tried sleeping with a broken heart

Then you can try sleeping in my bed.

Godnatt.

Emma


From numero uno to numero 2

My hands

Ligger i sängen, dricker cola och lyssnar på Leona Lewis album Echo.. Ganska bra när man känner sig lite på sniskan. Hade klätt mig lite fint, men jag slängde av skiten och sitter numera i slafskläder.. Mycket skönare, passar också bra in på "sniskan-humöret" faktiskt. Kan väl chansa på att familjen ätit upp mina godsaker jag köpte, men jag bryr mig inte. Så, det här har nog varit den.. Värsta födelsedagen. Låter så grovt, min familj har varit underbara. Men dagen i sig har bara sugit allmänt hårt.. Jag hatar att fylla år, närmare döden, ensam.. Bajs.
Har ont i huvudet också, kanske bara ska typ.. Sova eller något, så den här dagen är över snart.

Min dag.


Jaa.. jag ser ju lite bra ut iaf. Det gör mig en smula gladare.

Hahaha

Ellen har en "emmabomb" på sin blogg hahaha! Ellens blogg!
Jag har fått harry potter, den senaste, Har kikat på den och svullat onyttigheter haha. Men jag hamnade i sängen igen! Tackar för alla gratulationer också!

Nu..

Har jag precis gjort mig i ordning, känner mig rykande het! UP UP AND AWAAAAY mot ica!

Äh vafan

Nu ska jag göra mig snygg, sen ber jag min papi om lite shopping på ica så får jag se vad jag hittar på. So far so.. tråkig födelsedag. Byeee

Ge mig sommar, solblekt hår, bruna kroppar och brännheta asfaltsgator!

prutt

Vad ska man göra idag då, jag ligger bara här.. Fastgrodd i sängen. Jäkligt kul. Åh, varför känns det alltid extra tråkigt att vara ensam på sin födelsedag? bläää åh, fan ska jag göra.

Fortfarande i sängen, och har skittråkigt.

bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Mmmm

Nu har jag legat och bara myst i sängen i snart två timma. Så himla skönt, dock skulle det sitta fint med ett glas cola nu.. Men jag antar att jag får vänta med det haha. Det känns sjukt, känns som att det var igår jag fylde 16.. Shaises, tiden går verkligen fort. Men men! Nej, nu ska jag ta en liten P-nap!

Heregyt

Jaaa må mig leeva jaa må mig leva.. Haha, wiho, fick frukost på sängen. Asnice! Sen får jag väl se vad som händer idag!

GRATTIS!!

Till både mig och Ronja!! Wihooo

RÄTT ÅT ALLA

Verkar som att fix you passar galet bra in på mig i detta nu.

Hur länge är för länge?


Awesome

2 B

Jag är kall, trött och arg.

Nej, eller jo.. Lite kanske. Kan bero på att det typ.. svider inuti mitt knä?
Haha, åååh jag pallaaaaante!

..

Det är ju förfan helt jävla onödigt.

För att..

Det känns inte bra längre.


Vad ska jag göra? Det är lördag, jag har lov, och jag ligger i sängen och äter prinsesstårta! Vad sjuttsingen ska jag göra!? Fast, kanske lika bra att jag ligger här. Jag är ju så jäkla trött iaf. Funderar på att påbörja en bok som handlar om dom grovaste morden i Sverige. Jag gillar ju sånt.. Mord och grejjer.. Haha, nej men det skulle vara bra. har 6 böcker än så länge. Så jag kan gott börja, och jag har ju ingenting att göra, sååå? Why not liksom.
Njanjaaa.
Krux och flux. Gör mig rik, hör mitt skrik. Jag behöver deg, var inte seg. Hah, åååh jag har så ont i ryggen och knät.
Bajs på mig att jag var tvungen att hämta en kaviarmacka.. arselhål. Nej uschochfy.

Nu ska jag läsa!

Du.


För mycket.

I brist på annat

Så barrade jag den här från dig Linnea!

Doo you knooow..

att jag vill – åka till grekland
att min senaste kyss var – för ett bra tag sedan
att jag lyssnar mest på - allting
att jag pratar – ganska mycket
att jag inte gillar - lögnare
att min bästa vän är - Ellen
att min första riktiga kyss – inträffade för galet länge sedan
att jag avskyr när folk snackar – en massa BS
att kärlek är – just nu som en finne i röven..
att jag gillar att – dra i sängen
att jag alltid kommer att – vara jag, javene
att jag är hemligt förälskad i - …
att sist jag grät var – idag.
att min mobiltelefon är – Otroligt fin
att när jag vaknar på morgonen – knorrar jag
att innan jag går och lägger mig – ligger jag och dagdrömmer
att idag har jag -  Haft släktkalas för mig själv
att jag just nu tänker på – en och annan person.
att i kväll ska jag – sova somfan
att i morgon kommer jag – vara ett år äldre
att jag verkligen vill – en sak.

Vad kan jag säga

Tusen tankar men inga ord? Blä.. Jag orkar inte. Sååå mycket jag vill göra. Men aboslut ingenting som jag faktiskt KAN göra.. Usch usch usch.. Hejdå
I morgon fyller jag år också.. Varför ligger jag som en deprimerad kissemiss i sängen och har ångest över detta, när jag förut alltid såg fram emot det?
Jag börjar bli gammal, gaggig och ensam.. buhuuu

Ja tack

flyyyyyyygfän är söta som få.

Jag älskar pingviner. Men nej, jag ger upp. Nu ska jag bannemig sova. För jag blev på ett sådant strålande dåligt humör.

min nagel gick sönder.

