Bu-hu..

Behöver köpa galgar. Massor med galgar. Grovt mycket galgar. Galgar, precis vad jag behöver för att få ordning på mitt nu klädbombade rum. Min byrå är för liten. Varför, varför, varför ska jag ha snea väggar? Varför inte raka normala väggar, så jag kan pressa in en fet garderom istället? Suck.. Jaja, jag klarar mig. Haha.. I-landsproblem. Tro mig, jag vet.

Har lyssnat en hel del nu ikväll på Andreas Wijk på youtube. Grym kille! Grym blogg för den delen också, härlig med lite modegrabbar! Sen har jag väl tänk dra ner och tvätta kläder, funtar på att vika om byrån helt. Allt. Dock kommer det skita sig om en vecka, kanske, kanske två. Verkligen inte troligt.. Haha, därav behovet av galgar. Får se hur jag gör.
Sen en skön grejj va, börjar ju 10 i morgon! Hur skönt? Jo, rätt skönt faktiskt! Kanske har dom nya jeansen på mig då. Bara kanske, beror på om humöret tillåter. Fan vad jag hatar jeans...

Nåväl mina små vänner, tänkte avrunda nu och glo på en film. Eller två.. Såå CYA

Kommentarer

Postat av: Anonym

jag såg i bro, på willys och fliesbergs att det fanns en hel kartonng med gratisgalgar som man bara kunde ta! precis när man kommit upp för rulltrapporna ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback