Bajs

Inte pluggat något idag somsagt, i morgon blir det direkt hem och plugga som en spädgris!

Not tonight.

Har redan bestämt mig för att jag inte kommer plugga ikväll, så det är väl ingen idé att jag ens försöker. Är en spärr i hjärnan liksom, jetee kul.

sadface

=(

Morgondagen

Stor kärlek till Editors... Gaaaah spamspamspamspamspamspamspamsa.

Watcha say

Den här dagen kommer bli så brutalt dryg. Jag är så arg, och bara epohgekårä'hmsw
Ledsen är man, och inte blir det bättre när man ska plugga också. Och annat smått och sjukt. Ingenting blir bättre av att alla dessa depplåtar spelas om och om igen. Fan, fitta, åh. Fan vad jag bara vill... Göra något. Något roligt, just nu. Hahah, tänkte på en sak. Sen kom jag på att det var det sista jag någonsin skulle vilja göra just nu.
Jag har levt i ett sjuhelsikes långt regn nu, när kommer solskenet? Ring mig då!

...

Just nu sitter jag hemma hos min farmor och farfar. Väcktes hos Ellen vid 9 skulle jag tro. Drog hem, åt frukost, och funderade. Vad fan Asså, hur ska jag någonsin kunna fokusera på plugg? Jävla skit alltså, kul att man umgicks med 5 sköna brudar igår så jag fick tänka på annat än problem. Jaja, skriver senare. Byeeeeeee

Trött

Jobbig kväll, seg natt. Trög morgon. Och jag fryser. Ah tjah.

Sitting down down doown

Sitter här, och typ datanördar lite. Men det är helt okej, är fortfarande hemma hos Ellen. Jättetrevliga tjejer, verkligen! Det blev tacos till middag och nu orkar jag inte skriva mer
bajs på er.

@ Ellen plasa

Sitter uppe i Ellens kök medans hon duschar, har själv tagit en asskön dusch! Kände mig lite väl dirty haha! Men men, jag har gjort en änglatjänst idag! (stolt) Jag, och Ellen delvis hihihi. Har städat igenom hennes garderob.. Kan ju bara säga, att denna människa har FULLT med... Konstiga saker i sin garderob. Haha, det var iaf galet najs haha.
Kom hit igår kväll, mina andra kvällsplaner blev ju inställda så jag ringde Ellen, som bad mig komma hit. Var verkligen asmysigt, vi "kollade" på 2012, som förövrigt inte var något bra alls... Eller lite kanske.. Men men, vi pratade/sov mest genom hela filmen hahaha. Och nu är vi vakna, eller har varit det ett tag. Ellens tjejer från klassen kommer hit, ska få träffa dom jag med :). Så vi ska typ fixa oss.
Jaja, jag skriver nog senare!
Byeislit

En av mina favoritbilder på mig och Ellen. Den är lite mer än ett år gammal nu! Haha, Båda har bara blivit snyggare och snyggare;)

Goddaaag!

Alltså jag är så galet glad! Historiaprovet gick som en smäck! Som handen i handsken! GICK SÅ JÄVLAA BRAAA! Mvg? I think so :D! Fyfan vad glad jag blev när jag kunde precis ALLA frågor. Fyfan vad lycklig jag är! Åååh!!!

Ja, back to earth! Dagen har annars bara varit seg.. Och hehe.. Pinsam. Jag gjorde nog unniversums fetaste tabbe! Jag hade precis varit inne på ica och var påväg tillbaks in till skolan. På bron, ah en bro som går till min enhet, där.. Där slår jag fetaste vurpan, och där ligger jag. På golvet.. Jäätte kul! Hahaha .. Skämt åsido.. Det var fan inte så kul. Gjorde ju ont?!
Nåja,
Efter skolan skulle jag till en sjukgymnast. Men jag ville ju inte riktigt det hahaha, det var ju läskigt. Han förhörde mig nästan i sina frågor. Hahah, nåja. Det gickpå 25 min. Men nästa gång ska vi tydligen hårdträna sa han. Kul, att svettas framför en massa gamla gubbar. Yeeah!

Nänä, nu ska jag städa lite!
Bajbaj! Laddar upp bildeer latero!

...

Bestäm dig förfan.

Alltså..

Bara så att ni som läser vet, så skriver jag detta för att jag är jävligt sur, arg, ledsen, besviken.. Ja, nästan vad som helst kan man säga.


Jag är arg, på folk, på en lärare, men just nu.. Så är jag jävligt arg på mig själv. Idag var andra gången som jag började gråta i skolan, fjolligt eller ej.. Men det gjorde jag, så jävla arg var jag. Hade utvecklingssamtal idag. Gick åt helvete, eller asså. Egentligen så gjorde det inte de. Jag är godkänd i alla ämnen, förutom idrott. Men det är ganska svårt att vara med om man haft en knäskada och opererat sig. Men det ska jag fixa till nu den sista terminen, nästa gång får jag vara med. Men jag blir så.. Besviken. Godkänt för mig, är som att man precis har klarat något. Det är okej, men inte bra.. Åh, jag är så jävla arg på mig själv, varför ska jag vara så jävla dum för? Varför kan inte jag vara en av dom som får ett vg men blir besviken? Jag vill vara smart, veta, lära mig fort. Jag vill fatta saker! Men det gör jag ju inte. Åh...
Människor.. Löften, fyfan..

Historia, svensk chic historia.




Märks det att jag ägnar mig åt allt annat än det jag borde göra?
Helt klart....

Fan

Jag är så långt ifrån glad som man möjligtvis kan vara.

Men spajkbajs

åååååh...

4 U

Du förstår inte hur mycket du har påverkat mig.

Hi Hi Hi

Jag har så tråkigt, jag borde stänga av datorn och sova med tanke på att jag ska upp om 6 timmar... Men det går liksom inte som planerat.. Hihi, jag är bara glad att jag blev klar med morgondagens uppgifter! Hehehehe


Ja, såhär seer jag ut. Halva jag iaf. Tihi! Najtynajt! Nu är jag otroligt tråkig. Men jag är också otroligt trött. En mycket fin, chic bra blandning!

R.I.P

Mitt vackra älskade armband som jag slet sönder under dagens matte lektion.


Någon dag ska jag laga dig! Det lovar jag!

Last one.

Nu, nu har jag pluggat, och pluggat, och tittat på paradise hotel, och pluggat! Nu fan ska jag sova! Ska göra en liten avcheckningslista!

 

TILLS I MORGON!

  • Franska glosorna: KLAR
  • Översätt franska texten: KLAR
  • Skriv fransk vykort: KLAR
  • Nyhet på samhällen: KLAR

    Fan vad bra det känns! Åååh, klar klar klar, eller iaf med detta! I helgen ska jag fixa engelskan och resten av franskan. Måste fasiken få vila lite! I morgon blir det matte som gäller på hemmafronten!

    Men nu ska jag lägga mig i sängen och sova sött!

Godnatt alla underbara människor!


