Kan inte andas

Min hals är så svullen att jag knappt kan ta ett litet andetag. Det värker så fruktansvärt mycket, försökte sova.. Men om man inte kan andas speciellt bra så tror jag inte att det finns en susning att man somnar.. Sååå, jag har nu legat och kollat på ca 5 avsnitt av vampire diaries som äntligen blev klart idag! Feeett skönt, fan finns det inte vampyrer i verkligheten för? Dom är fan så mycket mer romantiska än alla dessa casual boys. Ha-ha-ha, "skämt" åsido.

Men jag har iaf gjort klart för mig att jag endast ska gå på de två första lektionerna i morgon. Bara göra svenska provet alltså. För, jag har varit med om denna lilla väg till ett helvete som innehåller metervis med snytpapper, massa kletandes av tigerbalsam och en jävla massa feber. Och jag kommer nog.. Aah, må skit i morgon. Om jag känner mig själv rätt, vilket jag ju helt obvious gör. Så, alltså upp, prov sen hem och sova sova sova. För.. Jag tänker förbaskemig inte vara sjuk på lovet! Apselut INTE!
Så är det bara. Gud jag börjar bli yr i bollen.. Bläääääää. Men men. Orkar inte ladda upp några bilder ifrån dagen utan jag gör det i morgon istället, om det är O KÅ.

Nåja, nu ska jag sova och drömma om en sexig vampyr med en pumpad kropp och ett extremt superfräscht ansikte som kommer och tar mig, ja.. alltså. Ojsan, kanske låter lite fel. Men jag menar ju självfallet att han ska ta mig härifrån, inte liksom "ta mig." Anyways..

Godnatt

Jag överlever

Vilken härlig dag, eller ahh, jo faktiskt! Alla, eller dem flesta i min klass, sprang runt i partyhattar då våran allas lilla solstråle Sofia fyller år idag!! Stort grattis till snyggtösen!

För ett tag sedan var Linnéa här och vi tröck i oss gifflar och klunka cola. På en onsdag, men det är påsk, OCH vi förtjänade det idag. Eller kanske inte jag, men Linnéa iaf! Sen degade vi framför tv'n och hon drog för ett tag sedan. Nu kirrar jag middag, ganska tidigt. Har planer på att sen plugga satan till svenskaprovet i morgon. Även om vår lärare säger att det är enkelt så vill jag inte ta någon som helst chans och strunta i det och kanske faila.
Jaja nu är pizzan klar!


Niceee huuuu?!?!?1

Vote for it

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=dimvFSAh7mG3vFEWJnWDLc1uuujNEJGhpsQs#bikiniGallery

Sneeeelaa

G'day

Jaa, jag har ju världens träningsvärk. Mina vader är så jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefla ömma.. Men det är skönt, smärta i mitt hjärta. He he he, skämt åsido, pratade med min fader, som för tillfället sitter i en bar och retar mig och berättar om hur vaarmt det är och om hur stoooor solen är och om hur många shoppingcenter det finns och hur fint det är. Käften fan, jag blir deprimerad bara jag tittar ut och ser snö som inte är snö utan slask som ser ut som bajs. Baajs bajs bajs.

Hemma

Och nu ska jag sätta igång att plugga, dock har jag världens huvudvärk och min näsa är som ett avlopp. Det forsar snor med andra ord. Vettefan om jag stannar @ home i morgon och pluggar på hemmafronten med vårat projektarbete, det om något skulle behövas! Allt ska vara perfipirfiparfiperfekt! Fast jag vill gå endå, det är ju snart lov, bara tre dagar kvar, och morgondagen.. Nej fan, jag har svenskaprov på torsdag.. ååååh, fasiken vad allt blev jobbigt nu! Äsch nu ska jag plugga som ett satfläsk!

Nya tröjan!

29032010329 (MMS)

Nya tröjan!

Varit taken sen 5. Ganska trött, ganska fö...

29032010296 (MMS)

Varit taken sen 5. Ganska trött, ganska förkyld, men jag har världens skönaste tröja på mig:D

Ge mig en magisk dryck

Nu är det dags att sova, om jag ska upp klockan 5 så måste jag det. Najs, blää.. Åh, jag orkar inte.



Ja, en magisk dryck som omvandlar denna smärta i min dryga hals till någonting lent och svalt.

Plugg och parlament

Ligger och gör tusen miljarder saker. Och så börjar jag bli sjuk (y) yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah! i morgon ska det bli en rejäl pluggdag. Inget snack om saken, dirr när jag anländer hem ska jag sätta mig och pluggapluggaplugga som en tok, mest på svenskan, eftersom att jag har prov på journalistik på torsdag, och jag SKA ha mvg.. Bah e så!

Glajjer



En shoppingtur och en promenad senare

Äntligen hemma! Åh, jag är så nöjd med mina inköp! HAH! Jag hade verkligen världesn oflyt i början, hittade iiingentiiing! Sen kom jag och fisan på att det kanske, bara kanske, berodde på att vi behövde mat. Packat och klart drämde vi oss ner på donken, och tjingelitjong, en donken lunch senare och lite knatning i affärer spatserar jag mot centralen med 2 tröjor, ett par brallor, ett par shorts och ett par solglasögon! Och, självklart hittar jag fram ett bonuskort jag har från gina, och en tröja som först kostade 249 kr landade på stadiga 99 kr. Så om jag är nöjd? Ooohjaaa!

Hemma så har jag tagit en förjävvla härlig promenad med min voffsing, så jäkla skönt. Frisk luft, högt tempo och en massa svett! Nej, inte massa svet.. Lite kantsche. Så nu ska jag slava lite och laga middag åt mig och min broder. Köttbullar och potatismos. Dagens Svenne-middag!
Seya'L8R'folks!

Klarre

28032010296 (MMS)

Klarre

On our way

28032010293 (MMS)

On our way

Hihi skulle bara kolla:D

:D

SMS-inlägg

28032010292 (MMS)

Reigt now

Fix'n'trix

Är as usual inne i badrummet med min käre vän datorn och mig själv. Fixar mig och satan vad taggad jag är på liite shopping! Även om det är sunkigt väder! Hoppas att det inte är så mycket folk. Men men! Nej jag måste faktiskt göra mig klar och så, jag vill inte missa tåget sååå.. Jaja! Men jag skriver nog några rader innan jag kilar iväg :D!

Snart klar!

Åååh, det här var verkligen segt.. Haha, sen hittar jag inte i mitt egna hem. Earth hour försvårar det lite för stackars mig som itnte har någon mörkersyn! Haha, Nåja, strax börjar filmen. Efter körslaget dårå, började kolla på det, men det har verkligen blivit kasst. Det är ju inte ens roligt att se på längre. Nåja nåja! Dags att brusa ner sig under täcket och kolla på filmen, sen blir det av att sova bigtime!

Musik

Sitter och laddar in cirkus 15 cdskivor till min mammas iphone. Jätterolig lördagsaktivitet. Men men, om en timme börjar en rolig film, nämligen natt på muséet som jag inte har sett ens en gång! Sen ska jag sova efter det, men jaa.. Nu ska ja gfortsätta med det jag gör!
Godnatt

But i'm alright

I morgon ska jag shoppa, najsenajsenajseprajse! Gud, hoppas på finfint väder och lycka bland kläderna! Har lite småplaner på vad jag ska köpa! Ska upp tidigt också, tar nog 11:10 tåget in, så jag går nog upp vid halv 8 eller 7.. Yeah!

Kul dag. Nej

Jag vill köpa nya tröjor. Ingen kan, så jag får väl nöja mig med att handla mat istället. Jäkligt roligt. Ikväll då? Jo, jag ska väl rensa min garderob då. Prutt

Blir lite random

Ska sova, så jag slänger in några snabbt som satan skiter.

okej det fungerar inte.. kö

Hej, hej hallå!

Tänkte bara medela att jag lever! Jajjemen, har bara myst ikväll, chillat/slaggat/fisit/rapat osv, med rebus och alexandris. Möjsigt. Behövde bara, vila, ta det lugnt. Ja, jag måste orka shoppa i morgon. Det enda jag är lite spänd över är min tighta ekonomi. Eller jag vet inte om den är tight, lös kanske? Tydligen så landade min finfina mobilräkning på 1,2 laxar. Skitroligt, så där rök en 500 lapp bah sådär. Hyedekyl (jättekul). Men men, har iaf ungefär 800 sa moder nyss att spendera på lite smått och gott! Vill hitta tröjor i fiiina färger, något smycke, men faaan.. Tror ni man kan spola tillbaks tiden så jag kan sno alla Blondinbellas idéer och sen är det jag som är Blondinemma? Åh, jag måste skaffa ett jobb. Snart börjar jag väl bli galen också. He.. He.. Hee...

