Värmebölja!

Fysatan vad varmt det är! Och varför sitter jag inne? Jo, jag hade ju självklart glömt tömma kameran igår.. Så när jag skulle börja fota lite ute så var det fullt. Yes, så det kan gå, och såklart så ska det vara supersegt att lägga in och ta bort alla bilder. Därför sitter jag här! Men snart är det klart, då ska jag gå ut och göra Fia och Barro sällskap! Tänkte bara flika in med ett litet hallå!

Underbara sommar!

Har haft en helt otroligt underbar sommardag! Legat ute heeela dagen, haft sköna filurer här, bakat pizza till lunch och haft det allmänt bra! Tänkte slänga in lite bilder nu! Dock är hälften borta, dom finaste typ, eftersom att jag som det klantarsle jag är råkade trycka fel på kameran så allt raderades.. Men men! Det tar jag igen i morgon för då kommer det hit 5 galna brudar.. Yeah, sommar sommar sommar!







Summer-pics


Har hunnit haft det allmänt lyxigt vid poolen..

Firat midsommar med min vackra Fia..

Och dessa pinglor..

Blivit brun, lite iaf..

Och haft en liten grill-kväll!
Sådärja, nu går jag ut och lägger mig vid poolen! Hörs ikväll!

Keff kväll

Har latchat runt på ekilla, käkat pizza @ Emma's resident och haft en jävligt mysig sommarkväll! Är dock trött som attan, så jag har bunkrat upp i sängen och är seriöst redo för att sova.. Har solat som en galning. Och så blir det imorgon, då kommer fisan och barro, stek stek stek heeela dagen!

Aja, godnatt!

It's not the same anymore

Hemma, har ont, ont överallt. Måste sova, orkar inte. Herrå

Habba habba

Först! Fy. Fan. Vad. Kul. Jag. Hade! Satan, asså, har typ träningsvärk i magen för att jag skrattat så mycket, är fortfarande proppmätt. Vilken kväll! Orkar inte ladda upp alla bilder nu, utan tänkte ta det i morgon när jag har mer tid, ska nämligen bort ikväll, så jag måste fixa mig i ordning strax!  Men jaa! Tjarooo

 

Mmmmboy

HEJ HEJ HEJ!!!

Midsommar idag! Om några timmar, typ 2,5h droppar Fisan och Barro in här! Senare kommer även Cissi. Har egentligen inte tid alls att skriva då jag måste ut och fixa upp allt, stereoanläggningen, måste flytta bord, stolar. Ska städa det sista hemma osv! Men jag ploppar in något snart! HERRÅ

The way you look at me drives me crazy

Städat inprincip hela dagen, fick mig en liten tupplur i poolen, jag är MEEEEGA trött. I morgon ska jag upp 9 så ska sova strax! Natti natti!

Face

Sunlight







Jag ser bara dig

Godmorgon! Hann ligga ute i sommarsolen i typ 1 timme, nu måste jag dock gå ner och börja städa.. Kanske smiter ut en liten stund till bara... Liksom kolla? Inte ett jäääkla moln i skyn! Inte eett moooln, så lång öögaat kan nåååå! hehe... Ah, men typ. Ah, jag skriver väl mer sen antar jag
Tjaroroooo

Älskvärt

Kännde mig sååå jäkla lycklig igår när pappa berättade att vi fått ett brev, igår, om att min sjukhustid, idag, var framskjuten till den 7 juli... Kände bara, yes. Jag har ju bara väntat i några månader.. Dasskallar..

Nåja, jag ska iaf spendera denna vackra dag i bålsta med mina kära vänner, sola lite, chilla lite och sådant som ingår. Fantastic! Uppdaterar lite kort för jag ska strax kila ner, dra på på pjucksen och glida iväg till bussen!

Sååååå TJARROoo

Älskvärt

Kännde mig sååå jäkla lycklig igår när pappa berättade att vi fått ett brev, igår, om att min sjukhustid, idag, var framskjuten till den 7 juli... Kände bara, yes. Jag har ju bara väntat i några månader.. Dasskallar..

