11

On my mind

Ska snart lägga upp lite photos från lite olika tillfällen. Bara för att jag är sjukt trött och har noll koll på vad jag ska skriva här.. Låter asbra, låter asgrymt.

Trögt

Har världens jobbigaste mensvärk och är trött som ett djur. Allt jag vill är att göra det där hemska naturkunskapsprovet så jag kan komma hem och plugga somfan på samhällen som jag har restprov på i morgon.. Askul, har sju prov kvar. Eller ah, 6 när jag gjort dagens!

Ahja, fint väder iaf.
Snygga killar.
Bruna ben.
Sommaren är här iaf.
TJARRÅ

Kläder idag: klänning, H&M, jackan med. As...

31052010769 (MMS)

Kläder idag: klänning, H&M, jackan med. Asmycket plugg i veckan så det blir inte alls mycket uppdatering, inte för att det är mycket nu ändå men iaf. Tjarrå!

Ut i solen

Men först, bilder








Ah, härlig kväll, fick mig en skön time med gott folk och mycket skratt! Men nu ska jag jobba på bränNan.
TJARRÅ

Geografi

Klar med allt såååå...

'

13 timmars sömn

Kommer inte ihåg när jag somnade igår, men det var runt 5 tror jag. Ah, på eftermiddagen dårå.. Haha, sen har jag sovit ända tills klockan slog 6 i morse. Därmed 13 timmars härlig sömn! Är piggare, inte aspigg, men lite och ser fram emot en kort dag och sem hem till BojjaN. Ahja, jag ska äta en fet, härlig frukost. För, eftersom att jag sov bort mig igår, så åt jag ingen middag = kurrande mage.

Så ah, frukost. Sen, sen vet jag inte. Ber till gudarna om att solen ska titta fram, för jag SKA vara barbent idag.. Annars slår jag någon..,

Du är fast i mina tankar

Morsning. Trött, seg ont i magen. Bra dag, bra humör. Yeah! Ser iaf ut att bli soligt, lite åtminstone. Så jag håller tummarna! Ska nog börja kila nu, börjar bli lite brådis, men ville bara tïtta in!

Skriverh när jg kommr rem!

Smärta

Ligger just nu och vrider och vänder på mig.. Mitt knä gör så jäkla ont. Den 22 juni ska jag tillbaka till uppsala och kolla upp vad som har blivit fel.. Igen.. Usch, jag orkar inte. Bläää. Nej nu ska jag inte klaga mer på det.

Känner iaf att jag inte är ett dugg sugen på att blogga idag. Allt känns bara drygt och slitsamt. Är trött som ett djur, vill sova sova sova.

Äsh, skiterit. Hörs i morgon då jag förhoppningsvis är på lite bättre humör..

Ååååååh, bajskorv.

Asså, jag är så trött. Och jag lovar. Det syns.. Jetekyl! Ska slinka i några andra braller. Typ tight. Känner inte för shorts nu. uuuuääää

Not so good morning

Hej. Här ligger jag, med kramp i hela kroppen. Och hostar! Fortfarande? Igen? Det hade ju slutat, åå, baldersballe. Jag orkar inte! Men, iaf så har jag sovmorgon idag, så ska kila upp och äta frukost snart, sen fixa mig lite. Sen dra. Får se om jag hinner lägga in några bilder innan jag drar, men det ska jag nog hinna med!

Ah, nej nu kurrar magen något förfärligt!

One new, so short, totaly fab




Lever för den, gosh. Snygg, egen, underbar.
Sommar, mm.

H&M 249:- (om jag minns rätt)

Trött

Ååååååh, fasen vad trött jag är! Har gått och gått och gått som en galnin. Plus allt jäkla hoppandes i gymmet haha, herregud. Helt stört, skulle kunna sova just nu. Men men, hann inte skriva när jag kom hem för det var bara att dra in, byta om, äta och dra igen. Så ah, var hemma i kanske 20 min.

Men jag ska ladda in lite bilder från dagen, så lägger jag upp dom senare!'

Bye

Face



Fina bilder, ah visst. Nej men jag är för trött för att anstränga mig! Ska snart kila ner och fixa allt och sen dra till bussen! Kommer kika in med ett inlägg vid lunch ungefär! Tjarråååå

Clothes


Leggins:H&M, Tröja:GinaTricot

Wieeeeeeeeeeerd

Aaah! Vaknade gott och glad för en 40 minuter sen kanske, kände just idag att jag inte orkar fixa mig speciellt mycket. Liksom, kolla ut? Dom flesta sa att det skulle bli regn och skitkallt, men det ser inte sååå kallt ut! Så det är fetingnice! Vill helst inte gå runt i hjälstaviken och frysa arslet av mig.. Haha.
Åh, på tal om väder! Igår i kista hittade jag mina drömmars gummistövlar! Men dom fick inte traska med mig hem inte. Var kanske lite dyra för ett par gummistövlar. Men men, om jag inte hittar några liknande snart så börjar jag nog spara ihopp till dom!