Fitta, dom var ju så fina!
men jag filar bara till den.
Moahahahahaha

Får jag sova fastän jag absolut måste plugga?

För jag håller på att tuppa av, är så jäkla trött! Jaa, jag är ofta trött.. Det är veckan innan lovet, vi har hur mycket somhelst i skolan, och inte gör det att jag måste gå upp 05.15 varje morgon saken bättre... Oj, vet inte riktigt hur den där meningen kom ut.. Men iaf, anyways.. Försöker med knepet "sätta-på-pepp-musik" .. Men det går inte så bra, istället klickar jag över till någon lugn romantisk kärlekstramslåt haha, Ååååh, och i morgon är det kalastajm för min och Ellens del, hördu Ellen, vad var det jag sa? Skulle den här veckan bara flyga förbi eller vad? HAH! Jag är så awesome, eller iaf mitt tänkande när jag vill att en vecka ska gå fort. Hihii..
Nej, nu ska jag dra av mascaran från mina lashes och typ.. Ah, javene.. Plugga geografi antar jag..
Jag skulle gärna lägga in bilder från idag.. Meeeen eftersom att min störda usb-sladd har fått ben och sprungit iväg så går inte det... (Y)

Oh my god VS åh herre gud

Nu ska jag typ sova, Night bitches.. Ha ha ha, sådan jäkla ironi ni bjuds på. Nej men en sak. Den jäveln som startade laktosallergi, GÅ OCH DÖ FÖRFAN! Kan ju inte äta en jäkla kladdkaksbit utan att jag ska få magkramp..

you think you..

Lat-rat-i-dat-shoot-ma-cat

Jag har så galet, extremt tråkigt. Och jag är varm likt en spädgris liggandes i en solstol i Egypten. Menas; inte okej.. Jag vill duscha, men jag orkar inte gå dom 5 metrarna dit. Jag är hungrig men ändå inte, och samtidigt så önskar jag att jag inte hade denna köttbullenäsan som jag har. Men men, jag kanske börjar tycka att den är charmig när jag närmar mig 40sträcket, eller så kanske det blir inne med en knögglig köttbullenäsa. Man vet aldrig med denna psykotiska värld.
NåGoT aNnAt.
Jag har sovmorgon till 10 i morgon, skönt? JA FÖRFASIKEN!

Juste, tänkte bara att intresseklubben kunde notera att min dator väser åt mig.. Men nu, slave in tha kitchen..
Ler och läj rövskägg.

 

Me'n'I

Jag mår skit, så nu pluppar jag in lurarna och drar igång ipoden och sjunker ner under täcket och sover ett tag.

Shaises.

Nu ska jag ta ett långt, varmt, skönt bad! Sen ska jag plugge vidare. På något konstigt vis är jag faktiskt sugen på att plugga. Kanske beror på att jag börjar få råångest så fort jag struntar i att göra något..

(igår), Idag vill nog ingen se hur jag ser ut. Har två icakassar under ögonen! Assexigt.

Lite mer info..

Jaa, somsagt. Jag skadade mig igår.
Jag satt och kollade på tv när jag kom på mig själv att jag var galet sugen på en kaviarmacka, sagt och gjort knatade jag ut i köket och bredde mig 2 mackor. Påväg tillbaka in till vardagsrummet så tar jag ett steg innanför dörren. Min hund ligger där, jag vettefan vad som hände, men hon totalflippade, och när jag ska ta ett steg till höger flyttar hon sig dit, det slutar med att hon fumlar runt mina ben, jag får panik eftersom att jag inte vill trampa på henne. Resultatet blev att jag snubblade, typ flyger, och vad tar emot smällen? Jo jag landar på knät, det jag opererat, rakt på själva knät, inte sidan utan mitt på. Jag ligger på golvet och bokstavligen skriker av smärta, för fitta vad ont det gjorde. Så jag låg på golvet i typ en kvart, gråter hysteriskt och kan typ inte röra på mig. Lyckas hoppa upp i fotöljen, och där ligger jag i 1,45 h.. Ringer min pappa, inget svar, mamma, inget svar, bror, inget svar. Ingen svarar när jag behöver det som mest. Lämnade säkert 10 medelanden till pappa där jag grät och bad och bönade om att han skulle svara, skickade miljoner sms och ringde typ tusen gånger. Sen svarar han, ca 2 timmar senare.. Och nu ligger jag här, har inte sovit ett skit, mått illa för att det gör så ont. Mitt knä ser ut att tillhöra en alien. Nu vet jag, jag är fan kung av otur..

Fitta

Jag orkar inte skriva, skadat mig och mår skit. Berättar mer i morgon för dom som är intresserade.

Look and seeee



abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Jag har så galet ont i knät. Justja! Jag kunde ju inte skriva på rövhål.se.. Menar blogg.se men iaf, för det ville ju självfallet inte fungera (vilket det har en tendens till att inte vilja rätt ofta nu). Men iaf; mitt knä, det som jag har opererat, har svullnat upp som en.. Jag vet inte, men det ser riktigt jäkla nasty ut! Och blålilarött är det också.. Det är ju bara såå kul(y) Anyways.. Börjar halv 1..
Pallar inttte.. Eller jo det gör jag, jag är bara dödligt trött för tillfället.
Men nu ska jag äta en fet frulle med mor och tigga till mig skjuts!

Forgive and forget

It's time, nu avslutar jag detta avsnitt. Sent som sent, nu är det gjort.