Dom är ett stort skämt!

Fyfan vad arg jag är nu!!! I denna uppgift jag har i samhällen då jag ska redovisa om en nyhet hittar jag en som jag tycker passar bra. Nu ser jag att den passar jävligt bra! För det är nog inte många som vet om vad som egentligen försegår!!! Nu ska jag kanske förklara min ilska!!! Alla är väl medvetna om jordbävningen i Haiti? Jag var galet stolt över mig själv som iaf skänkte 50 kr. Men nu, nu!!! Viste ni att 3 MILJONER KRONOR som svenska folket skänker går till två snobbiga, feta gamla gubbars arvode? Det dom får ut varje år för att dom jobbar på röda korset! Istället för att gå till Haiti.. Jag menar, Bengt Westerberg får ut 1 068 000 kr och Christer Zetterberg får ut 822 000 kr.. Alltså vadfan?!?!?! Är inte detta helt stört? Galet? Sinnessjukt? Dessa feta stroppar har ju fan miljoner som dom sitter på? Och ändå får dom 3 miljoner spänn?!?!?! Asså, tänk.. Att dom där 50 kr jag skänkte kanske inte alls går till att ett litet ensamt barn i haiti får mat, utan istället går till en tjock äckelgubbe så han kan köpa sin jävla kaviar och sitta i sin jävla lyxvila och glida fram på livet på en räkmacka? Det gör mig så äcklad?!?!?! Dom jobbar på en fucking jävla hjälporganisation!!! Fyfan vad hatisk jag är nu!! ÅÅH! Hur fan kan man få så mycket pengar bara för att jobba där!!? Det handlar om att HJÄLPA ANDRA! Inte få miljoner för att man jobbar på röda korset. Jag menar, hallå? Hela röda korset, som jag förr trodde, SKÄNKER pengar dom får in!! Och 3 miljoner kronor är JÄVLIGT MYCKET! Näej, fyfan vad arg jag är! Sparka gubbjävlarna, dom gör väl ändå ingen nytta...

Fackifackifack mina vänner!

Pluggandet går inge bra alls.. Eller franskan är jag klar med. Eller jag ska bara skriva ett vykort, går snabbt. Men samhällskunskapen går inte speciellt bra... Blir en sömnlös natt, evigt pluggande.. Bajs!
Nåja, får se det possetiva, när denna vecka är klar.. Eller vänta! Hahaha, jag har ju lika mycket plugg nästa vecka. Slyna, kom på att jag kanske ska göra historiaprovet i morgon, ska säga att jag tänker göra det nästa vecka istället, eller på torsdag.. För jag har inte tid för historia också! Jag menar det jag behövde göra är:
- 4 uppg i engelskaboken
- plugga på en engelska text + glosor
- Franska glosor
- skriva ett vykort på franska
- plugga in 4 olika verb i alla former tills måndag
- Plugga inför matte-omprovet
- Plugga in några sidor i historiaboken
- Göra ca 10 frågor i naturkunskap
- Planera min redovisning av en inrikesnyhet på samhällskunskapen..


Asså? Inom omloppet av två veckor? Är inte detta sjukt mycket???
Nåja, dags att sätta igång antar jag!

Förövrigt mitt hjärta!

Ellen, du är världsbäst!

Nu är det franska som gäller! Wish me luck peps!

Work beyotch!

Har nyss pumpat lite på rummet, smått och gott bland små styrkeövningar. Känns skönt! Papi är snart hemma, då blire mat!! Maaaat.. Hahaha, fan vad hungrig jag är, En macka och gröt håller inte igång mig en hel dag..
Faan, det känns som att det är lördag i morgon. Usch, den här veckan är full med plugg, uäck!
Nej nu ska jag börja plugga!

Honey i'm home!

Fan vilken fittig, äcklig dag.. Började grina på engelskan när jag fick reda på att jag bara ligger på godkänt.. Jävla fittkukengelska... Från vg++ i 9:an till g? Bah vafan... Men jag ska fanemig ha vg alltså. Sen fick jag ju självklart ig på matteprovet också. Vilken galet bra dag. Äej fyfan, skjut mig säger jag bara! Ett underbart, vackert plus var Ellen som klev på samma buss som mig på hemvägen. Blev lite solsken i denna dystra dag iaf!
Men men, nu ska jag snart lägga mig och plugga franska glosor, skriva ett vykort på franska och fixa en samhällsredovisning tills i morgon.. Allt är tills i morgon.. Japp, jättekul liv man har.. Nåja!

Bye!

Outfit




Tisha - H&M
Leggins - H&M
Armband - H&M, Gina, Glitter.
+ Mina svarta stövletter från Dinsko!
Byyyyeee!!

Ligger här bah

Blä.. Eller egentligen inte.. Mer.. Uäk, eller typ uew.. Haha, vettefan vad jag snackar om egentligen. Men jag vill/orkar inte gå till skolan, dels för att jag har träningsvärk och måste knata ut en bra bit till bussen, dels för att jag är sjukt trött, och dels för att jag bara inte vill. Haha, jag ligger redan och längtar tills jag kliver innanför dörren i eftermiddag. Då ska jag bannemig lägga mig i sängen och sova, så galet trött är jag!
Skönt dock att vi har sovmorgon idag, halv 1 somsagt. Så jag gick upp, inte så pigg, men glad, klockan 8.30. Såååå skönt ska ni veta! Skulle egentligen gått upp 7.30.. Men det blev inte så haha, men nu ligger jag här, klar och ska gå om 1,5 timme... Jah!! Men eftersom att jag har tid funderar jag på att byta kläder, trivs inte i det jag har på mig... Men jag tror nog jag vet vad jag ska sätta på mig.. JAAH förfan nu vetja!
Cya nu ska jag byta kläder!!!

Kaanske..

Det är daggs att uppdatera va? Haha, jaja. Dagen kommer här!:
Gick upp klockan 6, drygt somfan. Jobbade på, skrev 3 a4 på idrotten om livstillar och hur viktigt det är att leva ett sunt liv. På franskan var det drygt och segt.. Trött såklart.
Efter skolelilolan solade jag med Idavonstjart. Så nu är jag faktiskt ganska brun! Vilket är otroligt bra! För ni ser, jag var jäävligt blek förstår ni.. Inte alls roligt. Nåväl, här kommer lite bilder!



Ett par av dom nya skorna. Myyycket snyggare i verkligheten!

Dom andra skorna! Vafaaaan alla bilder på datorn dampar.. Bajs, jag ska fixa en sak sen ska jag mars pankaka ner i sängen!

i'm gone

Skitmage.. Skit äckel åh. Slyna. Vad ska jag göra för att komma på andra tankar? Något måste jag göra iaf, funderar på att låsa in mig in tha bathroooouwm och typ måla naglarna eller något. Eller nej, jag ska skriva om vollybollens historia.. Juste, fittafathandgranat.
Later..

Ja borde..