Nåja, jag ska iaf spendera denna vackra dag i bålsta med mina kära vänner, sola lite, chilla lite och sådant som ingår. Fantastic! Uppdaterar lite kort för jag ska strax kila ner, dra på på pjucksen och glida iväg till bussen!

Sååååå TJARROoo

Workout

Sådärja! Hade absolut ingenting att göra, så jag drog på lite glad köttmusik och drog ett litet styrkepass i mitt rum! Har kört hela kroppen overall, förutom sånt som tär lite väl mycket på knät! Och nu? Ja, nu är jag svettig som ett svin.. Känner mig verkligen som top 100 worlds freshest! Nej, det gör jag inte.. Sååå, jag ska dra en FET durre nu!

Oh my god

Godmorgon! Känner mig glad idag, en riktig gladdag känner jag att det kommer bli! Förhoppningsvis.. Haha! Men, iaf kan väl berätta lite mer specifikt nu på morgonen vad jag har gjort i helgen eftersom att jag rent ut sagt sugit på att uppdatera.. Sååååå!
I fredags var jag med Fia, som ni kanske såg på våra otroligt vackra bilder som jag la upp för ett tag sen, vi chillade stenhårt ett tag, sen drog vi med ett par gräbz till Rosersgård (tror jag?) som är en liten håla utanför märsta! Bålsta spelade ju faktiskt asbra, men stackarna förlorade med 5-0.. Jäkla Håkan asså.. Sen var väl vi inte den bästa klacken.. Lite svår på en läktare, bara massa roserfans och två brudar som tjoar på bålsta.. Yeeeeahh!! Men Jaa, det var iaf riktigt kul! Vi drog hem, drog på en rulle, slapppaaa och jaa. Det var min fredag!

I lördags fyllde ju somsagt Elin år! Det firades hemma hos henne med tacos och lite girlsonly först, sen rullade folket in och det blev lite parthey-mode! Riktigt kul faktiskt! Kände att min nya "grej" uppskattades! Haha, jag satt nämligen och ritade av var och varannan filur där borta, kanske inte sååå realistiska teckningar! Men likeheterna fanns! Det lovar jag. Kvällen avslutades med att min bror hämtade mig, jag kom hem och sov så jäääkla skönt! Härligt, härligt!

Och igår, ah då fyllde min kusin år.. Så jag var tvungen att gå upp rääätt så tidigt, fixa mig sen rulla iväg. Mysigt med släktkalas ändå, massa god mat, lite kramar med farfar. Sånt är chill. Ibland! Efter kalaset rejsade vi (mami papi jag) iväg mot kista för lite gammal hederlig shopping! Fick med mig en underbart fin lånklänning med vita och lila ränder ifrån H&M, Samt en tröja på rean! Har redan den tröjan i guld, men den blåa skimrande färgen fick mig helt knäsvag! Aaaaaaaaah, jag älskar kläder! Men iaf, och en tröja från BikBok's rea, en svart magtröja (halvt) Med en maaaassa "diamant"-stenar på, skitsnygg!

Så jaaa, det var min helg det! Nu ska jag äta frukost och börja damsuga nedervåningen! TJARO

Last night was a fun night




Ett litet smakprov från igår! Mer kommer i morgon!

...

Rubriken beskriver hur jag mår jääkligt bra. Jag vet fan inte hur jag mår, kan typ inte tänka... Blev så chockad att jag skakade, kunde knappt ge pengar till tjejen i kassan på ica. Det här sög ju.. Big time.. Seriöst, helt borta.. Wow, godnatt..


Allt hade kommit på topp, nu rasar allt ner

We like it,




Curls, tigers, jeans. That simple

Grattis hjärtat!

Idag fyller en av världens underbaraste, snällaste och bästa människor år! Elin! Grattis snuttan!




Grattis igen älskade du! Love You!!!

Emma har kul

Mihii, time to go!

Going




Dags att rulllllllla

Hemma!

Har precis kommit hem, är helt slut i benen men har haft en asmysig dag! Hittat några fina saker, fotar dom senare eller i morgon och slänger in! Nu ska jag fixa till mig lite!