Dags att sova, igår klarade jag av det, då klarar jag det idag också. Inget shit ska få våldgästa mina tankar och ge mig en sömnlös natt.
Bye!
Nämnde jag också att jag typ har världens finaste, roligaste och bästaste vänner? Om inte..
;JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!
Då vet ni.

Tajjerd.

Haha i donooooo..

Jag är helt slut.

Och för tillfället arg på mig själv. Jag hade en sån jävla bra dag! Men jag förstörde lite för mig själv. Men det går vi inte in på. Dagen var skön, förutom att i skolan fick vi reda på att vi hade sovmorgon till 10.. yeeah, jag glömde id-kläder så jag hade ännu längre rast. Ganska skön dag faktiskt. I morgon börjar jag halv 1, ännu skönare!
Ååh, jag vill att det ska bli fredag! Ellen ellen ellen, tur att jag träffade henne på bussen!
Nej nu ska jag sova hade jag tänkt! Lateroooo

By the way liksom

Idag var jag så otroligt nere och ledsen. Pga det ena och det andra. Men nu mår jag faktiskt riktigt bra, och kanske kan jag somna med ett leende på läpparna ikväll. Det var ett tag sedan nu.


hihi

So far away

Åh, jag längtar efter sommaren, ljusa kvällar och mornar. Att vakna upp av att ljuset smiter in mellan springorna från gardinerna och fönstret. Att inte behöva vakna till kyla och mörker. Jag längtar så förjävla mycket!
Ge mig sommar sol och värme!

Men nu ska jag sova, ska gå upp 05:30. Ska unna mig lite extra tid att fixa mig i morgon. Kan vara galet skönt, alltid så mysigt att kunna stå en extra kvart och bara fixa sig själv. sånt gillar jag! Så godnatt, denna natt sover jag gott. För jag vet att jag har världens bästa bästavän. Ellen, jag älskar dig, tack för att du finns och för att du bryr dig hela tiden. På fredag, på fredag, på fredag ska vi fira ännu ett år.         Jag älskar dig min fina vän!

GODNATT

Big girls don't cry

Why are you so amazing?

Jag vet allt

En förkortad historia som bevisar att jag är allsmäktig och allvetande!
 
E#1- Jag grät inatt..
E#2- Killar..
E#1- Hur viste du att det var killar?
E#2- Det är alltid killar..

Haha, tråkigt, men sant.

I loveee ellen pelleen!!

Lilltån svider

Vill att det ska bli fredag!! Denna vecka ska gå fort, fasen vad jag längtar redan, Ellen och jag kommer att ha en kanonkväll(y)

Nothing shines

My story is coming to an end.

Har lagt mig i sängen, släckt lampan och dragit på depplistan nr1 på spottispotti.
Tänk vad en sak kan göra, om ens en mening, en bild, och helt plötsligt tappar du allt.
Jag är trött på att vänta nu. Tears and rain spelas om och om igen.

Ah, tjarrå.

Chilli'n Thrilli'n some Frilli'n

Don't ask. Jag har så tråkigt, jag vill göra något. Vad fan som helst! JAG ÄR DESPERAT!!! Jäkla kukhelg, jäkla kukallahjärtansdag, som egentligen är som vilken annan dag som helst, men som ändå får mig att känna mig lite extra ensam. Speciellt när jag tänker på dom flesta utav mina vänner som har någon att mysa med. Visserligen kan man ju träffa en vän, men alla verkar ju vara extra upptagna + att jag bor ute i ingenstans..
Nej, jag får kramas med en blöt hårboll vid namn Madicken. Min tjocka hund. Nu blev ni allt avis va?
Nej.. Men seriöst, jag har nog aldrig haft såhär tråkigt på år och dar!! Vad fan, det här är ju inget liv? Mat tv sova mat tv sova oom och om igen! Nästa helg tar vi igen det, inte nog med fredagen, visserligen är ju lördagen proppad med släkt och tårta, men söndag. MY B-DAAAY, ska checka med mina fina vänner om dom vill hitta på något, det vore ju ganska kul? Faktiskt! Haha, jag känner mig så trög, jag ser vissa människor som får överraskningar och blajspajs. Känner mig lite tråkigt som vill utbrista och säga "hej vill du komma på kalas?" Eller inte kalas, men ni fattar nog vad jag menar, lite.. Nåja, eller så blir det en födelsedag ala normala like every year. Hemma, dega, fetta, sen dör jag när jag inser att jag är lite närmre döden.
Puss och kram skumbanan. Jag är sååå bitter hahahahahha. Skratta åt mig, tackar tackar!

Kom på att jag måste fixa lite saker också... Är jag redo JaaaNEJJEMENSAN DET ÄR JAG INTE!

MEN VADFAN

KUK JÄVLA ÄCKEL FITT BLOGG.SE!!!!  Detta är den fjärde gången jag ska skriva, men så fort ordet "bitter" ska skrivas så vill den inte spara allting.. riktigt jääävla horkul. Och nu ska man leka slav.
Äckelslyna, märks det att jag är en riktig jävla bitterfitta just nu?

Lilla, söta rara..

ELLEN MICKELS! Skulle vara superdupernajs om du kunde logga in på msn. It's about fredach!

However, jag fick en superduperfin alla♥dag present av mamsen och papsen! En kofta som jag har kollat på, tack så superdupermycket!!! Den är oversize, pastellrosa/gråbeige/vit, Verkligen superfin! Haha, var nära på att skriva superduperfin (nu gör jag ju det endå), men det skulle nog låta lite väl superduper'igt. He he he.. Jag vart iaf jätteglad! Tar kort på den sen och visar!