.. Vara glad, jag köpte kavajen. Jag borde hoppa runt av glädje.. Men jag mår så jävla dåligt, vad ska man säga.. Känslosamt dåligt? Jag känner mig inte mentalt stabil.. Hahah, jag framstår som en psykopat nu känns det som.
Skämt åsido.. Jag mår illa för att jag är ledsen, men jag vet inte varför jag är ledsen. Allt känns bara dött och jag vill bara gräva ner mig som en struts. Men vadfan,.. jag har ingen aning om varför.. Suckisuckelikuk.

Fyfan

Vad arg jag är... Åh, fan att man ska hitta något man verkligen vill ha. Men jag har inte pengarna till det. Kul... K U L.. Fitta.

Några timmar senare..

Sådärja! Nu är shoppingen avklarad! Kollade på skorna jag först tänkte köpa, men dom var inte riktigt som jag hade tänkt mig och passade inte mina fötter speciellt bra, men det gjorde inget för istället hittade jag ett par assnygga svarta stövletter plus ett par blåa pumps jag kollat på. Det kom också med en ny väska hem som jag hittade för 220 kr, ganska bra pris för en sådan snygg väska, ett par tights, silverschampoo och volympuder (för håret). Så jag är nöjd. Dock hittade jag en skitsnygg stretchkavaj som jag verkligen måste, måste, måste ha!! Så jag ska åka in till stan nu i veckan och se om jag hittar den. Ååh, den passade verkligen perfekt! Fan att jag inte hade pengar till den!!! Nåja!
Snart ska jag duscha och fräscha till mig lite, får besök ikväll så måste också städa.. Ser ut som FN i mitt rum kan jag säga, när jag var sjuk har jag tagit upp typ 5 glas om dagen, så jag har glas på lager haha!
Jaoo... Lägger in bilder på vad jag köpt senare, något har hänt med kameran på min mobil så bilderna blir helt störda.. Äckelmobil... Men men, det ska gå!
Byee

YOOO

Mtfa's! Har inte lång tid på mig, men jag ska bannemig klämma in något! Ska nämligen åka till stinsen idag och införhandla mina nya skor, hihihi! Jag beter mig som jag gjorde för sisådär 10 år sedan när jag fick en ny barbie. Sååå, alltså. Skor är den nya barbien! Iaf i min värld!
Matteprovet gick somsagt bajs, vet inte om jag skrev det förr? Har ingen koll egentligen.. Men men, jag hoppas på ett g iaf.
Nu ropar mami! Time to tagga! Talk to you lateron när jag comer home from stinsen! Hahaha. Kass...


Hihihi! Byeee... Undvik att skratta åt mitt fula fartface.

Not tonight

Har varken lust eller humöret för att blogga.
Pz!

Such a waste of a young heart

Nu ska jag sova gott folk! HARE.. Matte prov i morgon.. FOCK

Fan..

Jag som planerade mitt nya liv, "aldrig-mer-äta-onyttigt". Så bestämde pappa och jag nyss att vi skulle äta pizza.. Jahh(Y)! Det var ju inte såå bra.. Men men, jag ska börja.. Snart! Vägde mig nämligen i morse och jag gillade inte precis dom siffrorna som stod.
Vet inte varför jag börjat bry mig så galet mycket nu.. Jag bara.. Jag trivs inte.. Inte såhär! Vist, jag vill verkligen inte bli ett benrangel.. Men ett par smalare lår och lite fett kapat från magen skulle jag allt gilla... Får väl skylla mig själv, så mycket cola som jag dricker.. Fan alltså, nu blir jag arg på mig själv också!!!
Åh, jag är en riktig bitterfitta just nu.. Jag är mörkrädd som fan, ingen är hemma. Eller jo min hund, men hon skrämmer mig. Hon springer till ytterdörren, hon kollar ut genom fönstrena hela tiden, och då blir jag helt uppskärrad och tror att det står någon psykopat utanför som är beredd att sparka in dörren och slizea ihjäl mig.
Så jag kan inte ens vara på nedervåningen nu, jag vill knappt gå ut från mitt rum. Men jag lyckades iaf tända lamporna i huset.. Åh, och självklart! Så fort jag hör minsta lilla yttepyttiga ljud måste jag lyssna mer och mer, då blir jag bara mer rädd.. Bra jobbat!!
Pappa kommer hem om 1 timme, inte så mycket.. Eller jo, det är det vist det. Han sa halv 8.. Men men, mamma slutar 8 tror jag.. Så hon är väl hemma runt 9. Ååååååh. SUG MIN KUK! Fan vad jag hatar att vara själv i ett stort jävla hus!!!

Suck

Är en för lite för dig eller?

Vill ha vår nu, nu, nu!!!

Vill springa runt i skinjackan, scarfen, bara ett linne under. Tygskor och allt! Orkar inte dubla strumpbyxor, tre koftor, tjockjackor och varmfodrade skor längre.. Det är ju bara för... varmt? Sen är det för kallt nu.. åååh vilket b-dilemma!

Färgen!


Vad tycks?

Blä för blondiner!

Dock är jag en själv, en oäkta blondin. Asså vadfan, jag har nu setat och funderat ett tag. All denna jäkla blekning, färg och allt? Det förstör ju bara, sen om två-tre veckor har jag en utväxt.. Skitkul? Så kostar det typ 700 kr att färga den lilla snutten som är svart som natten.. Sen blir det samma visa om och om igen. Men!
Eftersom att jag inte har råd att färga utväxten så fort den kommer, så resulterar det i att jag får 3-4 cm utväxt, om inte mer! Så nu har jag funderat somsagt, vore det inte jävligt snyggt om jag la i guldbruna slingor i håret? Bara för att dölja utväxten? Så blir jag lite blond, lite brunett? Jag är ganska så sugen på det faktiskt! Såg nämligen en bild på den otroligt, ASHETA, snygga/söta alltid lika vackra Jennifer Aniston, och hon har ju både blonda och bruna slingor. Och då slog det mig, fan vad snyggt att vara lite bådeoch!
Så kära vänner som läser! Vad tycker ni? Ska jag slå till? Tror faktiskt att det kan bli jävligt snyggt!

Och appropå hår, igår stod jag framför spegeln och var en tiondels sekund ifrån att börja gråta. Min lugg. Det känns som mitt livs största misstag! Shure, det är bara hår.. Men vadfan! Jag blir arg på mig själv, varför, varför, varför, VARFÖR (dampAB) klipte jag av den för? Åh, nu önskar jag att det fanns tidsmaskiner, blä!!! Nåja, tur att kaluffsen växer som ogräs. För nu ska jag spara, spara, spara!

Ska kolla om Elin kanske vill toppa mig lite, för om jag ska vara helt ärlig, jag vågar fan inte klippa mig hos frisörer ibland. Nivet, när man gått och sparat sådär sjukt länge? Man är asnöjd och känner sig skitsnygg? Så går man till frissan så säger den att hon bara ska ta "någon cm", som istället betyder 1 decimeter.. Jag menar, hur kul är det? Och ärligt talat, jag passa verkligen inte i kort hår, för jag har så breda axlar att jag bara ser störd ut! Eller asså. Jag skulle säkert passa i page eller så, men det är ju kortkort! Men inte när det är mellan halsslutet och brösten... Det är den där mellanthingnivån som jag absolut hatar att ha!
Jag har en egen liten mätning, som gäller för mig då: Om håret är över Bh bandet på ryggen är det kort! Går det under så är det långt.

Och det är så det fungerar på mig. Eftersom att jag har märkt att min överkropp är så jäkla lång(!) så är mitt hår kortare på mig än om det skulle sitta på en person med kort överkropp.. Trist faktiskt!
Jaa, nu vart det galet mycket om hår. Men håret är för mig en viktig del, t.ex. Jag kan knappt gå ut om mitt hår är smuttsigt, ruffsigt eller bara allmänt fult.. Men det handlar ju bara om mig såklart! Men det går liksom inte, jag verkligen AVSKYR att se ut som fan i håret!! Det är en liknelse med världens undergång hahah! Nej, kanske inte så brutalt. Men näst intill!!

Så jaa! Nu är frågan: Färga eller inte färga?
Få mig att fatta rätt beslut nu!!


Nyblekt hår, dock solblekt också.. Men typ sådär!

Gash

Åååh! Denna brutala huvudvärk!!! Jag önskar så innerligt att jag kunde ta ett bad, men Heur-badkaret är ju trasigt, såklart(!), så där sprack mina planer.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.
Typ klia mig i röven i väntan på bättre tider. Jajja!


Nu önskar jag att jag hade OC ses3 boxen.. Men det har jag inte.. Typiskt, skulle köpt den när jag hade chansen! Några-veckor-efter-ånges  -.-' . Snacka om att jag blir irriterad på mig själv, då hade jag iaf haft något att göra!
Kanske tar fram symaskinen och leker lite, var längesedan jag var lite kreativ av mig. Eller så städar jag, lägger mig framför tv'n och somnar. Eller något annat random..

Åh, nu vill jag inget annat än att det ska bli lördag! Skorna, skorna, skorna!!! Jag älskar skor.. Åååh dom är så jäkla snygga!! Hoppas att vi åker, annars kommer jag säkert vara en bitterfitta hela helgen hahaaha! Sen ska vi lämna in mina andra snyggingstövlar på lagning. Efter kvällen/natten på metro så lyckades jag på något totalmysko sätt slå av toppen av klacken, så det sticker ut en liten järnsak. Och jag betalade inte tusen kronas för att sedan slänga dom en månad senare! Absolut inte!! Lagas ska dom, kosta vad det kostar vill! Jag ska ha dom!! Hahahah. Längtar!

Nåja, vet inte riktigt vad jag vill hitta på nu. Känns lite trist att bara ligga framför datorn, speciellt nu när jag har huvudvärk.. Så jag säger tjing där!♥

Slapptasken

I'm Boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooeeeeeeeerd.. Stavning? nåja, PÅ TISDA PÅ TISDA SKA JAG TRÄFFA LINDA:D:D:D:D Har inte sett fartface på åratal! Känns det som iaf, vet inte vad som är fel med mig nu.. Typ energikick? JAJJA! Anyways.. Nej det var inget godernattenpatten!

How i met your mother

Ligger jag och gluttar på nu.. Samtidigt som jag ska börja kolla på kläder och skor, igen.. Haha, men jag måste kolla in vad jag vill ha så jag kan beställa det, förhoppningsvis, när cashen rullar in. Tatidaa!

Någa timmar senare.

Måste påpeka att jag har världens bästa mamma! Det har säkert slinkit in i något eller några inlägg förr men jag var bara tvungen att skriva det igen! Jag mår ju somsagt inte speciellt bra. Känns som att någon använt min mage som en boxsäck.. Ej okej.. Nåväl, iaf så kom hon hem med en tidning, ELLE tjiihoo!!!, En noblesse-chokladask, en marabou apelsinkrokant, sushi och två bakelser.. Jaa, tills när jag blir hungrig! Hahaha, det enda jag fått i mig hittills är sushin. Men jag mår ganska illa nu..
Tyvärr, och nu blev jag lite sur.. Trodde faktiskt att pappa skulle komma hem Lite tidigare med tanke på att mamma jobbar sent. Men icke sa nicke jag blir ensam i några timmar till.. Vilken kanonkväll!
Kommer säkert spendera den framför tv'n.. Och i sängen.
Jag hoppas att detta går över tills i morgon för jag måste liksom gå då.. Men eftersom att min frukost.. Nasty nog inte ville stanna kvar i magggen i morse så får jag se om jag mår bättre i morgon, annars stannar jag hemma.
Jaaa... Nu fick jag tråkigt så jag ska gå ner och se om det visas något bra på aparaten!
Byelilio.

Ha-ha..

Nu ska jag egentligen sitta på franskan.. Men eftersom att jag har mått sjukt illa hela jävla natten och fortfarande gör det så stannade jag hemma.. Vet inte riktigt vad som är felet, men illa mår jag. Så illa att jag knappt vill röra  på mig för då vet jag inte vad som händer...
Och ensam är jag, min bror är i Åre, mamma jobbar sent och jag har ingen aning om när min pappa kommer hem.. Kul, men men. Jag ska sätta mig och plugga inför historiaprovet jag har i morgon. Kanske får in lite matte också, om jag nu inte glömt bort allt vilket jag vanligtvis gör.. Jah! Nej ni, nu ska jag gå ner och se om det finns något jag är sugen på..

Old, var ensam och hade galet tråkigt. Då slutar det oftast.. Såhär hahahahaha

Spotlight

Fasiken vad trött jag är, seeegt.. Paradise nu, snart slut. Då ska jag lyssna på ipoden kära och tänka på allt och inget. Nej, bye

Tjohopp.

Har precis fixat mig, och jag vill inte gå till skolan med tanke på hur jag ser ut. Vet inte ens varför jag klipte lugg. horhåret lägger sig inte som den ska och den har redan blivit för lång för att vara lugg men fortfarande alldeles för kort för att lägga sig snyggt när jag har mittbena. Jävla skit alltså.. ÅÅÅÅh! Jag får seriöst generaldamp. Och inte blir sminket bra, inte sitter kläderna snyggt. Vilken jävla skitdag... Längtar redan till i morgon. Bajs bajs bajs. Snart helg igen.. Åh, suck suck suck. Sedan gick inte alarmet när det skulle gå, så jag försov mig 1,5 timme.. Bra jobbat.. nej.. Tur att jag har världens bästa mamma som skjutsar mig. Annars vet jag fan inte hur det hade gått.
Åh, jag vill inte. Nej nu ska jag spendera den sista timman inne på toalleten och göra mig någorlunda snygg.

Locka håret kanske?
Byta tröja kanske?
Sätta på mig strumpor kanske?
Dö kanske?