Härligt väder!!!!

17062010969 (MMS)

Härligt väder!!!!

Drar till city

Hejsan hoppsan! Håller på att plocka ihop mina saker, fixa mig lite till och så innan jag ska knata iväg till bussen! Ska till hufvudstaden idag, igen haha! Med Ronja, ska köpa några tröjor, chilla, och bara ha det allmänt grymt hade jag tänkt! Förhoppningsvis så blir det mycket bilder från idag! Mobilen är laddad, (det enda jag har att ta kort med..) och så. Så jaa! Bilder kommer det nog att bli!

Nej nu måste jag skynda mig! Slänger nog in en mobilblogg också! TJARRÅÅ

Some friends sucks..

Ligger och degar som jag vet inte vad. Nattskenan är i, har dock inte använt den på ett tag, och det känns kan jag lova! Kollar på scrubs, men funderar på att kolla på någon film, vet inte vilken.. Men någon rolig vill jag se iaf! Orkar inte sova, känns segt.. Haha, ahja, Hahaha fyfan, måste bara säga att jag avskyr hariboreklamen, speciellt när bussen kommer och gungar,, bääää!

GODNATT

Pics






Sommar, en beachbody som aldrig kom i form, men vadfan gör det? Jag är snygg ändå

Kanske för mycket

Känner mig helt snurrig i bollen, men faaaasänråå! Fått färg ju!! Haha, haft ännu en tjell-dag med Fisan! Mysigt! Solat, ätit kladdkaka och bara haft roligt! Ska snart åka ner till Ica och handla med pappa, har begärt tacos som middag. Och tacos blev det! Hahah! Och sen kanske jag ska beställa ett par shorts, om dom kommer in igen vill säga.. Men det hoppas jag, för dom skulle bara vara såååå perfekta!!! Sssss.. Btw så har jag skitont i knät fortfarande, just nu har jag som små krampattacker som aldrig vill ge sig, och det suger bigtime =(!

Ahja, slänger snart in lite bilder!

Såhär det ska vara, right?

16062010939 (MMS)

Såhär det ska vara, right?

God(hemsk)morgon

Usch, just nu är jag så jäääkla arg! Mitt knä, det är helt.. Blegnrgjktrpgt!!! Det går ju inte längre! Vadfan liksom?! Den doktor som ens vågar säga till mig att ingenting är fel kommer få en fet jävla smäll! För det ÄR något fel! Det är ju knappast normalt att knät ska typ rulla runt i benet när man går? Att det har varit svullet i typ en månad, eller att det kommer krampattacker... Det är väl fasiken inte normal?! Eller?? Usch.. Jag hatar mitt knä..

Men men, förutom mitt pissiga humör så är jag ändå glad över gårdagen, åkte in till stan med Linnéa och shoppade lite, väldigt lite en klänning, åt god mat och kollade på bio! Såg Sex and the city 2, och att alla säger att den är såååå dålig, bah Hallå? Jag har inte skrattat så mycket på länge, den var ju helt underbar! Fast, det kanske beror på att jag inte är världens satc fanet, som bruden breve oss verkade vara... Satt och bad under filmen typ.. Skum tjej det dära!
Dock så hann vi inte stanna kvar till filmens slut, då Linnéa var tvungen att hinna med tåget, så vi kutade som galningar, det var då knät pajjade.. Hann med tåget och var påväg hem. Svettiga, Men glada!


(Här kom det!)

god(hemsk)morgon

ÅÅåh jag ade skrivit en skitlång text, men blogg.se kan ta sig i bajjan för dethär suger..

Inget, aldrig mer

Det finns inte längre något bästa i min mening. I min roll. Den har försvunnit, blåst iväg med vinden.

Jag är sjukt trött, ledsen, arg, besviken, men ändå tack till dessa otroligt fina vänner som får en att skratta åt totalt, helstörda grejjer, och får en att känna sig glad och lycklig igen ♥

Men att vara glömd gör ont. Jävligt ont..

Fresh

Ska snart rulla iväg mot Hagviken och västra myrskären, aka Ronjas Place. Sen vad vi gör får vi se! TJARO

OHYEAH

Grym dag! Kvällen i sig var inte den bästa kvällen ever, men jag hade kul! Den får ett vg! Malen och jag gjorde en stenhård insats som Dj's, rockade helt enkelt. Skrattade åt små fjorrar som strulade runt med var och varannan person, hahah! Mingla med roligt folk, allmänt part-hey-mode! Landade i sängen vid kvart i 3 skulle jag tro!
Såå, vad händer ikväll då? Känns som att alla mina vänner för tillfället är helt döda, inga livstecken.. Hmm, det kommer snart. Själv känner jag mig inte speciellt levande för den delen heller haha! Så jag ska nog ta mig ett bad!

Meneee, jag ska slänga in lite bilder från igår, inte kvällen, kunde inte ta några pga lågt batteri, men lite från dagen!

TJARRÅÅÅÅÅÅ

It's not worth it

TJOSAN! SOOOMMARLOOOOV!!! Satan vad härligt, snart, om några timmar, timmar??! Då är jag friiii som en fågel, nästan iaf.. Men ändå! FASEN VAD NICE!- Happ! Jag har precis tvättat håret, hade planer på att locka det och iaf göra mig lite fin, för det vill man väl ändå? Yttepytte? Men nej, kollade ut.. Och vad fan ser jag på en fin dag som denna? Regn.. Justdet, Regn.. Och då är den defenetivt inte värt att stå i över en timme och locka håret, för att sedan gå ut när det lägger sig efter max fem minuter. Det värsta är ju att när det lagt sig ser det  ju verkligen inte fint ut på mig.. Det känns som.. Korvar. Nåja, så jag ska ha lite naturligt vågit med en platt lugg. Det får fanimig duga. Har kommit på en sak som jag ska fixa, kanske dags att göra det nu? Har suttit här i 40 min nu.. I handuk, underkläder och inget smink.. Bra jobbat!

Så nu måste jag kila iväg!!!

Juste!


Har en ny klädhängare i mitt rum, dock så står den lite fel nu, men tv'n ska "eventuellt" bort. Kommer säkerligen inte ta bort den.. Men kanske, senare.. Jaja! Nu ska jag sova, jag får LOV I MORGON!!!!

Just wait for it

Trycker på "play", glamorous, spets. Tja, fann en ny sida av mig själv

Vad gör man nu då? Sova kanske? Eller ska jag kolla på någon film? Blev ganska sugen på att kolla på vampire diaries.. Haha, för fjärde gången, men allvarligt. Den serien är en utav mina top 5! Haha! Ah, men jag ska iaf göra mig redo för natten! Dvs bort med sminket, dra på mjukiskläder, och lägga mig under täcket! Godnatt!

Jag mår en smula bättre nu, faktiskt!

Skit..

Jag behöver inte höra er påpeka hur dåligt det är med ett ig. Jag VET det. Kommer hem, berättar för er, och inget jävla stöd. Bara pang pang pang. Jävla skit..

Orkar verkligen inte, jag blir så jäkla arg! En fråga, fyra poäng, BAM ig dirr. Ett prov, BAM ett till ig.. Vill bara.. Gräva ner mig och aldrig komma fram.. Jävla skit.

igx2

Jag orkar inte skriva, är trött, arg, sur.. Ah, jag klarade inte naturkunskapsprovet heller. Ig där med. 2 ig:n. Jävla fitthora.

Kul skit..

Asnice att jag vaknar ur en helt underbar dröm, för att gå upp klockan 6, och få reda på nu att jag börjar halv 10. Det känns ju verkligen toppen.. Kunde gått upp nu, men ickedå! Jaja, jag får väl väntarååå...

Var tvungen..

Wooopidoo

Morsning! Sitter just nu här helt klar, ferde, fixad, finito! Bara 40 min innan jag ska lämna bostaden. Mitt hem. Mitt palats. Idag är det den, hör och häpna!, SISTA DAGEN! FreeekiiiN AWESOME! Har lust att köra segerdansen. En hemlig, men mycket fiiin dans! Kör den innan jag drar hemifrån!
Vad som händer i dag vet jag inte, mer än att det är programdag. Vad gör man då? Jaa det åtestår att se. Jupps. Detta är då min första av tre avslutningar på Janfridegårdsskolan. Skönt. 1 år har gått. 1!! Helt tokigt, insane. Shaise! Men skönt, jag klarade det! Inte så farligt trots allt.
Ahp, nep ahp! Nu ska jag ploppa magen full! TTYL

Kollar klockan, räknar sekunder, timmar, dagar

Ska du börja försöka?

Ska du någonsin börja bry dig? Eller ska jag sluta?.



Har precis käkat en god middag, grillat kött! Riktigt jäkla kanongott! Funtar på att sova då huvudvärken fortfarande sitter i.. Tyvärr! Men i morgon är sista heldagen, sen avslutning på fredag, sen lov. Mycket tjat om det där lovet, jagvet! Men ni kan väl inget annat hålla med om att det inte finns något bättre än sommarlov? Inte just nu iag, sååå nääraa!!!

Ah, men iaf jag ska sova! Ha en gr8 kväll!!

Closer


Ligger här i väntan på att få åka iväg och handla mat! Har bestämt mig för att vi ska grilla, och idag säger ingen nej så det blir Grill4t!!! Naaaaaaaajsprajs! Nej, nu ska jag gå ut och göra min pappis sällskap!

Som sagt

Tog en rejääääl pnap, dock lite för lång. Har fått en jäkligt irriterande huvudvärk.. Ahja, jag är glad som fisken i sjön när jag bara har en sketen dag kvar, och på fredag är det bara tack och hej, sen är det SOMMARLOV! Fan. Vad. NICE!

Fast, när jag tänker efter, jag är lite småledsen, jag är en stor djurvän, ääälskar djur av hela mitt hjärta, kanske inte sådana som dödar en och sånt, men anyways. Så går jag ute, och vad hittar jag i vår hängmatta? En död liten pippi.. Blev asledsen, ropade på pappa och stod där och vart helt förtvivlad. Han hade iaf hittat en skön dödsbädd.. Men ändå, han var så liten, önskade att han sov.. Men aah, han fick en liten fin begravning iaf.. Stackarn..

Aja, nu ska jag sova tänkte jag skriva, men det ska jag inte alls det! Jag ska ta en låååååångdusch! En fet jävla dusch, ska känna mig fräschare än fräschast när jag är klar! Sådeså!
TJARRÅ

trööööttcheymissardej




Nu ska jag ta en tupplur!!

Naket


Nya tunikan från GinaTricot, Jeans GinaTricot, Jeansjacka H&M.


Aah, drar till skolan nu! Kommer hem om några timmar! CYA!

So far away

Känner mig störd.. Riktig, jäkla störd. Vaknade i panik för kanske 30 min sen, hade ingen aning om vad klockan var, min mobil hade dött. Och har jag turen eller? Japp, vaknar 10 min innan jag ska gå upp (06:00). Yes, och har hunnit med att bli klar med ett arbete och skicka in ett annat, så nu ska jag ta mitt pick och pack och göra mig i ordning lite och sen sticka iväg till skolan, göra proven, och sen komma hem! Saaaatan vad skön den här dagen kommer bli! När jag kommer hem kommer jag vara sååååå lättad!

Nej nu måste jag sätta fart! Tjarrååå

Kasst..

Mår riktigt, riktigt uselt.. Jag har ju då migrän, ibland är "anfallen" lite mindre och ibland lite större. Jag har turen att ha ett mindre nu, men det är fan inte skönare för det.. Ont som fasen i skallen och mår illa som bara den! Fast, det tröstar ju lite att jag fick shoppa idag efter skolan! Tänkte lägga upp det i morgon. Ska till skolan vid 8 och göra ett prov ( DET SISTA!!! ) sen ska jag kila hem igen!

Nej ni, nu ska jag dra mig, börjar bli jobbigt.. TJARÅ

Morsning i taket!