Ska nog plugga lite franska och fixa klart min geografi, eller det sista. Finputsa lite på redovisningen. Usch, jag älskade att redovisa förut. Nu blir jag helt stirrig och svimfärdig. Hyperventilerar och skakar som en chiuahua. Blää, men men. Jag gör det ju, de är det som räknas!

Lickylicky

Runt ådahyndra blev det, inte såå farlans! Ne, nu ska jag ta kladdkaka, som min fiina mamsi köpte till mig, och sätta på en film!

byye

Not just that

Inte ska jag bara fira min och Ellens födelsedag på fredag, jag ska tamejtusan bjussa mig själv på en shoppingrunda också! Har kollat ut nu ett tag på vad jag kan tänka mig att köpa. Bra med internet(y)!
Så nu ligger jag och räknar ut hur mycket allt som allt kommer att kosta!
TTYL

I'm blue dabledidabledaa

En utav mina favoritlåtar när jag var ett litet barn. Nåvälnåväl gott folk, wazaaap.. Min hund har, btw, hårat ner hela mitt golv. Så jag ska väl släpa upp och gå lös med slangen snart.. Yeeah. Sen är min fader skyldig mig en massa nytt gotteligottgott, eftersom att när han smakar av någon resulterar det i att allt är slut efter ett tag (y). Nej nu kom han hem, ska se vad han har haft för sig.
Bajsibajsi

...

Jag är så trött, hostig och seg.. Käkade lite potatisgratäng och kollade på någon fjollig disneyfilm.. Typ rock camp, nej camp rock eller vad den heter. Alla hjärtans dag. Lika tråkig och ensam som varje år (Y).

Tåbira och fin, krispig apelsinchoklad.

Har precis kollat klart på en film som jag trånat och dreglat över i några månader... Allt för min syster, fysatan vad jag och mamsen satt och grät, vi hulkade som djur haha! Men damn vilken bra film! Ååh, jag är helt kär, kommer defenetivt kolla på den igen i morgon innan vi lämnar tillbaka den (hyrd). Så himla härlig! Eller inte härlig, sorglig som satan, men vilken familj. Åh, lätt en utav mina absoluta top 10 filmer!!
Dock sitter jag nu och funderar över vad jag ska göra ikväll, jag vill åka och shoppa, fast det är ju lite sent för det nu.. Och jag har knappt några pengar, och jag har ingen att åka med. Men iaf! Jag vill så gärna gå i butikerna, tafsa lite på alla kläder jag ser, klämma lite på de vackra skorna.. Gash, shoppacholicAB eller? Yeah you got it! Jag får nästan panikångest om jag inte har shoppat på en månad.. Brukade åka till stockholm och bränna all deg jag samlat ihop på kläder/skor ja you name it! Men nu har jag nog inte gjort det på... Jag vet inte hur länge.. Börjar bli lite.. Stickig i kroppen. Åhåå, vist skulle jag kunna åka in bara för att kolla, men det där förbaskade suget! T.ex.. Det finns en tröja jag vill ha, och om jag bara skulle se den, få röra den. Då vet jag inte vad jag skulle gjort. Inga pengar men jag måste ha den liksom.. Haha, jag är verkligen beroende. Nej, men jag måste skärpa mig nu!
Nej, jag ska göra något vettigt nu!!

Åh gåsh, ajm så säzii.. Nej men, jag vet inte, denna bild var ett resultat av en tråkig dag.. Ha-ha-ha

Morsning korsniing

Ååh, jag är vaken nu? Känns verkligen underbaaart med tanke på att jag inte ska göra någonting idag. Yeah, asnice. Hade väl häldre sovit igenom hela dagen.. Nåväl, nåväl. Nej juste, hah tänkte börja berätta om min dag. Men denna dag är fylld av tomhet, mat och ensamhet.. (y)
Nej nu ska jag äta frukost, ensam.

Glamourama

Vad är detta för trams? Ännu ett av Sveriges försök att kopiera ett av Usa's program. Men allvarligt, the hills/city Copy. Comeeooon, Nej inget jag kommer spendera min tid på..
Btw, bara jag som inte ser fram emot alla ♥ dag? Min ser iaf ut såhär, tjejfilmer, lost of godis, och så ska jag umgås med mig och mina jag. Ha-ha-ha

The time has come

Nu ska jag sjunka ner under täcket och ploppa in ipoden och sova lugnt, börjar 10 i morgon, tummen upp åt det!
Najtinajt!

Japp.

Nej jag vet iinnininte.

För att, vadå?

Känns lite dystert just nu. Kan bero på sjukan, å andra sidan inte. I morgon ska jag dra mig iväg till plugget. Kan lika gärna göra det eftersom att jag bara har två lektioner. Börjar 10 slutar 1. Inte så farligt. Nåväl nåväl.

Mitt öga, för de som är intresserade av hur det ser ut. Det har en tendens att ibland skifta i brungrönt och ibland en liten, liten hint av gult.

Jaa..

 

Bumpa din rumpa

Jag har så trååkigt. Det känns sunkigt att jag knappt kan sitta upp utan att allt ska snurra som jorden runt solen.. Eller ja, en aning snabbare.. Eller? Whatever. Men jag ligger och drömmer mig bort, till sommaren, då jag och Ellen är i grekland någonstans, vart somhelst! Bara det är varmt. Troooligen, av det vi har kollat på, så kilar vi iväg den 7 augusti och är tillbaka lagom till skolan börjar igen, och det vore ju gaaallet najs! Nej fan, nu orkar jag inte anstränga mina fingrar hahaha.. Men men.