Fan fan fan

Just nu ligger jag i min säng, även om den är galet skön så kan jag inte sova... Varför? Jo, för att jag ligger och funderar över varför vissa saker händer. Fan, Emma Pettersson drar en deppnatt igen. Lyckat... Godnatt.

Reklam

Ligger och drar en funderare över morgondagens outfit... Känner för chillkläder, men ändå inte. Får se helt enkelt hur mitt humår ligger imorgon haha! Jaja, det löser sig. Haha, någon som anar en aning värdelösa inlägg? Jajjemen, men jag vettefan. Känner för att bara skriva skriva skriva, kan ju bero på konversationsbrister dom senaste timmarna haha. Men men, det är ju asnajjs som pojken som jobbade på sergelbiografen sade när han bad oss snällt att slänga vårat skräp. Hahaha!
Vad fan är det för fel på mig...?
Nej nu börjar P.H! (paradise hotel för dom stackarna som inte fattar)

blä

Calm down
Deep breaths
And get yourself dressed instead
Of running around
And pulling all your threads and
Breaking yourself up

If it's a broken part, replace it
If it’s a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it

...

Fan, fan, fan.. Varför varför varför. Åååååh, behöver komma bort.

2 & ½ men right now

Är trööött, tur att jag har sovmorgon i morn. Halv ett, kan det bli skönare? Nej, trodde väl inte det! Haha, iaf så längtar jag tills helgen, då ska vi troligtvis åka och kolla på skorna jag tidigare nämnt! Så det ska bli asnice!!!
Iaf, vet inte riktigt vart jag ville komma, ville bara skriva lite antar jag ;)

Ljuv musik

Jason Mraz.. Vad mer finns det att säga än att han är totalt rågrym? Fyfan, hans musik är ju bara totalt.. Underbar, den är otrolig.

Hittade faktiskt inte speciellt mycket kläder, kanske för att det finns mer ute än på nätet. Men men, jag ska åka in någon dag i veckan och spana in lite. Ska kolla vad skorna kostar. Jag lovar, dom är sååååå snygga! Men men, somsagt. Jag hittade kanske inte mycket. Men lite!'

Allt är ifrån H&M, Inga dyra grejjer så det lär ju gå. Älskar linnet, superfin färg och tunnt och najsigt! Nåja, jag har lite tråkigt så jag ska kila ner och röra om i grytan.. Haha, färsgrytan såklar ;)

Monnimonnimonni!

Måste vara kul att vara rik? Aaaanyways, ska kolla in kläder nu, och skor.. hehehe. Så när jag får mina cash och ökar casfloWA lite extra ska jag dra på en tripp in mot huvudstaden och införskaffa mig lite nytt. Inte för att jag behöver, men för att jag "behöver".. Nivet? Nåja, slänger in the shit lateron.

JUSTE!!

ROOONJAAA om du läser detta vill jag att du kilar in på emessen? (msn). Mucho victigo!!!

Hemma

Trött, huvudvärk. Men jag har haft ganska kul idag! Jag vet inte varför, eller jo. Jag hade askul med Ronja, hon fotade mig hehehehue. Vart assnygg hahahaha! Ner på jorden igen, iaf.. En vädligt.. Händelserikdag. Intesant? Hahaha, det är så kul ibland.. Nej, inga detaljer. Vi bryter där så slipper vi en massa (vi=jag) funderingar! =) Toppen, japp? Yeees.! Nu ska jag dricka upp min coca cola, slå på burken och äta min choklad! Dags att leva livet, fetta och vara glad!
'
TJINGHEJ LEVERPASTEJ. Med tanke på det ska jag gå ner och göra mig en leverpastejsmacka!

B-b-baby

Nyss tagit en skön, efterlängtad dusch och dragit på mig lite kläder och så.. Hahaha.. Fan, jag ska gå ner och äta choklad! CYA

Reight new

Just nu är jag sugen på att fylla ut min garderob med detta!

Smycken Forever21, Jeans, jacka, skor H&M

Ååh!

Kollade nyss in på H&M's hemsida, och jag har hittat en fuskpälsjacka som jag så galet gärna vill ha!!! Den är leopardmönstrad, och det syns ganska tydligt att det är fusk haha.. Men jag personligen tycker att den är skitsnygg!! Måste, vill och SKA ha den!!


Jag är verkligen kär i den! Ååååh vill ha, vill ha, vill ha! Sedan med dom nya kängorna jag ska köpa så kommer det bli asnice! Skicka mig pengar gud så jag kan bli snygg!

Som måer



Lite mer från lunchen på Kinan!

Diamonds and pearls








Nej nu räcker det hahaha!
Nu ska jag plugga, hur jag nu ska orka komma igång.. Svensk historia.. Kuuul.

Hihi

Ååh, jag hade precis skivit rubriken, vilket krävde extreemt mycket jobb, när jag insåg att jag är galet kissnödig. Såå: Jag återkommer senare. För! Om jag går upp nu känns det bara fel om jag skippar att kila ner och äta frukost också!


typ nu.. haha

Sten-

trött. Pallannnnnnnnte.. Har städat, det är rent somfan nu. Nöjd, pizzan slank ner.. Nu ska jag nog sova.. Shit klockan är bara halv sju hahaha.. Ääääh, inga konstigheter med att sova nu inte. App ipp upp morsning korsning.


skitinternet..

B-b-bilder!



Okej, bajsbloggen vill inte längre sammarbeta med mig så dessa var dom ända jag lyckades få upp.. Försöker igen senare!

Ber om ursäkt..

För en riktigt kass uppdatering! Men igår blev det skola och bio för min del så jag har inte riktigt haft tid. Haha har inte riktigt tid nu med heller! Men men, jag ska slänga in några bilder lateron från gårdagens lunch på lucky house! Fan vad kul det var!

Svar till Emma: Neej, jag har bestämt mig för att inte byta. Finns faktiskt annat trevligt folk, så jag ska inte bry mig om dom andra;)!

HAHAHA

Elin, kolla in denna brutalt snygga bild! Tagen: Juli! Hahahaha

Nej nu säger jag godnatt på riktigt. Btw, jag har en chokladkaka.. Men jag är inte sugen? Vad gör man då? Jo man äter iaf! hihihi. Ska duscha, biee

Hur lyckas man?

Asså vi kan ju börja med att jag hatar vinter, just nu pga kylan och den fitthala marken... Sedan kan jag komma till en liten story som förstörde min kväll:

Det börjar med att pappa och jag ska åka och handla, jag går ut i förväg till bilen. Nästan framme blir det snorhalt och jag halkar och gör illa knät som jag nyligen opererat. Kanoners.. Sedan i bilen kommer vi på att mamma inta har någon nyckel, då ska jag gå tillbaka till huset och hämta en reservnyckel och lägga ut. När jag kliver utanför dörren lägger jag feta vurpan, slår i armbågen och hela underarmen i trappen, och så slår jag i höften och skrapar till ett litet sår på handen. Ligger kvar och lackar sönder. Väl när jag reser mig upp och tar ett steg, ett sketet steg. Då halkar jag, IGEN! Slår i knät, IGEN...