OHYEAH, haha.. Det ska bli sol idag OCH 13 - 16 grader. Inte regn alls! Naiiiiiiiiis! Fan vad härligt =D! Oj ah, juste! Jag måste kila ner och äta frukost, sen packa idrottskläderna! Men jag lägger upp några bilder alldeles strax!

PIIIIZawt

unfortunately it's not raining men

Seg dag, regn, regn, regn..... (10 min senare) .... regn, regn.. Liksom, kul? Igår var det strålande väder, så kommer det ett riktigt bajsväder! Nåja, jag hade iaf en riktigt skön kväll igår. Mycket vänner, mycket skratt och massa dans och konstigheter! Snart, eller om 2 timmar (suck, arg, sur) ska vi åka iväg.. Väntar bara på att åka. Finns ingenting att göra. Ah, asså vi ska åka och shoppa lite. Jag och pappsen, mammsen ah.

Äesh bjuder på några favoriter från igår!





Väntar

Sitter här, nyduschad, tar egopics med camen, och väntar på Idolga (ida). Rackarungen ska göra sig finfin här, men kommer inte förns om en timme.. Yeah, jag har faktiskt lite långtråkigt. Därför sitter jag och tar en maaaaassa foton med camen, typ hundra pirrer bah. Men det är lugnt, eller? Btw så bränner mitt skin lite.. men det är najs, jag älskar't! Aja, här kommer tre egosar.




Ah, asfina bilder. Jag vet. Nej, jag ska kolla på burken nu. I väntan på idie! TJARRÅ

Helt underbart!

Har haft en helt underbar och mysig dag! Slappat med Linnea och Fia ett bra tag i solen, och jag börjar nog utvecklas till en liten pepparkaka! Där kan vi snacka om härligt!! Kände på vattnet i poolen, kunde badat om jag ville. Men det ar way för kallt för mig, så jag hoppade det haha.

Ska strax hoppa in i duschen då det blir lite utgång ikväll, så jag kan inte vara svettig och äcklig i håret inte! Ah, det var väl allt jag hade. Hoppas att alla har haft en asbra dag =)!


Latero!

Silent




Härligt, nu drar jag! L8er0

Hur kul?

Det är verkligen sååå kul att vara bortglömd! Askul! Tack=)

Anyways, lite lack. Men vem är inte det ibland! Ska snart käka, grillat blir det, mmmm sommmmmar!! Älskar't!!! Sen ska jag nog dra mig till Bålsta, vad jag gör där får jag se, ska iaf träffa några. Blir najs, najs, najs! Ahkej, maten klar!

CIAO

 

För livet leker så jävla hårt

Allt är hårt, men ah. Solat efter plugget med Linnesisen, ah i skolan nationella i matte A, gick fan bra! Är asglad! Inte för att jag kommer få vg. Jag failade lite för mycket. Men men, jag är nöjd ändå! Stekt hela dan, blivit brun, gladchey? Ahrå. Vill ha mat, nu ska jag kolla på tv heueheee! TJARRÅ






Asheta gummistövlar, och mina asbiffiga vader. Grym dag, Ah, heeeejdå!
ÄLSKAR LIVET

Mår bajbajbajs

Ändå ligger jag och pluggar matte som ett satfläsk, visst. G skulle fan vara bra det med, men! Ett VG skulle bara göra mig så... Ah, så jäkla lycklig! Därför ligger jag nu här, och bor i min mattebok, läser igenom allt, precis ALLT! Men aah, dags att återgå!


Fräsch brud, sa jag att jag älskar att duscha?

Finns det något bättre än family guy OCH v...

19052010161 (MMS)

Finns det något bättre än family guy OCH vattenmelon? Just nu, tror fan inte det, skön kväll pluggat somfan, ska snart sova, tjarrå!

Rumpa



Chinos: Lindex, Skärp: Kommer inte ihåg.., Tröja: Gina, Ring: Malta
Ah, dags att rulla till bussen! Tjarrå

Kuuul

Tänkte dra på en klänning idag. Vart dock lite otaggad när jag gluttade ut och undrade, vart fan är solen? Yuhuuu? Jaja, blir inte det jag tänkt utan säkert braller och något.. Ååh, jag vet inte vad jag ska ha på mig. Och jag borde äta frukost nu. Men jag valde att trycka på snozisen säkert 10 gånger. Asbra(Y)
Nej nu ska jag klä på mig!