- "I'm fine.."

Fakk vad jobbigt det här är. Det känns som att jag har blivit bunden och utslängd i saharas öken och legat där i flera timmar. Är så himla yr och varm.. Konstigt nog, jag har ju för fan bara ett linne och trosor på mig! Då borde man inte vara kokhet!!! Och pappa kommer inte hem, kul.. Bajsbajsbajs.. Jag ska ta ett bad, tror jag.. Kanske inte. Jag vill äta, men jag mår så himla illa att jag också vill strunta i det. Gash vad babblar jag om! Over and out.

 

Det-känns-inte-alls-bra-dag.


It's bad.

No.. IT'S SUPER MEGA BAD...
Vill inte showa mitt ültrableka, sjuka, säggiga face..

En önskan, en dröm, ett krav!
Framför mig vill jag ha en groteskt stor skål fylld med surkräm&lök'chips och ett stort glas cola med några finfina isbitar i. Någon som vill göra min dag och knata hit med det?♥

Mår skit

Är riktigt dålig, haha jag vet inte ens vad jag gör. Yr på hög nivå.. Feber, mensvärk, kroppssmärtor till max. Fan ska jag göra nu då?
Min näsa svider..

Nu..

Ska jag tamejtusan sova! Efter en stund på kinarangen där jag knappt fick ner något av maten pga illamående så blev jag grinig. Men en Elle tidning och lite choklad gjorde en liten susning! Notera liten.. Jaja, vettefan om jag kommer gå i morgon. Vill, eftersom att det är prov. Men jag känner mig helt febrig och min kropp sticker och svider av smärta! Ej så okej.. Jaja. Godnatt!

Try it

Godmorgon

Åh, jag önskar faktiskt att jag hade fått köra lita magdans idag.. Men! Jag har blivit sjukt mycket sämre under natten. Jag har knapt någon röst, och varje gång jag försöker prata svider det i halsen som F*N! Hela min kropp, plus huvudet är sjukt seg.. Blä! Men jaja, skippade idag, dels för att jag behöver plugga på NK'provet och dels för att jag ska orka gå i morgon och göra det. Jaa, det vare!

It's time

Nu säger Fröken Emma Godernatt och önskar alla svedar därute en riktigt trevlig kväll.
PIZ

Äntligen!

Fan vad det ska krånglas hit och dit! Och så börjar det självklart fungera när jag ska nanna kudde natten lång.. Nåväl, är fett trött. Ont i magen somf*n.. Jajaja!

Lite blondare, lite bättre

Bah så're é va! Nej, men för att ni, mina käära medmänniskor, ska förstå en gnutta bättre så har jag precis tvättat håret med silverschampo, ganska onödigt. Ingen annan stackars sate märker någon skillnad. Men ser jag en aning ljusare nyanser hoppar jag runt som en apa och blir överlycklig. Hahah, snart är papiii hemma. Längtar, längtar läängtar. Kom nyss på att det är såndär, aktivitetsdag imorgon.. Jaa, jag ska ju dansa magdans.. HAHAHAHAHA. Fyfasiken vad ful jag kommer vara. Nej men skämt åsido, det kan ju vara bra, eller?

Differento



Latita,

2 more


Blaffnyllestämpel på mig idag den 9:e februari..

Today, honey


Jag har en usel dag idag.

Take on meeee

Take me on meee.. Hah, jajaja.. Jag har lite tråkigt. Skulle egentligen vaknat nu.. Men tack vare alla smärtor jag nämnde i förra inlägget så gick dom planerna i kras.. Jätteroligt. Not, iaf, har precis klätt på mig, väntar på att mamma ska bli klar inne i badrummet så jag kan sminka mig och fixa håret. Fast, jag tänkte faktiskt. Fan vad skönt att gå osminkad. Men nej, just nu är jag alltför blek för att göra det.. Vill ju inte döda alla hahaha. Ironiii!
Nåja, kanske slänger in en outfitbild senare!

Vad skrivs det här då`?

En "Liten" lista på varför jag är så hatisk mot allt och alla just, precis nu:


  1. Jag är sjuk, förkyld.
  2. Jag har mens.
  3. Det finns inga tamponger någonstans. Eller jo, 2 st. Lyckat(Y)
  4. Mensvärken är olidlig.
  5. Jag har träningsvärk i hela kroppen.
  6. Jag mår fett illa
  7. Har en lektion idag som börjar två, och den är totalt värdelös.
  8. Jag har galet ont i knät.

Jaa, det var en liten lista med många problem. Har inte sovit en enda blund i natt.. Om jag inte fick ont i knät var det magen, var det inte magen var det rygggen, var det inte ryggen så var det huvudet och so on.. Hela jäkla natten! Snacka om att jag var en riktigt ragata när jag vaknade. Inte blev det bättre av att mamma stod och skrattade åt mig när jag började grinwhina i köket. Härliga morgon! Nej men allvarligt, angående lektionen, den enda jag har idag. Den börjar två, det är matte. Som jag annars älskar eftersom att Johnny är en utav dom bästa lärarna, enligt mig. Men nu, nu sörni har vi fått en jäkla lärarkandidat. Och jag fattar inte grejjen.. Alla uppgifter suger ju? Allt blev helt plötsligt så galet tråkigt och onödigt..
Nåja, vad ska man göra.. Jag härdade ju franskan igår. Då klara jag nog av allt annat med..