The end..

Och nu har jag så jävla ont överallt.. Fans jävla snöishorbajs. Äckelis.

Hahah, kanske ser lite gladare ut än vad jag låter. Och ja, på andra bilden plutar jag järnet.

Najtinajt.

Du vet ingenting..

Åååh, jag är helt slut! Fan vilken seg dag! Inte en enda rolig lektion! Först samhäll, sen svenska, sen historia, sen naturkunskap.. Fifan vad trist det är! Åh.. Sucksuckelisucksuck.. Men men, nu är jag äntligen hemma och i morgon är det fredag! Åh.. Jag har verkligen inget roligt att dela med mig av.. Denna dag har bara varit dryg, seg och skitjobbig.. Såå.. Jaa!

beautiful strangers

Godnatt. Dags att pussa mina kuddar och drömma om något härligt!

Byebye

HAHAHA!

En riktigt rolig sak. Jag, jag Emma Marie Pettersson, Har fått en bondebränna.. BONDEBRÄNNA! Hahahah, det är så galet kul att jag mobbar mig själv! Jag ska förklara.. Haha, Jag följde med Ellen när hon skulle sola, satt där inne med henne och avunades dom 24 minutrarna hon hade att steka järnet på.. Så slog det mig, jag kan ju sola armarna! Drar upp ärmarna på tröjan och slänger in dom breve Ellen och steker jag med i 24 minuter! När jag kommer hem och drar av mig tröjan ser jag en rand.. en väldigt ful rand. Ja, vad smart jag var.. Not! Hahha, det ser förtaskigt ut!!!
Jaja, jag har bruna armar! Haha, ja det var väl det!

Gooodmorgon

SUCKERS! Nej men, vadfan! Jag låg och tänkte igår, somsagt.. Min blogg hade värsta depptiden igår, men så slog det mig. Jag har fan inte tid för att vara sne just nu! Det funkar inte. Så därför: daradamtdamtdamtdaaaaaaaam ska jag bara fokusera på plugg och plugg endast! Ja, nästan då.. Hihi!
Börjar klockan 10 idag. Kände ett stort sug på att skippa franskan, men efter många om och men så vet jag att jag måste gå, och det ska jag också!
Efter skolan ska jag hålla Ellen sällskap när hon solar, ska inte sola sj dels för knät. Jag menar, vem vill ha tre fyrkantiga vita fläckar på benet? Ingen! Preciis.. Sen ska jag hem och plugga tror jag!
Hoppas det blir en bra dag idag, vi får helt enkelt se.

Just nu ligger jag bara och möglar i väntan på att jag ska gå till bussen. Vilken går halv 10 från byn.. Hahah.. altså omm... 45 minuter.. Äh, skönt att kunna chilla. Dock, om jag hade vetat hade jag kunnat gått upp 8 istället för 7.. Men men, det är bara detaljer!

Nej nu stoppar vi, ciaosiciaoso!

Godnatt världen.

Btw Ellen?

Jag saknar dig, jag måste träffa dig. Jag bara måste.. Fan, nu ska jag gå och ramla ner för trappen eller något.

Lite tårar skadar väl inte?

Usch, jag är inte på humör. Vill så galet gärna ringa och sjukanmäla mig i morgon.. Men det kan jag inte.. Åh, jag borde inte låta några idioter få förstöra för mig. Men det är ju så svårt, kanske bara är bäst om jag håller mig undan. Nåja, det är bara början. Men, jag har ett alternativ. Jag ska gå denna vecka. Se hur det känns. Sen ska jag bestämma mig om jag ska byta eller inte. Är så galet sugen på det då jag är trött på falska fittor. Ursäkta mina ordval.. Men det är sant.

Pratade med min bror om det, han bara skrattade åt mig och sa "Men vad var det jag sa? Det är sp.. Klart det finns bimbosar och divor som inte har speciellt mycket i huvudet.. Det borde du väl ha förstått?" Och visserligen så sa han väl det.. För länge sedan. Men alla är väl inte så? Men det känns bara så galet surt när man först tycker att det ska bli så otroligt kul att gå med en massa vänner, sedan helt plötsligt vänder dom en ryggen och man känner sig inte riktigt välkommen? Btw så struntar jag i att dom flesta tycker att jag sätter ut mi för ett offer. Vafan, det är ju inte precis så att jag hittar på allt. Men dom flesta ser väl inte hur dom behandlar andra.. Tråkigt tråkigt. Varför valde jag inte ett annat program. Fan, fan .. Fan.


Så såg jag förresten ut idag. Förutom att jag vid kvart i tolv kapade luggen och har numera en busig raklugg. Det skulle vara den snygga överraskningen. Prutt&fjärt fiskstjärt

trying to fly with wings of glass

PH NU. Yeaaaay !! haha

Amen vad fan!

ååååååååååååååååååh skjutmigskjutmigskjutmig. Villintevillintevillinte.. Slynor.. Fan.

Possibility

Godmorgon! Jag är konstigt nog på bra humör idag! Men jag har inte tid att skriva, när jag kommer hem väntar en snygg överraskning!

TOdaiii

Trött..

I morgon börjar skolan igen, nu vet jag faktiskt inte om jag är taggad eller ej. Känner inte direkt denna glädje av att "träffa alla" igen. Eller självklart vissa. Men defenetivt inte alla.. Allt plugg, alla sena kvällar med slit.. Fan, bara stress och bajs. Men men, Jag lyckades nyss fylla en hel tvättmaskin med svarttvätt. Enbart mina kläder. Bra jobbat Emma! Behöver ett plag eller möjligtvis två.. Men men, och nu när jag är igång ska jag tvätta alla mina kläder så att jag har allt när jag behöver det! Så jag är en tvätter idag.. Haha, lameeemem.
Hur som haver naver baver laver, jag är så galet trött att jag säkerligen skulle kunna somna nu.. Och sova gott hela natten. Fast det vill jag inte. För jag vill ha mat, har bara ätit ett nudelpaket idag.. Känns inte speciellt bra, haha. Men men, ska be pappa köpa med något gott hem. Blir alltid snuskigt sugen på sötsaker när jag har mens. Det är ju inte direkt något plus i kanten..

Nåja, slut med detta. Pussochkram skumbanan

ett ord..

MENSVÄRK.. Balle.

Min lilla ängel!

Såg nyss att min lilla sötkorv gjort ett blogginlägg.. Om mig! Vad annars kan jag göra än att ge henne ett från mig!

Min fina fina vän, min bästa vän!
Du är verkligen min bästa vän!
Ska leta fram mitt halsband, ett hjärta med ett e ingraverat. Står för Emma och Ellen!


Alla dessa under

Jag har legat och funderat, haha.. Ja jag skrev för inte alls längesedan.. Men ändå, jag har ju ingenting att göra så jag kan lika gärna passa på.