Anyways, jag ville bara skriva lite medans jag överför bilder från min mobil till datorn, hittade kabeln! (JUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!). Hihi, gud, jag har så mycket men ändå så lite energi i kroppen. Nyss var jag hur pigg som helst, sen ville mammsen vara snäll och pröva någon aloeveragrejj som ska vara bra för håret, och vad gör jag? Jo, jag själv dampar ju sönder som ett as och står och stampar i golvet och säger att jag inte vill. Varför? För att min energi verkligen försvann, jag är verkligen så jäkla trött att jag skulle kunna sova i ett dygn. Hela denna vecka har jag lagt mig senast 9. 9!? Och jag har aaldrig varit så trött som jag varit under dessa dagar, helt makalöst..

Men men, måste pussa mammsen på pallet imorgon.
För, jag fick ju faktiskt en present av henne igår, en parfym som luktar superdupergott! Escada's desire me. Den passar mig något så bra! Ni vet, alla har ju en speciell parfym som passar dem, jag gillar.. Vad ska man säga, karaktärsarfymer, något med en stark kontrast eller vad jag nu försöker ge mig in på för chict parfüm språk.. Men iaf, den luktar så jäkla gott! Och det var inte en liten flaska heller.

Sen tänkte jag bara berätta, för dem som är intresserade, att jag i helgen, troligtvis på söndag, ska fixa i ordning mina kläder, kan ju ta kort så får ni se hur krisläget ser ut. Nej men allvarligt talat, under denna vecka har jag varje gång jag hittat en hög med rena kläder på sängen bara öst ner det i mina byrålådor och det ser helt.. Ah, det ser ut som ett bombnedslag. Men jag ska fixa det, sen ska jag ordna med lite andra saker också!

Men hejsanhoppsan i lingonskogen vad långt det blev, men kanske bra med tanke på att jag inte har skrivit typ.. Ett jota på cirkus några dagar? Nåja, återkommer med bilder snart!

kul

Kul att ingenting blir bra. Nu ska jag gå och dö eller något.

Chacha

Med en gnutta ironiii. Nu ska jag fixa mitt konstiga hår. Det ser helt.. Särt ut. Fan, orkaaaa! Pallar inte.
Over and out.

Dagen

För det första, 2:ornas teater var superrolig! Haha, och Linda, fan vad bra hon sjöng! (en i 2:an). Ååh, det var så fint! Jag vill också sjunga inför folk. Men jag kan ju knappt redovisa utan att börja skaka och sluta andas. He.. He.. Hee... Nåja, dagen har varit sjuuuuuuk lång.. Och då menar jag det verkligen, jag är så jäkla trött!
Anyways så efter skolan köpte jag och pappsen våfflor, och jag tröck i mig starka 8 stycken.. Inte så okej.. Men men, det är våffeldagen right? Hahahah, jag har ont i magen dock.. He he he!
Yeah yeah, jag kollar just nu på simpsons och väntar på vampire diaries. Sen ska jag sova, i morgon äre fredag, sen äre HÖÖÖÖÖÖÖLG!!! Satan vad skönt! Ssss.


Yeah!

Jag håller huvudet högt

Pustar ut, godnatt. Jag ska S o V aa.. Fett skönt, tog nyss ett bad också. Brun e jag också. Trött somfan med. Hungrig också, men det struntar jag i. Käkade tre feta ´kettbeter förut. inte fullt med okej. Men men, i morgon, torsdag. jaaa, yes, superkul, not. Orkar inte, får se om 2:ornas teater är bra, den låter bra, men har hört lite tissel och tassel om att den ska vara lite.. smådålig? Men whatever, jag giver dessa människor en chans, vafan, ord för ord går ju inte för sig, jag ska se skiten och döma själv!  Eller skiten och skiten, teatern. Nej men den låter najs faktiskt. Gud, nu börjar jag tappa fokusen i ögonen, som att man Zoomar för mycket och det blir helt blurrigt.. Haha, godnatt.

Eller aah..

Den här kaaan jag ju faktiskt bjussa på, varse peps!

Fullkornsbröd med kaviar

Godmorgon, godmorgon. Onsdag idag! Jag driver bara, jag gillar inte onsdagar. oonnsdaaag. Usch, tvi. Iaf, jag var otroligt snabb i morse med att fixa mig i ordning. Då måste det betyda att : Jag ser inte helt okej ut..
Men jag orkade faktiskt inte haha, tror jag höll på i max 20 min när jag vanligtvis behöver minst 1 timme.. Nåja, känns faktiskt skönt, kör på en ganska chillig klädsel idag med. Fick inte till någon bra bild meeen, aah Har iaf på mig: Svarta leggins, svart linne plus en beige herrkofta över det. Plus min pälsväst och vita sneakers! Galet möjsigt!
Nej, nu ska jag göra lite annat i hopp om att tiden ska flyga iväg så jag kan knata till bussen i detta strålande väder!

Dagen med ett stort K

Kajsa, kajsa, kajsa skrattar varje daaa, och fyfan, kajsa, kajsa, kajsa fan vad hon é braaaaaaa!
Checka, heta bombsäkra KAJJAN blir hela 17 år idag den puddingen!
CONGRATZ too heer!

Fining!
Jaa, började halv ett idag, skönt! Jajjemen! Sjöng för plutten här ovanför också! Otroligt vackert! Jaa, bjussar på lite bilder i brist på fantasi!





Idag dåråa!


Jag skulle

Om jag kunde. Ja, lägga in lite bilder från min mobil. MEN! Min lilla sladd har en stark tendens att alltid springa iväg så fort jag behöver den.. Sååå, ni får helt enkelt nöjja er med några simpla cam-bilder!

Och simpelt klädd. Jeansskjorta, svarta leggins. No biggie, lite, eller ganska skönt faktiskt! Nu ska jag keka paaastaarossa!

Just chillin

Är inne på le bathromé! Fixxar och kirrar och stylar lite bara.. Nej men, i helgen.. Då ska jag, vadå? Ja vad ska jag göra, ja vadåå? S to the H to the O to the dubbleP to the A! "najss?" frågar ni. "Ohyeeeah" svarar jag! Vet precisilisi vad jag ska kirra! Böt that äs a sikrät.. Scchysch... Nej men, nu ska jag tralla ihopp en görsnygg frippa eller något, ciao!

Haha

Jag tabbade mig, ajjabajja, och orkar jag plugga just nu? Näej, har ont i skallen fan.. Ååh, denna dag har inte varit rolig ska jag säga er. Fybubblans! Ska nog ta en promenad och rensa tankarna!

Jag ska Soooovaaa!

Jaa, hör och häpna. Nej men, jag har ingenting att göra, så ska slå på ajpådden och sakta, sakta somna in. I morgon ser dagen D ut såhär!
05:25 - Godmorgon världen
07:27 - knallar till bussen
08:15 - Hej skolan börjar
15:15 - bye bye schuul
15:30 - hoppla bussen
15:40 - hoppla av bussen
16:00 (förhoppningsvis hemma, beroende på väder) - Hemma. Låter kalas va?

Och då ska jag plugga plugga, eller aa, jag ska sitta i en eller två timmar, sen ska jag ta en promenad, sedan ska jag fortsätta plugga. GODNATT! Btw, säg inte att det går en wallander film ikväll? För då kan jag ju bara inte slagga nu..

Nu kör vi!

Dags att kolla dagens läge, dags att planera lite framåt.
Nu: Duscha

En daglig dag i den dagliga dagen

Godmorgon förfasiken! Dags för mig att dra på ruttna kläder, dra en frulle och bege mig mot våran insnöade stuga i dalarna. Härligt härligt, bara skotta i sisådär.. En dag kanske. Iom. att stugan ligger mitt ute i skogen, i dalarna.. Där snöar det ju, obviously. Sen har vi ju inte varit där på ett ganska bra tag. Men men, Vad gör man inte för la familia? Anywayshows.. Nej jag vet inte..

 

godernatt

Hejsvejs

Det finns så mycket mer

Under denna trista kväll har jag passat på att fota något, ja vad? Jo mig själv. Juste, jag har ju varit borta ett tag. Har hänt ett och annat. Men men, vi lever på och röjvar för karma! Pliis!





