KENT♥



Sista bilden är lite kärlek va...

HEJDÅ PÅ RIKTIGT!

CYA!

Gooooddag! Tänkte bara säga hejdå nu då! Ska packa klart det sista, tömma kameran, mobilen. Ladda ipoden med massaaa musik! Ringa några samtal, sen runt två-snåret så åker vi mot arlanda! ÄNTLIGEN! Så jaa, jag har verkligen inga planer på att lalla runt och sitta vid en dator eller dylikt. Ska verkligen njuta stjärten av mig!

Men innan jag åker tänkte jag slänga in lite bilder från kent, men det är inte många. Det var mer värt att filma dom. Inga bilder i världen kan beskriva hur jäkla bra det var! Är dock jävligt öm lite här och där. Känner också lite i skallen, blev armbågad av en snubbe. Men har var gullig och klappa mig på huvudet och bad om ursäkt. BRA PEP det finns!

Ah, nu har jag en massa att stå i! HEJDÅ!




SOLOOONG

This is how it's done

Böt ut tigertishan. Kollade ut, såg gråa moln. Regn, vilken lycka.. Nej men så jag drog på mig en simple svart långiströja istället. Shortsen är still on och in action. Sådetså! Ler för det.




Sisådärja! Bye bye

ZaaP!


Pick'n'pack till kreta

Vass. Dagen D, idag. Lite ryt, lite glädje för dom slantar man bidrog med när man köpte ett par extremt, äckligt snygga shorts. Fashion against aids. Och ett brunt, flätat läderbälte. + ett par stekheta, slitna, smutsiga converse.
Sounds Awesome!

Pumpar lite k-e-n-t atm

Nu är det dags! Kent ikväll, med Ronja! Haha, kan det bli mycket bättre? Nepp, tror inte det! Känns härligt, två feta K'n som gör mig proppglad! Kent OCH kreta i morgon! Hey hey hey hey happy happy mey! Men ah, detvare, slänger in några photos strax½

Stockholm city?

Vill dra till stan, måste införskaffa något fint till kreta, och en tisha till kenta! Har redan spanat in en gobit som jag vill lägga labbarna på! Men försöker just nu hitta en shoppingbud att åka med, att åka själv lockar inte just nu!

Nej nu ska jag höra runt lite! TJarooo

Mitt hem är en slags resort

Mm, härliga morgon! Vaknar upp, solen skiner och all.. Nej vänta. Jag hör barn som skriker. Inte hos grannen, inte på gatan. Nej, barn. Här. Nu.. Springer in. Springer ut. Gud så mysigt. Första dagen nu på ett tag som man faktiskt KAN sola hemma. Men då ska det självklart bjudas hit barn. Och jag vägrar, v ä g r a r, ligga ute och sola, med en massa skvättandes och skrik.

¨

Vad vet jag inte

Vad ska man skriva när man inte har någonting att skriva? Yeah, Ligger i sängen, har precis kollat klart på ses.2. av Taking the stage.. Gööööh, en G-rabb i den serien är snygg. Kan bero på att han skulle kunna vara Ed Westwick's lillebror. Och det skulle ju inte sitta fel. Hahah!

Och snart är det bara några få dagar kvar tills jag sticker iväg till kreta!!! Ska bli så skööönt!! Äntligen får jag komma bort från allt, dock skulle det väl behövts i början av året, men bättre sent än aldrig, right? Och nu kommer jag känna mig ensam när jag sover.. Fisan har sovit breve mig dom senaste två nätterna.. Haha, i'm scared! Men jag klarar mig! Dock är jag väl inte så pigg på tanken att det kommer hit två småglin i morgon. Och ska bada. I min pool. Urgh. Vist, jag gillar barn, alot! Men inte i den åldern, nivet 7-9. Jobbiga, skrikiga. Och i min pool. Pool + barn. Det är inte kul, det har grannarna bevisat. Dom skriker heeeelaaa tiden. That suck's.. Men men, jag får sova bort dagen och dra upp på sentimmarna. Not.

Yeahyeah, ville bara köra en liten uppdate å Ronjas vägnar! Min blogg suger. Jo tack, jag vet. Jag har så mycket att göra att jag inte orkar. Eller, orkar gör jag säkert. Jag vet bara inte vad jag ska skriva om, och då blir det lite random shit som det blev idag! Men nu kör vi en peace out och så får alla som läser ha en helt awesome evening med någon mysig.
Själv ska jag krama kudden inatt. Det brukar kännas lite bättre då!

Beautiful

Har precis kommit hem från ica. Papi och jag har också satt upp högtalare i mitt rum, finalllly, kan man lyssna på skön musik med ett bra ljud! Nu ligger jag och väntar på att tiden ska gå, så fisan kan komma någon gång och joina mig här i min enkla boning.. Haha, och jag kan inte låta bli att längta något så fruktansvärt tills nästa fredag. Om en vecka! Då, då drar jag och mami och papi till kreta! Chaniakusten, oooommmmgggg! Så jäkla härligt! Behöver det så in i nordens mycket! Jaa, ifs så längtar jag till hela nästa vecka för att vara exakt. Den kommer bli härligt, kladdkaksbak, avskedsmiddag för mig med brudarna, kent med ronjis, och på fredag, kreta!