Färdig, redo, klar jaa allt vad man nu säger! Känns härligt att idag, idag är det den sista RIKTIGA skoldagen, sedan väntar bara utedagar och programdagar, och om det är härligt!! Är så jäkla trött just nu. Idag, i morgon, på torsdag.. Sen, sen kan man bara andas ut!


Aah, har inte shorts längre, drog på mig jeans.. Känner mig lite frusen! Anyways, nu ska jag typ äta något snabbt, sen kanske jag hinner med något här, om inte? Ah, då hörs vi efter 2 där!

Ha en helt fab day, för det ska bannemig jag ha! TJARRÅ

Dina ögon♥

Okey, jag ska glutta klart på topmodel/simpsons, äta upp min chokladpudding, sen ska jag S O V A! Upp vid sju och plugga lite, skolan vid 10 och göra dom där förbaskade proven! Vill ha tillbaka mitt geografiprov som jag gjorde idag, hade inte pluggat så mycket, men FAN vad det kändes bra!! Älskar känslan när man verkligen vet att det har gått bra! Fast, man vet ju aldrig, ibland när det känns bra är resultatet offtast kasst.. Men men jag slutar inte hoppas för det!

- Absolut underbart, jag skrattar. Allt känns så, bra.

En riktig skitdag

Kan dra listan på saker som hänt mig idag. Och som gör just denna dag helt kass..


- När jag vaknar inser jag att jag har försovit mig med 1,5 h. (Y)
- Ingenting utseendemässigt blir som jag tänkt.
- Tröjan jag hade på mig har kedjor fram, vilka fastnade i dörren och jag slet av dom... (lagat nu)
- Slår i tån hårt somfan.
- Glömmer idrotskläderna i bilden när jag blivit avsläpt..
- På idrotten gymmar jag, boxar på säcken och slår självklart så som man INTE ska göra och har typ stukat tummen/handleden (Y)
- Kom hem och insåg att jag druckit upp all cola.

Ah, allt suger bra mycket nu. Men jag ska återgå till mig fejsbåkspanande sen ska jag ta en penapp.

Chica chicha schebang



Roxxy är fett mysig.. Heeeee.
Nu ska jag käka persikohalvor och drömma mig bort till fredagsmorgonen, då, då kommer jag känna friheten.

Underbart vackra

Ååh! Alla tjejor var så jäkla vackra igår!









(asså, jag vettefan varför bilderna helt plötsligt blir helr blurriga, men skitsamma! SNYGGA CHEYER)

Ferde




Färdig, sommar, livet leker

Minnen

Åh, nu när jag började tänka på alla fina vänner som ska ha bal idag, kunde jag inte låta bli att sakna lite efter min egna som var förra året! Det var så härligt, kommer så väl ihåg när vi, jag Amanda Julia och Madde, åkte upp för backen i caben med paraplyer i högsta hugg! Hur mycket det pirrade i magen, och glädjen när man var i fokus för någon minut. En underbar dag!


Känns som att det var igår, härliga tider!

Stay for a while, or just forever

Morsning i taket! Häärlig natt, vaknar av att Grannen Emma ringer och vill att jag ska komma på parthey.. Ah, vid typ 2, halv 3. Men nej, jag var aaaaalldeles för trött för det. Så jag somnade om.
Och nu ligger jag här, vaken, äter godis och känner att det inte är långt kvar nu. Fan, inte långt alls faktiskt! En scheten vecka? EN! Sen är jag fri som en fågel! Höhöö!

Ah, men ne. Jag villa bara säga morsning, nu ska jag gå ner och trycka i mig en brakfrukost!
Ha en bra dag! Ikväll kommer det komma en MASSA bilder, då många kära vänner som snart slutar 9:an har bal! Kommer längta tills jag ser Jossan, hon har ju min balklänning! Åh, hon var så fin i den! Alla kommer säkert vara superfina! Längtar!

Some new


Jag.Fick.Den.Marabou. .Kokos.


Sunlight


Brunismage

Sunshine! Sommar!