Jaa, sådär ser jag ut. Sverige. Då vet ni.

Jävla skit

Ååååh, pruttkväll. Ta mig härifrån tack..

Jävla skit

Ååååh, pruttkväll. Ta mig härifrån tack..

Menar du?

Jag VET att mina tänder har åkt tillbaka. Jag VET att jag har slarvat med skenan. Jag VET att två tänder åker bakom två andra. Tro mig, JAG VET DET. Och det är inte något jag är speciellt glad över. Så kan alla bara vara så snälla och sluta påpeka det, förihelvete..

Surt..

ååh, vill att det ska vara helg. För i helgen ska jag till Dalarna, fan vad skönt. Jag ska typ.. Slappna av som fan, skotta lite snö, sola lite, leka lite, äta massor, gå på feta promenader i skogn, och umgås med mina fantastiska föräldrar. Härligt härligt. Jaa, när man inte kan åka utomlands så blir ju Dalarna ett ganska bra andrahandsval faktiskt. Lugnt, tyst, mysigt, och framförallt, inte en massa jävla folk. Inga dryga människor heller, om nu inte älgarna får för sig att komma upp till stugan vår och mucka lite. Men det tvivlar jag på, men man vet ju aldrig...
Älgar är ju trotsallt.. Älgar. Läskiga satfläsksdjur.

Se mig.

Ett dåligt svar är bättre än inget svar alls

Nu: måla naglarna. Sen: Plugga, duscha, sova. Jag är fett tråkig, men jag har mina anledningar.

Start

Bajsmorgon, ser fram emot en pissig bajsdag, och en trevlig bajsig pluggkväll.

I love you

Nu ska jag sova, och det är lika bra att vänja er vid att jag inte kommer att skriva något här på ett tag.

Se upp med vad du gör

Det kommer slå tillbaka, så jävla hårt.

Haha, en insvängning bara..

Först håller jag hårt om mina små tummar med naglar som bär ett avskavt lilarött nagellack och drömmer!

Sen blev jag arg.. Hahha

Och nu ska jag prata med pappsen hade jag tänkt, mamma har en liten girls night här hemma. Det betyder att nedervåningen är förbjudet område.

Hahaha, ååh jag har så tråkigt att jag inte ens kan sova,.. BYE

It's sad


Hey thaer lonleh gal, whats whit tha sad face

Look at me

Dags att sova, har pluggat på som fan, eller somfan vet jag inte. Tillräckligt för att jag ska bli yr i bollen och trött som en gris iaf. Läser lite i morgon när jag äter frukost, måste göra provet. Dock mår jag faktiskt riktigt dåligt, vet inte vad det är. Känner mig bara helt avstängd i hela kroppen.. Fan om jag blir sjuk igen, vad var det..Typ en vecka sen? Nåja.Godnatt!

Fatboy come to me

Är trött, som vanligt.. Snart snart snaaart är veckan slut.. Gash vad skönt. Hahaha, ååååh!
Äsh, jag bjuder på bilder


Ser gult ut, men detär det inte haha
asssåååå det skiter sig.

 

Tack

Jag har nog aldrig blivit så sårad. Men tack för det. I sinom tid inser jag väl hur patetiskt allting var.

Plugg

Nu har jag suttit här ett bra tag, och jag börjar fasiken bli trött alltså.. Nej, nu ska jag kolla på dating in dark och ta det lite lugnt"

Äntligen!

Nu fungerar min dator, finaly säger jag bara. För övrigt så är jag på ett uselt, jävligt pissigt humör. Men men, inget någon annan är intresserad av. Sånt märker man ju ;).  Iaf, ska sätta mig strax och skriva om franska revolutionen, sen ska jag plugga fläskfranska.. Suck. Nåja, snart helg! Ja, i morgon är det onsdag. Alltså snart torsdag, då är det fredag och Fredag står ju som alla säkert vet för frihet. Ja, i några dagar iaf! Men men!


Det ärså vi gör det.

Min dator

Vill inte..