Nej nu slänger jag in lite bilder!

(haha cute bild)
Hörni, det här är världens bästa pappa. Han är verkligen.. Så jävla bra! Jag älskar min pappis!

Jag igår.. Yeeye

Min doggie, nej jag hittade inga fler bilder.. Eller jo, har massvis. Men jag palla'nte bara.. Bajbajjjj

Vi kanske är "mindre"

Men inte fan är vi sämre. Stort disskussionsämne i fredags. "tjejer", inte fan är man bättre för att man är äldre. Alla ska fortfarande vara lika omogna och dryga. Skitsnack hit och skitsnack dit. Om du umgås med den är du störd, om du gör si gör du fel men om du gör så är det rätt. Alltså vafan, lev livet och sluta vara såna jävla bitterfittor som har grova kontrollbehov.

Fett seg dag kan jag säga. Och då menar jag fett med ett stort F, och E och ett T och ett till T! Är så galet trött. Geografin var bara seg, på idrotten gymmade jag, så jag är helt mör.. Lunchen var inte så okej.. Naturkunskapen är som naturkunskap ska vara. Tråkig som fan! Och sist men defenetivt inte minst.. Franskan... Varje gång jag kliver in i det där rummet får jag ångest och vill springa därifrån, jag HATAR franska, det är det absolut värsta som finns! Ingen tvekan om saken! Det är så bedrövligt drygt.. Så... Ah, jag avskyr det helt enkelt. Egentligen kan jag allt. Men jag har fan inte orken att ens koncentrera mig, inte det minsta! Men men..
Kom hem, langa ner en pizza i magen framför top model, jah!! Funderar på om jag ska springa, känner nästan att jag måste det.. Jag klämde förfan en piiizza.. Ej okej på en måndag såhär. Men fasen vad hungrig jag var!

Och nu håller jag på att installera lite nytt shit med min nya mobil ♥. Fan vad jag älskar den! Fick den igår, en röd, sony ericsson satio! Den jag har önskat mig såååå länge! Fick den som en tidig födelsedagspresent. Fyller ju inte år förens nästa vecka på söndag, om ungefär två veckor dårå! Men det gör inte mig något hihihi! Så lycklig jag blev!

Och, jag har över 12 000 filer som ska överföras till ett nytt program.. Kul, det kommer ju inte bara ta hundra år!
Men men, jag slänger in lite photos senare!

Jag är så lycklig!!!

Ååååh, jag är så gladgladglalaad!!!!
Faaan vad glad jag är TJIHOOO

EmmaammE


Sol, vind och vatten

Längtar efter sommaren. Fantiserar om när jag och Ellen ligger på stranden och brassar i ett främmande land! Gash vad jag längtar! Mmm sommmmar!

Iaf, jag gör ingenting nu, eller jag fixar lite hit och dit.. Lyssnar på Thåström, plockar lite kläder från golvet. Samt tar egobilder på mig själv som vanligt hahaha.. Funderar också på vad mamma och pappa började viska om vid matbordet. Jag läste en tidning, kollade upp när jag hörde lite "men ja.. schhh! Men om vi.." så tittade dom på mig och sa att det var en hemlis.. Skuuumt! Och på onsdag ska jag käka kinamat. Mi mami fyller år! 48 blir min lilla mamma.
Och inte den söndag som kommer, men nästa! Då fyller jag år!! :D! Najsansbrajsans!
Neej nu ska jag sätta på mig lite kläder!

250 kr rikare!

Catching! Eller inte.. För mamma fyller år så shoppingturen låter numera "KRASCH".. Typ som krossat glas, eller mitt hjärta kanske låter så.. Tyvärr:/. Jaa,btw.. Jag har skitont i magen, fast det kanske man får efter en pizza, ett halv chipsrör, lite choklad och en liter cola? Eller? Nåja, jag kände för att totalfrossa ikväll. Och det gjorde/gör jag!!! Det enda som förstör denna underbara kväll är min hosta som inte riktigt vill försvinna.. Jag känner mig inte sjuk eller så, men jag hostar så förjävligt. Det känns typ som.. att jag får in damm i halsen? Typ så, att den torkar ihopp och sen ÖHÖÖÖHÖÖHÖÖÖGHGH.. Typ så låter jag hihi! Jaja, hoppas det går övövövöver..

Nu börjar jag bli lite nojjig igen, är ensam hemma. Fast jag valde ju ifs att vara det så.. Mitt fel i guess.. Men mamma och pappa lär ju faktiskt komma snart! Så kan jag äntligen sovelisova!
Jaa, jag passade på att måla mina naglar röda! Sene.. Så fixade jag håret lite, drog på mig en skjorta och lekte modell framför spegeln ett tag i brist på något att göra.. Sen sjöng jag lite och låtsades vara askänd. Det var ganska kul faktiskt. Jaa, det är ju sånt jag gör när jag är ensam. Mina privata saker, mitt "andra" jag! moahaha!
Tänk vad pinsamt, fatta om någon skulle sätta upp kameror i vårat hus här och var. Då kan jag bara säga en sak!: VILKEN JÄVLA SHOW DET SKULLE BLI!!! Hahaha, jag springer runt och leker helt awesome och gormar ut någon lovesong och typ dansar och så.. Haha, fast det är också jävligt kul, att bara släppa loss i sin ensamhet!