Köpte godis. Men orkar inte äta

Har köpt en massa smaskens, persikohalvor, godis, Marabou KOKOS(!!!!!!♥) och så. Och nu? Efter bara några godisbitar så tappade jag suget totalt.. Och vet ni vad jag känner för att göra? ...................... Sova... Braaaa, nej men. Vart en massa bussåkandes idag. Kan berätta om två upplevelser som gjorde att jag verkligen bara tänkte "fan vilka bittra människor det finns i världen"

1: På bussen mot uppsala så satte jag på den då enda lediga platsen, nivet precis vid avstigninsdörren i mitten av bussen, där det är lite extra plats?, ah, jag satte mig med mitt pick och pack där. Efter kanske 15 min ska en gammal gubbe gå på. Han verkar ha problem med att få upp sin rullator på bussen, så jag frågar mycket vänligt:
- Behöver du hjälp?
Vet ni vad gubbfan svarar?
- Neej, jag behöver INTE din hjälp..
Självklart blev jag lite suris i kinderna då jag faktiskt frågat med min gullröst, och han svarar på ett sådant otrevligt sätt.. Ah, så jag sa bara tyst okej och tänkte inte mer på det. Då känner jag hur han står och blänger på mig, så jag kollar på honom frågande. Då kläcker han ur sig..
- Ah, skulle du kunna flytta på dig så jag kan sitta här och ställa mina saker där?!
Jag blev så chockad! Varför i helvete kan man inte be snällt för? Nog för att gubbfan var en pensionär, men det ger han väl inte rätten att bete sig som fan? I alla fall så flyttade jag på mig...
- Aah... vist.. Varsågod.
- Bra! Sådärja!
Jag ville seriöst bara skrika på gubben! Om det är något som irriterar mig så är det gamlingar som tror att dom kan vara hur otrevliga som helst just för att dom är vad dom är, GAMLA!!
Bajsgubbe...

2: På vägen hem från uppsala kliver jag på bussen, säger hej till schaffisen, som är en gammal kvinna, (gammal igen..). Säger bålsta och lägger fram en 50-lapp. Då blänger hon på mig och det ser verkligen ut som hon ska hoppa på mig.. Sen säger hon..
- Men vad i, du kan väl inte lägga fram en IHOPVIKT 50-lapp? Va?! Tror du att det fungrar så eller?
Tänkte bara "men oj. Den är dubbelvikt, sorry liksom.."
- Ihopvikta pengar, det lägger man för fasiken inte fram!!!
Var så trött, sur och less så jag gick bara och satte mig. Vadfan, idag ska ju vara en glad dag? Med alla lyckliga studenter? Så beter dom sig som riktiga bitterf*ttor hela bunten.. Det är väl inte världens undergång att hon så energikrävande måste vika upp en ihopvikt 50-lapp?

Neej, gamlingar. Vissa är faktiskt goa, trevliga och mysiga. Men dessa människor gör mig riktigt jäkla butter...

Juste, lägger in bilder snart, var bara tvungen att få ur mig detta först..

Morsning..

Det är ju verkligen apkul när man har långhelg, och första dagen, morgonen, när man är så otroligt trött som jag är, har en mamma som kikar in tre gånger och ska börja prata. Japp, tack. Nu är jag vaken.. Kan inte precis somna om eftersom att farsgubben håller på med högtryckstvätten där ute.. Yeah, upp och äta frukost, sen ska jag väl sätta mig ute i brist på något att göra!

Sover

Godnatt,
 

Ååååååh

Jag är så extremt uttråkad.. Haha, uschabuscha! Jag funderar liksom på att sova.. Nej nej, alltså juste. En känsla jag har nu, en jävligt skum en.. Varför känns det som att jag har sommarlov? Det känns verkligen som det.. Hmm, dock är det ju en hel vecka kvar. Det kan ju bero på att jag inte har något kvar förutom liiite lite skit.
SKÖNT. Nej men allvarligt.

Ska typ pilla mig i naveln..