Swe-

Ligger och pluggar matte, räknade ut idag när jag fick tillbaka mitt matte nationella. Behöver 20 G p till och 5 VG så har jag, JAG, fått VG i matte! Ah, tjarrå livet, jag ska plugga som ett satfläsk!! För på nästa prov finns det bara 21 G p, alltså kan jag bara har lyckan att faila på 1.. Fan att jag inte tänkte realistiskt på den där bajsfrågan, då hade jag bara behövt kirra 19. Men same same, fick iaf ett bra resultat, jag är nöjd! Faktiskt! Och om jag får vg i matte, då kommer jag hoppa och skrika som en fjant, för fasen vad glad jag kommer bli då! Herregud, jag kommer dö! Snacka om att jag ska lyckas!

Iaf som ni vet så körde jag på bara ben idag! Där kan vi prata tur. Om inte hade jag nog lökat sönder. Hur ofräscht som helst. Men det är sanningen, dock körde jag mitt första assflash för i år. Blev en liten monroe vid busstrappan, och några fick se mina söta trosor. Härligt, galet härligt. Men fan, jag är lycklig, satte på bikinin när jag kom hem, la mig i solstolen och sov. Jag sov såååå skönt! Bara kände att jag inte orkar vänta i lite mer än tre veckor till, jag vill ha sommar nuuu!!

Ahja, nu blir det plugg, hockeygluttande och sen sovdags!

SVETEN GJORDE MÅL! Göttigöttigöttgött! Ah, hejja sveten sätt schweiz i smeten! TJARRÅå

You made me belive

Lyckorus nummer 1: Jag vaknar av att solen står på topp!
Lyckorus nummer 2: Jag kunde sova till typ halv 10!
Lyckorus nummer 3: Jag kan äntligen gå barbent!

Springer runt i en vit klänning och bara njuter av värmen, väntar på att papi ska komma hem så han kan skjutsa mig till the school. Ah, e ascool.. He he he. Tog lite kort såhär på ljusa dan, ute.





Ah, nu ska jag fixa det sista, ringa papi, och dra! Tjenispenis

Saiks

Hittade sladden! Den låg, hör och häpna(!), i..... BADRUMMET! Vad fan, ah.. Den här gången så överträffade jag mig själv. Bra go jag är!







Bild 1&2: En dagens, dock böt jag i skolan. Kände mig inte bekväm..
#3:Fin strand.. dö
#4:Rånja herself
#5:Mer strand, och Gizmo
#6:Hockey och melon. Bra avslut på kvällen!

TJARRÅ

Ah juste..

Lägger upp bilder i morgon, sladden har fått ben igen.. Wupsää

Glömmer bort att andas

Tjosan i trosan! Har precis tryckt i mig en middag, en melon och lite banan. Det gled ner galant. Galet bra! Har haft en rätt rolig, men seg dag. Ah, segt plugg, men rolig dag utöver plugget. Ronja säger jag bara, du ä söt. Har druckit oboy i solen, knallat på beachen och samt pajjat ett par av mina solbrillor. Fackifackifackfack. Nu måste jag köpa nya.. Så går det när man lägger bruna brillor på brun mark. Dom blir osynliga! Ah, fett synd iaf..

Tror nog att Bålstas bilister som åkte uppför centrumbacken fick sig en rejält go syn när jag, som den otroligt keffa människan jag är, powerwalkade med ett otroligt fränt gung i höfterna. Kan också tillägga att handen var på plats vid huvudhöjd med en vriden hand likt en diva. Lagom snajsigt, dock rätt energislösande. Blev lite flås!

Ah, nej, nu ska jag duscha, sen krypa ner under mitt gudasköna täcke och sussa sött och le lite smått när jag tänker på sovmorgonen som infaller i morgon!

Kärlek till alla!

Vem ringde?

Morn.. Grym som jag är gick jag upp kl 5. Känns skönt, rutiner, mmm. I alla fall så har jag precis fixat klart allt, så jag är inprincip klar, förutom delen där jag äter frukost. Så ska göra det nu, typ. Känner mig sjukt sugen på kräm, men det finns inte. För den åt jag upp förra veckan, bajs.. Orkar inte tugga på något, och då hade kräm faktiskt varit helt perfa! Men men, livet leker inte varje dag. Eller, jo det gör det faktiskt, nu då!

Kan bara säga lite snabbt också nu att jag ska försöka ta lite kort idag, avskyr blågen just nu då den känns så otroligt tråkig. Så, jaa, jag lovar att bjuda på bilder! Kan försöka fota en outfitbild innan jag drar, och slänga in den här. Det vore väl något?
Äej, nu hör jag hur min lilla kagge roppar på mat. Den vibrerar, normalt? Ah, evridey.