Släppa loss gjorde jag igår också, så mycket som jag dansade, och hoppade, och vad fan jag nu gjorde har jag fanemig inte gjort på länge! Haha, så mycket jag höll på igår, asså jag har träningsvärk! Fast jag sprang ju i torsdags.. Jaa, jag får jättelätt träningsvärk nu. Med tanke på att jag inte kunnat träna på typ.. Aslänge, så jag är lite mesig i kroppen! Men snart, snart ska jag vara redo för sommar'n noll10!! Jag har lovat mig själv att jag inte ska känna mig tjock i sommar! (som jag gjort VAREENDA sommar). Fjolligt eller ej, men det är otroligt hur mycket man kan bli påverkad av andra människor.

Appropå andra människor, en sak som jag kommit på att jag verkligen drygar mig på till max! Människor som bara hatar folk, totalt ser ner på dom och så, bara för att dom finns? Ahmen vadfan! Visst, det finns väl folk som jag tycker mindre om. Men jag stirrar inte ner dom och ahh.. jag vettefan. Vilket fjollbeteende tjejer har nu förtiden. Fast det finns en person.. Men jag har mina anledningar ha ha ha..

Man märker väl själv i skolan t.ex. Om man går ensam förbi några, några man aldrig ens sagt ett ord till. Så får man som en slags "men gå och häng dig idiot"-blick? Ahmen snälla? Inte för att jag skulle bry mig om vad dessa människor tycker. Men på något konstigt vis så gör jag det ändå? Varför? Jo, för jag börjar då undra "vad har jag gjort dessa människor?" Liksom, har jag gjort något? Nej.. jag känner inte er. Drygar ni er på mig för att jag finns? Men sorry, jag är en levande människa.. That's life..

Nej, nu ska jag sova, mami och papi komhem!

Melodifestivalen

I brist på annat så kan jag lika gärna dela med mig av mina tankar om melodifestivalen.
(kommer att skriva under programmets gång)

Charlotte Perrelibajsfy.. Alltså, ska inte hon lägga ner snart? Ett mer lyft på den där pannan och den hamnar i bakhuvudet. Och ärligt talat, hon sjunger inte ens bra. Varför tog dom dit henne?..

Charlotte, släng dig!

Ola- Söt, men låter var ganska.. Konstig. Eller, hans utal.. Jaja

Jenny "Silver"- Grattis till årets WB Beyonce, hennes outfit var extrem lik Beyonces, bara att B's är några tusentals snäpp bättre.. Men silverhandsken eller vad fan det nu skulle vara.. Såg mer ut som en metalldildo.. Låten var ju också bara helt störd. Jag menar, det enda hon rörde på kroppen var sin arm.. Snyggt(Y)!

Skum brud.

Prischpasch kommer inte ihåg..- Låten helt okej, snygg är hon. Men vet inte riktigt vem det är. Men men! Älskar frillan!

Pain of salvations- Vilka då?.. Ja inte fan var dom snygga iaf hahahahah.. Nåja, utseendet spelar ingen roll. Rösten, låten, det är vad som gills.. Ibland. Säker kommer alla små fjortisar rösta på Ola. Så har det ju alltid varit.. Men nu måste jag medge att han sjunger ganska bra. Dock vet jag inte om denna låt passar in i en melodifestival?
Rock+Melodifestival=? Nej jag tror nog inte det går ihop så bra, tycker att BWO ska köra sitt vanliga happyrace med typ någon temple of love'liknande låt!
Nej, denna låt var bra. Men inte i detta sammanhang. Men hey, en tumme upp åt dom iaf!(y)

Anders Ekborg- Är inte han typ.. Skådespelare? Jo.. Haha, men? Okej.. Eh.. helt okej.

Jessika Andersson- Söt tjej, kvinna, brud? Nåja, snygg är hon. Coola tjejen i skolan? Wtf, fjoll.. Men vartfaaaan är DRAGET! Åh, baladbajs..

Nåja, nu ska jag koncentrera mig liite mer på tv'n, uppdatear later!

Suget växer!

Ååh, jag vill shoppa! Städar jag huset idag får jag cash! Ååh, och jag vill vill viiiill verkligen shoppa! Skor, kläder och smycken allt! Gaah, prutt... Har för tillfället bara 5 kr på mitt kort(y).. Nåja! Senare lägger jag upp bilder från gårdagen, nu ska jag leta fram någon lunch!

Tjallaalalalaaa fredag!

Tjafan! Nu sitter jag fixad och redo för att snart börja röra mig mot Rebus Von Güstaffson. (ReGu), ska bli härligt att träffa lite folk ikväll och inte bara sitta ensam, kall och tyst på mitt rum för mig själv. Som jag så ofta brukar göra hahahahha nej, jag är lite trött bara. Saknar min pappis som för övrigt klev innanför dörren nyss! YES!
Och idag har det varit något utav en lyckodag! Jag hade somsagt, kanske kanske inte, tappat bort papprerna som skulle in igår angående val av inriktning och ämnen osv. Så först har jag turen att Melissa har alla papprerna med ämnena, och sen har Hillsan en extra tom ankät(?) För ekonomi! Snacka om att jag hade tur och blev asglad! Så nu är det fixat och klart(y)!
Måste bara påpeka en sak som var jävligt irriterande under dagen.. Först går jag förbi skåpen, när något droppar ner i mitt huvud. Jaha, då var det en läcka i taket, sen sätter jag mig inne i ett utav klassrummen och slår på en dator, då börjar det skvätta vatten på mig, då kollar jag upp i hörnet av taket, EN TILL läcka.. Jaa, vilken bra skola (YYYYYY)... Nåja, allt är ju inte perfekt he he he..
Nåja, nu ska jag kila ner.. Bay

(Y)

15 minuter kvar, sen.. Funderar på om jag ska gå hem. Skulle vara skönt, behöver luft. Ahhhh, fan. Ensamheten gör att jag tänker för mycket. Alldeles för mycket. Vill inte, vill inte, vill inte.. Orkar inte.. Inte just nu. Fan.. Oj vad roligt det måsta vara att läsa allt det här. Fan vad ont det gör. Jaja, that'slife

Fan fan fan

Slutar snart, orkar inte koncentrera mig längre.. Vill bara hem, träna bort ett och annat, duscha och sedan ha kul. Way för mycket finns i mitt huvud...