No more

Haha, nu orkar jag inte spela mer.. Haha g33k. Anyways, vi ska ha gäster vid 6, så jag ska typ.. Lägga mig framför tv'n i väntan på mat!
Piiz

Jag viste inte att det fanns så mycket människor

Inte i bålsta iaf. Fyfan, ica var ju fullproppat! Nåväl, nåväl. Efter en kikrunda inne i BålstaC så hade jag upplevt 1. Några feta snubbar från antikrundan. 2. träffat några bekanta. 3. och typ dött.
Jaa, Det är inte roligt att handla när man är trött. Tyvärr så kan jag inte lägga mig ner på marken och skrika som småbarnen. Jag är ju typ, jaa.. Vuxen nu. Tragiskt.
Men iaf, för att återföda mitt inre barn ska jag spela the sims 3!
CIAO!

Och jaa.. Jag har fått en liten Thing för reflekterade bilder. Då vet ni!

Jag ska bli en astronaut






Jag har en tvilling som är fastkedjad på vinden. Bara så ni vet.
Nu ska jag dricka cocacola och titta på tv. Hahaha nej men, jag har tråkigt.. Så jag ska nog titta på tv och dricka coca cola.. Hah, njut av bilderna istället! AAAAAAAAAH

It's a beautiful day

Fasen vad härligt att vakna upp och känna lite värme utifrån. Ja, kanske inte plus-grader, men det är inte 20-. Vilket är asbra! Det är lite stopp i huvudet idag, så jag tar en dusch och fixar mig lite. Så återkommer jag med något som förhoppningsvis är lite roligare att läsa!

More

Vänner är vackra, för javiss vackra vänner har jag!

En supersnygg bild på mig. Ha-ha-haaa

Ett stycke Idis och ett stycke kajjan

En sne maddelutt och en utväxtdrabbad Emma.

Göllet Linnéa

Barreberra och bruden som slängde brickor på golvet på don-ken

Yeah. Det är vad allting handlar om, att bjuda lite på sig själv.

hahahahahaha

Oj, såg nyss att jag skrivit att jag skulle ta mig ett havsbad? Hahahaha jag måste nog vara lite på lyset.. Vafan.. Havsbad? Kommer inte ens ihåg att jag skrivit det.. hahaha, fan vad jag skrattar åt mig själv just nu! Hahaha

Det måste vara värt nånting?

Har precis tagit ett bad, ska strax sova. I morgon måste jag somsagt in till stan och lämna tillbaka den där förbaskade tröjan.. Ååh, ibland blir jag riktigt arg på mig själv. Dessa idiotiska impulsköp. Men men, så kan det gå!
Ha en trevligt fortsatt kväll/natt!

Drop't down suga

Ska ta mig ett härligt havsbad och dra på musik och relaxaa lite!

När en människa förlorar sig själv i allt vimmel

Vänner är bra, bra, bra

Så flipapr allt.. kul.

Jag blir förvånad över hur folk behandlar andra

Hur kan man vara så kylig mot någon, och inte bry sig?


Nåja, Jag ligger här i min ensamhet och är lite smått arg, lyssnar på muse bl.a. Jag är sjuk också.. kul, jag skippade ju en halsduk igår. Smart när det bara blåste i motvind. Vinden blåste in och igenom hela min kropp. Så nu ligger jag som den stackare jag är och tycker synd om mig själv och muttrar över hur fan jag ska orka plugga. Men det löser sig nog! Jag ska lägga upp lite bilder från igår, men jag separerar nog dem från detta inlägg tror jag.
Iaf så måste jag in till stan och lämna tillbaka den där tröjan som bara ligger i påsen och fular sig.. Jag avskyr den, varför i hellskotta köpte jag den för! Totalt värdelöst! Nåja, iaf. Har haft strömavbrot i ca 4,5 h.. Jävligt kul. Dags att fixa in bilderna, brb!

En nedgången sol och jag känner hur kylan tränger sig igenom väggarna

Nu ska jag sova, har ätit, kollat på tv samt småsovigt. Alltså inte kanske något jag borde.. Eller "äta bör man annars dör man". Nåja, ska träffa Rebecca i morgon. Hon kan säkert få mig på bättre humör.

Det suger att jag inte kan höra av mig till just dom jag alltid brukar göra det. Känns så otroligt.. Ensamt.