Nej nu ska jag laga middag i min ensamhet! TJAROO

Something so new


Mina nya älsklingar. Min bebis. Mina nya shorts. I. Love. Them.
Ska rulla till ica iklädd detta, sommar, sol, bruna ben. Vad kan gå fel? Inte nog med detta, papi har fått sin nya bil idag. En riktigt flashig kärra. Djuphavsblå, skinande, stentuff. Klart vi raggar på, raggar på. raggar på. Så hårt det går.

Har ju inte fungerat, va

Ah sori, men bloggen har ju laggat något otroligt, så fort jag tröck på själva bild-uppladdar ikonen så lagga hela skiten.. sååå aaah

RapidoRapido

Stekt på beachen idag. Dock inte det bästa valet jag gjort, varken idag eller igår. För, om jag ska vara helt ärlig, nu mår jag skit. Har ont i halsen, kroppen värker, jag mår illa, huvudet dunkar, allting svider och känns en smula jobbigare.. Så det suger ju.. Men men, jag har colan i högsta hugg när jag nu kollar på den efterlängtade matchen. Vm-finalen. Holland och Spanien. Vet inte riktigt vilka jag tippar på, eller jag vågar inte. Känns som att jag har fel, hur jag än vrider och vänder på det. Men jag säger såhär istället, jag tror båda har en chans.. För, haha, det har dom ju? Men nu

BACK TO SA GHEYM

A cheeseburger and a face, please

I wanna know what you want, do you?

Varmt. Riktigt jävla varmt är det. Lyssnar på en bunt svenska, grymma, sköna låtar. Kent, L-Winnerbäck, Thåström. Tänker lite, skrattar lite, för aah.. fan vad livet känns bra nu. Känns hur det rusar i kroppen när jag sitter här, här i mitt rum, vid mitt fönster och blickar ut över stället jag bor, Brunnsta. Ett riktigt vackert ställe, en snygg by! Drog ut i boden och hämtade en gammal barstol, ställde den här, känns mer levande. Att ligga i sängen känns bara lockande på vintern när man vill gömma sig under täcket. Här, här är sommaren.
Vad ser jag då? Massvis med träd, gröna, stora träd, våra urgamla bodar, vårt berg här på tomten (inget mount everest direkt), Åkrar, ser bort mot shellenEleven.

Och här sitter jag just nu, och spelar kent's nya platta. Det sprätter i kroppen av längtan, den 22 Juli, kent, med Ronja. Som förövrigt är en av världens bästa människor. En utav mina bästa vänner. Den bruden är grym.

Förut satt jag på ekilla. Med ett gäng tjejer, jag trivs verkligen i mitt nya lilla gäng. Fisan, Cissi, Barbro, Linnea, underbara tjejer. Härliga, fina, unika haha! Inte alla står som jag och Fia, i vattnet och försöker göra luftpruttar genom att pressa våra navlar mot varandra.. Det, kändes en aningen stört.. Haha.

Till henne ska jag ikväll. Är fortfarande sjuk, men det struntar jag i. Har redan brutit mot friskhetens lagar, så jag kan nog bryta på lite till. All i've got.

Tjarrå. Ärlighet Respekt Kärlek

Känner för allt

Jag är så otroligt J*vla trött på att vara sjuk!!! Har legat inne i en vecka nu snart, och jag börjar seriöst bli deprimerad av att vara ensam hela dagarna, bara ligga, hosta, toabesök någongång, sova osv, osv. Det S U G E R! Så, idag struntar jag fullkomligt i om febern sitter kvar, om näsan är igentäpt, om halsen kliar och svider, för jag tänker intehehe ligga inne idag med. Så! Jag kilar till ekilla, kommer dock inte bada eller vistas i solen mycket, men jag vill bara tillbaka till civilisationen igen.. Bara vara med folk! Inte en vovve hela dagarna! Så a...

Sick

Mamsen har nyss pratat med vårdcentralen. Ska inte åka dit, utan ska åka mot uppsala och kolla halsen där, på henne lät det som att jag nog borde få halsmandlarna bortopererade.. Yeah, hoppas bara dom har tid idag..  Nu ska jag kolla på simpsons.. Kul, nu när mamsen ringer så har det sjukhuset stängt till den 2 augusti. Yeah, jag kommer ligga sjuk... Jävla skit

OKeej

Spanien vann! Det rockade ju! Så jag hade alltså en aning fel, skyller på febern moahahaha! Nu ligger jag i sängen, mår riktigt uselt, väntar på att mamsen ska komma hem så hon kan ringa ner till vårdcentralen!

Tyskland vs Spanien

Gillar ju spanien, men tippar på 2-1 till tyskarna, eller 1-0 eller dylikt. Tror T-grabbarna vinner iaf.