Piiz

En evig dröm



Jag faller

Kollar avatar nu, käkat persikohalvor. Har det allmänt bra. Är hemkommen efter en långhelg borta, eller borta och borta, i bålsta. Haft en jäkla skön helg, trevligt folk, massor att göra, kul helt enkelt. Skulle lätt kunna sova nu, meeeen det finns viktigare saker. Men för en gångs skull så är dessa saker inte plugg.. Asnajs!
Haha, ååååh jag har absolut ingenting att skriva, känner mig bara så galet seg i huvudet. Bläff! Jaja, jag slänger in några bilder snart.

Bra pigg man är

Vaknat för ett bra tag sedan, Rånet sover, jag har kollat på cruash (?) den hariga hunden. Megatrevligt. Har bajsont i ryggen. Vill ha mat.. Haha, ååååh jag orkar inte. Men men, trevligt kväll blev det till slut, trevligt folk. Najs najs najsprajs på burger king.
Nej nu ska jag nog ringa pappa, Talk to ya l8a

Hooome

Hemma nuu, hade det hyffsat roligt igår, lite nytt trevligt folk blandat med lite gott och blandat. Dock inga bilder, men jag tror nog att det var bäst så.. Hahah. Kom hem runt... ah okej, jag kommer inte ihåg. Men vi kom hem sent iaf, kollade klart på avatar, och DAMN dom är ju fan råsexiga! Helt sjuk, och filmen var också helt otroligt bra!

Ikväll då, hade planer för dagen men ah.. Ska dra hem till Rebus, hade tänkt cykla, men eftersom att mitt knä strejkar så tror jag faktiskt att jag struntar i det. Orkar inte med fler krampattacker. Så papo får skjutsa mig helt enkelt, moahahah! Aah, nej jag ska nog gå och fixa mig lite.. Chilla lite, har tryckt i mig två feta hamburgare, var hungrig som ett djur! Så jag har lite småkramper i magen. Ah, allt som fanns

TJARRÅ

Sooniii

Snart ska vi kila ut och knata iväg en bit, hoppas på en trevlig kväll! Bara tre dagars ledighet kvaaaar! Till alla andra, ha en fetingnajs kväll!

Rånjis

Sitter just nu hemma hos Ronja, ska snart dra ner till centrum så jag kan få tjacka lite choklad! Muuuumma! Sen drar vi kanske ut eller vad vi nu hittar på! Jaja, det var väl allt jag hade att säga!

Hahah

Just nu sitter jag i sängen och skrattar lagom mycket åt mig själv, jag har inga som helst planer på att göra något ikväll, ändå sitter jag här nu med fixat hår, ansikte, hela rubbet! Men varför? Äh, jag hade tråkigt, passade på. Och om något händer så är det ju super! Om inte? Jaa, då får jag väl helt enkelt bara känna glädjen av att känna mig snygg då. Men det är ju helt okej det med!
Men allvarligt talat så hoppas jag att det händer något. Orkar inte vara hemma! Vill uuuuut!! Aah, jaja!

Nu ska jag kolla på top model repriser, dricka cola, och sjunka ner i min mjukisdress.

Sexigt va?

Tjiiiihooo!

Min bikini och brills har äntligen landat i mina händer!!


GODMORGON GODMOOOORGOOON

Happ, fanken händer idag då? Vill göra något, är azztaggad!! Men vad? Hm.. Får fundera lite på det. Anyways så vaknade jag nyss, men jag orkar inte riktigt kliva upp än. Känner inte för frukost just nu, eller aah. Typ, vill bara ligga lite, njuta av 4 dagars ledighet! Så skönt.
Eller så går jag och äter nu, fortare klar med det, fortare redo att försöka hitta på något skojsigt att göra idag. Mhmmm låter som en plan! Nåja nåja, btw. Jag har asont i magen =)

Ajaaa, frullebrulle väntar! Ciao

Aptrevligt

Ikväll har nog alla kul. Förutom jag, för jag ligger här med en elak mage och en mördarhuvudvärk. Jättekul, verkligen.. Men men, jag får hitta på något i morgon fan! Men för att inte göra denna kväll heeelt värdelös så har jag stängt in mig i badrummet och sitter just nu med en ansiktsmask på, kan ju lika gärna fräscha upp mig lite inför långhelgen, you know!

Aja, fan, har inget roligt att skriva. Samma sak varje gång ehhhhhhhhhhhhhh

P-napp

Tog en låååååååååång pnapp. Trodde det skulle vara otroligt skönt att vakna, men icke sa nicke. Denna härliga sömn resulterade i mer huvudvärk, lite yr i bollen, och massor med illamående.. Najs. Not. Sen ringde mamma, deet blir kebabtallrik. Japp, vill ha, men jag mår ju så jäkla illa... Ååååh, skjut mig!

Sen att min bikini och brillorna har kommit gjorde mig skitglad. Men ingen kan hämta dom, och jag kan inte dra till bålsta.. Kööl, men men, padre hämtar dom imörn. Så jag får vääänta lite längre, bu hu!

Nej, nu ska jag göra något totalt ovärt. Bajs


Ekilla, inte så pjåkigt faktiskt!

Blä

Men ändå inte, det gick faktiskt rätt bra, eller.. I början höll jag på att bryta ihop pga att jag inte hade någon miniräknare... Men Alexandra räddade mig, så jävligt stort tack! Annars hade jag typ dött eller något.. Men jag klarade det hyfsat bra!

Drog hem efter, mådde inte bra, illamående hela tiden. Plus att jag vart rejält bitter efter ett tag pga några saker. Men men, nu ligger jag bara ivrigt och väntar, vill att min bikini+solglasögon ska komma!! Vill ha allt nuuuu!!!

Men aah, nu ska jag typ.. titta på tv eller något! ´Byebye

Hahaha

ELLEN, jag tar med tröjan ikvällas, okidokas? Äh, skriver sms..

Happ, mår asilla, nationella.. Yeah, jag kommer rocka likt en gud. Anyway, ah. Vad ska jag skriva mer än att jag mår dåligt och så? JO!
FAN VAD JAG ÄR GLAD! Satt som en jäkla idiot igår och skrev och skrev och skrev and so on. Och jag blev klar! Två timmar innan deadline! Bra nöjd jag var alltså! Kände hur en lättnad bara svepte över mig! Aaaaaaaaaaaaah! Dock vart det nog inte det bästa, men huvudsaken var att jag blev klar med det jag hade. Skrev lite på alla rubriker, utvecklade och rättade till. Och det gjorde jag, så jag är nöjd.

Nej, nu måste jag fixa till mig igen.. Sminket kladdades ut när jag... chrektes i morse. Avskyr det order. Så jäkla unfresh. Men ah, intressant somfan ändå. Ska då bara göra nationella sen åka hem, mammsen ville inte att jag typ... nivet... i skolan. Ahja!

TJASOMFAN, NATIONELLA I MATTE A, Jag ska äga somfan!!!!

Pluggar..

usch, har egentligen inte tid att sitta här, men jag söker bara en massa utvägar och ursäkter för att inte kunna plugga.. Men dom börjar ta slut nu.. Har 8 sidor.. Bra jobbat.. Dock en maaaaaaaaaaaaaaaaassa kvar.
TTYL

Lyckig som fan

Tittar ut, vad ser jag? En klarblå himmel, sol. Asså, kan man bli lyckligare? Tänker bara på att, när den här dagen är över.. Faan vad bra jag kommer må då! Jag ska klara det! Jag vet att jag kan det! Åker till skolan och gör nationella, sen får måendet bestämma om jag ska stanna kvar eller om jag åker hem. Just nu lutar det åt hemfärd efter, men vi får se somsagt!




aah, nej nu ska jag försöka få tag på maddelutten! Tjingtjong

Men usch..

Mår fortfarande lika dåligt.. Bläee. Klockan ringde vid 9, har jag gått upp än? Näej, tanken på denna dag gör mig helt... Illamående, jag har sovit så otroligt dåligt. Jag mår så jäkla illa.. Usch för den här dagen, jag kommer verkligen inte ha något liv idag... Åker till skolan vid kvart i tolv. Nationella har jag också, kul. Ännu roligare blir det för det är muntligt. Och jag har knappt någon röst kvar.. Wie, turen är verkligen på min sida.

Men nu ska jag iaf transportera mitt feta arsle bort till duschen och skölja av allt dåligt på mig. Jag måste må bra idag, speciellt för att jag ska orka med allt.... Baaaaaaajs

Copycat

Bah för att dom göre såååå

Dagens vill ha: En fräsch grabb
Dagens klädsel: Shorts (strumpsunder) vit stickad tröja, aah
Dagens smink: Usual,  lite puder lite mascara
Dagens frisyr: Typ platt, wild
Dagens händelse: När olivia kötta sönder Ronja, (i love you boo)
Dagens låt: Hmm… Heart of glass
Dagens planer: Ah, skulle plugga men..
Dagens saknad: En person
Dagens dummaste: Mig själv
Dagens sjuka: Jag där med, jag är sjuk.
Dagens drog: Choklad/alvedon
Dagens roligaste: Haha, min butshow
Dagens favorit: Mina gääls
Dagens köp: Chailatte
Dagens godis:shåklad
Dagens humör: Piss, men ändå.. härligt

Bära eller brista

Har pluggat ett tag nu. Men det går fan inte bra, känner inget jävla hopp om att "åååh jag kommer lyckas" Jag kommer bli helt överlycklig om jag ens får g på den där skiten. FAN att jag valde ett superdåligt ämne. FAN att jag inte började i tid. FAN att jag ska vara så jävla dålig. Just nu så känner jag mig så otroligt kass. Jag är så jävla arg på mig själv. Men nu har jag suttit ett tag, rättat lite, fixat lite. Så i morgon ska jag plugga som en jävla dåre. Bara skriva klart på alla punkter, fixa till alla småsaker. Sen skickar jag in den. Bättre ett arbete som suger än inget alls. Men fan vad arg jag är, ändå liksom. Jag vet ju att jag kan, varför gör jag då det inte? Jo.. För att jag är så jävla kass just nu... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skjut mig