Hej däär

Ska vi gå, säg mig vartdååå lalalala


Igår.. Jejeje

Skit händer

Haha, jag ser ut som en alien, mina ögon är så svullna att jag knappt kan se ordentligt. Min hals är också svullen, det är ju asgrymt.. Eller inte, men men. Pappa ska köpa med sig lite gott till ikväll så ska han och jag bara ha en myskväll. Det finns ingen bättre kille än min pappa. Han är den bästa mannen på jorden!
Men jag ska strax fortsätta med mitt samhällsarbete, måste bli klar klar klar. Iaf med ämne och en ah... kommer inte ihåg vad det heter, typ en inledning tror jag? Jaja, sen ska resten vara klart i maj. Så då har jag gott om tid på mig.
Näej, njae, njouueu.. Fan vad seg jag är, gick ut, promenerade i säkert 1 timme, skönt. Drog en dusch, och nu ligger jag i min säng, med ett tomt huvud. Hela jag känns tom. Blä.. Usch äckel åh. Just nu är jag arg på livet.
Nåja, babaay

latjolajbans

Hahahah. Någon gång blir det bra, som du sa, allt löser sig. Tack mina fina vänner.

Yeye wowow

Går till bussen, genom slussen, fan jag skulle tagit skjutsen.
Kallt jag fryser, ja fan vad jag ryser.
ingen hemma, ja tjah jag heter emma.
Ensam jag ligger, tigger ber och bönar.
Vad är det för fel, gör mig hel.
Vad gör jag inte rätt, finns det något annat sätt.
Bajs och kuk, nu säger jag over and out för en lång stund.

...

Så oändligt.. Drygt, måste sätta igång med pluggandet men mina ögon sluter sig.

Fifan

Fan vad skönt det var att gå! Gick i nästan en timme, asnice! Nu: Back to lajf..

x/3-4=7

Så jag sitter här i kylan och väntar. I mörkret och väntar. Men tiden tycks inte gå någon stans. Den står still.


Jaaajjemen, nu ska jag snart gå på en hurtbulle-promenad med helenis. Ska bli najjsigt att bränna fedt. Skolan gick bra, fick g på matten och engelskan gick rätt bra. Men dagen i sig har väl bara varit seg.. Långsam, och jobbig. Tur att andra mår bra iaf så hela världen inte är en deprimerad värld. Nåja, nu ska jag dra på långkallingar och fluscha av mig sminket sen beger jag mig ut i denna snöstorm, i detta vita land, Även kallat: Sverige.

Morgon

Har låst in mig i badrummet, borde väl börja fixa mig antar jag.. Men jag orkar inte, jag orkar inte resa mig, inte gå, ingenting. Allt jag vill är att lägga mig i sängen, och sova tills allt blir bra igen.
Nåja, det går ju inte till så på riktigt right? Men men, i skolan har jag både engelskaprov och matteomprov. Hoppas på att det går bra på matten denna gång, annars kommer jag säkert må ännu sämre än vad jag redan gör. Jaja, nu ska jag rycka upp mig och kleta på lite smink i nyllet. Byeee

Hey..

Jag mår illa, jag är yr, det värsta.. Det kommer inte gå över. Nej nu ska jag sluta. Over and out.

Om jag nu lyckas..

Där ser man

Just nu önskar jag så innerligt att jag låg på mitt rum i våran stuga i dalarna. Ingen el, ingen annan. Bara jag. Ingen mobil, ingenting.. Verkligen bara jag. Jag kan inte sova, jag kan inte plugga.. Kan inte göra någonting. Vill bort, bort, bort.. Där uppe kan man iaf tänka klart. Nej nu känns det bara värre.. Inte taggad för varken engelska eller matteprov i morgon. Känns som jag ska spy..

...

I just wanna say something, hello, anything..

Hejdär!

Ligger i sängen och väntar på krubb... Har så jefla ont i huvudet och är så nere att jag bara vill lägga mig i snön..
Skolan var seg, eller idrotten var ganska nice faktiskt, åkte grillor, typ nästan alla tjejer i klassen och 2 grappar. Men jag hade askul, förutom att jag ramlade och slog i mitt opererade knä.. Tummen upp åt det folks!
iaf, kom hem. Mamma har gjort en ny nyckel till mig, kanske inte ska säga öppet hur den ser ut, men den är galet söt! Jag har en tendens att ha en jävla ordning på nycklar, sen försvinner dom och kommer aldrig tillbaka, det här är typ min 4:e nycketl till detta hus... Wupsiii! Men men, denna ska jag verkligen INTE tappa bort!Nu:
BILDER

Meine darlings. Dock är dom ej att lita på när dom är blöta..

Cissi. Aka: Caaar--LA.

Sötaste fartface/fellifisia

Moooii
Och nu dampar hela skiiten, återkommer!