Tjosan i trosan

Sry för en badass-uppdate! Är sjuk och befinner mig just nu uppe i Glada Hudik! (hudiksvall..), Sitter och chillar hos min granny and granpa, feber, frossa och är allmänt bitter eftersom att skinnet på kroppen svider.. Ingen motagning på mobilen heller, eller jaa.. På några få ställen för att vara exakt.. Men jag ska inte klaga! Älskar Maggan ( min mormor) Och G-öran! Schysta pensionärer som lagar underbart god mat och är typ världsbästa på att vara morföräldrar! Så.. GO THEM!

Ah, vad mer då? Jo, rullar ut på vägarna i morgon på kvällskvisten, hämtar mi padre uppe i sundsvall. Glidarn jobbar för fullt nu på sommarn, men han är lycklig, då är jag lycklig! Kommer hem vid.. ahkej, har ingen som helst aning, men efter 8 snåret iaf, eller senare? Who knows, liksom..

Och en annan mysig grejj, i helgen ska min snart 90 åriga gammelmormor få komma ut från sitt ålderboende och komma hem till mina farföräldrar för typ första gången på en satans massa år! Stackarn hör ju inte, så man känner sig lite allmänt retard när man står och skriker åt en gammal tant.. Men hey, man vill ju prata med gulltanten, right?

Ah, körde en liten "hej jag lever", just incaseeee you know, min engelska suger då jag inte kör igång, men jag och Fellan har en bra metod, smsa på engelska! Kändes ganska skönt när man insåg, att man var så otroligt awesome som man var!

Nej! Nu kallar tanterna! Mormor har "part-hey", feta festen, med paj och bål. Så jag ska väl joina'rom, sitta ner och se allmänt söt ut. Det går alltid in hos gamlingar!

PIZZZ

I mina tankar finns det bara du

Jag vill, men jag vågar inte. Jag vet att jag vågar, men jag når inte riktigt fram. Det pirrar, men jag vet inte varför.
Jag vill. Jag vill. Jag vill.

Att jag inte vet hur det blir, gör det spännande

Tänker, blicken, leendet, allt. Fast, fast i sommaren, värmen, känslorna. Skratten, pirret, fjärilar. Allt.

 

Melissa Horn gör min ensamhet underbar

Har fastnat för henne, hennes röst.. Chaise, vart har hon varit? Bara jag som är en aning efter. Men nu, nu spelas hennes röst på non stop.

Yoo

Har precis vaknat, och har såååååååååååå himla ont i magen.. Mensvärk suger bigtime! Men ska iaf pallra mig upp. Tjejerna tar 12 bussen hit, så kanske lika bra att jag får mig några soltimmar i lugn och ro så jag inte är en bitterbrutta när dom anländer. Det låter toppen, helt awesome.
Tjarå

En sommarnatts dröm

Det finns nytt, det finns gammalt. Jag ser mot det nya, snyggare, bättre.

Har precis kommit hem från gatufestivalen i enköping som ROCKADE, förutom när jag slutade upp gråtandes och kände en sån jävla ilska inuti mig, kanske määäääääärks, avistva? Aja, slutar upp hemma med en trött kropp, en hals som värker från gråtandes/skrikandes och sjungandes, en hatt som inte är min och en massa, massa tankar. Men jag läser ett sms, om och om igen. Det smset gjorde min dag. Ett ord gjorde min dag.
Jag överlevde 4 månaders fetingdepp. Då klarar jag den här dagen. P.s F U

cirkatrehundrasextiofemdagar

Aldrig trodde jag, att det som då gjorde så in i helvetes jävla ont i mig, kunde komma tillbaka och göra ännu ondare.

Aldrig trodde jag att jag nu var osynlig.

Du är ett skämt.

Jewelry



HEJ!

Haha kom inte ihåg när jag senast skrev, men inte var det igår inte! Har iaf inte varit hemma någonting den här veckan typ, och när man är med vänner och så känner jag helt enkelt inte att jag kan gå undan bara för att blogga lite! Så där är anledningen!

I morse kom min mamma in och lade sig breve en helt nyvaken och dödstrött Emma, hon sa att hon hade saknat mig riktigt mycket nu när jag varit borta dom här dagarna. Så hon frågade mig lite gulligt om jag kände för en mammis-Emma-dag. Och klart somfan att jag kände för det!!! Så vi drog upp gjorde oss i ordning och stack iväg till enköping. Tog en frukost på ett mysigt fik, shoppade som tokar och strossade runt på gatorna i solen! Drog en runda på ica också, mycket, mycket välbehövt! Så nu har vi nya kläder/smycken och massor med mat!

Strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen, blir kaaanske gatufestivalen i Enköping med Elin och Rebecca, men det beror helt på vad det kostar, tänker inte pröjsa 300 kr för det, aldrig i livet! Och om vi inte drar på det vet jag inte alls vad vi ska göra! Men det ordnar sig nog!

Yes, där var en liten uppdate, gjorde det för din skull Ronja! CIAO macaronas