Jag har bland annat funderat på hur mycket jag påverkas när jag lyssnar på speciell musik. T.ex. om jag lyssnar på någon riktigt jävla glad låt, då är jag helt plötsligt lycklig över ingenting. Sedan lyssnar jag på världens depplåt.. Och då helt plötsligt vill jag gräva ner mig under marken och bara försvinna. Skumt det där.. Men ändå ganska skönt. Vet inte varför, gash! Jag tänker alldeles för mycket ibland..

Sen har jag funderat på lite allt och inget. Människor, det finns ju vänner sedan finns det "vänner". Dom som alltid säger småsaker som faktiskt inte är skönt att höra.. Men är dom verkligen värda den energi man spenderar på dom? Alla försök man gör för att passa in? Jaa, ibland undrar jag verkligen om det är värt det. Jag menar, jag får ingenting tillbaka? Men men, om dom väljer att leva så. Att vara otrevliga mot dom som inte gjort något. Så får dom leva så.. Karma, karma, karma.

Sedan mina eviga tankar om framtiden.. Fan.. Nej nu giver jag upp. Haha.. Jag är för uttråkad för att vara djup.

Bbyyye



Bild från sommaren, fan vad glad jag var då.

Hela världen är så underbar på bussen in till stan

Gah, fan var tråkigt jag har.. Vad ska man göra? Hmm.. Sjunger litt!

Hahah...

Måersnieng, kååersnieng

Hahah, lame.. Snart drar mami och papi iväg, då ska jag kliva upp ur min ursköna säng, ta en dusch och sedan dra på musik och börja fixa mig.. Vet inte riktigt varför jag har musik när jag fixar iordning mig. Det känns bara så mycket roligare då! Hahah.
Vet inte riktigt när jag somnade igår, men jag tror att min bror fick komma in runt 1 med tabletter så att smärtan kunde dämpas, jaa lite iaf.. Och det gjorde den, lite somsagt. Har fortfarande ont, men nu ska jag inte whina mer om det!
Hahah, jag känner för att shoppa mer(?), vet inte varför, jag behöver ju inget.. Eller? Haha, lite extra ka väl inte skada? Hahaha, jag är verkligen kass på att spara pengar, vilket jag kanske borde göra inför sportlovet! Wiho! Ååh, jag hoppas verkligen att det blir så som det kanske ska bli! Jag skulle bli så gaaaaaaaalet glad då!!! Jag har aldrig varit i London, så det skulle verkligen bli asnice! Gud vad jag längtar till sportlovet, tänk er:
1. Då är jag ledig
2. Jag fyller år
3. Vet att jag kommer få den PERFEKTA presenten.. Haha
4. Kanske London!

Hihi :D, Men men, tiden går ju fort när man har roligt, och skolan är faktiskt inte så farlig. Ganska kul faktiskt. Men det är väl för att jag har börjat bli något utav en pluggis, jag menar.. Jag har legat och pluggat matte hit och dit hela lovet. Har prov den 20:e trooor jag.. Och jag sattsar defenetivt på MVG!!! Tur att man har en smart bror, han ska fan hjälpa mig asså hahaha!

Nej nu är alla badrummen lediga, haha där lät det som att jag har flera stycken.. Har bara två, anyways så är dom lediga och det betyder att jag ska tralla upp och flyga iväg och bli blöt!
Ciao!

Men sjyyt mig



Hah, godnatt. Om jag kan somna såattsäga..

Smärta, denna olidliga smärta..

fuckifuckifucki, fanfanfan.. Det gör ont så jag bara vill kräkas...
Ska nog ta och sova..

Haha ser ju lagom gallllen ut.. VAFAN, dom andra fungerar inte.. Slyna..

Btw

Med tanke på att det inte går att göra vad som var tänkt till roliga inlägg så kan jag skriva ett litet argt inlägg.
Fyfaan vilka fittiga människor det finns. Riktiga jävla idioter, falska, äckliga och riktigt jävla egoistiska.

Men nuuråååå?

Nu ska vi se om lilla bloggiloggilito vill ladda upp mina fina bilder? HAHAH, kan det vara så att dom är såå fula att det liksom blir error, HAH. Skulle inte förvåna mig hehehe!
Alltså..Jag blir snart lack, det fungerar ju inte? Är jag den enda? Jag blir snart riktigt jävla arg...

Nu då!

Håll tummarna! Fyfan vad jag spammar haha..


MEN VAD FAN.. Åh, nu tappade jag mitt humör. Som jag inte ens hade från början.. Pruttfjärt.

We are the world

Klart som fan att vi är, men nu ska det fungera annars får jag rådamp och tar ett bad.. Nej juste.. Det kan jag inte.. Slempe.
FAAAAAAAAAAAN det fungerade ju nyss :'(

BLAALALLA

Blogg.se? NI SUGER.. Iaf nu.. Bilduppladdningen fungerar ju förfasiken inte! <GAAHA jag som hade så många vackra bilder att bjuda på..
Viste ni att..
Jag tänkte gå och lägga mig nu?
Att.. nej fan vad dålig jag är hehhehe
ÅÅÅÅÅÅÅÅ FITTBLOGG:..
HORORAOI 

Vad vore jag utan dig, dig och dig?

Shoppingen blev lyckad! Tiiiiiills en fet gammal äckelpäckelgubbe knuffade mig så jag fick horont i knät.. ÄCKELFETTO duskadö!!!!! DÖÖÖÖ!!! vrål. Men iaf, hittade en fin tröja och en stickad väst för endast 49 kr STYCK! KapAB säger jag, billigt säger alla, vem bryr sig säger jag =). Sedan hittade jag ett hårspänne liknandes en rosett med guldpaljetter på, sötsöt för 25 kronas. Sedan köpte jag en ny foundation och puder, där rök 330 kr.. Endast på smink. Jag är ganska snål när det kommer till smink. Men nu var jag faktiskt tvungen! Men men. Ibland måste jag unna mig lyxen att spendera.. Hahahaha vilket skämt! Nej men, när jag kom hem började jag gråta som en barnunge, tog en titt på knät och däääm vad svullet det var, skojar ej! Det var som ett fleskknä. Hahah skrev jag nyss fläsk med e? Flesk, fläsk, fläeesk hahha jag har för lite att göra!
Nåja, köpte mig en finfin B-day present till ett födelsedagsbarn, brodern från en annan moder fyller år i veckan. Den blev kanon. Hååps he lajks it!
Jaajaa, i morgon, om jag hinner ska vara borta runt tresas fåras tiden, tar jag kort på det jag köpt så viselivisar jag det senare! Possipossipotatismosi

Jag just nu, vist ser jag sådär underbart glad ut?

Det står emma på min röv... Asnajjs

Där är rosetten, hehehehuehue jag ser ut som en fluga.

Är det bara jag.. Eller är mitt huvud ganska stort?

