Hohooo...

Sitter på rummet just nu och har tänt ett par ljus. Väntar på att idol kan börja, så jag äntligen kan mysa ner mig i sängen. Idag har jag egentligen inte gjort mycket alls, vaknade hos Martin, städat hemma, och gjort hemlagad pizza med mamsen! I morgon har jag ledigt, men på min lediga efterlängtade dag ska jag upp tidigt och sticka in mot bålsta för att träffa en sjukgymnast... buhu. Haha!

Jaa, har inte så mycket att komma med!


New. Fresh. And so awesome.


'Zup


Tröja (klänning) H&M, brallor H&M. Signar ut!

Dödstrött..

Öööööh.. Känner mig död. Hela kroppen går i slowmotion, mitt huvud gör det. Allt gör det. Tur att jag ändå slutar en smuuula tidigare idag. Dock för info om omprövning, kanske inte det roligaste, mer att plugga på liksom.. Men men, efter skolan rullar och Martin till stan för kanske liiite shopping och bio! Herlet!

Ah nej tjo magen kallar, breckfästtajm!

stupid

Just a small town girl



Like this, like huh, like.. What?

Rullar ut i en 'hej-jag-är-sjuk'-outfit idag. Tighta jeans (egentligen inte..), förjefligt mysig kofta, en phat halsduk och... Dagens bästa! Gummistövlar! Varmt, skönt, blir inte blött. Och sött, Helt lovely. Praktiska skor ska det vara!
Har inte så mycket tid på mig så skriver bara en snabbis, förhoppningsvis hinner jag skriva när jag kommer hem beroende på plugg. Men tror inte jag har så mycket mer den här veckan!

Nej nu måste jag fixa klart allt innan jag kilar iväg! TJARÅÅÅEE

L.F was fun




Hade fettmys med dessa nötter! Härligt härligt!

sick


Är helt slut i kroppen. Sover dåligt, halsen gör uppror. Usch..

För trött..

Idar är dagen. Idag är det där jävla provet på 80 sidor. Och har jag pluggat mycket? Nej. Käns det stabilt? Lite. Är jag orolig? Nej.. Varför? Ingen aning, på något jävla vänster är jag inte ett dugg nervös inför detta prov. Även om jag inte har pluggat sönder så känns det ändå helt okej, jag menar. Jag har ju lyssnat och så på lektionerna, läst igenom kapitlen några gånger, gjort uppgifter? Ja, bara jag klarar mig så är jag helnöjd!

Nu ska jg fixa lite sen ska jag väl gå till bussen! Haaaaaaare!

Coldplay - fix you. Underbar. Så bra. Så rätt

Coldplay - fix you. Underbar. Så bra. Så rätt

crybaby.

Åker nog gärna till dalarna igen.
Oj vart lite fel. Hemma, tyvärr. Har iaf haft en supermysig helg. Längtar tills nästa gång jag åker upp dit. En ny vecka framför mig. Orkar dock inte plugga. Tappade tagget för det. Det får gå som det går. Orkar helt enkelt inte bry mig.

sunset

Ojsan!

Här vart det tomt! Kan ju bara säga att jag i.. förrgår tror jag, somnade 17:00. Och sov fint och sött tills klocka 05:00 dagen efter. Det känns ju.. Great! Igår ville inte min dator leva, så den svek mig. Jag svek tillbaka och åkte hem till Martin och mös med hans dator istället.

Igår var det också skolfoto. tjosan i trosan, känns fult. Men men wtf lix, orka! Har snart prov också. Måste plugga. Måste städa. Men orkar iiiiingentiiiiing....
Nu ska jag städa.

Hej hopp gummisnopp

Tjoba! Trött som ett svin är jag. Så trött att jag var ryyyyysligt nära att somna på dagens franska lektion. Hemskt.. Nej men seriöst. Jag är helt slut. Min hjärna fladdrar fram, och det jag skriver. Ja, det är helt enkelt det jag orkar pressa fram för tillfället... Haha, funtar på att dra ut och ta en promenad, få lite frisk luft i kroppen. Andas lite!

Ah juste, det blev inga foton idag.. Eller, alltid så underbart. Mobilen är borta i, jaa.. Kanske fem minuter? Kommer hem, ska lägga in bilder, och vad hittar man? Jo typ hur många flippsmygbilder somhelst!

Galet var ordet..

Gud...