Dos brudas

Två cheyer som gör min dag en aning bättre


Fett snygga, ge mig nu vad jag vill ha Olivia

Slöööt

Faaaaaaaaaaan, jag mår fett dåligt, ligger med lite gott och kollar på smalville, asnaaaaaaajs.
HEJSSVEJSBAJS

Sommaren är ljuv

Tänk, sommar. Mmm.. Härligt
Rullar ur sängen, väckt av ljuset som tränger in vid fönstren
Drar på några slitna shorts och ett slaffsigt linne
Upp me håret, på med brillorna, Sandalerna
Tar cykeln, går en stund bara för att känna värmen,
 som kommer från den uppvärmda marken
Hoppar upp, rullar iväg
Livet bara leker
Så in i helvete

Fan vad härligt
Sitta på en brygga på kvällen, doppa fötterna i vattnet,
men drar upp dom för det är lite "kallt"
Skratta hela nätterna
Bara vara.

Fyfan, sa jag att jag totalt avgudar sommaren?









Aaaaaaaah, Blir GALLEN! Gemigrååååååååååååå

Lagom less

Nåja, just nu har jag en voffsing som har bänkat upp sig på världens mysigaste plats, tydligen, mina ben! Äh, hon är så söt så det får väl gå an. Samtidigt som jag kollar kläder, bloggar och försöker klia en enorm hårboll så försöker jag också plugga lite naturkunskap. Har prov i morgon på miljögifter, och eftersom att jag missade första provet så vill jag defenetivt inte missa detta, och jag vill verkligen göra ett bra jobb. Så det är prio nr 1 just nu, sen ska jag försöka skriva lite på fördjupningen, rätta till lite fel osv. Sen ska jag fortsätta, haha min bror kommer få läsa en massa. Nåja! Har inte så mycket mer att skriva.

Bajsilådan

Yes

Nyss bestält hem en bikini och ett till par solglasögon! Haha, jaja, jag är bra nöjd så, vafan! Nu ska jag kolla på film och friska på mig!

Why?

Idag har jag kollat på tusen filmer, känns det som i alla fall. Har kollat på Anastasia, Snövit, A walk to remember, Kampen om camelot, Con Air, en Beck film, Några avsnitt ur vampire diaries och so on. Detta betyder alltså att jag inte har haft något som helst "liv" idag. Jag har i stort sätt bott i sängen/soffan. Men! Dock inte själv! Hade några kärleksfulla, trogna vänner. Såsom, toarullen, colan, maraboun, kudden och alvedonen. Så underbara vänner jag har! Dom gör inte mycket, bara hjälper mig lite, säger inte emot när jag klagar på hur synd det är om mig. Hahaha, usch vad patetiskt.  Nåja, jag tänkte titta på en till film (!), men jag tror jag ångrade mig när jag såg att jag redan sett ett helt gäng filmer idag. Det, aah, räcker liksom!
Haha, btw, nyss när jag skulle skriva räcker så skrev jag räkker? Oj, trött är jag!
Därför kommer nu en annan trogen, mycket kär och älskad vän till hands! Ipoden! Så alla ni som är friska denna härliga lördagskväll får ha det så trevligt, medans mitt älskade nattsälskap är toalettpappersrullen. Så mysigt!

Ciarrrå

Like a star

Väntar på att mamma ska komma hem med "krya-på-dig-gottisar" som då alltså betyder, Cola och stjärnor (Ah, chipsstjärnor, inte sådana som finns i skyn.). Och med detta säger jag att denna kväll kommer ägnas åt tv, ätandes, tv och sen ska jag nog sova, om det ens går.. Ska iaf försöka lägga mig tidigt ikväll, måste plugga hela dagen i morgon. Bara en massa samhäll!
Ah, det var allt för mig, ha en trevlig kväll!

Thanks Ronjis, Du er en stjerne!

Ringeling rings

Pure Beauty

If i was a rich girl

Åååh, mår pyton. Pga det och det.. Men men, skönt är att jag är ensam hemma en stund nu på förmiddagen, mamsen kommer inte hem förens kl:2, sååå aah. Pappa är i dalarna, tim är... Ah, vet faktiskt inte var han är just nu. Men, poängen är iaf att jag är ensam hemma. Så jag ska njuta lite, glida runt lite, drömma lite, äta lite och så många fler onödiga saker jag kan komma på just nu.. Eller, inte för att det jag nyss skrev är onödigt.. Men jaa, lite kanske!

Baby, don't you cry no more

Snart mat, mår fortfarande lika dåligt. Måste fortfarande vara lika tråkigt att läsa om det också.. Men hey, what to dooooo?... Orkar ingenting, har ont överallt. Klagis hit och klagis dit. Vill ha sommar, vill vara ledig. Vill ha allt. Men det är inte alls långt kvar nu! Snart är alla nationella prov gjorda, snart är också samhällsuppsatsen inlämnad. Då ska jag chilla så det ryker om det.

Men nu ska jag återgå till denna sunkiga fredag, med bara tråkigheter.
Roligt värre.

Godmorgon värdelösa dag

Kände endå en liten smula glädje när näsan slutade rinna och jag äntligen kunde andas normalt igen. Men sedan hände en annan sak. Ingenting som har ett skit med att vara sjuk och göra. Utan någonting som gjorde att jag nu ligger i min säng med en fruktansvärd smärta i mitt hjärta och undrar.. Vad fan ska jag göra nu då? Jag önskar att jag aldrig hade sett det jag nu har sett. Att jag bara gått därifrån, ovetandes.. Men, hade det varit så jävla mycket bättre? Kanske är det bra att man har en liten vetskap om vad som kanske försegår?

Nåja, en sak är i alla fall riktigt säker.

Sviker du mig, då åker jag härifrån.

 

Kul

Ska dra tillbaka till bålstas sunkiga vårdcentral, jag är sjuk. Igen? Vadfan, liksom.. Åh, men men skola i morgon. Kan inte missa mer nu! Men i helgen, usch. Jag som tänkt vila. Måste plugga som en tok! Aja, måste sova nu för att orka dra iväg i morgon! Byebye

Godmorgon världen, bah!

Tjenispenis, ligger i sängen, klar och redo för att om typ 20 min knata till bussen.. Suck.. Tjugo minuter. Orkar egentligen inte vänta, vill bara åka iväg så denna dag kan vara avklarad, så det kan bli fredag för att sedan bli helg. Vore inte det bara toppen? Anyways..




Såhär ser jag ut idag: Linne GinaTricot, Kofta H&M, Shorts BikBok plus strumpisar!
Lätt, soft och skönt!
= Najs!

HERRÅ

Suris

Funtar på att måla om naglarna, igen, bara för att göra någonting liksom.. Asvärt för dom som undrar! Snart är det keak som gäller, längtar. Blir pasta med lax och till det citron/vitvinssås. Gött i kistan låter det! Anyways, efter maten blir det nog bara lite filmgluttning sen ska jag nog sova, måste pallra mig upp i morgon, och så vill jag sova bort mensvärken. Aj aj aj!

Jaja, hare götteligöttgött!

Ahahahaaahahaaaajj

Jag har vääärldens mensvärksattack! Det gör så jävla ont, kan inte röra en del på kroppen nästan. Ligger som färlamad i soffan och önskar att allt bara kan försvinna! Hela min nedre rygg värker, höfterna värker, hela magen och neråt värker.. Kul att läsa om va? Nej, kanske inte.. Men det är så otroligt jobbigt!

Nu ska jag iaf dra på mig lite myskläder och sätta mig ute i solen ett tag!

Godkväll!

Sicken skön dag! Somnade ju efter 8 igår, sov till klockan 6. Gick upp pigg och glad(!?). Så himla skönt! Nationella började ju vid.. ah halv 9, så jag ville vara väl utvilad, då hörövningar inte riktigt är min starka sida.. men det gick faktiskt riktigt bra ändå, hoppas på ett vg! Nationella slutade runt 11, så vid 20 i 12 tog jag, Linnea och Fia tåget mot jakan. Har shoppat lite faktist! Har inte bild på mer än mina nya glasögon och en massa hamburgare!
Men jag slänger in dom iaf!


Söta Linnea! Hon hatar oss för att vi tvingade henne att äta på B.K..

Fisan

Aah, jag var ju hungrig, så jag trodde att det stod XL bara, men tydligen xxl. Kände att han i kassan nästan slängde fettoord i ansiktet på mig.
jag: En BigKing xl..
han: X xl..
J: aah
h: Ska du ha plusmeny då också eller (blinkar med ögat och skrattar lite)
J: Nej...
H: heh... Okej, (tittar bort)
Jaa, jag är så tjock att jag vill ha en plusmeny på en xxl burgare. Fan, äckelgubbe, inte hörde man ett jäkla jota av vad han sa heller, Snuskiga drägg..

Köpte inte denna, men gör nog det i slutet av denna månad, ångrade mig när jag kom hem... buhu

Köpte brillorna, haha så jäkla coola! Inte hatten, baaaaara glasögonen!

Aah, det var allt! Nu ska jag snart traska iväg till Helenispenisen och gå till ekila på promenad! Skönt med stort E. Ah. Men jag kanske skriver några rader av kärlek senare.

BTW! Klockan är halv 9, och vad? DET ÄR LJUST UTE!
Sommar, ohyeah, aha, ohyeah, vi vi-vi-vi-vill ha so-so-so-so-.soooomaaaöööör!

Magmukkler på stört-G!

Har precis kört lite situps, 10x10. Känns skönt, gymmade lite på idrotten idag också, inte kanske värsta workouten, men men! Lite körde man ju iaf, och snart börjar man på sats, då jävlar! Känns iaf skönt att man hittar gamla muskler från gymnastiktiden, känns lite lättare faktiskt! Men men, nu ska jag iaf sova.. Jaa, klockan är bara lite över 8. Men somsagt så vill jag få så mycket sömn som möjligt tills imorgon. Om det är hörförståelse så kan jag verkligen inte vara trött!

Men aah, ha en trevlig kväll!=)

Day and night

Usch vilken seg dag, franska i två timmar.. Ingenting att leka med, men men. Äntligen hemma. I morgon blir det ingen sovmorgon heller.. Har nationella i engelska direkt på morgon såå.. Sen blir det nog jakan med en bunt vänner såå det ska bli najs! Kanske köper något, om jag hittar något såklart hehehe!

Men nu ska jag iaf vila lite, ska upp tidigt i morgon, sova mycket inatt. Får absolut inte vara trött imorn!

Ett tecken!

Ååååååååååååååååh, jag är übersmeckabajslycklig!!! Hittade ingenting i vällingby, så där gick jag. Som en ledsen liten hundvalp. Tänkte, "äh, kan lika gärna gå in på H&M för att bre på mer av denna sorg". Stegade runt där inne, hittade ingenting. Sen, sen såg jag den! Den som jag letat efter i dar! Och fan vad lycklig jag blev, en stentvättad, blå jeansjacka, kort model, för bara 199 kr!! Åh, jag svävar på moln! Happyhappyhappy!


Barrapapapaaa, i'm loovin'it

Dojsor

Jag väntar så ivrigt på ett antal saker!

1. Att min tröja ska tvättas klart, då ska jag vänta på att den ska torka, sen ska jag ha den på mig..
2. Att pappa ska komma hem, så vi kan åka iväg
3. När vi är framme, så kan jag shoppa ännu lite mer!

Ah typ va, haha! Nej men vi ska åka till vällingby, ska finally få mina dojsor, ett par vita converse, mina gamla ser förtaskiga ut. Vill inte visa dom för någon, så det ska bli najs med nya pjucks! Ska också passa på att glutta runt på tröjor etc, etc. Det är ju fortfarande lite reayra här och var, så något litet lär man väl iaf hitta? Det tvivlar jag inte på =)! Suttit ute och solat har jag också gjort, fick lite färg, känns Galet skönt! Sommar säger jag bara, världens bästa årstid!  Usch, längtar!

Men nu ska jag kila iväg, fixa mig lite, och städa lite i mitt rum!

Bye!

Ändå, sola


Såhär stekig var man i Fredags, asnajs.. Dock lite varmt, sedan råkade jag på ett lite genant sätt hälla ut min dricka, mina böxör blev blötö... =( Men men!

Endast i fantasin

Vill ha sommar just precis nu. Precis på minuten, nej.. Sekunden. Vill känna friheten, värmen. Allt. Nu lyssnar jag på musik, ni vet. Sån där dålig musik som gör att man tänker på precis ALLT som gör dig ledsen.. Ah, sån musik iaf, och jag undrar.. Vad fan var det som hände? Tjoff! Sare, sen vart det precis som förut. Men jag håller ut, bara några få veckor kvar. Bara några, några veckor.. Kötta, kötta, kötta.


Klart somfan att det känns, bah.. Dööh?

Huvudvärk..

Mllhmerlr.. Vill göra något, men orkar inte, eller gör jag? Åååh, tänkte iaf säga att jag lägger upp lite bilder senare, orkar verkligen inte leta efter sladden just nu haha. Så hur var valborg? Jo det var kul, hade trevligt folk kring mig, åkte en maaaaaaaassa buss, och har sovit som ett djur. Asnice. Jaa, uppsala. Vad ska man säga? Fulla människor överallt, smuttsigt som fan. Men aja, kul vare!

Och nu för att starta operation påpiggning, måste piggna till och fräschas upp osv, så har jag nyss tvättat håret apnoga, fyfan, såg helt förtaskigt ut sen igår.. Usch! Hela jag såg tääskigt ut.. Haha, och nu ligger jag i sängen med cola och chips och väntar på att några rullar ska ladda klart så jag kan underhålla mig med något.

Och juste, Ronja, glöm inte skicka bilderna:D!