För att en själ inte är lik den andra

Har varit i stan, och jag är toktrött.. Köpte ett par brallor och en tröja, som jag dock ska lämna tillbaka. Den var inte alls lika snygg som jag trodde. Var som att slänga på sig.. ingenting. Så genomskinlig var den.. Suck, jaja. Har varit på riksdagen, var ok. Var på dn/expressen var också helt okej. Det som totalsabba allt var det äckliga vädret.
Satan  jag är för trött. Ska kolla på v.d och drömma om att en vamåpyr sska komma och ta ,mig.

Jag ser ingenting

Godnatt.

Många önskningar, få som slår in

Jag vill sova, så jäkla trött. Men maten väntar, fasen vad gott det luktar nu! Ska preppa lite saker inför i morgon också, lägga fram kläder osv eftersom att jag inte kommer hinna det i morgon. Åker hemifrån lite innan sju troligen, yeah asnice. Men men.
Nej.. haha jag blev tom.

Jag blir bländad av denna plats

Har kommit hem från ica, var faktiskt ett tag sedan. Har nog tagit årets skönaste dusch. Fy. Satan. Vad. Skönt. Usch, jag känner mig helt harmonisk haha! Nej men fasiken vad skönt det var! Längtar efter middagen, blir typ pasta med fläskfilé och någon svampsås tror jag. Ska gå ner och kika med mammsen hur det går, sen ska jag ta min godispåse och lägga mig framför tv'n ett tag. Sen ska jag sussa sött och drömma om allt fint jag förhoppningsvis får med mig hem i morgon!

Baj det väg

När jag kommer hem ska jag kolla hur klirret i kassan är. Sen ska jag kolla kläder och underkläder.
Bajs

Det här är ingen verklighet

Ligger och väntar på att mamma ska duscha snart så vi kan åka till ica så vi kan åka hem så jag kan äta sedan duscha och sova. Oj, mycket där. Men jag är så trött, orkar inte vänta.. Känner mig smuttsig.. blää.
nej jag palla rinte.

blaelela

Jaagwek kan inte prata.. Bläeäeäew. Usch, jag ska nog dra bort sminket, duscha, kleta in min nyinköpta hårinpackning i barret, äta något. Sen sova bort denna dystra jävla hordag.

Men tack för allt ändå..

Fan ska man vara kär för?

Det är ju bara onödigt:)!
Jag är trött. Blir tröttare bara jag tänker på att mitt alarm kommer ringa 05:00 i morgon. Men men, jag ska köpa lite saker, sen ska jag färga håret på tisdag. Så jag har iaf något att se fram emot. Fan vad arg jag är.

i've released my self

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Nu ska jag sova snart, och jag mår bra somfan!

Well

Varför ska man ödsla energi på någon som inte bryr sig undrar jag.

Jo varför? För att man vill? För att man önskar att den bryr sig?

Eller bara för att man har små problem i den såkallade hjärnan och väntar på förändring?

Nej, dags att le mot resten av världen.

Det finns fullt av människor till både vänster och höger.

Så nu slutar jag se på en prick av blyerts som snabbt som fan blev kladdig och suddig.

Gaga ohlalaaa

Åååh jag hade precis vant mig vid musen.. Så var jag tvungen att lämna tillbaka den till mamma.. Alltså, datormusen vill säga.



Najsinajsiprajsiprajsi...
Jag har ett megaproblem, och tyvärr så kommer jag behöva lägga pengar på att fixa det. Min utväxt. Damn, ibland suger det verkligen att vara blond, eller.. "blond". Ska ifs bara färga till utväxten och inte hela håret, så det kan väl inte bli så mycket? Eller..?
Nåja, hur som helst så ska jag fixa det, för det ser inte okej ut just nu.
Förövrigt så har jag jättetråkigt, kommer inte riktigt igång. Kul? Nej, bajs.
Jag vill bara... Slå någon, jag vet inte varför. Jag är bara arg. Vill bara att allt ska lösa sig så blir det asbra igen..

Nej, nu ska jag borsta tandsingarna, smsa godnatt till pappsen, och sedan börja skriva på lite olika saker!

Det brast..