En fågel, troor jag, skrämde nästan ihjäl mig nyss. När den.. Vad säger man, lät? Ahja, lät som ett monster utanför mitt fönster. Hoppade till bra där(Y)! Ska strax fixa frippan och sen knata iväg till bussen. Lägger in bilder på kläder etc. senare, hinner inte riktigt med det nu!

Hörs sen!

H.I.M.Y.M

Har burrat ner mig i sängen med choklad och kollar på ovanstående (how i met your mother). Är trött, seg och rätt low. Har en bad day så att säga! Men men, i morgon är det en ny dag!

Nu ska jag försöka få tag på Martin!
GODNATT

Älskade föräldrar!!

Åååh! Inte nog med att det blir Danmark på höstlovet, nu kom mamsen och papsen hem med ett par asfina gummistövlar!!! Dom är såååå fina, ljusrosa! Älskar dom!
Helt underbara!

don't bring me down

Fall


a

b

The city

Just nu sitter jag i sängen, precis inkommen från en skön morgonpromenad med Madicken! Martin är i duschen för tillfället så sitter här själv. Ska snart fixa mig då vi ska åka in mot stockholm om några timmar =)!
Dock är det ju inte supermysigt väder, men men. Vad gör väl det! Kan ju vara mysigt iaf!

Skriver lite senare, ska plocka fram kläder och så nu!

Ge mig sommar!

Take me to the clouds above

Väntar

Usch! Sitter ensam hemma och skakar sönder! Det värsta som finns, att vara ensam hemma. Det är mörkt, ensamt, tomt. Och alla ljud, även dom minsta, obetydliga, hörs. Kan knappt bärga mig tills Martin kommer, har tänt i hela huset, men håller mig här uppe. Vågar inte gå ner, usch, usch, usch! Vill bara att tiden ska flyga iväg!

 

somewhat crazy, somewhat easy




Tröja(klänning) H&M, Chinos Lindex

MmmMmmMMM! BRADAG

Hahahah! Känner ett riktigt lyckorus just nu! Vet inte varför! Men är bara på ett jäkla bra humör! Känns TOPPEN!
Ska åka om sisådär en halvtimme, så slänger strax upp lite bilder på dagens trasor jag bär! Fina trasor, älskar kläder. Ska snart shoppa igen.. Gal1. Nej det ska jag nog inte. Haahaha!

En plugg-morgon

Nu har jag suttit och skrivit klart min Engelska redovisning. Den handlar om Hitler, yepppsii.. Hahah, Över en timme kvar tills jag ska åka in mot bålsta och till skolan. Skönt ändå, har jag massor med tid på mig att bara ta det lugnt o.s.v. =)!
 
Tänkte bara skriva lite kort! Hörs sen!

konsten att spåra lite såhär


Kortis!

Hemma efter skolveckans nog skönaste dag! Började 12:00 och slutade 13:15! Rätt skönt, tog en macka på fiket efter skolan också. Ligger just nu i sängen och laddar in lite bilder från mobilen och så, väntar också på att pappa ska komma hem så vi kan åka och handla inför helgens härligheter!

Skriver om en stund!

Changed



Ändrade en smula. Tröja-monki, istället liksom.


More




Clothes


Tisha-gina, Chinos-Lindex!


Bäst, liksom.

Känner mig otroligt seg

Japp, klockan har inte slagit 9 än. Och vet ni vad jag ska göra?... Ahmen gissa då! Nej, men helt ärligt. Jag svär, så ska jag sova! Jajjemen! Är trött i kroppen, har sovit dåligt hela veckan. Så nu ska jag njuta fullt ut av denna sovmorgon och lägga mig tidigt och sova ut!

Hoppas på ett bättre blogg-humör i morgon!
GODNATT

when the night fall, i will fall

Sådärja, nu ska jag fixa frippan, sen ska jag kila iväg till byhyhyyyssen. Ah om typ 40 min. Men ändå!

I'm blue dabedidabeda

Känner mig riktigt blå idag. Blå skjorta, blåa brallor! Men det känns nice! En ny dag, snart helg! Är dock en smula trött.. Men men, det orndar frullen hoppas jag!

Har inte så mycket att göra, är sjukt jobbigt att tänka såhär på morgonen.. Hehehe! Nej men så jag avrundar där!
Over'N'out

Soft

Har nu suttit och nötat galet på franskaglosorna! Så nu kan jag glatt säga att dom sitter som en smäck! Känns skönt att jag nu kan börja visa min lärare att jag faktiskt kan och vill läsa och lära mig franska. Till skillnad från förra året... Haha. Har gluttat lite på idol också, en del bra peps, men det var inte sådär roligt som man önskar när man kollar på ouditions och ser alla taskigt roliga människor! Haha!