Strirrar till ingenting



Jag gör vad jag kan, drömmer mig bort♥

Hey myself

Nu har Linnéa åkt hem, så jag är fullt upptagen med att vara ensam.. igen. Nej, alltså. Jag börjar dissa detta med att vara ensam, rätt så trist faktiskt.. Funtar på att typ, baka en kladdkaka, vispa lite grädde. Dra av kläderna, lägga mig i sängen, och kolla på vampire diaries.. Hahah, mösi.

Ah typ, lägger upp lite bilder sen!

Brännhet hud, starka känslor

Det är sommar! Slutade vid 11 idag typ, drog hem, Linnea kom, solat, badat, ätit. Båda är helt lamslagna haha. Hon ligger någon meter ifrån mig och sover i fotöljen haha. Kollar family guy. Shit, mitt huvud är helt efter. Kokar typ. Tur att poolen finns till hands. Slipper man steka sönder likt en fiskpinne!
Nej, okej.. Jag orkar inte skriva.
Tjarå

Outfit

Här kommer lite små, men dåliga, outfitbilder! (tog med webcam.. därför kvallen suger)







Klänning från GinaTricot!
Uppsi! Nu, slutfix, sen ses vi senare! TJARRÅ

Emma aka Pluggarn

Sitter här.. Helt klar, okej inte sminkat mig och så. Det ska jag göra. Tänkte för mig själv, varför kan jag inte bara strunta i det idag? Nej, jag ska ju vara "fin" idag. Då kan jag inte se ut som en trött heffaklump. Aldrig säger jag bara, aldrig. Nej men jag sitter här på golvet, ah golvet, och fixar och trixar med min redovisning, och hoooppass att det ska gå vägen!

Kort dag idag också! Vart riktigt sugen på att sticka iväg till Stockholm, men ah.. Har ingen att åka med så jag hoppar väl det. Ah, nej nu måste jag fortsätta bye!

Asfin brud eller? Mmmhmm

Pure Face

Have to catch my breath every time I look at you. You gorgeous thing.
That smile, that face..

Ojsan

Ah, gud vilken hektiskt vecka. Har varit en riktigt pissig dag idag. Inte nog med att jag hade typ årtiondets mest irriterande huvudvärk. Jag fick ig.. I samhällskunskap A. För att jag missade en, EN, fråga. På ett prov. Har klarat allt annat. Men en fråga, en sketen fråga och jag blir ig-stämplad. Grät jag lagom? Om jag gjorde.. Kände hur ilksan rent utav kokade i mig. Så jäkla förbannad.. Men jag klarade i alla fall franskaprovet. FIck sms av min lärare nu på kvällen med ett gott svar, så det var ju lite skönt att jag klarade ett prov iaf.
Och nu har jag bara 4 prov kvar. Tre naturkunskapsprov.. Yeah, och ett geografi. Blir man en nolifer i helgen eller? Sant, så sant såå.

Nej, nu ska jag dricka lite coke och skriva klart min redovisning tills i morgon!
BAJS

Eller..

Drog på mig det här istället

Outside




Ah, jag ser skittrött ut. Kan bero på att jag verkligen är det. Har stora problem med att hålla ögonen öppna.. Balle. Ahja, har iaf på mig favvo shortsen från BikBok och en tröja från Ginatricot. TJARÅ

En såndär dag

Idag när jag vaknade kände jag bara "nej", neej. Jag orkar inte. Har samhällsprov nu om några timmar, sen har jag engelska. Kort dag, men ändå orkar jag inte. Samhällsprovet måste jag klara, inget snack. Jag måste spika't! Så jag hoppas att jag klarar det. Ska skriva tills fingrarna blöder.. Nästan i alla fall...

Ah, sen blir det direkt hem, plugga satfläsk för franskaprov, ett historiaprov, två naturkunskapsprov. Ja, det är vad jag har kvar, nej juste.. Geografiprov hade dom klämt in också. Yeah, fan det suger att bli sjuk. Om jag bara hade gjort skiten förut.. Åååh, lagom lack man är på sig själv. Nåväl, jag är ju en liten slacker för tillfället, Blame it all on me.

Men nu ska jag typ, plugga lite sam. Hörs l8er