Funderar mycket och, näej. Jag tror jag väntar va? ZOOOOM! Back to life, jag får stå mitt kast i morgon. Jag tog mig aldrig tiden att låna den där förbaskade boken innan lovet. Och idag var biblotekshelvetet stängt. Kul! Nej, men men. Det kommer defenetivt inte hända igen! Det kan alla ge sig FN på... Anyhows så ser jag inte fram emot morgondagen. Men jag ska gå till skolan med en positiv inställning och kötta igenom dagen. Vare sig jag vill eller inte! Jag vet att jag har franska, och det totalsuger. Men jag valde det och så är det. Sen är det ju bara svenska och historia. Inte så farligt! Det klarar nog jag! Apropå historia.. Jag kommer nog sitta uppe inatt. För jag måste börja på min fördjupningsuppsats angående franska revolutionen... Yeah, fan vad kul att jag spenderade lovet med att knapt göra någonting. När jag likaväl kunde pluggat. Och kanske t.o.m. varit klar? Nej nu spottar vi mig i ansiktet så jag skärper mig! Tiiime to study!

En sång om ingenting

Jag är sugen på cola. Så sugen, att när jag bara tänker på den härliga drycken så börjar jag nästan dregla. Så sugen är jag. Har smsat mamsen och hoppas för fullt att hon köper med sig det, vore ju ganska mysigt framför DH SOM FÖRÖVRIGT BÖRJAR IKVÄLL! Satan vad jag har längtat, kommer ihåg då jag satt ihoppkurad framför det som tydligen var det sista, så säger dom efter att det var det sista. Lilla Emma kände sig sviken och arg. Men nu jävlar är det igång igen!!! YEAH!
Nej, jag ska köra sodastreamat vatten och glutta på detdär.. Dejting in dark? Nåja!

Porno





Varför känns jag så.. rysk på denna bild? Ha ha..
Nåja, paaaaaaaaallant

Dagens!

Slänger snart in lite bilder, både från idag och lite andra dagar. Känns som att jag har slarvat lite med det!
Medans, en "dagens"-lista.


Dagens upp: Det var asnice att träffa alla söta tjejer i klassen igen!
Dagens ner: Ett och annat plus denna hunger!
Dagens mat: Tre rostade mackor, en mannafrutti, en kladdkaksbit och en fetingbig tacoplate ala moi!
Dagens klädsel: Strumpbyxor, sammetskiol och jeansskjorta plus vita sneakers.
Dagens humör: Både najs och onajs.
Dagens smärta: Ryggen, knät. Fyfan.
Dagens dröm: Just nu? Mod..
Dagens vill ha: Mer pengar..
Dagens måsten: Plugga avskyvärd franska.

Sådär, snart bjussar jag på pics!

Face it

Dags att komma ikapp med verkligheten. I morgon blir det avknatning mot skolan. Marspankaka, inga men! Har somsagt pratat med min fader idag. Fan vad visa föräldrar är ibland, han har gett mig en annan syn på saker och ting. Ser allt ur ett annat perspektiv nu. Vi har gått igenom precis allt, allt som jag just nu tycker tynger mig. Och även om allt är långt ifrån bra, så känns det ändå bättre med tanke på att det faktiskt kommer bli bättre. Jag måste bara göra det på mitt sätt.
Så nu ska jag dra i ipoden, sova sött tills klockan 08:00 i morgon, jag ska vakna med ett leende på läpparna. Se fram emot skolan, och jobba på som aldrig förr!
Ledsen är alla, men just nu anser jag att jag faktiskt inte förtjänar att deppa. Jag ska vara glada Emma. Vilka människor har rätten att trycka ner mig? Nej, juste. Så nu ska jag kötta på som en galning och bevisa för alla andra att jag är förjävla grym!
Allt som allt, I rock! Godnatt♥

Det är föresten

Ganska tråkigt att se ett och annat överallt. Eller bara någonstans. Nej, fy fy fy. Inte skriva nu inte inte inte! Det vill vi inte.. jäilarnågtge HAH!

Ska man skratta eller gråta?

Det var najs. Iaf så väntar jag på papi just nu. Vi ska snacka lite ikväll, fader dotter snack liksoooom. Hoppas det blir god middag, för att ah, väga upp till gårdagen. Katastrofff. Hahahah, jag har så otroligt kul just nu, eller.. Vänta! Nej juste, det har jag ju inte! Därför ska jag ringa pappa, och preppa inför vårat snack, och hålla mig ifrån bloggen. Ingen ide att skriva när man är arg.