Asså notera att jag har grymt tråkigt...

heuehuee

Nu dödar någon mig: KÖTT= mat. HEJDÅ

Fyfasikenspungballe

När jag vaknade i morse hade jag så galet ont i knät att jag nästan började gråta, det gör fortfarande ont men jag måste gå på det.. Fittafathandgranat, nejmen.. Detta är fanemig inte roligt.. Orkar inte. NU SKA JAG SHOPPA lateromraligatroobroo

Vad gör man inte för sig själv?

Vist vist, jag har opererat mig och dom har dragit ut en slemsäck som var för stor och klämde mellan en led och knäskålen, mitt korsband kunde dom inte göra någonting åt. Herregud vilken dag, hahah. Fick galet mycket smärtstillande så NU börjar jag bli lite klar i huvudet.. Men men. Jag blev sövd, fan vad segt det var att vakna (har aldrig opererat mig förut). Hade sjukt ont när jag vaknade, gnällde efter pappa. Tog två timmar att äta upp en sketen macka.. Ville ha hamburgare.. Haha ett samtal i bilen mellan far min och hans polare:
P- Hehehe hon ligger här i bilen, helt likblek och halvdöd haha.
vän- mummel mummel hehehe
P- Haha aah, och hon bara skulle HA en hamburgare
vän- mummel mummel
P- aah, fast vi hann bara komma ut ur bilen, sen la hon e rejäl pizza hhöhöhö
Vän- hahahhahha

Haha jaa.. jag la  "en pizza" Vadårå, fan.. Dom  hade ju gett mig det ena och det andra. Klart som fan att jag mådde lite illa (A), Men vi köpte iaf en hamburgare, som jag INTE kunde äta upp. Tog en yttepytte tugga. Sen la vi burgaren i bilen och åkte hem. Då sov jag sen fan kunde den slinka ner!

Det jag tänkte fortsäta på i och med första meningen typ.. Jag ska shoppa i morgon. Eller inte shoppshoppa, ska bara kila in på hm och köpa en ring, strumbyxor och sedan ska jag köpa nytt smink!

Är det inte kul

Med trevliga människor? Jo, ja, det tycker verkligen jag med. Nu ska jag sova och strunta i stroppiga bitchar och tagga inför operation. cya

Sweeetileti


Asså jag är så otroligt glad! Gaah, början på detta år kommer defenetivt bli kanon! B-day presenten ligger jag redan och bara längtar efter, kanske t.o.m. London då! Fan vad najjsjjssj! Hahaha, jag är såhär glad även fast jag städat ur vårat skafferi, och det var fanemig proppfullt! Nej nu ska jag gå ner och se om jag kan hitta mig något matliknande i kylen! HÄRRÅ

Always a dream...

Hahah, jag var så dum.. I väntan på ditt svar hade jag, inte mycket, faktiskt en liten gnutta hopp inom mig. Fastän jag nog djupt in viste att jag hade fel, så tänkte jag att du kanske, kanske hade ändrat dig. Hah, varför fortsätter jag såra mig själv. Jo, för att en drömvärld är så mycket bättre än den riktiga. Än sanningen. Varför fortsätter jag hoppas... Hoppas på något jag vet aldrig kommer att finnas igen... Dumma, dumma jag.

Sorgligt

Haha fyfan vilket depp-avsnitt på P.H, Men va i hvlete! Den där jävla Dalin..
1. Namnet? Vem fan heter Dalin?
2. Läpparna, behöver jag säga något?
3. Hela hon.. asså jag blir så jävla äcklad. Skabbskabbskabb
Om jag skulle få syn på männskan skulle jag skrika som en galning och springa därifrån med armarna i vädret..

Men men, var på bio med familjen ikväll, det var helt okej. Såg Sherlock Holmes, den rekomenderas. Var rolig och spännande, alltså.. Bra! Men nu ska jag sova snart, ska äta lunch hos farmor och farfar i morgon!
Najtinajt

It's a long way

Jaa, vad har hänt med mig? Jo, nu har ju jag lov då, somsagt. Och då har jag inte precis prioriterat bloggen som #1.. Haft viktigare saker för mig som att sova, äta, tv, kompisar osv osv. Men iaf! Jag är tillbaka, förhoppningsvis!

Idag gick jag upp noll sju pungt noll noll. Inte så kul, med tanke på att jag hade en fruktansvärd smärta i halsen, vid åtta noll noll åkte vi upp mot hudiksvall och sundsvall.. Jaa, jag fick äntligen träffa min mormor och morfar som jag inte träffat.. Ah jag kommer inte ihåg när jag träffade dom sist. Så det var mysigt, mormor hade stickat ett par skitsöta vantar+matchande sockar i lila grått vitt och brunt. Asmysiga!
Det enda felet var ju att jag började bli sämre och sämre, försökte sova, men det gick inte. Nåja, jag var glad iaf, för.. Min mormor lagar världens godaste mat, ja.. Efter pappa dårå haha! Så jag kan bara säga en sak, min mage stog utåt, såg ut som att jag var gravid! Men det la sig... Efter några timmar.
Sedan åkte vi hem igen, tog tid, var jobbigt att åka våran lilla bil. Diggar inte trånga utrymmen när jag är sjuk, inte så nice. 3-4 timmar tog det.. Men det var det värt! Och nu ligger jag här med feber, täppt näsa, svullen hals (hittade typ en skitstor blåsa i gomen...?!), och helt död kropp i min säng. I morgon ska jag bädda om och städa i mitt rum! B.M.B! (bort.med.bakterier). Och sen ska jag vila och tagga inför operationen på fredag.. Jättekul att den äger rum klockan sju på morgonen. Men om allt går som det ska, vilket jag hoppas (och tror..), så är det inga problemas. Och sjävklart skulle inte några lyckoönskningar sitta fel ;)!
Men nu ska jag kleta in bröstet och nyllet i tigerbalsam och sussa sött och dreggla somfan med tanke på att min näsa står på standby just nu! GODNATT!

Ibland är jag så galet snygg.

Ja, ibland händer det.

Och en favorit där jag faktiskt ser bra ut. På riktigt!

åh

jag börjar bli sjuk... fan.

Aaaoooooow!

Satan igatan vilken F Ö R J Ä V L I G natt! Alltså, min mage har nog aldrig gjort så ont förut! Plus att jag hade så jävla ont i knät.. Så lilla Emma somnade inte förens klockan var ca 4 halv 5.. Det var inte speciellt kul, med tanke på att jag la mig sovklar redan vid 1. Men men, nu är jag iaf uppe..
Ligger och kollar på vilddjuren som går på 4:an, bra tidsfördriv nämligen. Ska väl snart hoppa in i duschen tror jag.. Nåja, tittar väl in lite senare haha ;)!

Skor skor skor...



Dessa tre par skulle jag inte banga på när jag blir bra i knät!

Something new



Tack för igår Elin!

Hej hopp 2010

Första januari, jajjemen, Hahah, om cirkus 50 dagar is it ma B-day. Jaa, haha jag är så trött så jag slutar nugg