Ska väl plugga lite till på några andra saker och sova därefter! Har inte så mycket att göra. Gillade helt enkelt inte den här dagen. Fy faan

Hemmaaa

Efter en otroligt jobbig och frustrerande dag. Nu ska jag plugga vidare och få bort denna bitterhet..

Snabbis!

Hoppla! Tiden rann verkligen iväg, och som jag trodde. Dom där jeansen gör mig galen! Ingenting passade till.. BAJS! Hatar dom redan, så kör på en softis idag med leggins och en kofta. Vem bryr sig liksom? Har ju bara två lektioner idag!

Hörs sen!

Live från brunnsta

Goooooood Morgoooon!!!
Vaknade för sisådär 45 minuter sen och är strax klar! Bussen går vid halv 10 så jag har massor med tid på mig att bara lulla runt osv. Humöret känns faktiskt bra idag, hoppas bara att det går bra med jeansen... Urk haha!
Nej tänkte bara skriva en snabbis. Kommer förmodligen slänga upp något om en liten stund, men just nu känner jag att jag behöver äta något!

Hörs sen!

Godnatt!

Bloggar från lilldatorn nu! Har nog kvar den tills tim märker något, hehe! Nu är allt klart för kvällen, eller nej.. Kom på nu att det inte alls är det. Måste plugga lite.. Faaaaaaaan

Att få tummen ur röven..

Var inget större problem när jag insåg att jag bara satt i sängen och gjorde vad? Ingenting! Så under tiden jag inte skrivit här har jag:

- Vikt om alla kläder i byrån
- Hängt upp favoriter på galgar
- Lagt undan massa sommarkläder + sådant jag aldrig använder
- Tvättat en maskin med massor av mina kläder som jag aldrig tagit tag i...
- Hängt upp en massa annan ren tvätt
- Sytt ihop trasiga leggins
- Städat mitt rum

Yeseribob. Detta har jag underhållit mig själv med ikväll! Men det känns så jäkla skönt nu efter! Är på lite bättre humör iaf! Har sprungit runt i hela huset och fixat! Men det måste jag göra, jag var tvungen. Mitt rum var en röra!

Nu ska jag faktiskt ta och njuta lite, insåg att klockan är mycket (för mig som går upp 5). Så ska väl kolla tv sen sova tror jag!

Hörs i morgon!!

 

Okej..

Jag fick faktiskt aldrig röven ur sängen.. Sicken latmask jag är, men! Jag. Orkar. Inte. Nej, så nu ligger jag istället och kikar på kläder, as usual.. Jag dog, D O G, när jag såg alla nyinkomna, stickade, stora koftor här och var i butikerna! Så underbart mysiga! Dock kände jag inte för att langa ut all deg för en kofta, måste spara lite vill säga.. Men satan så fina vissa var! Inne på monki hittade jag en lite "to-die-for"-kofta, rostbrun, underbar, grovt stickad. Mmmm.. Känner att jag behöver det. Jag behöver färg i min garderob!
I höst vill jag inte sjunka tillbaka till det vanliga. Jag vill inte bli svart, och svart endast! Jag vill ha färger! Känna att sommaren och våren är kvar ett litet tag till i alla fall! Gick in på lindex här hemma och kände bara "wow". Allt, då menar jag verkligen ALLT var svart! Så jäkla mörkt! Brr...


Var knallröd härom dagen t.ex. kändes fräsch, skönt och wow! Nej men nu ska jag få ändan ur sängen och tvätta ansiktet. Sen kanske jag sover. Vad ska jag göra? Suck...

 

Bu-hu..

Behöver köpa galgar. Massor med galgar. Grovt mycket galgar. Galgar, precis vad jag behöver för att få ordning på mitt nu klädbombade rum. Min byrå är för liten. Varför, varför, varför ska jag ha snea väggar? Varför inte raka normala väggar, så jag kan pressa in en fet garderom istället? Suck.. Jaja, jag klarar mig. Haha.. I-landsproblem. Tro mig, jag vet.

Har lyssnat en hel del nu ikväll på Andreas Wijk på youtube. Grym kille! Grym blogg för den delen också, härlig med lite modegrabbar! Sen har jag väl tänk dra ner och tvätta kläder, funtar på att vika om byrån helt. Allt. Dock kommer det skita sig om en vecka, kanske, kanske två. Verkligen inte troligt.. Haha, därav behovet av galgar. Får se hur jag gör.
Sen en skön grejj va, börjar ju 10 i morgon! Hur skönt? Jo, rätt skönt faktiskt! Kanske har dom nya jeansen på mig då. Bara kanske, beror på om humöret tillåter. Fan vad jag hatar jeans...

Nåväl mina små vänner, tänkte avrunda nu och glo på en film. Eller två.. Såå CYA

Face

Finns inget värre än att köpa jeans

Tjobba! Jag kom precis hem från kista. Och, jag är på ett rätt uselt humör! Om det är något som jag verkligen hatar, hatar, hahahaatar. Så är det att köpa jeans. Hittar aldrig några som passar för jag ska ha så extremt korta ben, men hittade iaf ett par. Dom skulle vara "lösa" i passformen, men ah.. Dom satt ju rätt tight på mig. Känns också super.... Yeay. Anyways, efter det tänkte jag shoppa loss lite. Men.. jag hade ingen lust kvar. Tur det kanske haha!

Är rätt trött så jag hade tänk slå på tv'n eller en film!
Hörs sen!

Pics: Stockholm



Stort!

Haha, nu är min laddare lagad! Och fan vad konstigt att ha en normalstor laptop igen!! Den känns gigantisk nu när jag precis vant mig vid den lilla! Haha, trycker fel, och den känns större än vad den var förut... Skumt haha, men ändå skönt att ha min egna tillbaka!

Another day

Har precis vaknat, och kan säga att jag fortfarande är helt slut! Igår drog jag och tjejerna in till Stockholm för att käka lite middag och så. Efter maten gick vi runt lite här och var i stan, knatade på en bra bit. Tackar mig själv stort för att jag lagt ner skönare pjucks ifall fötterna skulle börja värka, för det gjorde dom haha!
Tog 10 över 9 tåget hem, sen landade jag stabilt här!

Idag ska jag och papsen åka och köpa jeans, äntligen! Ska bli så jäkla nice!!

Nej, kom på nu att jag är jäkligt hungrig haha =D men jag skriver senare!

Ciaoooo

Morning!

Tjatja, sitter i köket just nu och äter det lilla jag fick ihop. För ungefär 10 minuter sen var jag asglad, inte speciellt pigg, men glad. Såg fram emot dagen liksom, och vad startar en dag bättre än en god frukost? Ah.. Kommer ner. Finns inget bröd.  N A D A. Te't är slut. Finns ingen laktosfri yogurht. Så har precis rotat igenom kylen efter något, hittade lite ägg så det fick bli äggröra, inte det godaste.. Men det duger. Var mer sugen på den där chokladkakan som låg där.. Mmmmmm.

Nej men jag är glad ändå, för idag inviger jag min nya, röda blus! Som jag har längtat efter den!! Den är så fiiiiin! Kan ju inte ta några bilder, eller.. Kan kan jag ju, men det är sjukt drygt med världens sämsta cam... Sååå jag hoppar det tills vidare!

Nej nu ska jag äta upp äggen, sen ska jag fixa det sista och börja knata till bussen!

Hörs senare!

Som jag längtar!

Längtar efter så mycket just nu! Mina kläder från H&M som ligger nere på ica och bara väntar på att bli hämtade! Det jag nu tog modet till och ska göra! Hemliiiis! Och ah, som alltid lille martin. Även om han höll mig sällskap hela natten + en stund på morgonen så saknar jag gubben lite.. Men jaa, sen saknar jag min dator, alla mina bilder, allt på min dator! Pappsen har ju inte fixat min laddare än, och det är drygt att behöva installera en massa program på den här lilla datorn för att ladda upp bilder, det tar liksom hur lång tid som helst.. Men den är förhoppningsvis snart tillbaka! Hoppas jag, haha!

vad gör man när man är sjuk då, annars liksom, jo, man äter chips, lite choklad kanske. Kollar på härliga program som Rachel Ray, tyra banks show osv. Just nu gluttar jag på The city, åååååh vill åka till N.Y. Kan vara där i en dag och jag skulle bli överlycklig! Nåväl, det kommer det kommer!

Nu ska jag läsa bloggar, samt kolla på tv. Skriver senare! Ciao

Sjukling

Har varit förkyld hela veckan, mår fortfarande dåligt. Men känner att jag är, i alla fall lite, på bättringsvägen! Så det känns skönt! Har inte gjort så mycket när jag legat dålig, mest sovit, ätit osv.
Har inte så mycket att skriva heller, kanske inte så kul att läsa om någon som är sjuk hahah